EXKLUZÍV EXKLUZÍV. Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÔSZ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EXKLUZÍV EXKLUZÍV. Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK 2013. ÔSZ"

Átírás

1 EXKLUZÍV EXKLUZÍV Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÔSZ Kiadja: QUICK FIX Bt Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes Együttmûködô partner: Europrinting Kft.

2

3

4 H a tökéletes kikapcsolódásra vágyik és egyedi rendezvényhelyszínt keres, lépje át a mindennapok küszübét és keresse fel a Chateau Földváry Kastélyszállót, amely Győrtől mindössze 15 km-re Öttevény községben található. Ha különleges rendezvényhelyszínt keres, a Chateau Földváry mesebeli falai felejthetetlen élményeket tartogatnak az Ön és üzleti partnerei számára. chateau földváry 9153 Öttevény, Fő út. 173 Telefon: / Fax: / www. chateaufoldvary.com

5 Duna Residence: a holland falu Magyarországon A Duna Residence apartman- és üdülőközpont Magyarország festői táján, az Ászár-Neszmélyi borvidék közepén fekszik. A Dunaszentmiklós településen található holland faluként is nevezett ingatlanegyüttes központi főépületében többek között az élményfürdővel rendelkező wellness részleg, gyermek játszóház, étterem, valamint a konferencia- és szekcióterem található. Az üdülőpark lépcsőzetes elrendezéssel kialakított teraszos házakból áll, ahol az összesen 102 apartmanban (ebből 20 luxus apartmanban) akár 400 főnek is szállást tudnak biztosítani. A 2-3 hálószobás légkondicionált lakosztályok 4-6 fő elhelyezésére adnak lehetőséget, minőségi bútorokkal és igényes enteriőrrel, minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkeznek, legyen szó akár a konyháról, akár a kerti bútorokkal ellátott teraszokról. A csendre, nyugalomra vágyó vagy a kisgyermekes családdal érkező vendégek számára is kiváló választás a város zajától távol eső üdülőközpont, mely mégis elérhető távolságban van a szlovák határtól és számos jelentős, programokban gazdag várostól. Ennek köszönhetően a természetkedvelők, a gasztronómia és borkultúra iránt érdeklődők, vagy a történelmi és kulturális értékeket keresők is találnak számukra vonzó programlehetőséget. Az apartmanközpont a víz szerelmesei számára a wellness központ fedett medencéi mellett saját szabadtéri úszómedencét is kínál, továbbá asztalitenisz, billiárd- és csocsóasztal, valamint a fitneszterem mellett sportpályák is várják a sportszeretőket. A Duna Residence pihenésen, kikapcsolódáson kívül kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, megbeszélések, menedzsment tréningek megtartására. Központi épületünk emeletén található, 150 fős körpanorámás konferencia terem csodálatos panorámát nyújt. Az étterem és a drink bár színvonalas kiszolgálást biztosít a résztvevők igényeinek megfelelően, valamint a központ vendégei a parkolót és mélygarázst díjmentesen vehetik igénybe Duna Residence 2897 Dunaszentmiklós, Új út 25. Telefon: (+36) 34/ Internet:

6 SZERVEZZEN RENDEZVÉNYEKET KÜLÖNLEGES KÖRNYEZETBEN ELÉRHETŐ ÁRON! Az V. kerületi Falk Miksa utca 1. szám alatt, a Parlament épületével szemben található az Edutus Főiskola Falk1 Edutus Ház Rendezvényközpontja. A történelmi környezetben többek között három igényes oktató-, egy konferenciaterem, egy exkluzív tárgyaló, valamint egy különleges előadásokra, kiemelkedő színvonalú állófogadásokra alkalmas barokk terem található. A rendezvényközpontban ezen kívül a Baristum Kávézó és az Edufit edző- és konditerem is várja kedves vendégeinket. Áraink megalkotásakor azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy rugalmas és finanszírozható ajánlatot adhassunk ügyfeleinknek, mellyel támogatjuk őket üzleti sikereik elérésében. Konferenciatermünkben főig bonyolíthatók le továbbképzések, konferenciák, tréningek, céges rendezvények, kisebb termeink fő befogadására képesek. A technikai háttér biztosítása mellett rendezvényeink vendéglátásában is szívesen részt veszünk. A kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig felmerülő igényeiket is szívesen kiszolgáljuk. Termeinkben biztosítjuk az alap technikai felszereléseket (projektor, mikrofon), igény szerint azonban videokamera és tolmácsberendezés is bérelhető. Szívesen adunk otthont üzleti tárgyalásoknak, kiemelt partneri találkozóknak, workshopoknak, előadásoknak, képzéseknek, tréningeknek, illetve konferenciáknak. Áraink: Konferenciaterem 100 m fő fogadására alkalmas Ft + ÁFA/nap Barokk teremben (75 m 2 ) állófogadással Oktatótermeink Boér Elek terem 55 m 2 berendezéstől függően fő Ft + ÁFA/nap Felszeghy Béla terem 50 m 2 berendezéstől függően fő Ft + ÁFA/nap Tomcsányi Móricz terem 50 m 2 berendezéstől függően fő Ft + ÁFA/nap Catering, hostess, egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatás: igény alapján történő egyeztetést követően Minden ügyfelünk egyedi, igénye eltérő, így minden esemény kapcsán személyre szabott ajánlatot készítünk! Kérdéseikkel, ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük, keressék rendezvényszervező kolléganőnket az alábbi elérhetőségek egyikén: Nagy Beáta További képek:

7

8

9 A tradíció vonzásában A legendás Gellért klasszikus rendezvénytermeiben közel egy évszázados hagyományokon nyugvó vendéglátást kínálunk Budapest, Szent Gellért tér 1. tel: ,

10

11 Buda központi részén elhelyezkedő szállodánk egyedülálló üvegfalú különterme és csodálatos belső kertje ideális helyszín céges tréningek, előadások, termékbemutatók, családi és baráti rendezvények lebonyolítására. Szobáink kényelmes pihenést biztosítanak a rendezvény résztvevőinek! Hotel Mediterrán 1118, Budapest, Budaörsi út 20/a Tel.: Fax:

12

13 HUNGEXPO HUNGEXPO BUDAPEST BUDAPEST Helyszínajánlatunk Helyszínajánlatunk kisebb kisebb rendezvényekhez rendezvényekhez Ha Ha nagy nagy kiállításokról, kiállításokról, konferenciák konferenciák helyszínéről helyszínéről vanvan szó, szó, akkor akkor a HUNGEXPO a HUNGEXPO az az elsők elsők között között jut jut eszébe eszébe mindenkinek. mindenkinek. Jusson Jusson eszébe eszébe a HUNGEXPO a HUNGEXPO akkor akkor is, is, amikor amikor kisebb kisebb rendezvényhez rendezvényhez keres keres ideális ideális helyszínt: helyszínt: 25-ös 25-ös pavilonunk pavilonunk kiválóan kiválóan alkalmas alkalmas fő részére fő részére meetingek, meetingek, konferenciák, konferenciák, termékbemutatók termékbemutatók megmegrendezésére. rendezésére. Kellemes Kellemes környezetben, környezetben, könnyen könnyen megközelíthető, megközelíthető, a parkolás a parkolás megoldott. megoldott. ÁR: ÁR: fő:fő: ,19.900,Ft/fő Ft/fő fő:fő: ,12.800,Ft/fő Ft/fő fő:fő: ,-Ft/fő ,-Ft/fő fő:fő:9.500,-ft/fő 9.500,-Ft/fő - két - két kávészünettel, kávészünettel, ebéddel ebéddel két - két kávészünettel, kávészünettel, ebéddel ebéddel két - két kávészünettel, kávészünettel, ebéddel ebéddel két - két kávészünettel, kávészünettel, ebéddel ebéddel Az Az árak árak az az ÁFÁ-t ÁFÁ-t nem nem tartalmazzák. tartalmazzák. FENTI FENTI ÁRAINK ÁRAINK AZAZ ALÁBBI ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZÁK: TARTALMAZZÁK: Pavilon: Pavilon: Vendéglátás: Vendéglátás: a pavilon a pavilon bérleti bérleti díjadíja (7 óra (7 óra építéssel, építéssel, óraóra üzemeléssel, üzemeléssel, 4 óra 4 óra bontással), bontással), létszámnak létszámnak megfelelő megfelelő széksoros széksoros berendezése, berendezése, a pavilon a pavilon alapvilágítása, alapvilágítása, rendészet, rendészet, tűzvédelem, tűzvédelem, elsősegély elsősegély a várható a várható létszámnak létszámnak megfelelően, megfelelően, mosdó mosdó ügyelet, ügyelet, a pavilon a pavilon rendezvény rendezvény előtti, előtti, utáni utáni takarítása, takarítása, szemét szemét szállítása, szállítása, hűtés/fűtés hűtés/fűtés Kávészünet Kávészünet (1 órás (1 órás korlátlan korlátlan kávé, kávé, tea, tea, üdítő, üdítő, ásványvíz ásványvíz fogyasztás) fogyasztás) Ebéd Ebéd (konferencia (konferencia ebéd, ebéd, főétel, főétel, saláta saláta desszert) desszert) INFORMÁCIÓ INFORMÁCIÓ Lugosi Lugosi Dorottya Dorottya - értékesítési - értékesítési menedzser menedzser HUNGEXPO HUNGEXPO Vásár Vásár és Reklám és Reklám Zrt.Zrt. H-1101 H-1101 Budapest, Budapest, Albertirsai Albertirsai út 10. út 10. Tel.: Tel.: (+36 (+36 1) 263 1) Mobil: Mobil: (+36) (+36) Fax: Fax: (+36 (+36 1) 263 1) HUNGEXPO HUNGEXPO Vásár Vásár és Reklám és Reklám Zrt.Zrt Budapest, Budapest, Albertirsai Albertirsai út 10. út 10. Levélcím: Levélcím: Budapest, Budapest, Pf. 44. Pf. 44. Tel: Tel: Fax:Fax:

14 Jarl Konferenciaközpont Skandináv kényelem. Teljes körű felszereltség. Kellemes környezet kül- és beltéren. A váci úti irodafolyosó jól megközelíthető részén, modern környezet, teljes körű technikai felszereltség és kényelmes bútorok várják minden kedves Ügyfelünket. Vezetői értekezlet, meeting, tréning, konferencia vagy sajtótájékoztató - nálunk megtalálja a megfelelő helyszínt! Budapest, Váci út 92. Rendezvényszervezés:

15

16

17

18

19 EGER LÜKTETÔ SZÍVÉNEK OTTHONA Az egri lüktetô élet központjában a park-klub.hu csoport jóvoltából újra életre kelt a Park Hotel Minaret, mely a barokk belváros egyik legimpozánsabb miliőében helyezkedik el. A tájegység legfôbb építészeti vonzereje Eger belvárosa, a török hódoltság idejéből fennmaradt Minaret emlékmû, az Egri vár történelmi mûemlékei, a barokk és klasszicista házsorok, melyek között helyezkedik el a Park Hotel Minaret. A hotel kialakítása teljesen tükrözi a város hangulatos kis utcáit, zegzugos kis félreesô találka helyeit, ezzel is még otthonosabbá téve a metropoliszi életet. Eger kiemelt turisztikai központ, ahol egész évben szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb és izgalmas programok várják az ide érkezôket. Érkezzen meg és élje át újra a séta örömét, hiszen a Minaret Hoteltôl pár perc séta alatt részese lehet a Középkori Vásárnak, a Végvári Vigasságnak, a Bikavér Ceremóniának, Eger Ünnepének és tengernyi fesztiválnak és mulatságnak. A szálloda 34 komfort szobája mellett, a Minaret Hotelben helyet kapott egy minden technikai igényt kielégítő meeting terem, egy belsô zárt grill terasz és udvar valamint a hagyományos magyar konyha mellett, egy egyedi és igen különleges gasztronómiai szolgáltatás, a FINGER FOOD&SALAD BAR. Élje át Eger hangulatát, töltôdjön fel nálunk a Park Hotel Minaretben! +36 / Eger, Knézich K. u. 2.

20

21

22

23

24

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. ÔSZ

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. ÔSZ EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. ÔSZ Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô partner: Europrinting Kft. Hotel

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô partner: Europrinting Kft. Konferencia,

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. 100 év. múlt a jelen élményeivel RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. 100 év. múlt a jelen élményeivel RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ 100 év múlt a jelen élményeivel EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô

Részletesebben

Senior pihenés. katalógus

Senior pihenés. katalógus Senior pihenés katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból és egy

Részletesebben

T E N S I K E D V E Z M É N Y K A T A L Ó G U S

T E N S I K E D V E Z M É N Y K A T A L Ó G U S TENSI KATALÓGUS Bank of Tensi Kft. 1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1. Telefon: (+36 1) 345 1585 www.tensi-congress.hu www.tensi-incoming.hu www.tensi.hu info@tensi.hu klub@tensi.hu CIB Bank Zrt. 1027 Budapest,

Részletesebben

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában SZÁLLODA LEÍRÁSA Gyula város első négycsillag superior minősítésű szállodája, a Wellness Hotel Gyula, 68 légkondicionált szobával, 650 négyzetméteres, kétszintes wellness központtal és 250 négyzetméteres

Részletesebben

Pihenés a természetben. katalógus

Pihenés a természetben. katalógus Pihenés a természetben katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból

Részletesebben

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége Nyári kiadványa Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás 2013 Erzsébet-program, a szociális felelősség A Szent Erzsébet-i hagyományokat újragondolva,

Részletesebben

> Debrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke. Ú t i t i p p e k. Hol szálljunk meg? / 200 Hol együnk, igyunk? / 204 Hol szórakozzunk?

> Debrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke. Ú t i t i p p e k. Hol szálljunk meg? / 200 Hol együnk, igyunk? / 204 Hol szórakozzunk? > Debrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke Ú t i t i p p e k Hol szálljunk meg? / 200 Hol együnk, igyunk? / 204 Hol szórakozzunk? / 206 Ú t i tippek hol... Cívis Hotel Délibáb*** 200...szálljunk

Részletesebben

www.orfu.hu szálláskatalógus z t legyen a vendégünk!

www.orfu.hu szálláskatalógus z t legyen a vendégünk! www.orfu.hu Színezd újra a z éle t e d szálláskatalógus legyen a vendégünk! legyen a vendégünk! Hegyek és tavak, népi hagyományok és gasztronómia, napozás és édes semmittevés, fürdõzés és vízi sportok,

Részletesebben

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN A KEDVES OLVASÓ! A Pécs-Mecseki Borút kiadványát tartja a kezében. A prospektusunk célja borútunk minősített szolgáltatóinak a bemutatása és annak elérése, hogy

Részletesebben

Tisza Hotel***, Szeged

Tisza Hotel***, Szeged Tisza Hotel***, Szeged www.tiszahotel.hu Tisza Hotel, Impozáns kényelem, Patinás környezetben, Érezze magát főszerepben! Akciós ajánlatunk - Hosszú hétvégi ajánlat - 3 nap / 2 éj Tisza Hotel***, Szeged

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI NYÁRI CSEREÜDÜLÉSRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI NYÁRI CSEREÜDÜLÉSRŐL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI NYÁRI CSEREÜDÜLÉSRŐL FDSZ MISKOLCI EGYETEMI BIZOTTSÁGA MISKOLC-EGYETEMVÁROS 2011 Tartalomjegyzék: Oldal Siófok, Galamb-köz 4 Balatonszepezd 6 Budapest, Balassa Intézet kollégiuma

Részletesebben

Európa Kemping. Nereus Park Hotel HHH. Hotel Bonvino Wine & Spa HHHH. Ramada Hotel & Resort Lake Balaton HHHH. BALATON - Északi part

Európa Kemping. Nereus Park Hotel HHH. Hotel Bonvino Wine & Spa HHHH. Ramada Hotel & Resort Lake Balaton HHHH. BALATON - Északi part Alsóörs Európa Kemping Az alsóörsi és palóznaki kempingek egybenyitásával jött létre ez a nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely. Kiemelt gyermekbarát kemping. Elhelyezés: 4 fős, plusz 2 gyermek részére

Részletesebben

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N MÁR A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE Irodák 1137 Budapest, Katona József u. 15. (a Westend mellett) Tel.: 269-4744, 373-0454, 288-0714 Fax: 288-0724, 354-0931 E-mail: info@cartour.hu 1024 Budapest

Részletesebben

Borító címoldal. Makó, nem csak hagyma! Fedezze fel!

Borító címoldal. Makó, nem csak hagyma! Fedezze fel! Borító címoldal Makó, nem csak hagyma! Fedezze fel! 2 Programajánlatok Május 26.: Makói Hagymás Ételek Grillfesztiválja Návay tér Május 27.: Lovas gyermeknap Vásártéri lovaspálya Június 16.,23.,30.: Makói

Részletesebben

BAL ALATON ÉSZAKI - P

BAL ALATON ÉSZAKI - P bali 2011 kicsike.qxp 2011.02.10. 14:47 Page 3 BALATON ÉSZAKI - PARP ART A Balaton északkeleti kapujában fekvõ üdülõváros 1990-ben ünnepelte fennállásának ezer éves évfordulóját. Kedvezõ adottságai miatt

Részletesebben

http://boscoloeventpalace.hu/

http://boscoloeventpalace.hu/ http://boscoloeventpalace.hu/ Kapacitás Alaprajz Földszint Első emelet Róma terem Az új szárny első emeletén található nagyterem mindamellett, hogy nagy létszámú konferenciáknak adhat otthont, tökéletes

Részletesebben

PIHENÉS HAZAI TÁJAKON

PIHENÉS HAZAI TÁJAKON PIHENÉS HAZAI TÁJAKON 2008 AUTOCLUB TRAVEL UTAZÁSI FELTÉTELEK szervezett utazásokra és egyéni szállásfoglalásokra A Magyar Autóklub (székhelye: 1024 Budapest, Rómer F. u. 4/A., bej. száma: Fővárosi Bíróság

Részletesebben

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I 13 22 17 32 23 15 14 21 8 6 2 10 26 5 9 25 30 29 24 12 7 11 33 3 1 31 4 SÁRVÁR S Z Á L L Á S H E L Y E I 16 9600 Sárvár, Vadkert u. 1. Tel.: 06 95 523-600 Fax: 06 95 326-504 E-mail: info@sarvarfurdo.hu

Részletesebben

õ reggeli º ± medence Ö www.personaltours.hu 1 Jelmagyarázat

õ reggeli º ± medence Ö www.personaltours.hu 1 Jelmagyarázat Kedvezmények: Előfoglalási kedvezmény: foglalja le utazását First Minute áron irodáinkban 2015. április 30-ig! A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a

Részletesebben

Nyugat-Dunántúl. Fesztiválok, rendezvények A régió 2013. évi programkínálatából

Nyugat-Dunántúl. Fesztiválok, rendezvények A régió 2013. évi programkínálatából Nyugat-Dunántúl A Pannon dombok lejtői, a Kőszegi- és Soproni-hegység jótékony hatású szubalpin klímája és túraútvonalai, az Írottkő Natúrpark, az Őrségi és Fertő-Hansági Nemzeti Park, ez utóbbi a Világörökség

Részletesebben

Gyógyulás és pihenés. katalógus

Gyógyulás és pihenés. katalógus Gyógyulás és pihenés katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

SPA & Wellness. www.termalegeszsegipariklaszter.hu

SPA & Wellness. www.termalegeszsegipariklaszter.hu SPA & Wellness Egészségturizmus www.termalegeszsegipariklaszter.hu A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága jóváhagyásával valósult meg. Európai

Részletesebben

GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN!

GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN! 1 GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN! 2 3 Szálláskínálat Győrben jelenleg 58 szálláshely található. A 1291 szobaszámhoz 2901 férőhely tartozik. A legmagasabb kategória

Részletesebben

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások B1 szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások Tartalomjegyzék, jelmagyarázat, közérdekű Hotelek, panziók, vendéglők 2. Hotel Hunor 3. Várhegy Üdülő és Hotel 4. Hotel König

Részletesebben

POROSZLÓ SARUD TISZAFÜRED ABÁDSZALÓK KISKÖRE ÚJLÔRINCFALVA TISZAVALK TISZASZÔLÔS BEREKFÜRDÔ MEZÔKÖVESD ZSÓRY FÜRDÔ

POROSZLÓ SARUD TISZAFÜRED ABÁDSZALÓK KISKÖRE ÚJLÔRINCFALVA TISZAVALK TISZASZÔLÔS BEREKFÜRDÔ MEZÔKÖVESD ZSÓRY FÜRDÔ Vakáció POROSZLÓ SARUD TISZAFÜRED ABÁDSZALÓK KISKÖRE ÚJLÔRINCFALVA TISZAVALK TISZASZÔLÔS BEREKFÜRDÔ MEZÔKÖVESD ZSÓRY FÜRDÔ Tisza-tó ATisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, 127 km 2 -nyi területével

Részletesebben

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** 2014. IV. negyedév Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** H-2500 Esztergom-Búbánatvölgy, Őrtorony utca 49. Tel.: 33/510-810; 33/510-818; Fax: 33/510-811 Email: info@bellevuehotel.hu; sales@bellevuehotel.hu

Részletesebben

HM Stefánia Tours. Kedvezményes tengerparti nyaralások, városlátogató utak, belföldi üdülések UTAZÁS 2007/1 UTAZÁSI KATALÓGUS TAVASZ NYÁR ÔSZ.

HM Stefánia Tours. Kedvezményes tengerparti nyaralások, városlátogató utak, belföldi üdülések UTAZÁS 2007/1 UTAZÁSI KATALÓGUS TAVASZ NYÁR ÔSZ. HM Stefánia Tours UTAZÁS 2007/1 UTAZÁSI KATALÓGUS TAVASZ NYÁR ÔSZ Balatonkenese»24 old Erdôbénye Kastély Hotel Erdôbénye*** Mátraháza Hotel Vak Bottyán**»26 old Kedvezményes tengerparti nyaralások, városlátogató

Részletesebben