WEB. mi a QR-kód...? Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "WEB. mi a QR-kód...? Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban"

Átírás

1 Bútorkatalógus

2 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

3 Jelmagyarázat Termékkód 87 cm 111 Magasság Mélység Szélesség 46 cm 40 cm/50 cm* Kedves Vásárlónk! A bútorválasztás hosszú távú döntés. A fenyőbútor szép, természetes rajzolatával, színeivel és tartósságával hosszú távon is örömet nyújt. Katalógusunkban bemutatjuk a MÖBELSTAR igényes, minőségi fenyőbútorait. Termékeink között megtalálhatóak szekrények, komódok, ágyak és egyéb kiegészítők változatos méretben és formában, igen kedvező áron. A gondosan kiválasztott alapanyag valamint a részleteiben is kidolgozott kivetelezés teszi olyan egyedivé a bútorainkat. Hálószoba-, konyha vagy gyerekszobabútor? Nálunk megtalálod mindezt és még többet is! A MÖBELSTAR fenyőbútor dekoratív, tartós és igényes. MÖBELSTAR csak természetesen A katalógusban használt piktogrammok: FiX akasztós polcos válaszfalas fordítható balos jobbos kihúzható fix méret Tartozék Minden megvásárolt szekrényhez és komódhoz, alapkészletként két különböző lábazatot csomagolunk. Ha többre vágysz nézd meg opcionális kínálatunkat és válaszd az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt! Möbelkaufen ist eine Entscheidung für längere Zeit. Nadelholzmöbel bedeuten mit ihren schönen, natürlichen Mustern und Farben, sowie mit ihrer Dauerhaftigkeit langfristige Freude. Unser Katalog zeigt Ihnen Qualitätsmöbel von MÖBELSTAR. Unter unseren Produkten finden Sie hochwertige Schränke, Komoden, Betten und verschiedene Ergänzungsgegenstände in unterschiedlichen Formen und Größen für besonders günstige Preisen. Der sorgfältig ausgewählte Grundstoff und in details ausgearbeitete Ausführung machen unsere Möbel so individuell. Küche, Schlaf- und Kinderzimmer bei uns finden Sie alles, und noch mehr. Die Nadelbaummöbel von MÖBELSTAR sind dekorativ, haltbar und anspruchsvoll. MÖBELSTAR aber natürlich Lieber Käufer!

4 Opcionális lábak x6 Vázený ˇ Zákazník! Výber nábytku je dlhodobé rozhodnutie. Borovicový je zaujímavý svojou prirodzenou kresbou dreva, prírodnými farbami a zivotnost ou. V našom katalógu Vám predstavíme kvalitný nábytok z borovicového masivu od firmy MÖBELSTAR V našej ponuke nájdete skrine, komody, postele a iné doplnky r znych rozmerov s dostupnými cenami. Náš nábytok je vd aka výberových materiálov a d kladne vypracovaných detailov jedinecný. Spálna, kuchyna, albo, detská izba? Toto všetko a ešte viac nájdete u nás. Nábytok znacky MÖBELSTAR jedekoratívny, trvácny a dokonale vypracovaný. 6 4 MÖBELSTAR od prírody 5 Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét. Stimati clienti! Alegerea mobilei este o decizie importanta, pe lunga durata. Coluarea, desenul frumos a mobiliei fabricata din brad, oarecum si durabilitatea ei este remarcabila. Catalogul nostru va prezinta mobila de brad a Möbelstarului. Vinderm dulapuri, comozi, paturi, mobila de dormitor, mobila penru copii, si alte accesorii de calitate in diferite forme, la pret foarte convenabil. Materia prima a mobilei si finisarea detailata asigura produsul idal pentru Dumneavoastra. Mobila MÖBELSTAR este individula, decorativa si rezistenta. MÖBELSTAR numai natural

5 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

6 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Hagyomány és stílus Sokan megcsodálják a gyönyörű és míves kidolgozású fenyőbútorokat a skanzenekben. Legtöbben azt gondolják, hogy ilyen bútort manapság nem készítenek vagy ha igen akkor egyszerűen megfizethetetlen. Egyik sem igaz! Érdemes a MÖBELSTAR Antik termékcsaládját közelebbről is megnézni! Finom stílus és nagyszerű arányok teszik igazán elegánssá ezen termékeket. Nincs megalkuvás a kidolgozottság és a használhatóság terén sem. Minden méret a mai kor követelményeinek megfelelően van kialakítva. Az igényes otthon mától nem megfizethetetlen!

7 87 cm 87 cm CLA 140 CLA 90 CLA 160 CLA cm 212 cm 108 cm 158 cm/178 cm*/198 cm** Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

8 54 cm CLA 430 CLA 431 jobbos balos CLA 034 CLA ,5 cm 67 cm 160 cm/200 cm* 38 cm 50 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

9 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

10 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Praktikus tárolás Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk rendben tárolni napi használati tárgyainkat. A széthagyott apróságok szinte megeszik a helyet a lakásban. Jó megoldást kínál ezekre a problémákra a MÖBELSTAR komódok mindegyike. A praktikus kiosztású és finoman működő vasalatokkal ellátott bútoraink esztétikus külsejük mögé rejtik apróságainkat ráadásul a portól is védik! A különböző méretekben készült termékeink segítenek abban, hogy a lakás minden területére az igényeidnek leginkább megfelelő komódot választhasd. Nincs kompromisszum és nincs megalkuvás! Csak jó megoldás!

11 cm 88 cm cm 113 balos jobbos 46 cm 46 cm 46 cm 40 cm 40 cm 40 cm Opcionális lábak Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét.

12 88 cm cm 122 balos jobbos 46 cm 46 cm 80 cm 80 cm 88 cm 123 Tartozék 46 cm 80 cm Minden megvásárolt komódhoz, alapkészletként két különböző lábazatot csomagolunk. Ha többre vágysz nézd meg opcionális kínálatunkat és válaszd az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

13 cm 88 cm 46 cm 46 cm 80 cm 80 cm 88 cm 127 miért pont ezt...? a termékek sorolhatóak stílusodnak megfelelő lábazatot választhatsz gyönyörű, csomómentes frontok 46 cm 80 cm Opcionális lábak Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét.

14 108 cm cm cm 80 cm 46 cm 80 cm 88 cm 132 Tartozék 46 cm 120 cm Minden megvásárolt komódhoz, alapkészletként két különböző lábazatot csomagolunk. Ha többre vágysz nézd meg opcionális kínálatunkat és válaszd az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

15 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

16 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Variálható nappali Egy hangulatos nappali a lakás központi helyisége, ahol jól érezheti magát az egész család. Modul rendszerű termékeinkből minden alaprajzú szoba igényesen, ötletesen berendezhető. Fenyőbútoraink kompromisszumoktól mentes megoldásokat kínálnak Önnek hogy ne érezze azt, valamit nem tudott megvalósítani elképzeléseiből. Itt az ideje, hogy egy új minőség költözzön az otthonába. A fa természetes erezete melegséget és nyugalmat áraszt a nap minden szakában. Az igazi fenyőfa színét nem lehet leutánozni. Engedje be tehát a természetet a lakásába ön is. És gyönyörködjön benne nap nap után!

17 261 megfordítható 261 megfordítható 41 cm 41 cm balos balos jobbos jobbos 185 cm 185 cm 211 akasztós 212 polcos balos 213 akasztós 214 polcos balos jobbos jobbos 55 cm 55 cm 40 cm 40 cm miért pont ezt...? ízlésednek megfelelő lábazatot választhatsz praktikus gardrób, vagy szellős nappali szekrény is összeállítható gyönyörű, csomómentes frontok Opcionális lábak Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét.

18 41 cm megfordítható megfordítható cm 262 akasztós cm 185 cm 224 akasztós 222 válaszfalas 225 válaszfalas Tartozék 55 cm 55 cm 80 cm 80 cm Minden megvásárolt szekrényhez, alapkészletként két különböző lábazatot csomagolunk. Ha többre vágysz nézd meg opcionális kínálatunkat és válaszd az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

19 41 cm 41 cm 263 megfordítható 263 megfordítható 185 cm 231 válaszfalas 185 cm 232 válaszfalas 55 cm 120 cm 55 cm 120 cm Opcionális lábak Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét.

20 47 cm megfordítható megfordítható cm 262 balos Tipp jobbos 55 cm 40 cm 55 cm 80 cm 47 cm 263 megfordítható 47 cm 262F Tipp 55 cm 120 cm 55 cm 80 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

21 Tipp! Rakj alá egy vagy két alsószekrényt az igényeidnek megfelelően! A polcok és vitrinek így is beilleszthetőek a szekrénysorba. 185 cm 267 Tipp 138 cm 265 Tipp 55 cm 80 cm 55 cm 80 cm Opcionális lábak Termékeink 6 különdöző lábbal rendelhetők. Ezek opcionálisan választhatók, nem képezik az alapkészlet részét.

22 Tipp Tipp! Rakj lábakat közvetlenül a polcos vagy vitrines elemre és a földre helyezve így is használhatod! 185 cm cm 264 Tipp Tartozék 55 cm 55 cm 80 cm 80 cm Minden megvásárolt szekrényhez, alapkészletként két különböző lábazatot csomagolunk. Ha többre vágysz nézd meg opcionális kínálatunkat és válaszd az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

23 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

24 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Pihentető alvás Egy hosszú és fárasztó nap után mindenki vágyik a pihenésre. Semmi hivalkodás és semmi harsányság! Egyszerű, de gyönyörű formák! Lágy formavilág és természetes színek: ezek j ellemzik a MÖBELSTAR fenyőbútorból berendezett hálószobát. A természet nem is adhatna többet nekünk, mint a finom erezetű örökké divatos fenyőfát. Semmivel sem összehasonlítható hangulatot és nyugalmat árasztanak a természet legősibb anyagából készült MÖBELSTAR ágyak. Modern vagy klasszikus stílusú háló? Mindegy! A hálószobák királynője mindig is a fenyőágy marad!

25 80 cm 80 cm cm 210 cm 100 cm 170 cm/190 cm* Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

26 cm 90 cm cm 210 cm 100 cm 150 cm/170 cm*/190 cm** Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

27 90 cm 90 cm cm 210 cm 100 cm 170 cm/190 cm* Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

28 80 cm 80 cm cm 210 cm 100 cm 170 cm/190 cm* Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

29 80 cm 80 cm cm 210 cm 100 cm 170 cm/190 cm* Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

30 80 cm cm cm 210 cm 100 cm 170 cm/190 cm* Az oldalon szereplő termékeket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

31 75 cm cm cm cm cm 90 cm miért pont ezt...? a biztonsági ágyrácsba nem tud a gyerek keze vagy lába beszorulni együtt nő a gyerekkel az ágyneműtartóban sok holmi elfér A 397-es terméket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

32 190 cm 398 x2 Tipp! Szedd szét és két teljes értékű ágyat kapsz. Hátpárnákkal kanapévá alakítható. Kiegészítőkkel még praktikusabb. 210 cm 100 cm A 398-as terméket ágyrács és matrac nélkül szállítjuk! Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

33 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

34 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Kiegészítők Egy jó kiegészítőt arról lehet felismerni, hogy észrevehetetlen. Csendben szolgálja kényelmünket és csak akkor tűnik fel, ha hiányzik. Ezek a termékek csak azért születtek, hogy a hálószobája kényelmét egy magasabb fokra emelhessük. Törjön hát ki a használhatatlan és öncélú termékek börtönéből és fedezze fel a MÖBELSTAR kiegészítőinek finom és átgondolt egységét. Egyedi formák és tiszta elgondolások. Ezt garantáljuk!

35 46 cm cm cm 165 cm/197 cm* 99 cm Tipp 6 cm 13 cm 400 Tipp 35 cm 25 cm Tipp! Bármilyen ágyoldalra rátéve egy mozdulattal biztonságos gyerekágyat kapsz. Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

36 cm 55 cm 55 cm balos balos jobbos jobbos 35 cm 45 cm 35 cm 35 cm 45 cm 45 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

37 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

38 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Étkezőt könnyedén Nagy a család, de kicsi a konyha? Sokak gondja ez. Mától azonban Ön nem tartozik a gondokkal küszködők közé! A konyhába és étkezőkbe tervezett fenyőfa termékeink nem a véletlen szülöttei! Sok éves tapasztalat és a rengeteg vásárlói visszajelzés eredménye minden itt látható termék. Véletlenek kizárva! Csak a használható méretek és valós igények vezették a tervezőink kezét a fejlesztéseknél. Termékeink visszakanyarodtak a régen bevált ötletekhez és szinte a bútorfejlesztés gyökeréig nyúltak vissza a megoldásokhoz. Kényelmes és erős székek, finom ívű asztalok, okos méretek! Így lehet stílusosan szép és egyben roppant használható egy konyha.

39 76 cm 511 kihúzható 76 cm 512 kihúzható 90 cm cm Ø 90 cm Ø cm 76 cm 513 kihúzható 90 cm cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

40 76 cm 76 cm 514 kihúzható 521 FiX 90 cm 80 cm cm 120 cm 76 cm 522 FiX 80 cm 80 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

41 96 cm 94 cm cm 46 cm 50 cm 46 cm 40 cm 40 cm 40 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

42 94 cm 92 cm cm 48 cm 42 cm 42 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

43 WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és vegyél részt a napi történésekben, értesülj elsőkézből akcióinkról! mi a QR-kód...? A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód olvasó szoftverrel. Ezzel beolvasható és elmenthető a QR-kód. Más telefonoknál a programot le kell tölteni. Bővebben a oldalon tájékozódhatsz.

44 A képeken látható fenyőbútorok mind MÖBELSTAR termékek. Fotó, styling: studio fünf Kisdiákok kedvence Minden kisdiák inkább játszana mint a tanulással bajlódna! De a kifogások tengerében egy érvvel kevesebb: ezeken az íróasztalokon mindennek van helye és minden elfér benne! Elég egy mozdulat és a ceruzák, könyvek, füzetek a védett fiókok vagy ajtók mögé kerülnek. Íróasztalaink a kényelmen kívül lekerekített sarkokkal és a gyerekek testarányaihoz igazított méretezéssel is védik az örökmozgó felhasználóikat. Az erős vasalatok és a precíz tervezés nyújt biztonságot a nem látható helyeken is azoknak akik mindannyiunknak a legkedvesebbek: a gyerekeknek! És ha már mindenki megtanulta a leckét? Ugyanazon az íróasztalon máris mehet az önfeledt játék!

45 miért pont ezt...? jobbos és balos kivitelben is összeszerelhető praktikus mérete ideális a diákoknak cm 76 cm 823 balos balos jobbos jobbos 55 cm 55 cm 120 cm 120 cm Ezzel a kóddal weboldalunkon böngészhetsz termékkategóriák szerint, így elkerülheted a felesleges keresgélést. Automatikusan a választott terméktípushoz jutsz és később a kódolvasó program history-jából is bármikor előkeresheted.

WEB. Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban

WEB. Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd le online katalógusunkat, válassz háttérképet vagy böngéssz kínálatunkban és vidd haza az információkat, mindezt egy mozdulattal... www.mobelstar.hu Csatlakozz hozzánk

Részletesebben

WEB. www.facebook.com/mobelstar et, se volorem hicatur rem et www.mobelstar.hu

WEB. www.facebook.com/mobelstar et, se volorem hicatur rem et www.mobelstar.hu WEB Látogass el weboldalunkra, töltsd Csatlakozz hozzánk a Facebook-on le online katalógusunkat, Latent válassz et es auta is volum és vegyél abo. részt a napi történésekben, háttérképet vagy böngéssz

Részletesebben

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta!

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta! Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Nádai Anikó is ezt választotta! mikor megtudtam, hogy ikerlányaim születnek, nem volt kérdés, hogy cégünk fogja készíteni a

Részletesebben

Nyári ajánlatok. eredeti ár 599,-** 399,Söröspohár

Nyári ajánlatok. eredeti ár 599,-** 399,Söröspohár 20160528-2-én -20% mindenre ami a Möbelix táskába bele fér! 1) Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek : 20160526-tól 2016 0608-ig itúra Sarokgarn Új! 7 1 ágyfunkcióval SAROKGARNITÚRA, szürke

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam

www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam 3 Biztonsági kérdés: Klasszikus zsalugátereink megoldást nyújtanak. A lakások és házak els számú gyenge

Részletesebben

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Gigamatrac Factory&Outlet» Kanapék» Ágykanapék» Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Méretek I.kat.:: 179990 Ft Akciós ár: 148900 Ft Részletes leírás: Amsterdam ágykanapé

Részletesebben

Az ingatlan területe előnyös

Az ingatlan területe előnyös Eladó ingatlan Családi okok miatt magántulajdonostól mélyen áron alul eladó egy kiváló fekvésű, a közelmúltban épített kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő hatalmas panorámával rendelkező

Részletesebben

-20% FÓKUSZBAN A NAPPALI! MINDEN LÁMPÁRA! * 389.900Ft/db-tól MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA ÉS KÁRPITOS ÁGYRA! * -15% Csak a kikánál! 459.

-20% FÓKUSZBAN A NAPPALI! MINDEN LÁMPÁRA! * 389.900Ft/db-tól MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA ÉS KÁRPITOS ÁGYRA! * -15% Csak a kikánál! 459. FÓKUSZBAN A NAPPALI! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2015.02.04-02.17. TÖBBFÉLE ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN RENDELHETŐ szimbolikus fotó VALÓDI BŐR 459.900,- 389.900-tól Sarokgarnitúra Csak a kikánál! FARGO SAROKGARNITÚRA sarokméret:

Részletesebben

Wohnen / Speisen. feel w. Ausgabe IN 0115. FeelW.indd 27 26.11.2014 12:01:37

Wohnen / Speisen. feel w. Ausgabe IN 0115. FeelW.indd 27 26.11.2014 12:01:37 27 Ausgabe 0115 FeelW.indd 27 26.11.2014 12:01:37 28 Figyelem! Die Eiche-Massivteile sind Parketverleimt Die Wildbuche-Massivteile haben Durchgehende Lamellen Alpok fehér Alpok fehér Cubanit Cubanit 270

Részletesebben

-15% 0% THM. Készüljünk az ünnepre! 0% KAMAT 0% KEZELÉSI KÖLTSÉG 0% SAJÁT ERŐ

-15% 0% THM. Készüljünk az ünnepre! 0% KAMAT 0% KEZELÉSI KÖLTSÉG 0% SAJÁT ERŐ KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.11.19-12.02. Készüljünk az ünnepre! 2014.11.22. SZOMBATON -15% MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, LÁMPÁRA, FÜGGÖNYRE, KARNISRA, SZEGETT- ÉS ORIENT SZŐNYEGRE, TAPÉTÁRA, HÁZTARTÁSI- ÉS KONYHAI

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Időtálló és nemes: rozsdamentes acél fogantyúk 2-3. oldal

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Időtálló és nemes: rozsdamentes acél fogantyúk 2-3. oldal XIII. évfolyam 3. szám 2011. július A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Időtálló és nemes: fogantyúk 2-3. oldal Magasfény másképpen: még kedvezőbb árfekvésű felületek 7. oldal Készre gyártva

Részletesebben

-15% VÁSÁR 169.900 MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA!* -43% 2016.06.25 06.26-ig. 299.900 Ft. Ft/db AMÍG A KÉSZLET TART!

-15% VÁSÁR 169.900 MINDEN ÜLŐGARNITÚRÁRA!* -43% 2016.06.25 06.26-ig. 299.900 Ft. Ft/db AMÍG A KÉSZLET TART! VÁSÁR AMÍG A KÉSZLET TART! -43% 299.900 Ft 169.900 Ft/db POLLY SAROKGARNITÚRA Műbőr korpusz, szövet ülőfelület, kb. 200 x 310 x 153 cm. (21284328, 21315123) VENDÉGÁGYFUNKCIÓ ÉS ÁGYNEMŰTARTÓ 2016.06.25

Részletesebben

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA MAGYARORSZÁG TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA A kiadvánnyal kapcsolatban minden jog fenntartva. Jelen dokument bármely elemének felhasználása csak a Rettig ICC. írásos jóváhagyásával lehetséges.

Részletesebben

SQart ÁRJEGYZÉK > 2015

SQart ÁRJEGYZÉK > 2015 20151007 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, RENDELÉSI ÚTMUTATÓ 5-9 RENDELÉSI ÚTMUTATÓ 10 ÖSSZEÁLLÍTÁSI ÁBRA 11 ÍRÓASZTALOK, TÁRGYALÓASZTALOK, KIEGÉSZÍTÕ ASZTALOK TÉGLALAP ALAKÚ

Részletesebben

lefagyasztottuk az árakat

lefagyasztottuk az árakat lefagyasztottuk az árakat Az ajánlat 0...-tól 0...-ig érvényes. akár% olcsóbban -kal 80Ft. Szekrény KOMD 66 600 Ft 9 990 Ft. Fali polc SFW/0 900 Ft 6 990 Ft. TV szekrény RTVS 6 800 Ft 990 Ft. Komód KOMS

Részletesebben

2010.06.17-06.20-ig -20% minden szegett és kéziszövésű szőnyegre! *

2010.06.17-06.20-ig -20% minden szegett és kéziszövésű szőnyegre! * Rendezzük át a lakást! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! Flash nappali összeállítás fehér dekor korpusz, fehér magasfényű MDF front, Tálaló világítással 160 x 8 x 40 cm, ára: 19.900,- (180164,-660)

Részletesebben

Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink:

Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink: Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink: Tel.: +36 24 200 630 Fax.: +36 24 200 640 Mobil: +36 70 943 45 11 Mobil: +36 70 292 74 87 e-mail: info@citypark.hu www.posreklam.hu

Részletesebben

-10% -15% -30% A tavasz trend színei! SZŐNYEGRE! * MINDEN AUTÓSÜLÉSRE! * MINDEN TERMÉKRE OSZTÁLYON! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

-10% -15% -30% A tavasz trend színei! SZŐNYEGRE! * MINDEN AUTÓSÜLÉSRE! * MINDEN TERMÉKRE OSZTÁLYON! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja! A tavasz trend színei! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2011.04.26-04.30-ig 2011.04.28-30% MINDEN ORIENT SZŐNYEGRE! * *Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, nem érvényes a JOOP! márkára,

Részletesebben

Márkás konyhák. a Möbelixnél! 249. 900,- 7. 990,- 3. 990,- ÉLŐ ORCHIDEA PHALAENOPSIS, 12cm-es kerámia kaspóban, 2 ágas, kb. 60cm 3.

Márkás konyhák. a Möbelixnél! 249. 900,- 7. 990,- 3. 990,- ÉLŐ ORCHIDEA PHALAENOPSIS, 12cm-es kerámia kaspóban, 2 ágas, kb. 60cm 3. 500.000 forint feletti konyha vásárlás esetén ingyenes szállítás és szerelés! 1) Márkás konyhák a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2016.04.28-tól 2016.05.11-ig gépek nélkül, mosogatótálcával kb. 180cm

Részletesebben

2009/2010. Nett Front

2009/2010. Nett Front 2009/2010 Nett Front Tisztelt jelenlegi és leendő partnerünk! Örömünkre szolgál, hogy kezében tartja legújabb termékkatalógusunkat, és néhány percet ennek áttanulmányozására fordít. A Nett Front Kft.-től

Részletesebben

Keskeny 1363-0197Fehér Minta nélkül Zsiráf

Keskeny 1363-0197Fehér Minta nélkül Zsiráf Állószekrény 1379-0197Fehér 1377-0199Fehér 1378-0188Fehér Szélesség: 90 cm 1382-0297Bükk Mélység: 50 cm 1380-0299Bükk Magasság: 180 cm 1381-0288Bükk 1385-1197 Juhar 1383-1199Juhar 1384-1188Juhar 1 ajtós,

Részletesebben

Professzionális LED világítástechnika LED VILÁGÍTÁS VILLAMOSSÁGI NAGYKEREK RÉSZÉRE. www.led.kte.hu

Professzionális LED világítástechnika LED VILÁGÍTÁS VILLAMOSSÁGI NAGYKEREK RÉSZÉRE. www.led.kte.hu Professzionális világítástechnika VILÁGÍTÁS VILLAMOSSÁGI NAGYKEREK RÉSZÉRE A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig.

Részletesebben

Hálószoba program. PAPLAN-PÁRNA SZETT OLGA, töltet és huzat: 100% poliészter, antiallergén, kb. 70/90cm, 140/200cm 4.

Hálószoba program. PAPLAN-PÁRNA SZETT OLGA, töltet és huzat: 100% poliészter, antiallergén, kb. 70/90cm, 140/200cm 4. 2015.08.27-28-án -10% vagy -15% kedvezményt kaphat a vásárlás végösszegéből! Hálószoba hetek a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.08.27-tól 2015.09.09-ig, Hálószoba program HÁLÓSZOBA PROGRAM, fehértölgy

Részletesebben

Törlesztő részlet: 36 x 7.257,- Vételár: 199.900,- Saját erő: 0,- THM: 19,89% -40% 2016.06.01-TŐL AMÍG A KÉSZLET TART!

Törlesztő részlet: 36 x 7.257,- Vételár: 199.900,- Saját erő: 0,- THM: 19,89% -40% 2016.06.01-TŐL AMÍG A KÉSZLET TART! OTTHON AZ ÉLETEDBEN! 201.0.01 0.1. FEKVŐFELÜLET KB. 12 X 212 CM JOBBOS ÉS BALOS KIVITELBEN 29.900 Ft -2% 199.900 Grenada sarokgarnitúra Törlesztő részlet: x 7.27,- Vételár: 199.900,- THM: 19,89% GRENADA

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal. Új fogasok, letisztult formák 3.

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal. Új fogasok, letisztult formák 3. XVII. évfolyam 4. szám 2015. szeptember A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal Új fogasok, letisztult formák 3. oldal Megérkeztek raktárunkba

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Megszólalásig élethű felületek: Új munkalapjaink 2-3. oldal

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Megszólalásig élethű felületek: Új munkalapjaink 2-3. oldal XII. évfolyam 2. szám 2010. április A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Megszólalásig élethű felületek: Új munkalapjaink 2-3. oldal Fények a jövőből: Forradalmian új LED világítások 4-7. oldal

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

INDULNAK AZ ÖN OTTHONA FELÉ

INDULNAK AZ ÖN OTTHONA FELÉ 2014 BÚTORAINK INNEN INDULNAK AZ ÖN OTTHONA FELÉ A bútorkészítés természetes alapanyaga évszázadokon óta mindig a fa. A fából készült bútorok természetközeli, ember-barát környezetet biztosítanak, melegséget,

Részletesebben

ÜLŐGARNITÚRÁK KIZÁRÓLAG A KIKA ÁRUHÁZAKBAN!

ÜLŐGARNITÚRÁK KIZÁRÓLAG A KIKA ÁRUHÁZAKBAN! ÜLŐGARNITÚRÁK KIZÁRÓLAG A KIKA ÁRUHÁZAKBAN! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.10.15-10.28. vendégágyfunkció felár ellenében KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ŰLŐGARNITÚRÁK, FOLYAMATOSAN MEGÚJULÓ MODELLEK, IGÉNYES ÉS SOKSZÍNŰ VÁLASZTÉK.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA. Tárolórendszer. TERVEZŐ Ebba Strandmark

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA. Tárolórendszer. TERVEZŐ Ebba Strandmark VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET STUVA Tárolórendszer TERVEZŐ Ebba Strandmark KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A vázat nedves textíliával tisztítsd, majd száraz textíliával töröld át. BIZTONSÁG A gyerekek ritkán csinálják azt, amit

Részletesebben

Újdonság a Cardótól! Ülőbútorok 2013. www.cardo.hu. Klasszikus ülőgarnitúrák Masszázsfotelek TV-fotelek Speciális használatú TV-fotel

Újdonság a Cardótól! Ülőbútorok 2013. www.cardo.hu. Klasszikus ülőgarnitúrák Masszázsfotelek TV-fotelek Speciális használatú TV-fotel Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. Újdonság a Cardótól! www.cardo.hu Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. Klasszikus ülőgarnitúrák Masszázsfotelek TV-fotelek Speciális használatú TV-fotel Ülőbútorok

Részletesebben

-15% -20% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN LÁMPÁRA! * MINDEN KONYHÁRA. 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram. 2016.06.15 06.

-15% -20% OTTHON AZ ÉLETEDBEN! MINDEN LÁMPÁRA! * MINDEN KONYHÁRA. 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram. 2016.06.15 06. OTTHON AZ ÉLETEDBEN! 2016.06.15 06.28. Törlesztő részlet: 24 x 8.807,- Vételár: 175.900,- THM: 19,88% 207.736 Ft 175.900 Ft/összeáll.* Calabria tevezhető konyhaprogram CALABRIA TEVEZHETŐ KONYHAPROGRAM

Részletesebben

Nappali bútor hetek. eredeti ár 189.900,-** 2. 990,- Kép. KÉP GEA, 2 féle mintával, fa és vászon, kb. 90/30/2,5cm 2.

Nappali bútor hetek. eredeti ár 189.900,-** 2. 990,- Kép. KÉP GEA, 2 féle mintával, fa és vászon, kb. 90/30/2,5cm 2. 2016.03.11-12 között, ha 20.000Ft felett vásárol, 10% 1) kedvezményt kap a következő vásárlás végösszegéből. A kedvezmény 2016.03.31-ig váltható be! Nappali bútor hetek Ajánlataink érvényesek: 2016.03.10-tól

Részletesebben

FOREST hírek TISZTELT PARTNERÜNK!

FOREST hírek TISZTELT PARTNERÜNK! A FOREST HUNGARY KFT. HÍRLEVELE X. ÉVFOLYAM 1. SZÁM TISZTELT PARTNERÜNK! Hírlevelünk immár 10. évfolyamához érkezett. Az évek során cégünk fejlődésével nem csak termékeink száma, de híreink mennyisége

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 412 000) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

CASSANDRA Lakberendezés

CASSANDRA Lakberendezés Produktbeschreibung Reparaturen Besonderheiten von leicht Massivholz gemacht! ÁRLISTA CASSANDRA HUF bruttó listaár 17 Érvényes: 2015.05. NERIA CASSANDRA Lakberendezés BP.-TÖRÖKBÁLINT 2045 M1 autópálya

Részletesebben

A Z É N A J T Ó M DEKOR FÓLIÁS AJTÓK

A Z É N A J T Ó M DEKOR FÓLIÁS AJTÓK A Z É N A J T Ó M DEKOR FÓLIÁS AJTÓK Velünk kinyílik a világ Pascal-Door Kft. több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező, magyar tulajdonú családi vállalkozás. Ha beltéri ajtókról van szó, nem

Részletesebben

Mini 4 polcos kisszekrény

Mini 4 polcos kisszekrény Mini 2 polcos kisszekrény talpcsavarral szerelve Méret:50x103x42 cm Nettó Ár: 14 040 Ft Bruttó ár: 17 831 Ft Mini 4 polcos kisszekrény talpcsavarral szerelve Méret:50x103x42 cm Nettó Ár: 15 600 Ft Bruttó

Részletesebben

nálunk mindig kedvezőbben

nálunk mindig kedvezőbben nálunk mindig kedvezőbben Az ajánlat 0.0.0.-tól 0.0..-ig érvényes. akár% olcsóbban -kal 0 0Ft Azteca elemes bútorcsalád fehér/ fehér (a képen), san remo tölgy, san remo tölgy/ fehér, fehér/ san remo tölgy.

Részletesebben

55. 555,- 149,- 12. 990,- -tól. 1. 790,- FALIÓRA DO- IT-YOURSELF, többféle motívum, műanyag, tetszőlegesen összerakható 1.

55. 555,- 149,- 12. 990,- -tól. 1. 790,- FALIÓRA DO- IT-YOURSELF, többféle motívum, műanyag, tetszőlegesen összerakható 1. 2015.06.25-én csütörtökön 09:00-21:00 óráig VIP NAP a Möbelixnél! Csak a törzsvásárlók -10% 1) kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.06.25-tól

Részletesebben

Tömörfa bútorajtók, bútorok 21 év tapasztalattal!

Tömörfa bútorajtók, bútorok 21 év tapasztalattal! Tömörfa bútorajtók, bútorok 21 év tapasztalattal! Egyedi és megismételhetetlen, olyan mint a természet maga! Bizonytalan és hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van aminek látszik, ott készül

Részletesebben

Nyílászárók. 2016. január M=1:50 - JELLEGRAJZ

Nyílászárók. 2016. január M=1:50 - JELLEGRAJZ M=1:50 JELLEGRAJZ Tervező: FEJÉRB.Á.L. Zrt. 8086 Felcsút, Fő út 217. Építész tervező: Máté Nyíri Péter 8092 Pátka, Ifjúság u. 5. Kam.sz.: É2 070216 Építettő: FEHÉRVÁR F.C. Kft. 8000 Székesfehérvár, Csíkvári

Részletesebben

A HÓNAP TÉMÁJA: TOLÓAJTÓ

A HÓNAP TÉMÁJA: TOLÓAJTÓ A FOREST HUNGARY KFT. HÍRLEVELE XI. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2009. MÁJUS-JÚNIUS TISZTELT OLVASÓ! Elkészült új, háromezer négyzetméteres raktárunk. Úgy gondoljuk, hogy gazdasági helyzettől függetlenül az segíti

Részletesebben

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! 599,- TOLLASLABDA SZETT MÖBELIX, táskában 599,- (88730003)

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! 599,- TOLLASLABDA SZETT MÖBELIX, táskában 599,- (88730003) 2015.06.25-én csütörtökön 09:00-21:00 óráig VIP NAP a Möbelixnél! Csak a törzsvásárlók -10% 1) kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.06.25-tól

Részletesebben

KÖZMEGHALLGATÁS BESZÁMOLÓ. KÉSZÜLT KOMLÓ VÁROS NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATA 2015. DECEMBER 09-i K Ö Z M E G H A L L G A T Á S Á N

KÖZMEGHALLGATÁS BESZÁMOLÓ. KÉSZÜLT KOMLÓ VÁROS NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATA 2015. DECEMBER 09-i K Ö Z M E G H A L L G A T Á S Á N KÖZMEGHALLGATÁS BESZÁMOLÓ KÉSZÜLT KOMLÓ VÁROS NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATA 2015. DECEMBER 09-i K Ö Z M E G H A L L G A T Á S Á N Tisztelettel köszöntöm meghívott vendégeinket, klubtagokat, oktatási

Részletesebben

bútorok minden korosztálynak

bútorok minden korosztálynak 2012 júniusi akció bútorok minden korosztálynak Áraink 201004-20107.20-ig, ill.az akció időtartamán belül a készlet erejéig érvényesek. Raflo elemes bútorok. A természet által ihletett fa alapanyag egyszerűségét

Részletesebben

eredeti ár 149.900,-** ajándék 1 pár munkáskesztyűvel!

eredeti ár 149.900,-** ajándék 1 pár munkáskesztyűvel! 2015.06.11-től -30% kedvezmény az áruházban megjelölt több száz lakberendezési kiegészítőkre: szőnyegekre, lámpákra, lakástextíliákra...stb. 1) Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.06.11-tól

Részletesebben

BÚTORKATALÓGUS

BÚTORKATALÓGUS BÚTORKATALÓGUS 2016-2017 Techniq Bútor Kft. 7624 Pécs, Hungária u. 53/1 Tel: 30 / 566 46 95 Fax : 72 / 224 588 e-mail: butor@techniq.hu IDILL- MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS bútorcsalád A Délity Bútor Zrt. legnépszerűbb

Részletesebben

Ránk ősszel is számíthat!

Ránk ősszel is számíthat! Nézze meg 2015.09.10-én az e-mail fiókját! A möbelix meglepetést küldött törzsvásárlói számára! Ránk ősszel is számíthat! Ajánlataink érvényesek: 2015.09.10 2015.09.23-ig, VITRINKOMBINÁCIÓ, fekete vagy

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Fali panelek látványosan, egyszerűen: 2. oldal. Milyen egy gazdaságos fémrács? 4.

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Fali panelek látványosan, egyszerűen: 2. oldal. Milyen egy gazdaságos fémrács? 4. XIV. évfolyam 5. szám 2012. október A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Fali panelek látványosan, egyszerűen: Boi rendszer 2. oldal Milyen egy gazdaságos fémrács? 4. oldal Utólag is eszünkbe

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67 Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10, RE-1-4,

Részletesebben

Bútorok. Bútorok. Favázas tároló. Felnőtt zsámoly. Gyerekzsámoly

Bútorok. Bútorok. Favázas tároló. Felnőtt zsámoly. Gyerekzsámoly Bútorok Favázas tároló Összecsukható favázas tároló, modern mintás vászon anyaggal. Összecsukva kis helyen tárolható, oldalai zártak, így nem hullanak ki a benne tárolt újságok, játékok. BSZ007 24x23x16

Részletesebben

Tolóajtós gardrób átgondoltan

Tolóajtós gardrób átgondoltan Tolóajtós gardrób átgondoltan Egy lakás igen fontos része egy gardróbszekrény. Minél kisebb a lakás mérete, annál inkább a gardróbszekrény hivatott elnyelni a család használatban lévő és szezonálisan éppen

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

24 990Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ. olcsóbban. 64 990Ft. 169 900Ft. 9 210Ft. 2. TV szekrény RTV2S 34 200Ft. akár35%

24 990Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ. olcsóbban. 64 990Ft. 169 900Ft. 9 210Ft. 2. TV szekrény RTV2S 34 200Ft. akár35% Az ajánlat 0.0.0.-től 0.0..-ig érvényes. 0 9 akár% olcsóbban -kal 7 8 Kaspian elemes bútorcsalád. Komód KOMS 00 Ft 7 990 Ft. TV szekrény RTVS 00 Ft 990 Ft. RUMBI dohányzóasztal 00 Ft 990 Ft. Fali szekrény

Részletesebben

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI

é z s é MINDEN MÉRETET A GYÁRTÁS ELŐTT A HELYSZÍNEN ELLENŐRIZNI KELL! CSALÁDI HÁZ KIVITELI TERV BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ KONSZIGNÁLÁS ELVEI KONSZIGNÁLÁS ELVEI 1. KÓD A TÍPUSÁT JELÖLI K KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓK B K L LAKATOS SZERKEZETEK A ASZTALOS SZERKEZETEK 2. KÓD AZ ELEM MÉRETÉRE UTAL 3. KÓD AZ ELEM KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGÁRA UTAL MINDEN MÉRETET

Részletesebben

NT-56544 KON-TAKT 4 TANMENETJAVASLAT. Képleírás, különböző szövegtípusok (vers, beszéd, meghívó, stb.) Kép értelmezése, állásfoglalás kifejezése

NT-56544 KON-TAKT 4 TANMENETJAVASLAT. Képleírás, különböző szövegtípusok (vers, beszéd, meghívó, stb.) Kép értelmezése, állásfoglalás kifejezése 1 NT-56544 KON-TKT 4 TNMENETJVSLT Lektion 1 - Familienleben Óra Takt címe 1-3. z élet stációi, Glücksmomente egy patchwork, ill. egy modern (mini) család működése 4-6. Typisch Mann, typisch Frau? 7-9.

Részletesebben

Az acél művészete. SBI-Pannon Kft. A a a a. 7632 Pécs, Siklósi u.68 tel./fax.:72/448-407 info@sbi.hu www.sbi.hu

Az acél művészete. SBI-Pannon Kft. A a a a. 7632 Pécs, Siklósi u.68 tel./fax.:72/448-407 info@sbi.hu www.sbi.hu Az acél művészete SBI-Pannon Kft A a a a 7632 Pécs, Siklósi u.68 tel./fax.:72/448-407 info@sbi.hu www.sbi.hu Beépíthető kézmosók KO RK MO S DÓK - AISI 304 rozsdamentes acél - bútorba süllyeszhető mosdótál

Részletesebben

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések MAZZONI Hideg vizes magasnyomású mosóberendezések K 1000 Hobbykivitel, otthoni, kisipari felhasználásra ajánlott integrált hıvédelemmel ellátott elektromos motor - Háromdugattyús, eloxált alumínium ötvözető

Részletesebben

Mindig tiéd az irányítás!

Mindig tiéd az irányítás! Mindig tiéd az irányítás! Legyél bárhol, legyen az bármikor az irányítás mindig a tiéd! Bárhonnan elérheted otthonod. Ellenőrizheted a hőmérsékelet, bepillanthatsz a nappaliba, vagy éppen lekapcsolhatod

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

Meghívó. Int. SVS-Schwimmen Trophy

Meghívó. Int. SVS-Schwimmen Trophy Meghívó Int. SVS-Schwimmen Trophy (korábban Ottokar Havlik emlékére rendezett úszóverseny) Időpont: 2014. október 11. szombat, és október 12. vasárnap A verseny helyszíne: Hallenbad Schwechat, Plankenwehrstr.13

Részletesebben

LAKÁS DESIGN. Az épület külső és belső megjelenése. Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése:

LAKÁS DESIGN. Az épület külső és belső megjelenése. Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése: LAKÁS DESIGN Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése: Az épület külső és belső megjelenése A ház külső építészeti tömegének alkalmazkodnia kell a már meglévő utcaképhez.

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

Miele különleges ajánlatok. Háztartási készülékek 2014. szeptember 1.

Miele különleges ajánlatok. Háztartási készülékek 2014. szeptember 1. Miele különleges ajánlatok Háztartási készülékek 2014. szeptember 1. Üdvözöljük a Mielénél IMMER BESSER A mi igényünk Amikor dédapáink megalapították a Miele vállalatot, a siker érdekében ki kellett emelkedniük

Részletesebben

24 990Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ. olcsóbban. 64 990Ft. 169 900Ft. 9 210Ft. 2. TV szekrény RTV2S 34 200Ft. akár35%

24 990Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ. olcsóbban. 64 990Ft. 169 900Ft. 9 210Ft. 2. TV szekrény RTV2S 34 200Ft. akár35% Az ajánlat 0.0.0.-től 0.0..-ig érvényes. 0 9 akár% olcsóbban -kal 7 8 Kaspian elemes bútorcsalád. Komód KOMS 00 Ft 7 990 Ft. TV szekrény RTVS 00 Ft 990 Ft. RUMBI dohányzóasztal 00 Ft 990 Ft. Fali szekrény

Részletesebben

DunaPART's Vasalat Árlista 2016.03.24

DunaPART's Vasalat Árlista 2016.03.24 DunaPART's Vasalat Árlista 2016.03.24 DunaPART's Vasalat Árlista = GTV és Kumplast Szerelvény Program Tartalomjegyzék 1, Bútorpántok, Kivetőpántok (110, 45, 135, 165 stb.) Cím: 1225 Budapest, Bentonit

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

BLING MODERN NAPPALIK

BLING MODERN NAPPALIK BLING MODERN NAPPALIK BLING elemjegyzék A befoglaló méretek sorrendje: magasság x szélesség x mélység. B2 B/J 1356 x 872 x 403 mm B1 B/J 1916 x 872 x 403 mm B6 / B6F 626 x 884 x 403 mm B13 883 x 1340 x

Részletesebben

[P] SZÉRIA. [P] széria 2

[P] SZÉRIA. [P] széria 2 [P] SZÉRIA [P] széria 2 [P] SZÉRIA A skandináv design, amelyet a fény és a természet szeretete inspirál, időtlen. A [P] széria munkaasztalai letisztult vonalaival, funkcionális kivitelezésükkel és élénk,

Részletesebben

inspirációkkal teli május

inspirációkkal teli május inspirációkkal teli május Az ajánlat 0.0.0.-től 0.0.-ig érvényes. 0 9 akár9% olcsóbban -kal 7 8 Kaspian bútorcsalád szonoma tölgy Komód KOMS 7 00 Ft 990 Ft TV szekrény RTVS 7 00 Ft 990 Ft. RUMBI / dohányzóasztal

Részletesebben

5.13 Bútorfogantyúk. 638-128 - fém. antik Firenze 00007551680. 638-32 - fém. antik Firenze 00007551681. 40-128 - fém

5.13 Bútorfogantyúk. 638-128 - fém. antik Firenze 00007551680. 638-32 - fém. antik Firenze 00007551681. 40-128 - fém 5.13 Bútorfogantyúk 638- - fém 30 antik Firenze 00007551680 638-32 - fém 146,5 46 antik Firenze 00007551681 32 40- - fém 1. antik Firenze 00007551690 2. matt alumínium 00007551691 3. nikkel 00007551692

Részletesebben

Kellemes és. kényelmes otthon. 46 990Ft. Rövid szállítási határidő. olcsóbban. 83 990Ft. 217 900Ft. 15 010Ft. 3. Regál REG2D1S 62 000Ft.

Kellemes és. kényelmes otthon. 46 990Ft. Rövid szállítási határidő. olcsóbban. 83 990Ft. 217 900Ft. 15 010Ft. 3. Regál REG2D1S 62 000Ft. Kellemes és kényelmes otthon. Az ajánlat 00.0.-től 00.0.-ig érvényes. akár% olcsóbban -kal 00Ft Porto elemes bútorcsalád világos sibiu fenyő/ larico fenyő (a képen), természetes burlington tölgy Fali vitrin

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

SAUNA KING kerti bútorok MADE IN EU. www.szaunaking.hu SAUNA KING LAKÁS ÉS BÚTOR PRÉMIUM MINŐSÉG

SAUNA KING kerti bútorok MADE IN EU. www.szaunaking.hu SAUNA KING LAKÁS ÉS BÚTOR PRÉMIUM MINŐSÉG PRÉMIUM MINŐSÉG SAUNA KING kerti bútorok MADE IN EU Kerti bútor szettek Kerti étkezőasztal szettek Bárszettek Napozóágyak Pihenőágyak Kerti kiegészítők Védőhuzatok Kerti napernyők SAUNA KING LAKÁS ÉS BÚTOR

Részletesebben

DA VINCI FIX VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY DA VINCI FIX. http://www.zengovari.hu/termekeink/led_vilagitas

DA VINCI FIX VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY DA VINCI FIX. http://www.zengovari.hu/termekeink/led_vilagitas DA VINCI FIX Süllyesztett kivitelű LED lámpatest. A megvilágítást 3W teljesítményű, Zengővári Kft. által kifejlesztett LED fényforrás biztosítja. DA VINCI FIX Rendelési szám 100914.00.301.01 12 V II Ø100

Részletesebben

MAGYAR TERMÉK. Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig.

MAGYAR TERMÉK. Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig. MAGYAR TERMÉK Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig. 2010_AZZURRO.indd 1 2010.04.08. 19:36:56 Tisztelt Építkező! Gyártóként tisztában vagyunk azzal, hogy ízlések változó világát éljük, ezért jelenleg

Részletesebben

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi 0 3 9 3 8 www.bdovi.hu mennyiség cikkszám termék TB_LSZ - NAPSUGAR Napsugár szekrénysor 8 mennyiség cikkszám termék 0 Klasszik labdamedence DKS_BFV3 Szivacs bútor - Házikó 9 0 Medencefeltöltő labda 3 8

Részletesebben

Living in Style. www.sbfurniture.hu Termékkatalógus 2008.

Living in Style. www.sbfurniture.hu Termékkatalógus 2008. Vásárlási Utalvány Ünnepekre, alkalmakra lepje meg szeretteit, barátait vásárlási utalványainkkal, melyek bármelyik termékünkre beválthatók. Living in Style S.B. Hungary Kft. MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

Részletesebben

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Név: Iskola:

Részletesebben

EASY SPACE BÚTORCSALÁD

EASY SPACE BÚTORCSALÁD EASY SPACE BÚTORCSALÁD EASY SPACE 13 EASY SPACE 15 EASY SPACE 17 EASY SPACE 19 klasszikus vezetői iroda összeállítás összeállítás ár: 396 100,- modern vezetői iroda összeállítás összeállítás ár: 222

Részletesebben

Hidromasszázs rendszerek

Hidromasszázs rendszerek Hidromasszázs rendszerek 154 RAVAK Collection 2009 Miért éppen a RAVAK hidromasszázs kádat? 1. A kedvelt RAVAK kádak a csúcsminőségű Koller komponensekkel vannak felszerelve. 2. A fúvókák és RAVAK hidromasszázs

Részletesebben

Rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kivülrõl értelmezendõk!

Rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kivülrõl értelmezendõk! : TZ-69LPH 2570 2510 1510 50 db - Lépcsöházi üvegfal: fix mezokkel, 1 db nyíló-bukó szárnnyal párkányfogadó profil, 30 mm toldó felül, 100 mm toldó bal fekete tömítés, ablak/erkélyajtó szárny nyíló-bukó

Részletesebben

5. fejezet. Konyhai, fürdőszobai tárolás

5. fejezet. Konyhai, fürdőszobai tárolás 5. fejezet Konyhai, fürdőszobai tárolás 5.2 n Tartalomjegyzék 5.3 Hulladékgyűjtők 5.6 Csúszásgátló, hűtőszekrény tartókeret 5.7 Evőeszköztartók 5.10 Lábazati fiók, mosogató alatti tárolás 5.11 Csepegtető

Részletesebben

Tároló állvány. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő. Méretek Szélesség: Magasság: Mélység: Elkészítési idő:

Tároló állvány. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő. Méretek Szélesség: Magasság: Mélység: Elkészítési idő: OBI Csináld ma 1 Tároló állvány Szükséges ismeretek: Tapasztalt Tartalom Kivitelezési idő Bevezetés/Ötletek & fortélyok 2. old. Bevásárlólista 3. old. Szerszámlista 4. old. Barkácsútmutató 5. 6. old. Tervrajzok

Részletesebben

Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa. Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással

Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa. Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással A bútorok, ágyak fa része, az ágyszekrények választható színei: Bükk 381

Részletesebben

-25% 9,99% 29.990,- 1) Konyhaakció a Möbelixnél! Egyszerre kész! Szállítás & szerelés

-25% 9,99% 29.990,- 1) Konyhaakció a Möbelixnél! Egyszerre kész! Szállítás & szerelés Egyszerre kész! Szállítás & szerelés 29.990,- 1) Konyhaakció a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.10.01-tól 2015.10.14-ig, -25% a konyhákra! 2) 2) Az akció 2015.10.01-10.14. között érvényes! Nem

Részletesebben

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! kb. 228cm

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! kb. 228cm 2016.06.23-án csütörtökön 09:00-21:00 óráig VIP NAP a Möbelixnél! Csak a törzsvásárlók -10% 1) kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2016.06.23-tól

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben

CSOPORTSZOBA II. 2 BD59265 Dobogó. 2 57028 Négy rekeszes szekrény. 4 57022 Gurulós konténer. 2 97156 Virágos játéktároló

CSOPORTSZOBA II. 2 BD59265 Dobogó. 2 57028 Négy rekeszes szekrény. 4 57022 Gurulós konténer. 2 97156 Virágos játéktároló 14 17 1 15 1 10 1 11 8 18 19 9 7 0 1 4 5 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 AL_MESEASZT Asztal 1 mennyiség cikkszám termék 57049 Pad 1 BESZ Bölcsődei szék 1 BD595 Dobogó 4 AL_DINISZEK Dini fémvázas

Részletesebben

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN 2014 szeptember STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI Csoportosításuk: Testen viselt eszközök, Mozgást, mobilitást

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE ZSOLNAY NEGYED 2015. MÁRCIUS 25. (SZERDA) A Börze célja elsősorban az aktuális állásajánlatok, gyakornoki programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíj lehetőségek

Részletesebben

Napimádó. nyár a város felett

Napimádó. nyár a város felett Napimádó nyár a város felett A tetôtér, ha ügyesen használják, mesevilág, napfénybirodalom, ház a ház fölött olyan kilátással, mely egészen rejtett oldaláról mutatja meg a várost Fotó Barbay Csaba/Flashback

Részletesebben

Í í É Á ö ü Ó Ü ö ü Ü í őú Ü í Í ő í Ó ú í ú í ö í ő ö ö Í í í ú ú ö ő ö ő ö ö ö í í ö ö ö ő ö í ö ő ö í ő ö í ÍÍ ö ő ü í ő ö Ü Ü ö í ő ü ü Ü í Ü Ü ö Ü Ü Ü í ö ő ű ő Ú ő ő ö ő í ö ü ő ö í ű Í Ú ö Ú ü ö

Részletesebben

ő ű ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ű ő ű ű ű ő ő É ő ű ő ű ő ő Ú ű Ú ő Ú ű Ú ű ő ű ő ő ő Á Á Ú Á ő ő Ú ű ő ő Ó ő ű Ó ű ő Ü ő ő É ű ő ű ő Ú É ő ű Ú É ő Á É Á Ú ő ő É ő É Ü É É ű Ü ő Ú Ú Á É ő ő É ő ő Ó Ó ő ő É É Á

Részletesebben

Í Ü Ő Ó Á Ó Á Ó Ú Á Á ó Í ű Á Ö Á Á Í Í Ü Á Á Í Ő Ú Á ú ú Í ó ö ö ö ű ö ö Á Á Á Á ó ö ó ó Á ö ö ú Á Í ű Ü ó Í ö ú ö ö Á ó ó ó Í ó ó ó ü ó ó ö ó Á ű ó ö Í Á ó ó ü ö ö ö Í ó ó ö Í ö ö ö ö ü ú ö ü Í ú ó ö

Részletesebben

Ú ő Ő É ó ó ő ó ú ö ó ó ó ó ö É ó ó ó ó ú ő ö ú ő ö Á ó ő ő ó ú ő ő ü ő ő ő ö ő ó ö ő ő ó ö ő ü ő ó ú ü ö ó ó ő ő ó ő ő ő ó ű ö ő ő ö ü ő ő ő ó ö ó ő ü ú ö ő ö ó ó ő ő ő ü ő ü ő ó ő ó ü ő ó ó ő ő ó ő ó

Részletesebben