SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT"

Átírás

1 Díszítőtechnikák

2 SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios Group története 1924-ig nyúlik vissza, és napjainkban a 10 legnagyobb bevonattechnikával foglalkozó cég között szerepel az európai piacon. 14 gyáregységgel, m² termelési területtel és 30 leányvállalattal rendelkezve a Helios Group nél is több Partnert szolgál ki világszerte több, mint 60 országban. FOLYAMATOS FEJLESZTÉS A cég nagyon nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre, nemzetközi szinten is első helyen áll ilyen szempontból. A laboratóriumok a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve és a legnagyobb szakértelemmel rendelkező kutatók végzik itt mindennapi munkájukat. Minden területen fontosnak érezzük a folyamatos kutatást, fejlesztést, oktatást és szakértelmet, hogy olyan innovatív munkakörnyezetet termetsünk, ahol a Helios okos bevonatai születnek. Díszítőtechnikák a SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk és SPEKTRA DOMFLOK lakk használatával A SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk és SPEKTRA DOMFLOK lakk olyan díszítőbevonatok, melyekkel irodák, folyosók, előszobák, nappalik és bármely más olyan helyiség beltéri falfelületeinek különböző díszítőtechnikákkal végzett díszítésére és védelmére használható, ahol díszítő mintákat szeretne felvinni a falfelületekre. A SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk, mint neve is mutatja, gyöngyház hatású lakk, a SPEKTRA DOMFLOK lakk (fényes/félmatt/matt) pedig színtelen bevonat, melyhez szükség esetén színek keverhetők. Az aljzat előkészítése a díszítőtechnikákhoz: 1 a felület impregnálása 2 3 a felület simítása TISZTELJÜK A KÖRNYEZETET AA Helios szigorúan követi az európai és nemzetközi szabályozásokat a tisztább és környezetbarátabb technológiák bevezetésével kapcsolatban. Miközben a csoport folyamatosan új termékeket fejleszt, szem előtt tartja az energiafogyasztás csökkentését és a környezetvédelmet. 2/3 3. lépés: 2 3 a kiválasztott színű festék felhordása (SPEKTRA LATEX matt)

3 CSISZOLÓPÁRNA CSISZOLÓPÁRNA 4/5 a SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkal A SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk felhordása. A minta elkészítése a díszítő spaklival. Az előkészített felületre ecsettel vagy hengerrel vigyen fel egyenletes lakkréteget. A lakk felhordása után a mintát készítő felhasználó kövesse. A távolság ne legyen nagyobb közöttük egy méternél. Figyelmeztetés: A ruha megpuhításához mindig nedvesítse meg a párnát, majd jól nyomja ki. A minta létrehozását a sarokban kezdje, a szerszámot erősen a felvitt SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkra nyomva. Először erősebb nyomással fedje el az ecsetvonásokat, majd ugyanazt a felületet kezelje kétszer, gyengébb nyomással létrehozva a kívánt mintát. Fejezze be a mintát: 1 erős nyomás, 2 gyengébb nyomás, egy egy négyzetméteres felületen. A felületre gyakorolt nyomás előtt mindig fordítsa el a párnát jobbra vagy balra fokkal, hogy a lehető legszabálytalanabb minta jöjjön létre. A sarkokban a mintát összegyűrt ronggyal készítse el. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani.

4 SELYEM 6/7 SELYEM a SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkal A SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk felhordása ecsettel. Nagy felületeken: A SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk felhordása hengerrel. Az előkészített felületre széles, vékony ecsettel vigyen fel egyenletes rétegben SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkot. Az előkészített felületre hengerrel vigyen fel egyenletes rétegben SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkot. A minta elkészítése ecsettel. Ezután a mintát a friss bevonatra egy második felhasználó készíti el ecsettel. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani.

5 FARMERNADRÁG FARMERNADRÁG 8/9 SPEKTRA DOMFLOK fényes lakkal A FARMERNADRÁG díszítőtechnikával fénytörés és játékos hatás érhető el a felületen. A felület selyemfényt kap, mely attól függően változik, hogy a fény milyen szögben esik rá. A SPEKTRA DOMFLOK lakkal védett felület jól mosható. A FARMERNADRÁG díszítőtechnikához a felület méretétől függően legalább két ember kell. A SPEKTRA DOMFLOK lakk felhordása kis hengerrel. A minta elkészítése a díszítőszerszámokkal. Hengerrel fedje be a felületet egyenletes réteg SPEKTRA DOMFLOK lakkal, melyhez 20% SPEKTRA LATEX matt színt adott. A lakk felhordása után a mintát készítő felhasználó kövesse. A közöttük levő távolság ne legyen fél méternél nagyobb. Miután az első négyzetméter elkészült, a felületet ellenőrizni kell, hogy a minta egyenletes-e. A minta létrehozását gumiból készült fésűvel a sarokban kezdje a frissen felvitt SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkra. A mintát a szerszámot különböző irányokba vezetve készítse el, a lehető legdinamikusabb alakzatot létrehozva. Felhordás közben ügyelni kell, hogy ne tegye tönkre az új vonásokkal a már befejezett mintát. Ezért nagy felületeken, melyek túl nagy kihívást jelenthetnek, inkább ne használja a FARMERNADRÁG technikát. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani.

6 SZIVACS 10/11 SZIVACS a SPEKTRA DOMFLOK lakkal vagy DOMFLOK gyöngyház lakkal A SZIVACS SPEKTRA díszítőtechnika világos, nagy felületekre ideális, mivel finom, elegáns megjelenése miatt nem feltűnő, és amikor fények játszanak a felületen, minden szépségét feltárja. A minta visszaverődése az egyik leggyönyörűbb állatra, a leopárdra emlékeztet. A SPEKTRA Terra, HARMONIA és MONICOLOR 720 színskálák alapján mindenféle szín kombinálható. A SPEKTRA DOMFLOK lakk felhordása természetes tengeri szivaccsal. Vigye fel a SPEKTRA lakkot a felületre; a lakkhoz adjon 10 % SPEKTRA LATEX matt színt és 25 % vizet. A minta elkészítése során egy festéktálcára is szükség van a díszítőszivacs megnedvesítéséhez. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani. A minta elkészítése díszítő tengeri szivaccsal. Figyelmeztetés: Használat előtt mossa ki a szivacsot vízben, majd alaposan csavarja ki, hogy nedves és puha legyen. A sarokban, a SPEKTRA DOMFLOK lakkal megnedvesített szivacsra egyenletes nyomást gyakorolva kezdje a mintát, lenyomatokat készítve egymás mellé. Minden lenyomatnál forgassa el a szivacsot ¼ fordulattal balra vagy jobbra, hogy a felületen ne látsszon a szivacs alakja vagy vonalak. Mivel ennél a díszítőtechnikánál a száradás nem játszik fontos szerepet, számos felületen, minden elképzelhető színárnyalatban használható.

7 DENIM 12/13 DENIM SPEKTRA DOMFLOK lakkal A DENIM díszítőtechnikához a felület méretétől függően legalább két ember kell. A SPEKTRA DOMFLOK lakk felhordása hengerrel. A minta elkészítése a díszítő spaklival. A minta létrehozását a sarokban kezdje közepesen erős függőleges vonásokkal a simító SPEKTRA DOMFLOK spaklival a frissen felvitt lakkréteggel, melyhez 20 % SPEKTRA DOMFLOK SPEKTRA LATEX matt színt lakkra. A lefelé irányuló adott. A lakk felhordása után a függőleges vonások mintát készítő felhasználó szövetmintát hoznak létre. kövesse. A távolság ne legyen Legalább fél méterrel a padló fölött álljon meg és induljon el nagyobb közöttük egy felfelé, így az egész felületen méternél. Miután az első két szép átmenetet és gyönyörű folyóméterrel végeztek, a felületet ellenőrizni kell, hogy mintát kap. Hengerrel fedje be a felületet egyenletes vastagságú a minta egyenletes-e. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani.

8 KŐ 14/15 KŐ a SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakkal A SPEKTRA KŐ díszítőtechnika lehet pompás vagy finom technika is, mely jól használható felszínt ad. Ezzel a technikával határozatlan vonalakból álló világot készíthet, melyek természetes talaj- és kőzetrétegekben láthatók. A KŐ minta mindig felfedezhető a kövekben, talajban és fénytörésben. A SPEKTRA Terra, HARMONIA és MONICOLOR 720 színskálák alapján mindenféle szín kombinálható. A felület előkészítése. A KŐ díszítőminta elkészítése. Az aljzat előkészítése után fogjon egy könnyű védőfóliát, melyre szüksége lesz a díszítőminta létrehozásához, és függessze fel a mennyezetre vagy a felület felső szélére. A fóliadarabok legyenek 0,5 méterrel magasabbak a mennyezet szélénél. Terítse szét a fóliát és ragasztószalaggal erősítse a felület felső részére, míg másik végét a mennyezethez, úgy, hogy közte és a fal között elegendő hely legyen ahhoz, hogy az anyagot hengerrel fel lehessen vinni. Amikor elkészült a felület előkészítésével és a fóliázással, kezdje el a SPEKTRA DOMFLOK gyöngyház lakk felhordását. Klasszikus festőtechnikával, nagy hengerrel vigye fel a lakkot. Miután egy fóliadarab szélességében felvitte a lakkot, engedje le a fóliát úgy, hogy ragadjon bele a friss lakkba. Egy puha, széles ecsettel nyomja rá a fóliát a felületre, és folytassa a munkát. Miután elkészült, vegye le a fóliákat és várjon, amíg a felület megszárad. Minden felület egyedi lesz és nem lehet még egy ugyanolyant festeni. A szerszámokat vízzel közvetlenül használat után meg kell tisztítani.

9 16/17 Díszítőtechnikák a SPEKTRA DECOR quarz és SPEKTRA DECOR topaz használatával A SPEKTRA DECOR quarz érdes, szilikonalapú festék, mely beltéri és kültéri falfelületek védelmére és díszítésére használható. Magas páraátjárhatóság, víztaszítás és a légköri hatásokkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. A SPEKTRA DECOR quarz végső díszítőhatása szemcsés, bársonyos keverék a felületen. A SPEKTRA DECOR topaz vízbázisú díszítőbevonat beltéri falfelületek díszítésére és védelmére. A bevonat ellenáll a vizes tisztításnak, és nagyfokú páraátjárhatósága miatt gyakorlatilag bármilyen felületre alkalmas. A SPEKTRA DECOR topaz fémes, csillogó hatást nyújt, mely az antik művészetet és modern dizájnt keveri a helyiségben, így sokféle lakótérben használható. Az aljzat előkészítése a díszítőtechnikákhoz: 1 a felület impregnálása 2 3 a felület simítása Vagy kültéri felületeken: 1 a felület előkészítése 3. lépés: 2 3 fehér színű festék felhordása

10 DECOR quarz 18/19 DECOR díszítőhatások a SPEKTRA DECOR quarz használatával Mint minden más díszítőtechnikánál, a végső megjelenés főleg a felhasználó ötletességétől függ. A SPEKTRA DECOR quarz ecsettel vihető fel. A SPEKTRA DECOR quarz a felületre széles ecsettel vihető fel; minden irányban terítse el, hogy a durva és sima felületek egyenletesen elkeveredjenek.

11 DECOR topaz 20/21 DECOR díszítőhatások a SPEKTRA DECOR topaz használatával A bevonat alkalmas olyan kisés nagyméretű falfelületekre, ahol más díszítőtechnikák nehezen használhatók. Mint minden más díszítőtechnikánál, a végső megjelenés főleg a felhasználó ötletességétől függ. A SPEKTRA DECOR topaz ecsettel vihető fel. A SPEKTRA DECOR topaz a felületre széles ecsettel vihető fel; minden irányban terítse el, hogy a durva és sima felületek egyenletesen elkeveredjenek.

12 Díszítőtechnikák 22/23 Díszítőtechnikák Quarz színskála Topaz színskála A színek bemutatása csak információs célokat szolgál. A színek a bemutatótól eltérők lehetnek, ami nem képezheti reklamáció tárgyát. DQ 100 DQ 110 DQ 120 DQ 130 DT SILVER DT 001 S DT 002 S DT 003 S DQ 140 DQ 101 DQ 111 DQ 121 DT 004 S DT 005 S DT 006 S DT 007 S DQ 131 DQ 141 DQ 102 DQ 112 DT 008 S DT 009 S DT 010 S DT 011 S DQ 122 DQ 132 DQ 142 DT 012 S DT 013 S DT 014 S DQ 150 DQ 160 DQ 170 DQ 180 DT GOLD DT 015 G DT 016 G DT 017 G DQ 190 DQ 151 DQ 161 DQ 171 DT 018 G DT 019 G DT 020 G DT 021 G DQ 181 DQ 191 DQ 152 DQ 162 DT 022 G DT 023 G DT 024 G DT 025 G DQ 172 DQ 182 DQ 192 DT 026 G DT 027 G DT 028 G

13 Helios TBLUS d.o.o. Količevo Domžale, Slovenija T F E deco.coatings@helios.si HU 2018 Az Európai Helios Csoport tagja.

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Beltéri falfestékek SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT A a beltéri falak, homlokzatok és betonfelületek védelmére és díszítésére használható termékcsoport neve. Ha úgy dönt, hogy felújít, díszít és véd

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Fémbevonatok, fabevonatok és műanyaghoz

Fémbevonatok, fabevonatok és műanyaghoz Fémbevonatok, fabevonatok és műanyaghoz SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új

Részletesebben

Különleges célú festékek

Különleges célú festékek Különleges célú festékek A nedvességnek és mikroorganizmusok növekedésének kitett falfelületekhez, illetve amelyeken a szokásos diszperziós festékekkel nem eltakarható, makacs foltok vannak, különleges

Részletesebben

A vállalatról. Minőségpolitika

A vállalatról. Minőségpolitika termékkatalógus A vállalatról Nem messze a szerbiai Arandjelovac-tól, a Vencác hegy lejtőin található a Banja Komerc Bekament DOO. építési vegyi termékeket előállító vállalat. A családi vállalkozás 1992-ben

Részletesebben

BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE

BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE BEVONATOK A FAIPAR RÉSZÉRE A HELIOS FAIPARI BEVONATOK A FA FELÜLETEK KEZELÉSÉRE LETTEK KIFEJLESZTVE, MAGAS MINŐSÉGŰ VÉDELMET NYÚJTANAK, MIKÖZBEN KIEMELIK A FA SZÉPSÉGÉT SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

Részletesebben

VALIT. kétkomponenső vékonyrétegő rusztikus vakolat. MŐSZAKI ADATLAP 11.15-hun DEKORÁCIÓS VAKOLATOK. 1. Leírás, alkalmazás

VALIT. kétkomponenső vékonyrétegő rusztikus vakolat. MŐSZAKI ADATLAP 11.15-hun DEKORÁCIÓS VAKOLATOK. 1. Leírás, alkalmazás MŐSZAKI ADATLAP 11.15-hun DEKORÁCIÓS VAKOLATOK VALIT kétkomponenső vékonyrétegő rusztikus vakolat 1. Leírás, alkalmazás A VALIT cement és polimer kötıanyagok kombinációján alapuló többé-kevésbé rusztikus

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

Wallgard 1,3 FELRAKÁSI ÚTMUTATÓ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. 2015. október

Wallgard 1,3 FELRAKÁSI ÚTMUTATÓ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. 2015. október FELRAKÁSI ÚTMUTATÓ Wallgard 1,3 2015. október ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Sima, száraz, tiszta és hibátlan beton-, gipsz-, préseltlemez, rétegelt lemez és farostlemez falra rakható fel. A lemez anyagát szilárdan

Részletesebben

PLATINUM. Decor. Felhasználási javaslatok

PLATINUM. Decor. Felhasználási javaslatok Felhasználási javaslatok A kiadványban szereplő minták csak töredékét mutatják be a kialakítható felületeknek, hiszen a variációk száma a színeket és a struktúrákat tekintve egyaránt végtelen! Legyünk

Részletesebben

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre.

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre. 2016-03-24 Deltron Premium UHS Színtelen Lakk TERMÉK NÉV D8302 D8714 D8717 D8718 D8719 D814 D819 D843 D844 Deltron GRS Premium UHS Színtelen lakk Deltron UHS Edző Deltron gyorsított hígító Deltron Rugalmasság

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék 2008-09-18 Termék T510 D8260 T494 T495 Leírás Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Aktivátor Higító Lassú Hiító TERMÉK LEíRÁS Az Envirobase

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg PROTEKTOR KÜLTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

Fejezet Tartalom Oldal

Fejezet Tartalom Oldal Fejezet Tartalom Oldal 16 Dekoratív felületképzés 16.1 263 268 16.2 Dekorszínezés 269 274 16.3 Klímaglett 275 278 16.1 Az exkluzivítás lehelete vonul végig a szobákon. A falak és a mennyezet nemes, elegáns

Részletesebben

3 éves képzés. B feladat

3 éves képzés. B feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 3 éves képzés B feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 582 04 1000 00 00 Festő, díszítő, mázoló és tapétázó Szintvizsga

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint 1 / 8 SPEKTRA beltéri falfesték Kiállítás dátuma: 2007-8-29 Felülvizsgálat sz:6 Felülvizsgálat dátuma:2013-11-27 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés a Tökéletes illeszkedés felülmúlhatatlan kényelemért Csúcskategóriás fogsor-alábélelô termékek a GC-tôl a személyre szabott implantációs és kivehetô protetikai megoldásokért Üdvözöljük a GC Reline termékcsalád

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték 1. Leírás, alkalmazás Az ACRYLCOLOR polimer kötések vizes diszperzióján alapuló homlokzatfesték. Alkalmas elsősorban a szilárd,

Részletesebben

Műanyag (üvegszálas poliészter) hajók algavédelme EPIFANES anyagokkal

Műanyag (üvegszálas poliészter) hajók algavédelme EPIFANES anyagokkal Műanyag (üvegszálas poliészter) hajók algavédelme EPIFANES anyagokkal Általános felület előkészítés (új hajó vagy teljes felújítás ) Friss poliészter anyagot csak legalább hetes korban szabad festeni.

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról PALMA PARKETTA CSALÁD A parketta és a laminált padló hazánkban is nagy népszerûségnek örvendenek, hiszen higiénikusak, könnyen ápolhatók és rendkívül

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték Silancolor Pittura Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan falfelületek festésének készítése, ahol követelmény az

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS MAGYAR ICE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes Víz alapú kettős összetevőjű tartós festék. Megőrzi a fa természetes színét, könnyedén felvihető a felületre (görgő vagy ecset).

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja

Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja Hincz Gyula Erdélyi táj című festményének restaurálási dokumentációja 2011 Készítette: Csűrös Orsolya és Zsiros Ágnes festő-restaurátorok A festmény adatai: Szerző: Hincz Gyula A mű címe: Erdélyi táj Mérete:

Részletesebben

Általános építőipari profilok

Általános építőipari profilok Tartalomjegyzék Általános építőipari profilok A széria közös tulajdonságai 112 1101 Gipszkarton élvédő 1102 Hálós élvédő profil 113 1103 Hajlítható gipszkarton élvédő profil 114 A SALAG általános építkezési

Részletesebben

Vendégpapucs. Patchwork Design

Vendégpapucs. Patchwork Design Vendégpapucs www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és ábrák kereskedelmi célú hasznosítása tilos.

Részletesebben

Karácsonyi készülődéshez. Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk.

Karácsonyi készülődéshez. Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk. Karácsonyi készülődéshez Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk. Festékek közül ajánlom a Pannoncolor gyár MANOKOLOR

Részletesebben

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP MAPEFLOOR FINISH 630 Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP vagy ULTRATOP LIVING gel készült padlókhoz. ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapefloor Finish

Részletesebben

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek Ultratop System Cementkötésű padlórendszerek Természetes hatású Ultratop System Alkalmas ipari és lakossági decor padlók készítésére Különösen alkalmas a következő beltéri helyiségek padlójaként: Ipari

Részletesebben

Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára!

Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára! KAMI-ITO - KAM101 Tapéta felrakási útmutató A Vigyázat! Ez egy kényes falburkolat. Soha ne hagyja, hogy ragasztó vagy víz kerüljön a tapéta frontoldalára! Tapéta felrakási útmutató G SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE

Részletesebben

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC D8018 Fehér D8019 Fekete D8024 Szürke TERMÉKLEÍRÁS Az UHS Príma GREYMATIC egy 2-komponensű, a javítások széles skáláján használható. Univerzális, gyorsan száradó, könnyen

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó

Anyagszükséglet. Hígító 20 db polctartó Függőpolc készítése Nemrég olvasói levelet kaptunk, melyben láncokkal a mennyezetre függesztett polc ötletét vetették fel (Offtopic rovatunkban olvasható). Látványos, de meglehetősen ingatag megoldás.

Részletesebben

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 MŰSZAKI ADATLAP 10.01.08-HUN DEKORATÍV VAKOLATOK DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 1. Leírás, alkalmazás A DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 szilikonos és egyéb polimer kötések kombinációján

Részletesebben

Tapéta felrakási útmutató

Tapéta felrakási útmutató Tapéta felrakási útmutató Útmutató a sua1xx - sua4xx jelzésű termékekhez. SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE Felhelyezés előtt győződjön meg róla, hogy az átvett szállítmány minden darabja ugyanazzal a tételszámmal

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú!

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! Építőanyagok 4x4 4 oldal évente 4x - Sopro Technik hírlevél: 4 oldal évente 4x - Sopro Technik FUGÁN A siker a múlik! A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! KÜLÖN A kerámia burkolatok

Részletesebben

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Festékalap A jobb tapadás és fedés érdekében először használjon festékalapot vagy alapozót. Ez speciális jellemzőkkel rendelkezik, amik eltérnek

Részletesebben

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Habszóró Tömítôpisztoly Kés Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu TIPPEK ÉS ÖTLETEK Tömítés Lyukak és repedések tömítése Hézagok

Részletesebben

Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm)

Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm) Silexcolor Tonachino (0,7 mm; 1,2 mm 1,5 mm; 2,0 mm) Simítóval felhordható állagú, dekoratív, páraáteresztő, szilikátbázisú vékony ásványi védőbevonat bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Simítóval

Részletesebben

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok:

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Az ASO-Dichtband-2000 egy új típusú kompozit anyag, amely tartós, nyújtható, vízszigetelő, de a páraván

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

TERMÉK KATALÓGUS Forgalmazza:

TERMÉK KATALÓGUS Forgalmazza: TERMÉK KATALÓGUS Forgalmazza: Dejmark Kft., 1097 Budapest, Gyáli út 27-29. Tel.: +36 1 348 3040, Fax: +36 1 348 3070, info.hu@dejmark.com, www.dejmark.hu A Tikkurila d.o.o. festékek és lakkok gyártására

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Színt hoz az életébe.

Színt hoz az életébe. Festés újradefiniálva. Színt hoz az életébe. Szürkék és szomorúak a falak, vagy kifakult a fa? A Bosch fal- és kültéri festésre alkalmas gépei épp megfelelőek arra, hogy új színt vigyenek az életébe. Egyszerű

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

Padlóbevonatok. Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során. Tudatosan építeni

Padlóbevonatok. Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során. Tudatosan építeni Padlóbevonatok Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során Tudatosan építeni Nyomós okok szólnak a StoCretec vizes bázisú padlóbevonat rendszerei mellett Számos

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet!

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet! Color Line Termékinformáció Mi is a Color Line festék? A Color Line festék egy fantasztikus intenzív színválasztékban kapható, használatra kész festék (zománc) üveghez és kerámiához. Csőrös flakonokban

Részletesebben

X. fejezet Rigips kézi és gépi vakolatok, glettek

X. fejezet Rigips kézi és gépi vakolatok, glettek X. fejezet X.1 Rimano termékek és tulajdonságaik áttekintése.... 210 X.2 Szükséges eszközök..................................... 212 X.3 A munka menete........................................ 213 X.3.1

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Institute für Lacke und Farben (Németország)

Institute für Lacke und Farben (Németország) VIZSGÁLATI JELENTÉS (sűrűség megállapításáról) Vizsgálati jelentés száma: Megbízó: 1-127/09-1e Protektor festékek gyártója Szerződés száma / dátuma: - / 2009.12.18. Ajánlat száma: Almegbízások: Minták

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg RÉTEGFELÉPÍTÉS A LECSISZOLT RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

Munkahelyi egészség biztonság

Munkahelyi egészség biztonság AJKAI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM BERCSÉNYI MIKLÓS INTÉZMÉNYEGYSÉG 34 582 04 Festő, mázoló, díszítő és tapétázó szakképesítés 10500-12 Munkahelyi egészség biztonság modul 10163-12 Munkahelyi egészség

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA A termosztát gomb B időkapcsoló gomb C ellenőrző lámpa D funkcióválasztó gomb E üvegajtó F alsó fűtőszál G lapos sütőrács H zsírfelfogó tálca I íves sütőrács (egyes modelleknél) L morzsatálca

Részletesebben

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás Beltérivel higítás

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Építőlemezek beltéri alkalmazása. Tudnivalók és technika

Építőlemezek beltéri alkalmazása. Tudnivalók és technika Építőlemezek beltéri alkalmazása Tudnivalók és technika HU A wedi termékek és rendszerek magas minőségi standardot képviselnek, amiért Európa-szerte számos tanúsítvánnyal tűntették ki őket. 2 Tartalom

Részletesebben

Termékek Javítási segédletek BETONMEGOLDÁSOK

Termékek Javítási segédletek BETONMEGOLDÁSOK Termékek Javítási segédletek BETONMEGOLDÁSOK Betonszerkezetek Betonszerkezetek vízszigetelése vízszigetelése kristályos kristályos technológiával technológiával BETONMEGOLDÁSOK Tartalomjegyzék Repedések

Részletesebben

Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig

Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig Hibalehetőségek Felhordás során Felhordás után Személyi Külső környezeti Előkészítési Másodlagos Előkészítési Berendezés/Eszköz Környezeti

Részletesebben

40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK

40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK 40 év minőség. 40 év minőség. ECSETEK FESTŐHENGEREK RAGASZTÓSZALAGOK TAKARÓANYAGOK SZERSZÁMOK MUNKAVÉDELEM CSISZOLÓESZKÖZÖK PRISMA COLOR SPRAY SZÍNEZŐK 40 év minőség. A Schuller Eh klar márkanév már 40

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. bútorainak vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

X. fejezet Rimano gipsz alapú vakolatok és glettek Rimano termékcsalád

X. fejezet Rimano gipsz alapú vakolatok és glettek Rimano termékcsalád X. fejezet Rimano gipsz alapú vakolatok és glettek X.1 Termékek és tulajdonságaik áttekintése............. 213 X.2 Szükséges eszközök.................................... 214 X.3 A munka menete.......................................

Részletesebben

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására Triblock Finish Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására ALKALMAZÁSI TERÜLET Nedvesedésnek kitett vízszintes és függőleges betonfelületek védelmére és simítására,

Részletesebben

SELYEMHATÁSÚ B ELTÉRI FALF EST ÉK

SELYEMHATÁSÚ B ELTÉRI FALF EST ÉK katalogus_press_0.indd 3 2011.06.27. 13:58:07 MÁLYVA MISZTIKUM SELYEMHATÁSÚ B ELTÉRI FALF EST ÉK BORDÓ SZENVEDÉLY LÁGY VIOLA ZÖLD PIKANTÉRIA VIBRÁLÓ LILA SÁRGA BŰVÖLET Alkalmazási terület Válassza a Héra

Részletesebben

Kétkomponensű szilikon öntés

Kétkomponensű szilikon öntés Kétkomponensű szilikon öntés Bondex Kft. Szilikon Bolt 1078 Budapest Murányi utca 48. Tel. 06 1 273 0504, 220 9177 Mobil 06 204330413 Alkalmazási és felhasználási javaslat kétkomponensű szilikon öntéshez,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

HÁZI PEDIKŰR 1) PEDIKŰR TOJÁS

HÁZI PEDIKŰR 1) PEDIKŰR TOJÁS HÁZI PEDIKŰR HU Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Az első használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. A terméket csak olyan személyek használhatják, akik

Részletesebben

hl pictoria Keretek, megállítótáblák

hl pictoria Keretek, megállítótáblák Keretek, megállítótáblák A megállítótáblák 6 szabvány színben, a Pictoria Prestige pedig a 6 színen felül további 3 modern standard színben kapható. A Pictoria termékcsalád sokféle megoldást kínál a kül-

Részletesebben

547 156-2 515 008-5 515 205-4. Partvis PBT kemény. Cikkszám PP test Sörte m i

547 156-2 515 008-5 515 205-4. Partvis PBT kemény. Cikkszám PP test Sörte m i 547 197-3 547 156-2 515 008-5 540 190-2 515 020-3 515 205-4 515 007-2 515 0992 540 157-1 515 204-5 Partvis PBT puha Cikkszám PP test Sörte k i 515 004-400 x 50 B 50 510 0992 400 x 50 a 60 nagyon sűrű szálú

Részletesebben

nanotechnológiai alkalmazások Nanotechnika az iparban és az autóiparban

nanotechnológiai alkalmazások Nanotechnika az iparban és az autóiparban Nanotechnika az iparban és az autóiparban SIMO CONSULTING www.simo.at A-7000 Eisenstadt NEMZETKÖZI CÉGTANÁCSADÁS SIMO PROJECT Bt. www.simo.hu H-8500 Pápa IPARI PROJEKTMENEDZSMENT NANO SIMO Kft. H-8500

Részletesebben

Amire a munkához szüksége van:

Amire a munkához szüksége van: Amire a munkához szüksége van: Vastagbevonó Földdel érintkező épületrészeknek a talaj nedvességével, nem nyomó talajvízzel és feltorlódó szivárgóvízzel szembeni védelmére. Alkalmas: függőleges és vízszintes

Részletesebben

RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON

RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON RÉTEGFELÉPÍTÉS a lecsiszolt RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás

Részletesebben

A Gluma Universal Bond használati útmutatója. Author Department Date

A Gluma Universal Bond használati útmutatója. Author Department Date A Gluma Universal Bond használati útmutatója Author Department Date Page 1 Adagolás A GLUMA Bond Universal adagolása: 1 csepp a kisebb, 2 csepp a nagyobb kavitásokhoz 3 percen belül fel kell használni!

Részletesebben

Kreatív kaspót készíthet az ablakába négy lépésben a Dremel segítségével

Kreatív kaspót készíthet az ablakába négy lépésben a Dremel segítségével Sajtóközlemény Kreatív kaspót készíthet az ablakába négy lépésben a Dremel segítségével 2010. július 20. Tegye erkélyét, ablakpárkányát, teraszát vagy belső udvarát olyan hellyé, ahol egyedi tervezésű

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát A HTC Superfloor eljárásnak köszönhetően a takaríthatatlanul piszkos,

Részletesebben

HS998 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÉKOLAJ SZIVATTYÚ TARTOZÉKOKKAL

HS998 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÉKOLAJ SZIVATTYÚ TARTOZÉKOKKAL GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint 1 / 8 SPEKTRA DOMFLOK lakk matt Felülvizsgálat sz:11/ 2 Első felülvizsgálat ideje: 18-02-14 Felülvizsgálat dátuma:22-01-16 Nyomtatás dátuma:22-01-16

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben