078 DIGITÁLIS KAPCSOLÓÓRA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "078 DIGITÁLIS KAPCSOLÓÓRA"

Átírás

1 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Jellemzők: 16 be- és 16 kikapcsolás naponta, maximum 112 kapcsolás hetente praktikus, naponta ismétlődő programok 1 perc felbontású programozási lehetőség +12 előre beállított (gyári) kapcsolási időpont áttekinthető programozás, amelyet a kijelzőn jól követhető szimbólumok segítenek nyári időszámítás átállítási lehetőség, a programok módosítása nélkül véletlen időzítésű program a lakás biztonságának érdekében azonnali, manuális be- és kikapcsolási lehetőség kényelmes visszaszámláló időzítő be- és kikapcsoláshoz egyaránt zöld visszajelző LED a feszültségkimenet állapotának jelzésére hálózat-kimaradás esetén elemes tápellátás biztosítja a memória tartalmának megőrzését és az óra működését rendkívül hosszú elem-élettartam gyermekvédő biztonsági retesz a hálózati aljzatba építve Kezelőszervek elhelyezkedése: A kijelző funkciói:

2 1-7: a számok a hét napjait jelölik; hétfő, kedd, szerda vasárnap. feszültségkimenet státusza: az áthúzott villanykörte az áramtalanított hálózati aljzatot jelképezi Elemek behelyezése - Az elemtartó fedelének rögzítő karmát felfelé tolva, kiemelhető a tető. - A jelzett polaritásnak megfelelően helyezze be a két darab AAA/LR03/UM4 (mini ceruza) elemet. A fordítva behelyezett elemek a készülék meghibásodását okozhatják! - Helyezze vissza a fedelet úgy, hogy először a felső részén található két pöcköt illeszti a helyére, majd az alsó karmot is bepattintja. - Az elemek behelyezése után alaphelyzetbe kell állítani a készüléket. Ehhez nyomja be egy vékony tárggyal (pl. kiegyenesített gemkapoccsal) a RESET gombot. Ekkor a kijelzőn egy pillanatra megjelenik valamennyi szimbólum, majd 00:00 órát és hétfőt mutat, automatikusan az órabeállítás üzemmódra váltva. - A kapcsolóóra készen áll a használatra. Elemek cseréje - Az elemek évekig használhatóak, de ajánlott legalább kétévente kicserélni azokat, vagy akkor, ha elhalványodott a kijelző.

3 - Elővigyázatosságból ki kell húzni a kapcsolt berendezést az órából és az órát is áramtalanítani kell a művelet megkezdése előtt. - Ezután a fent leírtak szerint járjon el. Az elemek kivétele után valamennyi program törlődik. - A RESET benyomása után végezze el a kívánt programozást. Üzemmód kiválasztás A MODE gombbal a következő beállítások választhatóak ki: órabeállítás, AUTO üzemmód (automatikus kapcsolások), RAND üzemmód (véletlenszerű kapcsolások), visszaszámláló időzítő, nyári időszámítás beállítása. Többszöri nyomogatásával a leírt sorrendben lépteti az üzemmódokat. A vezérelni kívánt berendezés manuális be-/ kikapcsolása az ON/OFF billentyűvel működtethető, az időzített programok beállítása pedig AUTO üzemmódban, a PROG gombbal indítható. A pontos idő beállítása - A MODE billentyűvel válassza ki az órabeállítás funkciót (a kijelző bal alsó sarkában egy óra jelenik meg). - Állítsa be a hét napját a SET gomb nyomogatásával. - Az ENTER gombbal válthat át az órabeállításra. A villogó számértéket mindig a SET billentyű lépteti. Nyomva tartásával felgyorsul a számlálás. Ismét az ENTER léptet tovább, a percbeállítás következik. Ennek megtörténte után az ENTER gombbal rögzítse az adatokat. Ekkor ismét a hét napja villog. - A MODE gombbal lépjen ki az időbeállításból és válasszon másik üzemmódot. Időzített kapcsolások AUTO üzemmódban a kapcsolóóra az előre megadott időpontoknak megfelelően működteti a rácsatlakoztatott berendezést. Kiválasztásához a MODE gombbal hívja elő az AUTO feliratot.

4 A programozást a PROG billentyűvel kell kezdeni, de ez kizárólag az AUTO üzemmódban hajtható végre. Napi 16 bekapcsolási és 16 kikapcsolási időpont adható meg. Ezen kívül 12 további gyárilag beállított időpont is kiválasztható. Így a programok jelzései: P01, P02, P03 P22, ahol az első 16 tehát szabadon programozható, P17-től P22-ig pedig csak aktivizálhatóak. gyárilag előreprogramozott időpontok: program száma bekapcsolás kikapcsolás P 17 06:30 07:00 P 18 07:00 07:30 P 19 07:30 08:00 P 20 18:00 19:00 P 21 19:00 20:00 P 22 20:00 21:00 Mivel lehetséges egymásnak ellentmondó utasítások megadása is, legyen figyelemmel az alábbiakra. Ha a programozott időpontok átfedik egymást, akkor a magasabb programszámú élvez elsőbbséget, illetve a kikapcsolási időpont élvez előnyt a bekapcsolási időponttal szemben. Például: megadott program P01 bekapcsolási idő = P01 kikapcsolási idő P01 bekapcsolási idő = P02 kikapcsolási idő P02 bekapcsolási idő = P01 kikapcsolási idő P01 bekapcs. = P01 kikapcs.= P02 kikapcs. végrehajtott program P01 kikapcsol P02 kikapcsol P02 bekapcsol P02 kikapcsol A kívánt időpontok beállítása: - AUTO üzemmódban nyomja meg egyszer a PROG gombot. Ekkor a P01 program bekapcsolási időpontját állíthatja be. Ha egy másik sorszámút kíván programozni, a PROG billentyűvel lépegethet előre: P01 be/p01 ki, P02 be/p02 ki P22 be/p22 ki és ez ismétlődik újra, ebben a sorrendben.

5 - A kiválasztott programszámot az ON/OFF gombbal élesítheti. Ha csak vízszintes pálcikák jelennek meg, akkor az adott program ki van iktatva, tehát AUTO helyzetben nem hajtja végre azt a készülék. - Az ON/OFF megnyomása után az ENTER gombbal kezdődhet a programozás. A hét napjai villognak, kiválasztás a SET gombbal történik. A napok önálló kiválasztása mellett lehetőség van több napot átfogó időintervallum megadására is. A SET gomb nyomogatásával a következő lehetőségek választhatók: hétfő, vagy kedd, vagy szerda vagy vasárnap, hétfőtől vasárnapig, hétfőtől péntekig, péntekszombat-vasárnap, szombat-vasárnap. Ez lehetővé teszi a kényelmesebb használatot, hiszen a naponta azonos időpontokban ismétlődő kapcsolásokat elegendő egyszer beprogramozni. - A nap kiválasztása után az ENTER billentyűvel váltson át az órabeállításra és a már ismert módon, a SET gombbal adja meg azt. - A percbeállítás az ENTER megnyomása után szintén a SET gombbal hajtható végre. - Ugyanezen program kikapcsolási időpontjának megadásához nyomja meg a PROG gombot. Most az áthúzott villanykörte jelenik meg a kijelzőn. Ha vízszintes pálcikákat lát, az ON/OFF gombbal élesítse ezt a programot is, és az előzőek szerint adja meg a hét napját, az órát és percet. - Programozás közben a MODE gombbal léphet vissza az alaphelyzethez. Ugyanez történik, ha 15 másodpercig nem ad meg adatot. A gyárilag megadott intervallumok használata: A korábban már említett, gyárilag programozott időpontok a P17-P22 programszámokon találhatóak. Ezeken változtatni nem lehet, be-/ kikapcsolásuk pedig a manuális programozáshoz hasonlóan; a kívánt programszám kiválasztása után az ON/OFF gombbal történik. Ne felejtse el a kikapcsolási időt is aktivizálni! Ezek a programok is a hét bármely napjára megadhatóak, a már leírt módon (ENTER+SET). Az optimális működés érdekében ne fusson egyszerre 5 programnál több egy kétórás időintervallumon belül! (5 be- és 5 kikapcsolási időpont) Véletlen üzemmód Az óra véletlenszerűen, naponta 4-12 alkalommal, alkalmanként 5-60 percre bekapcsolja a csatlakoztatott berendezést.

6 Biztonsági szempontból ajánlott rádiót, lámpát vezérelni a házigazda távollétében. Így a hosszabb időre üresen hagyott lakás nem kelti fel a bűnözők figyelmét, hiszen a folyamatos bentlakás látszatát kelti. A RAND üzemmód a MODE gombbal aktivizálható. Visszaszámláló időzítő Segítségével a megadott idő eltelte után fog a működtetett berendezés bekapcsolni, vagy kikapcsolni. Az intervallum 10 perces lépésekben állítható be, percig. Ha késleltetett kikapcsolást szeretne, a programozás előtt manuális módon (ON/OFF) kapcsolja be berendezését, ha pedig bekapcsolást szeretne elérni a késleltetés elteltével, akkor kapcsolja ki előzőleg. - Válassza ki a homokórát a MODE nyomogatásával. - Alapértelmezésben 10 perces késleltetés jelenik meg. Ha nem nyom egyéb gombot, 15 másodperc múlva elindul a visszaszámlálás. - A késleltetés ideje a SET gombbal állítható. Ezután 15 másodperc elteltével, vagy az ENTER benyomására indul a visszaszámlálás. A kapcsolás megtörténtéig folyamatosan villog a homokóra szimbólum. - Az ENTER-rel lehet választani a pontos idő és a hátralévő idő között. - Kilépés a MODE vagy ON/OFF gombokkal. - A megadott idő elteltével a feszültség kimenet állapotot vált; a berendezés be-/ vagy kikapcsol. Ezt az állapotot egészen addig megtartja, amíg a felhasználó üzemmódot nem vált. Nyári időszámítás beállítása E funkció segítségével nem kell valamennyi élő programot módosítani, elegendő egy gombnyomás a téli/nyári időszámításra való áttéréskor. - A MODE nyomogatásával válassza ki az S funkciót. - Nyomjon ENTER-t és a kijelző bal felső sarkában megjelenik az S betű; az órák száma pedig eggyel nő. - Lépjen ki ebből az üzemmódból (MODE). - A visszaállítás szintén a MODE/ENTER/MODE sorrendben történik.

7 Manuális kapcsolási mód Lehetővé teszi a csatlakoztatott berendezés azonnali be- vagy kikapcsolását. Valamennyi más üzemmódot felülbírál. Az ON/OFF nyomogatásával változtatható a feszültségkimenet állapota. A megjelenő kéz szimbólum az automatikus üzemmód kikapcsolására utal. Ha nem kívánja az automatikus kapcsolásokat használni, az időpontok törlése nélkül is kiiktathatja azokat, a manuális üzemmód kiválasztásával. Az ebből történő kilépés a MODE benyomásával történik. Óvintézkedések A kapcsolóórát normál hőmérsékleti és páratartalmi viszonyok között tárolja és használja. Ellenkező esetben élettartama lerövidülhet, az alkatrészek és elemek sérülhetnek. Legyen elővigyázatos, ne ejtse le a készüléket. Sérülés esetén tilos tovább használni! Tisztításához ne használjon agresszív kémiai anyagokat! Elemcserénél mindkét elemet egyszerre cserélje, ajánlott az alkáli típusok használata. Kimerült elemet ne hagyjon a készülékben, mert az esetlegesen kifolyó kémiai anyagok tönkre tehetik az elektronikai áramköröket. A készülék használatánál be kell tartani minden olyan biztonsági rendszabályt, amely más hálózati elosztókra is vonatkozik. Az ajzat gyermekvédő biztonsági retesszel rendelkezik. Ügyeljen rá, hogy a csatlakoztatandó berendezés dugójának két pólusát egyszerre tolja a reteszre, mert csak ekkor válik szabaddá a hüvely. Műszaki adatok hálózati feszültség: V AC+/- 10% ; 50 Hz kapcsolható áramerősség:... 16A rezisztens terhelés... 6A induktív terhelés tárolási hőmérséklet: C - 70 C üzemi tápfeszültség:... 2,4 3,4 V DC tápellátás:... 2 x AAA (1,5 V) elem

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK

T105 programozható távvezérelt termosztát. Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK T105 programozható távvezérelt termosztát Használati utasítás TARTALOM JEGYZÉK Ez a termosztát a legtöbb háztartási termosztátot helyettesítheti és az árammal, gázzal, illetve olajjal működő hűtő, vagy

Részletesebben

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató GameCamera Vadfigyelő kamera HU Használati útmutató Általános információk Használati útmutató Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Csak a használati útmutatónak megfelelő módon használja ezt

Részletesebben

SA-TD/1W. Bedienungsanleitung 3 Schaltuhr mit Astroprogramm. Operating instructions 22 Timer with astronomical program

SA-TD/1W. Bedienungsanleitung 3 Schaltuhr mit Astroprogramm. Operating instructions 22 Timer with astronomical program SA-TD/1W 309 455 Bedienungsanleitung 3 Schaltuhr mit Astroprogramm Operating instructions 22 Timer with astronomical program Mode d emploi 41 Horloge programmable avec astroprogramme Instrucciones de servicio

Részletesebben

EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása

EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása EZ PRO Junior 8184, 8186 beltéri vezérlők kezelési leírása Tulajdonságok: - Signature kizárólagos SELECT and ADJUST programozás ( VÁLASSZ ÉS ÁLLÍTSD BE ). - Két független program. - Programonként 3 indítás

Részletesebben

NELSON EZ Pro TM Jr. NELSON az öntözés admirálisa! Szerelési és programozási útmutató a 8374, 8376, 8378, 8382 számú modellekhez.

NELSON EZ Pro TM Jr. NELSON az öntözés admirálisa! Szerelési és programozási útmutató a 8374, 8376, 8378, 8382 számú modellekhez. NELSON EZ Pro TM Jr. Szerelési és programozási útmutató a 8374, 8376, 8378, 8382 számú modellekhez. Köszönjük, hogy a EZ Pro TM Jr. elektronikus öntözésvezérlőt választotta. Ez a vezérlő nagyszerű lehetőségeket

Részletesebben

A termosztát működése

A termosztát működése A termosztát működése A termosztát egy beépített mobiltelefonnal rendelkezik Ez fogadja az Ön hívását ha felhívja a termosztát telefonszámát. Érdemes ezt a telefonszámot felírni valahová és figyelemmel

Részletesebben

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER

AM 500 VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS FELHASZNÁLÁS A vezeték nélküli riasztórendszer a legkézenfekvőbb lépés a biztonság növelése érdekében. Ideális lakásban, irodában, garázsban, műhelyben, hétvégi házban történő felhasználásra.

Részletesebben

Elemek. A készülék használata a Kontroll Center -rel

Elemek. A készülék használata a Kontroll Center -rel Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Kameleon 10 univerzális távirányító Rend.sz: 352021 A készülék jellemzői A KAMELEON 10 könnyen kezelhető, univerzális távirányító. A felhasználóbarát

Részletesebben

MINISCAN 12. DMX512 Controller. Kezelési útmutató

MINISCAN 12. DMX512 Controller. Kezelési útmutató MINISCAN 12 DMX512 Controller Kezelési útmutató ISMERTETÉS: A vezérlő alkalmas 12 darab, egyenként maximum 16 csatornás, bármilyen típusú DMX-512-es egység vezérlésére (scanner, moving head, stroboszkóp),

Részletesebben

Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez. Minden C szériás modellnél. Csak a C3 és C4 modelleknél

Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez. Minden C szériás modellnél. Csak a C3 és C4 modelleknél Használati útmutató a VDO C szériás computerekhez Köszönjük, hogy a VDO kerékpáros computerét választotta. Ahhoz, hogy a termék minden funkcióját megfelelõen tudja használni, és ne legyenek technikai problémái,

Részletesebben

www.auraton.pl Használati Útmutató AURATON 3013 для программного обеспечения вер. F0F

www.auraton.pl Használati Útmutató AURATON 3013 для программного обеспечения вер. F0F www.auraton.pl 3013 Használati Útmutató для программного обеспечения вер. F0F AURATON 3013 2 Gratulálunk a termosztát vásárlásához! Az Ön által megvásárolt készülék a legújabb technológiával rendelkezik.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-850 ÉS A HA-890 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-850 ÉS A HA-890 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HA-850 HA-890 A készülék kivitele: beépíthető Energiahatékonysági osztály: A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Mc Crypt CMP-960USB DJ-CD-/MP3 lejátszó Rendelési szám: 31 21 22

Részletesebben

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD Biztonsági előírások Ez a termék megfelel a nemzetközi szabványoknak. A készülék használatbavétele előtt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési utasítást és őrizze azt meg. Tápfeszültség AC 90-250, 50/60Hz

Részletesebben

Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás

Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás Automatikus digitális vérnyomásmér Model M10-IT Használati utasítás HU IM-HEM-7080IT-E-05-10/2011 Tartalom A készülék használata el tt Bevezetés...3 Fontos biztonsági el írások...4 1. Áttekintés...6 2.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

Tulajdonságok. r em-25/em-15

Tulajdonságok. r em-25/em-15 Használati Utasítás Köszönjük, hogy a Roland EM-25/EM-15 Kreatív Keyboard-ot választotta, amely kísérő automatikás hangszerként kiválóan alkalmas arra, hogy órákon át tartó, tiszta, gondtalan szórakozást

Részletesebben

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat:

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat: Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Fiorino QUBO gépkocsit választott. Ezt a útmutatót azért készítettük, hogy segítsük Önt a Fiat

Részletesebben

CR610 AM / FM ÉBRESZTŐÓRÁS RÁDIÓ

CR610 AM / FM ÉBRESZTŐÓRÁS RÁDIÓ CR610 AM / FM ÉBRESZTŐÓRÁS RÁDIÓ AC 230V ~ 50Hz, 5W AM: 530-1600kHz FM: 88-108MHz KIZÁRÓLAG HÁZTARTÁSI ÉS BELTÉRI HASZNÁLATRA Használati utasítás A készülék üzembe helyezése előtt figyelmesen olvassa el;

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A ONE FOR ALL 5 távvezérlő

Tartalomjegyzék. A ONE FOR ALL 5 távvezérlő Magyar Tartalomjegyzék ONE FOR ALL 5 TÁVVEZÉRLŐ KÉP 142 AZ ELEMEK BEHELYEZÉSE 143 A BILLENTYŰZET 143 A ONE FOR ALL 5 BEÁLLÍTÁSA 146 (a ONE FOR ALL 5 beállítása a készülékek vezérlésére) KÓDKERESÉS 147

Részletesebben

STB-868. MPEG-2/4 H.264 SD/HD DVB-T vevőegység, FullHD Multimédia lejátszó. Használati útmutató

STB-868. MPEG-2/4 H.264 SD/HD DVB-T vevőegység, FullHD Multimédia lejátszó. Használati útmutató STB-868 MPEG-2/4 H.264 SD/HD DVB-T vevőegység, FullHD Multimédia lejátszó Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 1.1 Biztonsági figyelmeztetések... 2 1.2 A doboz tartalma... 3 2. Alapvető

Részletesebben

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS: AR-556N AR-550N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT A KÉSZÜLÉK RÉSZEI ÉS FUNKCIÓIK... KEZELŐPANEL...6 BE- ÉS KIKAPCSOLÁS... 8 BEKAPCSOLÁS...8

Részletesebben

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv 9356923 2. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A Nokia Hungary Kft, 1461 Budapest Pf. 392, mint a Nokia Mobile Phones (Keilalahdentie 4,02150 Espoo, Finland)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWE 20 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWE 20 FI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWE 20 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWE 20 FI Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: (mikrohullám) Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Mikrohullámú

Részletesebben

frekvenciaváltó gépkönyv 5,5 11 kw

frekvenciaváltó gépkönyv 5,5 11 kw F frekvenciaváltó gépkönyv 5,5 11 kw V202 szoftververziótól P Alapítva: 1984 TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉKEK RENDELTETÉSE... 4 MŰKÖDÉSI LEÍRÁS... 4 MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT... 5 ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK... 6

Részletesebben

T-Home Sat TV-vevôegység. kezelési útmutatója

T-Home Sat TV-vevôegység. kezelési útmutatója T-Home Sat TV-vevôegység kezelési útmutatója Általános bemutatás Ez egy új generációs mûholdvevô készülék, amely beépített merevlemezzel rendelkezik. A kifejlesztett technológiai újításoknak köszönhetôen

Részletesebben

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11 Tartalom Bevezetés 2 Biztonsági kód 4 Audio rendszer, gyors áttekintő 6 Általános vezérlés 9 Audio rendszer működtetése 11 Klímavezérlés, gyors áttekintő 19 Klímavezérlés 21 Navigációs rendszer, gyors

Részletesebben

Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához

Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához Gratulálunk az axbo megvásárlásához, amely a világ els ő alvásfázis figyel ő ébresztőórája! Vezérl ő gombok és a kijelz ő 1. Ébreszt ő 1 2. Ébreszt

Részletesebben

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 7 Biztonsági előírások és környezettel kapcsolatos információk 8 1. UPC Digitális

Részletesebben

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉSEK 1. Ez a kézikönyv elválaszthatatlan és nélkülözhetetlen része a berendezésnek. Gondosan meg kell őrizni a készülékkel együtt akkor is, ha más tulajdonoshoz vagy használóhoz kerül

Részletesebben