Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCARE / / kézmosó szappan, Ocean Fresh

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCARE 88185 / 88186 / 88187. kézmosó szappan, Ocean Fresh"

Átírás

1 Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINOCARE kézmosó szappan, Ocean Fresh / / Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása Kéztisztító 1.3. A biztonsági adatlap szállítójának adatai Társaság: Cím: Város: Mangelsfeld 18 D Bad Bocklet Nem tanácsolt alkalmazások: További lényeges információ nem áll rendelkezésre. Telefon: Telefax: info@fino.com Felelős személy: Joachim Mahlmeister Telefon: Internet: 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása 2.1. Az anyag vagy keverék osztályozása 2.2. Címkézési elemek info@fino.com Nem állnak rendelkezésre további adatok. További tanácsok A termék az EK irányelvei vagy az érvényes nemzeti törvények alapján külön jelölést nem igényel Egyéb veszélyek A termékre az EK készítményekkel kapcsolatos általános besorolási irányelvének számítási módszere szerint megjelölési kötelezettség van érvényben. 3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok 3.2. Keverékek Kémiai jellemzés A következőkből összeállított elegy veszélytelen elegyrészekkel. 4. SZAKASZ: Elsősegélynyújtás 4.1. Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése Általános tanács Nem szükségesek különleges intézkedések. Belélegzés esetén Gondoskodni kell friss levegőről. Tartós panaszok esetén orvoshoz fordulni. Bőrrel való érintkezés esetén A termék általánosságban nem bőrirritáló hatású.

2 Oldal 2 -tól/-től 7 Szembe kerülés esetén Nyitott szemhéjjal a szemet azonnal percen át folyóvízzel öblíteni. Lenyelés esetén Tartós panaszok esetén orvoshoz fordulni A legfontosabb akut és késleltetett tünetek és hatások Nincs ismert hatás A szükséges azonnali orvosi ellátás és különleges ellátás jelzése 5. SZAKASZ: Tűzvédelmi intézkedések 5.1. Oltóanyag A megfelelő tűzoltó készülék Az oltási intézkedéseket a környezethez kell igazítani. Biztonsági okok miatt nem használható tűzoltó készülék Nincsenek további adatok Az anyagból vagy a keverékből származó különleges veszélyek Nincsenek adatok Tűzoltóknak szóló javaslat Nem állnak rendelkezésre adatok információk. 6. SZAKASZ: Intézkedések véletlenszerű expozíciónál 6.1. Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és vészhelyzeti eljárások Nem képződnek veszélyes anyagok Környezetvédelmi óvintézkedések 6.3. A területi elhatárolás és a szennyezésmentesítés módszerei és anyagai Folyadékkötő anyaggal (homok, kovaföld, savkötő univerzálkötő) felitatni Hivatkozás más szakaszokra Lásd óvintézkedések a 7-es és 8-as pontban. A felvett anyagot a Hulladékfeldolgozás fejezetnek megfelelően kell kezelni. 7. SZAKASZ: Kezelés és tárolás 7.1. A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések Biztonságos kezelési útmutatás Utalások a tűz- és robbanásvédelemhez 7.2. A biztonságos tárolás feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt A tároló helyiségek vagy tartályok különleges formatervezése Nincsenek különleges követelmények. Utalások az együttes tároláshoz Nem szükséges.

3 Oldal 3 -tól/-től 7 A tárolási feltételekre vonatkozó további információk Nincsenek további ismert feltételek. Raktározási osztály: Üzembiztonsági rendelet (BetrSichV) Meghatározott végfelhasználás (végfelhasználások) Nem állnak rendelkezésre adatok információk. 8. SZAKASZ: Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem 8.1. Ellenőrzési paraméterek a ellenőrző paraméterek 8.2. Az expozíció ellenőrzése Nem tartalmaz anyagokat a koncentrációs határ fölötti mennyiségekben foglalkozási expozíciós határértéket. Foglalkozási expozíció ellenőrzése lásd 7 fejezet. Ezen túlmenő intézkedésekre szükség nincs. Egészségügyi intézkedések A vegyszerek kezelésekor szokásos elővigyázatossággal kell eljárni. Légutak védelme Légzésvédő maszk nem szükséges. Kézvédelem Kézvédelem: nem szükséges. Védőkesztyű anyagának kiválasztása az áttörési idő, a beszivárgási sebesség és a rongálódás figyelembe vételével. A védőkesztyű megfelelősége nem csak az anyagától, hanem további minőségi jellemzőktől is függ, amelyek az egyes gyártók esetén eltérőek lehetnek. Mivel a termék több anyagból áll, a védőkesztyű anyagának tartóssága nem számítható ki pontosan, így azt használat előtt kell ellenőrizni. Érdeklődje meg a pontos áttörési időt a védőkesztyű gyártójától, és a munka során vegye ezt figyelembe. Alkalmas anyag: NR (Természetes kaucsuk, Természetes latex). Szemvédelem Szemvédelem: nem szükséges. Bőrvédelem Testvédelem: nem szükséges. 9. SZAKASZ: Fizikai és kémiai tulajdonságok 9.1. Az alapvető fizikai és kémiai tulajdonságokra vonatkozó információ Fizikai állapot: Szín: Szag: folyékony különböző, színezéstől függően felismerhető ph-érték (20 C-on): 6,5 Módszer Állapotváltozások Olvadáspont: Forráspont: Lágyuláspont: Gyulladáspont: nem alkalmazható 100 C nem alkalmazható > 100 C

4 Oldal 4 -tól/-től 7 Tűzveszélyesség szilárd: Robbanásveszélyes tulajdonságok A termék nem robbanásveszélyes. Robbanási határok - alsó: Robbanási határok - felső: Gyulladási hőmérséklet: Öngyulladási hőmérséklet szilárd: Gőznyomás: Sűrűség (20 C-on): Vízben való oldhatóság: Oldhatóság egyéb oldószerekben: Dinamekus viszkozitás: Gőzsűrűség: Párolgási sebesség: Oldószertartalom: 9.2. Egyéb információk A termék nem öngyulladó. 1,02 g/cm³ elegyíthető. Szerves oldószerek: 0,0 % 10. SZAKASZ: Stabilitás és reakciókészség Reakciókészség Nem állnak rendelkezésre adatok Kémiai stabilitás Nem állnak rendelkezésre adatok információk A veszélyes reakciók lehetősége Nincsenek ismert veszélyes reakciók Kerülendő körülmények Megfelelő kezelés mellett nincs lebomlás Nem összeférhető anyagok Rendeltetésszerű használat mellett nincs Veszélyes bomlástermékek Megfelelő tárolás és kezelés mellett nincs lebomlás. k Nem állnak rendelkezésre további adatok. 11. SZAKASZ: Toxikológiai adatok A toxikológiai hatásokra vonatkozó információ Akut toxicitás Toxikológiai adatok nem állnak rendelkezésre. Sajátos hatások állatkísérletek során Toxikológiai vizsgálati eredmények nem állnak rendelkezésre. Izgató és maró hatás Nincs ismert irritációs hatás. Szenzibilizáló hatások Nincs ismert szenzibilizációs hatás.

5 Oldal 5 -tól/-től 7 Ismételt dózisú toxicitás Szakszerű kezelés és rendeltetésszerű használat mellett a terméknek korábbi tapasztalataink és a rendelkezésünkre álló információk szerint nincs egészségkárosító hatása. Rákkeltő, mutagén és szaporodásra káros hatások Rákkeltő, muragén vagy teratogén hatásokról további információk nem állnak rendelkezésre. Egyéb információ vizsgálatok A termékre az EK készítményekkel kapcsolatos általános besorolási irányelvének számítási módszere szerint nem vonatkozik megjelölési kötelezettség. Az emberi szervezetre gyakorolt hatásokra vonatkozó tapasztalati adatok Nincsenek további ismert tapasztalatok. Nincsenek további ismert feltételek. 12. SZAKASZ: Ökológiai információk Toxicitás Megfelelő kezelés mellett nincsenek ismert vagy várható környezetkárosító hatásai Perzisztencia és lebonthatóság Nincs ismert besorolás Bioakkumulációs képesség Bioakkumulációs potenciálra utaló jel nincs A talajban való mobilitás Nincs megadva A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei Az ebben a készítményben jelen lévő anyagok nem felelnek meg a PBT vagy vpvb besorolás kritériumainak Egyéb káros hatások Nem állnak rendelkezésre további adatok. Vízre való veszélyesség nem ismert. 13. SZAKASZ: Ártalmatlanítási szempontok Hulladékkezelési módszerek Hulladékelhelyezési megfontolások Kisebb mennyiségben a háztartási hulladékkal együtt kidobható. Hulladék elhelyezési szám maradékokból/felhasználatlan termékekből származó hulladék SZERVES KÉMIAI FOLYAMATOKBÓL SZÁRMAZÓ HULLADÉKOK; zsírok, kenőanyagok, szappanok, mosószerek, fertőtlenítőszerek és kozmetikumok termeléséből, kiszereléséből, forgalmazásából és felhasználásából származó hulladékok; vizes mosófolyadékok és anyalúgok Veszélyes hulladék. Hulladék elhelyezési szám maradékokból származó hulladék SZERVES KÉMIAI FOLYAMATOKBÓL SZÁRMAZÓ HULLADÉKOK; zsírok, kenőanyagok, szappanok, mosószerek, fertőtlenítőszerek és kozmetikumok termeléséből, kiszereléséből, forgalmazásából és felhasználásából származó hulladékok; vizes mosófolyadékok és anyalúgok Veszélyes hulladék. Szennyezett csomagolás ártalmatlanítása és ajánlott tisztítószerek Ártalmatlanítás a hatósági előírások szerint. 14. SZAKASZ: Szállításra vonatkozó információk Szárazföldi szállítás (ADR/RID)

6 Oldal 6 -tól/-től UN-szám: Egyéb vonatkozó információk (Szárazföldi szállítás) Not restricted No dangerous good in sense of this transport regulation. Belvízi szállítás (ADN) UN-szám: Egyéb vonatkozó információk (Belvízi szállítás) Not restricted No dangerous good in sense of this transport regulation. Tengeri szállítás (IMDG) UN-szám: Egyéb vonatkozó információk (Tengeri szállítás) Légi szállítás (ICAO) UN/ID-szám: Egyéb vonatkozó információk (Légi szállítás) A felhasználót érintő különleges óvintézkedések A MARPOL 73/78 II. melléklete és az IBC kódex szerinti ömlesztett szállítás Nincsenek további ismert feltételek. 15. SZAKASZ: Szabályozással kapcsolatos információk Az adott anyaggal vagy keverékkel kapcsolatos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások/jogszabályok A vonatkozó fontosabb jogszabályok 1999/13/EK (illékony szerves vegyületek): További utalások Nemzeti előírások Nincsenek további adatok. Vízszennyezési osztály (D): Üzembiztonsági rendelet (BetrSichV). --- Nincsenek további adatok Kémiai biztonsági értékelés 1 - enyhén vízszennyező Az ebben a keverékben szereplő anyagokhoz nem készültek anyagbiztonsági véleményezések.

7 Oldal 7 -tól/-től SZAKASZ: Egyéb információk k Az adatok ismereteink mai állására támaszkodnak, viszont nem jelentik bizonyos terméktulajdonságok garanciáját és nem alapoznak meg szerzodéses jogviszonyt.

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Kézápoló krém FINOCARE 88230/ 88231

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Kézápoló krém FINOCARE 88230/ 88231 Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINOCARE Kézápoló krém 88230/ 88231 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Silanisierungsliquid. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

Biztonsági adatlap. Silanisierungsliquid. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINO SILANO Silanisierungsliquid 41168 Termék kereskedelmi neve Anyag-csoport: CAS-szám: Indexszám:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCERA 31530 / 31531

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCERA 31530 / 31531 Oldal 1 -től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosításaazonosítása Termékazonosító FINOCERA Kitöltőviasz / K+B 31530 / 31531 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Adapta fólia FINOFOL 20527 / 20527P / 20527T

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Adapta fólia FINOFOL 20527 / 20527P / 20527T Oldal 1 -től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosításaazonosítása Termékazonosító FINOFOL Adapta fólia 20527 / 20527P / 20527T Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOPASTE. A készítmény az EK/1999/45 irányelv értelmében nem minősül veszélyesnek.

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOPASTE. A készítmény az EK/1999/45 irányelv értelmében nem minősül veszélyesnek. Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINOPASTE Keményítopaszta 15184 Termék kereskedelmi neve CAS-szám: Indexszám: EK-szám: ZINC OXIDE

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCARAT I + II 68029 / 68030

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOCARAT I + II 68029 / 68030 Oldal 1 -től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosításaazonosítása Termékazonosító FINOCARAT I + II Gyémánt-polírpaszták 68029 / 68030 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOTRAY LC PREMIUM Kanálanyag

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOTRAY LC PREMIUM Kanálanyag Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Cikkszám: 14973/ 14974 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint LABOHIT. Gipszoldó LH1032. EK-szám CAS-szám Alkotóelemek Tömeg Osztályba sorolás

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint LABOHIT. Gipszoldó LH1032. EK-szám CAS-szám Alkotóelemek Tömeg Osztályba sorolás Oldal 1 -től 6 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása A vállalat/vállalkozás azonosítása Társaság: Cím: Város: LH1032 FINO GmbH Mangelsfeld

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOVLIES 40059 / 40061 / 40062 / 40809 / 40810

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINOVLIES 40059 / 40061 / 40062 / 40809 / 40810 Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINOVLIES Tégelygyűrű-betétek 40059 / 40061 / 40062 / 40809 / 40810 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Atomic Tattoo Ink - all shades

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Atomic Tattoo Ink - all shades Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Izolálószer FINOPEN UNI-SEP. Kohlenwasserstoffe, gesä. 64742-89-8 649-267-00-0 265-192-2

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Izolálószer FINOPEN UNI-SEP. Kohlenwasserstoffe, gesä. 64742-89-8 649-267-00-0 265-192-2 Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Anyag-csoport: CAS-szám: Indexszám: EK-szám: FINOPEN UNI-SEP Izolálószer 1169 Kohlenwasserstoffe,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Air Condition Foam Cleaner

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Air Condition Foam Cleaner Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 1001389; 791437; 506253; 150536 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint 30122 / 30123 / 30124

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint 30122 / 30123 / 30124 Oldal 1 -től 5 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása Anyag-csoport : A vállalat/vállalkozás azonosítása 30122 / 30123 / 30124 Társaság : FINO

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint OKKLUFINE 55107 / 55109. Jelölő Kontaktfesték

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint OKKLUFINE 55107 / 55109. Jelölő Kontaktfesték Oldal 1 -tól/-től 11 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító OKKLUFINE Jelölő Kontaktfesték 55107 / 55109 Termék kereskedelmi neve Anyag-csoport: CAS-szám:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINO DEOXYD Folyósító anyag

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINO DEOXYD Folyósító anyag Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Cikkszám: 42060 REACH regisztrációs szám: - CAS-szám: 85392-66-1 EK-szám: 286-925-2 1.2. Az anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Modell-rögzítőliquid. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

Biztonsági adatlap. Modell-rögzítőliquid. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása Oldal 1 -tól/-től 10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINO BONDER Modell-rögzítőliquid 1404 Termék kereskedelmi neve Anyag-csoport: CAS-szám: Indexszám:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Fogcsonklakk FINOCAD SPACER

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Fogcsonklakk FINOCAD SPACER Oldal 1 -tól/-től 11 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító FINOCAD SPACER Fogcsonklakk 19917 Termék kereskedelmi neve Anyag-csoport: CAS-szám: Indexszám:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. ADDINOL Super Mix MZ 405

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. ADDINOL Super Mix MZ 405 Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. C20C310 KS120 Solution KCl Saturated with AgCl

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. C20C310 KS120 Solution KCl Saturated with AgCl Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINO SPANN-EX Szilikonlazító

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint FINO SPANN-EX Szilikonlazító Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Cikkszám: 14225/ 14227 Termék kereskedelmi neve ACETONE ISOPROPYL ALCOHOL Anyag-csoport: Ketone

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. OLI-NATURA HS Profiöl

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. OLI-NATURA HS Profiöl Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint SENSOX

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint SENSOX Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap Biztonságtechnikai Adatlap Kiállítás dátuma: 2016.04.22. 1. Az anyag / keverék megnevezése, forgalmazó neve, elérhetősége: Termék neve : Gumi arábikum Forgalmazó: Thomasker Finomvegyszer Kft. Cím: 1163

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 152 - SPECIÁLIS KÉZVÉDŐ KRÉM 200 ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 152 - SPECIÁLIS KÉZVÉDŐ KRÉM 200 ML 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : SPECIÁLIS KÉZVÉDŐ KRÉM 200 ML Termék kódja : 0893 152 SDS-Identcode : 10047982 1.2 Az anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint AQUENCE KL 072/6 known as Dorus MD 072/6 oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 127317 Felülvizsgálat ideje: 18.04.2013 Nyomtatás ideje: 03.06.2013 1. SZAKASZ:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAPOT

BIZTONSÁGI ADATLAPOT Tételszám S90513467 Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag-csoport: Motorolaj Katalógusszám: 19 42 188 Motoröl SAE 10W-40 (S-SDB) Engine Oil SAE 10W-40

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Kiehl-SanEco-Konzentrat

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Kiehl-SanEco-Konzentrat Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 2769049 SP 510 Hardness Monitor Indicator Solution for 1 mg/l Hardness

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 2769049 SP 510 Hardness Monitor Indicator Solution for 1 mg/l Hardness Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. március 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint LABOHIT. Adapta fólia LH3270 / LH3271

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint LABOHIT. Adapta fólia LH3270 / LH3271 Oldal 1 -től 5 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása A vállalat/vállalkozás azonosítása Társaság: Cím: Város: LH3270 / LH3271 FINO GmbH Mangelsfeld

Részletesebben

: Laboratóriumi vegyszerek, Vegyi anyagok gyártása. Sürgösségi telefonszám : 0680201199 Egészségügyi-Toxikológiai Szolgálat

: Laboratóriumi vegyszerek, Vegyi anyagok gyártása. Sürgösségi telefonszám : 0680201199 Egészségügyi-Toxikológiai Szolgálat SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.0 Felülvizsgálat dátuma 08.05.2012 Nyomtatás Dátuma 21.09.2015 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Padlopon tunopren (HU) oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 317668 Felülvizsgálat ideje: 13.07.2011 Nyomtatás ideje: 26.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

MESTER Parketta Fugázó Tömítő

MESTER Parketta Fugázó Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Palma Nut és Csapragasztó oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 167558 Felülvizsgálat ideje: 03.10.2012 Nyomtatás ideje: 05.10.2012 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit TF 303 T Thomsit-Floor hangszigetel alátét oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 42592 Felülvizsgálat ideje: 29.11.2012 Nyomtatás ideje: 11.12.2012

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Ponal Super 3 Vízálló oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 41550 Felülvizsgálat ideje: 20.09.2012 Nyomtatás ideje: 19.02.2013 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Stellmittel T (Extender T)

Stellmittel T (Extender T) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Jelenlegi

Részletesebben

Biztonsági adatlap. FINO UNISEAL UVA-fényre keményedő zárólakk. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap. FINO UNISEAL UVA-fényre keményedő zárólakk. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Oldal 1 -tól/-től 10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Anyag-csoport: CAS-szám: Indexszám: EK-szám: FINO UNISEAL UVA-fényre keményedő zárólakk 005

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0893 479 005 - MOTORTÉR ÁPOLÓ

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0893 479 005 - MOTORTÉR ÁPOLÓ 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : MOTORTÉR ÁPOLÓ Termék kódja : 0893 479 005 MSDS-Identcode : 10035384 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. KaVo QUATTROcare plus Spray

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. KaVo QUATTROcare plus Spray Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kódja: 1.005.4525 1.011.4624 1.005.3843 Termék kereskedelmi neve QUATTROcare plus Spray

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2011.10.05. Felülvizsgálat időpontja: 2016.01.21. Verziószám: 3

Elkészítés időpontja: 2011.10.05. Felülvizsgálat időpontja: 2016.01.21. Verziószám: 3 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: AZ ANYAG / KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi név: M+W INSTRUMENTENBAD

Részletesebben

KIWI SPORTCIPŐ FEHÉRÍTŐ

KIWI SPORTCIPŐ FEHÉRÍTŐ 1. szakasz AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató Termékazonosító : Kiwi sportcipő fehérítő Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

MESTER Csiszolható Akril Tömítő

MESTER Csiszolható Akril Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 8 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Termékazonosító.. Az anyag vagy keverék megfelel azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása. Anyag/készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint Felülvizsgálat dátuma 07.12.2015 Verzió 1.2 SZAKASZ 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító REACH regisztrációs szám Ez az anyag nem rendelkezik regisztrációs számmal,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155/EWG szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155/EWG szerint) BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155/EWG szerint) (Az Európai Gazdasági Közösség 91/155/EWG Irányelve szerint, a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet 11. sz. mellékletének megfelelően készült) A kiállítás kelte: 2003.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 sz. (EK) Rendelet (REACH) és 2015/830 sz. (EU) Rendelet szerint. WMF Special-Cleaning Granulate Anyagszám 0072

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 sz. (EK) Rendelet (REACH) és 2015/830 sz. (EU) Rendelet szerint. WMF Special-Cleaning Granulate Anyagszám 0072 Oldal: 1 -tól 8 1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi név: 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EK rendeletet módosító 453/2010/EU rendelet szerint

Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EK rendeletet módosító 453/2010/EU rendelet szerint Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EK rendeletet módosító 453/2010/EU rendelet szerint Készítés időpontja: 2013.07.18. A felülvizsgálat és átdolgozás kelte: 2014.04.30. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: SR Ivocap Elastomer Monomer CAS-szám: 80-62-6 EK-szám: 201-297-1 Indexszám: 607-035-00-6

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2011. 01. 26. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 05. 07. Verziószám: 2

Elkészítés időpontja: 2011. 01. 26. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 05. 07. Verziószám: 2 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Termékkód: 769, 768 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. APC 138 LatoN, Analysenküvette, 1/5

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. APC 138 LatoN, Analysenküvette, 1/5 APC 138 LatoN, Analysenküvette, 1/5 Nyomtatás dátuma: 23.07.2014 Termék kódja: APC138-1 Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító APC 138

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Elkészítés időpontja: 2014. 12. 26. Felülvizsgálat időpontja: - Verziószám: 1

BIZTONSÁGI ADATLAP. Elkészítés időpontja: 2014. 12. 26. Felülvizsgálat időpontja: - Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Ragasztó stift Q-Connect 10 g 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Verzió 1.4 Felülvizsgálat dátuma 30.11.2015 Nyomtatás Dátuma 30.11.2015

Verzió 1.4 Felülvizsgálat dátuma 30.11.2015 Nyomtatás Dátuma 30.11.2015 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék neve : Cikk szám : 012074 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Adatlap száma: KEM 1A-02 Oldalszám: 1/10 1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Készült a 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2013. 10. 18. Verzió száma 7 Felülvizsgálva: 2013. 10. 18.

Biztonsági Adatlap. Készült a 1907/2006/EK, 31. cikk alapján. Kiadás dátuma: 2013. 10. 18. Verzió száma 7 Felülvizsgálva: 2013. 10. 18. Oldal: 1 / 8 *1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója - 1.1 Az anyag/készítmény azonosítása - Kereskedelmi megnevezés: Putoline GP 80 - Moped 91 kódszám: 570172 - Az anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 147114 CAS-szám: 8002-74-2 EK-szám: 232-315-6 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 85602 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Penta Lux Floor. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás

Biztonsági adatlap. Penta Lux Floor. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított, illetve ellenjavallt felhasználása: Foglalkozásszerő felhasználásra.

Részletesebben

: octenilin wound gel

: octenilin wound gel 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11474 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

SIGMA-ALDRICH. BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09.

SIGMA-ALDRICH. BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09. SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap. oldalszám: 1/8. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap. oldalszám: 1/8. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Cikkszám: K_ BASE, K_ TECH, K_ PLUS, K_ ECON; Ergolastec, Fiberlastec 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási

Részletesebben

EK 435/2010. sz. rendelet szerinti biztonsági adatlap Oldal 1 -tól 6

EK 435/2010. sz. rendelet szerinti biztonsági adatlap Oldal 1 -tól 6 EK 435/2010. sz. rendelet szerinti biztonsági adatlap Oldal 1 -tól 6 Kiállítás dátuma: 25.04.2014 Korábbi adatlap: 22.05.2013 "*" Változás az előzőhöz képest, n.h. = nem használható, = nincs adat SZAKASZ:

Részletesebben

Kiwi Shoe Polish Cipőkrém, Fekete

Kiwi Shoe Polish Cipőkrém, Fekete 1. szakasz AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZO ATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : Kiwi Shoe Polish cipőkrém (fémdobozos) Fekete 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Thomsit TK 199 speciális rögzít oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 283303 Felülvizsgálat ideje: 07.08.2012 Nyomtatás ideje: 27.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Termékazonosító. Kereskedelmi megnevezés: Bison Kit kontakt ragasztó. Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap (1907/2006/EK rendelet szerint)

Biztonsági adatlap (1907/2006/EK rendelet szerint) Brigéciol 2000 Oldal: 1/8 1. A keverék és a vállalkozás azonosítása: 1.1. Termékazonosító 1.2. Kereskedelmi név: BRIGÉCIOL 2000 1.3. A keverék azonosított felhasználása: Alkalmazható: gépjármű alváz, motor,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/10 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint SZAKASZ 1: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék neve : Termék kódja : 106535E Az anyag/keverék felhasználása : Tisztító- és fertőtlenítőszer Az anyag típusa

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Bindemittel Typ 1_1035854

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Bindemittel Typ 1_1035854 Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Mecomorn 750 SL Verzió 13 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/29

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Mecomorn 750 SL Verzió 13 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/29 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Perfect Platinum Color kapszulás kiszerelésű

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 30219 CAS-szám: 471-34-1 EK-szám: 207-439-9 Indexszám: - Regisztrációs szám 01-2119486795-18-1.2

Részletesebben

Elkészítés idıpontja: 2013. június 5. Felülvizsgálat idıpontja: - Verziószám: 1

Elkészítés idıpontja: 2013. június 5. Felülvizsgálat idıpontja: - Verziószám: 1 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Cikkszám: 74089_0603 1.2. A keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

: Laboratóriumi vegyszerek, Vegyi anyagok gyártása. Sürgösségi telefonszám : 0680201199 Egészségügyi-Toxikológiai Szolgálat

: Laboratóriumi vegyszerek, Vegyi anyagok gyártása. Sürgösségi telefonszám : 0680201199 Egészségügyi-Toxikológiai Szolgálat SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.3 Felülvizsgálat dátuma 31.03.2014 Nyomtatás Dátuma 23.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

1.4 Sürgősségi telefonszám : Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat telefonszáma: 06-80-201-199 (ingyenes, éjjel-nappal hívható)

1.4 Sürgősségi telefonszám : Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat telefonszáma: 06-80-201-199 (ingyenes, éjjel-nappal hívható) 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

Részletesebben

1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Adatlap száma: KEM 2F-08 Oldalszám: 1/10 1.SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Terméknév 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Ipari Hivatásszerű használatra fenntartva

Ipari Hivatásszerű használatra fenntartva Kibocsátási dátum: 19/07/2013 Feldolgozva: : Változat: 1.1 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Az anyag/készítmény neve : Keverék :

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 761 - GÁZKAZÁN TISZTÍTÓ 500 ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0893 761 - GÁZKAZÁN TISZTÍTÓ 500 ML 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : GÁZKAZÁN TISZTÍTÓ 500 ML Termék kódja : 0893 761 SDS-Identcode : 10033164 1.2 Az anyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Terméknév :

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap Biztonságtechnikai Adatlap Kiállítás dátuma: 2016.04.14. 1. Az anyag / keverék megnevezése, forgalmazó neve, elérhetősége: Termék neve : L-Aszkorbinsav Forgalmazó: Thomasker Finomvegyszer Kft. Cím: 1163

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás:

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás: 1/5 HARDT OIL-AGRON STOU SAE 10W30.doc BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP a 453/2010/EU rendelettel módosított az 1907/2006/a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról (REACH)

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. BIZTONSÁGI ADATLAP Jelen biztonsági adatlap az Európai Bizottság 2015/830/EU rendelete szerinti tartalommal és formátumban készült. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Felülvizsgálat dátuma 18.12.2013 Verzió 8.2 SZAKASZ 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító REACH regisztrációs szám 01-2119490224-41-XXXX CAS szám 7778-77-0 1.2 Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11256/1 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014 oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Hilti Firestop Mortar CFS-M RG CP 636 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint LOCTITE SI 5130 WH known as RTV WHITE 100ML DE FR GB oldal 1 / 8 BA száma : 164832 Felülvizsgálat ideje: 29.05.2015 Nyomtatás ideje: 22.06.2015 Előző verzió kiadása:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 40074 CAS-szám: 6381-92-6 EK-szám: 205-358-3 Indexszám: - Regisztrációs szám 01-2119486775-20-1.2

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint Felülvizsgálat dátuma 24.03.2014 Verzió 11.11 SZAKASZ 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító REACH regisztrációs szám Ez az anyag nem rendelkezik regisztrációs számmal,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása verziószám: 2.0 - HU 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP k é s z ü l t a 1 9 0 7 / 2 0 0 6 / E K é s 4 5 3 / 2 0 1 0 / E U r e n d e l e t e k n e k m e g f e l e l ő e n 1. szakasz: Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Terméknév: EU

Részletesebben

Felülvizsgálat: 2011.02.04.

Felülvizsgálat: 2011.02.04. 1/8. oldal 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Ferfix 1.2. Az anyag vagy keverék Padlóápoló és fényesítıszer. Foglalkozásszerő és lakossági felhasználásra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1. * SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap. 1. * SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Biztonsági adatlap 1907/2006 számú EK szabályozás (REACH) és az 1272/2008 EK szerint A készítés kelte: 2011. február 28. Felülvizsgálva: 2015. január 15. 1. * SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1/ 8. oldal DEF HYPÓS TISZTÍTÓ 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: DEF HYPÓS TISZTÍTÓ Azonosító szám: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

GLADE BY BRISE GYÖNGYVIRÁG légfrissítő aeroszol

GLADE BY BRISE GYÖNGYVIRÁG légfrissítő aeroszol 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A keverék neve A keverék ajánlott felhasználása Ellenjavallt felhasználás A biztonsági adatlapért felelős személy Légfrissítő Erre vonatkozóan

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DUPLOSAN KV Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DUPLOSAN KV Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

Összhangban van a 2015/830 (EU) Rendelettel módosított 1907/2006/EK Rendelet (REACH) II. Mellékletével - Magyarország

Összhangban van a 2015/830 (EU) Rendelettel módosított 1907/2006/EK Rendelet (REACH) II. Mellékletével - Magyarország Összhangban van a 2015/830 (EU) Rendelettel módosított 1907/2006/EK Rendelet (REACH) II. Mellékletével 1.1 Termékazonosító Terméknév Termék leírás Egyéb azonosítási lehetőségek BIZTONSÁGI ADATLAP Termék

Részletesebben