PlasmaMade és tiszta levegő. Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PlasmaMade és tiszta levegő. Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V1.0 000-"

Átírás

1 PlasmaMade és tiszta levegő Hogyan adjunk el tiszta levegőt mindenkinek, mindenhol V

2 The PlasmaMade Szűrőfilter Garanciák Egészséges levegő Tiszta levegő Azokon a helyeken, ahol több ember él, mint a nappali, hálószoba, iroda és várótermekben, a levegőben mindenféle egészségtelen anyagok, mint a baktériumok, penész és vírusok találhatóak. A levegő tisztító deaktiválja ezeket az anyagokat. Minimálisra csökkenti ezen anyagok áthelyezését. Hatásos: Lebegő vírusok Baktériumok Penész Veszélyes gázok Kátrány és cigaretta füst Nikotin Bár szabad szemnek láthatatlan, minden hely pollent, házi port és egyéb allergént tartalmaz. Ezek az allergének nem különösebben károsak az emberekre, kivéve akkor, ha Ön allergies rájuk. A PlazmaMade Légszűrő gondoskodik arról, hogy ezeket az anyagokat eltávolítja a levegőből. Továbbá, a háziporatka is eltűnik. Az allergiás reakciók esélye jelentősen csökken. Hatásos: Házi poratka; Pollen; Állati szőr; Por; Kutya és macska szőr. Friss levegő A PlazmaMade légszűrővel, a kellemetlen szagok, mint például az élelmiszer illatok, a cigaretta füst és állati szag a múlt részévé válnak. PlazmaMade technológia azonnal lebontja a szagokat, ügyelve arra, hogy a helyiség friss marad. Egyébként, a PlasmaMade Légszűrő negatív oxigén ionokat generál. A PlasmaMade Légszűrő kibocsátása frissítő és koncentráció javító hatást fejt ki a tester és lélekre. Hatásos: Koncentrálóképesség elvesztése; Fejfájás; Beteg épület szindróma; Kellemetlen szagok, mint: füst, élelmiszer szaga, állat szaga, mosdó szaga.

3 PlasmaMade Levegőszűrő röviden Tiszta levegő mindenkinek, mindenhol. Előnyök a hagyományos légtisztító készülékekkel szemben Hagyományos légtisztító Kiszívja a piszkos levegőt. Ez növeli az energiafogyasztást és a fogyasztás költségeit. Csak a kiszívott levegő less megtisztítva PlasmaMade Légszűrő Visszavezetés alapján működik. Ez kiküszöböli az energia és hő veszteséget. A levegő tisztítása a készülékben történik, ugyanakkor közvetlenül a térben. Egyedi & innovatív Univerzális és innovációs termék több alkalmazás. Recirkulációs szűrőként alkalmazható új és meglévő szívókorongon. Levegőszűrőként alkalmazható légtisztító készülékeken és hő visszanyerő egységeken. A szűrés PlasmaMade technológia visszavezetésén működik. A levegő csak kikerül a térből, de nincsen megtisztítva. Az illatok, pollen, allergének és más szennyező anyagokat a levegőből a Plazma Made kiszűri visszavezetéssel. A filtereket ki kell cserélni/kitisztíttatni. Többnyire nagyon hangos készülékek. Öntisztító szűrő. Nincsen szükség mechanikus előszűrőre. A szűrő önmagától tisztul. Nincs hang és van egy zajcsökkentő hatása az eszközön, amelyen a szűrő használatos. Magas az energia fogyasztása. Alacsony az energia fogyasztása (12 watt), DC technológiát használ és 12-volt erővonalat.

4 A tiszta levegő mögötti technológia A négy módszer kombinációja: 1. PlasmaMade Légszűrő plazma technológia; 2. Üvegszálas nano szűrő elektromosan töltődik; 3. Elektrosztatikus szűrő, 2 fémmagból tevődik össze; 4. Aktív szén szűrő. Módszer 1 A PlazmaMade plazma generátor biztosítja, hogy az ionizált plazma (O3) kikerül a O2 csoportokból a levegőbe. Ugyanakkor, a H2O- csoportok felvannak osztva pozitív hidrogén Módszer 3 A két elektrosztatikus rész biztosítja, hogy a tárolt durva szennyező anyag kikerül az üvegszálas szűrőn keresztül szikrakisüléssel. ion és negatív oxigén ionra, amit ionizációnak nevezünk. Módszer 2 Az üvegszálas rész gondoskodik arról, hogy a durva szennyeződések megakadnak a nano üvegszálas szűrőn. Ez elektrosztatikusan töltődik fel az elektrosztatikus szűrővel. Módszer 4 A szén szűrő biztosítja, hogy a kibocsátott O3 (ózont) elfogja, ami azt jelenti, hogy csak O2 (oxigén), CO2 (szén- dioxid) és H2O (víz) marad meg. A rendelkezésre álló OH- csoportok eltávolítják a hidrogén molekulát (H) a baktérium védő héjáról. Ennek köszönhetően a szagok, penész, baktériumok és vírusok eltűnnek. Szennyezett levegő Módszer 1 Módszer 2 Módszer 4 Tiszta levegő Módszer 3

5 Knowhow tippek PlasmaMade tekintetében Tipp 1: PlasmaMade alkalmazások Hollandiában: 1.1 millió üzlet; 7.5 millió háztartás; 1 millió ember allergiában szenved; 2.3 millió macska tulajdonos; 1.5 millió kutya tulajdonos; fodrászüzlet; étterem. Röviden: szinte minden személy vagy üzlet PlasmaMade Légszűrő előnyben részesül. Tipp 2: Ossza meg az eredményeket, hagyja a működést a készüléken Egy kliens számára sokkal érdekesebb megismerkedni egy készülék eredményével, mintsem a plazma technológia minden részletét ismerni. Ezért mindig mutassa meg a PlasmaMade Légszűrő használatának eredményeit. PlasmaMade garancia: Tiszta levegő Elfogja a pollent, házi port és egyéb allergén anyagokat és innaktiválja őket. Egészséges levegő Hatástalanítja a vírusokat, baktériumokat, nikotint és a penészt. Friss levegő Javítja a levegő minőségét, több oxigént biztosít a térben, semlegesíti a kellemetlen szagokat az emberektől, állatoktól, ételtől és cigarettától.

6 Tipp 3: Hogyan működik Mi történik akkor, ha a kliens tudni szeretné a PlasmaMade egyedi működését? Tegye egyszerűvé! Példaként használja az alábbi magyarázatot: A PlasmaMade Légszűrő plazmát és ionokat termel, amelyek levegővel keverednek, majd átkerülnek az elektrosztatikus szűrőn. A kellemetlen szagok és összetevők koncentrálódnak és lebomlanak, így a levegő tiszta, friss és egészséges lesz. Tipp 4: A tiszta levegő láthatatlan, mutassa meg, hogy működik A PlasmaMade légtisztítókat alaposan tesztelik a különböző cégek és háztartások. Tapasztalatuk látható a weboldalunkon vagy a szórólapokon olvasható. Tipp 5: A promóciós anyag használata The PlasmaMade légszűrő speciálisan kifejlesztett levegő (főzés) tisztítására és könnyen telepíthető gyakorlatilag bármilyen tetőn Tipp 6: Használati leírás a páraelszívón The PlasmaMade Légszűrő óriási siker. Ha a vásárlók megismerik a forradalmi működését, megakarják vásárolni. Bárki számára, aki még nem ismeretes a PlasmaMade Légszűrővel, a PlasmaMade szórólapot készített. Tegye őket a kijelzőre.

7 Ki tesz szert előnyre a tiszta levegőből? Üzlet Használók Kórházak; Iskolák; Éttermek; Dohányzó részek; Petrolkémiai ipar; Mezőgazdasági szektor; Üvegházak; Vetőmag ipar; Fitnesz helyiségek; Uszodák; Irodák. Allergiában szenvedő páciensek; Állattartók; Dohányzók; Emberek páraelszívó nélkül; Alacsony ellenállással rendelkező emberek; Lakosok egy házban lefolyó vagy páraelszívó nélkül; Újonnan épült házak 2015 től NEN 7120; Lakások/passzív házak lakói. Folyamatosan tiszta levegő A PlasmaMade Légszűrő szag és por szenzorral rendelkezik. A levegő minőségétől függően, a PlasmaMade Légszűrő aktiválódik. A fürtözött ionok száma automatikusan alkalmazkodik a szennyeződés szintjéhez. Ennek eredménye a beltéri levegő folyamatos minősége.

8 Karbantartás, tisztítás és garancia Karbantartás The PlasmaMade Légszűrő nagyon alacsony karbantartást igényel. A terméket arra fejlesztették és építették ki, hogy az eszközt megfelelően megtisztítsa. Tisztítás The PlasmaMade Légszűrő előszűrő nélkül működik. Ha a szenzor külseje koszos, azt könnyen meg lehet tisztítani egy porszívóval. Nincs szükség időszakonként kicserélni a részt. Garancia The PlasmaMade Légszűrő teljes 5 éves garanciával rendelkezik.

9 GYIK: Kilenc leggyakrabban feltett kérdés 1. Mi a PlasmaMade technológia? A PlasmaMade technológia egy egyedi tisztító módszer, amely egyben javítja a beltéri és kültéri levegő minőségét ionizáció, plazma és elektrosztatikus szűrés használatával. Ezt a technológiát a PlasmaMade találta ki és teljesen szabadalmaztatott. 2. Mely berendezésre alkalmazható a szűrő? A szűrő minden berendezésre alkalmazható, amely levegőtisztításra alkalmas. Ilyenkor gondoljon a páraelszívóra, hő visszanyerő egységekre, légtisztítókra és légkondicionálókra. A szűrő önállóan szabályozza magát, ami azt jelenti, hogy akkor aktiválódik, amikor levegőáramlást érzékel. 3. Mi a különbség a hagyományos levegőtisztítótól? PlasmaMade Légszűrő négy módszert használ, hogy teljesen megtisztítsa a levegőt. A hagyományos plazma szűrő vagy szén szűrő csak specifikus összetevőkre működik, mint pl. a szagok vagy a baktériumok. Egyébként, általában a legkisebb sarkokat nem éri el. 4. Rendelkezik- e a PlasmaMade Légszűrő technológia egyéb levegő tisztító előnnyel? Igen. A PlasmaMade ionokon kívül, a készülék oxigén ionokat is generál. Ezek megújítják az oxigén minőségét a térben. Ezzel a szoba frissebb less és megelőzi a koncentrálóképesség elvesztését és a fejfájást. 5. Vajon a PlasmaMade Légszűrő igényel karbantartást? A készülék nagyon alacsony karbantartást igényel, és nem kell tisztítani. A technológia nem igényel karbantartást. 6. Miért mutatja a PlasmaMade csak a levegőszámítás formuláját? A formula egy útmutató, amelyet sokszor teszteltek, azért, hogy a PlazmaMade olyan időtartamot nyújtson, ami képes a levegő tisztításához. Ne feledj, hogy ez csak egy iránymutatás. 7. Milyenek a szűrő méretei? A szűrő nagyon kompakt. A pontos méret ezen a weboldalon található: 8. Továbbra is szellőztetnem kell, amikor a PlasmaMade Légszűrőt használom Azt tanácsoljuk, hogy mindig szellőztessen, még amikor a PlasmaMade Légszűrőt is használja. Ez szükséges egy jó és egészséges környezethez. 9. Vajon PlasmaMade technológia veszélyes? A PlasmaMade Légszűrő megfelel a legmagasabb előírásoknak, amelyek egy légtisztítóra vonatkozhatnak. A PlasmaMade Légszűrő TÜV által tesztelt és egyediként minősített kategóriájában. A termelt ionok és plazma O 3 molekula konventrációja túl alacsony ahhoz, hogy káros legyen hosszútávon. Pozitív hatása van a fizikai és mentális egészségére is.

10

11 Elérhetőség Értékesítési & Általános Osztály Látogatási cím:* PlasmaMade Burgemeester Niemeijerstraat TD Staphorst Hollandia * Időpont egyeztetés szerint Posta cím: PlasmaMade Postbus AD Staphorst Hollandia Tel. Fax: Web: +31 (0) (0) info@plasmamade.com Helpdesk & Műszaki Kérdések Telefon (08:00 17:00): E- mail: +31 (0) helpdesk@plasmamade.com Nemzetközi kérdésekre vonatkozólag forgalmazással, szállítással és Hollandián kívüli értékesítéssel kapcsolatban látogassa meg ezt az oldalt: agents Version: 2.0 Date of issue: Május 1.

GUC 1214 Telepítés és felhasználási Útmutató HU

GUC 1214 Telepítés és felhasználási Útmutató HU GUC 1214 Telepítés és felhasználási Útmutató HU A PlasmaMade Légszűrő telepítése előtt mindig óvatosan olvassa el az útmutatót és vigyázza meg későbbre. Fontos, hogy a PlasmaMade Légszűrőt az útmutató

Részletesebben

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214 PRODUCTSHEET PlasmaMade légszűrőguc1214 1. BEMUTATKOZÁS A PlasmaMade légszűrő GUC1214 az új NEN 7120 2015. Január számára lett kifejlesztve, a szagelszívó csak recirkulációként használható. 2. MŰKÖDÉSE

Részletesebben

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja Válaszható üzemmódok az Ön kényelméért Minden TOSHIBA készülék három alapüzemmóddal rendelkezik: hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód. A hűtő-fűtő

Részletesebben

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 Kutatások bebizonyították, hogy szoros összefüggés van a levegő tisztasága és a benne élő emberek egészsége között.

Részletesebben

Küldetésünk nagyon egyszerű. Olyan probélmákat oldunk meg, amelyek fölött mások elsiklanának.

Küldetésünk nagyon egyszerű. Olyan probélmákat oldunk meg, amelyek fölött mások elsiklanának. Küldetésünk nagyon egyszerű. Olyan probélmákat oldunk meg, amelyek fölött mások elsiklanának. A legerősebb vezeték nélküli porszívó* A Dyson saját gyártású V6-os motorjával. Dyson V6 digitális motortechnológia

Részletesebben

KlÍMABERENDEZÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

KlÍMABERENDEZÉS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KlÍMABERENDEZÉS Kérjük, mielõtt szobai klímaberendezését felszerelné és üzembe helyezné, gondosan és alaposan olvassa el ezt a felhasználói kézikönyvet. TYPE : FALRA SZERELT KIVITEL

Részletesebben

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « RESIDENTIAL WE ARE TOSHIBA. Termékeinket az általunk képviselt értékek alakítják.. A Toshiba vállalat

Részletesebben

- egy magasabb életminőségért

- egy magasabb életminőségért KLÍMAKÉSZÜLÉKEK 2008 - egy magasabb életminőségért Európai márka 15 éve a piacon Hollandiában piacvezető saját szegmensében Csúcsminőség Turbó üzemmód Automata légterelés 2 év garancia Arany technológia

Részletesebben

Tartalom. A Meech International négy termékcsoportot gyárt és forgalmaz: Ipari sztatikus és porszennyezôdést kezelô berendezések

Tartalom. A Meech International négy termékcsoportot gyárt és forgalmaz: Ipari sztatikus és porszennyezôdést kezelô berendezések A Meech International négy termékcsoportot gyárt és forgalmaz: Ipari sztatikus és porszennyezôdést kezelô berendezések Felülettisztító berendezések Elektronika, valamint tiszta termek berendezései (ESD/

Részletesebben

MARKETING MESTERSZAK Marketingkutatás 5. előadás KÉRDŐÍVSZERKESZTÉS. 2015. 03. 14. Magyar Mária - BME MVT

MARKETING MESTERSZAK Marketingkutatás 5. előadás KÉRDŐÍVSZERKESZTÉS. 2015. 03. 14. Magyar Mária - BME MVT MARKETING MESTERSZAK Marketingkutatás 5. előadás KÉRDŐÍVSZERKESZTÉS 2015. 03. 14. Magyar Mária - BME MVT 2 A mai anyag Kérdőívszerkesztés folyamata Kérdőív logikai/szerkezeti felépítése Kérdéstípusok Kérdések

Részletesebben

SZÁLAS ALGA MEGSEMMISÍTŐ KÉSZÜLÉK CÉLSZERŰ HASZNÁLATA

SZÁLAS ALGA MEGSEMMISÍTŐ KÉSZÜLÉK CÉLSZERŰ HASZNÁLATA 1.oldal, összesen:5 A VELDA I-TRONIC SZÁLAS ALGA MEGSEMMISÍTŐ KÉSZÜLÉK CÉLSZERŰ HASZNÁLATA Az asztronautikai technológiából származtatott Velda I-Tronic készülék forradalmian új eljárást testesít meg a

Részletesebben

LG CAC KLÍMABERENDEZÉSEK

LG CAC KLÍMABERENDEZÉSEK 50Hz LG CAC KLÍMABERENDEZÉSEK A berendezés kellemes hômérsékletet társít Önhöz. LG CAC KLÍMABERENDEZÉSEK Modell választék 2004 Típus Teljesítmény (Btu/h) 9,000 12,000 18,000 24,000 Álmennyezeti kazettás

Részletesebben

CentroPelet ZS10 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ FŰTÉSTECHNIKA. a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához

CentroPelet ZS10 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ FŰTÉSTECHNIKA. a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához FŰTÉSTECHNIKA Centrometal d.o.o. - Glavna 12, 40306 Macinec, Horvátország, tel: +385 40 372 600, fax: +385 40 372 611 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához

Részletesebben

Geberit Sigma80, a legmagasabb formatervezési, higiéniai és komfortigények kielégítésére

Geberit Sigma80, a legmagasabb formatervezési, higiéniai és komfortigények kielégítésére Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Geberit Sigma80, a legmagasabb formatervezési, higiéniai és komfortigények kielégítésére A minimalista formatervezés és a modern technológia nagyszerű kombinációja:

Részletesebben

Üzemeltetési kézikönyv

Üzemeltetési kézikönyv (Mennyezeti, légcsatornás) VAM150FC VAM250FC 7 1 2 1 8 7 6 9 15 17 1 5 10 16 1 11 12 1 1 1 2 2 2 5 6 5 6 VAM150F VAM250F Tartalomjegyzék Oldal Tudnivalók a biztonságról...1 Alkatrészek...2 Üzemeltetés...2

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Szilikagél, narancssárga

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Szilikagél, narancssárga Verzió: 04 Felülvizsgálva: 2015.11.23 Nyomtatás dátuma:2015.11.23 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Anyag vagy keverék neve: CAS szám: EU szám: Termék

Részletesebben

DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV MODELLEK FTXZ25NV1B FTXZ35NV1B FTXZ50NV1B TARTALOMJEGYZÉK Üzemeltetés előtt Biztonsági előírások... 3 Alkatrészek neve és funkciója... 5

Részletesebben

HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS

HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS Verzió: 02 Kiadás: 16.06.2006 HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS DUPLEX légkezelő egységekhez ATREA s.r.o., V Aleji 20 tel.: (+420) 483 386 111 466 01 Jablonec nad Nisou fax: (+420) 483 386 112 Cseh

Részletesebben

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72 Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71 Intelligens szűréstechnika... 72 Elszívó- és szűrőberendezések részletei...... 73-74 Központi elszívórendszerek felépítése

Részletesebben

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214 PRODUCTSHEET PlasmaMade légszűrőguc1214 1. BEMUTATKOZÁS A PlasmaMade légszűrő GUC1214 az új NEN 7120 2015. Január számára lett kifejlesztve, a szagelszívó csak recirkulációként használható. 2. MŰKÖDÉSE

Részletesebben

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 OASE Passionate about water Az OASE támogatja a Kenyai segélyprojektet Kenya keleti vidékein az év legnagyobb része forró és száraz. A Machakos régió hagyományosan

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás Otthonunk megfelelő páratartalmának biztosítása egészségünk

Részletesebben

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy www.air-o-swiss.hu AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc Lőrinci út 24. Tel: 253-72-85

Részletesebben

Lakossági légkondicionáló

Lakossági légkondicionáló 2012 Lakossági légkondicionáló H09MW H12MW - Plasmaster ionizátor - Plasmaster automatikus tisztítás - Antiallergén szűrő - Antivírus szűrő - Honey Comb szűrődizájn - Tökéletes csend Minta A09AW1 A12AW1

Részletesebben

Használati útmutató. 2. Katód a T-Flow 05/15-höz cikk: 126705 Katód a T-Flow 35/75-höz cikk: 126710

Használati útmutató. 2. Katód a T-Flow 05/15-höz cikk: 126705 Katód a T-Flow 35/75-höz cikk: 126710 Használati útmutató 1. Anód a T-Flow 05-höz cikk:126685 Anód a T-Flow 15-höz cikk: 126690 Anód a T-Flow 35-höz cikk: 126695 Anód a T-Flow 75-höz cikk: 126700 2. Katód a T-Flow 05/15-höz cikk: 126705 Katód

Részletesebben

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L.

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. ÉPÍTKEZÉS Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. Két kompakt porszívó különösen magas szívásteljesítménnyel. Mindenhová elkíséri és mindent magával visz. Átgondolt

Részletesebben

Ismerje meg a szervezetét! Idiopathiás Pulmonális Fibrózis (IPF)

Ismerje meg a szervezetét! Idiopathiás Pulmonális Fibrózis (IPF) Ismerje meg a szervezetét! Idiopathiás Pulmonális Fibrózis (IPF) A jelen könyv megjelenését támogatja: Kedves betegek, családtagok és gondozók! Információ www.boehringer-ingelheim.hu A jelen könyv célja,

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV MODELEK FTXS35K2V1B FTXS42K2V1B FTXS50K2V1B FTXS35K3V1B FTXS42K3V1B FTXS50K3V1B Kiemelt funkciók A kényelem és energiatakarékosság érdekében INTELLIGENS

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak - Oldalkefe - Vákuummotor ------ Forgókefe ------ Gumikefe ------ Felmosó ------ Fertőtlenítő ------ Szűrő ---- Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak Az oldalkefe a falak és sarkok

Részletesebben

COMPUTHERM. CO1400 szén-monoxid riasztó. Kezelési útmutató

COMPUTHERM. CO1400 szén-monoxid riasztó. Kezelési útmutató COMPUTHERM CO1400 szén-monoxid riasztó Kezelési útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés 2. Amit a szén-monoxidról tudnia kell 3. A szén-monoxid mérgezés tünetei 4. A szén-monoxid riasztó felszerelésének

Részletesebben

A Panasonic légkondicionáló rendszer elnyerte a rangos formatervezési díjat A Panasonic örömmel jelenti be, hogy Etherea légkondicionáló rendszere

A Panasonic légkondicionáló rendszer elnyerte a rangos formatervezési díjat A Panasonic örömmel jelenti be, hogy Etherea légkondicionáló rendszere A Panasonic légkondicionáló rendszer elnyerte a rangos formatervezési díjat A Panasonic örömmel jelenti be, hogy Etherea légkondicionáló rendszere elnyerte a 2013-as IF Formatervezési Díjat. Az IF Formatervezési

Részletesebben

ASZTMA. Ön és az asztma. www.onesazasztma.hu

ASZTMA. Ön és az asztma. www.onesazasztma.hu ASZTMA Ön és az asztma www.onesazasztma.hu Tartalom Bevezetés 2 Mi az asztma? 4 Mi okozza az asztmát? 6 Asztmatriggerek 8 Az asztma kontrollálása 10 Milyen kezelések léteznek? 12 Bevezetés Az asztma bármilyen

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-94HFI FS-124HFI FS-94+124HFI (Inverter) Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-94HFI FS-124HFI FS-94+124HFI (Inverter) Split rendszerű légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FS-94HFI FS-124HFI FS-94+124HFI (Inverter) Split rendszerű légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Tisztelt Hölgyem, Uram! Egy környezetbarát tüzelés felmelegít, mind testileg, mind lelkileg... Tisztelt Hölgyem, Uram! A tûz már évezredek óta vonzza az embert! És valóban, az emberiség kultúrtörténetében mindig is tapasztalhattuk

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER. e l e c t r o n i c. Természetes hideg párásító EH-70. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER. e l e c t r o n i c. Természetes hideg párásító EH-70. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c Természetes hideg párásító EH-70 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki

Részletesebben

Szakmai ismeret A V Í Z

Szakmai ismeret A V Í Z A V Í Z A hidrogén oxidja (H 2 O). A Földön 1 az egyik legelterjedtebb vegyület, molekula (2H 2 O). Színtelen, szagtalan folyadék, légköri (1013 mbar ~ 1013 hpa) nyomáson 0 o C-on megfagy, 100 o C-on forr,

Részletesebben

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec Marantec Modern technológia a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez A Marantec motorok biztonságos és megfelelő működését további termékek támogatják - távirányítók, fotocellák, proximity kártyák

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV Kényelem egész évben. MODELEK FTX50KMV1B FTX60KMV1B FTX71KMV1B Jellemzők Fokozott kényelem és energiatakarékosság KÉNYELMI LÉGFÚVÁS A levegőáramlás felfelé

Részletesebben

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb vagy erősebb ember nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes! (Ismeretlen

Részletesebben

Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek. Aktív beltéri festék: StoClimasan Color

Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek. Aktív beltéri festék: StoClimasan Color Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek Aktív beltéri festék: StoClimasan Color StoClimasan Color: amikor a fény friss levegővé válik StoClimasan Color beltéri festék, amely folyamatosan lebontja a káros

Részletesebben

kémia ember a természetben műveltségterület Tanulói Bmunkafüzet Készítette Péter Orsolya Albert Attila

kémia ember a természetben műveltségterület Tanulói Bmunkafüzet Készítette Péter Orsolya Albert Attila Tanulói Bmunkafüzet S z ö v e g é r t é s s z ö v e g a l k o t á s Készítette Péter Orsolya Albert Attila kémia ember a természetben műveltségterület 3 A klór reakciói 8 A kén olvadása és forrása 10 A

Részletesebben

ALP System Légcsatorna tisztítási irányelvek 2015

ALP System Légcsatorna tisztítási irányelvek 2015 ALP System Légcsatorna tisztítási irányelvek 2015 Tartalom - Bevezetés - Nyilatkozat - Általános információk - Szellőző és légkondicionáló (HVAC) rendszerek tisztítási szükségességének a meghatározása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása - Anyag/készítmény

Részletesebben

Kereskedelmi megnevezés: Namex XA. Kémiai megnevezés: magnézium-oxid. Zsugorodás kompenzáló cementkiegészítő anyag. Más anyagokhoz nem javasolt.

Kereskedelmi megnevezés: Namex XA. Kémiai megnevezés: magnézium-oxid. Zsugorodás kompenzáló cementkiegészítő anyag. Más anyagokhoz nem javasolt. Termék biztonsági adatlap Készült a REACH EC 1907/2006 rendelet II melléklete alapján, valamint az EC 1272/2008 és az EC 453/2010 rendeleteknek megfelelően 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS

Részletesebben

SZÉN-MONOXID ÉRZÉKELŐ

SZÉN-MONOXID ÉRZÉKELŐ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CD310 Bevezetés Mivel a szén-monoxid gáz könnyebb a levegőnél, ezért a szoba felső részén gyűlik össze, így a készüléket célszerű a mennyezetre telepíteni. A folyékony autógáz (LPG)

Részletesebben

Medicleantec. Szárazgőz tisztító. Maximális higiénia - vegyszer nélkül

Medicleantec. Szárazgőz tisztító. Maximális higiénia - vegyszer nélkül Medicleantec Szárazgőz tisztító Maximális higiénia - vegyszer nélkül Medicleantec A száraz és tiszta megoldás A MedicleanTec-nek csupán sima csapvízre van szüksége, melyet több mint 180 C-ra hevít, és

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

JBY 08 H Digitális fürdőhőmérő Használati útmutató

JBY 08 H Digitális fürdőhőmérő Használati útmutató JBY 08 H H Digitális fürdőhőmérő Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Tisztelt

Részletesebben

Egy szebb jövőért Csúcsminőségű klímakészülékek

Egy szebb jövőért Csúcsminőségű klímakészülékek HÁZTARTÁSI LÉGKONDICIÓNÁLÓ BERENDEZÉSEK Egy szebb jövőért Csúcsminőségű klímakészülékek a member of KIMAGASLÓ HATÉKONYSÁG Legmagasabb COP szintek az iparágban Túlléptük az A energiaosztályú szabványt,

Részletesebben

Beltér KÄRCHER KÄRCHER. 25 éves az eredeti. Beltéri program 2009 Háztartási tisztítóés ápolókészülékek. www.kaercher.hu

Beltér KÄRCHER KÄRCHER. 25 éves az eredeti. Beltéri program 2009 Háztartási tisztítóés ápolókészülékek. www.kaercher.hu Beltér KÄRCHER 25 éves az eredeti. KÄRCHER Beltéri program 2009 Háztartási tisztítóés ápolókészülékek www.kaercher.hu Ne aggódjon a kosz miatt. A munkát bízza a Kärcherre, gépeink az ön igényeihez lettek

Részletesebben

Üzemeltetési kézikönyv

Üzemeltetési kézikönyv Daikin szobai klimaberendezés Üzemeltetési kézikönyv FTXL20G2V1B FTXL25G2V1B FTXL35G2V1B TARTALOMJEGYZÉK ÜZEMELTETÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK Biztonsági előírások... 2 Alkatrészek... 5 Üzemeltetés előtti teendők...

Részletesebben

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások 2 Szerviz Rexroth szerviz: a nagyobb termelékenység kulcsa A Rexroth a gépek rendelkezésre állását maximalizáló szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az Ön előnye:

Részletesebben

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal www.kaeser.com Forgódugattyús fúvó BB HB sorozatok A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal Szállítási teljesítmény: 0,59-160 m³/min túlnyomás: max. 1000 mbar, vákuum: max. 500 mbar KAESER a világ egyik

Részletesebben

ENERGIATAKARÉKOSSÁG OTTHON

ENERGIATAKARÉKOSSÁG OTTHON ENERGIATAKARÉKOSSÁG OTTHON Bevezető gondolat A legolcsóbb energia az,amit nem használunk fel. Egyben ez környezeti szempontból is a legjobb megoldás. Időtartam 4 különálló feladat, egyenként 1-2 tanóra,

Részletesebben

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Gratulálunk a levegıtisztító megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy megismerje a készülék megfelelı

Részletesebben

2 0 1 2 / 1 3. Szóló és Multi TOSHIBA I 1

2 0 1 2 / 1 3. Szóló és Multi TOSHIBA I 1 2 0 1 2 / 1 3 Residential DESIGN MODELLEK Szóló és Multi TOSHIBA I 1 Residential DESIGN MODELLEK Design és innováció a TOSHIBÁTÓL TOSHIBA több mint 30 éve következetesen dolgozik új technológiák kifejlesztésén

Részletesebben

record your global partner for entrance solutions ajtónyitó automatikák DFA 127 your global partner for entrance solutions

record your global partner for entrance solutions ajtónyitó automatikák DFA 127 your global partner for entrance solutions record your global partner for entrance solutions record DFA 127 ajtónyitó automatikák your global partner for entrance solutions DFA 127 your global partner for entrance solutions DFA 127 2 record DFA

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van:

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van: Szívvel a stroke ellen! - Háttéranyag Az agyi érkatasztrófa (szélütés) okai Tünetei bár hasonlóak, mégis két jól elkülöníthető oka van: az agyi infarktus, melynek hátterében az agyat ellátó ér elzáródása

Részletesebben

Hővisszanyerős szellőztetés

Hővisszanyerős szellőztetés Rosenberg Hungária Kft. Hővisszanyerős szellőztetés Váczi Zoltán mérnök-üzletkötő Épületgépész szakosztály előadás, BME Kármán Tódor kollégium, 2012. május 3. Váczi Zoltán, 2012. május 3. Épületgépész

Részletesebben

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés A Dräger Testor 2100 és 3100 általános készülék statikus vizsgálatokhoz. Kompakt méretének köszönhetően mindkét típus beépíthető bármelyik légzésvédelemmel

Részletesebben

powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató

powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató powered by: ABLAKKLÍMA Kezelési útmutató 2 TARTALOMJEGYZÉK Felépítés és telepítés Jegyezze fel 2 Tartalomjegyzék Funkciók 3 4 Műszaki adatok 4 Üzemi feltételek 5 Telepítés 6 Üzemeltetés Felépítés A távirányító

Részletesebben

Pure micon. Használati útmutató. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Pure micon. Használati útmutató. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Pure micon Használati útmutató www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Tartalom Üdvözöljük! 4 Az Ön által vásárolt hallókészülék 5 A hallókészülék ismertetése 5 Részegységek és megnevezésük

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI UTASíTÁS

JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI UTASíTÁS MASSZÁZS RENDSZEREK YOU PLUS Hydro/Air, YOU DUO Hydro/Air HASZNÁLATI UTASíTÁS - 2 - A HMR TÍPUSA A KÁD MEGNEVEZÉSE ÉS MÉRETEI GYÁRTÁSI SZÁM TELEPÍTÉS IDŐPONTJA VÁSÁRLÓI BLOKK SZÁMA ELADÁS IDŐPONTJA FORGALMAZÓ:

Részletesebben

2009/2010 teljes termékprogram Klíma, szellőzés és fűtés

2009/2010 teljes termékprogram Klíma, szellőzés és fűtés A Mitsubishi Electric partnereit megtalálja: www.mitsubishi-electric-aircon.de mono- és Multi Split, hőszivattyúk, VRF, szellőztetőrendszerek r4a 2009/20 teljes termékprogram Klíma, szellőzés és fűtés

Részletesebben

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. LÉGCSATORNÁZHATÓ Split klímaberendezés ARYG-07LLTA ARYG-09LLTA ARYG-12LLTA ARYG-14LLTA ARYG-18LLTA

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. LÉGCSATORNÁZHATÓ Split klímaberendezés ARYG-07LLTA ARYG-09LLTA ARYG-12LLTA ARYG-14LLTA ARYG-18LLTA KEZELÉSI KÉZIKÖNYV LÉGCSATORNÁZHATÓ Split klímaberendezés ARYG-07LLTA ARYG-09LLTA ARYG-12LLTA ARYG-14LLTA ARYG-18LLTA ARYG-07LLTB ARYG-09LLTB ARYG-12LLTB ARYG-14LLTB ARYG-18LLTB Őrizze meg ezt a kézikönyvet,

Részletesebben

A környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk.

A környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk. Hőszivattyúk környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk. Jó érzés jót tenni. Fűtés Hűtés Megújuló energiák Mert a a jövőben gondolkodik. Hőszivattyúk áttekintése környezetbarát

Részletesebben

Kíméletlen a bolhákkal, kíméletes Kedvencével. Tájékoztató Ön és Kedvence számára

Kíméletlen a bolhákkal, kíméletes Kedvencével. Tájékoztató Ön és Kedvence számára Kíméletlen a bolhákkal, kíméletes Kedvencével Tájékoztató Ön és Kedvence számára A spot-on alkalmazása Vegyük ki a tasakból a pipettát. A pipettát hegyével felfelé kell tartani, arcunktól távol: a pipetta

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

: Novartis Hungária Kft. Állategészségügyi Szektor : 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47

: Novartis Hungária Kft. Állategészségügyi Szektor : 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/cég meghatározása Termék információ Anyagszám : 000070002347 NAH anyagkód : A-20003 B Kereskedelmi név : TIAMUTIN 10% PREMIX Megnevezés : TIAMULIN FUMARÁT COATED/MIKROKAPSZULÁZOTT,

Részletesebben

Kérdőív Csongrád-megye felnőtt lakossága részére

Kérdőív Csongrád-megye felnőtt lakossága részére 1.sz melléklet TÁMOP-6.1./2014 Területi emberi erőforrás fejlesztési komplex programok támogatása Egy lépés az egészségünkért Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja Tisztelt Válaszadó! Kérdőívünk

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Első komponens CAS besorolás:25154-52-3 nonyphenol 50-65% ENEICS:246-672-0 C, N, R 22, R 34, R50/53

BIZTONSÁGI ADATLAP. Első komponens CAS besorolás:25154-52-3 nonyphenol 50-65% ENEICS:246-672-0 C, N, R 22, R 34, R50/53 BIZTONSÁGI ADATLAP KIÁLLÍTÁS KELTE: 2008.04.18 1. Készítmény neve: EPOXYL Készítmény típusa: univerzális epoxy ragasztó Gyártó: Przedsiębiorstwo CHEMISTIK S.J., ul. Matejki 33a, 43-600 Jaworzno, Poland

Részletesebben

Biztonsági adatlap CMA. kalcium- magnézium- acetát. oldat. Kiadás dátuma: 2013. június 5. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. fax: +36 1 209 0067

Biztonsági adatlap CMA. kalcium- magnézium- acetát. oldat. Kiadás dátuma: 2013. június 5. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. fax: +36 1 209 0067 Biztonsági adatlap CMA kalcium- magnézium- acetát oldat Kiadás dátuma: 2013. június 5. A készítmény és a vállalat azonosítása Készítmény megnevezése: kalcium- magnézium- acetát oldat Gyártó: Unichem Kft.

Részletesebben

JEGYEZZE FEL Jegyezze fel ide az egység típus- és sorozatszámát:

JEGYEZZE FEL Jegyezze fel ide az egység típus- és sorozatszámát: JEGYEZZE FEL Jegyezze fel ide az egység típus- és sorozatszámát: Egység típusa:.. Sorozatszáma(i):.. A sorozatszámokat a berendezések oldalára ragasztott címkén találja. Eladó cég neve, címe:.. Vásárlás

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia CLOSER TO YOU FONA 2000 L Szépség és ergonómia FONA 2000 L Német dizájn és német mérnöki munka. A kezelőegységet úgy tervezték, hogy a legtökéletesebb forma találkozzon a legmagasabb biztonsági elvárásokkal.

Részletesebben

HANNO Bádogos tömítő

HANNO Bádogos tömítő 1/5 oldal 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 30.08.2007 Felülvizsgálat 30.08.2007Hazai kiállítás kelte:2008.10.16. anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.Az anyag /készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1: AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A CÉG / ÜZEM AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1: AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A CÉG / ÜZEM AZONOSÍTÁSA BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1: AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A CÉG / ÜZEM AZONOSÍTÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP Date:2012.02.06 BIZTONSÁGI ADATLAP SCHEIBEN-REINIGER 1:100 (ablakmosó folyadékkoncentrátum) 1. A KÉSZÍTMÉNY

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint.

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint. Adatlap sz.: 081995 EVOLUTION FULLTECH FE 5W-30 Oldalszám:1/10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: EVOLUTION FULLTECH FE 5W-30

Részletesebben

PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ

PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Modellszám: VC-809A, VC-809E A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Az elektromos készülékek használatakor, az

Részletesebben

MEDUMAT Transport Lélegeztetőkészülék. Használati utasítás a 6.3. szoftververzióval vagy annál újabbal rendelkező készülékekhez

MEDUMAT Transport Lélegeztetőkészülék. Használati utasítás a 6.3. szoftververzióval vagy annál újabbal rendelkező készülékekhez MEDUMAT Transport Lélegeztetőkészülék Használati utasítás a 6.3. szoftververzióval vagy annál újabbal rendelkező készülékekhez Tartalom 1. Áttekintés.................... 4 2. A készülék leírása.............

Részletesebben

SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET

SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET PEUGEOT szerződéses jótállás igazolólap PEUGEOT szerződéses jótállás A PEUGEOT szerződéses jótállások érvényesítése érdekében ezt az igazolólapot teljesen ki kell tölteni és el

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV FTXG25JV1BW FTXG35JV1BW CTXG50JV1BW FTXG25JV1BS FTXG35JV1BS CTXG50JV1BS Jellemzők Kényelem és energiatakarékosság FIGYELŐ SZEM A FIGYELŐ

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kénsav %... 25-30 % 7664-93-9 / 231-639-5 / 016-020-00-8 C 35 Ólom és vegyületei 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS GYÁRTÓ CÉG AZONOSÍTÁSA Kereskedelmi megnevezés: Motorkerékpár akkumulátor A termék alkalmazása: Indítóakkumulátor Gyártó cég: Landport B.V. Rheastraat 27 5047 TL Tilburg - The

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R410A Split sorozat MODELL FTXV25AV1B FTXV35AV1B FTXV50AV1B FTXV60AV1B RXV25AV1B RXV35AV1B RXV50AV1B RXV60AV1B ATXV25AV1B ATXV35AV1B ATXV50AV1B ATXV60AV1B ARXV25AV1B ARXV35AV1B ARXV50AV1B

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EGK rendelet irányelvei szerint Oldalszám: 1/8 Zeolit-Kalcium-klorid (CaCl2) keverék 1.0. AZ ANYAG/ ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Az anyag nevei: Kereskedelmi elnevezés: IUPAC-név: Azonosító számok: CAS-szám:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása AirWick Stick Up kompakt légfrissítő Vízesés Friss Illata 1.1. Termékazonosító AirWick Stick Up kompakt légfrissítő Vízesés Friss Illata

Részletesebben

NYERJE MEG! AJÁNLATAINK WIN A LIMITED EDITION 4X4! NYERJEN EGY DEWALT NISSAN NAVARA-T!

NYERJE MEG! AJÁNLATAINK WIN A LIMITED EDITION 4X4! NYERJEN EGY DEWALT NISSAN NAVARA-T! NYERJE MEG! 8. SZÁM 011. ÁPRILIS - JÚLIUS ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT! A DEWALT, MINT A MOTO GP KIEMELT TÁMOGATÓJA, MOST EGY 4x4-ES TEREPJÁRÓT SORSOL KI! Bővebb információ: www.dewalt.hu AJÁNLATAINK NYERJEN EGY

Részletesebben

Üzemeltetési kézikönyv

Üzemeltetési kézikönyv DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS Üzemeltetési kézikönyv MODELLEK FTX50GV1B FTX60GV1B FTX71GV1B TARTALOMJEGYZÉK ÜZEMELTETÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK Biztonsági előírások... 2 Alkatrészek... 4 Üzemeltetés

Részletesebben

LÉKONDICIONÁLÓ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Kérjük, hogy a készülék használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a kézikönyvet és őrizze meg.

LÉKONDICIONÁLÓ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Kérjük, hogy a készülék használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a kézikönyvet és őrizze meg. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉKONDICIONÁLÓ Kérjük, hogy a készülék használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a kézikönyvet és őrizze meg. TÍPUS : VENTILÁTOR MAGYAR www.lg.com A ventilátor használati

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

S300-B pult alatti háztartási. víztisztító GÉPKÖNYV

S300-B pult alatti háztartási. víztisztító GÉPKÖNYV S300-B pult alatti háztartási 1. S300-B bemutatása 2. Szűrőegységek 3. Tartozékok és kiegészítők 4. Csővezetékek bekötése 5. Beszerelési útmutató 6. Szűrők cseréje 7. Jótállás, garancia 8. Vásárlói adatlap

Részletesebben

Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés

Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés Répcelak Polgármesteri Hivatal 9653 Répcelak, Bartók B. u. 38. Környezet-egészségügyi kockázat elemzés Készült: 2011. augusztus 08. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Összefoglalás... 3 Az épített környezet

Részletesebben

OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ

OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ A légkondicionáló használata előtt olvassa el gondosan a kézikönyvet, és őrizze meg jövőbeni referenciaként. OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ Olvassa el ezt a kézikönyvet iplus INVERTER SOROZAT 42HVS09A/38YVS09A

Részletesebben

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz.

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. REMS Picus SR for Professionals 2 1 rendszer 4 alkalmazás! Ideális az instalatörök részére! 33 12 20 Sebességszabályozással! Bejelentett

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ A TERMÉK LEÍRÁSA BERENDEZÉS KEZELŐPANEL. A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági útmutatót.

ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ A TERMÉK LEÍRÁSA BERENDEZÉS KEZELŐPANEL. A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági útmutatót. ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY WHIRLPOOL MÁRKÁJÚ TERMÉKET VÁSÁROLT. Amennyiben szélesebb körű segítségre van szüksége, kérjük regisztrálja be a berendezést az alábbi weboldalon: www.whirlpool.eu/register

Részletesebben

High Tech Aquarium Ecology

High Tech Aquarium Ecology High Tech Aquarium Ecology The dawn of a new aquarium pump technology 06 Magyar / designed and made in Bavaria STREAM TUNZE V BEMF BLDC MOTOR TUNZE MAGNETIC BEARING WORL Az első mágneses csapágyazású Turbelle

Részletesebben