Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)"

Átírás

1 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tájékozódási futás * Atlétika és Triatlon * Íjászat * Természetjárás * Sportlövészet * Ökölvvás * Rodeo Dancer s * Warhammer * Tactical Combat * Teke * Dragoon s * Seymen JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület vezetőségválasztó küldöttközgyűléséről. A közgyűlés ideje: január 19. A közgyűlés helye: Tata, Olimpiai Edzőtábor, Teke pálya Levezető elnök: Ocsovai János, elnökségi tag Az elnök megnyitotta az értekezletet, köszöntötte a megjelent meghvott vendégeket és a tisztelt küldötteket. Az egyesület elnöke tájékoztatta az állományt, hogy a jelenlegi alapszabályunk értelmében a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosult 38 főből minimum 2 jelenik meg. Jelen küldöttközgyűlésre összesen 29 fő jött el, ebből a szavazati joggal rendelkezett tehát a határozatképesség megvan. Röviden ismertette a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés programját. Külön köszöntötte a HOSOSZ elnökségét képviselő Komáromi Lajos sporttársat, hogy képviseletével emeli a küldöttközgyűlés fontosságát. A köszöntő után az egyesület elnöke átadta a szót az elnökség által felkért levezető elnöknek, Ocsovai János sporttársnak. A levezető elnök szintén köszöntötte a megjelenteket és megköszönte a bizalmat, hogy levezető elnökként szerepelhet a küldöttközgyűlésen. A levezető elnök elismerően szólt az eddigi évek munkájáról a megalakult 12 szakosztály tevékenységéről és a 32 körüli létszám kialakulásáról, amely csak úgy jöhetett létre, hogy az egyesület teljes állománya a lehető legjobb teljestményt nyújtott az eddigiek folyamán.

2 Majd beterjesztette a küldöttközgyűlés jegyzőkönyv vezetőjére, a hitelestőkre, illetve a szavazatszámlálókra az elnökség javaslatát, majd megerőstést kért a jelölőbizottság munkájára is. A beterjesztésre más javaslat nem volt. Az elnökség javaslata: Jegyzőkönyvvezető: Mészárosné Boros Valéria Szavazatszámláló: Godó László és dr. Walter J. András Hitelestők: Köpöczi József, Godó Lászlóné HATÁROZAT (1): A vezetőségválasztó küldöttközgyűlés az elnökség által beterjesztett javaslatot a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés tisztségviselőire (Jegyzőkönyvvezető, szavazatszámláló, hitelestők) elfogadta és megerőstette a jelölőbizottság tagjait. A levezető elnök tájékoztatta a megjelenteket, hogy az egyesület életében a év folyamán több sajnálatos esemény is történt. Megemlékezett az év folyamán elhunyt sporttársainkról és kérte jelenlévőket egy rövid néma felállással tisztelegjenek az elhunytak emlékére. A levezető elnök beterjesztette a napirendi pontokat, amire más, új javaslat nem érkezett. 1./ Tájékoztató a év eseményeiről, eredményeiről Költségvetés Közhasznúsági jelentés Pénzügyi, Gazdasági Bizottság elnökének jelentése 2./ Tisztségviselők választása 3./ A év tervezett feladatai és költségvetése 4./ Egyéb kérdések HATÁROZAT (2): A küldöttközgyűlés az elnökség által beterjesztett napirendi pontokat elfogadta: Az első napirendi pont megkezdésével a levezető elnök átadta a szót az egyesület elnökének, aki beszámolt a év eseményeiről, eredményeiről és költségvetéséről. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a Közhasznúsági jelentés a évről elkészült, ami tartalmazza a költségvetési beszámolóban elhangzott sarokszámokat. A jelentés a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés előtti napokban már letölthető és tanulmányozható volt az egyesület honlapján. A beszámoló anyagot lásd a 3. sz. mellékletben

3 A beszámoló után a küldöttek meghallgatták a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagjának jelentését a bizottság által végrehajtott ellenőrzések eredményeiről, illetve az éves gazdálkodásról. A jelentést a távollévő elnök helyett Sárközi István olvasta fel. A PEB jegyzőkönyve csatolva, lásd a 4. sz. mellékletet A levezető elnök megnyitotta 1. napirendi pont vitáját Hozzászólások Az első napirendi ponthoz kérdés, hozzászólás nem volt. HATÁROZAT (3): A küldöttközgyűlés elfogadta az elnökség beszámolóját a évi feladatokról és a költségvetésről, valamint a PEB jelentését: HATÁROZAT (4): A küldöttközgyűlés az elnökség által elkésztett évről szóló közhasznúsági jelentést elfogadta: A levezető elnök a határozatok meghozatala után bejelentette, hogy elismerések és köszönetek következnek. Az egyesület elnöke köszönetét fejezte ki az egyesület érdekében, több éven át végzett kimagasló tevékenységükért és eredményeiért az alábbi sporttársaknak: A tájfutó szakosztályból: Az atlétika és triatlon szakosztályból: Bata Barnabás Csonka Levente Benis Krisztina Böjti István Schadl Valentin Az elismeréshez tartozó emléktárgyakat és oklevelet az elnök személyesen adta át. Az elismerések átadása után a levezető elnök bejelentette, hogy az elnökség mandátuma lejárt és a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés az új vezetőség megválasztásával a szünet után folytatódik.

4 A szünet után a II. Napirendi pont keretében a levezető elnök átadta a szót a jelölőbizottság elnökének. A jelölőbizottság elnökének távolléte miatt a bizottság elvégzett munkáját és a javaslatot Kovács-Pataki Csenge terjesztette elő. 1./ Az egyesület elnöke: Mészáros Károly nyá. alezredes 2./ Az egyesület elnökségének tagjai: Ocsovai János nyá,. ezredes Köpöczi József nyá. ezredes Herczog Gergely őrnagy Debreceni Tibor zászlós 3./ Az egyesület Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke: Avar Ildikó 4./ Az egyesület Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tagjai: Székely Csilla Nagy Éva 5./ Az egyesület Fegyelmi Bizottság elnöke: Polacsek Kálmán 6./ Az egyesület Fegyelmi Bizottság tagjai: Avar András Sárközi István További javaslatok, hozzászólások Komáromi Lajos Kiváló javaslatnak tartja a bizottság munkáját, ami szerinte a többség véleményével egyezik. Mészáros Károly Köpöczi sporttársra történő javaslatot erősen támogatta, hiszen az eddigi munkája során hatalmas segtséget nyújtott a szakosztály és az egyesület érdekében az elnökség részére. Örömét fejezte ki, hogy Polacsek Kálmán a Fegyelmi Bizottság elnökére már a 4 ciklusra is jelölt lehetett és a megválasztása után elnök is. dr. Walter J. András Elmondta, hogy Avar Ildikó jelölésének nagyon örül. Ildikó kiváló könyvelő és örömmel vállalja a megbzását. Kovács-Pataki Csenge Elmonda, hogy ő személyesen beszélt Székely Csillával, aki kiváló könyvelő és a terület szakértője. Csilla a jelölést örömmel vette és megválasztása esetén szvesen vállalja. Miután a jelölőbizottság javaslatához más javaslat, észrevétel nem történt a levezető elnök az előrt szabályoknak megfelelően levezette a szavazást. HATÁROZAT (5): A küldöttközgyűlés az egyesület elnöki tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Mészáros Károly sporttársat az elnöki tisztség betöltésére:

5 HATÁROZAT (6): A küldöttközgyűlés az egyesület elnökségi tagjainak tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Ocsovai Jánost, Köpöczi József, Herczog Gergely és Debreceni Tibor sporttársakat az elnökségi tagság tisztségének betöltésére: HATÁROZAT (7): A küldöttközgyűlés az egyesület Fegyelmi Bizottságának elnöki tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Polacsek Kálmán sporttársat a Fegyelmi Bizottság elnöki tisztség betöltésére: HATÁROZAT (8): A küldöttközgyűlés az egyesület Fegyelmi Bizottsága tagjainak tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Avar András és Sárközi István sporttársakat a fegyelmi bizottsági tag tisztség betöltésére: HATÁROZAT (9): A küldöttközgyűlés az egyesület Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának elnöki tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Avar Ildikó sporttársat a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöki tisztség betöltésére: HATÁROZAT (10): A küldöttközgyűlés az egyesület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága tagjainak tisztségére az elkövetkező 5 évre elfogadta a jelölőbizottság javaslatát és megbzta Székely Csilla és Nagy Éva sporttársakat pénzügyi ellenőrző bizottsági tag tisztség betöltésére: III. napirendi pont A 3. napirendi pont keretében az elnök előterjesztette a szakosztályvezetőkkel egyeztetett évi feladattervet, illetve a feladatok végrehajtásához szükséges költségvetési tervet. Beterjesztette az elnökség javaslatát a évi tagdjak mértékére, ami megegyezik az elmúlt éves tagdj mértékével. Felhvta a figyelmet a kivettett dián az SZMSZ II.6.6 pontjára, mely szerint a tagsági dj mértéke egyes szakosztályoknál a szakosztály vezetőség döntése értelmében eltérhet, de kevesebb nem lehet.

6 A levezető elnök megnyitotta 3. napirendi pont vitáját Hozzászólások Herczog Gergő Elmondta, hogy az elnökségi ülés során ebben a témában tartózkodott, mert akkor és most is az a javaslata, hogy a tagdj mértéke egyesületi szinten legyen Ft a felnőttek részére, a gyerekek esetén maradhat a Ft. Komáromi Lajos Szerinte az elnökség javaslat a korrekt, az ennél több befizetés legyen az adott szakosztály kompetenciája. Dr. Walter József András Szerinte a szakosztályok által megállaptott plusz tagdj nem lehetséges, csak támogatással lehet megoldani és elszámolni. Az összegre Ft-t javasolt a 18 év alattiaknak és Ft-t a felnőttek részére. Komárom Lajos Javasolja, a plusz befizetett tagdjat pártoló tagság részére megengedett támogatási befizetés legyen. Köpöczi József Javasolja, hogy a váltás 2020 évtől legyen és arra az évre ne is legyen befizetés, csak a döntés után. Debreceni Tibor Véleménye szerint a támogatásként beszedett összeg nem kötelező és nem lehet kötelezővé tenni. Több egyetértő rövid beszólás és egyetértés után a levezető elnök összefoglalta a tagdj megállaptásával kapcsolatos véleményeket és az alábbiakat javasolja: Ocsovai János Erre az évre, tehát évre a tagdj legyen az elnökség által meghatározott mértékű, nem megtiltva a szakosztályok által más összegek meghatározását, de a évre az elnökségi javaslat előtt ne legyen tagdj befizetés, csak a döntés után.

7 HATÁROZAT (11): A küldöttközgyűlés elfogadta az elnökség évre vonatkozó feladattervét, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó költségvetés tervezetet. HATÁROZAT (12): A küldöttközgyűlés megszavazta az éves tagdj mértékét, aminek a befizetési ideje legkésőbb A tagdj mértéke az elnökség által beterjesztett javaslat lesz, tehát felnőtteknek minimum Ft 18 éves és az alatti sporttársaknak Ft (Jegyzőkönyvön kvüli megjegyzés beszúrása az alapszabályunk és az SZMSZünk előrásaiból: Alapszabály IV/8. pont: A tagdjat évente az elnökség javaslata alapján a küldöttközgyűlés állaptja meg az adott naptári évre. Az éves tagdj egy összegben (indokolt esetben, részletekben) fizethető be készpénzben, vagy banki átutalással. SZMSZ. II./6.6 pont: A tagsági dj mértéke egyes szakosztályoknál a szakosztály vezetőség döntése értelmében eltérhet, de kevesebb nem lehet) A levezető elnök a 4. napirendi pont (Egyebek) keretében elsőnek az elnök úrnak adta meg a szót IV. napirendi pont Mészáros Károly A napirendi pont további témájával kapcsolatban az elnök röviden szólt arról, hogy Tata város továbbra is kitünteti azokat a sportolókat, akik a év során országos és nemzetközi versenyeken dobogós helyezést értek el. Egyesületből 11 főt érint a djátadás, akiknek február hónap valamelyik napján a polgármester adja át a jutalmakat. Az alábbi személyeknek kell részt vennie: Gillich György; Mucsi Mihály; Kocsi Balázs; Kovács-Pataki Csenge; Kovács-Pataki Krisztián; Kecskeméti Márk; Sámuel Martin; Tóth Dávid; Megyeri Petra; Fábián Béla; Eredics Vilmos Az egyebek napirendi pontjához további hozzászólás nem volt.

8 A levezető elnök megköszönve a küldöttek munkáját, megállaptotta, hogy a küldöttek elvegezték a munkajukat és sikeresnek télte meg a küldöttközgyűlést. Gratulált az új vezetőségnek és az elkövetkező 5 évre sikeres és gyümölcsöző munkát kvánt nekik. A tagságnak sikeres, eredményekben gazdag évet kvánva az elnökség nevében minden résztvevőt meghvott egy ebédre, amely az értekezlet ideje alatt készült, majd bezárta az ertekezletet. Penzügyi helyzet Január 19-én Melléklet: - meghvó - jelenléti v - az elnokség előadásának vázlata (pp) A PEB Jelentése Pénztarban Folyószamlan: Fó számla Alszámla-1 Alszámla-2 Alszamla-3 Összesen: Ft Ft 1 OOO OOO Ft Ft 0 Ft Ft Tata nuár 19. ILh1..,_ os Valéria Jegywkónyvvezetó ;I.Zo c.?nff Kopöczi József hitelestó. V 0 v (J, 6v-1.9 \' Goda Lászlóné hitelestő Tata, január 1 9.

9 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tájékozódási futás * Atlétika és Triatlon * Íjászat * Természetjárás * Sportlövészet * Ökölvvás * Rodeo Dancer s * Warhammer * Tactical Combat * Teke * Dragoon s * Seymen Kedves Küldött! MEGHÍVÓ A TTT-HSE vezetőségválasztó küldöttközgyűlésére Tisztelettel meghvlak a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület éves küldöttközgyűlésére, egyúttal a vezetőség nevében gratulálok, hogy szakosztály tagsága bizalmából ott képviseled a szakosztályod. Az értekezlet ideje: január 19. (Szombat) Az értekezlet helye: Tata, Olimpiai Edzőtábor, Teke Klub Napirendi pontok: 1./ Tájékoztató a év eseményeiről, eredményeiről Közhasznúsági jelentés Pénzügyi, Gazdasági Bizottság elnökének jelentése 2./ Tisztségviselők választása 3./ A év tervezett feladatai 4./ Egyéb kérdések FONTOS 1./ Kérlek, hogy a részvételedről a férőhelyek biztostása, illetve a regisztráció érdekében tájékoztasd a szakosztályvezetőd legkésőbb január 11-ig. Felkészülés: A közgyűlés lefolytatásával kapcsolatos anyagok megtalálhatók az Egyesület honlapján. Kérem, hogy a beszámolóval, a feladatok meghatározásával, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatos anyagokat tanulmányozzátok át az előremutató és szakszerű véleményt kialaktása érdekében. Tata, január 03. Mészáros Károly Megjegyzés: Ha a vezetőségválasztó küldöttközgyűlés a fenti időben és helyen nem lenne határozatképes, a megismételt közgyűlésre január 19-én 10:30 órakor a fenti helysznen kerül sor. Az Alapszabály értelmében a határozatképtelenség miatt ismételten összehvott közgyűlés az eredeti napirendi kérdésekben, a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

10 ő é á ó é ü á ú á á Á á á áá é Áá á ú óá ó á Á Ó Á É ü ö ö ű é á ő ó á á é é É ü á Íá É ű ú ü é Á

11 ő ó á á Á ú Á Á ü Ú é á Á Á á ú ú Á ü á á Á ú É

12 Bejelentve 51 fő 51 fő 39 fő 39 fő 26 fő 26 fő 76 fő 76 fő 25 fő 19 fő 17 fő 17 fő 9 fő 9 fő 5 fő 5 fő 16 fő 16 fő fő 16 fő Tagdj rendezve 314 fő Küldöttközgyűlésen szavazásra jogosultak létszámadatai Alapszabályzat fő Elnökség: 4 fő Bizottsági vezetők: 2 fő Szakosztályvezetők: 12-4=8 fő Küldöttek (12 x 2) 24 fő (több mint 50% 2) Alapszabály A küldöttközgyűlés határozatképes, ha a küldöttek több mint 50%-a jelen van Küldöttközgyűlés tisztségviselői Küldöttközgyűlés tisztségviselői Az elnökség által felkért levezető elnök: Ocsovai János Javasolt tisztségviselők Jegyzőkönyvvezető: Mészárosné Boros Valéria Szavazatszámlálók: Godó László dr. Walter András Hitelestők: Jelölő bizottság: Köpöczi József Godó Lászlóné Balogh László Kovács-Pataki Csenge Sárközi István Zsigmond Péter Bartók Gertrúd Révész Ágnes Kecskeméti Ronald ( ) Diákolimpiai Bajnok, Magyar Bajnok, Európa bajnoki 3. helyezett Tata Város Ösztöndjasa 2017 BEBŐK Ferenc Napirendi pontok Beszámoló a év eseményeiről, eredményeiről A év eseményei A év költségvetése Közhasznúsági jelentés A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság (PEB) jelentése Tisztségviselők választása A év tervezett feladatai Feladatok Költségvetés Egyéb kérdések 1

13 Szakosztályok (12) Beszámoló a év eseményeiről és eredményeiről év eseményei, eredményei - Közhasznúsági jelentés - PEB jelentés TTT ATS CEL TER SPO BOKSZ WAR ROD SEY TTC TEKE DRA Tájfutó szakosztály Atlétika és triatlon szakosztály Íjász szakosztály (Tatai Celőkék) Természetjáró szakosztály (Csavargó Csapat) Sportlövő szakosztály (Klapka Shooting Team) Ökölvvó szakosztály (Tatai Boksz Klub) Stratégiai Táblajáték szakosztály (Warhammer Team) Linedance szakosztály (Rodeo Dancer s) Szablyavvó szakosztály (Tata Várának Seymenjei) Frank Ferenc Taktikai Közelharc Oktató és Fejlesztő szako. (Tactical Combat) Teke szakosztály (Tata Teke Team) Sárkányhajó szakosztály (Dragon s) Komáromi Lajos Sportági szakszövetségek Elnökségi ülések HS (Honvédelmi Sportszövetség) től HOSOSZ (Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége) MTFSZ (Magyar Tájfutó Szövetség) MASZ (Magyar Atlétikai Szövetség) MISZ (Magyar Íjász Szövetség) MSSZ (Magyar Sportlövő Szövetség) MÖSZ (Magyar Ökölvvó Szövetség) május 23. Rendkvüli elnökségi ülés Elfogadásra került az egyesület Adatkezelési Szabályzata. Hatálybalépés ideje: május november Elnöki beszámoló a 2018 évről - Jelölőbizottság tagjainak felkérése, feladategyeztetése - A tisztújtó küldöttközgyűlés terve - A éves sportnaptár terve Az együttműködési megállapodás Fényes Fasor - Objektum Beléptetési szabályok betartása Edzésidők Karbantartási problémák (Öltöző) Nagyterem használata, takartása Raktárak helyzete, állapota Feliratok cseréje Új terem használatba vétele (Bokszolók) Egyesület vagyona Újabb eszközök Hangostó berendezés (Hangfal) Laptop Telefon Egyéb sportfelszerelés Klapka Focisuli ruházati anyagainak átcsoportostása Anyagok: Klapka Focisuli egyéb anyagai Ökölvvó szakosztály pályázati anyagai Tájfutó szakosztály Sportident rendszere 2

14 Rendezvényeink rendezvényen összesen fő Grafikon a rendezvényeink látogatottságáról TÁJFUTÁS (DOL; Megyei versenyek (6)) [758 fő] 10 Kész István Tájfutó Emlékverseny [13] Tatai Honvéd Kupa Tájfutó Verseny [134 fő] VÉRTES Kupa Országos Rangsoroló Tájfutó Verseny [374 fő] 23 Szabadidősport(Tájfutás; Futás; Haditorna) [2.266 fő] GERECSE Tavaszi Terepfutó verseny [322 fő] 3 Szent László Terepfutó verseny [78 fő] Tatai Maratonváltó [656 fő] TEKE MIX Nylt Országos Tekeverseny [204 fő] 2 Tatai Honvéd Kupa Tekeverseny [197 fő] fő fő fő 401 fő Rendezvényeink összestett statisztikai létszámadatai Tatai Tradicionális Kvalifikációs Íjászverseny [109 fő] Tatai Távcéllövő Íjászverseny és Futásjászat [83 fő] 192 fő KLAPKA Shooting Tactical Mesterlövész Kupa [? fő] EREDMÉNYEK Eredmények - Tájfutás Gillich György (F50) Rövidtávú Országos Bajnokság 3. hely Éjszakai Országos Bajnokság 3. hely Középtávú Országos Bajnokság 2. hely Avar András (F40) Hosszú távú Országos Bajnokság 7. hely Rövidtávú Országos Bajnokság 4. hely Pokornyik Tibor (F55) Hosszútávú Országos Bajnokság 10. hely Gillich György, Avar András, Mucsi Mihály Országos Csapatbajnokság 7. hely Pontbegyűjtő Csapatbajnokság 5. hely Egyesületi váltóbajnokság 9. hely Mucsi Mihály Rádiós Tájékozódási VB, Korea 3. hely foxoring 4. hely Sprint Balogh Zorka Eredmények Íjászat KOCSI Balázs IFAA Teremjász Országos Bajnokság AMHB-modern kategória: 1. hely WA Teremjász Országos Bajnokság PBHB kategória 3. hely HDH-IAA Világbajnokság és Országos Bajnokság Modern anyagú történelmi j kategóriában HDH-IAA Történelmi Íjász Világbajnokság 2. hely HDH-IAA Történelmi Távcéllövő Világbajnokság 3. hely Történelmi Íjász Országos Bajnokság 2. hely Történelmi Íjász Nemzeti Bajnokság 1. hely KOVÁCS-PATAKI Krisztián HDH-IAA Világbajnokság és Országos Bajnokság (Gyula) Modern anyagú történelmi j kategóriában Történelmi Íjász Távcéllövő OB 2018 KOVÁCS-PATAKI Csenge Futásjász Országos Bajnokság MOLNÁR Gábor Történelmi Íjász Távcéllövő OB hely 7. hely 2. hely 5. hely 3

15 Eredmények Futás, Atlétika Kreidl Csaba - Spartatlon (3. alkalommal) 32:22:03 Összestett: 79. Góczán Máté: Spartan race Nagykanizsa: kategória 4. abszolút: 26. Spartan Sprint 2018 Várgesztes: 10 km es táv: kat. 1. Kocsitoló verseny 4. hely Balaton Szupermaraton csapat: kat. 7., absz.9. Herczog Gergely, Fésűs István Major Tamás Eredmények Ökölvvás KECSKEMÉTI Márk Ökölvvó Diákolimpia 44.5 kg 3. hely SÁMUEL Martin Ökölvvó Diákolimpia 54.0 kg 3. hely TÓTH Dávid Junior Magyar Bajnokság 75.0 kg 3. hely Megyeri Petra Ifjúsági Országos Bajnokság 51.0 kg 3. hely Eredmények Lövészet EREDICS Vilmos XI. Lengyelországi "Longshot 2018" Hosszútávlövő Európa Bajnokság Tactical Standard kategória 1000 méter felett 2. helyezett KÖLTSÉGVETÉS EGYENLEG, Számlák BEVÉTELEK ÁTHOZAT Átvezetések BEVÉTEL KIADÁS EGYENLEG FŐ Kézi pénztár sz sz sz ÖSSZESEN Vállalkozói árbevételek SZJA 1% Támogatások (Jogi személy) Támogatások (Magán személy) Tagdjak befizetése Rendezvények bevétele Pályázatok Egyéb bevételek Kamatbevételek 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 4

16 Támogatások SZJA 1% Ft Egyéb Ft Magánszemély Ft Jogi személy Ft Önkormányzat 0 Ft Összesen: Ft Pályázatok Tata Város Önkormányzat pályázata 0 Ft Ft = 0 Ft NEA-MA-18-M Ft ( Ft, de várólista 592. hely) Magyar Ökölvvó Szakszövetség 0 Ft Nem volt pályázat HOSOSZ (szerződések alapján) Ft 2 / 38 / Ft 2 / 38 / Ft KIADÁSOK Tárgyi eszköz (hangfal) Ft Anyag költségek Ft Irodaszer; Nyomtatvány; Közüzemi djak; Sportszerek; Egyéb anyagi költségek Működtetési költségek Ft Postai kiadások, Telefon; Internet, Nevezési djak; Pályázati csomagok; Könyvvezetés; Rendezési kiadások; Bérleti djak (eszköz, objektum); Szolgáltatások (edző, tanácsadás), EGYÉB Egyéb szolgáltatások Ft Illeték djak; Banki költségek; Versenyengedélyek; Szövetségi tagdjak Utazási és kiküldetési kiadások Szállásdjak; Utazási kiadások Reprezentáció Ft Ft Szakosztályok egyenlege Áthozat Bevétel Kiadás Egyenleg Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Érdekesség: Számlák, bizonylatok / SportIDENT Közhasznúsági jelentés Összesen: darab Egyszerűstett éves beszámoló mérlege Egyszerűstett éves beszámoló eredmény-kimutatása Közhasznúsági melléklet A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás Tartalmi beszámoló BEVÉTEL Ft

17 A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság jelentése Vélemények, észrevételek KÖSZÖNJÜK a évben elért eredményüket, az egyesület érdekében végzet tevékenységüket ELISMERÉSEK Bata Barnabás Csonka Levente Benis Krisztina Böjti István Schadl Valentin Pap Katalin Korim Károly Korim Éva 6

18 S Z Ü N E T! Pihenjetek egy kicsit! (10 perc) Tisztségviselők választása - Elnökség - Pénzügyi Ellenőrző Bizottság - Fegyelmi Bizottság Jelölőbizottság Jelölőbizottság javaslata az új vezetőségre A jelölőbizottságot az egyesület elnökségének november 23-i ülésén a szakosztályvezetők egyetértésével az elnökség jelölte ki. A bizottság elnöke: Balogh László (TTT) Tagok: - Sárközi István (ATS) - Kovács-Pataki Csenge (CEL) ELNÖKSÉG Az egyesület elnöke: Mészáros Károly Elnökségi tagok: Ocsovai János Köpöczi József Herczog Gergely Debreceni Tibor Fegyelmi Bizottság Elnök: Polacsek Kálmán Tagok: Avar András Sárközi István Pénzügyi Ellenőrző Bizottság Elnök: Avar Ildikó Tagok: Székely Csilla Nagy Éva Tisztségviselők ELNÖKSÉG Az egyesület elnöke: Mészáros Károly Elnökségi tagok: Ocsovai János Köpöczi József Herczog Gergely Debreceni Tibor Fegyelmi Bizottság Elnök: Polacsek Kálmán Tagok: Avar András Sárközi István Pénzügyi Ellenőrző Bizottság Elnök: Avar Ildikó Tagok: Székely Csilla Nagy Éva év feladatai és költségvetési tervezete 7

19 2019. év tervezett rendezvényei március Gerecse Terepfutó verseny május Tatai Tófutás (Decathlon Futófesztivál) június Szt. László Terepfutás és családi túra május Bridgestone Országos Diákolimpia május Kész István Tájfutó Emlékverseny (Vértesszőlős) október Tatai Honvéd Kupa Tájfutó verseny (Kisbér) április Tatai Távcéllövő verseny és futásjászat június Tatai Tradicionális jászverseny augusztus Tatai Távcéllövő verseny és futásjászat augusztus Klapka-Tactical Mesterlövész Kupa április Tata TEKE-MIX Tekeverseny szeptember / október Tatai Honvéd Kupa Teke verseny év tervezett költségvetése évi maradvány 3 116,4 Tagdj ( ) 1 710,0 Támogatások 500,0 1% 500,0 Rendezvények 4 000,0 Pályázatok 1 000,0 EGYÉB 100,0 BEVÉTELEK ,4 KIADÁSOK ,4 Anyagköltségek 4 200,0 Működési kiadások 3 200,0 Könyvelés 260,0 Szolgáltatások 300,0 Kiküldetési kiadások 1 400,0 Reprezentáció 400,0 Tartalék 1 166,4 Tagdjak Elnökség javaslata évre 18 éves és fiatalabb tagjaink részére 18 évnél idősebb tagjaink részére 2000 Ft/év 6000 Ft/év Egyes szakosztályok esetében eltérhet, de a beszedett tagdjat az egyesület számlájára be kell fizetni. A tagdjak időben történő befizetéséért a szakosztályvezetők a felelősök. Vélemények, észrevételek Alapszabály: 6.7./ Az egyesületi tagság megszűnik: d) Törléssel megszüntethető a tagsági viszony, ha a tag az éves tagdj megfizetésével a következő év január 31-ig hátralékba kerül, az elnökség a tagnyilvántartásból törli és ezzel a tag tagsági viszonya automatikusan megszűnik. Ilyen esetekben, a tagsági jogviszony megszűnését követően a tag az Egyesületbe való ismételt felvételt az adott évben csak akkor nyerhet, ha a tagfelvételi kérelmének benyújtásával egyidejűleg a tagsági djat a megelőző tárgyfélévre vonatkozóan visszamenőleg is befizeti. Tata város djkiosztója február (Tata, Güntner Aréna Városi Sportcsarnok) Jutalmazottak száma: 9 fő + 2 fő edző EGYEBEK Bejelentések Vélemények Észrevételek Ötletek stb Gillich György Mucsi Mihály Kocsi Balázs Kovács-Pataki Csenge Kovács-Pataki Krisztián (Edző) Kecskeméti Márk Sámuel Martin Tóth Dávid Megyeri Petra Flórián Béla (Edző) Eredics Vilmos 8

20 Egyebek Hajrá TTT Köszönjük a megjelenést! Jó étvágyat kvánunk! Vendéglátóink: Vitályosné Tóth Katalin Vitályos György 9

21 ö é á ó é ü á ú ö Ü Á Ő Ó Á é ö é á ó é ü é á á á ó é á á ö é á é é é ő ű é é ó é ő é é ő é ö ö á á á ó ó é é é á á é á ö é ö ő á é á ő ö é ö é á á ó é ü á ő ő á á ü á á á é ü é á á á á á á ü á á á é é é é é ü ő ő á á á ü ű ö é á é ó á ő á ő á á á ő é á á é ő ö á á á ó é é é ö é é á á á ü á á á ó ü é ö ú é é é ő á á ó ő é á á ő é á á á Ö ö é á á ó ó ö ú é ü é ű é é Ő é ü é ő é á ő é á ü é á ó á ö ú é é ű ö ó é á ó é é é ö ú é é é á é ü ó á ü é á ó á á á á á á á ó á é é ö ú á é ü é é é é ö é á ó é ú ü ü ö ö ű é ó ó é ó ő

Éves kibővített elnökségi ülés

Éves kibővített elnökségi ülés Éves kibővített elnökségi ülés 2018. november 23 Napirendi pontok 1./ Általános tájékoztató az egyesület és a szakosztályok helyzetéről 2./ A soron következő vezetőségválasztó küldöttközgyűlés előkészítése

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ŰLÉS

ELNÖKSÉGI ŰLÉS ELNÖKSÉGI ŰLÉS 2017.11.17. 2017. október 15-i helyzetnek megfelelően NAPIRENDI PONTOK 1./ Általános tájékoztató az egyesület és a szakosztályok helyzetéről 2./ A soron következő küldöttközgyűlés előkészítése

Részletesebben

Küldöttközgyűlésen szavazásra jogosultak létszámadatai

Küldöttközgyűlésen szavazásra jogosultak létszámadatai +15 Bejelentve 1 44 fő 44 fő 2 39 fő 39 fő 3 29 fő 26 fő 4 76 fő 76 fő 5 1 fő 0 fő 6 25 fő 25 fő 7 17 fő 17 fő 8 10 fő 9 fő 9 9 fő 9 fő 10 3 fő 0 fő 11 15 fő 15 fő 12 25 fő 20 fő 13 18 fő 18 fő 14 20 fő

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 2017.01.28. TTT TATA Bejelentve Tagdíj rendezve 1 35 fő 35 fő 2 41 fő 41 fő 3 20 fő 17 fő 4 74 fő 74 fő 5 1 fő 0 fő 6 25 fő 25 fő 7 18 fő 18 fő 8 4 fő 2 fő 9 13 fő 13 fő 10 5 fő 3 fő 11

Részletesebben

I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A év beszámolója - tervezet 2./ A év feladatai - tervezet

I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A év beszámolója - tervezet 2./ A év feladatai - tervezet 2015. november 20. I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A 2015. év beszámolója - tervezet 2./ A 2016. év feladatai - tervezet 3./ Az előkészítés logisztikai kérdései III./

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE https://ttt-tata.hu; ttt.tata.2004@gmail.com 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2. 63200030-11023517 06 (30) 575-4324 18614828-2-11 Tájékozódási futás

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 2016.01.30. Bejelentve 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Kilépett Tagdíj rendezve 40 fő 33 fő 20 fő 73 fő 45 fő 35 fő 18 fő 6 fő 13 fő 20 fő 11 fő 26 fő 19 fő 20 fő 40 fő 33 fő 20 fő 75

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 07.0.8. TTT TATA Küldöttközgyűlés létszámadatai Bejelentve Tagdíj Összesen 39 fő 39 fő 4 fő 4 fő 3 7 fő 7 fő 4 74 fő 74 fő 5 fő 0 fő 6 5 fő 5 fő 7 8 fő 8 fő 8 5 fő 9 0 fő fő 3 7 fő 7 fő

Részletesebben

Atlétika és Triatlon * Tájfutás * Íjászat * Természetjárás * Teremlabdarúgás * Klapka Focisuli * Mustangs * Warhammer * Sportlövészet * Boksz

Atlétika és Triatlon * Tájfutás * Íjászat * Természetjárás * Teremlabdarúgás * Klapka Focisuli * Mustangs * Warhammer * Sportlövészet * Boksz Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2 : (30)

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2008. Február 09. Az egyesület létszáma 2007. december 31. Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 43 fő 26 fő 19 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

(30) A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület kibővített elnökségi üléséről.

(30) A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület kibővített elnökségi üléséről. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE http://ttt-tata.etata.hu; ttt-tata@etata.hu 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2. 63200030-11023517 06 (30) 575-4324 18614828-2-11 Tájfutás * Atlétika,

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. január 21. Létszám Tájfutó Szakosztály 30 fő Tömegsport Szakosztály 18 fő Egyesület: 48 fő Jelen van: 38 fő Távol: 10 fő Határozatképesség V/1/b. pont minimum 50%

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:     Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

Az egyesület létszáma

Az egyesület létszáma TATAI TÖMEGSPORT ÉS TÁJFUTÓ HONVÉD SPORTEGYESÜLET Éves beszámoló és tisztújító közgyűlés 2009. január 31. Az egyesület létszáma Jelen: fő ( %) Távol: fő Határozatképesség - V/1/b. pont minimum 50% - 2/3

Részletesebben

Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés

Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés 2014. január 25. Bejelentett létszám 31 fő Hivatalos létszám tagdíjat fizetett Küldött (17..) 17 31 8 32 fő 15 4 23 fő 10 2 77 fő 76 16 34 fő 34 8 79 fő 77 16 23 fő 23

Részletesebben

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE)

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:    Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület elnökségi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület elnökségi üléséről. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-2-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2 : (30)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

TTT. 38 fő Esetén. Vezetőség. A Küldöttközgyűlés. 44 fő. határozatképes. 401 fő. Alapszabály % Hivatalos létszám. Szavazás szavazócédulával

TTT. 38 fő Esetén. Vezetőség. A Küldöttközgyűlés. 44 fő. határozatképes. 401 fő. Alapszabály % Hivatalos létszám. Szavazás szavazócédulával TTT Vezetőség Hivatalos létszám Tagdíjat fizetett 17 Küldött (17..) 44 fő 40 fő 39 19 8 4 21 fő 79 fő 18 76 4 16 35 fő 79 fő 16 fő 35 0 14 8 0 4 17 fő 17 4 19 fő 33 fő 18 fő 401 fő 19 23 0 260 fő 4 6 0

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2011. február 05. Tájfutó 57 12 fő Tömegsport 32 8 fő Íjász 28 6 fő Kispályás Labdarúgó 8 2 fő Természetjáró 65 14 fő Amerikai Football 31 8 fő Összesen:

Részletesebben

Az egyesület létszáma

Az egyesület létszáma Küldöttközgyűlés Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2010. február 06. Az egyesület létszáma Szakosztály Létszám Küldöttek Vezetőség 10 Tájfutó 50 10 Tömegsport 32 10 Íjász 24 6 Kispályás

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv 2008/1. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2008. február 23-án az Érdligeti Közösségi Házban, Érd, Fürdő u.1. A 9:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség. Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u Tel: Fax:

Magyar Pétanque Szövetség. Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u Tel: Fax: Magyar Pétanque Szövetség Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. www.petanque.hu Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 JEGYZKÖNYV a Magyar Pétanque Szövetség 2016. évi rendes

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK kivonat az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár küldöttközgyűlésének jegyzőkönyvéből Hely: 1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 48-52. Időpont: 2014. december 18 11 10 óra Az Igazgatótanács

Részletesebben

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY ALAPSZABÁLY 1 1. Általános rendelkezések: A sportegyesület neve: Rábatamási Sportkör Székhelye: 9322 Rábatamási, Rákóczi u. 1. Színe: Sárga-fekete Működési területe: Győr-Moson-Sopron megye A sportegyesület

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TATAI TÖMEGSPORT ÉS TÁJFUTÓ HONVÉD SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Jóváhagyva a 2014. január 25-én lezajlott küldöttközgyűlésen. (Jelen lévő létszám 44 fő, ebből igen 42 fő, nem 2 fő,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2018. december 28-án az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Tárgy: A Bányagépészet a Műszaki Fejlődésért Alapítvány 2012 évi Közgyűlése Készült: Balatongyörök, 2012.szeptember 27. Ács József: Közgyűlés megnyitása; Jelenlévők köszöntése; A

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok.

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok. J e g y z ő k ö n y v amely készült: 2017. május 30. napján az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület éves rendes közgyűléséről. Helyszín: Egri Városi Sportiskola Klubhelyisége, 3300 Eger, Stadion

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. május 26. 10 óra 00 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, az 1039 Budapest, Piroska utca 2. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2015. április 16-án az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács Lajos,

Részletesebben

KOMÁROMI VSE. Alapszabály

KOMÁROMI VSE. Alapszabály KOMÁROMI VSE Alapszabály A Komárom Városi Sportegyesület alapszabálya I. Az egyesület neve, székhelye 1.1. Az egyesület neve : Komárom Városi Sportegyesület 1.2. Az egyesület székhelye: 2922 Komárom, Stadion

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. Általános rendelkezések A MAFC sportegyesület a bázisát képező Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködő tradicionális

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve

MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve Közgyűlés Köszöntő: Ferinc Vince MKSSZ Elnök Megemlékezés (néma felállással 1 perc) Közgyűlési tisztségviselők választása: Budapest 2017. március 4. Mandátumvizsgáló

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2016. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 2013. április 16. napján, a Kaposvári Polgármesteri Hivatal Siposs

Részletesebben

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai:

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: 2012. január 9. 001/2012. sz. határozat: Az Elnökség 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással megszavazta, hogy a Szövetség Vezetősége a Nemzeti Sport 2012. január

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN. Összeállította: Erős János Szakosztályvezető

BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN. Összeállította: Erős János Szakosztályvezető BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN Összeállította: Erős János Szakosztályvezető Tartalomjegyzék: A Szakosztály tagjai, tagdíj befizetések:... 3

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2011. május 13. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2012. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok. 1. A Komáromi Úszóklub SE Felügyelő Bizottságának beszámolója a 2013. év gazdálkodásáról

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok. 1. A Komáromi Úszóklub SE Felügyelő Bizottságának beszámolója a 2013. év gazdálkodásáról 1 Jegyzőkönyv Készült a Komáromi Úszóklub SE Közgyűlésének 1/2014. megbeszélésén 2014. március 25-én 18:30-21:00 között Komáromban, a Táncsics M. u. 34-ben a Komthermál Kft. tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2014. szeptember 23. napján 9:00 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124

Részletesebben

Elektronikus szavazás január óra. Elektronikus szavazás január óra. Elnökségi ülés február 6.

Elektronikus szavazás január óra. Elektronikus szavazás január óra. Elnökségi ülés február 6. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019. 2019. január 18. 12.00 óra. MSSZ/1/2017. sz. E. H. Az elnökség 17 fő igen szavazattal elfogadta, hogy a 2019. évi KEP -es edzői programba az alábbi sportszakembereket javasoljuk

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2006. 04. 07-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Helyszín: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői:

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői: JEGYZŐKÖNYV a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről A közgyűlés helye: 7396, Magyarszék, Kossuth Lajos utca 51. A közgyűlés időpontja: 2014. február 22. 10:00 óra A közgyűlésen jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén.

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Jegyzőkönyv Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2018. május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Küldöttgyűlés helye: 4400 Nyíregyháza, István utca 3. Küldöttgyűlés ideje:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről

JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről Az intézmény neve, címe: Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) A jelen jegyzőkönyv az ECR MAGYARORSZÁG EGYESÜLET (Székhely: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) - a továbbiakban: az Egyesület 2015. május 15. napján megtartott Közgyűléséről

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:    Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén L.T.SZ Közgyűlés Jegyzőkönyv Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén Helyszín: 2015. április 09. 2481 Velence, Kiss köz 6. Hotel Juventus konferenciahelyiségében.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

Egyéni futók Férfi korosztály éves korosztály

Egyéni futók Férfi korosztály éves korosztály 2013. évi Balaton Szupermaraton futóverseny katonai eredmények Helyezés Egyéni futó (k) Férfi korosztály -25 évig korosztály Rajtszám Név/csapat név Összesen idő 1 IV. 301 Bódis Tamás 17:56:57 Egyéni futók

Részletesebben

Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv

Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv A Dinasztia Horgászegyesület éves rendes küldöttközgyűlése. Helyszín: 1225 Budapest Bucó utca 19. Ideje: 2017.május 20.-án 16órakor megtartott küldöttközgyűléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre

Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Válasz a Felügyelő Bizottság felé írt kérelemre Pásztory Gábor által a Felügyelő Bizottság részére küldött kérelmet 2011.június 2-án megkaptuk. A kérelem pontjaiban foglaltakat Felügyelő Bizottság hatáskörébe

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén JEGYZŐKÖNYV amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén Az ülés helye: VIP 1 terem, Lurdy Ház, Budapest Az ülés kezdő időpontja: 2012. május 31.

Részletesebben

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190 Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzat 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. hok@lisztakademia.hu Tel./Fax: (1) 462 46 90, (1) 462 46 00 / 190 www.lfzehok.hu Jegyzőkönyv, amely készült

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

( A június 29-én megtartott Közgyűlésen elfogadott egységes szerkezetben)

( A június 29-én megtartott Közgyűlésen elfogadott egységes szerkezetben) KÁPTALANTÓTI LABDARUGÓ KLUB EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA ( A 2012. június 29-én megtartott Közgyűlésen elfogadott egységes szerkezetben) Az egyesület a szervezett sporttevékenység folytatására az egyesülési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. december 1. 10 óra 20 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt tisztújító közgyűlésén, az 1056 Budapest, Molnár utca 5. szám alatt. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2015.07.28., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2015. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben