Lételemünk az egészséges levegő

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lételemünk az egészséges levegő"

Átírás

1 Egészséges levegő

2 Lételemünk az egészséges levegő Naponta lélegzetvétellel liter levegőt áramoltatunk át szervezetünkön. A belélegzett levegő minősége alapvető hatással van az egészségünkre. A levegő a vitalitásunk számára oly fontos oxigénen kívül tartalmaz még nitrogént, nemes gázokat és különféle részecskéket. Ez az elegy gyakran messze elmarad az emberi szervezet számára tökéletestől, nagymértékben tartalmaz ártalmas anyagokat, szennyeződéseket. A levegő minősége szempontjából a szennyezettségén túlmenően annak páratartalmát is figyelni kell, s az egészségünk szempontjából optimális szinten tartani. Baktérium Vírusok Gombák Poratka Fertőzések Allergia, Asztma Allergia, Asztma Ózon képződés % Relatív páratartalom százalékban Részecske per 10 légköbméter Szoba Utcai Tengerparti Tiszta levegő levegő levegő levegő 20 millió 1 millió 100 1

3 A jó közérzet Tiszta, egészséges, friss levegővel a BONECO jó közérzetének fenntartásához. healthy air készülékek hozzájárulnak az Ön és családja Az ideális páratartalom, az egészséges levegő növeli a komfortérzetet, jó közérzetet és vitalitást biztosít. Megóvja bőrét, légutait és csökkenti a légúti betegségek előfordulását. Javítja az alvás minőségét, csökkenti a fáradtságot, javítja a környezetünkben található növények, fa bútorok, padlók állagát, fa hangszerek állapotát.

4 Mikor egészséges a levegő? Az egészséges levegő tiszta, por és ártalmas gázoktól mentes. Kellemes hőmérsékletű és megfelelően párás. Tiszta levegő A levegőben található részecske sűrűség mérésével jól kimutatható a levegő szennyezettsége. Hatékony BONECO légtisztítók használatával a légszennyezettség csökkenthető, a káros anyagok kiszűrhetők a levegőből. A légtisztító készülékek a levegőből képesek kiszűrni a baktériumokat, gomba spórákat, állatszőröket, polleneket, allergén anyagokat, ezáltal segít a légúti allergia megelőzésében, illetve a kellemetlen tünetek mérséklésében. Optimális páratartalom Optimális a páratartalom, amikor a beltéri levegő relatív páratartalma 40-60% közötti érték. Amennyiben a relatív páratartalom 40% alatti érték, úgy párásításra van szükség, amikor pedig 60% feletti relatív páratartalmat mér, a pára elvonására, páramentesítésről kell gondoskodnia. Szaktanácsért forduljon az egészséges légkör szakértőjéhez: Infó vonal:

5 A 10 leggyakoribb probléma, amit a száraz levegő okozhat A nem megfelelő páratartalmú és tisztaságú levegő akár az emberek, akár az állatok számára is egészségkárosító hatással bír. Az alacsony páratartalom kihat a fa bútorokra, fa parkettára, illetve a fa hangszerekre is, s azok használhatóságát károsítja. Milyen panaszok jelentkezhetnek Önnél száraz levegő esetén? 1. Kiszárad az orra, gyakori orrvérzés is előfordulhat 2. Szemszárazság, szemviszketés 3. Köhögéssel ébred 4. Kiszárad a torka, mely elősegíti a baktériumok megtelepedését, ezáltal fogékonyabbá válik a légúti betegségekre 5. Gyerekeknél kruppos tünetek jelentkezhetnek 6. Száraz, viszkető bőr 7. Porosabb környezet 8. Könnyebben kialakulhat a légúti allergia 9. Elhangolódó fa hangszerek 10. Recseg, kiszárad a fa parketta, a lépcső, a fa bútorok károsodnak Jelentkeznek Önnél hasonló panaszok? Amennyiben a fenti gondok valamelyike Önnek is gondot okoz, akkor ideje a levegő páratartalmát megmérnie, s alacsony páratartalom esetén a következő oldalakon bemutatott párásítók közül párásítási megoldást választania.

6 Párásítási technológiák Melegpárásító A felforralt víz baktérium mentessé válik, s langyos páraként áramlik ki a helyiségbe. A melegpárásító előnye, hogy a víz minőségétől független, akár nagyon kemény vízzel is használható, s rendkívül higiénikus. Ideális nagy légterekbe. Javasolt felhasználási területek: óvoda, ügyfélváró, nagyobb iroda helyiségek, üzlethelyiség, nappali. Nedvesítőbetétes párásító A nedvesítőbetét magába szívja a vizet. A ventilátor segítségével a szoba levegője átáramlik a nedvesítőbetétes párásítón, s a természetes párolgás elvén önszabályzó módon a levegő páratartalmát az optimális szintre emeli, illetve azon tartja. Folyamatos működésre tervezték, célszerű egy-egy szezonban folyamatosan üzemeltetni. Javasolt felhasználási területek: lakóterek, hálószoba, gyerekszoba, nappali, illetve iroda helyiségek. Ultrahangos párásító Alacsony teljesítmény felvétel mellett nagy hatásfokú párásítást lehet elérni a víz szétporlasztása útján történő köd befújásával. A párakibocsátás látványos, látható ködöt fúj ki a készülék. Kemény víz használata nem javasolt, ám a vízminőség javításáról a beépíthető vízlágyító betét gondoskodik. A negyedik generációs inox/titánium BONECO ultrahang technológia tökéletes porlasztást és hosszú élettartamot garantál. Javasolt felhasználási területek: hálószoba, gyerekszoba Salvus inhalálás

7 Légmosó Egész éves működésre optimális. A levegőt annak szennyeződéseivel együtt átmossa a készülékben forgó tárcsák segítségével, s önszabályzó elven a levegő páratartalmát az optimális szinten tartja. A légmosó azok számára ajánlott, akik a párásítás mellett a levegő megtisztítását is fontosnak tartják, s együttesen, egy készülékkel akarják megoldani. Javasolt felhasználási területek: iroda, üzlet, nappali, hálószoba, illetve ahol poros a környezet. Légtisztítóval kombinált párásító Egy időben nagy hatékonysággal alkalmas párásításra és a légtisztításra egyaránt, ám a két funkció el is különíthető egymástól. Városlakók, légúti allergiában szenvedők számára feltétlenül ajánlott. Javasolt felhasználási terület: minden városi/ szennyezett levegőjű lakóhelyiség, iroda, üzlet, illetve légúti allergiások munkahelye, hálószobája.

8 Az egészséges levegőre a megoldás: A levegő páratartalma elsődlegesen a téli időszakban csökken, a fűtött helyiségekben kiszárad a levegő. Hasonlóan száraz levegő lesz a következménye nyáron a klímaberendezés használatának. Ilyenkor a levegő nedvességtartalmát pótolni szükséges. Figyeljen oda egészségére, környezetére, s télen-nyáron lélegezzen tiszta, egészséges levegőt! Az egészséges levegő előállítására, kialakítására ismerje meg és használja a BONECO healthy air készülékeket. A következő oldalakon a BONECO healthy air készülékekkel ismerkedhet meg, melyek használatával a környezetében egészséges levegőt lélegezhet.

9 Baktérium -és vízkőmentes párásítás bárhol, bármikor S 450 Melegpárásító A BONECO healthy air melegpárásítója a víz forralásával, s a keletkezett gőz kibocsátásával párásít. A párásításnak ez egy igazán higiénikus módja, ezért ideális nagy légterű közösségi helyiségekben használni (pl. óvoda, bank, ügyfélterek, irodák) Teljesen automatikusan az ideális szinten tartja a szoba páratartalmát. Egyszerre csak egy kis menynyiségű vizet forral fel. Ez a gőzpára még a készülék belsejében keveredik a szoba levegőjével így a kifújt pára már nem forró, hanem kellemesen langyos. Az intelligens digitális szabályzó automatikusan az ideális szinten tarja a páratartalmat a helyiségben. Jellemzői: Higiénikus működés Kézmeleg gőz kibocsátás Kemény vízzel is használható Aromaterápiára is alkalmas Karbantartás figyelmeztető Vízkőszűrő betét 7 literes tartály Technikai adatok: Párakibocsátás: 5,5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 60m 2 (150m 3 ) Teljesítményfelvétel: W Víztartály: 7,0 l Tartozékok: A451 Vízkőszűrő betét Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO S450 melegpárásítót.

10 Az abszolút vonzó 2441 Nedvesítőbetétes hidegpárásító Mindig optimális páratartalom természetes önszabályzás. A forma és a funkcionalitás harmóniája egyesül ebben a párásító készülékben. Az elegáns külső hihetetlen egyszerű használattal párosul. Svájci mérnökeink úgy tervezték, hogy a felső nyíláson könnyen betölthető legyen a víz, s Önnek csupán ennyi teendője legyen a párásítóval. Élvezheti a komfortot, a kellemes légkört. A helyiség levegőjét egy nedves szűrőn szívja keresztül egy csendes ventilátor segítségével. A nedvesítő betét - akár egy kanóc - a tartályból önmagától felszívja a vizet. A levegő ezen a nedves rétegen keresztül halad s önszabályzó módon az optimális páratartalmat éri el. Ennek az önszabályozó elvnek, nedvesítő betétnek köszönhetően egész évben folyamatosan üzemeltethető. Aromaterápiára is használhatja, a formatervezett illóolaj adagolóba kedve szerinti illóolajat csepegtethet. Jellemzői: 2 ventilátor fokozat (nappali és éjszakai) Automata kikapcsolás (ha a víz kifogy) Felülről könnyen tölthető Illóolaj tartály-aromaterápia ISS ezüstrúd Technikai adatok: Párakibocsátás: 2,2-3 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 40 m 2 / 100 m 3 Teljesítmény felvétel: 6 W / 11 W Víztartály: 3,8 l Tartozékok: ISS ezüst rúd: 7017 Nedvesítő betét: 5920 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 2441 hidegpárásítót.

11 A kompakt 7145 Ultrahangos párásító A BONECO healthy air ultrahangos készülékek alap modellje, mely páraszint szabályzóval rendelkezik, s a páraerősség is szabályozható a tekerőgombokkal. Jellemzői: 7145 W fehér, 7145B fekete színben Kettős kifújó párásító fej Inox -Titánium BONECO ultrahang technológia Analóg kezelő panel Páratartalom szabályzás Párásítás erősség szabályzás Hideg párát fúj Víztartály kiürülését jelzi Salvus köd inhalálására ideális Ag+ ezüsttel kezelt vízlágyító patron Technikai adatok: Párakibocsátás: 4 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 60 m 2 / 150 m 3 (Csak tisztított vízzel. Kemény víz esetén kisebb légtérbe ajánlott) Teljesítményfelvétel: 39 W Víztartály: 5,0 l Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 Vízlágyító patron: 7531 Vízlágyító patron utántöltő: 7533 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 7145 ultrahangos párásítót.

12 A digitális igényekre termett U 650 Ultrahangos párásító Akár kompakt, akár digitális, a BONECO healthy air ultrahangos párásítóinak mindegyike látványosan fújja ki a párát beépített páratartalom szabályzással rendelkezik a párakifúvás állítható, szabályozható vízlágyító patronnal felszereltek. Jellemzői: Kettős párakifújó tetővel rendelkezik LANGYOS pára kifúvására is alkalmas (max 40 C) Inox-Titánium BONECO ultrahang technológia LCD kijelző Karbantartás figyelmeztető Automata üzemmód Éjszakai üzemmód 1-8 órás időzítő Tartály kiürülés jelző Technikai adatok: Párakibocsátás: 4-5,5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 60 m 2 / 150 m 3 (Csak tisztított vízzel. Kemény víz esetén kisebb légtérbe ajánlott) Teljesítményfelvétel: 29 W (110W előmelegítéssel) Tartály: 5,5 l Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 Vízlágyító patron: 7531 Vízlágyító patron utántöltő: 7533 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO U650 ultrahangos párásítót.

13 A helytakarékos tükör torony 7142 Ultrahangos párásító A látványos, tükrös előlapos külső a modern lakóterekhez igazán jól illeszkedik. Ráadásul a külcsín komoly belső értékeket is takar. A digitális kezelőpanel számos hasznos funkciónak teret enged, s a kényelmes felhasználók könnyen megszeretik nagyméretű tartálya miatt is. Jellemzői: Kettős párakifújó tetővel rendelkezik Langyos pára kifúvására is alkalmas (max 40 C) Inox-Titánium BONECO ultrahang technológia Multifunkcionális digitális kijelző 3 teljesítmény fokozat Karbantartás figyelmeztető Automata üzemmód Éjszakai üzemmód Időzítő Tartály kiürülés jelző Nagy tartály: 7,5 l Technikai adatok: Párakibocsátás: 4-5,5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 60 m 2 / 150 m 3 (Csak tisztított vízzel. Kemény víz esetén kisebb légtérbe ajánlott) Teljesítményfelvétel: 30 W / 40 W / 125 W Tartály: 7,5 l Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 Vízlágyító patron: 7531 Vízlágyító patron utántöltő: 7533 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 7142 ultrahangos párásítót.

14 Az innovatív újító U 700 Ultrahangos párásító Világszerte innovációnak számít - így büszkeségünk az új BONECO healthy air ultrahangos párásító - mely automata karbantartás üzemmóddal (öntisztítás) rendelkezik. A látványos külső, attraktív megjelenés komoly műszaki tartalmat, nagy teljesítményt is takar. Jellemzői: Kettős párakifújó tető Hideg vagy langyos pára közül választhat Kellemes háttérfény gondoskodik a jó komfort érzetről Automata üzemmód Éjszakai üzemmód Nagy párásítási teljesítmény Inox-Titánium BONECO ultrahang technológia Egyszerű tartály kezelés A víztartály eltávolításakor lekapcsol egyedülálló öntisztító üzemmód Nagy tartály: 8,0 l Technikai adatok: Párakibocsátás: max. 6 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 80 m 2 / 200 m 3 (Csak tisztított vízzel. Kemény víz esetén kisebb légtérbe ajánlott) Teljesítményfelvétel: 45 W / 180 W Tartály: 8,0 l Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 Vízlágyító patron: 7531 Vízlágyító patron utántöltő: 7533 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO U700 ultrahangos párásítót.

15 Gyógyklíma Salvus vízzel Lélegezzen a BONECO ultrahangos párásítóival (7142, 7145, U650, U700) előállított Salvus ködöt! Mire jó a Salvus víz? A Bükkszéken feltörő Salvus víz 1951 óta hivatalosan is elismert gyógyvíz. Ásványi anyag összetételének köszönhetően ideális ivó-és inhalálókúrára. A kb. 1 mikron szemcse méretre szétporlasztott Salvus köd a gyógyvízben oldott anyagokat tartalmazza, s a köd belélegzésével eléri a mély légutakat is. A belélegzett SALVUS köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, városlakóknak, poros környezetben dolgozóknak. Különösen ajánlott a légutak hurutos vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedésében (egyes allergiás betegségek, pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára. Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható. Figyelmeztetés: A gyógykúrával kapcsolatosan feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét! Nézze meg a SALVUS gyógyklíma egyszerű kialakításáról, az inhalálásról készült videót.

16 A legkisebb svájci: 7146 SE+ Travel ultrahangos párásító Utazáshoz vigyen magával úti párásítót! Síeléskor, utazáskor is lélegezzen párás levegőt! A túlfűtött vagy klimatizált szállodai szobák levegője gyakran száraz.a száraz levegő egészségügyi panaszokkal járhat, s megzavarhatja a nyugodt alvást, pihenéssel töltött időt. Ennek elkerülésére gondoskodjon az otthonától távol is a megfelelő páratartalomról, a páratartalom növelésére használjon BONECO úti párásítót. Adaptere által a világ bármely táján használható. A párásító tetejére egy 0,5 literes műanyag ásványvizes palackban helyezze a vizet, csapvizet. A Travel úti párásító a vizet szétporlasztja és ködként fújja ki a párát. Jellemzői: Fokozatmentes teljesítmény szabályzás LED fény jelzi, ha kiürült a víz Úti tasak / tartó tok Technikai adatok: Párakibocsátás: 1 dl / óra Teljesítményfelvétel: 15 W Tartály: 0,5 l Elektromos hálózat: V Méret adatok: 110 * 65 * 80 mm Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 7146 ultrahangos párásítót.

17 Tisztítás, párásítás és aromaterápia 1355A Légmosó Az önszabályzó párásítást a légmosó forgó tárcsái biztosítják. A levegőben szálló por, pollen és egyéb szennyeződés megtapad a méhsejt szerkezetűen kialakított nedves tárcsákon, majd a forgás által a az alsó víztálcába kerülnek. A légmosó név is innen ered, a szennyeződéseket természetes módon, szűrő nélkül mossa ki a BONECO légmosó készülék a levegőből. A légmosót könnyű kezelni, kényelmes a működtetése, mivel két fokozatú kapcsolóján a normál vagy az éjszakai csendes üzemmódot választhatja ki a szennyezett vizes tálcát hetente, a tárcsákat elegendő havonta megtisztítani. Mivel a légmosó önszabályzó párásító, s a levegőt is tisztítja, egész évben folyamatosan használhatja. A víz higiéniájáról az ISS ezüstrúd gondoskodik, melyet évente ajánlott cserélni. Technikai adatok: Párakibocsátás: 3-5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 50 m 2 / 125m 3 Teljesítmény felvétel: 9 W / 15 W Víztartály: 7,0 l Tartozék: ISS ezüst rúd 7017 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 1355 légmosót.

18 A kényelmes digitális öntisztulós W490 Légmosó A high-tech érintőkijelző, a hihetetlen funkciók sora és a letisztult forma teszi igényessé ezt a légmosót. Jól illeszkedik a modern irodai enteriőrbe, minimál design lakásokba is. A karbantartás terén öngondoskodó, mivel annak szükségességére figyelmeztet. Az öntisztító folyamat indításával csak a készülékben található tárcsák forognak, a ventilátor lekapcsol, ilyenkor a párásítás szünetel. Speciálisan kiképzett tárcsák vízben forgatásával gondoskodik a megfelelő páratartalomról és közben a levegő szennyezettségének mérsékléséről. A víz higiéniájáról az ISS ezüstrúd gondoskodik, melyet évente ajánlott cserélni. A páratartalom szabályozható, mivel beépített higrosztáttal rendelkezik. A multifunkcionális digitális kijelzőjén találhatók az érintő gombok, melyekkel a 2 teljesítményfokozatot, automata fényszabályzást a tisztító folyamat intervallumát állíthatja be, s a páratartalmat szabályozhatja. A digitális W490 légmosó lekapcsol, ha a víz a tartályából kifogy. Egész évben használhatja párásításra és a levegő tisztán tartására. Technikai adatok: Párakibocsátás: 3-5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 50 m 2 / 125 m 3 Teljesítményfelvétel: 10 W / 16 W Tartály: 7,0 l Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO W490 légmosót.

19 Tisztítás, párásítás és aromaterápia 2055D Légmosó Az elektrosztatikus rendszernek köszönhetően a légmosóban forgó nedves tárcsákra a levegőben szálló szennyeződések intenzívebben megtapadnak, s így párásítás közben ez a légmosó hatékonyabban képes a levegőt megtisztítani. A légmosó olyan természetesen tisztítja meg a levegőt, ahogy az eső teszi a természetben, semmilyen vegyi anyag használatára nincs szükség, mégis az allergiások számára is tiszta lesz a levegő. Az Európai Allergia Kutató Intézet (ECARF) megvizsgálta, s a légúti allergiások számára ajánlja e légmosó készülék használatát. A készülékben forgó tárcsák mellett még egy speciális illóolaj tartály is kialakításra került, ezáltal aromaterápiára is használhatja, jó közérzetét még fokozhatja. Normál és csendes fokozatra kapcsolható. A digitális kezelőpanelen szabályozhatja a páratartalmat. A készülék figyelmeztet, ha karbantartani szükséges. A víz higiéniájáról az ISS ezüstrúd gondoskodik, melyet évente ajánlott cserélni. Technikai adatok: Párakibocsátás: 3-5 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 50 m 2 / 125m 3 Teljesítmény felvétel: 10 W / 16 W Víztartály: 7,0 l Tartozék: ISS ezüst rúd 7017 Karbantartásához a CalcOFF vízkőmentesítőt ajánljuk. BONECO kereskedőjénél megvásárolhatja. BONECO 2055D légmosót.

20 Innováció a légtisztításba P 500 speciális HEPA szűrős légtisztító Akár munkahelyen, akár otthonában használja, az Ön igényeihez alkalmazkodik. A P500 légtisztítóhoz 3 fajt a szűrő közül választhat. Akár különböző élethelyzetekhez, időszakokhoz is igazodhat csupán szűrő váltással. Személyes igényének megfelelő szűrőbetét: BABY a gyerekszobába SMOG dohányosoknak ALLERGY porallergia esetére A háromféle szűrőbetét, melyek közül az éppen Önnek ideálisat használhatja. A légtisztító készülék könnyű kezelhetőségéről a távirányító gondoskodik. Digitális kijelzőjén tájékoztatást kaphat a pillanatnyi légszennyezettségről is. A légtisztító tökéletesen alkalmazkodik a különböző élethelyzetekhez is. A 3 üzemmód közül válassza az Önnek legmegfelelőbbet: AUTO MODE légszennyezettségnek megfelelő automatikus működés SLEEP MODE csendes éjszakai üzem POWER MODE extra gyors légtisztítás Technikai jellemzők: Légtisztítási teljesítmény: 190 m 3 / óra CADR Javasolt helyiségméret: max m 2 Teljesítmény felvétel: 30 W Légszállítás: max. 300 m 3 / óra BONECO P500 légtisztítót.

21 Az innovatív HIBRID H680 Hibrid légtisztító párásító A BONECO új dimenziót nyit az otthoni levegő kezelésben. Ötvözi a légmosók és légtisztító minden előnyös tulajdonságát a legkorszerűbb digitális technológiával. A BONECO H 680 hibrid nagy teljesítményével mind a párásítás terén, mind a légtisztítás terén innovatív és hasznos akár lakásban, akár irodában használja. A nagy teljesítményű, öntisztítós nedvesítő rendszere akár egy 100m 2 lakás optimális páratartalmát képe biztosítani. Az Új hibrid-hepa-aktívszén filtere tökéletes légtisztítást garantál. A BABY üzemmódnak köszönhetően fiatal családok számára is ideális, mert igazán csendes és távirányítóval is működtethető. Ennek a nagyszerű de bonyolult technológiának a kezelése szinte gyerekjáték a digitális érintőgombos kijelzőn. E hibrid modell igazán felhasználó barát: automata üzemmódban a levegő szennyezettségének és páratartalmának figyelembevételével szabályozza a készülék működését. figyelmeztet a vízcserére, szűrőcserére és a tisztításra egyszerű a karbantartása a CLEANING (öntisztító) üzemmóddal. az éjszakai, a baby és az auto üzemmódokkal mindig az Ön igényeihez igazodik mind a párásítás, mind a levegőminőség terén. A távirányítóról minden funkció vezérelhető Technikai adatok: Párakibocsátás: max. 10 dl / óra Javasolt helyiségméret: max. 100 m 2 / 250 m 3 Légtisztítási teljesítmény: 190 m 3 / óra Teljesítményfelvétel: 45 W / 180 W Tartály: 10,0 liter Tartozékok: ISS ezüstrúd: 7017 HYBRID- szűrő H680 filter BONECO H680 párásító légtisztítót.

22 2261 Hepa szűrős légtisztító Iroda, hálószoba, lakószoba ideális kiegészítője, mert HEPA szűrője a portól, pollentől hatékonyan megtisztítja a levegőt. Könnyen áthelyezhető, könnyen kezelhető, s a folyamatos üzemeltetést jól bírja. Technikai jellemzők: Javasolt helyiségméret: 20 m 2 (50m 3 ) Teljesítmény felvétel: max. 45 W Légszállítás: 130 m 3 / óra A HEPA szűrő nemzetközileg elismerten kiszűri a levegőből a háziport, polleneket, allergéneket, baktériumokat, finom port, állatszőrt. A BONECO légtisztítók ráadásul a szagokat, dohányfüstöt is megszűrik, a cserélhető aktív szénszűrő által. A HEPA szűrős légtisztítók nemcsak allergiások számára ajánlottak. BONECO 2261 légtisztítót. A légúti allergiában szenvedők tisztított levegő belélegzésével könnyebben vészelik át az allergia szezont, ráadásul a családtagok is tisztább levegőhöz, kevesebb porhoz jutnak HEPA filteres légtisztító párásítóval 2 db nagy felületű HEPA szűrője által nagyobb légterek levegőjét is hatékonyan szűri meg, ráadásul akár egy időben párásításra is használható. Ideális nappaliban, üzletben, irodában elhelyezni, s egész évben folyamatosan használni. Technikai jellemzők: Párakibocsátás: 3-5 dl / óra Javasolt helyiségméret: 50 m 2 (140m 3 ) Teljesítmény felvétel: max. 42 W Légszállítás: max. 220 m 3 / óra 2071 párásító légtisztítót.

23 Mit gondoljon át, miből készüljön fel párásító választáskor? Csekklista párásító választáshoz Mint láthatja, sokféle készülék közül választhat megoldást a levegő egészséges szinten tartására. Melyiket válassza? Párásító készülék vásárláskor az alábbi kérdéseket tisztázza önmagában, illetve szaktanácsadójával: 1. Milyen problémára keres megoldást? 2. Mekkora légtérben kívánja a párásítást megoldani? Hány légköbméteres a helyiség, helyiségek? 3. Milyen funkciójú a helyiség? (hálószoba, gyerekszoba, iroda, stb) 4. Milyen a vízminőség? Mennyire kemény a víz? 5. A helyiségben hol tud készüléket elhelyezni? Csak földön vagy magasabban lévő polcon, szekrényen? 6. Mennyire fontos, hogy karbantartás szempontjából kényelmes legyen a készülék üzemeltetése? heti karbantartás igényű ritkább karbantartás igényű öntisztító üzemmóddal rendelkezzen 7. Fontos-e, hogy szabályozható legyen a páratartalom a készüléken? +1 Extra funkciókat is használna a párásítóval? Aromaterápia illóolaj párologtatás Salvus inhalálás alap levegő tisztítás tökéletes légtisztítás Szakértő segítségét kérné? Hívja: számot vagy írjon címre

24 Importőr, szakmai támogató: Forgalmazó: boneco-hungary.hu

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás A Vivamax ultrahangos párásító magas frekvencián gyors

Részletesebben

PÁRÁSÍTÓ ÉS LEVEGÕTISZTÍTÓ EGYBEN. GAZDASÁGOS. MEGBÍZHATÓ. RENDKÍVÜL EGYSZERÛEN KEZELHETÕ.

PÁRÁSÍTÓ ÉS LEVEGÕTISZTÍTÓ EGYBEN. GAZDASÁGOS. MEGBÍZHATÓ. RENDKÍVÜL EGYSZERÛEN KEZELHETÕ. PÁRÁSÍTÓ ÉS LEVEGÕTISZTÍTÓ EGYBEN. GAZDASÁGOS. MEGBÍZHATÓ. RENDKÍVÜL EGYSZERÛEN KEZELHETÕ. Miért pont a Defensor PH15 és a Defensor PH28? Nagy teljesítmény A Defensor PH15 és a Defensor PH28 múzeumok,

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH10 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH10 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH10 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! A készülék részei: 1. Gőz irányító nyílás 2. Víztartály fogantyú 3.

Részletesebben

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása CADS-FLEXEO típusú hővisszanyerős készülék Statikus (ventilátor nélküli) magas hatásfokú hővisszanyerővel ellátott készülék (max. 94 hatásfok) alacsony profillal és kis tömeggel lehetővé téve az álmennyezetbe,

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

Amit a párásításról tudni érdemes

Amit a párásításról tudni érdemes Amit a párásításról tudni érdemes 10 szempont, hogy elsőre rögtön azt a párásító készüléket válassza, amire valójában szüksége van! PÁRÁSÍTÁSI KISOKOS Üdvözlöm! Gurubi Zsolt vagyok, 1998-óta foglakozok

Részletesebben

Gyors és hatékony légkondicionálók

Gyors és hatékony légkondicionálók Gyors és hatékony légkondicionálók Good (AR5580) New Boracay (AR4700) AR5580 (RAC/FJM kompatibilis) Good sorozat AR**KSWBSBWK*** Háromszög alakú dizájn Smart Wifi Kényelmesen szabályozhatja légkondicionálóját

Részletesebben

Komfortos fürdőzés egész évben

Komfortos fürdőzés egész évben Komfortos fürdőzés egész évben A szabályzott belső légállapot egy fontos tényező különösen a medenceterekben, ahol a magas relatív páratartalom és a kondenzáció előfordulása csökkentheti a felhasználók

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

TERMÉSZETES HIDEGPÁRÁSÍTÓ EH-50

TERMÉSZETES HIDEGPÁRÁSÍTÓ EH-50 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER TERMÉSZETES HIDEGPÁRÁSÍTÓ EH-50 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

Ultrahangos párásító készülék GYVH24

Ultrahangos párásító készülék GYVH24 Ultrahangos párásító készülék GYVH24 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Állatfigurás párásító gyerekszobába a gyermeke és a család egészségéért! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen

Részletesebben

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja Válaszható üzemmódok az Ön kényelméért Minden TOSHIBA készülék három alapüzemmóddal rendelkezik: hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód. A hűtő-fűtő

Részletesebben

Az AIR WOLF bemutatása. Működési elve

Az AIR WOLF bemutatása. Működési elve Az AIR WOLF bemutatása Ezúttal szeretnénk bemutatni a ventillátorral kényszervákuumolt légtisztító berendezést: az AIR WOLF -ot. Reméljük, hogy készülékünk felkelti az érdeklődését és bizalommal fordul

Részletesebben

1. A fejlesztés célja

1. A fejlesztés célja FTXB-C & RXB-C 1. A fejlesztés célja A Daikin célja az RXB-C és FTXB-C típusú készülékkel, egy magas minőségű belépő inverter gyártása a lakossági piacra, kiváló ár-érték arányban. 2. Külső kinézete 25

Részletesebben

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői Előszó Környezetünket egyre jobban befolyásolja a modern civilizáció fejlődése, az épületek energiatakarékossága és üzemeltetési költségérzékenysége magával hozza az épületburok egyre zártabbá tételét,

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH16 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH16 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH16 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás Otthonunk megfelelő páratartalmának biztosítása egészségünk

Részletesebben

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét 4,18 EER Daiseikai: A tökéletes válasz a szakértőktől érkezik! Toshiba 30 éve tanulmányoz, tervez és gyárt innovatív légkondicionáló rendszereket, aminek eredményeképpen

Részletesebben

Légkondicionálók 2002

Légkondicionálók 2002 Légkondicionálók 00 www.panasonic.hu Tiszta, friss levegô Új, még szebb forma A Panasonic légkondicionálók nemcsak kellemes közérzetet, de egészséges környezetet is biztosítanak a felhasználók számára.

Részletesebben

L G K l í m a k é s z ü l é k e k

L G K l í m a k é s z ü l é k e k L G K l í m a k é s z ü l é k e k ABLAKKLÍMA TÍPUSOK Ez a kis helyet igénylô típus önálló egységként telepíthetô ablakba vagy külsô falba. Az örökéletû szerkezet széles típusválasztékban áll rendelkezésre.

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával!

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával! Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben Bevált minôség a legtöbb extrával! Most Swarovski fülbevalót adunk ajándékba Fisher klímaberendezés vásárlása esetén! Költséghatékony

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett A/A ENERGIAOSZTÁLY Jó hír a pénztárcájának! Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

Ultrahangos párásító készülék ózonos tisztító funkcióval HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ultrahangos párásító készülék ózonos tisztító funkcióval HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ultrahangos párásító készülék ózonos tisztító funkcióval HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! párásító.indd 1 2006.08.03. 14:45:51 párásító.indd 2 2006.08.03.

Részletesebben

Légtisztító 2006 06/02/2007 1

Légtisztító 2006 06/02/2007 1 06/02/2007 1 A probléma: 1 EFA: European Federation of Allergy and Airway Diseases Patients Association 2 EAACI: European Academy of Allergology and Clinical Immunology Organisation Több, mint 80 millió

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

URURU LÉGTISZTÍTÓ. Párásítás és légtisztítás EGYÜTTESEN

URURU LÉGTISZTÍTÓ. Párásítás és légtisztítás EGYÜTTESEN URURU LÉGTISZTÍTÓ Párásítás és légtisztítás EGYÜTTESEN TARTALOMJEGYZÉK 2 Légtisztítás és párásítás 3 A tiszta levegő fontossága 4 Ururu párásítás 5 Továbbfejlesztett technológia 6 Tulajdonságok 8 Főbb

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás Otthonunk megfelelő páratartalmának biztosítása egészségünk

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

FEHU-H kompakt álló légkezelők

FEHU-H kompakt álló légkezelők A FEHU-H egy kompakt levegő betápláló és elszívó készülék, keresztáramú lemezes hővisszanyerővel, meleg vizes fűtéssel és opcioként kérhető beépített hűtött vizes hűtő hőcserélővel. A készülék extrudált

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS FM MAGASFALI FAN-COIL BERENDEZÉS

KEZELÉSI UTASÍTÁS FM MAGASFALI FAN-COIL BERENDEZÉS KEZELÉSI UTASÍTÁS FM MAGASFALI FAN-COIL BERENDEZÉS Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! GL_OM_FM_2014-03-10 1

Részletesebben

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ

SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ SCOUT RX1 ROBOTPORSZÍVÓ Intelligens. Gyors. Alapos. Az új Scout RX1 Képzelje el, hogy hazaérkezik, és a lakás már ki van takarítva. Akarja tudni, hogy mindez hogyan lehetséges? Az új Scout RX1 robotporszívónk

Részletesebben

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés Toshiba DC Hybrid Inverter Toshiba, az Inverter-technika feltalálója A Toshiba 1980-ban kifejlesztette az inverter-technológiát,

Részletesebben

ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ UH-78

ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ UH-78 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ UH-78 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike

Részletesebben

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Letisztult dizájn A freeair 100 készülék kicsi, szinte zajtalan, feltűnés mentes és könnyen integrálható, köszönhetően az egyéni előlapnak egyedi dizájn minden

Részletesebben

P09MN P12MN H09AK H12AK. - Alacsonyfokú fűtés. - Plasmaster ionizátor. - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő

P09MN P12MN H09AK H12AK. - Alacsonyfokú fűtés. - Plasmaster ionizátor. - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő Lakossági légkondicionálók 2013 P09MN P12MN - Alacsonyfokú fűtés - Plasmaster ionizátor - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő - Honey Comb szűrődizájn - Néma üzemmód - Ferdelapátos ventilátor H09AK H12AK

Részletesebben

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban A fordított ozmózis technológiával működő VÍZTISZTÍTÓK, a mosogatópultba könnyen beépíthetőek, használatuk kényelmes, mert a normál ivóvízhálózatra

Részletesebben

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy www.air-o-swiss.hu AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc Lőrinci út 24. Tel: 253-72-85

Részletesebben

AIR CONDITIONING. K í Katalógus 2014

AIR CONDITIONING. K í Katalógus 2014 IR CONDITIONING K í Katalógus 2014 IR CONDITIONING BIO SZŰRŐ ion IONIZÁTOR KOREL bio szűrője egy speciális biológiai enzimből és Eco filterből áll. z Eco szűrő kiszűri a levegőben lévő apró porszemeket

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc rinci út 24. Tel: 253-7285 info@bonair-bg.hu

Részletesebben

Samsung RAC katalógus 2013

Samsung RAC katalógus 2013 Samsung RC katalógus 2013 Jungfrau (K-széria) Jungfrau (Y-széria) Maldive S + Maldive S ++ New Crystal Közös tulajdonságok Zéró fogyasztás készenlétben Samsung klíma berendezéseivel még több energiát takaríthat

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

klímaberendezések 2014

klímaberendezések 2014 klímaberendezések 2014 bemutatkozás A Nord klímaberendezések, a legkorszerűbb és leginnovatívabb megoldások segítségével kínálnak tökéletes megoldást Önnek és családjának. A környezetbarát, energiatakarékos

Részletesebben

Légkondicionáló termékcsalád 2013. Kényelem és hatékonyság

Légkondicionáló termékcsalád 2013. Kényelem és hatékonyság Légkondicionáló termékcsalád 2013 Kényelem és hatékonyság XX XX Tartalom Bevezető 04 Dizájn 08 EcoCool légkondicionálók jó tudni 12 EcoCool modellek 14 ComfortCool modellek 16 Műszaki adatok 18 Stílusos

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Légkondicionáló termékcsalád 2013. Kényelem és hatékonyság

Légkondicionáló termékcsalád 2013. Kényelem és hatékonyság Légkondicionáló termékcsalád 2013 Kényelem és hatékonyság XX XX Tartalom Bevezető 04 Dizájnjegyek 08 EcoCool légkondicionálók jó tudni 12 EcoCool modellek 14 ComfortCool modellek 16 Műszaki adatok 18 Stílusos

Részletesebben

A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen

A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen A probléma a belélegzett levegővel kezdődik, még a saját otthonában is! Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol

Részletesebben

LG légkondicionálók 2010. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval!

LG légkondicionálók 2010. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! LG légkondicionálók 2010 Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! w w w. l g. h u Super Inverter CS09AF/S09AF NH0 CS12AF/S12AF NH0 Optimalizált légáram hűtés és fűtés

Részletesebben

PlasmaMade és tiszta levegő. Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V1.0 000-

PlasmaMade és tiszta levegő. Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V1.0 000- PlasmaMade és tiszta levegő Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V1.0 000- The PlasmaMade Szűrőfilter Garanciák Egészséges levegő Tiszta levegő Azokon a helyeken, ahol több ember él,

Részletesebben

Szellőzés. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12.

Szellőzés. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. Szellőzés Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 A szellőzés fontossága Az energiatudatos építkezések, beruházások

Részletesebben

Ultrahangos párásító készülék 2in1 GYVH26 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ultrahangos párásító készülék 2in1 GYVH26 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ultrahangos párásító készülék 2in1 GYVH26 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el és értelmezze a használati útmutatót! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Egyedülálló

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek Lakossági Oldalfali készülékek Hatékony és takarékos A Daikin oldalfali készülékeivel modern, gazdaságos és hatékony módon lehet biztosítani a tavasz érzetét bármelyik helyiségben, éjjel-nappal, minden

Részletesebben

LB12. Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.

LB12. Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer. LB12 O Luchtbevochtiger voor op reis Gebruikshandleiding...2 P Humidificador de ar portátil Instruções de utilização...8 K Υγραντήρας αέρα για ταξίδι Οδηγίες χρήσης...14 c Rejseluftfugter Brugsanvisning...21

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Háztartási porszívó - dán dizájn és minőség

Háztartási porszívó - dán dizájn és minőség Nilfisk Egyedülálló skandináv dizájn és kiemelked teljesítmény Az új NILFISK SELECT tervezésekor az egyén és a környezet volt az els dleges szempont. A kiemelked teljesítmény, az egyszer használat és a

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Magasfali fan-coil berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Magasfali fan-coil berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WH Magasfali fan-coil berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! GL-A-WH050229 Biztonsági

Részletesebben

F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N

F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N F I N N - I N F R A - D U A L S Z A U N A K A B I N K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó 1 T A R T A L O M 3. oldal Termékismertető 4. oldal Szauna beüzemelése 5. oldal Szauna használata 6. oldal Vezérlő használata

Részletesebben

Háztartási porszívó a világbajnokok között

Háztartási porszívó a világbajnokok között A trend, amivel manapság szembesülünk, az az, hogy egyre többen szenvednek valamilyen allergiás megbetegedéstől, melyet komolyan kell vennünk. A porszívócsalád tökéletes szűrési teljesítménnyel és ultra

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S

A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S A fejlődés mindenekelőtt P A D L Ó F Ű T É S következetesség a választásainkban. Az ember mindig is szeretett jobb élőhelyet kialakítani magának. Az Uponor ebben nyújt segítséget. Mert ha egész évben kellemes

Részletesebben

Klíma és légtechnika szakmai nap

Klíma és légtechnika szakmai nap Klíma és légtechnika szakmai nap Hővisszanyerők műszaki paraméterei és jelentésük Tóth István Zehnder Group Magyarországi Képviselet 12/8/2015 Zehnder és Paul hővisszanyerők lakásba, családi házba 2 08.12.2015

Részletesebben

UV megvilágító A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli.

UV megvilágító A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. UV megvilágító Felhasználói kézikönyv A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. 1. A készülék alkalmazása......2 2.

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV Kényelem egész évben. MODELEK FTX50KMV1B FTX60KMV1B FTX71KMV1B Jellemzők Fokozott kényelem és energiatakarékosság KÉNYELMI LÉGFÚVÁS A levegőáramlás felfelé

Részletesebben

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató LB 88 H H Levegőpárásító Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com MAGYAR Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékek egyikét választotta.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók DP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:12 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52]

Részletesebben

Norit Filtrix LineGuard

Norit Filtrix LineGuard Norit Filtrix LineGuard BEMUTATÁS A LineGuard egy ultraszűrést alkalmazó vízkezelő rendszer. Az ultraszűrő (UF) alkalmazása nagyon széleskörű ezek egyike az ivóvíz kezelés. Felhasználási területek: Az

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER RO

HUMANCORP LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS. rendszerek A ZENEER RO LABORATÓRIUMI TISZTÍTOTT VÍZ ELÕÁLLÍTÁS HUMANCORP rendszerek A ZENEER RO kompakt víztisztító berendezés család egy hálózati vízrõl mûködõ fordított ozmózis alapú rendszer, mely háromféle teljesítményben

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat SILENT-100 sorozat Axiális fürdőszobai elszívóventilátorok 95 m³/h légszállítással 100 mm átmérőjű körkeresztmetszetű csővezetékhez. A motor silent-elastic-block-ra van építve, amely csillapítja a rezgéseket

Részletesebben

Biztonsági előírások 4-5. Rendeltetésszerű használat.5. Készülék leírása. 6-7. Használatba vétel előtt 8. Üzembe helyezés 8-9.

Biztonsági előírások 4-5. Rendeltetésszerű használat.5. Készülék leírása. 6-7. Használatba vétel előtt 8. Üzembe helyezés 8-9. Légtisztító LR 700 Tartalom Előszó 3 Biztonsági előírások 4-5 Rendeltetésszerű használat.5 Műszaki adatok.6 Készülék leírása. 6-7 Használatba vétel előtt 8 Üzembe helyezés 8-9 Szűrőcsere 10-11 Tudj meg

Részletesebben

EASY-BID Kft E A S Y - B I D w w w. e a s y b i d. h u

EASY-BID Kft E A S Y - B I D  w w w. e a s y b i d. h u HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A Comfort-Bid ECO KÉSZÜLÉKHEZ A KÉSZÜLÉK RÉSZEI Gumírozott ütköző Távirányító WC-tető Kezelő panel LED visszajelző fény Vízbekötési pont Fűthető ülőke Szárítási pont Kezelő panel Fúvóka

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy AOS 2071 típusú légtisztító-párásító készülékhez

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy AOS 2071 típusú légtisztító-párásító készülékhez HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy AOS 2071 típusú légtisztító-párásító készülékhez Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc rinci út 24. Tel: 253-7285 www.bonair.hu

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Általános tiltás A készülék víz elleni védelmével kapcsolatos tiltások VIGYÁZAT (az alábbi figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása személyi sérülést vagy akár halált

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

C. A készülék működése

C. A készülék működése TARTALOMJEGYZÉK A. SOTO B. Termékjellemzők C. A készülék működése D. Hibaelhárítás E. Figyelmeztetés Gratulálunk,hogy a SOTO Madebyzen aromadiffúzort választotta. Kérjük őrizze mega ezt a használati útmutatót

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY]

PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY] PurePro ASTROBOY pult feletti RO víztisztító, hordozható tartály [ASTROBOY] PurePro ASTROBOY háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) ivóvíztisztító vízhálózatra szerelhető, pult feletti kivitelben,

Részletesebben

LG légkondicionálók 2009. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval!

LG légkondicionálók 2009. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! LG légkondicionálók 2009 Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! w w w. l g. h u Super Inverter S09AQ NB0 / S12AQ NB0 Energiatakarékos működés Neo-Plazma légtisztító

Részletesebben

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:2 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52] 422-643

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - szabályozott szellőzéshez Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre Hatékony épületszigetelés és növekvő zajterhelés Szabályozott

Részletesebben