STYLE & DRAW SZAKMAI PÁLYÁZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "STYLE & DRAW SZAKMAI PÁLYÁZAT"

Átírás

1 STYLE & DRAW SZAKMAI PÁLYÁZAT

2 Tartalomjegyzék 1. Előlap 2. Tartalomjegyzék 3. Műszaki leírás 4. Konszignáció Rajzi mellékletek 1. "A" lakás építészeti alaprajz M = 1:50 2. "A" lakás bontási és építési alaprajz M = 1:50 3. "A" lakás tervezett építési alaprajz M = 1:50 4. "A" lakás berendezési terv M = 1:50 5. "A" lakás világítási terv M = 1:50 6. "A" lakás konyhabútor kiosztás M = 1:25 7. "A" lakás fürdő burkolási terv M = 1:20 8. "A" lakás fürdő és konyha látványterve M = 1:25 9. "A" lakás hálószoba látványterve M = 1: "A" lakás nappali látványterve M = 1: "A" lakás étkező látványterve M = 1:25

3 Műszaki leírás 1. Választott pályázati feladat leírása Egyedülálló fiatal férfi, év közötti, nemrég költözött egy társasház 80,04 m 2 alapterületű lakásába. A lakást nagyvárosi, divatos életvitelének megfelelően szeretné átalakítani, ehhez kérte lakberendező segítségét. A fiatalember modern, tágas, luxus kivitelű, elegáns otthont szeretne, ahol vendégül láthatja a barátait, kisebb partikat rendezhet. Szereti a modern design elemeket, tárgyakat, trendi bútorokat, természetes anyagokat, amely egyúttal egy visszafogott színvilágú, tágas, átlátható, mégis funkcionális környezet kialakítását teszi lehetővé számára. 2. A lakás berendezési stílusának rövid leírása Urban stílus, a városi stílus Forrás: by Jancso Kata// Viszonylag új, igazi nagyvárosi stílus. Jellemzője az innovatív megoldások, a design elemek, és a nem hagyományos anyagok használata. Több formája létezik, a skála egyik pólusa a nagyvárosok előkelő belvárosi lakásai, amelynek berendezése a kozmopolita tulajdonos igényei köré szerveződik. A másik pólus az ipari körzetek loft lakásai (átalakított gyár vagy raktár épületek), amelyekben keverednek az indusztriális jellemzők, a modern kor jellemzőivel. A városi környezet és a lakók igényei sokszor szülnek innovatív megoldásokat, ezért az Urban stílustól nem idegen a formabontó megoldások. Formavilága alapvetően modern. Gyakran az ilyen stílusú lakások egybenyitott térrel rendelkeznek, multifunkcionális helyiségek jellemzik, sokszor kapcsolódik össze a munka- és az élettér. Berendezése szellős elrendezésű, igazán funkcionalista, csak a legszükségesebbek vannak jelen az élettérben. A nagyvárosi életformához hozzátartozik, hogy nem szükséges raktározni, hiszen ha valami elfogy, be tudjuk szerezni azonnal, és a tudást sem könyvekben, hanem E-Book-on tároljuk Az egybe nyíló terek berendezése szellős, a funkcióra koncentrál. Multifunkcionális terek, munka és élettér összekapcsolódik. Színvilága kontrasztos, fehér, fekete, szürke, élénk színekkel párosítva. Az anyagok, burkolatok között sokszor jelenik meg a beton, és a tégla. Szín palettája a trendi színekre épül, fehér-fekete-szürke kiegészítve élénk árnyalatokkal. A stílus textilekből és dekorációból is csak a legszükségesebbeket használja, az ablakok kötelezően csupaszak. A dekoráció minimális, néhány festmény vagy grafika a falon, különleges dísztárgyak, ipari elemek a térben.

4 3. Berendezés, és tervezés bemutatása 3.1. Kiinduló adatok Fenti igények figyelembe vételével a lakásban az alábbi átalakítás szükséges. A lakás egy társasház 1. emeleti 80,04 m 2 alapterületű lakása. A lakásban 3 szoba 1 db 13,75 m 2, valamint 2 db 10,17 m 2 nagyságú -, egy étkező/konyha egybenyitva a nappalival valamint tartozik hozzá egy 13,50 m 2 alapterületű erkély is. A lakásban található még egy 1,71 m 2 kamra, egy kisebb 6,15 m 2 -es előtér, egy 2,0 m 2 -es közlekedő, valamint különálló WC és fürdőszoba. Ezek mérete 1,71, valamint 5,66 m 2. A szobákban parketta, a többi helyiségben, valamint az erkélyen fagyálló kerámia burkolat található A lakás átalakítása Ahhoz, hogy a tulajdonos igényeinek megfeleljen a lakás berendezésének tervezése során a következő változtatásokat hajtottam végre. A 2 db 10,17 m 2 szoba feleslegessé vált, így azok határoló falai elbontásra kerültek, így a konyha, étkező, nappali tere a két szoba területével megnagyobbodott, tágassá, átláthatóvá vált. Elbontásra került a kamra, amely helyére, egy 1,60 m hosszú és 0,1 m széles pengefal került. Így egy kényelmes, viszonylag nagy alapterületű konyha alakítható ki, valamint megnőtt az előtér területe is. A WC, fürdőszoba, valamint hálószoba ajtóit falban futó, üveg tolóajtóra cseréltem, így a közlekedő területére is több természetes fény jut. A fürdőszoba ajtaja áthelyezésre került. A WC-ben, valamint a fürdőszobában szerelt falat építettünk, előbbi helyiségben 20 cm, utóbbiban 10 cm vastagságút. A lakásban használt burkolatok annyiban változtak, hogy a hálószobába szőnyegpadló kerül, a konyha/étkező/nappali terében parketta és kerámia burkolat váltja egymást. Kerámia burkolat kizárólag a konyha területén lesz, az étkező, nappali terében parketta kerül lerakásra a közlekedőig. Az előtér, WC, fürdőszoba terébe szintén kerámia burkolat kerül.

5 A lakás fűtése hőszivattyús fűtő-, hűtő rendszerrel történik, amely kiváltja a radiátorokat és a klímaberendezést, ez alól a fürdőszoba a kivétel, ahova egy törölköző szárítós radiátort terveztem. Ennek szerelvényeit (csövek, beltéri egység) álmennyezet takarja el, amely a belmagasságot 250 cm re módosítja. Végezetül a bejárati ajtó nyitási irányát is megváltoztattam Hőszivattyús fűtés-, hűtőrendszer A lakás klimatizálását (hűtés,fűtés, szellőztetés) hőszivattyús rendszer látja el. A rendszer kül-, és beltéri egységből, befúvó egységből, valamint a hűtött/fűtött levegőt a lakás minden helyiségébe elvezető flexibilis vezetékrendszerből, valamint összekötő vezetékpárból áll. A lakás fűtésének és hűtésének optimális megoldása érdekében 2 db kültéri egységet kell elhelyezni, egyiket a fürdőszoba és a hálószoba, a másikat a nappali és a fürdőszoba közötti falszakaszra az ablakok felső síkjában. Az egyik egység a nappali/konyha/étkező - előtér, a másik a hálószoba, közlekedő, fürdőszoba és WC helyiségeinek szellőztetését és fűtését szolgálja. A lakásba 3 db beltéri egységet kell felszerelni, egyet a hálószoba, kettőt a nappali/konyha/étkező mennyezetére. A befúvó egységeket 3 darabot -, egyet a hálószoba fürdőhöz közelebb eső, a többit a nappali étkezővel szemben lévő ablaka(i) fölé kell elhelyezni. A beltéri egységek közül kettőt a nappali/étkező/konyha légterébe, egyet pedig a hálószobába. A flexibilis csöveket a következő nyomvonalakon helyezzük el: 1. Nyomvonal Hálószoba WC közlekedő - fürdőszoba - hálószoba 2. Nyomvonal Étkező - előtér - konyha - étkező 3. Nyomvonal Étkező - nappali - étkező A berendezések és csövek eltakarásához álmennyezet szükséges, amelyet, figyelembe véve a berendezések méreteit 30 cm-re a mennyezet alatt helyeztem el. A fűtés-, hűtés szabályozását szoba termosztát biztosítja.

6 3.4. A lakás berendezése A lakás bútorzatának kiválasztásakor szem előtt tartottam a berendezési stílust, valamint a megrendelő igényeit is. A lakás színvilága elég visszafogott, jellemzően szürke, fekete, barna, fehér, amelyet megtörnek az élénk narancssárga színű kiegészítők. A bútorokat igyekeztem funkcionálisan kiválasztani, hogy minél több szabad tér maradjon. Az ajtó nyitásirányának megváltoztatásával lehetővé vált egy nagyméretű beépített szekrény elhelyezése, valamint külön fogas elhelyezése. A szekrénybe a tulajdonos helyezheti el a saját ruháit, cipőit, valamint azokat a tárgyakat, amelyeket nem használ. Az alapterület bővítésével lehetővé vált az is, hogy az előtér másik oldalán esetleg kerékpár is elhelyezhető. A nappali/konyha/étkező tere átlátható, a funkciókat egymás után helyeztem el. Először a konyha került kialakításra egy tálalásra, étel előkészítésre alkalmas konyhaszigettel. A konyha berendezése az olasz Arrital konyha AK-04 típusú modul bútorai Biondo színben került ki. A Whirpool konyhagépek beépíthetők, energiatakarékosak, a mosogató Marmorin COMBO, a konyhai csaptelep KLUDI JOOP típusú. A felső és alsó szekrények között a falat Trilak festékkel lefesttettem, elé egy üveglap került. A felső szekrényekbe beépített világítás kerül. Természetes fényt a konyha két oldalról kap, egyrészt a mosogató feletti ablakból, másrészt az erkélyajtóból és mellette lévő szintén nagyméretű ablakból. A padló Porclanosa Dover Acero kerámialap burkolatotú. A konyha mennyezetére, valamint az előtérben és az odavezető közlekedő területére Maxlight Biggy típusú lámpát terveztem. A következő rész az étkező rész, ahol a NIVO HOME bútorait építettem be, egy Elpasso típusú étkezőasztal, amely meghosszabbítható, valamint 6 db szék, amelyek HAROLD K160 és K153 fajtájú. Ezt követi a nappali, amelybe szintén a NIVO HOME bútorai kerületek. Maxliving London kanapé, Vien fotel, Meble Taranko Conti vitrinekkel és multimédia tartóval, valamint Sit-in WOOL Lux Latte színű szőnyegpadló és ANCONA típusú dohányzóasztal. Az egyéb kiegészítők a ROVITEX által forgalmazott termékek, a falakat modern stílusú festmények díszítik (forgalmazó: NIVO HOME). A padlót mindkét helyiségben parkettával burkoltam, ez egyben el is választja a konyha terétől. A parketta Haro Disano Pro Plank XL 4VM Holm Oak Creme színű. A nappali természetes megvilágítását konyhánál felsoroltakon kívül két ablak biztosítja. Ezekre árnyékolóként zsalúzia kerül. Ezen kívül a nappaliba és az étkezőbe Maxlight Tube típusú mennyezeti lámpákat helyeztem el. A nappali megvilágítását még 2 db Maxlight Olsen állólámpa egészíti ki.

7 A másik irányban egy rövid közlekedő található, ahonnan a WC, fürdőszoba, valamint a hálószoba nyílik. Ezek ajtói falban futó tolóajtók, amelyek üveglapból vannak, lehetőséget biztosítva a közlekedő természetes megvilágítására. A WC berendezése a RAVAK által forgalmazott falra szerelt Chrome WC-ből, falba épített tartállyal, valamint egy MARMORIN kézmosóból és KLUDI csaptelepből áll. A falat a Zalakerámia Petrol típusú, a padlót a Porcelanosa Dover Acero kerámia burkolólapjai borítják. A világítást az mennyezetbe épített Maxlight lámpák biztosítják. A fürdőszobába a következő berendezéseket terveztem be. A fürdőbe egy Walk-in-Wall típusú zuhanykabin kerül, a RAVAk által forgalmazott termosztátos zuhanyoszloppal és esőztető zuhanyfejjel. Ezt kézi zuhany egészíti ki. Itt található még egy Whirlpool mosogép is. A falakon Egger bútorlapból kialakított polcok, melyeken elhelyezhetők a törölközők, egyéb tárgyak. A fürdőszobai mosdó a Marmorin terméke, ami egy álló mosdó, felette KLUDI csaptelep és egy RAVAK Evolution típusú beépített lámpákkal ellátott tükör kerül. A fürdőszoba fűtését egy Zehnder Metropolitan típusú törölköző szárítós radiátor biztosítja. A fal burkolatát itt is a Zalakerámia Petrol, a padlóét a Porcelanosa Dover Acero kerámia burkolólapok adják. A fürdőszoba világítását a tükörbe épített lámpákon kívül a mennyezetbe épített 4 db lámpa biztosítja. A hálószoba berendezését szintén a NIVO HOME bútoraiból választottam. Ide Maxliving Porto típusú ágyat, Vien karosszéket, éjjeli szekrényként NONO típusú lerakó asztalkát helyeztem el. Ide kerül még Egger bútorlapból készülő, Forest szerelvényekkel ellátott tolóajtós gardróbszekrény. A világítást a természetes fényt adó ablakokon kívül Maxlight Olsen álló- és olvasó, valamint Tube lámpa biztosítja. A padlót Sit-in WOOL Lux Latte padlószőnyeg borítja. A falak festettek és modern stílusú festmények díszítik, amelyeket szintén a NIVO HOME forgalmaz. A lakás nyílászáróit, zsalúziáit a Budatech Kft által forgalmazott ÖKO-PLUSZ Fa-Alu nyílászárói adják. Ezek a hőszigetelt nyílászárók kielégítik a legmagasabb igényeket is. A belső ajtók és a bejárati ajtó is a Budatech Kft termékei. A lakást úgynevezett "okos" lakássá alakítottam az inels Bus rendszerű épület automatizáló rendszer segítségével. Ez lehetővé teszi a házban található világító berendezések fényerő szabályozását, a zsalúziák mozgatását, a betörésvédelmet.

8 Az erkélyt a lakás berendezésének stílusával harmonizáló bútorokkal javaslom berendezni, ezzel megteremtve a külső-belső harmóniát.

MÉRET ANYAG SZÍN. MAXLIVING STR. 73. VIEN dohányzóasztal 90 x 90 x33 NIVO HOME ANCONA padlószőnyeg 200 x 200. SIT-IN WOOL LUX LATTE tv ultra hd

MÉRET ANYAG SZÍN. MAXLIVING STR. 73. VIEN dohányzóasztal 90 x 90 x33 NIVO HOME ANCONA padlószőnyeg 200 x 200. SIT-IN WOOL LUX LATTE tv ultra hd kanapé 276 x 190 x 70-110 MAXLIVING STR. 43. LONDON karosszék 68 x 83 x 79 MAXLIVING STR. 73. VIEN dohányzóasztal 90 x 90 x33 ANCONA padlószőnyeg 200 x 200 SIT-IN WOOL LUX LATTE tv ultra hd LG OLED TV

Részletesebben

Pályázat. A 4. emeleti lakás felújítási terve. Tervező: UaIWgxQPoBuJwJyM

Pályázat. A 4. emeleti lakás felújítási terve. Tervező: UaIWgxQPoBuJwJyM Pályázat A 4. emeleti lakás felújítási terve Tervező: UaIWgxQPoBuJwJyM 2016 1 Műleírás: Megrendelőm egy fiatal hölgy, aki szereti a letisztult, igényes, modern környezetet, szeret vendégeket hívni és nagy

Részletesebben

lakberendezo@styleandhome.hu Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

lakberendezo@styleandhome.hu Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. MŰSZAKI LEÍRÁS ADATOK Épület: Épület típusa: Rendeltetése: Nagysága: Társasház Lakás 80,54 m2 + 13,5 m2 terasz Szintek száma: 1 Szobák száma: Nappali + 3 szoba Cím: - Szolgáltatás típusa: Lakásfelújítás

Részletesebben

Bútorkonszignáció/Dk5VXqlTzhiYg0GR

Bútorkonszignáció/Dk5VXqlTzhiYg0GR Bútorkonszignáció/Dk5VXqlTzhiYg0GR Ssz. Helység Megnevezés Termék/Anyag fotó Gyártó/Forgalmazó Termék név/kód Anyag/Szín Méret Mennyiség Konyha Beépíthető sütő Whirlpool AKZM6600/IXL Inox 59,5x59,5x56,4

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 3-as keret műanyag fehér LOGUS90 BASE 3 bejárati ajtó 90x210 műanyag fehér HOFSTÄDTER TENDENCE 10 előszoba, 4. diszperziós falfesték

MÉRET ANYAG SZÍN. 3-as keret műanyag fehér LOGUS90 BASE 3 bejárati ajtó 90x210 műanyag fehér HOFSTÄDTER TENDENCE 10 előszoba, 4. diszperziós falfesték 1 szekrény 300x60x280 EGGER bútorlap, narancs, kék 2 előszoba 3-as keret műanyag LOGUS90 BASE 3 bejárati ajtó 90x210 műanyag HOFSTÄDTER TENDENCE 10 előszoba, 4 közlekedő, linóleum CONCRETE MOON 3701 FORBO

Részletesebben

GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN

GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN előszoba konyha szekrény 80x207x40 konyhabútor összeállítás mosogató (Egger Világos Oliva Cordoba H3030 ST9; Egger W 1000 CORDOBA H3030 ST9; EGGER W 1000 FEHÉR) d=30 szürke NIVO HOME BRW ld. Konyhabútor

Részletesebben

Style & Draw Enteriőr tervezési pályázat MŰLEÍRÁS

Style & Draw Enteriőr tervezési pályázat MŰLEÍRÁS Style & Draw Enteriőr tervezési pályázat MŰLEÍRÁS 4QrdZuXlWhoAjMp4 4QrdZuXlWhoAjMp4 1 A tervezési feladat egy társasházi lakás átalakítása volt. A tulajdonos egy egyedülálló, jól szituált, 28 éves fiatalember,

Részletesebben

LAKÁS DESIGN. Az épület külső és belső megjelenése. Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése:

LAKÁS DESIGN. Az épület külső és belső megjelenése. Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése: LAKÁS DESIGN Készülő, vagy már elkészült családi ház homlokzati díszítésének a megtervezése: Az épület külső és belső megjelenése A ház külső építészeti tömegének alkalmazkodnia kell a már meglévő utcaképhez.

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. padlóburkolat - - - MAPEI. 60x60x1 - - falszínek - - - TRILAK S 1005-R50B - - - S 6030-R mennyezet - - - S 0300-N N-1 beépített

MÉRET ANYAG SZÍN. padlóburkolat - - - MAPEI. 60x60x1 - - falszínek - - - TRILAK S 1005-R50B - - - S 6030-R mennyezet - - - S 0300-N N-1 beépített előszoba padlóburkolat - - - MAPEI 60x60x1 - - FÜRDŐSZOBASZA MAPEI FUGA 111 "EZÜSTSZÜRKE" TANUM CENZIA falszínek - - - TRILAK S 1005-R50B - - - S 6030-R beépített előszoba beépített háztartsási U741 ST9

Részletesebben

GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ MOODBORARD SORSZÁM TERMÉK MEGNEVEZÉSE TERMÉK TÍPUS HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN. 293x 259x 96x 89

GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ MOODBORARD SORSZÁM TERMÉK MEGNEVEZÉSE TERMÉK TÍPUS HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN. 293x 259x 96x 89 nappali bár-konyha-étke ző kanapé 293x 259x 96x 89 G -637 NIVO HOME GALA - BERGAMO kanapé 277x96x 89 G-230 NIVO HOME GALA - BERGAMO dohányzó asztal 120/65/39 grafit NIVO HOME HALMAR - PENELOPE komód 160/48/54

Részletesebben

rt9u4adjrwxuxpko Termékcsalád x/y/z (cm) Forgalmazó

rt9u4adjrwxuxpko Termékcsalád x/y/z (cm) Forgalmazó ELŐSZBA rt9u4adjrwxuxpko Funkció Termék Termékcsalád x/y/z (cm) Forgalmazó megjegyzés MAPEI MAPEI fuga 111 "ezüstszürke" S 1005R50B MAPEI Argenta Tanum Cenzia S 6030R 60x60x1 Palatinusz Fürdőszobaszalonok

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 145x260x60 - - FOREST EGYEDI TERVEZÉS mennyezeti lámpatest. melegburkolat 1291x193x8 mm HDF szürkés fehér

MÉRET ANYAG SZÍN. 145x260x60 - - FOREST EGYEDI TERVEZÉS mennyezeti lámpatest. melegburkolat 1291x193x8 mm HDF szürkés fehér előtér étkező beépített nyított szekrény 145x260x60 - - FOREST EGYEDI TERVEZÉS - - - VARGA LIGHT S ART 1091 falszín - - - TRILAK S 7500-N N-1900 melegburkolat 1291x193x8 mm HDF szürkés fehér IBD MAGYARORSZÁG

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 60x150 voile fehér-bézs csík ROVITEX 91 132 105 sötétítő lapfüggöny

MÉRET ANYAG SZÍN. 60x150 voile fehér-bézs csík ROVITEX 91 132 105 sötétítő lapfüggöny földszint előszoba WC bejárati ajtó 130x0,1x240 fa+alu szürkésbarna HOFSTÄDTER MODERN FA-ALU ablak 60x5x150 fa -alumínium borovi fenyő HOFSTÄDTER ÖKO PLUSZ FA-ALU lapfüggöny 60x150 voile fehér-bézs csík

Részletesebben

Konszignációs lista - Tervező: iamkmchz4gqbreda

Konszignációs lista - Tervező: iamkmchz4gqbreda Bútorok és kiegészítők Nappali Gala Belluno ülőgarnitúra szövet Arizona E 101 sarokelem 1364 755 1366 NivoHome 1 2,5 QF 2025 757 1497 NivoHome 1 BAR 516 745 1043 NivoHome 1 KEL 1233 827 1091 NivoHome 1

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. BRW OPTIMA DOORS ÉJJELI SZEKRÉNY 13 komód - - wenge NIVO HOME

MÉRET ANYAG SZÍN. BRW OPTIMA DOORS ÉJJELI SZEKRÉNY 13 komód - - wenge NIVO HOME 12 éjjeli wenge NIVO HOME ÉJJELI SZEKRÉNY 13 komód wenge NIVO HOME KOMÓD 14 fotel NIVO HOME GALA FOTEL SOLO 15 fali fekete LIRALIGHTING LIRA NOVUM FALIKAR 16 barna/ecru/szürk e LIRALIGHTING LIRA DONNA

Részletesebben

Értékbecslés adatlap

Értékbecslés adatlap -4 lakásos házban lévı lakás (nem panel) Értékbecslés adatlap Ingatlan címe: Ir. szám Pest utca Megye Pest Hrsz: 8/A/ hsz. 8. Város/Falu/Község em. ajtó Alapterületek Ingatlan jellemzıi Település jellemzıi

Részletesebben

Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban

Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban 1 Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban 2330 Dunaharaszti, Dr. Posta Sándor u. 44. Hrsz.: 8210/7 1.- 2.lakás A Dunaharaszti zöldövezetében található telken, melynek területe 1158

Részletesebben

Termék Darab Szín Méret Anyag Forgalmazó Gyártó Kép. 1 db inox 595 x 595 x 564 inox Whirlpool Whirlpool

Termék Darab Szín Méret Anyag Forgalmazó Gyártó Kép. 1 db inox 595 x 595 x 564 inox Whirlpool Whirlpool Termék Darab Szín Méret Anyag Forgalmazó Gyártó Kép Beépíthető indukciós sütő AKZM 8910/IXL inox 595 x 595 x 564 inox Whirlpool Whirlpool Beépíthető mikrohullámú sütő AMW 850 IXL inox 595 x 455 x 560 inox

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. VESCOM, TOP TRADE bejárati ajtó numira. ülőpárna 140x50x10 cm textilbőr Narancs:7021.21

MÉRET ANYAG SZÍN. VESCOM, TOP TRADE bejárati ajtó numira. ülőpárna 140x50x10 cm textilbőr Narancs:7021.21 előszoba, közlekedő étkező 80x50x200, tükör Tükör FOREST TÜKÖR 80x50x50 cm Narancs A0118 FOREST NARANCS A0118 140x50x50 cm Narancs A0119 FOREST NARANCS A0119 140x40x50 cm Narancs A0120 FOREST NARANCS A0120

Részletesebben

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 80 m2-es I. emeleti lakás tervezése

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 80 m2-es I. emeleti lakás tervezése Műleírás Style & Draw Enteriőr tervezési pályázathoz 80 m2-es I. emeleti lakás tervezése Családmodell- és igény bemutatása: A projekt megbízója egy 25 éves egyedülálló fiatal nő, aki szülői támogatással

Részletesebben

ENTERIŐR TERVEZÉSI PÁLYÁZATI KIÍRÁS - a Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázata

ENTERIŐR TERVEZÉSI PÁLYÁZATI KIÍRÁS - a Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázata ENTERIŐR TERVEZÉSI PÁLYÁZATI KIÍRÁS - a Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázata A Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők

Részletesebben

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY 1. Társasházi lakás Cím: Helyrajzi szám: 3000 Hatvan, Horváth Mihály út 12. 6/26. 3978/17/A/26 Az értékelés kelte: 2012.04.16 ALAPADATOK Ingatlan megállapított adatai Telek területe:

Részletesebben

OTÉK Segédlet a közszolgáltatások egyenlő esélyű hozzáférésének megteremtéséhez című FSZK kiadvány

OTÉK Segédlet a közszolgáltatások egyenlő esélyű hozzáférésének megteremtéséhez című FSZK kiadvány Budaörsi Ifjúsági Klub 2040 Budaörs Károly király utca 3. Akadálymentességi ajánlás Jogszabályok: Tervezési előírások: 1998. évi XXVI. törvény a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról

Részletesebben

T E R V E Z Ő I N Y I L A T K O Z A T

T E R V E Z Ő I N Y I L A T K O Z A T T E R V E Z Ő I N Y I L A T K O Z A T Alulírott Farkas Károly a 37/2007 (XII.13) ÖTM rendelet alapján kijelentem, hogy Kariusz Jakab megrendelésére a 2040 Budaörs, Semmelweis u. 27, hrsz.: 2817/2 számú

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. világos barna. kővel kevert tégla-falburkolat sötétkék festék (színkeveréssel) 8 x 8 cm aluminium

MÉRET ANYAG SZÍN. világos barna. kővel kevert tégla-falburkolat sötétkék festék (színkeveréssel) 8 x 8 cm aluminium 1. előtér fűtés, hűtés, melegburkolat falburkolat 2200X180X13,5 mm 5-6 x 10-28 x 1,8-2,5 mennyezet elektromos szerelvények bútor - - BUDATECH fa kővel kevert tégla-falburkolat sötétkék festék 8 x 8 88

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. padlóburkolatok 59,6x59,6 cm - White PORCELANOSA LASSA. barna MAGYARORSZÁG

MÉRET ANYAG SZÍN. padlóburkolatok 59,6x59,6 cm - White PORCELANOSA LASSA. barna MAGYARORSZÁG előszoba konyha étkező nappali wc padlóburkolatok 59,6x59,6 cm White PORCELANOSA LASSA étkező/konyha 480x300 cm white SICIS fürdőszoba 18x18 cm fekete OTTI MANUFAKTÚRA ANZIS RUG COLLECTION MOZAIKMÉHSEJT

Részletesebben

Burkolat Szavanna IBD-Aquastep szürke fa

Burkolat Szavanna IBD-Aquastep szürke fa Kép Megnevezés Név Beszerzési hely Szín Méret NAPPALI Ka apé Bergamo Nivohome G -637 293x 259x 96x 89 Ka apé Bergamo Nivohome G-230 277x96x 89 Dohá zó asztal Penelope Nivohome grafit 120/65/39 Ko ód Togo-typ

Részletesebben

KONSZIGNÁCIÓS TÁBLÁZAT

KONSZIGNÁCIÓS TÁBLÁZAT sorszám megnevezés gyártó modell KONSZIGNÁCIÓS TÁBLÁZAT befoglaló méret (cm) 1 szekrény egyedi tervezés 300x60x280 Egger bútorlap anyag szín db helység, narancs, kék 1 előszoba 2 + Logus90 base 3-as keret

Részletesebben

SZANITEREK KIEGÉSZÍTŐK

SZANITEREK KIEGÉSZÍTŐK Distributor Kft. SZANITEREK KIEGÉSZÍTŐK A kiadvány érvényes 2016. június 1-től. Az árak forintban értendők és a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai

Részletesebben

2015. ÉVI TERVEZETT KARBANTARTÁSI, FELÚJÍTÁSI MUNKÁK. Sorszám Épület megnevezése Felújítási javaslat Megjegyzés

2015. ÉVI TERVEZETT KARBANTARTÁSI, FELÚJÍTÁSI MUNKÁK. Sorszám Épület megnevezése Felújítási javaslat Megjegyzés 1. radiátorok burkolatának cseréje 24 db 270x80x20 cm 2. Tündérkert Óvoda elhasználódott, kopott küszöbök burkolása, lefedése 16 db 3. konyhai dolgozók részére öltöző, zuhanyzó kialakítása a fsz.- en 4.

Részletesebben

Költözzön a Balaton fővárosába!

Költözzön a Balaton fővárosába! Költözzön a Balaton fővárosába! Ismerkedjen meg legújabb ingatlanfejlesztési projektünkkel, melyre Balatonfüreden, a Balaton fővárosában kerül sor. A híres füredi öbölre néző, gyönyörű fekvésű telken nyolc

Részletesebben

31 582 04 0000 00 00 Építményszigetelő Építményszigetelő 31 582 15 1000 00 00 Kőműves Kőműves

31 582 04 0000 00 00 Építményszigetelő Építményszigetelő 31 582 15 1000 00 00 Kőműves Kőműves A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN. csiszolt cement padló

TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN. csiszolt cement padló előtér közlekedő fehér ULTRATOP PRIMER G MAPEFLEX PU45 fehér ULTRATOP PRIMER G MAPEFLEX PU46 fehér ULTRATOP PRIMER G MAPEFLEX PU46 fehér ULTRATOP PRIMER G MAPEFLEX PU46 burkolat wc 10mm fehér ZALAKERÁMIA

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 595 x 595 x 564 inox inox WHIRLPOOL. 595 x 455 x 560 inox inox WHIRLPOOL. 590 x 50 x 510 kerámia, inox fekete WHIRLPOOL

MÉRET ANYAG SZÍN. 595 x 595 x 564 inox inox WHIRLPOOL. 595 x 455 x 560 inox inox WHIRLPOOL. 590 x 50 x 510 kerámia, inox fekete WHIRLPOOL konyha Beépíthető indukciós sütő AKZM 8910/IXL Beépíthető mikrohullámú sütő AMW 850 IXL Érintőszenzoros vezérlésű kerámia főzőlap, inox szegély, AKT 860/IX Kihúzható páraelszívó, 60 cm széles AKR 469 IX

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. melegburkolat 1291x193x8 mm HDF szürkés barna. Smart Home edzett üveg INELS

MÉRET ANYAG SZÍN. melegburkolat 1291x193x8 mm HDF szürkés barna. Smart Home edzett üveg INELS Előtér Lépcső EGGER/AMIENS OAK LIGHT - 054 029 Smart Home edzett üveg INELS szekrény kivetőpántok, vasalatok szekrény lábak fogas lépcsőfokok tükör lap méretre vágva, ragasztva magasfényű H1145 ST10 Bardolino

Részletesebben

KONSZIGNÁCIÓ - HÁLÓSZOBA

KONSZIGNÁCIÓ - HÁLÓSZOBA KONSZIGNÁCIÓ - HÁLÓSZOBA HÉRA prémium színes falfesték - min.bézs10 Trilak NYÍLÁSZÁRÓ ÖKO-Trend nyílászáró 120x150 cm barna Hofstadter Hofstadter beltéri ajtó FA07 210x90 cm barna Hofstadter Trópusi fa

Részletesebben

Konszignációs táblázat helyiségenként - Családi ház belsőépítészeti terve

Konszignációs táblázat helyiségenként - Családi ház belsőépítészeti terve Konszignációs táblázat helyiségenként - Családi ház belsőépítészeti terve 01 Előtér Smart Home inels GSB típusú érintőképernyős fali vezérlő edzett üveg tükör lap méretre vágva, ragasztva fogas 02 Lépcső

Részletesebben

Társasházi lakás értékelési feljegyzés

Társasházi lakás értékelési feljegyzés Társasházi lakás értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6500. Baja, Széchenyi utca 20. földszint, ajtó 2. HRSZ: 566/A/2 Típusa: társasházi lakás Értékelés kelte: 2012. november 29. Készítette: Vulcanus

Részletesebben

Szálláshely-üzemeltetési bejelentés

Szálláshely-üzemeltetési bejelentés Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal Szervezési Osztály Illetékbéllyeg 3.000 Ft 205 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 30-74/260, 242 mellék Fax: 06 23 30-35 E-mail: jegyzo@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu

Részletesebben

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház MŰSZAKI LEÍRÁS Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház Alapterület: Földszint: Nettó 108 m2 (terasz és kocsi beálló 50%-ban számítva) Nettó terület: 50,51 m2 Terasz terület 13,10 m2 Fedett és oldalról zárt gépkocsi

Részletesebben

SIPOS GYÖRGY építész 6772 DESZK, PÉRÓ SZEGEDINÁC U. 30.

SIPOS GYÖRGY építész 6772 DESZK, PÉRÓ SZEGEDINÁC U. 30. KIVITELEZÉSI TERVE 2012. CÍMLAP a KIVITELEZÉSI TERVÉHEZ MEGBÍZÓ:. Dr. Mezősi Gábor Tanszékvezető egyetemi tanár Szegedi Tudományegyetem Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék 6722 Szeged, Egyetem

Részletesebben

Előszoba, közlekedő. Oldal 1

Előszoba, közlekedő. Oldal 1 Előszoba, közlekedő 2 Beépített szekrény Forest 80x50x200 cm Bútorlap, tükör Tükör Akasztós és polcos résszel 2 Beépített szekrény Forest 80x50x50 cm Bútorlap Narancs A08 Polcokkal Beépített szekrény Forest

Részletesebben

VARIOTECH ÁLTALÁNOS STANDARD MŰSZAKI LEÍRÁS

VARIOTECH ÁLTALÁNOS STANDARD MŰSZAKI LEÍRÁS VARIOTECH K é s z h á z a k VA R I O T E C H ÁLTALÁNOS STANDARD MŰSZAKI LEÍRÁS 2014/06 A jelen műszaki leírás tájékoztatást ad az általunk gyártott épületek műszaki tartalmáról, illetve műszaki jellemzőiről.

Részletesebben

B C hajópadló, m WC Gardrób 3,0 m, m Szélfoó,30 m fedett et. 8,0 m Konyha,30 m kamra,0 m arázs impr.beton,8 m kerti szt. impr.beton,8 m A A Fürdőszoba 8, m Közlekedő 8,0 m 0/0cm d=0 korracél bl. Kazántér,0

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. szekrény+pad FOREST EGYEDI-EGGER ruhaakasztó 56x9cm fa,fém fehér,fekete IKEA LEKSVIK. melegburkolat 1282x193x8 mm HDF vöröses barna

MÉRET ANYAG SZÍN. szekrény+pad FOREST EGYEDI-EGGER ruhaakasztó 56x9cm fa,fém fehér,fekete IKEA LEKSVIK. melegburkolat 1282x193x8 mm HDF vöröses barna bejárat nappali szekrény+pad FOREST EGYEDI-EGGER ruhaakasztó 56x9c fa,fé fehér,fekete IKEA LEKSVIK elegburkolat 1282x193x8 HDF vöröses barna MAGYARORSZÁG HARO/MERBAU MACAO - 533 125 tükör 64,5x120c fa,üveg

Részletesebben

Műleírás a lakásról PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT. Padló

Műleírás a lakásról PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT. Padló PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT Padló Műleírás a lakásról Laminált Padlóburkolat - Cég: Dreem floor - Típus: cortina oak white laminált padlólap - Elhelyezkedés: alaprajz szerinti függőleges eltolásban - Helység(ek):

Részletesebben

5. VALAMENNYI ÉLELMISZER-IPARI VÁLLALKOZÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS HIGIÉNIAI KÖVETELMÉNYEK AZ

5. VALAMENNYI ÉLELMISZER-IPARI VÁLLALKOZÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS HIGIÉNIAI KÖVETELMÉNYEK AZ 5. VALAMENNYI ÉLELMISZER-IPARI VÁLLALKOZÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS HIGIÉNIAI KÖVETELMÉNYEK AZ ÉLELMISZER-HIGIÉNIÁRÓL SZÓLÓ 852/2004/EK RENDELET ALAPJÁN 5.1. Élelmiszer-előállító és forgalmazó helyre vonatkozó

Részletesebben

'L?j. számú előterjesztés

'L?j. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere Előterjesztés 'L?j. számú előterjesztés a Képviselő-testület részére Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat gazdasági társaságai

Részletesebben

www.stilusesotthon.hu MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG TERMÉK TÍPUS MÉRET ANYAG SZÍN GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK MEGNEVEZÉSE 1 Nappali Parketta 100x12 tölgyfa HARO 1 Nappali Falszín 1 Nappali Falszín 1 Nappali

Részletesebben

VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok

VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/75 Beszerzés tárgya: Építési

Részletesebben

52 214 01 0000 00 00 Lakberendező Lakberendező

52 214 01 0000 00 00 Lakberendező Lakberendező A /07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN

TERMÉK TÍPUS TERMÉK MEGNEVEZÉSE MOODBORARD SORSZÁM GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ HELYISÉG MÉRET ANYAG SZÍN konyha Beépíthető sütő AKZ 560/WH Indukciós főőlap, élcsisolt kivitel, Beépíthető mikrohullámú sütő AMW 7031 WH Beépíthető alulfagyastós hűtősekrény ART 883/A+/NF Beépíthető, 9 terítékes mososgatógép ADG

Részletesebben

Dee Fly szellőzés. Ragaszkodjon a komforthoz

Dee Fly szellőzés. Ragaszkodjon a komforthoz Dee Fly szellőzés Ragaszkodjon a komforthoz Dee Fly és Minigaine Könnyű telepítés és használat! A hővisszanyerős rendszer a nappaliba és a hálószobákba juttatja a friss levegőt, és a WC-ből, a fürdőszobákból

Részletesebben

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Budapest XII. kerület, Evetke út 2. (hrsz. 9230) Társasház, volt Lomnic társas szálló Budapest, 2011 EGYEDI ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉK VÉDETTÉ NYILVÁNÍTÁSA

Részletesebben

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Budapest XII. kerület, Karthauzi út 4/a (hrsz. 9227/1) Társasház, volt Svábhegyi Társas Szálló, majd Majestic öröklakásos társasház Budapest,

Részletesebben

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz

Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Értékvizsgálati dokumentáció helyi egyedi védetté nyilvánításhoz Budapest XII. kerület, Pipiske út 4. = Svájci út 11. (hrsz. 9269/18) Társasház, volt társas szálló Budapest, 2011 EGYEDI ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉK

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. elemekből bőr Világoskék NIVO HOME. Lakkozott MDF Üveg. Lakkozott MDF Lakkozott MDF Lakkozott MDF

MÉRET ANYAG SZÍN. elemekből bőr Világoskék NIVO HOME. Lakkozott MDF Üveg. Lakkozott MDF Lakkozott MDF Lakkozott MDF nappali nappali bútorok elemekből bőr Világoskék CAMINO ÜLŐGARNITÚRA 92/99,3/92 bőr fém Bézs SOLO FOTEL 70/42/202 240/37,2/52,3 140/24/24 80/ 27 Lakkozott Üveg Lakkozott Lakkozott Lakkozott melegburkolat

Részletesebben

EN 14604. ES-D5A Vezeték nélküli füstérzékelő. www.etiger.com TEST ALARM

EN 14604. ES-D5A Vezeték nélküli füstérzékelő. www.etiger.com TEST ALARM EN 14604 TEST ALARM ESD5A Vezeték nélküli füstérzékelő www.etiger.com TEST Termékleírás Design Áramellátás: 9V elem Áramerősség (készenléti állapot):

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

E1 45 2,75 45 1,80 25 3,15 1,00 45

E1 45 2,75 45 1,80 25 3,15 1,00 45 10,30 3,20 7,10 E1 45 2,75 45 1,80 25 3,15 1,00 45 2,50 9,95 2,50 4,80 3,05 45 3,15 10 1,75 10 45 2,60 45 45 1,65 45 3, 45 2,60 45 1,57 53 1,46 1,79 1,55 3,05 0,00 B 30 3*0,30/0,15 45 2,75 45 6,20 45 pm

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan

MŰSZAKI LEÍRÁS. 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan A kiválasztott áttervezendő lakásom a társasházi lakás, amit a megadott lehetőségek alapján egyedülálló, jól szituált, 25-30 éves fiatal számára

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

kép Cég Típus Egger Egger Forest álmennyezetre Trilak fehér HKF-1 Tapéta Falfülkébe Rovitex Rasch 53x1005 902525

kép Cég Típus Egger Egger Forest álmennyezetre Trilak fehér HKF-1 Tapéta Falfülkébe Rovitex Rasch 53x1005 902525 Előszoba Fajtája Megnevezése kép Cég Típus Bútorlap U337_ST9 vöröses lila W1000 ST9 prémium fehér Ráütődő, önzáró kivetőpánt Forest C2BBA99 (dübeles) 00002703001 6 db Egyedi előszobaszekrény Ráütődő önzáró

Részletesebben

55. 555,- 149,- 12. 990,- -tól. 1. 790,- FALIÓRA DO- IT-YOURSELF, többféle motívum, műanyag, tetszőlegesen összerakható 1.

55. 555,- 149,- 12. 990,- -tól. 1. 790,- FALIÓRA DO- IT-YOURSELF, többféle motívum, műanyag, tetszőlegesen összerakható 1. 2015.06.25-én csütörtökön 09:00-21:00 óráig VIP NAP a Möbelixnél! Csak a törzsvásárlók -10% 1) kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.06.25-tól

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY A Gyomaendrőd, Rákóczi utca 29. szám alatt lévő 176 hrsz.-ú orvosi rendelő becsült forgalmi értékének megállapításáról Készült: 2011. december 1. Készítette: Csényi

Részletesebben

A 2092 Budakeszi, Fő utca 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ épületére vonatkozó műszaki állapot értékelés

A 2092 Budakeszi, Fő utca 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ épületére vonatkozó műszaki állapot értékelés A 2092 Budakeszi, Fő utca 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ épületére vonatkozó műszaki állapot értékelés 2.) Az épület tartószerkezetére vonatkozó műszaki állapot értékelés 2.1.

Részletesebben

A fogyasztás mérőhely anyagszükséglete

A fogyasztás mérőhely anyagszükséglete 1. Művezetője átadja egy elosztó-berendezés egyvonalas kapcsolási rajzát. Megkéri, mondja el munkatársainak, hogyan kell elkészíteni az adott elosztó-berendezést. A kapcsolási rajzról ki kell gyűjteni

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. Kárpit: Sötét bársony Minotti Leslie

MÉRET ANYAG SZÍN. Kárpit: Sötét bársony Minotti Leslie www.stilusesotthon.hu Tervező: Név MOODBORARD SORSZÁM HELYISÉG TERMÉK TÍPUS MÉRET ANYAG SZÍN GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK MEGNEVEZÉSE 1 Nappali Kanapé 376*343 bársony Minotti Freeman Lounge 2 Nappali Puff

Részletesebben

Csaptelepek & Zuhanyok

Csaptelepek & Zuhanyok Csaptelepek & Zuhanyok A TEKA CSOPORT BEMUTATÁSA A Teka csoport tevékenységi köre magában foglalja az otthoni és professzionális konyhai és fürdőszobai felszerelések, rozsdamentes acél konténerek és elektronikai

Részletesebben

CSALÁDBARÁT MINIMÁL Építész: Scholtz Gábor Lakberendezô: Bárdóczky Andrea

CSALÁDBARÁT MINIMÁL Építész: Scholtz Gábor Lakberendezô: Bárdóczky Andrea CSALÁDBARÁT MINIMÁL Építész: Scholtz Gábor Lakberendezô: Bárdóczky Andrea EGY PEST KÖZELI TELEPÜLÉSEN A DOMBTETÔN ÁLL AZ ELEGÁNS, BAUHAUS-UTÁNÉRZETÛ, MODERN ÉPÜLET. NAGYVONALÚSÁGÁVAL ÉS EGYSZERÛSÉGÉVEL

Részletesebben

Egykori üdülőépület felújításának és korszerűsítésének dokumentációja 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 9. sz. 1741. hrsz.

Egykori üdülőépület felújításának és korszerűsítésének dokumentációja 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 9. sz. 1741. hrsz. MŰSZAKI LEÍRÁS Készült a Balatonföldvár, Petőfi S. u. 9. sz. 1741. hrsz. alatti ingatlanon lévő lakóépület felújítási és korszerűsítési dokumentációjához. 1./ Előzmények, helyszín, környezet Az épület

Részletesebben

1 HH Builder Kft. Lakásfelújítás specialista

1 HH Builder Kft. Lakásfelújítás specialista 1 Árajánlat a '' címen található ingatlanhoz! Kedves, köszönjük hogy bizalmat szavazott, és ajánlatot kér tőlünk is. Büszkén mondhatjuk magunkról, megannyi elégedett ügyféllel a hátunk mögött, hogy a lakásfelújítás

Részletesebben

ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ

ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ Épületvillamosságitervező: KIPTERV TMT Kft. 1089 Budapest Elnök 1. BuktaVilmosné tervező VT-01-9756 HiT-01-9756

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. IBD MAGYARORSZÁG KFT. csaptelep króm KLUDI

MÉRET ANYAG SZÍN. IBD MAGYARORSZÁG KFT. csaptelep króm KLUDI konyha mosogató 1000x500x250 mm gránitörlemény black/02 IBD MAGYARORSZÁG KFT. csaptelep KLUDI mosogatógép 55,5 cm x 59,7 cm x 82 cm beépített hűtő 56 cm x 56 cm x 194 cm beépíthetö sütő 59,5 cm x 56,4

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

A veszprémi Dubniczay-palota rekonstrukciója

A veszprémi Dubniczay-palota rekonstrukciója A veszprémi Dubniczay-palota rekonstrukciója Az épület a Piráni Építészeti Napokon a Piranesi díj dicséret fokozatát nyerte el 2007-ben. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata 1997-ben országos, nyilvános

Részletesebben

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom 1. számú melléklet Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom Építészet: Földmunkák: Alapozás: Vízszigetelés: gépi földmunka, a kitermelt föld elteregetésével, a telekhatáron

Részletesebben

3. gyakorlat. 1/7. oldal file: T:\Gyak-ArchiCAD19\EpInf3_gyak_19_doc\Gyak3_Ar.doc Utolsó módosítás: 2015.09.17. 22:57:26

3. gyakorlat. 1/7. oldal file: T:\Gyak-ArchiCAD19\EpInf3_gyak_19_doc\Gyak3_Ar.doc Utolsó módosítás: 2015.09.17. 22:57:26 3. gyakorlat Kótázás, kitöltés (sraffozás), helyiségek használata, szintek kezelése: Olvassuk be a korábban elmentett Nyaraló nevű rajzunkat. Készítsük el az alaprajz kótáit. Ezt az alsó vízszintes kótasorral

Részletesebben

AKADÁLYMENTES BELSŐ TEREK

AKADÁLYMENTES BELSŐ TEREK AKADÁLYMENTES BELSŐ TEREK ELŐADÁS BUDAPEST, 2010. június 24. BABITS BERNADETT BAUONLINE KFT. ELŐADÁS VÁZLATA 1. BEMUTATKOZÁS, TEVÉKENYSÉGEK ÉPÍTÉSZMÉRNÖK AKADÁLYMENTESÍTÉS, REHABILITÁCIÓS KÖRNYEZETTERVEZŐ

Részletesebben

E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.

E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. MK E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. EDD-MK-21-01-v04 Földgáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések létesítése, üzembe helyezése és megszüntetése Azonosító: EDD-MK-21-01-v04 Oldalszám: 1/111

Részletesebben

GÉCZY NÓRA. Lovardából Mûvészeti Galéria: a fertõdi Esterházy-kastély hercegi lovardájának

GÉCZY NÓRA. Lovardából Mûvészeti Galéria: a fertõdi Esterházy-kastély hercegi lovardájának GÉCZY NÓRA Lovardából Mûvészeti Galéria: a fertõdi Esterházy-kastély hercegi lovardájának rekonstrukciós terve Az ICOMOS, az UNESCO mûemlékvédelmi világszervezete 2001-ben a legjobb nemzetközi diplomáért

Részletesebben

3. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 28-i rendkívüli ülésére

3. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 28-i rendkívüli ülésére 3. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 28-i rendkívüli ülésére Tárgy: Turisztikai célú ingatlanvásárlás a Zsinagóga felújításához

Részletesebben

1. ZÁRTTÉRI TŰZ SZELLŐZETÉSI LEHETŐSÉGEI

1. ZÁRTTÉRI TŰZ SZELLŐZETÉSI LEHETŐSÉGEI A tűz oltásával egyidőben alkalmazható mobil ventilálás nemzetközi tapasztalatai A zárttéri tüzek oltására kiérkező tűzoltókat nemcsak a füstgázok magas hőmérséklete akadályozza, hanem annak toxicitása,

Részletesebben

TERMÉK MEGNEVEZÉSE GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK TÍPUS MOODBORARD SORSZÁM MÉRET ANYAG SZÍN HELYISÉG. szövet kárpit: fortis 34 / szürke

TERMÉK MEGNEVEZÉSE GYÁRTÓ/ FORGALMAZÓ TERMÉK TÍPUS MOODBORARD SORSZÁM MÉRET ANYAG SZÍN HELYISÉG. szövet kárpit: fortis 34 / szürke nova kanapé mélység: 270 nappali szekrény dohányzóasztal magasság: 66 szélesség: 476 mélység: 30 / 40 / 70 magasság: 45 / 52 /265 átmérő: 75 magasság: 40 díszpárnák 50*70 40*60 m nappali fényáteresztő

Részletesebben

CRISTASTONE MOSOGATÓTÁLAK PURO N-100 TITANOS M-100 GRANDO N-100 XL RIVALDAFÉNYBEN A MOSOGATÓTÁL

CRISTASTONE MOSOGATÓTÁLAK PURO N-100 TITANOS M-100 GRANDO N-100 XL RIVALDAFÉNYBEN A MOSOGATÓTÁL ÚJDONSÁGOK 2009 ÚJDONSÁGOK 2009 BEMUTATKOZÁS OLDAL SCHOCK MOSOGATÓTÁLAK - kiváló minőség változatos formában 5 ÚJ ANYAG CRISTASTONE - mintha valódi kőből lenne 7 ÚJ MODELLEK CRISTASTONE MOSOGATÓTÁLAK

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 37x72x201 Fehér NIVO HOME polc 29x92x30 Fehér NIVO HOME ülőke és cipőtároló

MÉRET ANYAG SZÍN. 37x72x201 Fehér NIVO HOME polc 29x92x30 Fehér NIVO HOME ülőke és cipőtároló közlekedő WC kabátos szekrény 37x72x201 Fehér NIVO HOME polc 29x92x30 Fehér NIVO HOME ülőke és cipőtároló 37x92x50 Fehér NIVO HOME tároló 37x52x110 Fehér NIVO HOME falilámpa L15xD12 Réz függőlámpa 80x23x50

Részletesebben

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2007. december 20-i ülésére

Egyéb elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2007. december 20-i ülésére Tárgy: Uszoda építése Sorszám: IV/8 Elıkészítette: Gál András osztályvezetı Mőszaki Osztály Véleményezı bizottság: Pénzügyi Bizottság Döntéshozatal módja: Minısített többség az SZMSZ 12. (4) bek. j) pont

Részletesebben

Egy rendkívül keskeny (135cm) fürdőszoba felújítási koncepciója

Egy rendkívül keskeny (135cm) fürdőszoba felújítási koncepciója Egy rendkívül keskeny (135cm) fürdőszoba felújítási koncepciója 1. rész: fürdőszobai elrendezések, alapvető formai kialakítások A fürdőszoba belső méretei 135cm 358 cm, melyből 18 23 cm-t a társasház szintjeit

Részletesebben

Tartalom ALAPVETÉS. Jelek és rövidítések magyarázata. Szabványok. Műszaki rajzok. Tömegek és súlyok. Akadálymentes közlekedés

Tartalom ALAPVETÉS. Jelek és rövidítések magyarázata. Szabványok. Műszaki rajzok. Tömegek és súlyok. Akadálymentes közlekedés Tartalom ALAPVETÉS Jelek és rövidítések magyarázata Mértékegységek, jelek, rövidítések 1 Szabványok DIN-szabványok/műszaki-építésügyi meghatározások 2 Sl - Mértékegységek 4 Műszaki rajzok Papírformák:

Részletesebben

Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 6207-11 Légtechnikai rendszerszerelői feladatok

Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 6207-11 Légtechnikai rendszerszerelői feladatok Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 6207-11 Légtechnikai rendszerszerelői feladatok Vizsgarészhez rendelt vizsgafeladat megnevezése: 6207-11/2 Klíma- és légtechnikai szerelési

Részletesebben

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! 599,- TOLLASLABDA SZETT MÖBELIX, táskában 599,- (88730003)

a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! 599,- TOLLASLABDA SZETT MÖBELIX, táskában 599,- (88730003) 2015.06.25-én csütörtökön 09:00-21:00 óráig VIP NAP a Möbelixnél! Csak a törzsvásárlók -10% 1) kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből! Nyári ajánlatok a Möbelixnél! Ajánlataink érvényesek: 2015.06.25-tól

Részletesebben

Integrált szociális alapszolgáltatás-fejlesztés a Záhonyi kistérségben című projekt (ÉAOP-4.1.3/A-11-2012-0075) kivitelezése

Integrált szociális alapszolgáltatás-fejlesztés a Záhonyi kistérségben című projekt (ÉAOP-4.1.3/A-11-2012-0075) kivitelezése Integrált szociális alapszolgáltatás-fejlesztés a Záhonyi kistérségben című projekt (ÉAOP-4.1.3/A-11-2012-0075) kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/12 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés

Részletesebben

R E G É C, A V Á R R O M H A S Z N O S Í T Á S A GYŐRFFY ZOLTÁN, KORMÁNYOS ANNA, VARGA BENCE ÉPÍTÉSZETI ÖTLETPÁLYÁZAT MESTERISKOLA XX.

R E G É C, A V Á R R O M H A S Z N O S Í T Á S A GYŐRFFY ZOLTÁN, KORMÁNYOS ANNA, VARGA BENCE ÉPÍTÉSZETI ÖTLETPÁLYÁZAT MESTERISKOLA XX. R E G É C, A V Á R R O M H A S Z N O S Í T Á S A ÉPÍTÉSZETI ÖTLETPÁLYÁZAT MESTERISKOLA XX. CIKLUS GYŐRFFY ZOLTÁN, KORMÁNYOS ANNA, VARGA BENCE MESTER: CZIGÁNY TAMÁS REGÉC, A VÁRROM HASZNOSÍTÁSA - ÉPÍTÉSZETI

Részletesebben

Folyami kismerülésű utasszállító. szárnyashajó specifikáció 17091-901-006 (1)(2)

Folyami kismerülésű utasszállító. szárnyashajó specifikáció 17091-901-006 (1)(2) CKB /Központi Tervező Iroda/ a szárnyashajókra Folyami kismerülésű utasszállító szárnyashajó specifikáció 17091-901-006 (1)(2) /Érvényes a P osztályú hajókra/ Tartalom 1. alapadatok 1.1 Általános bevezetés

Részletesebben

A korszerűsítési pályázatok tűzvédelemi feladatai

A korszerűsítési pályázatok tűzvédelemi feladatai A korszerűsítési pályázatok tűzvédelemi feladatai VII. TMKE Konferencia, 2016. április 21-22. Lestyán Mária Feltételek: Magyar adószámmal kell rendelkezni Olyan épületekkel lehet pályázni, amelyek 1946-2006

Részletesebben

Váltakozó áramlási irányú, decentralizált, hővisszanyerős szellőztető berendezés

Váltakozó áramlási irányú, decentralizált, hővisszanyerős szellőztető berendezés 1 Váltakozó áramlási irányú, decentralizált, hővisszanyerős szellőztető berendezés A találmány tárgya váltakozó áramlási irányú, decentralizált, hővisszanyerős szellőztető berendezés, különösen lakásszellőzés

Részletesebben

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj 1. oldal 1 21-003-5.1.1.2 (23) Munkaárok földkiemelése dúcolás nélkül, 2,0 m² szelvényig, III. talajosztály 1 m3............ 2 31-000-13.2 (69) Beton aljzatok, járdák bontása 10 cm vastagságig, kavicsbetonból,

Részletesebben

AKADÁLYMENTES ÉPÍTETT KÖRNYEZET A TELJESKÖRŰSÉG JEGYÉBEN

AKADÁLYMENTES ÉPÍTETT KÖRNYEZET A TELJESKÖRŰSÉG JEGYÉBEN AKADÁLYMENTES ÉPÍTETT KÖRNYEZET A TELJESKÖRŰSÉG JEGYÉBEN FOGALMAK, SZABÁLYOK, IRÁNYELVEK SZERKESZTETTE: Igali Zsófia ESÉLY XXI. KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG KÖZREMŰKÖDŐ SZAKMAI KONZULENSEK: Hallássérültek vonatkozásában:

Részletesebben

TEMATIKUS TERMÉKLISTA. 1.1.1.Elektronikus vezérlésű csaptelepek és öblítők, speciális területekre

TEMATIKUS TERMÉKLISTA. 1.1.1.Elektronikus vezérlésű csaptelepek és öblítők, speciális területekre Oldal: 1 1.Saját tervezésű és gyártású termékek 1.1.Elektronikus vezérlésű csaptelep, öblítő, zuhany 1.1.1.Elektronikus vezérlésű csaptelepek és öblítők, speciális területekre BK08401000000001 Piezo nyomógombbal

Részletesebben