A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek"

Átírás

1 A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek Jelen játékszabályzat tartalmazza a Nokia Komárom Kft. (székhely: 2900 Komárom, Nokia u. 1., fióktelep: 1093 Budapest, Czuczor u. 2.) Lumia 800 Nagykövet programjának (a Program ) általános feltételeit (Játékszabályzat). A Játék kiírója, szervezője, a játék időtartama A Játék szervezője: a Nokia Komárom Kft. (székhely: 2900 Komárom, Nokia u. 1., fióktelep: 1093 Budapest, Czuczor u. 2.) - a továbbiakban úgy is, mint: Nokia Komárom Kft./Szervező; A Játék lebonyolítója: Nokia Komárom Kft. (székhely: 2900 Komárom, Nokia u. 1., fióktelep: 1093 Budapest, Czuczor u. 2.), Wunderman Kft. (székhely:1123 Budapest, Alkotás út 53. MOM Park C ép.), Open Communications Kft. (székhely: Budapest, Pozsony út 52., cégjegyzékszám: ) a továbbiakban úgy is, mint: Nokia Komárom Kft., Wunderman Kft., Open Communications Kft./Lebonyolító(k). A Program időtartama május július 2. délelőtt 10 óra. A Játék időtartama: február május 10. délelőtt 10 óra. A Játékra való jelentkezés határideje: április 20. délelőtt 10 óra. 1. A PROGRAM LEÍRÁSA, A JÁTÉK TÁRGYA, CÉLJA 1.1. A Nokia Komárom Kft. olyan magánszemélyek számára hirdeti meg nyereményjátékát, akik vállalják, hogy a Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon Social Media promóciója kapcsán a Szervezővel és a Lebonyolítóval a program időtartama alatt együttműködnek, és a készülék népszerűsítésében önkéntes alapon részt vesznek. A részvétel ingyenes, annak nem feltétele a Szervezőtől áru megvásárlása vagy szolgáltatás ellenértékért való igénybe vétele A Program keretében a Nokia Komárom Kft. az egyedi nyertesek számára Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefonokat ad nyereményként, hogy a készülékek segítségével - az alábbiakban megadott témák keretei között - a Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefonhoz kapcsolódó blogbejegyzéseket készítsenek. A Nokia Komárom Kft. a Nyerteseket nyilvános nyereményjátékon (a Játék ) választja ki a Játékra jelentkezők közül (a Jelentkezők ) a jelentkezési anyagok tartalmi értékelése alapján, az alábbiak szerint.

2 1.3. A Játék célja a lenyűgöző mindennapok bemutatása úgy, hogy azok mások számára is lenyűgözőek legyenek.

3 2. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kizárólag olyan Jelentkező vehet részt a Játékon, illetve nyilvánítható Nyertessé, aki megfelel a jelen játékszabályzatban foglalt 2. pont szerinti feltételeknek A Jelentkező csak akkor vehet részt a Játékon, ha a jelentkezési anyag benyújtásának időpontjában, illetve a Játék teljes időtartama alatt magyar állampolgár; nagykorú, és cselekvőképessége nem esik korlátozás alá; nem áll büntetőjogi büntetés vagy intézkedés hatálya alatt; büntetlen előéletű, illetve mentesült a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól a jelentkezési anyag benyújtásának időpontjában nem tölt, vagy az ezt megelőző egy évben nem töltött be tisztséget a Nokia Komárom Kft.-nél mint vezető tisztégviselő. Továbbá a jelentkezési anyag benyújtásakor nem, és az azt megelőző egy évben nem volt munkavállalója a Nokia Komárom Kft.-nek A jelentkezési anyag akkor érvényes, ha: a Jelentkező megfelel a 2.1 pont szerinti feltételeknek és a jelentkezési anyag megfelel a 2.2 és 2.4 pont szerinti feltételeknek; a Jelentkező döntőssé választása esetén határidőre benyújtja a jelen Játékszabályzat szerinti anyagokat; minden, a Jelentkező által tett, jelen Részvételi Feltételek által megkövetelt nyilatkozat kizárólag valós adatokat tartalmaz; 2.3. A Jelentkező személye nem lehet olyan, valamint a Jelentkező a Játékban való részvétele során nem tanúsíthat olyan magatartást, amely ellentétes a Nokia Komárom Kft. céljaival, illetve tevékenységével, a jóerkölccsel, vagy ezeket sérti A jelentkezési anyag benyújtásának szabályai Az Nokia Komárom Kft. kizárólag az itt leírtaknak megfelelően benyújtott jelentkezési anyagokat vizsgálja meg, illetve értékeli. Az Nokia Komárom Kft. jogosult a harmadik

4 feleket megillető szerzői jogvédelem alatt álló, tévesen, hibásan vagy késedelmesen benyújtott jelentkezési anyagokat figyelmen kívül hagyni A jelentkezési anyag feltöltése regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz szükséges adatok köre a jelen Játékszabályzatban lentebb található. Egy Jelentkező egy regisztrációval csak egy jelentkezési anyagot nyújthat be A jelentkezési anyagok meg kell felelnie a 2.2 pont szerinti feltételeknek A jelentkezési anyagok jelen Játékszabályzata a Lumia 800 Nagykövet aloldalon (2.4.4) történő közzétételétől, február 27-től kezdődően nyújthatók be. A benyújtás határideje: április 20. délelőtt 10 óra A jelentkezési anyagokat a Nokia HU[B] nevű Facebook csoporton belül található Lumia 800 Nagykövet aloldalon keresztül lehet benyújtani: A jelentkezési anyag a feltöltést követően nem módosítható, újra fel nem tölthető, azonban a Nyertessé nyilvánítás időpontjáig indokolt esetben visszavonható. A visszavont jelentkezési anyagokat a Zsűri nem értékeli, illetve a továbbiakban nem veszi figyelembe A jelentkezési anyag benyújtásával a Jelentkező hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező, illetve a Lebonyolító tiszteletben tartva a Jelentkező jó hírnevét és emberi méltóságát, valamint személyes adataira vonatkozó jogait a jelentkezési anyagban szereplő személyes adatokat a játék és a Nyertesek esetében a program időtartamára kezelje, valamint hogy a jelentkezési anyagot felhasználja, nyilvánosságra hozza, illetve harmadik személyeknek továbbíthassa anélkül, hogy ezért bármilyen fizetési kötelezettsége keletkezne a Jelentkezővel szemben. Amennyiben a hozzájárulását a Jelentkező visszavonja, ez a részvételtől való elállásnak minősül és ilyen esetben a Játékban való részvételét a Szervező/Lebonyolító elutasíthatja, törölheti. Jelentkező felelősséggel tartozik azért, hogy az általa benyújtott jelentkezési anyagon szereplő személyeket a felhasználás, nyilvánosságra hozás tényéről, a Játék jellegéről tájékoztassa, és ehhez hozzájárulásukat beszerezze. Bármilyen követelés esetén, amelyet harmadik felek ennek hiányából a Szervezővel/Lebonyolítókkal szemben érvényesítenek, a Jelentkező felel, és köteles a Szervezővel/Lebonyolítókkal szemben helytállni mindazokért a károkért és követelésekért, amelyek ebből erednek A oldalon a Lebonyolító elhelyez egy Lumia 800 Nagykövet megnevezésű aloldalt, ahol a Jelentkező:

5 Letöltheti jelen Játékszabályzat pdf. formátumú változatát Regisztrálhat, úgy, hogy megadja a jelen Játékszabályzatban előírt személyes adatait és az általa választott jelszót, valamint a jelentkezési anyag címét, kiválasztja a kategóriát jelölő telefon színét, továbbá elfogadja a Játékszabályzatot. A regisztráció csak akkor érvényes, ha a Jelentkező az összes mezőt kitölti Feltöltheti jelentkezési anyagát Amennyiben a Jelentkező megsérti jelen Játékszabályzat valamely rendelkezését, vagy a Játék időtartama alatt beállt bármilyen esemény miatt többé nem felel meg a 2.1 pontban foglaltaknak, a Játékból a Zsűri (lsd 3.2) kizárhatja A Zsűri (lsd 3.2), illetve a Nokia Komárom Kft. által a Játék során hozott bármilyen döntés ellen külön jogorvoslatnak nincs helye, ami nem korlátozza a Jelentkezőt abban, hogy bármilyen sérelmesnek ítélt körülményre tekintettel bírósághoz forduljon. 3. A JELENTKEZÉSI ANYAGOK ÉRTÉKELÉSE ÉS ELBÍRÁLÁSA, A JÁTÉK LEÍRÁSA, NYEREMÉNYEK 3.1. A Nokia Komárom Kft., a Wunderman Kft. és az Open Communications Kft. (azaz a Szervező és Lebonyolítók) munkatársai a jelentkezési anyagokat a benyújtási határidő lejártát követően megvizsgálják abból a szempontból, hogy megfelelnek-e a fenti 2. pont szerinti feltételeknek. A Nokia Komárom Kft. munkatársai kizárólag azon jelentkezési anyagokat terjesztik fel a 3.2 pont szerinti Zsűrihez, amelyeket a rendelkezésre álló adatok alapján érvényesnek találnak. Az érvénytelennek talált jelentkezési anyagok nem vesznek részt a Játék további részében, azokat a Zsűri nem értékeli A Zsűri A Nokia Komárom Kft. az érvényesnek talált jelentkezési anyagok értékelésére zsűrit állít fel (a Zsűri ). A Zsűri a Nokia Komárom Kft., a Wunderman Kft. és az Open Communications Kft. munkatársaiból illetve a Nokia Komárom Kft. által felkért személyekből áll. A Zsűri döntéseit többségi szavazással hozza. A Zsűri a beérkezett jelentkezési anyagokat azok szöveges és képi kreativitása, igényessége, valamint az alapján bírálja el, hogy a Játék céljának - miszerint, hogy a Játék felhívja a figyelmet a lenyűgöző mindennapokra, a hétköznapi csodákra megfelel-e.

6 3.3. A Játék leírása: A Szervező február 27-én a Facebookon Játékot hirdet a Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefonhoz kapcsolódóan 3 kategóriában A Játék során a Jelentkezőknek egy olyan történetet kell elmesélniük, amelyben egy átlagos hétköznap válik lenyűgözővé, és rávilágít a hétköznapi csodákra. A történet elmesélése egy karakteres (szóközökkel együtt) ötletes, kreatív, a Jelentkező által megírt szöveggel, és a szöveget illusztráló, saját készítésű, maximum 60 másodperces.avi/.mpg fájlkiterjesztésű videóval, vagy saját készítésű 5 db, maximum darabonként 5 MB méretű,.jpg,.gif vagy.png fájl kiterjesztésű fényképpel történik A Játék első fázisában a jelentkezők a Lumia 800 Nagykövet alkalmazás aloldalán keresztül regisztrálnak a Játékra vezetéknevük, keresztnevük, címük, telefonszámuk, valamint jelszó megadásával. A sikeres regisztrációról a Jelentkezők e- mailben visszaigazolást kapnak Ezután a regisztrációs aloldalon keresztül feltöltik jelentkezési anyagukat. A jelentkezési anyagok feltöltésének határideje: április 20. délelőtt 10 óra A Zsűri a beérkezett jelentkezési anyagokat április 27-ig elbírálja, majd a kategóriánkénti legfeljebb döntőst ben és telefonon értesíti. Azok a Jelentkezők, akiknek nem jutottak a döntőbe, automatikus értesítést kapnak ben A Zsűri a beérkezett jelentkezési anyagokat azok szöveges és képi kreativitása, igényessége, valamint az alapján bírálja el, hogy a Játék céljának (lsd. 1.3) és kritériumainak (lsd. 7.) megfelel-e és az egyes jelentkezési anyagok milyen mértékben vannak velük összhangban, illetve támogatják őket. Az érvényes jelentkezési anyagok értékelésére két fordulóban kerül sor. A jelentkezési anyagok értékelésével kapcsolatos határidők a jelentkezési anyagok számának függvényében későbbre tolódhatnak. Jelen Játékszabályzat lehetővé teszi, hogy a Nokia Komárom Kft., a Wunderman Kft. és az Open Communications Kft. a jelentkezési anyagok értékelése, elbírálása során a jelen feltételekben foglaltaktól különös méltánylást érdemlő esetben eltérjen.

7 A Döntőbe jutott jelentkezési anyagokat a Szervező a Lumia 800 Nagykövet alkalmazás aloldalán elérhetővé teszi annak érdekében, hogy azokra, a Nokia HU[B] Facebook oldalán található Tetszik ( Like ) gombra kattintást követően, szavazni lehessen a Szavazok gomb segítségével. A jelentkezési anyagok egységesen április 27-én délelőtt 10 órakor kerülnek ki a Lumia 800 Nagykövet alkalmazás aloldalra Ezt követően az a nyertes jelentkezési anyag, amelyik kategóriájában a legtöbb szavazatot kapta, amit oly módon fejeztek ki, hogy az adott jelentkezési anyagnál található Szavazok gombra kattintottak a Lumia 800 Nagykövet alkalmazás aloldalán. Ily módon a Szervezők kategóriánként 1-1 nyertest hirdetnek ki A szavazás lezárásának várható időpontja május 10. délelőtt 10 óra. Az Open Communications Kft. ezt követően ben és telefonon kapcsolatba lép a Nyertesekkel, tájékoztatja őket Nyertessé nyilvánításukról A Nyertesek nyereményüket, egy Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefont a Nokia Komárom Kft.-vel május 14-én kötött szerződést követően, aznap vehetik át A Nyertesek vállalják, hogy május 16-tól július 2. délelőtt 10 óráig heti minimum egy blogbejegyzést készítenek a 4. Fejezetben (Felek jogai és kötelezettségei) meghatározottak szerint Az a blogger, aki a Program során, május július 2. délelőtt 10 óra között, a legnépszerűbb blogbejegyzéseket írja, melyet a blogon a blogbejegyzésre leadott szavazatok mennyisége határoz meg, egy kétszemélyes finnországi utat nyer Amennyiben az adott Döntőssel a kapcsolatfelvétel bármilyen, a Jelentkező érdekkörébe eső okból meghiúsul (sem a Jelentkező által a regisztráció során megadott címen, sem pedig a megadott telefonszámon keresztül 5 munkanapon belül nem sikerül a kapcsolatfelvétel), a Zsűri jogosult úgy tekinteni, hogy az adott Döntős kiesett és jogosult helyette másik döntőst választani.

8 Amennyiben az adott Nyertessel a kapcsolatfelvétel bármilyen, a Jelentkező érdekkörébe eső okból meghiúsul (sem a Jelentkező által a regisztráció során megadott címen, sem pedig a megadott telefonszámon keresztül 5 munkanapon belül nem sikerül a kapcsolatfelvétel), a Nokia Komárom Kft. jogosult úgy tekinteni, hogy az adott Nyertes nem tart igényt nyertességére és jogosult az utána következő második legtöbb szavazatot gyűjtőt nyertesnek nyilvánítani. Ez a rendelkezés az irányadó a finnországi utazást megnyerő Nyertesre is. 4. A FELEK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI 4.1. A Nyertes a Program révén arra kap felkérést, hogy a regisztrációja során a három megadott szín - a fukszia, ciánkék és fekete közül kiválasztott kategóriában, egy héten legalább egyszer blogbejegyzést - szöveges és képi vagy video tartalmat - tegyen közzé a Nokia Lumia blogon határozott ideig A Nyertesek, a Nyertesek által ellátott feladatokkal összefüggésben, nyilvános nyilatkozataikban kötelesek utalni arra, hogy a blogbejegyzések írása a Programmal összefüggésben történik. A felek nyilatkozataikban, magatartásukkal kötelesek tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, amely a Nokia Komárom Kft vagy a Program társadalmi megítélését hátrányosan befolyásolhatja, veszélyeztetheti, vagy a Nokia Komárom Kft jó hírnevét sértheti A Nyertes által elnyert, jelen 4. pont szerinti lehetőség, a Nyertes ebből fakadó jogai és kötelezettségei másra át nem ruházhatók, illetve nem engedményezhetők A Nokia Komárom Kft. a Nagykövet címet elnyerő Nyertesek számára egy-egy Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefont ad a Nyertes által a regisztrációkor megadott színben A Nyertesek kötelesek a blogon megjelenő posztokban feltüntetni, amennyiben ezzel a készülékkel készített tartalmat jelenítenek meg (fotó, video) a Nyertes által ellátott tevékenység hacsak a Nokia Komárom Kft. ehhez előre írásban kifejezetten hozzá nem járul nem kapcsolódik a Nokia Komárom Kft. bármely versenytársának tevékenységéhez, illetve bármely, Magyarországon bejegyzett egyház, politikai párt tevékenységéhez, illetőleg ezen szervezetek által támogatott bármely

9 olyan tevékenységhez, amelynek keretében az adott egyház, illetve versenytárs neve támogatóként vagy fenntartóként szerepel a nyilvánosság előtt Amennyiben a Nokia Komárom Kft. és/vagy az Open Communications Kft. őket erre felkéri, a Nyertesek kötelesek részt venni a Nokia Komárom Kft. és/vagy az Open Communications Kft. által megjelölt, a Programmal kapcsolatos médiaeseményeken, promóciókon Az Nokia Komárom Kft. és/vagy az Open Communications Kft. jogosult nyomon követni a Nyertesnek tevékenységét abból a célból, hogy ellenőrizhesse a jelen Játékszabályzatban foglaltak betartását, illetve teljesülését A Nyertesek kötelesek heti rendszerességgel az előzetes posztokat/blogbejegyzéseket az Open Communications Kft. számára jóváhagyásra elküldeni a posztok/blogbejegyzések tervezett megjelenését megelőző héten Az esetleges jogsértő tartalmakért, hozzászólásokért, valamint a jogdíjköteles tartalmak engedély nélküli felhasználásáért a felelősség kizárólag a jogsértő felhasználót terheli A Nyertesek kizárólag a Nokia Komárom Kft. és/vagy az Open Communications Kft. által jóváhagyott postokat és/vagy blogbejegyzéseket, tartalmakat tölthetik fel a blogra illetve a Nokia HU[B] Facebook oldalra A Nokia Komárom Kft. fenntartja magának a jogot, hogy minden olyan hozzászólást, tartalmat, amely közerkölcsöt, mások vallási-, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, személyes adatokhoz fűződő és egyéb jogot, jogszabályt stb. sért, vagy a Nokia Komárom Kft. üzleti érdekeit, jó hírnevét sérti, vagy a Nokia Komárom Kft. megítélése szerint bármely módon sértő, eltávolítson Amennyiben a Nyertesek a jelentkezési anyagukban, posztjaikban, blogbejegyzéseikben, beszámolóikban, bármilyen harmadik személy személyes adatát kívánják felhasználni, szerepeltetni, kötelesek ehhez az adott személy hozzájárulását beszerezni, ennek híján pedig az adott személyre a beszámolóban, bejegyzésben kizárólag be nem azonosítható módon, a személyes adatok titkosságát tiszteletben tartva utalni. Az Nokia Komárom Kft. és az Open Communications Kft. a hozzájárulás meglétét nem vizsgálja, kizárólag a Nyertesek felelnek az ilyen hozzájárulás beszerzésének elmulasztása következményeiért. A jogellenesen közzétett személyes adatokat a Nokia Komárom Kft. és/vagy a Wunderman Kft. az érintett kérésére

10 haladéktalanul eltávolítja a kérdéses okiratokból, az ilyen iratokat, bejegyzéseket eltávolítja a Program blogjáról és a Nokia HU[B] Facebook oldalról, illetve azok olyan változatát teszi közzé, amelyek az érintett személyes adatait nem tartalmazzák. 5. A JÁTÉK ÉS A PROGRAM IDŐTARTAMA 5.1. A Játék időtartama: A Lumia 800 Nagykövet játék időtartama: február május 10. délelőtt 10 óra. A jelentkezési anyagok beérkezésének határideje: április 20. délelőtt 10 óra. A Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefonok átadásának helye és ideje: május 14. Nokia Komárom Kft.,1093 Budapest, Czuczor u A program időtartama: A Játékon kiválasztott 3 Nyertes (Nagykövet) május 16-tól július 2. délelőtt 10 óráig köteles heti minimum egy blogbejegyzést írni a meghatározott szempontok szerint (lsd. 4. Fejezet, Felek jogai és kötelezettségei) A fődíjra az a Nyertes jogosult, akinek blogbejegyzései a Program időtartama alatt, május 16 és július 2. délelőtt 10 óra között, összesen a legtöbb szavazatot kapják A fődíj: kétszemélyes finnországi út A fődíj nyertesének kihirdetése: július 6. A nyertes bloggert nyereményéről a Szervező és/vagy a Lebonyolítók ben és telefonon tájékoztatják A szervezés és lebonyolítás helye Magyarország A Szervező fenntartja a program meghosszabbításának vagy a Játékszabályzatban foglalt feltételek egyéb módosításának jogát a Játék egész időtartama alatt. 6. VEGYES RENDELKEZÉSEK 6.1. A Jelentkezők, illetve a Játékra jelentkezést tervezők, a Programmal kapcsolatban érdeklődők a Játékkal kapcsolatos felvilágosítást az nokialumia@windowslive.com e- mail címen kérhetnek.

11 6.2. A jelentkezési anyagokat a Jelentkező regisztrációs aloldalon keresztül tölti fel A Nokia Komárom Kft. nem felel a Nyertes által bármely harmadik személynek a Programmal összefüggésben okozott kárért, illetve harmadik személyekkel szemben elkövetett jogsértésekért Hacsak jelen Játékszabályzat kifejezetten másképp nem rendelkezik, a Nokia Komárom Kft. nem téríti meg a Jelentkezőknek a Programban való részvétellel összefüggésben felmerült költségeit vagy kárát, kivéve azon olyan magatartással okozott károkat, amelyekért a felelősség kizárását jogszabály tiltja. A nyereményekkel kapcsolatos adóterhek megtérítését a Szervező vállalja A Nokia Komárom Kft. a készülékekhez szükséges Micro SIM kártyát nem biztosítja. Ezt a Nyertes Jelentkező köteles beszerezni A telefon egyes funkcióinak használata és a blogbejegyzések telefonon történő készítése, valamint feltöltése adatforgalommal járhat, melyért a Nokia Komárom Kft. nem tartozik felelősséggel. A felmerülő esetleges költségek a Játékost terhelik és a költség mértéke függhet a Játékos internetszolgáltatójától, a szolgáltatás díjcsomagjától és annak konstrukciójától A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért a Szervező és a Lebonyolítók semmilyen felelősséget nem vállalnak A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely szervező vagy lebonyolító által szervezett promócióban bizonyítottan csalást/hamisítást/visszaélést követ el Az Jelentkező a játékban való részvétellel feltétel nélkül beleegyezik, hogy a Facebookon, a regisztrációkor megadott nyilvános elérhetőségein, az információs önrendelkezési jogról es az információszabadságrol szóló évi CXII. törvény, rendelkezéseinek betartása mellett a Lebonyolítók a Játék eredményéről értesítést küldjenek a számára Ezt az akciót a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azt nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli. Az Ön által megadott információkat a Szervező részére adta meg és nem a Facebook részére. Az Ön által megadott adatokat a szervező kizárólag a 6.9. pont szerinti módon és célból használhatja fel, azokat a Facebook semmilyen formában nem kapja meg A személyes adatok védelme A Jelentkező a Játékban való részvétellel hozzájárul, hogy a regisztrációhoz és részvételhez szükséges személyes adatait a Szervezőnek, illetve alvállalkozójának átadja. A résztvevő hozzájárul továbbá, hogy nyerés esetén a nevét a Szervező a oldalon közzétegye.

12 Ebben a Játékban az összes Jelentkezőt megilletik az információs önrendelkezési jogról es az információszabadságrol szóló évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) által biztosított jogok. A Játék lebonyolítása során kezelt személyes adatok köre: a regisztráció során megadott adatok: név, , telefonszám az Szja kötelezettség körében a Szervezőnek további adatokra, így a nyertes adóazonosító jelére, és a jogszabályok által előírt egyéb adatokra is szüksége lehet. Amennyiben ezen adatokat nem kívánja megadni, úgy a nyereményt terhelő személyi jövedelemadó megfizetését a Szervezőnek nem áll módjában átvállalni. A Játék, illetve a Program időtartama során, a Játékosokról kép és videofelvétel készülhet, mely felhasználásra kerülhet az alábbi területeken: Közösségi oldalak (Facebook, iwiw) Az adatok felhasználásának célja: a Játék lebonyolítása, a résztvevők azonosítása, a nyertes(ek) meghirdetése; a Szervező által átvállalt Szja-fizetési kötelezettség teljesítése. Személyes adatok továbbítása: Szervező a Játék lebonyolítása során átadhatja a kezelt személyes adatokat a Wunderman Kft. (székhely:1123 Budapest, Alkotás út 53. MOM Park C ép.) és az Open Communications Kft. (székhely: Budapest, Pozsony út 52., cégjegyzékszám: ) részére a Játék lebonyolításához szükséges feladatok elvégzése érdekében; Személyes adatok kezelésének időtartama: Szervező a Játék során megadott személyes adatokat a fenti célok megvalósulásának időtartamáig, illetőleg a Játékos hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. Amennyiben a visszavonásra az eredményhirdetéseket megelőző időpontban kerül sor, úgy az adatai törlését kérő érintett személy adatai törlésének időpontjától értelemszerűen nem vesz részt a Játékban. E rendelkezést kell alkalmazni a Játékra regisztráló, azonban az annak időtartama alatt regisztrációjukat törlő személyekre is. Az adatkezeléshez a regisztrációval automatikusan megadott hozzájárulás visszavonását az alábbi címre kell eljuttatni: nokialumia@windowslive.com A Játékban való részvétellel minden Játékos tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy nyerés esetén adatai közül neve felhasználásra kerülhet a Nokia Komárom Kft. marketinganyagaiban és az ezekhez kapcsolódó termékek és szolgáltatások kapcsán.

13 Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az infotörvényben és fentiekben ismertetett jogainak részletes megismerése az Ön érdeke. Mivel a jogszabályok nyilvánosak és bárki számára hozzáférhetőek, javasoljuk és kérjük, hogy ismerje meg az adatvédelmi törvény Önre vonatkozó rendelkezéseit ( Adatkezelési nyilvántartási szám: Az adatkezelési nyilvántartásba vételi eljárás folyamatban van. Az adatkezelés az információs jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény 68. (2) bekezdése alapján került megkezdésre. 7. JELENTKEZÉSI ANYAGOK FORMAI ÉS TARTALMI KRITÉRIUMAI A nevezésre szánt jelentkezési anyagoknak a következő technikai követelményeknek kell elsődlegesen megfelelniük: 7.1. Formai kritériumok: Videók / Kisfilmek Hossz: 60 másodperc Elfogadott fájltípusok:.avi,.mpg Maximális fájlméret: 50 Mb Képek Maximális fájlméret: 5 Mb Elfogadott fájltípusok:.jpg,.gif,.png Szövegek Minimális hossz: 500 karakter (szóközökkel) Maximális hossz: 1000 karakter (szóközökkel) 7.2. Tartalmi kritériumok: A Nokia Komárom Kft. fenntartja magának a jogot, hogy minden olyan hozzászólást, tartalmat, amely közerkölcsöt, mások vallási-, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, egyéb jogot, jogszabályt stb. sért, vagy a Nokia Komárom Kft. üzleti érdekeit, jó hírnevét sérti, vagy a Nokia Komárom Kft. megítélése szerint bármely módon sértő, a Játékból kizárja Az esetleges jogsértő tartalmakért, hozzászólásokért a felelősség kizárólag a jogsértő felhasználót terheli.

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték 1. A játék szervezője Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az év divatbloggere elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék )

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata Szervező: L Oréal Magyarország Kft. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28, cégjegyzékszám: 01-09-268100, a továbbiakban:

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

A Maybelline és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Legyél te az új Maybelline IT girl hivatalos játékszabálya

A Maybelline és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Legyél te az új Maybelline IT girl hivatalos játékszabálya A Maybelline és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték 1. A játék szervezője Legyél te az új Maybelline IT girl hivatalos játékszabálya Legyél te az új Maybelline IT girl elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Goodwill Pharma (székhely: 6724 Budapest, Cserzy Mihály utca 32., a továbbiakban: "Szervező")

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek JÁTÉKSZABÁLYZAT A sorsolás Szervezője: Andreas Stihl Kft. (2051 Biatorbágy-Budapark, Paul Hartmann u 4. Központi e-mail cím: info@stihl.hu) A Szervező megbízottja (Clair and Curtis Communications Kft.,

Részletesebben

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz KÉRJÜK, HOGY A DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

A LIDL Magyarország által szervezett. Séf Próba

A LIDL Magyarország által szervezett. Séf Próba A LIDL Magyarország által szervezett Séf Próba elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A LIDL Magyarország (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám: 01-10-041628;

Részletesebben

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lipton Ice Tea rajongói oldalon ( Rajongói oldal ) szervezett

Részletesebben

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt figyelmet fordít azokra a kezdeményezésekre,

Részletesebben

JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET

JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET JÁTÉKLEÍRÁS ÉN ÍGY ISZOM A TEJET Van, aki hidegen szereti. Mások melegen isszák. Van, aki bögréből kortyolja. Mások üvegpohárba töltik. Van, akik gyorsan ledönti. Mások lassan iszogatják. És Ön hogy issza

Részletesebben

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10.

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. 1. A Játék szervezője A Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel

Részletesebben

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG 1. SZERVEZŐ CÉG: ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG AZ ELISE CHALMIN X PROMOD c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod

Részletesebben

POLICE Camouflage Commando Játékszabályzat

POLICE Camouflage Commando Játékszabályzat POLICE Camouflage Commando Játékszabályzat A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget utca 3., Cg.: 03-09- 106401; továbbiakban: Primőr), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOSTVAGYOK játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató

Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató A Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt. (székhely: 2821 Gyermely, Bajnai út 1., Cg.: 11-10- 001362; továbbiakban: Gyermelyi), mint szervező

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata. 2. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata. 2. A Nyereményjátékban résztvevő személyek Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata A nyereményjáték szervezője, adatkezelője, lebonyolítója és adatfeldolgozója: Trinity Communications Kft. (székhely: 1035

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a PCOS Szívügy Alapítvány (nyilvántartási szám: 01-01-10248, székhely: 1137 Budapest, Katona József u. 31. II. emelet 3/a., adószám: 18127076-1-41, képviseli:

Részletesebben

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Nyerjen 2 fő részére szóló repülőjegyet Törökországba! 2015. szeptember 25. 2015. szeptember 30. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VII., Damjanich u. 16. szám alatti, 33514/0/A/3

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság adatvédelmi és adatkezelési szabályzata I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a CBA Kereskedelmi Korlátolt

Részletesebben

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Telekom Festivalbuddy játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest,

Részletesebben

Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték

Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója Az Indul a VB, kezdődnek

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Preambulum: A Ferencvárosi Torna Club sportolói évszázados szárnyalásának jelképe a Fradi Sas. A mindenki számára jól ismert zöld sasok kifejezés eltéveszthetetlenül utal a tiszteletet

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Sport Szelet Minden 4. nyer! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Mondelez Europe Services

Részletesebben

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Experiment Food Kft. Akciójának részvételi-, játék- és adatvédelmi szabályzata. 1. Az Akció szervezője Experiment Food Kft. Székhely: 1211 Budapest, Színesfém u.

Részletesebben

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és játékszabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték A Fehérvár AV19 Ignite koncertjegy nyereményjátékára (a továbbiakban: Játék ) az

Részletesebben

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata I. A Szervező és a Lebonyolító Szervező: Beiersdorf Kft (a továbbiakban Szervező) székhelye: 1126 Budapest, Tartsay V. u. 3. cégjegyzékszáma: 01-09-160767

Részletesebben

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOM Park Kártya Minden kényelem egy kézben elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett Regisztrálj és nyerj! játékhoz Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat vonatkozik minden, a Netex-Magyarország

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat

Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat A FrieslandCampina Hungária ZRt. Pöttyös Pillanatok fotópályázatára (a továbbiakban: Játék ) az alábbi szabályok vonatkoznak. 1.

Részletesebben

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat 1. A játék szervezője A Májusi ajándéközön elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője az Új Ház Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörüen

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest 1045 Nap utca 7. szám alatti, 72442/0/A/1 hrsz-ú,

Részletesebben

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. )

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. ) A Csuda élmény a POM-BÄR! elnevezésű Játék hivatalos szabályzata 1. A Intersnack Magyarország Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1117 Budapest, Alíz utca 1., cégjegyzékszám: 01-09-078415

Részletesebben

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A Mondelez Europe Services GmbH Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat. (2016.01.18. napjától hatályos szöveg)

Adatkezelési Szabályzat. (2016.01.18. napjától hatályos szöveg) Adatkezelési Szabályzat (2016.01.18. napjától hatályos szöveg) 1. Adatkezelő A jelen adatkezelési szabályzat és tájékoztató (Adatkezelési Szabályzat) az Aurovektor Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező )

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező ) 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám- akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben

A HTC Desire Winter Promo 2014 promóciós kampány szabályzata

A HTC Desire Winter Promo 2014 promóciós kampány szabályzata A HTC Desire Winter Promo 2014 promóciós kampány szabályzata 1. A szervezők 1. A HTC Desire Winter Promo 2014 promóciós kampány (a továbbiakban: kampány) szervezője a a Lotus Advertising ODD nevében.szervező:

Részletesebben

A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata

A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata 2015.06.09. 1. A játék üzemeltetői A Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.), mint szervező és adatkezelő

Részletesebben

MÁV-START Zrt. Szombathely TSZVK valamint Pécs TSZVK részére kétoldalas színes laminált iránytábla készítése és feliratozása

MÁV-START Zrt. Szombathely TSZVK valamint Pécs TSZVK részére kétoldalas színes laminált iránytábla készítése és feliratozása Pályázati felhívás a MÁV-START Zrt. Szombathely TSZVK valamint Pécs TSZVK részére kétoldalas színes laminált iránytábla készítése és feliratozása tárgyú beszerzéshez 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-

Részletesebben

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Jam Mester elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

VICTOFON Nyereményjáték szabályzat

VICTOFON Nyereményjáték szabályzat VICTOFON Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a VICTOFON Hallásjavító Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszáma: Cg.13-09-067029, székhelye: 2112 Veresegyház,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Orczy út 14. szám alatti, 38728/3/A/1

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték

VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték VISTA - Air France - KLM - Delta Air Lines nyereményjáték SZABÁLYZAT (2015. november 26. - december 13.) A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

VICTOFON Nyereményjáték szabályzat

VICTOFON Nyereményjáték szabályzat VICTOFON Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a VICTOFON Hallásjavító Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszáma: Cg.13-09-067029, székhelye: 2112 Veresegyház,

Részletesebben

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 2016. május 1. 2016. június 15. 1. A Játék szervezője A Díjnet Zrt. (1117

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Bevezetés A SZABOLCS Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Takarékszövetkezet) kiemelten fontosnak tartja ügyfelei adatkezeléshez kapcsolódó jogainak biztosítását, a személyes adatok

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat A Játék szervezője a Hunoil Trading Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76., cégjegyzékszám: 01 09 172 229, adószám: 24325596-2-41)

Részletesebben

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője A Táplálkozás titkai. elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely:

Részletesebben

VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT

VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervező A nyereményjáték ( játék ) szervezője ( szervező ) Sztrelcsik Zoltán fotós. A játékba a szervező további nyereményeket, vagy kedvezményeket

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ 1. Bevezetés Az M1 Fitness Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3526 Miskolc, Szeles u 11., adószám: 12816785-2-05, a Miskolci Törvényszék, mint

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., Cégjegyzékszám: 01-09-729523, a továbbiakban: Szervező), A Myrtis Creative Kft. (telephelye: 1052 Budapest,

Részletesebben

ROUST Hungary Kft. City Label

ROUST Hungary Kft. City Label ROUST Hungary Kft. City Label MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A játék szervezője 1.1 A City Label elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA 1) Szervező Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA Szervező: NISSAN SALES CEE Kft. (a nyereményjáték időtartama: 2014. november 3-8.) 1.1. Az Új Nissan

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

Játékszabályzat. A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Játékszabályzat. A Nyerj a Fundahome alkalmazással! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Játékszabályzat A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Nyerj a Fundahome alkalmazással! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Szervező, Lebonyolító, háttér A nyereményjáték ( Játék ) szervezője az Budapest Taxi Kft.(székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz egészségesen! Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban:

Részletesebben

Pályázati felhívás. SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése. tárgyú beszerzéshez

Pályázati felhívás. SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése. tárgyú beszerzéshez Pályázati felhívás SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése tárgyú beszerzéshez 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest,

Részletesebben

Adatkezelés: Adatkezelési tájékoztató:

Adatkezelés: Adatkezelési tájékoztató: Adatkezelés: Adatkezelési tájékoztató: Az webáruház használata során a In-Car-Tel Kft.részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat K ö z b e s z e r z é s i S z a b á l y z a t a

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat K ö z b e s z e r z é s i S z a b á l y z a t a ../2010. (...) önko. határozat Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat K ö z b e s z e r z é s i S z a b á l y z a t a TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Közbeszerzési Szabályzat

Részletesebben

Az LG Knock Code Nyereményjáték hivatalos Játékszabálya

Az LG Knock Code Nyereményjáték hivatalos Játékszabálya Az LG Knock Code Nyereményjáték hivatalos Játékszabálya I. A játék szervezője: Az LG Knock Code elnevezésű játék szervezője az LG Electronics Magyar Kft. (székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata 1. A játék A Magyar Telekom Nyrt. (cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928, székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., a továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat 1. A pályázat kiírója a Müpa Budapest - Művészetek Palotája Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (Müpa Budapest Nonprofit

Részletesebben

62579/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öntvény alkatrészek beszerzése tárgyú pályázathoz

62579/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öntvény alkatrészek beszerzése tárgyú pályázathoz 62579/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öntvény alkatrészek beszerzése tárgyú pályázathoz Budapest, 2015. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3 M Ű S Z A K I L E Í R Á S... 15 S Z

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

OBER PÉNZÜGYI LÍZING PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

OBER PÉNZÜGYI LÍZING PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT OBER PÉNZÜGYI LÍZING ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szabályzat kódja: Hatálybaléptetés dátuma: 2014.11.24. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1 A szabályzat hatálya... 3 2 Fogalmak... 3 3 Kapcsolódó jogszabályok...

Részletesebben

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lay s Hungary Facebook rajongói oldalon ( Rajongói oldal

Részletesebben

MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése. tárgyú beszerzéshez

MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése. tárgyú beszerzéshez MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése tárgyú beszerzéshez Budapest, 2014.10.16. Tartalomjegyzék Pályázati felhívás 1. Felolvasólap

Részletesebben

Nikon 7 fotópályázat Játékszabályzat

Nikon 7 fotópályázat Játékszabályzat Nikon 7 fotópályázat Játékszabályzat A Nikon Értékesítési Magyarország Kft. (székhely: 1143 Budapest, Gizella út 51-57., Cg.: 01-09-078701; továbbiakban: Nikon Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak. JÁTÉKSZABÁLYZAT A nyereményjáték Szervezője: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. (H-2051 Biatorbágy- Budapark, Paul Hartmann u. 4, Központi e-mail cím: info@stihl.hu, a továbbiakban: Szervező). A Szervező

Részletesebben

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Híres Kedvencek elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az E-BOLA MÉDIA Kft. (székhely: 1026 Budapest,

Részletesebben

Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon!

Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon! Találkozz a Deloitte-tal VOLT Fesztiválon! Gyere el a VOLT Fesztiválra, készítsd el saját graffitis alkotásod, és még nyerhetsz is! Játékszabályzat A Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. (cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Knorr Estebéd elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

27278/2016/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez

27278/2016/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez 27278/2016/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez Budapest, 2016.06.01. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3 M Ű S Z

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1 Utakerthez.hu - Adatkezelési Tájékoztató - 2016. Utakerthez.hu Adatkezelési tájékoztató Röviden Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. DM levelet csak külön hozzájárulás

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V. kerület Stollár Béla u. 4/Balassi u.

Részletesebben