RENAULT TRUCKS D ÁRUTERÍTÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RENAULT TRUCKS D ÁRUTERÍTÉS"

Átírás

1 D RENAULT TRUCKS D ÁRUTERÍTÉS renault-trucks.hu

2 ÁRUTERÍTÉSI JÁRMŰCSALÁD RENAULT TRUCKS D KISEBB FOGYASZTÁS, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG P 04 ÜZEMANYAG-TAKARÉKOS MOTOROK ÉS ALTERNATÍV ENERGIAFORRÁSÚ KÍNÁLAT P 06 TAKARÍTSON MEG MÉG TÖBB ÜZEMANYAGOT P 08 KÉSZEN ÁLL MINDEN TÍPUSÚ FELÉPÍTMÉNYEZÉSRE P 10 BÁRMILYEN KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA TERVEZETT TEHERGÉPKOCSIK P 12 EGY ROBUSZTUS TEHERGÉPJÁRMŰ P 14 A VÁROSBAN, BÁRMERRE IS HALADJON P 16 ÖN MELLET MINDEN PILLANATBAN P 18 NAGYOBB KÉNYELEM A NAGYOBB HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN P 20 A BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT P 28 OPTIMÁLIS KILÁTÁS MINDEN IDŐJÁRÁSI VISZONYOK KÖZÖTT P 30 A BIZTONSÁGOT SZOLGÁLÓ TECHNOLÓGIÁK P 32 MŰSZAKI JELLEMZŐK P 34 A JÁRMŰCSALÁD ÁTTEKINTÉSE P 36 HAJTÁSLÁNC P 37 ALVÁZ P 39 FÜLKE P 40 FÉKRENDSZER P 42 CSOMAGOK P 43 SZEMÉLYRE SZABÁS P 43 MINDEN KÉZRE ESIK P 22 KÉNYELEM A FEDÉLZETEN P 24 A TÖKÉLETES MUNKAESZKÖZ P 26

3 RENAULT TRUCKS D WIDE D járműcsalád Összefoglalás 02 03

4 KISEBB FOGYASZTÁS, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG Ha a Renault Trucks mellett dönt, jóval többet kap egy tehergépkocsinál. A kivételes felépítményezhetőségnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az igényeinek tökéletesen megfelelő járművel dolgozhat. A kézben tartott fogyasztással pedig maximális nyereségességre számíthat. A Renault Trucks mindent megtesz, hogy tovább növelje az Ön termelékenységét.

5 D járműcsalád Megtérülés 04 05

6 ÜZEMANYAG-TAKARÉKOS MOTOROK ÉS ALTERNATÍV ENERGIAFORRÁSÚ KÍNÁLAT A Renault Trucks a városi és regionális felhasználáshoz tökéletesen idomuló, elismert technológiákra támaszkodva új motorokat fejlesztett ki. A hajtáslánc a technológiák és teljesítmények széles választékát kínálja alacsonyabb fogyasztás és karbantartási költségek mellett. AKÁR 7%-KAL ALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS bar maximális befecskendezési nyomás az üzemanyag jobb égése érdekében Változó geometriájú turbófeltöltő a rugalmasabb felhasználás érdekében HENGERES MOTOR (DTI 8) 250, 280 és 320 LE-s változatban.

7 11 LITERES MOTOR (DTI 11) AKÁR 430 LE-S TELJESÍTMÉNNYEL IS megfelel az áruterítés és az autószállítás igényeinek. AZ OPTIDRIVER ÉS OPTITRONIC SEBESSÉGVÁLTÓK segítségükkel üzemanyagot lehet megtakarítani a mechanikus sebességváltókhoz képest. ROBOTIZÁLT SEBESSÉG-VÁLTÓK ALAPFEL- SZERELTSÉGKÉNT Kikapcsolható ventillátor az üzemanyagfogyasztás optimalizálása érdekében A visszahűtött kipufogógázok visszavezetése (EGR) lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátás csökkentését a motor alacsony fordulatszámánál A PIACON KAPHATÓ LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ 4 HENGERES MOTOR (DTI 5) 210 és 240 LE-s változatban. GÁZÜZEMŰ MOTOR AKÁR 70%-KAL IS ALACSONYABB CO 2 -KIBOCSÁTÁS * * NGT 9 motorral és biometán üzemanyaggal D járműcsalád Megtérülés Kipufogógáz-utókezelő rendszer részecskeszűrővel A B30 és B100 üzemanyagokkal kompatibilis DTI 5 és DTI 8 biodízel-üzemű motorok A hídáttételek széles választéka 320 LE-S FÖLDGÁZÜZEMŰ 320 lóerős (NGT 9), olyan zónákban való közlekedéshez, ahol szabályozva van a behajtás, és ahová csak tiszta járművek hajthatnak be. Kompatibilis a biometánnal.

8 TAKARÍTSON MEG MÉG TÖBB ÜZEMANYAGOT Az intelligens technológiákat áramvonalas formatervezéssel és az ésszerű vezetés képzésével ötvözve a D Optifuel sorozatú járművek az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkentését teszik lehetővé, és hozzájárulnak vállalata nyereségességéhez. AUTOMATIKUS MOTORLEÁLLÍTÁS annak érdekében, hogy a motor ne járjon feleslegesen. POWER ÜZEMMÓD LETILTÁSA a túlfogyasztás elkerülése érdekében. TETŐLÉGTERELŐ 12 különböző pozícióba állítható, minden felépítménymagassághoz és fülketípushoz igazítható. OLDALSÓ LÉGTERELŐK az üzemanyag-fogyasztás további csökkentéséhez. GAZDASÁGOS SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ mely az Optiroll funkcióval lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás csökkentését a jármű tehetetlenségének kihasználása révén. FUEL ECO FOKOZATVÁLTÁS módosított fokozatváltási stratégia az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.

9 AKÁR 15% ÜZEMANYAG- MEGTAKARÍTÁS AZ OPTIFUEL PROGRAM SEGÍTSÉGÉVEL A GÉPJÁRMŰ OPTIMÁLIS HASZNÁLATA MÁR AZ ELSŐ MEGTETT KILOMÉTERTŐL OPTIFUEL PROGRAM Egy globális megoldás a vállalat üzemanyagköltségének csökkentésére. Egyesítve az Optifuel Training-et és az Optifuel Infomax-ot, ez a program a gépjárművezető szakoktatóknak és a flottavezetőknek ajánlott, akik ezután továbbképezhetik a gépjárművezetőket. AZONOSÍTSA BÁRMIKOR JÁRMŰVE FÖLDRAJZI HELYZETÉT OPTIFLEET Flottakezelő megoldás, melynek köszönhetően a jármű élőben kommunikál és adatokat cserél operatív központjával. AZ OPTIFUEL HANDOVER Járműátadási program, hogy már az első megtett kilométertől optimálisan használhassa járművét. GAZDASÁGOS VEZETÉSI OKTATÁS AZ OPTIFUEL TRAINING egy olyan modul, amely lehetővé teszi, hogy a járművezetők elsajátítsák az ésszerű vezetést, és amely biztosítja a hajtáslánc megóvását. KÖVESSE A FOGYASZTÁSÁT ÉS ELEMEZZE A VEZETÉSI STÍLUSÁT D járműcsalád Megtérülés AZ OPTIFUEL INFOMAX egy szoftver, mellyel kiértékelhető a vezetési stílus, és elemezhető a fogyasztás.

10 KÉSZEN ÁLL MINDEN TÍPUSÚ FELÉPÍTMÉNYEZÉSRE Számos mechanikai és elektromos felszerelés könnyíti meg a felépítményezési műveleteket, és biztosítja az áruterítési szakmákhoz szükséges berendezések felszerelését. A felépítményezők számára készült webportálnak köszönhetően lerövidül a jármű szállítási határideje. EGY JÁRMŰ MINDEN SZAKMA SZÁMÁRA FÉLE MODELL MELLÉKHAJTÓMŰ sebességváltóra szerelt, illetve a motor hátsó részén lévő, minden szakmához megfelelő mellékhajtóművek. Kapcsolók a műszerfalon a felépítmény berendezéseinek kezeléséhez 1 Elektronikus egység, amely megkönnyíti a karosszéria és a jármű közötti kommunikációt 3 2 Elektromos interface a felépítmény-gyártók számára 4 A szerelvénytartó lemezek felfogatásához kialakított hűtőrács Fülkebenyúlás 405 mm-től A piacon a legszélesebb tengelytávolság kínálat: 17 tengelytávolság (6800 mm-ként) 3 5 6

11 LAPOS TETŐS FÜLKE AUTÓSZÁLLÍTÁSÁHOZ FÜGGŐLEGES KIPUFOGÓ a hulladékszállító, csatornatisztító, utcaseprő járművekhez MM-TŐL KEZDŐDŐ TELJES MAGASSÁG a fülke felett rendelkezésre álló tér maximális kihasználása érdekében. 5 6 Akár 9 tonna teherbírású első tengely Rögzítő lemezek és konzolok az alvázon MINDEN SZAKMA SZÁMÁRA ELŐKÉSZÍTETT ALVÁZ csavarkötéskészlettel, előfúrt hossztartókkal és specifikus felszerelésekkel (tartálykocsik, útseprők, hulladékszállítók, tűzoltó járművek, hideg munkakörnyezetben végzett munkák). D járműcsalád Megtérülés Akár 9 tonna teherbírású hátsó tengely LEMEZEK ÉS KONZOLOK A HOSSZTARTÓKON a könnyebb felépítményezés érdekében. Rögzítő furatok 55 mm-es távolságonként a hátsó túlnyúláson 7

12 BÁRMILYEN KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA TERVEZETT TEHERGÉPKOCSIK A Renault Trucks-szal Ön betartja ígéreteit, és tökéletesen megfelel ügyfelei elvárásainak. Nagy teherbírású, megbízható és mozgékony járművei mindig üzemképesek, és minden terepen készen állnak a munkára. Mert számunkra a jól elvégzett munka mindenekelőtt azt jelenti, hogy Ön is jól végezheti el a munkáját.

13 D járműcsalád Robusztusság 12 13

14 EGY ROBUSZTUS TEHERGÉPJÁRMŰ A D járműcsalád alvázát extrém terhelési körülmények között teszteltük. A maximális megbízhatóság és tartósság garantálása érdekében a fülkét szilárdságukról jól ismert felszerelésekkel és anyagokkal erősítettük meg. 1 1 Törésteszteken bevizsgált fülke megerősített ülésekkel 2 2 Az alváz első felfüggesztése robusztusabb és megfelel valamennyi szakma számára 3 3 A jármű felépítéséhez igazodó előfúrt hossztartók minimális furatszámot és a szerkezet lehető legnagyobb merevségét biztosítják 4 Karbantartásmentes hátsó felfüggesztések 4

15 MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓ (D WIDE) szériában. MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓ (D) szériában ACÉL SAROKELEMES LÖKHÁRÍTÓ (D WIDE) a még robusztusabb kialakítás érdekében. 100% ACÉL LÖKHÁRÍTÓ (D) a nagy igénybevételt jelentő használathoz. D járműcsalád Robusztusság AZ ALVÁZ HOSSZTARTÓI nagy rugalmasságú acélból készülnek. A LÉGRUGÓS HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉSEK nagyobb stabilitást és az áru jobb védelmét biztosítják.

16 A VÁROSBAN, BÁRMERRE IS HALADJON Csökkentett fordulósugár, kis első túlnyúlás és kompakt fülke, a D járműcsalád ezen jellemzői lehetővé teszik az egyszerű közlekedést a városban, a legzsúfoltabb helyeken is, ahol minden centiméter számít. CSÖKKENTETT FORDULÓSUGÁR A MANŐVEREK KÖNNYÍTÉSE ÉRDEKÉBEN Első kinyúlás legalább 1329 mm Tengelytáv 3250 mm-től

17 2,1 M D járműcsalád Robusztusság CSÖKKENTETT SZÉLESSÉGŰ FÜLKE a jobb kezelhetőségért. MAXIMÁLIS FORGA- TÓNYOMATÉK MÁR 900 FORD./PERCTŐL A JOBB RUGALMASSÁG ÉRDEKÉBEN ford./perc-nél DTI LE

18 ÖN MELLET MINDEN PILLANATBAN A Renault Trucks a járművei teljes élettartama alatt Ön mellett áll, hogy biztosítsa munkaeszközének maximális rendelkezésre állását.

19 Robusztusság TÖBB, MINT 1600 SZERVÍZ-PONT SZERTE A VILÁGON 2 ÉV GARANCIA A hivatalos Renault Trucks márkaszervizben beszerelt alkatrészekre adott, 2 évre meghosszabbított garancia ideális védelmet nyújt, és a legjobb ár-minőség arányt biztosítja Önnek. GENUINE Az eredeti Renault Trucks alkatrészek kínálata garantálja a járműve teljesítményének megőrzését. START & DRIVE Az Ön tevékenységéhez igazított karbantartási és javítási szerződések, a költségek tervezhetősége és munkaeszközének maximális rendelkezésre állása érdekében. RENAULT TRUCKS FINANSZÍROZÁS Testreszabott finanszírozási megoldások járművei vásárlásához. RENAULT TRUCKS 24/7 16 nyelven beszélő szakértői hálózat a biztonságos Assistance műveletekhez, garantálva a minőségi szolgáltatást a hét minden napján, napi 24 órában D járműcsalád HÁLÓZAT Számos szerviz és javítási pont Európa-szerte.

20

21 NAGYOBB KÉNYELEM A NAGYOBB HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN Vezetési kényelem, munkavégzési kényelem: a vezető környezete közvetlenül befolyásolja a szállítási feladatok elvégzését. A Renault Trucks járműcsaládokat úgy tervezték, hogy a vezető számára minden szükséges felszerelés és technológia biztosított legyen ahhoz, hogy a legjobb körülmények között dolgozhasson. D járműcsalád Kényelem 20 21

22 Lassítófék-vezérlés 4 Adaptív 6 sebességszabályozó (ACC) 2 3 Nagyméretű 4,3 -os digitális kijelző Sebességszabályozó/- korlátozó 5 MP3-lejátszós DAB autórádió Bluetooth funkcióval, USB-porttal és Jack-csatlakozóval 7 A robotizált sebességváltó kapcsolókarja Bőrborítású kormánykerék

23 MINDEN KÉZRE ESIK A kézre eső, hasznos kezelőszervek kiváló vezetési kényelmet biztosítanak. A vezetést segítő rendszerek, valamint a robotizált sebességváltó lehetővé teszi a vezető számára, hogy a feladatára koncentráljon D járműcsalád Kényelem 22 23

24 KÉNYELEM A FEDÉLZETEN A kényelem növelése érdekében az ülések széles választékát fejlesztettük ki. A számos rakodóhelynek köszönhetően mindaz, amire a feladat teljesítéséhez szüksége van, karnyújtásnyira található. MINDEN HASZNÁLATRA MEGFELELŐ TÍZFÉLE FÜLKE ÁLLÍTHATÓ KORMÁNYKERÉK két irányban, pneumatikusan. CREW CAB VÁLTOZAT akár 7 személy szállításához.

25 RAKODÓHELYEK a felső konzolon. KÖZÉPSŐ RAKODÓHELY 15 literes kapacitással, írótáblával, palacktartóval, pohártartóval, további 24 V-os tápaljzattal. D járműcsalád Kényelem FŰTÖTT, LÉGRUGÓS ÜLÉSEK felfüggesztéssel, állítható oldal- és deréktámasszal. RAKODÓHELY AZ ÜLÉS ALATT a felhajtható ülőlapnak köszönhetően.

26 A TÖKÉLETES MUNKAESZKÖZ A fülke és a szélvédő megközelíthetősége úgy lett tervezve, hogy megkönnyítse a gépkocsivezető mindennapi munkáját és a jármű karbantartását. Több, mint egy egyszerű tehergépjármű: a tökéletes munkaeszköz a termelékenység növeléséhez Kapaszkodók a szélvédőhöz való könnyebb hozzáférés érdekében Hozzáférés a szélvédőhöz a műanyag lökhárítóba beépített 2 fellépő segítségével (egyes változatoknál van még egy további fellépő is) Megvilágított lépcső Alacsony alvázmagasság: 804 mm-től KÖNNYŰ BEJUTÁS A FÜLKÉBE - 2 LÉPCSŐFOK AZ EGÉSZ TERMÉK- CSALÁDNÁL

27 A FELLÉPŐK A SZÉLVÉDŐHÖZ csúszásmentesek, hogy megkönnyítsék a jármű karbantartását. LÉPCSŐ TÍPUSÚ FELLÉPŐ 80 mm-es eltolás a két lépcsőfok között, a fülkébe történő beszállás megkönnyítése érdekében. 90 -BAN NYITHATÓ megkönnyítve a fülkébe való beszállást. GYORS HOZZÁFÉRÉS A SZINTELLENŐR- ZŐKHÖZ D járműcsalád Kényelem SZERSZÁMOS LÁDA az alvázon.

28 A BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT Egy tehergépkocsinak nem csak a vezetők, hanem a többi közlekedő biztonságát is garantálnia kell. A Renault Trucks D és a Renault Trucks D Wide a veszélyes helyzetek megelőzését szolgáló összes technológiával fel van szerelve.

29 D járműcsalád Biztonság 28 29

30 OPTIMÁLIS KILÁTÁS MINDEN IDŐJÁRÁSI VISZONYOK KÖZÖTT Az üvegezett alsó ajtóbetétek, a panoráma szélvédő, a kétrészes visszapillantó tükrök és a fülke hátsó ablaka jelentősen javítja a kilátást a járműből. A különféle fényszórók maximális biztonságot nyújtanak minden körülmények között és minden környezetben. VISION AJTÓ A MEGNÖVELT OLDALSÓ KILÁTÁS ÉRDEKÉBEN VISION AJTÓ az utas oldalon, hogy jobb kilátást biztosítson a városi környezetben. Üvegezett oldalfalakkal is rendelhető.

31 KAMERA a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerhez és az automatikus vészfékező rendszerhez. A FÜLKE HÁTSÓ ABLAKA megkönnyíti a berendezések kezelését (tartály, plató stb.) NAPPALI MENETFÉNY 4 LED-es nappali fénnyel szerelve. D járműcsalád Biztonság ELEKTROMOSAN ÁLLÍTHATÓ, FŰTHETŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKRÖK a különböző szélességű fülkékhez illeszkednek és megerősített szárakkal vannak ellátva (kevesebb vibráció). ÉRZÉKELŐRADAR az automatikus vészfékező rendszerhez.

32 A BIZTONSÁGOT SZOLGÁLÓ TECHNOLÓGIÁK A különböző nagy teljesítményű fékrendszerek és tartósfékek hatékony védelmet biztosítanak a járműben utazó személyeknek, és megóvják a rakományt. Emellett számos berendezés és technológia szolgálja a vezető biztonságának növelését. LASSÍTÓFÉK-VEZÉRLÉS kézreesően a kormánykerék mögött. A fékbetétek kopásának nyomon követése Elektromos vezérlésű fék kipörgésgátló funkcióval Kipufogófék szériában Optibrake: Akár 300 kw teljesítményű motorfék súlytöbblet nélkül TÁRCSAFÉKEK vészfékezés esetén 7 m/s2-es lassítást tesz lehetővé (a szabvány 4,5 m/s2). TARTÓSFÉK elektromos kardánfék vagy sebességváltóra szerelt hidraulikus tartósfék *. * A modelltől függően

33 ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ (ACC) biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó jármű mögött, a gyorsítás és a fékezés automatikus szabályozásával (tartósfékek és üzemi fékek). VISSZAGURULÁS- GÁTLÓ HILL START AID ADAPTÍV TEMPOMAT RENDSZER (ACC) * * Opció. D járműcsalád Biztonság VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ A fékek a fékpedál felengedése után is működésben maradnak néhány másodpercig, ezzel gátolva meg a visszagurulást az emelkedőn. ELEKTROMOS MENETSTABILIZÁTOR szériafelszereltség, amely segíti a jármű úttartását és megakadályozza a jármű felborulását kritikus helyzetekben. AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER figyelmeztet az esetleges ütközés veszélyére, majd fékezi és teljesen megállítja a járművet, a vezető bármilyen beavatkozása nélkül. SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER hangjelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a jármű menetpályájáról való nem szándékos letérésre.

34 MŰSZAKI JELLEMZŐK RENAULT TRUCKS D 1 Háromrészes lökhárító 5 Kamera a sávelhagyásra 7 a javítási költségek figyelmeztető csökkentéséért rendszerhez és az automatikus vészfékező 2 A folyadékszintek rendszerhez 8 ellenőrzése 6 Háromféle alvázmagasság 3 4 LED-es nappali fény a 17,5-22,5 colos kerekeknek mm-ig terjedő tengelytávkínálat köszönhetően. Könnyű beszállás a fülkébe kétfokú, lépcső típusú fellépővel Vision ajtó az utasoldalon a jobb kilátás érdekében Radar az AEBS és az ACC rendszerhez

35 RENAULT TRUCKS D WIDE 1 Háromrészes lökhárító 5 Kamera a sávelhagyásra 7 a javítási költségek figyelmeztető csökkentéséért rendszerhez és az automatikus vészfékező 2 A folyadékszintek rendszerhez 8 ellenőrzése 6 Alacsony alváz kínálat 3 Nappali fénnyel egybeépített fényszórók a nagy térfogatú változatokhoz mm-ig terjedő tengelytávkínálat 5 Könnyű beszállás a fülkébe kétfokú, lépcső típusú fellépővel Vision ajtó az utasoldalon a jobb kilátás érdekében Radar az AEBS és az ACC rendszerhez D járműcsalád Technika

36 A JÁRMŰCSALÁD ÁTTEKINTÉSE Fülke Típus Kerékképlet Össztömeg Összgördülő tömeg Alváz Motor Teljesítmények Sebességváltó Híd 4x2 4x2 7,5 t 11 t-17,5 t 10 t 13,5-19 t 12 t 15,5-19 t 12 t 15,5-32 t 13 t 16,5-32 t 14 t 17,5-32 t 15 t 18,5 t 16 t 19,5-32 t LOW Kerekek 17,5 MEDIUM Kerekek 19,5 DTI 5 DTI 5 DTI LE 240 LE Robotizált 6 sebességes Kézi 6 sebességes Automata 5 sebességes 210 LE 240 LE 250 LE 280 LE Robotizált 6 sebességes Kézi 6 sebességes Kézi 9 sebességes Automata 6 sebességes P08120 P11140 P11150 P1191 2,1 m-es fülke Tehergépjármű 4x2 13 t 16,5-32 t 14 t 17,5-32 t 16 t 19,5-32 t HIGH Kerekek 22,5 DTI 5 DTI LE 240 LE 250 LE 280 LE Robotizált 6 sebességes Kézi 6 sebességes Automata 5 sebességes Robotizált 6 sebességes Kézi 6 sebességes Kézi 9 sebességes Automata 6 sebességes P11140 P11150 P t 21,5-32 t DTI LE 280 LE Robotizált 6 sebességes Kézi 6 sebességes Kézi 9 sebességes Automata 6 sebességes P x4 12 t 16,5-25 t 14 t 17,5-25 t 16 t 19,5-25 t HIGH Kerekek 22,5 DTI LE 280 LE Kézi 6 sebességes PA611 elöl P1191 hátul 2,3 m-es fülke Tehergépjármű 4x2 6x2-6x2 * t 26 t 44 t 50 t (DTI 11 motorral) 22,5 t (NGT 9 motorral) 44 t 50 t (DTI 11 motorral) 29,5 t (NGT 9 motorral) HIGH Kerekek 22,5 DTI 8 DTI LE 280 LE 320 LE 380 LE 430 LE Robotizált 12 sebességes Kézi 6 sebességes Kézi 9 sebességes Automata 6 sebességes Robotizált 12 sebességes NGT ch Automata 6 sebességes P13170 P1391 P1361 Nyerges vontató 4x t 44 t 50 t (DTI 11 motorral) DTI 8 DTI LE 320 LE 380 LE 430 LE Robotizált 12 sebességes Kézi 9 sebességes Robotizált 12 sebességes P13170 P1391

37 HAJTÁSLÁNC DÍZELMOTOROK EURO 6-OS, D-FÁZISÚ DTI 5 MOTOR EURO 6-OS, D-FÁZISÚ DTI 8 MOTOR Biodízel- (240 LE) és XTL-kompatibilis Biodízel- (320 LE) és XTL-kompatibilis 154 kw (210 LE) 800 Nm 184 kw (250 LE) 950 Nm 176 kw (240 LE) 900 Nm 206 kw (280 LE) 1050 Nm 235 kw (320 LE) 1200 Nm EURO 6-OS, D-FÁZISÚ DTI 11 MOTOR XTL-kompatibilis 279 kw (380 LE) 1800 Nm 316 kw (430 LE) 2050 Nm Hengerűrtartalom Hengerek Vezérlés Furat Löket Tömeg (olajjal együtt) 5,1 l 4, soros Hátsó 110 mm 135 mm 564 kg Hengerűrtartalom Hengerek Vezérlés Furat Löket Tömeg (olajjal együtt) 7,7 l 6, soros Hátsó 110 mm 135 mm 732 kg Hengerűrtartalom Hengerek Vezérlés Furat Löket Tömeg (olajjal együtt) 10,8 l 6, soros Hátsó 123 mm 152 mm 995 kg ford./perc-nél ford./perc-nél ford./perc-nél DTI LE DTI LE DTI LE ford./perc-nél DTI LE ford./perc-nél ford./perc-nél ford./perc-nél DTI LE DTI LE DTI LE Az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási szabványnak való megfelelés érdekében a D járműcsalád modelljei a következő rendszerekkel vannak felszerelve: EGR: Exhaust Gaz Recirculation (kipufogógáz-visszavezetés), hűtött Kipufogógáz-fűtő rendszer külön e célra szolgáló befecskendezővel (Kivéve a DTI 11 motort) DOC: Diesel Oxidation Catalyst (katalizátor) DPF: Diesel Particulate Filter (részecskeszűrő) SCR: Selective Catalytic Reduction (szelektív katalizátoros redukció AdBlue -befecskendezéssel) D járműcsalád Technika SŰRÍTETT FÖLDGÁZZAL (CNG) MŰKÖDŐ MOTOR NGT 9 CNG-MOTOR 239 kw (320 LE) 1356 Nm Hengerűrtartalom Hengerek Vezérlés Furat Löket Tömeg (olajjal együtt) 8,9 l 6, soros Hátsó 114 mm 144,5 mm 777 kg ford./perc-nél NGT LE Az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási szabványnak való megfelelés érdekében a D Wide CNG jármű a következő fő elemekből áll: EGR: Exhaust Gaz Recirculation (kipufogógázvisszavezetés), hűtött háromutas katalizátor, AdBlue -befecskendező rendszer és regeneráció nélkül

38 SEBESSÉGVÁLTÓK 3 mechanikus sebességváltó Fokozatok száma ZF 6S800 ZF 6S1000 ZF 9S 1110 TO Előremeneti fokozatok Hátrameneti fokozatok Maximális nyomaték 850 Nm 1050 Nm 1200 Nm 4 db robotizált sebességváltó Optitronic ZF 6S800 ZF 6S1000 Előremeneti fokozatok 6 6 Fokozatok száma Hátrameneti fokozatok 1 1 Maximális nyomaték 850 Nm 1050 Nm Optidriver AT 2412 ATO 2612 Előremeneti fokozatok Fokozatok száma Hátrameneti fokozatok 3 3 Maximális nyomaték 2400 Nm 2550 Nm 2 automata sebességváltó Allison Előremeneti fokozatok 5 6 Fokozatok száma Hátrameneti fokozatok 1 1 Maximális nyomaték 900 Nm 1491 Nm HIDAK Szóló híd Kapacitás 2,1 m-es fülke 2,1 m 2,1 m-es fülke 2,3 m 4x2 Tehergépjármű 4x4 Tehergépjármű 4x2 Nyerges vontató 4x2 Tehergépjármű P08120 P11140 P11150 P1191 P13170 P1391 P1361 Szóló híd Fordulatszám-csökkentés nélkül Fordulatszám-csökkentéssel 6x2 Tehergépjármű P08120 P11140 P11150 P13170 P1191 P1391 P1361 Nyomaték a tengelyen 800 Nm 1050 Nm 1050 Nm 2600 Nm 1280 Nm 1200 Nm 3100 Nm Tengelyterhelés 8,5 t 11 t 11 t 13 t 11 t 13 t 13 t Maximális összgördülő tömeg 19 t 25 t 32,5 t 44 t 40 t 40 t 70 t LASSÍTÓFÉKEK Motor Lassítási teljesítmény DTI 5 80 kw Kipufogófék DTI kw DTI kw Optibrake DTI kw DTI kw DTI kw Elektromos DTI 5/DTI kw DTI kw Hidraulikus (Allison) DTI 8/NGT kw Hidraulikus (Voith) DTI kw MELLÉKHAJTÓMŰVEK Elektronikusan vezérelt mellékhajtóművek széles választéka jobb megbízhatóság és nagyobb biztonság érdekében: Mellékhajtómű a sebességváltón Mellékhajtómű a motor hátsó részén

39 ALVÁZ KERÉKKÉPLETEK Nyerges vontató 4x2 4x4 6x2 6x2*4 Tehergépjármű Nyerges vontató TENGELYTÁVOK 2,1 M-ES FÜLKE Tehergépjármű 4x2 4x2 2,3 M-ES FÜLKE Tehergépjármű FELFÜGGESZTÉSEK 4x2 6x2 6x2*4 Nyerges vontató 4x2 Gépjárművek 7,5 / 10 /12 t 12 t 13 /14 / 15 / 16 t 13 /14 / 15 / 16 t 18 / 19 / 26 t Kerekek 17,5 19,5 19,5 22,5 22,5 Első felfüggesztés Hátsó felfüggesztés Normál laprugó - Megerősített laprugó Normál laprugó - Megerősített laprugó - Légrugó * Megerősített laprugó Normál laprugó - Légrugó 80 x 2000 / 825 Normál laprugó - Normális laprugó Megerősített laprugó Légrugó Megerősített laprugó Légrugó Normál és megerősített laprugó 80 x 1800 / laprugó hulladékszállításhoz: 80 x 1396 / 1000 D járműcsalád Technika * A DTI 8 motorral

40 FÜLKE FÜLKEKONFIGURÁCIÓK Fülke szélessége 2100 mm 2300 mm Motor DTI 5 DTI 8 DTI 8 DTI 11 Rövid fülke (Day Cab) Rövid fülke + lapos fülketető (Day Cab) Standard fülke (Global Cab) Fülketípus 4 ajtós fülke (Crew Cab) Hosszú fülke + normális fülketető (Night & Day Cab) Hosszú fülke + megemelt fülketető (Sleeper Cab) Hosszú fülke + lapos fülketető (Night & Day Cab) FÜLKE FELFÜGGESZTÉSEK 2 ajtós fülke (2,1 m-es fülke) 4 ajtós fülke (2,1 m-es fülke) 2 ajtós fülke (2,3 m-es fülke) 4 gumibak 2 gumibak a fülke elejéhez 4 mechanikus rugó 2 gumibak a fülke elejéhez és mechanikus rugók a fülke hátsó részéhez 4 mechanikus rugó a fülke középső és hátsó részéhez 4 légrugó 2,1 M-ES FÜLKE DAY CAB CREW CAB GLOBAL CAB

41 2,3 M-ES FÜLKE DAY CAB Lapos fülketető GLOBAL CAB NIGHT & DAY CAB D járműcsalád Technika Lapos fülketető SLEEPER CAB

42 FÉKRENDSZER A következő rendszerek mindegyike az alapfelszereltség részét képezi. EBS + ASR + ESC + AEBS ABS (blokkolásgátló rendszer) Segít megőrzi a jármű irányíthatóságát, megakadályozva a kerekek blokkolását, főleg vészfékezések esetén. Vészfékrásegítő rendszer A fékezési távolság optimalizálása vészfékezések során. Vonóerő-szabályozás Csúszós talajon történő visszaváltások során lehetővé teszi a jármű vonóerejének fenntartását (kivéve 4x4). Fékharmonizálás Segítségével elkerülhető a húzó vagy toló pótkocsi érzete, a különböző fékezési fázisok során. A fékrendszerre vonatkozó figyelmeztetések kopott fékbetét túlmelegedett fékek csökkent fékteljesítmény A fékek és a lassítófékek együttes működtetése Lehetővé teszi a különböző fékrendszerek összekapcsolását: üzemi fék, Optibrake motorfék és egyéb lassítófékek. Előrebillenés-gátlás Lehetővé teszi a félpótkocsi nélküli nyerges vontató előrebillenésének elkerülését fékezés közben. ASR (kipörgésgátló) A kipörgésgátló rendszer segít megtartani a jármű feletti uralmat csúszós úton. ESC (elektronikus menetstabilizátor) Iránystabilitás: segíti a vezetőt a szerelvény iránytartásában (főleg nehéz körülmények között, például esőben, hóban, szűk kanyarokban stb.). Borulásgátló: ez a funkció megakadályozza a jármű felborulását kritikus helyzetekben, például körforgalomban, szűk kanyarokban vagy hirtelen irányváltások esetén. EBL (vészféklámpa) Vészfékezés esetén a hátsó féklámpák automatikusan villognak, hogy figyelmeztessék a többi járművet a veszélyes helyzetre. Tárcsafék-kopás ellenőrző rendszer Fékbetét és féktárcsa kopás figyelmeztetés: megelőző karbantartás (figyelmeztetés 20 %-kal a teljes kopás előtt). Az egyszerűbb karbantartás érdekében, a fékbetétek kopása ki van egyenlítve a tengelyek között. AEBS (automatikus vészfékező rendszer) 15 km/h felett lép működésbe, hogy érzékelje a tehergépkocsi előtt lévő mozgó és álló járműveket. HSA (Hill Start Aid): visszagurulásgátlás * A fékpedál felengedése után a fékek működésben maradnak még pár másodpercig, hogy megkönnyítsék az elindulást az emelkedőn. A funkciót egy nyomógombbal lehet be- és kikapcsolni. * Opcióként rendelhető.

43 CSOMAGOK COMFORT CSOMAG Magas komfortfokozatú vezetőülés (oldaltámasz) Légrugós utasülés Zárt rakodóhelyek a felső tárolóban Légkondicionáló berendezés Rádió CD/MP3, Bluetooth + USB 24 V-os tápellátás előkészítése a felső rakodórekeszben CB előkészítés Okostelefon-tartó Bőrbevonatú kormánykerék FUEL ECO OPTIROLL CSOMAG (RENAULT TRUCKS D WIDE) 3 perces automatikus motorleállítás Power üzemmód letiltása Fuel Eco fokozatváltás Gazdaságos tempomat + Optiroll Optimalizálás Biztonság Élet a fedélzeten Személyreszabás Légterelők Napellenzők Lopásgátlók Rögzítők Tolatókamera Tárcsák Forgófények Konyhai felszerelések Levegő csatlakozók Kiegészítő szőnyegek Rádiók Kihangosító szett Önálló fülkefűtés Dísztárcsák Csavarok FUEL ECO OPTIROLL CSOMAG (RENAULT TRUCKS D WIDE DTI 11) 3 perces automatikus motorleállítás Power üzemmód letiltása Fuel Eco fokozatváltás Eco Cruise Control + Optiroll Kikapcsolható levegő kompresszor PROTECT CSOMAG Visszagurulás-gátló Indításgátló + riasztó Tolatásjelző Keréknyomás-mérő 1 Vision ajtó Felfújó csővezeték SZEMÉLYRE SZABÁS Üléshuzatok Fix tető-légterelő Állítható tető-légterelő rövid fülkéhez Rögzített tetőlégterelő Áttetsző napellenző Füstszínű napellenző Üzemanyaglopás-gátló Fekete színű gumi rögzítő Tolatókamera szett monitorral Metál aluminium sebesség korlátozó tárcsa Öntapadó sebességhatároló tárcsa Dupla, narancssárga forgófény Dupla, kék forgófény 24 V-os vízforraló 25 literes univerzális ivóvíz csap Sűrített levegő-csatlakozás Levegő csatlakozó szett Gumi szőnyeg szett (1 vezető, 1 utas) Polipropilén szőnyeg szett (1 vezető, 1 utas) DAB rádió Nem DAB rádió Bluetooth CK3100 kihangosítókészlet Bluetooth CK3000 kihangosítókészlet Programozható önálló fülkefűtés 22,5 -es rozsdamentes dísztárcsa első kerékre 22,5 -es rozsdamentes dísztárcsa hátsó kerékre Csavar védők Univerzális huzat vezető és utasülésre - 4 féle anyagból választható Személyre szabott üléshuzat vezető, utasoldali ülésre, valamint dupla ülésre - 3 féle anyagból választható - D járműcsalád Technika 42 43

44 A Renault Trucks Oils olajokat ajánljuk. A méretek és a tulajdonságok tájékoztató jellegűek. A gyártó fenntartja az előzetes értesítés nélküli módosítás jogát. Renault Trucks SAS, Ä jegyzett tőkével RCS Lyon. renault-trucks.hu 03/2019

renault-trucks.hu ÁRUTERÍTÉS D JÁRMŰCSALÁD

renault-trucks.hu ÁRUTERÍTÉS D JÁRMŰCSALÁD renault-trucks.hu ÁRUTERÍTÉS RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ ÁRUTERÍTÉSI JÁRMŰCSALÁD 1. MEGTÉRÜLÉS A KAMION HASZNOT TERMEL P 04 ÜZEMANYAG-TAKARÉKOS MOTOROK ÉS ALTERNATÍV ENERGIAFORRÁSÚ KÍNÁLAT P 06

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

renault-trucks.hu ÉPÍTŐIPAR C JÁRMŰCSALÁD

renault-trucks.hu ÉPÍTŐIPAR C JÁRMŰCSALÁD renault-trucks.hu ÉPÍTŐIPAR RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ ÉPÍTŐIPARI JÁRMŰCSALÁD 1. NYERESÉGESSÉG A KAMION HASZNOT TERMEL 9-FÉLE TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ, 3 MOTORBÓL ÁLLÓ KÍNÁLAT KIVÉTELES HASZNOS TERHELHETŐSÉG

Részletesebben

renault-trucks.hu NEHÉZ ÉPÍTŐIPAR K JÁRMŰCSALÁD

renault-trucks.hu NEHÉZ ÉPÍTŐIPAR K JÁRMŰCSALÁD renault-trucks.hu NEHÉZ ÉPÍTŐIPAR RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ NEHÉZ ÉPÍTŐIPARI JÁRMŰCSALÁD 1. NYERESÉGESSÉG A KAMION HASZNOT TERMEL 6-FÉLE TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ, 2 MOTORBÓL ÁLLÓ KÍNÁLAT KIVÉTELES

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

ÁRUTERÍTŐ JÁRMŰVEK RENAULT MASTER. renault-trucks.hu

ÁRUTERÍTŐ JÁRMŰVEK RENAULT MASTER. renault-trucks.hu ÁRUTERÍTŐ JÁRMŰVEK RENAULT MASTER renault-trucks.hu RENAULT TRUCKS_RENAULT MASTER 2 3 RENAULT TRUCKS_RENAULT MASTER RENAULT MASTER FURGON 1. NYERESÉGESSÉG MERT EGY KISHASZONGÉPJÁRMŰ NYERESÉGET TERMEL TISZTÁBB

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 840 000 7 416 800 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 965 000 7 575 550

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick Up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA

CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA CITROËN JUMPER FURGON EURO6 ÁRLISTA Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C0 5 826 000 7 399 020 30 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91DHKW604A0C0 5 951 000 7 557 770

Részletesebben

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT KERAX. www.renault-trucks.hu

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT KERAX. www.renault-trucks.hu RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT KERAX www.renault-trucks.hu RENAULT KERAX ÚGY ÉPÍTETTÉK MEG, HOGY ÉPÍTHESSEN Mit is várnak el tőle? Hogy naponta helyt álljon a lehető legnehezebb körülmények között, maximális

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON BOXER zárt furgon Raktérméret (m 3 ) Kedvezményes nettó ár Kedvezményes bruttó ár ZÁRT FURGON ACCESS ACCESS FT 280 L1H1 2.2 HDi 110 E5 2PU91CHDP604A0C0 3000 2800 8 5 300 000 6 731 000 4 150 000 5 270 500

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MIDLUM. www.renault-trucks.hu

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MIDLUM. www.renault-trucks.hu RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MIDLUM www.renault-trucks.hu RENAULT MIDLUM TEGYE KÖNNYEBBÉ AZ ÉLETÉT! A Renault Midlum kivételes tulajdonságaival, a remek kezelhetőséggel, az egyedülálló hasznos teherbírással

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Fiat Ducato Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Csomagtartó alumíniumból Ducato rövid változathoz. Magasság: közepes és alacsony. Teherbírás: 100 kg. Cikkszám: 50901488 Csomagtartó alumíniumból* Ducato

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Terhelhetôség. Tengelytáv

Terhelhetôség. Tengelytáv Fiat Talento furgon Verzió Térfogat Sincomkód Terhelhetôség Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Nettó ár Bruttó ár m 3 kg mm cm 3 kw/le Nm Ft Ft Új Talento 2.7t 1.6Mjet 95LE L1H1 E6 296.11A.0

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

TALENTO. Műszaki adatok.

TALENTO. Műszaki adatok. TALENTO A verziók felszereltsége és a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelően változhat. A katalógusban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Fiat

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben