Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van."

Átírás

1 Leica DISTO Precíz mérések Amire szüksége van.

2 Mérjen Leica DISTO -val Könnyen, gyorsan és pontosan! Gyors és hatékony Csak egy gombnyomás a mérés. Egyemberes mérés, mellyel időt és pénzt takaríthat meg. Pontos és megbízható Mérjen akár 200 méterig milliméter pontosan. Biztonság, modern megoldás Kerülje el a kényelmetlen és veszélyes mérési módszereket. Mérjen biztonságosan a Leica DISTO -val!

3 Melyik Leica DISTO a legmegfelelőbb Önnek? Távolság mérések Terület, térfogat és folyamatos mérés Távolságok, területek és térfogatok összeadása, kivonása Indirekt magasság és távolság mérés nehezen hozzáférhető helyeken Szoba méretek automatikus számítása, pl. fal vagy állmennyezet terület Dőlésérzékelő Horizontális távolságok mérése akadálytárgy esetén is lehetséges Világos körülmények között távoli célpontok mérése digitális Célkeresővel Homlokzatterület és tetődőlés mérése Indirekt magasságmérés reflektív pont nélkül BLUETOOTH adatátvitel DISTO D2 DISTO D3 (± 45 ) ( ± 45 ) (360 ) DISTO D5 DISTO D8 Különösen beltérre Bel- és kültérre

4 Leica DISTO D2 Tényleg ilyen kicsi? A világ legkisebb lézeres távolságmérője! Kicsi és kézreálló Az ergonomikus és kompakt kivitelezésnek és a puha gumírozott műszerköpenynek köszönhetően a Leica DISTO D2 biztosan kézben ül, és bármilyen zsebbe belefér. Világos kijelző Az eredmények egy 3-soros kijelzőn jelennek meg. A kivilágított kijelzőről könnyen leolvashatók az adatok még koromsötétben is. Ügyes és gyakorlatias Minimum / maximum mérések, folyamatos mérés, eredmények tárolása a hozzáadott funkciók sokkal könnyebbé teszik a munkát.

5 Gyors és könnyű Csupán egy gombnyomás, és a távolságot már meg is mértük! Mérés sarkoktól és élektől A kihajtható végdarabbal bármely mérési helyzetben kényelmesen mérhet. A kivilágítható kijelző sötétben is tisztán olvashatóvá teszi a mérési eredményeket. Előnyök Mérési tartomány m, pontosság ± 1.5 mm Gyorsbillentyűk Precíz, gyors és megbízható beltéri mérések Hasznos funkciók könnyű és gyors elérése 3-soros megvilágítható kijelző A mért értékek sötétben is leolvashatóak Multifunkcionális végdarab Mérés sarkoktól, szélektől Kitűző funkció Egyenlő távolságok kitűzése Időzítő funkció (önkioldó) Rázkódásmentes mérést tesz lehetővé Pythagorasz funkciók Indirekt magasság- és szélességmérés IP 54 Fröccs- és porálló

6 Leica DISTO D3 Ennyi mindenre képes? Precizitás gombnyomásra Ha szüksége van igazán pontos mérésekre: a Leica DISTO D3 pontossága ± 1.0 mm. Dőlésérzékelés A beépített dőlésérzékelő segítségével gyorsan meg tudjuk határozni a dőlést ± 45 -ig, illetve horizontális távolság számítása is lehetővé válik. Multifunkciós végdarab Sarkokból, nyílásokból, élekről célozza meg műszerével a kívánt célpontot: ezzel a végdarabbal Ön mindenféle mérési helyzetre felkészített. A műszer a végdarabot automatikusan észleli, segíti elkerülni a költséges mérési hibákat.

7 Automatikus kijelző megvilágítás: A mérések könnyen leolvashatók sötétben is. Távolságok és parciális távolságok mérése pillanatok alatt, hozzáférhetetlen helyeken is. Mérés ± 1.0 mm pontossággal: Precíz távolság gombnyomásra. Előnyök Mérési tartomány m, pontosság ± 1.0 mm Dőlésérzékelő Precíz, gyors és megbízható beltéri mérések Gombnyomásra szögmérés +/-45 tartományban Indirekt mérések a dőlésérzékelő segítségével Multifunkcionális végdarab automatikus érzékeléssel Pythagorasz funkciók Horizontális távolságok problémamentes mérése közeli akadály ellenére is Megbízható, bonyodalommentes mérés sarkoktól, élektől Indirekt magasság- és szélességmérés elérhetetlen pozíciókban Szoba funkció összegzése Teljes falpalást, fal és mennyezet területének számítása gombnyomásra Kitűző funkció Egyenlő vagy két különböző ismétlődő távolságok kitűzése Szoba szög kalkuláció Mindössze 3 mérésből meghatározható a két fal által bezárt szög. Ellenőrizze le vajon tényleg derékszöget zárnak-e be!

8 Leica DISTO D5 Kültéri célzás semmi probléma? VILÁGELSŐ: DIGITÁLIS CÉLKERESŐ 4x NAGYÍTÁSSAL! Meggyőző kültéri teljesítmény A beépített 4x nagyítású digitális Célkeresővel nagy távolságokra rendkívül könnyű a célzás. Akár tűző napsütésben is mérhetünk. Könnyű leolvasás Mérési eredmények és másodinformációk átfogó megjelenítése a nagy színes kijelzőn. A magas felbontás tiszta, éles képet biztosít a digitális Célkeresőnek. Beépített dőlésérzékelő A dőlésérzékelő használatával szintén mérhetünk indirekt távolságokat. Ferde távolságból vízszintes távolság redukálható, így a látószögben lévő akadálytárgy sem okozhat problémát.

9 Indirekt magasságmérés: A Pythagorasz funkcióval megállapíthatók az ablakmagasságok. A trapéz funkció egyszerű megoldást nyújt a tető dőlésének meghatározásához. Határozza meg a horizontális távolságot akadályok ellenére is. A dőlésérzékelő ezt lehetővé teszi. Előnyök Mérési tartomány 0.05 m m pontosság ± 1.0 mm Digitális Célkereső 4x nagyítással és nagy felbontású színes kijelzővel Power Range Technology Precíz, gyors és megbízható mérések Kényelmes mérése távoli objektumoknak, még erős napsütésben is Nagy távolságok mérése, 100 m-ig céltábla nélkül és 200 m-ig céltáblával Dőlésérzékelő Dőlésérzékelés ± 45 vertikális szögben gombnyomásra Horizontális távolságmérés dőlésérzékelő használatával Trapéz funkció Nem probléma távolságok meghatározása akadályok esetén sem Egyszerű és gyors mérése tető dőlésének és homlokzat területének Pythagorasz funkciók Indirekt magasság és szélességmérés hozzáférhetetlen helyeken Részletes kijelző További másodinformációk érhetők el gombnyomásra

10 Leica DISTO D8 Adatátvitel ennyire egyszerűen? Hibamentes adatátvitel Pocket PC-re és PC-re történő hibamentes adatátvitelt a Bluetooth technológia és a Leica DISTO Transfer szoftver biztosítja. Egyszerű módja az adatok Excel, Word, AutoCAD vagy más programokba történő továbbításának, majd feldolgozásának. Meggyőző kültéri teljesítmény Nagy távolságok könnyű és gyors mérése köszönhetően a 4X nagyítású digitális Célkeresőnek és a nagy felbontású kijelzőnek. 360 dőlésérzékelő A dőlésérzékelés és távolságmérés kombinációja lehetővé teszi olyan távolságok meghatározását is, ahol a hagyományos módszerek csődöt mondanak.

11 Bármilyen dőlésszög megállapítható egyszerűen a műszer felületre helyezésével. A beépített digitális Célkereső egyszerű és biztos megoldást nyújt nagy távolságra lévő tárgyak távolságának mérésében. A BLUETOOTH interfész gyors és hibamentes adatátvitelt tesz lehetővé. Előnyök Mérési tartomány 0.05 m m pontosság ± 1.0 mm BLUETOOTH Precíz, gyors és megbízható mérések Hibamentes és gyors adatátvitel Pocket PC-re vagy PC-re Leica DISTO Transfer szoftver tartozék Egyszerű adatátvitel további feldolgozás céljából Excel, Word, AutoCAD vagy más Windows-alapú programokba AutoCAD plug-in Megbízható rajzok készítése közvetlenül AutoCAD -ben 360 dőlésérzékelő Mérjen bármilyen szöget, akár függőlegest is Digitális Célkereső 4x nagyítással és nagy felbontású színes kijelzővel Távoli objektumok mérése, még erős napsütésben is Indirekt mérési funkciók dőlésérzékelővel Távolságok meghatározása nem reflektív célpontokra Magassági profil mérések Magassági és terepprofilok meghatározása

12 Ígéretünk Innováció, tradíció Több mint 15 évvel ezelőtt a Leica Geosystems fejlesztette ki a világpiacon forradalmian új első kézi lézertávmérőt. Azóta létrehoztuk a termelékenység valódi színvonalát a modern mérési módszerekben. Az innováció hagyománya, tisztelete és lendülete ösztönzi magasan motivált fejlesztőmérnökeink munkáját újabb és újabb ötletek megvalósításában. A vásárlónak fontos minőségi termékek születnek, melyeket a robosztusság, megbízhatóság és precízség jellemez. A Leica DISTO megkönnyíti a felhasználó mindennapi feladatait. Nagy távolságú mérések köszönhetően a Power Range Technology -nak a Leica Geosystems-től. Sound Laser Milliméter pontos mérések A lézer lehetővé teszi! Innováció a Leica Geosystems-től. A legmagasabb elvárások A Leica Geosystems célja az elégedett vásárló, az igények kielégítése és az elvárásoknak való megfelelés. Kiemelkedő minőséget kínálunk és képviselünk. Az ígérethez híven magasan képzett munkatársakat alkalmazunk, és a legjobb partnerekkel dolgozunk együtt. A termékek készítése során a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelő anyagokat használunk. A gyártás során történő folyamatos tesztelés biztosítja az állandó kiváló minőséget melyet robosztusság, megbízhatóság és precízség jellemez. A Leica DISTO megkönnyíti a felhasználó mindennapi feladatait.

13 Típusválaszték A Leica Geosystems által gyártott lézeres távolságmérők közül a felhasználó kiválaszthatja a feladataihoz leginkább illő modellt. A termékválasztékot bővíti különböző hasznos tartozékok kínálata, melyek segítségével a mérések még hatékonyabbak lehetnek. Természetesen ugyanazt a minőségi elvárást teljesítjük az összes többi termékünkre egyaránt. Leica DISTO TM Garancia és szolgáltatás Regisztrálja a műszert a oldalon a vásárlástól számított 8 héten belül, így a garanciaidő 3 évre változik. Ha a garancia ideje alatt meghibásodást észlelne, kérjük lépjen kapcsolatba hivatalos Leica Geosystems viszonteladójával, hogy a készüléket azonnal kicserélhessük, mert az idő pénz. Képviselet világszerte A Leica Geosystems globális, számos más márkát is képviselő viszonteladói hálózattal rendelkezik szerte Európában, Ázsiában és Amerikában. Mindenhol közel vagyunk Önhöz.

14 Leica DISTO tartozékok Hordtáska Rend. Sz Lézerszemüvegek Rend. Sz A kültérben is jól látható lézerpontért. Kézi tok Pocket PC-hez Rend. Sz Leica DISTO D8 használatakor a Pocket PC egyik karra rögzítését teszi lehetővé Leica TRI 100 állváyny Rend. Sz Finombeállítású profi állvány. Botra vagy állványra rögzíthető adapter Rend. Sz Ragasztható Céltábla (45 mm x 100 mm) Rend. Sz Élekre, szélekre való rögzítéshez Ragasztható Céltábla (197 mm x 274 mm) Rend. Sz Élekre, szélekre való rögzítéshez Céltábla (DIN A4) Rend. Sz Két különböző felület, ajánlott 50 m-től GLK 25 töltő újratölthető elemekkel Rend. Sz EU verzió Laser class II in accordance with FDA 21CFR Ch Laser class 2 in accordance with IEC and EN újratölthető elem Rend. Sz Az illusztrációk, leírások, technikai specifikációk előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. Magyarországon nyomtatva. Szerzői jog Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, 2009

15 Funkciók D2 D3 D5 D8 Minimum / maximum mérések Folyamatos mérés Összeadás / kivonás Terület / térfogat mérések Szoba dimenziók Indirekt mérések, Pythagorsz Horizontális távolság mérése akadály esetén Trapéz mérések Indirekt mérések dőlésérzékelővel Technikai Adatok D2 D3 D5 D8 Pontosság ± 1.5 mm ± 1.0 mm ± 1.0 mm ± 1.0 mm Hatótáv m m m m Power Range Technology Lézerpont átmérője adott távolságon mm-ben 10, 50, 100 m 6, 30, 60 mm 10, 50, 100 m 6, 30, 60 mm Dőlésérzékelő mérési tartománya Pontosság lézerponthoz Pontosság házhoz ± 45 ± 0.3 ± 0.3 ± 45 ± 0.3 ± /+ 0.2 ± 0.1 Dőlésérzékelő egységek 0.0, 0.0% 0.0, 0.00% mm/m, in/ft 0.0, 0.00% mm/m, in/ft 4X nagyítású digitális célkereső Konstans eltárolása Utolsó értékek visszahívása Önkioldó (időzítő) Kijelző megvilágítás Mértékegységek m, ft, in m, ft, in m, ft, in, yd m, ft, in, yd Igyenes szoftver Adatinterfész * BLUETOOTH (Osztály 2) Mérés egy elemkészlettel 5,000 mérésig 5,000 mérésig 5,000 mérésig 5,000 mérésig ** Multifunkcionális végdarab manuális automatikus automatikus automatikus Állványmenet műanyag fém fém Elemek Typ AAA 2x1.5V Typ AAA 2x1.5V Typ AA 2x1.5V Víz- és porállósági szabvány IP54 Typ AA 2x1.5V Méretek 111x42x23 mm 125x45x24 mm 143.5x55x30 mm 143.5x55x30 mm Súly elemekkel 90 g 110 g 195 g 205 g *) Pocket PC ajánlott rendszer követelmények honlapon **) BLUETOOTH módban

16 Sandra Köcher (Lakberendező) Lakberendezőként gyakran kell mérnem különböző méreteket, területeket. A Leica DISTO D3 gombnyomásra mindent precízen megold. Detlef Foht (Darukezelő) Gyakran szükséges terepen nagy távolságokat mérnem. A Leica DISTO D5 digitális célkeresője telitalálat. Wilfried Fink (Asztalos) Egy műszer, ami távolságot és dőlést is mér, robosztus, de a zsebemben is elfér. Egyszerűen zseniális! Kereskedő

Termékkatalógus 2010 Termékkatalógus

Termékkatalógus 2010 Termékkatalógus A geo-fennel termékek forgalmazója: Diatech Kft. 1037 Budapest Zay u. 1-3. Tel.:1/240-4657, 20/333-3284 www.geo-fennel.hu www.diatech.eu Termékkatalógus 2010 Termékkatalógus - 2011 Az Ön kereskedője: PONT-

Részletesebben

testo 882 Hőkamera Használati utasítás

testo 882 Hőkamera Használati utasítás testo 882 Hőkamera Használati utasítás 2 1 Tartalom 1 Tartalom 1 Tartalom... 3 2 Biztonság és környezetvédelem... 4 2.1. A használati utasítással kapcsolatos információk... 4 2.2. Biztonságos használat...

Részletesebben

Ipari videoendoszkóp. IPLEX UltraLite. Kézi videoszkóp. továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással

Ipari videoendoszkóp. IPLEX UltraLite. Kézi videoszkóp. továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással Kézi videoszkóp továbbfejlesztett képminőséggel és funkcionalitással Ipari videoendoszkóp IPLEX UltraLite Kimagasló módon javíthatja a helyszíni vizsgálatot a tenyérnyi méretű ultrakönnyű videoendoszkóppal.

Részletesebben

LABRADOR KFT. Amikor a szemüveg már nem segít...mi még segíthetünk! LABRADOR KFT. A látássérültek segédeszközeinek forgalmazója

LABRADOR KFT. Amikor a szemüveg már nem segít...mi még segíthetünk! LABRADOR KFT. A látássérültek segédeszközeinek forgalmazója A látássérültek segédeszközeinek forgalmazója TÖBB ezer elégedett ügyfél TÖBB MINT 100 féle TERMÉK Hordozható- és asztali elektronikus olvasókészülékek kézinagyítók VAKNYOMTATÓK BRAILLE KIJELZŐK MAGYARUL

Részletesebben

Kültéri Védelmi Útmutató 1.0

Kültéri Védelmi Útmutató 1.0 1.0 Fogalom A kültéri védelem a védendő objektum vagy terület körül (esetleg annak határvonalain belül) elhelyezett biztonsági rendszer. A kültéri védelem jelenti az első gyűrűt a védelmi rendszerben.

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007.

SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007. SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007. 1 BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK UD-LEVELEZŐ TAGOZAT NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS SZAKIRÁNY A PANNON CSAPÁGY KFT. RAKTÁRÁNAK LOGISZTIKAI

Részletesebben

Cégtörténet, filozófia

Cégtörténet, filozófia MŰSZER KATALÓGUS Cégtörténet, filozófia Az Agro Legato Kft. 1996-ban alakult, budapesti székhelyű, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarországon elsők között kezdtük meg a tejipar (tejtermelés,

Részletesebben

velünk játék lesz a munka Minden, ami diagnosztika Sokoldalú, könnyen kezelhető műszerek www.energotest.hu Minden szerviz részére

velünk játék lesz a munka Minden, ami diagnosztika Sokoldalú, könnyen kezelhető műszerek www.energotest.hu Minden szerviz részére velünk játék lesz a munka Minden, ami diagnosztika Sokoldalú, könnyen kezelhető műszerek www.energotest.hu Minden szerviz részére ORSZÁGOS HÁLÓZAT PÉCSI KÉPVISELETI IRODA Szakszerű, gyors kiszolgálás az

Részletesebben

W1400 Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv

W1400 Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv W1400 Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Fontos biztonsági tudnivalók... 3 Áttekintés... 6 A csomag tartalma...6 Alaptartozékok...6 Kiegészítő tartozékok...6 A

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA JANUÁR- ÁPRILIS 2015 OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS POWERDEALS www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA OMNI PRO Az OMNIPRO egy

Részletesebben

A GGW Gruber legjobb oldalai

A GGW Gruber legjobb oldalai A GGW Gruber legjobb oldalai Termékáttekintés Mérés- & vizsgálattechnika Gépkomponensek www.ggwgruber.hu 2 GGW Gruber Hungary Mérce minden területen, több mint 60 éve Ezzel a katalógussal egy kivonatot

Részletesebben

LABORKATALÓGUS Vízanalitikai mérések. 2015. év újdonságai már a katalógusban! AT1000 titrátor 54. oldal. TOC analizátor 52. oldal

LABORKATALÓGUS Vízanalitikai mérések. 2015. év újdonságai már a katalógusban! AT1000 titrátor 54. oldal. TOC analizátor 52. oldal 2015. év újdonságai már a katalógusban! SL1000 30. oldal TOC analizátor 52. oldal AT1000 titrátor 54. oldal AS950 mintavevő 60. oldal LABORKATALÓGUS Vízanalitikai mérések HACH LANGE - Cégünkről A HACH

Részletesebben

Az ARON-RCS infokommunikációs és technológiai megoldásai

Az ARON-RCS infokommunikációs és technológiai megoldásai Az ARON-RCS infokommunikációs és technológiai megoldásai Készítette: Topor Zoltán 2013. november Tartalom Bevezető... 5 Az ARON-RCS rendszer infokommunikációs szükségletei... 6 Önálló és egyedi rádió hálózat...

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más Használati utasítás Technogym, The Wellness Company, Excite és CPR (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. A Smartkey és a TGS key az itt illusztrált

Részletesebben

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Az innováció a vérünkben van. A Ricoh digitális nyomdagépei a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére épülnek.

Részletesebben

VACON 100 FLOW INTELLIGENS FOLYAMAT VEZÉRLÉS

VACON 100 FLOW INTELLIGENS FOLYAMAT VEZÉRLÉS VACON 100 FLOW INTELLIGENS FOLYAMAT VEZÉRLÉS A LÉNYEGRE FIGYELVE A Víz és Szennyvízipar valamint az Épület Automatizálás két fontos iparág, amelyek szorosan hozzátartoznak mindennapi életünkhöz, mégis

Részletesebben

W1070+/W1080ST+ Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv

W1070+/W1080ST+ Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv W1070+/W1080ST+ Digitális projektor Házimozi sorozat Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Fontos biztonsági tudnivalók...3 Áttekintés...6 A projektor jellemzői... 6 A csomag tartalma... 8 Alaptartozékok...8

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

2x AAA. Kezdő lépések: Elem

2x AAA. Kezdő lépések: Elem 2x AAA Kezdő lépések: Elem Kezdő lépések: Összeszerelés Lézerkimenet Elem állapota: Műveletek: Bevezetés A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat és a használati útmutatót.

Részletesebben

A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! ORTHOPHOS XG 3D

A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! ORTHOPHOS XG 3D CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK ORTHOPHOS XG 3D A világ legnépszerűbb röntgen egysége. Mostantól 3D-ben! T h e D e n t a l C o m p a n y ÁTTÖRÉS A

Részletesebben

LABCONTROL. Tervezési kézikönyv. Air management system. The art of handling air

LABCONTROL. Tervezési kézikönyv. Air management system. The art of handling air LABCONTROL Air management system Tervezési kézikönyv The art of handling air Tervezési kéziköny LABCONTROL Tartalomjegyzék Tapasztalat és innováció 3 LABCONTROL 4 Rendszer áttekintés 6 EASYLAB 8 A rendszer

Részletesebben

WIN! 2. szám www.weidmueller.hu W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4

WIN! 2. szám www.weidmueller.hu W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4 2. szám www.weidmueller.hu [Countries] Austria and Switzerland WIN! W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4 Tengerhajózási technika: Interfész

Részletesebben

Minden évszakban TÖKÉLETES KOMFORT

Minden évszakban TÖKÉLETES KOMFORT Minden évszakban TÖKÉLETES KOMFORT Fűtés Légkondicionálás Hűtés és légtechnikai rendszerek Kereskedelmi hűtés 2011 A DAIKIN NÖVEKEDÉSÉNEK 4 PILLÉRE TARTALOMJEGYZÉK Új termékek 2011 2 A Daikin növekedésének

Részletesebben

OTTHONI // HŰTŐ- ÉS FŰTŐRENDSZEREK MINDEN HELYISÉG SZÁMÍT

OTTHONI // HŰTŐ- ÉS FŰTŐRENDSZEREK MINDEN HELYISÉG SZÁMÍT OTTHONI // HŰTŐ- ÉS FŰTŐRENDSZEREK 2011 MINDEN HELYISÉG SZÁMÍT ÖKOÖTLETEK AZ ÉLETVITELHEZ: MINDEN OLYAN ÉLETVITELI STÍLUS TÁMOGATÁSA AZ EGÉSZ VILÁGON, AMELY GYAKORLATILAG NULLÁRA CSÖKKENTI A CO 2 -GÁZ

Részletesebben

Fókuszban a mûszer- és méréstechnika

Fókuszban a mûszer- és méréstechnika XIV. évfolyam 6. szám ELEKTRONIKAI INFORMATIKAI SZAKFOLYÓIRAT 2005. október Fókuszban a mûszer- és méréstechnika Ára: 1320 Ft www.rohde-schwarz.com DELIVERING THE WORLD`S BEST IDEAS IN SILICON Olyan programozási

Részletesebben

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 2 TÖKÉLETES SZÍNEK Ezek a gyors és könnyen kezelhető, 24" és 44" méretű nyomtatók Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszert használnak,

Részletesebben

Cooling Matters. 3. s z á m 2 0 1 1

Cooling Matters. 3. s z á m 2 0 1 1 Cooling Matters Danfoss hírek a hűtő- és légkondicionáló-ipar számára Hírek - 15 000 felszerelt ICF szelepcsoport Európában Termékek - Válassza ki az alkalmazásához legjobban illő kompresszort Szerviz

Részletesebben

54. évfolyam, 2011. 5. szám 700 Ft

54. évfolyam, 2011. 5. szám 700 Ft 54. évfolyam, 2011. 5. szám 700 Ft TARTALOM www.technikamagazin.hu Megjelenik havonta Fõszerkesztõ: Dr. Wellek Margit e-mail: mwellek@muszakiszemle.hu Fõmunkatárs: Békés Sándor e-mail: s.bekes@muszakiszemle.hu

Részletesebben

Minden idők legerősebb modellje.

Minden idők legerősebb modellje. Többfunkciós porszívók Minden idők legerősebb modellje. Az új, univerzálisan alkalmazható Kärcher többfunkciós porszívókat kiemelkedő szívóerő, csekély áramfogyasztás, speciális kialakítású padlótisztító

Részletesebben