32. szám. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "32. szám. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is!"

Átírás

1 32. szám hírmondó Kövessen minket a facebookon is!

2 Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Ahogy elérkezett a tavasz, úgy a pályázatok is virágkorukat élik. Folyamatosan jelennek meg a gazdaságfejlesztést és innovációs projekteket támogató pályázatok, melyeket soron követnek a vidékfejlesztési kiírások illetve a terület, és településfejlesztési programok kiírásai. Továbbra is széles pályázati választékkal állunk ügyfeleink részére, melyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fejlesztési irányt. Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinket a lehető leghamarabb első kézből tájékoztassuk a friss pályázati hírekről, így minden alkalmat megragadunk az információ továbbításának lehetőségére. Számos szakmai konferencián találkozhatnak vállalkozásunkkal, melyeken személyesen is konzultálhatnak pályázati szakembereinkkel. Csurgón is. A nagy érdeklődésre való tekintettel, ezt a hagyományt folytatjuk a jövőben is. Kísérje figyelemmel honapunkat, ahol aktuális rendezvényeinkről is olvashat. Mindemellett a Piac és Profit által szervezett rendezvényeken is részt vettünk, Székesfehérváron, Debrecenben, Kaposváron és Nyíregyházán. A szakmai rendezvények keretében értékes információkat hallhattak a résztvevők a pályázati kiírásokat illetően. Márciusi kiadványunkban részletesebben is megismerhetik a VEKOP keretében megjelent pályázat felhívását, illetve az agrár ágazatot érintő lehetőségeket. Továbbá egy új partnerünk is bemutatkozik, és megtudhatják, mely rendezvényeken találkozhatnak velünk áprilisban. Kellemes időtöltést kívánok! Harsányi Gábor Ügyvezető igazgató Goodwill Cégcsoport Márciusban több vidéki nagyvárosban tartottunk pályázati workshop-ot a helyi gazdasági társaságok és önkormányzatok számára. Így je- GoodWill Consulting Kft Budapest, Timur utca 74. Tel.: 06/ , Fax: 06/ info@gwconsulting.hu Web:

3 Pályázati hírek Újabb pályázati lehetőség a VEKOP-ban! Lépje át határait pályázati forrásból! A közép-magyarországi régió mikro-, kis- és középvállalkozásai számára is elérhető már a méltán híres pályázat, amely a vállalkozások piaci megjelenését támogatja! A Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása (VEKOP ) című pályázat már május 9-től benyújtható! A felhívás célja, hogy ösztönözze a hazai kkv-kat külföldi kiállításokon, vásárokon való megjelenésre, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésére. Mindezek által megvalósulhat az exportképesség és a versenyképesség növekedése, a nemzetközi hálózatokba történő bekapcsolódás, valamint a szomszédos országokkal történő együttműködés fejlődése. Mire is igényelhet támogatást? - Külföldi kiállításon vagy vásáron való részvételre (például kiállítói helyiség, terület bérleti díja, standdal kapcsolatos költségek); - Külföldi árubemutató szervezésére (például a terem bérleti díja, sajtótájékoztató költsége). Valamint ehhez kapcsolódóan a marketingtevékenységre, információs technológiafejlesztésre, piackutatás előkészítésére, illetve tanácsadás igénybevételére is pályázhat. A támogatás mértéke maximum 50%! A támogatás összege minimum 1,5 millió Ft, maximum 10 millió Ft. A felhívásról bővebben ide kattintva olvashat! Ne féljen betörni a külföldi piacokra, hiszen mi ebben is segítünk! 6 európai irodával segítjük Önt! Kérje most ingyenes, személyre szabott konzultációnkat a +36/ as telefonszámon, vagy az info@gwconsulting.hu címen!

4 Pályázati hírek Újabb pályázatok jelentek meg a Vidékfejlesztési Programban! A megjelent pályázatok azon mezőgazdasági termelőket támogatják, akik szeretnék pályázati forrásból fejleszteni állattartó telepeiket. A felhívások alapvető célja a különböző állattartó gazdaságok versenyképességének javítása, az ágazat foglalkoztatotti számának növelése és a hozzáadott érték termelésének fokozása új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztésének támogatása révén. A megjelent pályázatok a következőek: Állattartó telepek korszerűsítése - (VP ) o A pályázatok május 6-tól benyújthatóak o A támogatás mértéke a közép- magyarországi régióban maximum 40%, a nem közép-magyarországi régióban maximum 50%. o A támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 100 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 200 millió Ft. Sertéstartó telepek korszerűsítése - (VP ) o A pályázatok május 3-tól benyújthatóak o A támogatás mértéke a közép- magyarországi régióban maximum 40%, a nem közép-magyarországi régióban maximum 50%. o A támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1 milliárd Ft. Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése - (VP ) o A pályázatok május 2-tól benyújthatóak o A támogatás mértéke a közép- magyarországi régióban maximum 40%, a nem közép-magyarországi régióban maximum 50%. o A támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1 milliárd Ft.

5 Pályázati hírek Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése - (VP ) o A pályázatok május 5-tól benyújthatóak o A támogatás mértéke a közép- magyarországi régióban maximum 40%, a nem közép-magyarországi régióban maximum 50%. o A támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 15 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 30 millió Ft. Baromfitartó telepek korszerűsítése - (VP ) o A pályázatok május 4-tól benyújthatóak o A támogatás mértéke a közép- magyarországi régióban maximum 40%, a nem közép-magyarországi régióban maximum 50%. o A támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1 milliárd Ft. A pályázatok egyénileg, és konzorciumi formában is benyújthatóak! Támogatás igényelhető a következő tevékenységekre: A) A versenyképesség javítása érdekében építéssel járó technológiák, valamint az állattartáshoz szükséges gépek támogatása. 1. Építéssel járó állattartási technológia kialakítása. 2. Építéssel nem járó, állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzése. B) Az állattartó gazdaságokban az energiafelhasználás csökkentése, az erőforrás-hatékonyság javítása. Épületenergetikai, épületgépészeti és energiaellátást érintő korszerűsítések, felújítások, valamint a megújuló energia felhasználására irányuló technológiák alkalmazása. 1. Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek. 2. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása. A felhívásokról bővebben a pályázat nevére kattintva tájékozódhat! Amennyiben segítségére lenne szüksége, igényeljen ingyenes pályázati konzultációt az alábbi elérhetőségek valamelyikén: cím: info@gwconsulting.hu Telefon: +36/

6 Márciusi rendezvények MÁRCIUS 2. SZERENCSI PÁLYÁZATI WORKSHOP Nyíregyházán elhelyezkedő irodánk munkatársainak köszönhetően Szerencsen is tarthattunk egy pályázati fórumot, ahol a helyi vállalkozókat Csépány Zsuzsa, Siető Andrea és Szanyi Tamás kollégáink informálták az aktuális lehetőségekről. Szó volt az élelmiszeripari, kertészeti, állattenyésztési és turisztikai pályázatokról. Hasznos pályázati tippeket kaphattak a résztvevők Csépány Zsuzsa, regionális igazgatónktól. Szanyi Tamás értékesítési vezető energetikai beruházások lehetőségeiről informálta a borsod megyei vállalkozókat. A rendezvény társszervezőjének, a Szerencsi Ipari Park Zrt.-nek képviseletében Dorgai László úr is megtisztelt minket jelenlétével MÁRCIUS 3. DEBRECEN ÉS MÁRCIUS 10. KAPOSVÁR PIAC & PROFIT VIDÉKFEJLESZTÉSRE 1300 MILLIÁRD FORINT Ismét két sikeres, Piac és Profit által szervezett konferencián vehettünk részt. A Vidékfejlesztésre 1300 milliárd forint című konferenciasorozat újabb állomásai ebben a hónapban, Debrecenben és Kaposváron kaptak helyet. A debreceni konferencia keretein belül Csépány Zsuzsa, Stock Nikoletta és Siető Andrea adtak elő pályázati témában, míg Kaposváron Torma Erzsébettől és dr. Varecza Zoltántól hallhattak előadást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program felhívásairól, a Vidékfejlesztési Program pályázatairól, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program közép-dunántúli régiót érintő kiírásairól MÁRCIUS 3. TÖRÖKSZENTMIKLÓSI PÁLYÁZATI WORKSHOP A Vidékfejlesztési Program pályázatainak megjelenése további fórumok szervezésére ösztönzött minket. Törökszentmiklósra is ellátogattunk szakmai csapatunkkal, és személyesen informáltuk a helyi vállalkozókat a pályázati lehetőségekről. Nagy hangsúlyt kaptak a szabad vállalkozási zónák pályázati lehetőségei, hiszen ezeken a területeken több lehetőség van a cégek számára, hogy támogatást igényelhessenek. Rendezvényünkön energetikai előadást is meghallgathattak a résztvevők. Hasznos tippeket kaphattak áramszámlájuk, energiaköltségeik csökkentésére MÁRCIUS 8-9. BNI NEMZETKÖZI NETWORKING HÉT A nagy népszerűségnek örvendő BNI Nemzetközi Networking Héten ismét részt vehetett cégünk, mint kiállító. A magas érdeklődének köszönhetően sok vállalkozót informálhattunk a legújabb pályázati lehetőségekről. A körasztalos bemutatkozások során hasznos kapcsolatokra tettünk szert, és reméljük az Aki ad, az nyer elméletet továbbra is hatékonyan tudjuk képviselni.

7 Márciusi rendezvények MÁRCIUS KECSKEMÉT- ZSENDÜLÉS KERTÉSZETI KONFERENCIA Az kertészeti pályázatok témakörében nagy megtiszteltetés volt cégünk számára, hogy a II. Zsendülés Kertészeti fórumon részt vehettünk. Az érdeklődők standunknál tájékozódhattak a számukra megfelelő pályázatokról, de előadást is hallhattak Madarász Andrástól a Goodwill Consulting Kft. értékesítési igazgatójától MÁRCIUS 17. PIAC & PROFIT OSZTRÁK- MAGYAR ÜZLETI FÓRUM Március 17-én került megrendezésre a budapesti BKIK Székházban az Osztrák-Magyar Üzleti Fórum. A konferencia célja az volt, hogy bemutassa Ausztriát azok számára, akik az említett külpiac meghódításán gondolkodnak. Cégünktől Simon Tamás, pályázati tanácsadónk tartott előadást. Prezentációjában beszélt a méltán híres külpiacra jutás pályázatról (GINOP ), valamint a már megnyílt Ausztria- Magyarország INTERREG Programról MÁRCIUS 22. SZENTGOTTHÁRD PÁLYÁZATI WORKSHOP Cégünk ügyvezető helyettese Karvaly Zita tartott előadást a Szentgotthárd és környékén tevékenykedő vállalkozóknak az őket érintő pályázati lehetőségekről. A szentgotthárdi workshop különlegessége volt, hogy közbeszerzési és energetikai témában is részletes előadások hangozhattak el. A GoodWill Energy Kft. képviseletében Krupp Kornél informálta a résztvevőket a különböző energetikai megoldásokról, és a nagyvállalati audittal kapcsolatos tudnivalókról MÁRCIUS 22. BALASSAGYARMAT PÁLYÁZATI WORKSHOP Nógrád megyébe is eljutottunk országjáró fórumsorozatunkkal. Rendezvényünknek ezúttal a Balassagyarmati Polgármesteri Hivatal adott helyet, így köszönettel tartozunk Medvácz Lajos Polgármester úrnak. A helyi vállalkozások értékes információkkal gazdagodhattak az agrárszektort érintő pályázatok témakörében. Részletesen beszéltünk a legkülönbözőbb energetikai megoldásokról is, melyekkel a cégvezetők, vagy gazdák energiaköltségüket csökkenthetik. Madarász András, Mitró Attila és Majoros Tamás kollégánk színvonalas előadásokkal, és konzultációs lehetőséggel állt a résztvevők rendelkezésére.

8 Márciusi rendezvények MÁRCIUS 24. PIAC & PROFIT PÉNZ, DE HONNAN? Nyíregyházán a Centrál hotelben került megrendezésre a Piac és Profit újabb konferenciája, melynek előadói között regionális irodánk munkatársai is előadást tarthattak. Csépány Zsuzsa regionális igazgatónk a kapacitásfejlesztés, energetika és innováció témaköreiben szólalt fel, míg Siető Andrea vezető pályázati tanácsadó a Vidékfejlesztési Programról adott részletes tájékoztatást a jelenlévőknek. A jövő hónapban is több a Piac és Profit által szervezett rendezvényen részt veszünk, így bíztatjuk Önt, hogy látogasson el standunkhoz MÁRCIUS 30. CSURGÓI PÁLYÁZATI WORKSHOP Nagy örömünkre szolgált, hogy saját rendezésű csurgói fórumunkra önkormányzatok és vállalkozók egyaránt ellátogattak. A hazai pályázatok mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az Interreg elnevezésű, határokon átnyúló pályázatok bemutatására is. Ezúton is köszönjük Füstös János Polgármester úrnak, hogy jelenlétével és köszöntő beszédjével emelte a rendezvény színvonalát. Az érdeklődők hasznos információkra tehettek szert a pályázatok és az energetika témakörében, hiszen több tanácsadó kollégánkkal is konzultálhattak az előadások után.

9 Construma Construma április 6-a és 10-e között került megrendezésre a Construma kiállítás, amelyen cégünk is képviseltette magát pályázatírói csapatával. A Construma a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor, amely egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállításai közé is tartozik. 6 pavilonban, 15 ország és közel 600 kiállító várta a látogatókat. Cégünket a D pavilon 6-os standjánál, a Hungarotherm/ Reneo területén találhatták meg az érdeklődők. Mind az öt napon készséggel álltunk azok rendelkezésére akár magányszemélyekről, akár vállalkozásokról volt szó-, akik szerettek volna eligazodni a pályázatok világában, esetleg már konkrét fejlesztési ötlettel rendelkeztek, amelynek megvalósításához pályázati forrást szerettek volna igénybe venni. Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, ügyfeleinknek, valamint leendő ügyfeleinknek is, hogy felkeresték standunkat!

10 Construma A kiállítás egyik fontos momentuma volt, amikor Szabó Zsolt, fejlesztés- és klímapolitikáért valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár az Öko City kiállításon sajtótájékoztatót tartott az Otthon Melege Programról, április 6-án. A legújabb alprogram célja a családi házak energetikai korszerűsítése, valamint felújítása. Ennek során támogatható az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréje, a homlokzatok hőszigetelése, épületgépészeti rendszerek energia-megtakarítást eredményező cseréje, illetve azok felújítása és megújuló energiafelhasználást célzó rendszerekkel való kombinálása. Mindezekre országosan 5 milliárd forintos keretösszeget jelölt ki a kormány, amelynek elosztása régiónként történik. A vissza nem térítendő támogatásban részesíthető pályázatokat az arányosan elérhető CO2 megtakarítás figyelembevételével rangsorolják. A felhívásra pályázatot nyújthatnak be a magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személyek, azokra az épületekre, amelyek 1996 előtt épültek, valamint december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkeznek, és legfeljebb 135 m2 fűtött alapterületűek. A támogatás az elszámolható költségek 40-55%-ára igényelhető a megvalósítandó fejlesztés összetettségétől függően, ezzel is ösztönözve az épületek komplex fejlesztését. A maximálisan igényelhető támogatás 2,5 millió Ft. A pályázatok július 1-től benyújthatóak! A felkészülést azonban már érdemes most elkezdeni, hiszen a nagy érdeklődésre való tekintettel várhatóan a keret hamar kimerülhet!

11 Programajánló Találkozzon velünk az áprilisi konferenciákon! ÁPRILIS 14. ROMÁN MAGYAR ÜZLETI FÓRUM Budapesten a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara épületében kerül megrendezésre a Román- Magyar üzleti fórum. A rendezvény célja, hogy a kinti piacot jól ismerő előadók hasznos, azonnal jó üzletre váltható információt, tanácsot, tippet osztanak meg a résztvevőkkel. Az előadók között megszólal Kiss Zoltán is, cégcsoportunk Romániában működő irodájának értékesítési vezetője. Látogassa meg standunkat is, hiszen azonnali pályázati tanácsadással állunk rendelkezésér. A külföldi piacok csak arra várnak, hogy Ön meghódítsa, ebben is segítségére leszünk. A rendezvényre ide kattintva jelentkezhet! ÁPRILIS 22. ENERGIAHATÉKONYSÁGRÓL A FÖLD NAPJÁN A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, vagyis a CSMKIK-nál működő Enterprise Europe Network iroda a CERTOP Kft-vel közösen a Föld napján április 22-én óra között Energiahatékonyságról a Föld napján címmel rendezvényt szervez a kamara székházában. Az eseményen vezető pályázati tanácsadónk Lehoczky Tibor előadás keretében informálja majd a résztvevőket az aktuális energetikai témájú pályázatokról. Szakértő mérnök kollégánktól pedig a leghatékonyabb energetikai megoldásokról hallhatnak információkat. A rendezvényre ide kattintva jelentkezhet! ÁPRILIS 28. PÉNZ, DE HONNAN? FÓKUSZBAN AZ EU PÁLYÁZATI PÉNZEK Nyíregyházi irodánk regionális igazgatója és szakképzett kollégáink várják Önt Miskolcon a Piac és Profit újabb rendezvényén. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), Vidékfejlesztési Program (VP) pályázati lehetőségeiről hasznos információkat hallhat kollégáinktól, és a konzultációs időben kérdéseinek feltételére is alkalom nyílik. A rendezvényre ide kattintva jelentkezhet! ÁPRILIS 21. AGRÁRGAZDASÁGI SZAKMAI NAPOK A Portfolio és az agrárszektor.hu szervezésében konferencia sorozat indul áprilisban, melynek első állomása Hódmezővásárhelyen lesz. A rendezvényen a vállalkozásvezetők és gazdálkodók kaphatnak hasznos információkat, válaszokat pályázati, illetve finanszírozási kérdésekben. Hangsúlyos téma lesz az éppen aktuális régió mezőgazdasági és feldolgozóipari helyzete. Megtisztelő cégünk számára, hogy az aktuális és várható pályázati lehetőségekről Torma Erzsébet, vezető pályázati tanácsadónk tájékoztathatja az érdeklődőket. A rendezvényre ide kattintva jelentkezhet!

12 Programajánló MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a GoodWill Consulting Kft. dunaújvárosi irodájának megnyitása alkalmából rendezett Agrár- és Energetikai Expora. Dátum: április 23. (szombat) 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Városháza tér A rendezvény célja, hogy bemutassuk a környék lakosságának, milyen lehetőségeket nyújt számukra a GoodWill Cégcsoport legújabb, dunaújvárosi irodája, megismerhessék helyi kollégáinkat. Számos pályázati előadással készülnek kollégáink, melyek során betekintést nyerhetnek vendégeink a Vidékfejlesztési Program és a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázati lehetőségeibe, továbbá megismerhetik mind a vállalkozások, mind a lakosság számára elérhető energetikai megoldásokat és azok finanszírozási lehetőségeit. Az Expo területén partnereink bemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők. A Giga Farm Kft. és az Inter Plant Kft. az általuk forgalmazott gépeket, eszközöket állítják ki, a Multiterra Kft. jóvoltából a különböző terménytárolási eszközöket ismerheti meg a közönség, míg a GoodWill Energy Kft. a napelemes rendszerek különböző technikáit prezentálja. A Real Energy Kft. által pedig bemutatásra kerül a PID reduktor (meglévő napelemes rendszer optimalizáló) valamint egy elektromos autó gyorstöltő is. A kiállított eszközök megtekintése során lehetőség nyílik a szakemberekkel való konzultációra is. Az előadások: Megnyitó - Harsányi Gábor, a GoodWill Consulting Kft. ügyvezető tulajdonosa GoodWill Consulting Magyarország piavezető pályázatírója Dübörögnek a Vidékfejlesztési Program pályázatai! Tudjon meg többet az agráriumnak szánt forrásokról! Energetikai megoldások a hazai vállalkozások számára Támogatási lehetőségek magánszemélyek részére Minden, amit a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatairól (GINOP) tudni kell! Az eddig megjelent felhívások, illetve a várható kiírások! Kötetlen konzultáció pályázati és energetikai szakemberekkel, partnereinkkel További információkat a oldalon talál. A rendezvényen való részvétel díjtalan. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

13 Partnerünk bemutatkozik Carwash Hungary Kft. A CARWASH Hungary Kft. dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalat. Fő tevékenységi területe a tisztítás-technológia, az autómosóktól a hideg- és meleg vizes magasnyomású berendezéseken át az ipari por- és folyadékszívókig. A minden igényt kielégítő autómosó berendezések telepítése és a hozzátartozó tisztító, illetve autóápoló vegyszerekkel történő ellátása mind az elégedett vevőt szolgálja. Cégünk országos szervizhálózattal vállalja az általa forgalmazott berendezések teljes körű javítását, karbantartását. A korszerű szolgáltatás minél magasabb szintű és szélesebb körű eléréséhez nyújt segítséget az önkiszolgáló szervizszigetek gyártása és telepítése, melyet szintén vállalatunk végez. Ilyenek az (érmés, zsetonos és chip kártyás) önkiszolgáló porszívó, kárpittisztító, gumiszőnyeg-mosó, és keréknyomás-beállító berendezések. Részünkről minden adott a gyümölcsöző együttműködéshez. Reméljük, felkeltjük érdeklődését, és rövidesen Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük. A folyamatos fejlesztéseink révén minden szakmai, technológiai és technikai háttérrel rendelkezünk, ami a profi kiszolgáláshoz nélkülözhetetlen. Részünkről minden adott a gyümölcsöző együttműködéshez. Tekintse át weboldalunkat, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy kidolgozhassuk Önnek a legjobb megoldást. Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 182. Telefon: info@carwashhungary.hu Honlap:

33. szám - Április hírmondó

33. szám - Április hírmondó 33. szám - Április hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Ahogy ez a tavaszi időjárás változik, úgy történnek változások a pályázatok világában is. Hiszen módosult

Részletesebben

31. szám 2016. február hírmondó

31. szám 2016. február hírmondó 31. szám 2016. február hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Ügyvezetői köszöntő Tisztelt Partnerünk! Gőzerővel dübörög tovább az év, ami mind a pályázatok világában, mind pedig cégünk életében is

Részletesebben

Ajándék Sportime Magazin VOSZ tagok részére

Ajándék Sportime Magazin VOSZ tagok részére Ajándék Sportime Magazin VOSZ tagok részére A Sportime Magazin több, mint 10 éve van a piacon. A két havonta megjelenő magazin rendszerint szabadidősporttal, életmódváltással és élsporttal foglalkozik.

Részletesebben

Összefoglaló: Energetikai pályázati lehetőségek

Összefoglaló: Energetikai pályázati lehetőségek 2014.10.31. Hírlevél Összefoglaló: 2014. november 12-én 10:00 órától kerül megrendezésre a STEEEP projekt első workshopja. Kiírták a 2014-20-as költségvetési ciklus első pályázatait Energiahatékonysággal

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

P á l y á z a t f i g y e l ő

P á l y á z a t f i g y e l ő P á l y á z a t f i g y e l ő Településeknek, közösségeknek, intézményeknek, vállalkozásoknak, személyeknek 2015/35. Ezer pár cipő A Polgár Alapítvány azoknak a gyerekeknek gyűjt, akik szeptemberben, kinőtt

Részletesebben

Vámosi Gábor. ügyvezető igazgató. Nyíregyháza, 2014

Vámosi Gábor. ügyvezető igazgató. Nyíregyháza, 2014 BESZÁMOLÓ ENEREA Észak-Alföldi Regionális Energia Ügynökség Nonprofit Kft. Beszámolási időszak: 2013. március 08. 2014. március 07.. Vámosi Gábor ügyvezető igazgató Nyíregyháza, 2014 - TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

TEVÉKENYSÉGET, SZINTÉN LEHETŐSÉGE VAN MEZŐGAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGGEL KAPCSOLATBAN (ANNEX I. TERMÉK) PÁLYÁZNI.

TEVÉKENYSÉGET, SZINTÉN LEHETŐSÉGE VAN MEZŐGAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGGEL KAPCSOLATBAN (ANNEX I. TERMÉK) PÁLYÁZNI. ÉLELMISZER-FELDOLGOZÓK LÉTREHOZÁSA, MŰKÖDTETÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban Pályázat kódja Keretösszeg Támogatási összeg

Részletesebben

"SZÁMOLJON VELÜNK, MEGTÉRÜLÜNK ÖNNEK!"

SZÁMOLJON VELÜNK, MEGTÉRÜLÜNK ÖNNEK! "SZÁMOLJON VELÜNK, MEGTÉRÜLÜNK ÖNNEK!" "Érdemes odafigyelni rá!" HÍREK HBF hírek Gratulálunk a 2015-ben a Tanyafejlesztési Program keretében nyert pályázóinknak! Nagy örömmel tölti el a HBF csapatát, hogy

Részletesebben

INCOTERMS 2010 konferencia

INCOTERMS 2010 konferencia INCOTERMS 2010 konferencia A Crédit Agricole Corporate & Investment Bank, a Gefco Magyarország Kft. és a Magyar- Francia Kereskedelmi és Iparkamara, valamint együttműködő partnereik a Belga Business Club,

Részletesebben

Marketing Hősök Kora 26. Országos Marketing Konferencia

Marketing Hősök Kora 26. Országos Marketing Konferencia Marketing Hősök Kora 26. Országos Marketing Konferencia A KÜLDETÉS Küldetésünk (Magyar Marketing Szövetség), hogy hazánk fejlődéséhez magas színvonalon művelt marketing tevékenységgel tudjunk hozzájárulni.

Részletesebben

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 22 Mrd Ft. Az Irányító Hatóság a forrásokat így osztja fel:

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 22 Mrd Ft. Az Irányító Hatóság a forrásokat így osztja fel: Tájékozató Kertészet korszerűsítése gombaházak - hűtőházak létrehozására, meglévő gombaházak - hűtőházak korszerűsítése c. pályázatról Kódszám: VP2-4.1.3.4-16 A konstrukció célja A jelen felhívás egyik

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

P Á L Y Á ZATOK VÁLLALKOZÓKNAK

P Á L Y Á ZATOK VÁLLALKOZÓKNAK V Á L L A L K O ZÓ I H Í R L E V É L KEDVES OLVASÓINK! Egyre-másra jelennek meg a különböző pályázati felhívások. Azokból választjuk ki azokat, amelyek leginkább felkelthetik az Önök érdeklődését, és lehetőséget

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Megalakult a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Gazdaságfejlesztést Koordináló Testület

Megalakult a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Gazdaságfejlesztést Koordináló Testület Megalakult a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Gazdaságfejlesztést Koordináló Testület Dr. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter Úr, 2012. október 15-i hatállyal Dr. Mengyi Roland Elnök Urat Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

A 2014-2020-as regionális források az energiahatékonyság szolgálatában

A 2014-2020-as regionális források az energiahatékonyság szolgálatában Energiahatékonyságot EU-s forrásokból: új források, új szabályozások, új lehetőségek konferencia Budapest, 2014. október 28. A 2014-2020-as regionális források az energiahatékonyság szolgálatában Kükedi

Részletesebben

2014 NOVEMBERI HÍRLEVÉL

2014 NOVEMBERI HÍRLEVÉL BIHAR-SÁRRÉT VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 4100 BERETTYÓÚJFALU, KOSSUTH UTCA 25 WWW.BSVE.HU INFO@BSVE.HU 2014 NOVEMBERI HÍRLEVÉL Tisztelt Érdeklődők! Szeretettel köszöntjük a Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési

Részletesebben

Országjáró körútra indult az Új Széchenyi Terv

Országjáró körútra indult az Új Széchenyi Terv Országjáró körútra indult az Új Széchenyi Terv Január 20-tól országjáró körútra indul az Új Széchenyi Terv. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetői a vidéki iparkamarákkal,

Részletesebben

1. Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben:

1. Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben: Tájékozató Kertészet korszerűsítése üveg- és fóliaházak létesítése, energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségével c. pályázatról Kódszám: VP-2-4.1.3.1.-16 A konstrukció

Részletesebben

Magyar kézműves vásár az érdi Tesco-ban

Magyar kézműves vásár az érdi Tesco-ban Magyar kézműves vásár az érdi Tesco-ban Érdi és környékbeli kézműveseknek, termelőknek kíván bemutatkozási, eladási lehetőséget nyújtani az Érdi Ipartestület: a Tesco Global Áruházak Zrt. jutányos áron

Részletesebben

A B C D E F G H I J K Felhívás Egyes prioritások/fókuszterületek hozzájárulása a felhívás keretösszegéhez 1. Felhívás Felhívás neve

A B C D E F G H I J K Felhívás Egyes prioritások/fókuszterületek hozzájárulása a felhívás keretösszegéhez 1. Felhívás Felhívás neve 1. melléklet az 1012/2016. (I. 20.) Korm. határozathoz A Vidékfejlesztési Program éves fejlesztési kerete A B C D E F G H I J K Felhívás Egyes prioritások/fókuszterületek hozzájárulása a felhívás keretösszegéhez

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

ő Á Á Á ő ó Á Ö É Ö Á Á É Ó Á É É ó ő ü ő ü ő ő ó ó ő ó ó ő ó ő ő Ö ü ó ú ó ő Ö ő ü ó ő ő ú ó ő ü ő ő ü ü ő ő ő ő ő ő ő ü ü ó ó ő ü ő ő ü ü ő ü ó ő ó ü ü ő ú ü ő ü ü ő ő ü ó ő ü ó ó ő ü ú ő ó ő ü ó ú ő

Részletesebben

ű ű ű É Ü ű ű ű Ö Ü Ö ű Ö Ú Ö ű ű ű Á ű ű Á É ű Ú ű Ó ű É Ó É ű ű É ű ű ű Á ű ű ű ű Ö Ö É Ú Í ű Ó ű Ö ű Ö Ö Ö Ö Ö ű ű ű ű ű Ö É É Á Á É Ö Ö É Ú Á ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű Ő ű Á ű

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

Á Á Á Ó ő ő ő í ő ö í ő ő ó í ó í ö ú ű í ó í ö ö őí ö ö ó í ő Á Á ö ö ű ö ö ö ö ö í ö ő ő ö ö í ő ö Ö Ú É Á őí í ö ö ö ö ö ő ö ő ő Ó ú ö ö ó Á ö ö ö í ö í ö í ű ö ö ű ö É ö ú ö í ö ú ű ö ű ö ö ő ű Ö ő

Részletesebben

ö ö ö ö ü ő ű ó ö ö ű ó ú ó ű ó ú ó ó ü ó ö ó ó ű ö ó ű ö ö ü ü ó ó ü ü ó ő ó ü ó ü ó ó ó ó ő ő ü ő ü ű ó ó ü ó ö ó ó ű ű ő ű ö ö ü ű ő ü ő ű ő ú ü ö ö ó ó ü ü ó ü ó ű ú ó ú ó ö ű ő ü ö ó ó ó ő ó ö ó ő

Részletesebben

ö í ő ő ő ö ö ö ö ö ő ő í ű ő ő ő ő ő í ű ő ő ő ű í ű ó ő ő ó ú ő ő ó ó í ó ö ö ö ő ő ő ő ú ú ó ö ö ő ő ű ö ö ú ó ó ó ö ú ő ó ö ő ő ö ő í ö ö í ő ö ő ö ő ö ú ő í ő ő ö ú ű ő ő ő ő í ö ö í í ú í ö ó ő ö

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

ű Ó ú ú ú ú ú Ö Ö ú Á Ú ű ú ú Ú É ú ú Ö Ö Ű ú ú ú ű ú É ű ú É ú ú ú ű ű ű ú ű ú ű ú ű ű ú ű ű ú ú Á ú É ű ú ú ű ú Ü ű ú ú ű ű ú ú ú ú Ö Ö Ú ú ú ú ú ú ú ú ű É ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú É Í ú ű ú ú ú ú ű ű É ú

Részletesebben

ű ű ű ű É ű É Ú É É ű Ú É ű ű É É ű ű ű ű É É ű É ű ű ű É ű ű Á Ü Á ű Ú É É ű É ű ű É É ű ű É Á Á ű É É Ü ű Ú Ü ŰŰ ű ű ű Ó Ú ű ű Ö É ű Ú ű ű ű ű ű ű ű Ú Á É Ö Ü ű ű ű É É Á Á Á Á Ú É ű É ű ű Ü É É Ú ű

Részletesebben

Á Á ó ó ő ó ü ó ó ó ó ó ő ó Á ó Í Í ő ő É Á ó ó ó ó Á ő É ó ő ő ő ő ü ó ő Ö Ö Ö ő ó ő ó ő ő ő ú ő Á Ö É ó ó ő ó Á ő ó ő ő ő ő ó Ö ú ú ú ű ó ó ő ó ú ú ő ó ü ó ó Ö ú ű ó ű ü ű ü ű ű ü ű ü Ö ó ő ó ú ő ó ó

Részletesebben

Í ö Í ú Ú ö É Ú É Í Ó Ó ö ö ö Ö ú ú ú É Í É Í Ó Ú ö ö Ú É Í Ö ú ö ú ú Ö ú ű Í Ó ú Í ú Í Á É Í Ó Ö ö ú Ú Ö ö Ú É Í Ó É Í ú ű Í Í öé ö Í Í ú ú ű ö Í ú ű ö ú É ű ú ú Á ú Ö ú ú ö ö ú ű ú ö ö ö ö ú ű ú ö ú

Részletesebben

Meghívó a Magyar Jogász Egylet és a VOSZ közös konferenciájára

Meghívó a Magyar Jogász Egylet és a VOSZ közös konferenciájára Meghívó a Magyar Jogász Egylet és a VOSZ közös konferenciájára A Magyar Jogász Egylet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2012. október 16.-án (kedden) 9 órakor közös konferenciát tart

Részletesebben

ú ű Í Í Ó ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ű Í ű ú ú ú Í ú ú ú É Ó Á Á Á É Á Á Á ú ű Á Á Á É ú É Á ű Á ű Á Á Á Á Á ú ú Á ú É Á É ű ű ú ű ú ű Í ű ú ú ú É Í É Í ú ú ű ú Í ú Í ű ű ú ű Í ú ú ú ú ű ú ú ú ű

Részletesebben

Á Ő É ú ó ő ó ó ó ü ő ö ű ő É ü ö ö ő ű ü ő Á Ő É ö ó ú ó ő ó ö ú ó ú ó ő ó ö ő ó Ü ő ö ó ő Ü ő ü ö ö Ü ö ö Ő É É ó ö ő ö ó ü ö ö ű ő ú ó ő ó ó ó ő ő ó ó ö ó ó ó Ö ü ő ó ó ó ö ö ö ő ú ó ő ó ó ó ü ó ö ű

Részletesebben

Á Ú ő ú Ö ó ó ó ő ő ó Ö ő ú ó Ö ú ú ó Ü ú ó ó ó ó ű ó ó Í ú ő É É ő ő ű Ü ő ú ó ő ó ú ú ó ó ó Ö ú ő ú ő ú ő Ö ő Ü ő ó ó ó Ö ú ő ó ó Í Á É É É Á Á É É ó ú ó ő ó ó ó ó Ó ó ű ő ű ó É ú ó Ö ő ú ó Á É Á Í ó

Részletesebben

Á Á Ö Á Ó Ü ü Á Ó Á Á Á ú É É É É É É Á Á Ó Á Ó Ó Á Ö Ó Á Ó Á Á Ó Á Ú Ö Ö Á Ö Á Á Á É Á Á Á Á Á Á Á Á É Ó É Á Ó É Ó Á Ó É Ó É Á Ó Ö Ö Á Ó ö ö ú Ö Á É Ó Ú Á Á Ú Ó Ó Ó Á Á Á Á Ú Á É Á Á ö Á Í Á Á É Í

Részletesebben

Á Á É ó ú ó ő ö ü ő ó ó ö ö ö ő ó ó ó ő ö ü ő ó É Á ő ó ö É ó ú ö ű ú ó ú ö ő ó ú ó ó ó ó ú Ú ő ú ó ü ó ü É ő ő ő Ö ő ö Á ó ö ó ö ó ö ó Á ő ö Í ó ő ó ó ó ő ő ó ü ó ó ó ö ö ó ö Á ü ú ó ő ő ó ó ü ó É Ö Á

Részletesebben

ő ő ű ú ő ü ü ü ü ü ü ő ő ü ü ü ü ű ü ü ő ő ő ő ő ű ú ű ű ő ő ő ő Á ü É ő Ö Ö Ö Á Í Á ő ő ő ő É ő ő ú ú ú ő Á Ö ő ő ő ű ú ű ü ű ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü ú ü Ö ő ú ű ű ő ő ő É ü ű ő ő ő ű ú ü ű ő ő ő

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar Aula Magna

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar Aula Magna MEGHÍVÓ A Magyar Munkajogi Társaság Első Konferenciájára 2016. június 2. (csütörtök) 10 óra Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar Aula Magna Budapest V. Egyetem tér 1-3. PROGRAM Regisztráció

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

Ü ú ő ó ö Ö ó ó ő Ö ú ő ö ó ő ó ö ö ú ó ő ö ö ő ő ö ó ú ő ö ö ő ó ö ó ö ö ö ó ó ö ó ó ú ú ö ő ú ö ó ó ó ö ö ö ö ú ö Ü Á ú ő É ó ő ö ú ő ő ő ú Ö ú ó ó ó ó ú ő ó ö ő ó Ü ú ő ő ö Ü ó ő ó Á Á Ü ő ö ö Ü ö ö

Részletesebben

ö É ú Á Á Á Á Á É ü É É Á É ö Ő Ó Á Ő Ó Ó Í Ó Á ö Á Á Á Á Á É ÁÉ Á Á Á É É Ú É Á Á Á É É Á Á Á Ö Ö É É É É É É ú Á É É Ó Á Ó Í Ó Á Á Á ú Á ö É É É É É ő Á Ú Í É Á ö Á É Í É Ő Ó Ó Á É Í Á É É ö É Á Ő Ó

Részletesebben

ú ö Á ö Á Á ő ö ö ő ö ő ű ő ü ú ö ő ő ú ö ö ő ű ő ü Ó ö ö ü ö ú ö ü ü ü ő ö ö ú ü É ő ö ő ő ö ű ú Ü ő ő Á É ő ű Ü ő ő Ű ö ő ű ő ü ű ö ü ö ő ő ő ő ő ö ü ü ő ü ö ö ő ü ö ö ő ö ő ö ö ü ö ü ő ö ő ü ö ö ő ü

Részletesebben

É ü Ó É É ö É Á Ó Á É É ö É ü ü ű ö ű ö Á Á ö ő Á ő Á Á Ó ü ö ö ő ű ú ú ő ő ú ú ö ö ű ő ú ü ü ö Ó Á ö ü ö ö ü ő őü ö ö ö ő ű ő ö ö ő ő ö ú ö ö ö ú ö ú ű ö ő ö ö ö Ó ö ö ü ö ö ü ö Í ö ö ö ő ű ú ú ő ő ú

Részletesebben

Í ö ö É Í ö ú ú Í ö Ö ú ö ú ú Ú ö ú Ö ú ú ú ú ú Ó ö ö ú ú ú Á ú Á ú ö Ú ö Ó ú Ú ö ö ö ú ö ö Á Í ö ö ú ö Í ö ö ö ö É ö ű ö Í ö ö ű ö É Á ö ö ö ö ú Í ö ö ú ö ö ú É Á Í ú ö ö ö ö Í Í ú Í Í Í É Í ű Í Í Í Í

Részletesebben

Ű Ő É É Á É Ö Á É É Í É É ö ő Ö ő ö ü ó ő ű ő ű ű ő ú ó ü ő Ü ő ö ö ő ö ő ő ő ö ó ő ö ú ó ó ó ö ö ő ő ű ü ü ő ü ü ü ü ü ó ü ő ő ő ö ő ú ü ő ö ö ő ő ó ú ö ö ö ó ö ó Ü ő ő ö ő ó ó Ü ő ó ő ú ó ő ő ö ő

Részletesebben

í Í Ő í Ü ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó Á Ó Ü í í ó í Ó Ü í Ó Ó í ó ó ő ő í Ó í Í í Ő í ó í Ó ö ó ó Ö ó ó Á Á ó Á ó É ő í í ő í Í í í í í ó ó ó í Ó Á ö Ö í í É Ő Á ó Á Á É Í É ó í ő í ő Ó ó ó í ó ő ó ó í ó ő Ó ő í

Részletesebben

ő ő ű ú ü ő ü ü ü ü ő ü Ú Í Á Ó É ü ü ü ő ő ő ő ü ú ő ű ő ő ú ú Á ú É ű ő ő ő ő Á ü É ő Ö Á ő ő ő ő É ő ő ú ú ú ő Á Ö ő ő ő ű ő ú ú Á É ű ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É Í ü ű ő ü Ö ő ú ű ű ő ő É ü ű ő ű ő ú ú

Részletesebben

Á Í Á ü É ó ü ÍÉ ó ü ü ó Á ü ó ö ö ó ú ü ü É ú ü ó ó ó ü ü ü É ó ö ö ö ú ü ü ü ö ö ö É É ú ó ö ó ó ő É ö ö ó ó ú ü ó ó Á É ó ó ü ó É ó ó ü ó ó ó ó óű Á ü óű ú ü ú ü ü ú ü ú ü ú ü ö ü ü ó ó ü ó ó ű ü ü

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

á á Á Á É É ÉÉ ú í Á Á É ö É Á Á á á é á é á Ű é á á é ő á á á é ú ő ő é á ó é é á í á ó á é ő é á á á é ó í á á ü é é á é á á é á á ó é é ö é Ü Ö Ö á á é é í é ú á ö é ö é é á á é á á é é ő á ő ő á é

Részletesebben

ő ő ő ő ő ő ő ő ő ú ü ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ő ő ő ü Ó ő ő Í ő ő ű ő ő ő ő ő ő ő ú ő ű ü ú Á ő ü Ö ü ő ő ő ü ő ü ú ü ú ő ü ű ő Á ő Ó ú ü ő ő ő Ö ő ü ő ő ü ő ü ő ü ő ő ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ú ő ő ő ő ő

Részletesebben

Á Ö É Ö Á É Ü É é ü é é ö é ö é ö é é é ö Í ó ó ó ö ü é ó ó ó é ó ó ó é ö é é é ó é é é ö Í ó ú Íü é ö é é é ö ö ö é é ü é é ö é é ó ü é ó ú é ü é ü é ó ó ó é é é ö é é ó ó é ü ó é é ö é é é é Í ó ó Í

Részletesebben

ú ő ű ű ő ő ő ő ú ő ü ü ü ú ú ü ő Ó ő ü ő ú ü ú ü ő ú ü ú ü ü ü ü ü ú ü ő ü ü ű ü ő ü ü ü ü ú ü ü ő ú ü ő ú ú ü ü ü ü ü ü ő ü ü ü ú ü ü ü Ö ü ú ú ü ü ű ű ü ü ü ő ü ő ü ü ú ú ú Í ü Ü Ö ű ú Ú ú ü ű ü ú ü

Részletesebben

Ú Á É í ő í ó ó ó í ö í ö ö ö í ö ö ö ö ö Ú ö ó ö ö ö í ö í ő ö í í ő ö ú ö ó ö í Á í ó ő ú í ő ő ú í í ó ő í ó ó í í ő ó ó ó ő ó ó ő ü í ü ó ü ő ó ő ó ü í ó í ő É ö ö ö ő ü ő óí ö ű ö ü ó ö ö ő í ó í

Részletesebben

í á í ö ö ö é ú é ö é ö ü é ö é é é á é á ü á ó á é Íí ő ő é ü é á á á ó ó ú ö é áíű ő ő é ö ó é í é é é á á é í á á ó é á ó é ü á é é Í í é ü ő ő é á é ü ú ó á é ű ő é ő ő ö ű ő ő á á á á í é é é á á

Részletesebben