2012. november 13. Dr. Mari László egyetemi docens. Revuczky Nóra - bábszínész. György-Horváth Zsuzsa riporter

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2012. november 13. Dr. Mari László egyetemi docens. Revuczky Nóra - bábszínész. György-Horváth Zsuzsa riporter"

Átírás

1 SZAKMAI NAP - ELŐADÓK november 13. Magyar kutatók a Föld legmagasabb vulkánján (Ojos del Salado 6893 m, Chile) Dr. Mari László egyetemi docens Eötvös Loránd Tudományegyetem, TTK, Természetföldrajzi Tanszék, geográfus, térinformatikus, A Földgömb magazin munkatársa A 80-as évek közepétől járja Európa, Ázsia, Észak-Afrika hegységeit, különleges tájait. Útjain a karsztos területek és a különleges lepusztulásformákat mutató kőzetekből álló tájak felszínfejlődését tanulmányozza. Kutatómunkája során űrfelvételek és légifelvételek kiértékelésével, valamint terepbejárások során végzet vizsgálatokkal a felszínborítás változásait elemzi. Egyetemi munkája mellett kiemelten fontosnak tartja az ismeretterjesztést, több lexikonnak volt a földrajzi szerkesztője, ismeretterjesztő előadásokat tart és cikkeket ír. Színház báb színház Revuczky Nóra - bábszínész 10 éves néptáncos karrierje után, a kempelenes érettségit követően terelődött a színjátszás felé. A Budapest Bábszínház Stúdiójában szerzett képesítést, jelenleg pedig a Bábrakadabra Bábszínház vezetője. Egyetemi hallgatóként emellett mozgóképkultúrát és médiaismeretet tanul. Hogyan készül a tévéműsor? György-Horváth Zsuzsa riporter Bizonyára Ti is szoktatok tájékozódni Magyarország és a világ híreiről. Újságban, Interneten vagy tévében, kinek hogy tetszik. Azonban az eseménytől a hír megszületéséig sok minden történik. György-Horváth Zsuzsa a Magyar Televízió Híradójának műsorvezetője és riportere. Előadásán egy tévéműsor elkészüléséről lesz szó, erről tudhattok meg információkat egy bennfentestől.

2 Az öttusa EGY sportág? Martinek János olimpiai bajnok öttusázó Versenyeredményeit szinte lehetetlenség felsorolni: pályafutása során többszörös olimpiai, világ és Európa-bajnok öttusázónk. A Magyar Öttusa Szövetség tagja, jelenleg a Zuglói Sportközpont igazgatója. Hajóval Odüsszeusz nyomában Vass Tibor hajóskapitány Navigációs mérnök, tengerész, hajós kapitány. Amellett, hogy sokak szerint többet tud a tengerekről, mint a legtöbb tengerész, célba vette Homérosz ókori Odüsszeiájának megválaszolatlan kérdéseinek feltárását. A 2000-ben indult expedíció részleteiről kérdezhetitek a vele töltött órákban. S rajta túl derengő csillagok dr. Ábrahám Péter - csillagász Ábrahám Péter, az MTA KTM Csillagászati Kutatóintézet tudományos tanácsadója. Az 1987-ben kapott fizikus és csillagász diplomával az MTA Csillagászati Kutatóintézetének munkatársa lesz, témája a csillagkeletkezés folyamatának vizsgálata. Nagy változást hoz életében, hogy 1993-ban meghívást kap az Európai Űrügynökség ISO infravörös űrtávcsövének földi irányító és kalibrációs csapatába. Ábrahám Péter január 1-től a Csillagászati Kutatóintézet igazgatója. Játék a matekkal Nagy Barnabás logikai játék fejlesztő Ha a matekra gondolunk, keveseknek jut eszébe a szórakozás. Nagy Barnabás bebizonyítja nekünk az ellenkezőjét; logikai játékai a kicsiket és nagyokat egyaránt elgondolkodtatják.

3 A színház hátulról Géczy István a Nemzeti Színház főügyelője Az ügyelő az a karmester, aki este héttől tízig az előadás hibátlan kimeneteléért felelős. A Nemzeti Színházban sem indulhat előadás nélküle, ott Géczy István fogja össze a műsor egészét. Ha kíváncsiak vagytok, mi zajlik a színfalak mögött, tőle bátran kérdezzetek. 18 évesen, Major Tamás mellett kezdi szakmai tevékenységét hivatalsegédként. Majd Kazimir Károly mellé kerül a Thália Színházba, ahol 14 évig dolgozik. Később kerül a Nemzeti Színházhoz, ahol napjainkig a főügyelői állást tölti be. Ez nagy felelősséggel jár, hiszen a Nemzeti Európában egyedülálló színpadtechnikájának és háttérszerkezetének pontos ismerete kell hozzá. Óriási precizitást igénylő feladat. Barát vagy ellenség? Kapcsolatunk a baktériumok társadalmával Fertőzések és járványok, a mikrobiológia mint humán tudományterület Dr. Barcs István mikrobiológus A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Epidemiológiai Tanszék megbízott tanszékvezetője. A diákoknak mikrobiológiát tanít, nekünk pedig az emberiség és a baktériumok kapcsolatáról tart majd előadást. Mindig fel kell állni Joó Abigél cselgáncsozó olimpikon ifjúsági EB bronzérem, ifjúsági EB aranyérem, VB bronzérem junior VB bronzérem, U + és junior EB aranyérem bécsi cselgáncs EB aranyérem, U +-asok EB aranyérem cseljabinszi cselgáncs EB aranyérem. Az olimpián szintén félnehézsúlyban indult el, s első mérkőzésén 38 másodperc alatt szerzett győzelmet gaboni riválisa ellen. A nyolc között amerikai ellenfelével szemben vezetett, amikor sérülést szenvedett. Végül ötödik helyen zárta első olimpiáját.

4 Vizsga Terápia Kontroll; A tanítónő Nagy Zsolt a Nemzeti Színház színésze Már az érettségi után színészettel kezdett foglalkozni, színpadon és filmekben egyaránt. Szerepet kapott többek között a Jó estét nyár, jó estét szerelem-ben, a Kontrollban, a Kolorado Kid-ben, most pedig az HBO új sorozatában, a Terápiában láthatjátok. Díjai többek között: Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje Legjobb 30 év alatti színész Liliom Súgó-díj, POSZT Legjobb Férfi Főszereplő, W-munkáscirkusz Rijekai Nemzetközi Színházi Fesztivál Horvátország (2003) Legjobb mellékszereplő, Kontroll Magyar Filmkritikusok Díja (2004) Minden zseni ügyetlen? Kárpáti József a Quimby billentyűse, fúvósa A Dódi néven elhíresült művészt sokszínű életpálya jellemzi. Az egri Tanárképző Főiskolán szerezte első diplomáját, majd Budapesten, az Iparművészeti Egyetemen másoddiplomázott. A Nádasdy Művészeti és Általános Iskolában festészetet tanít, emellett képzőművészettel is foglalkozik. A Quimbyhez ben csatlakozott, de más zenekarokban is oszlopos tagként szerepelt. Kórházmenedzsment; Betegnek lenni Magyarországon Dr. Golub Iván az Uzsoki utcai kórház igazgatója A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karának elvégzése után az Uzsoki utcai Kórházban kezdett dolgozni, ahol később, ben főorvosi posztra került. Tanulmányait még ez után is folytatta, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem egészségügyi szakközgazdász szakát végezte el. A Magyar Kórházszövetség tagjaként az egész ország egészségügyéről tájékozott, előadásán is erről lesz szó.

5 Színpadok világa Lőrincz Ádám színpadépítő Munkája rendkívül izgalmas; színpadépítéssel foglalkozik. Számos fesztivál nem jöhetne létre az Ő munkája nélkül. Többek között a Sziget és a Balaton Sound színpadainak megépítése és biztosítása is az ő feladata. Látogasd meg az előadását, és legközelebb, ha egy zenei rendezvényre készülsz, már tudni fogod, hogy hogyan zajlanak az előkészületek! Egyébiránt három kedves gyermeke jár velünk a Kempelenbe Csontvázak a szekrényből Belényesy Károly - Szeiler Veszna - dr. Mende Balázs Műemlékeket nem csak múzeumokban és kiállításokon találhatunk, de akár saját kertünkben is bukkanhatunk kisebb-nagyobb régiségekre. Szeiler Veszna, Belényesy Károly és dr. Mende Balázs régészettel foglalkoznak, ezen belül is több ággal, például táj-, építészeti- és hadtörténeti régészettel. Egyikük még Szent László koponyaereklyéjét is megvizsgálhatta a közelmúltban. Ha szeretnél többet megtudni a történelem vizsgálatáról, az Ő előadásukon erre lesz lehetőséged! Zsebszövegelő Novák Péter színész, énekes, műsorvezető Találkozhattatok vele többek között a Budapesti Operettszínházban, a Megasztár zsűrijeként, és a Beugró műsorvezetőjeként. Ez utóbbi egy része az úgynevezett Zsebszöveg, mely a legtöbbször szerepelt játék a műsor történetében. Előadása alatt ebbe kaphattok betekintést. Új műsora az MTVA rendezésében útnak induló népzenei tehetségkutató, a Röpülj páva!

6 Felszín alatti történések az algavilág működése és hatása vizeinkben Bagyinszki György vízkémikus A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara tagja, okleveles vegyészmérnök. Kiemelt szakterülete a vízgazdálkodási környezet- és vízminőségvédelmi létesítmények létrehozása, vizsgálata. Vízmérnöki tervező, nem szennyvízelvezetési célú csatornázási szakértő, szennyvíztisztítási szakértő, vízanalitika és vízminőség-védelem szakértő, levegőtisztaság-védelem környezetvédelmi szakértő és még sorolhatnánk. Csupa olyan szakterület, melyről jó, ha halvány sejtéseink vannak. Ebbe a különös világba vezet be bennünket a vegyészmérnök úr előadásai során. Amerika középiskola Keszthelyi Zsófi szemével Keszthelyi Zsófia 11.a osztályos tanuló Zsófi egy évet töltött Amerikában. Ott élt, ott tanult. Élményeit osztja meg velünk az amerikaiakkal, az államokkal, az iskolával, a szabadidővel, a rendszerrel, a környezettel és akár a szórakozással kapcsolatban.

Lélekemelô. A pipaszagú macska. képek hangulatok könyvek. A lélek és a Feng Shui. A pszichiátria és a média. Pszichiátriai Magazin

Lélekemelô. A pipaszagú macska. képek hangulatok könyvek. A lélek és a Feng Shui. A pszichiátria és a média. Pszichiátriai Magazin Lélekemelô pszichiáterek egymás között A pipaszagú macska A lélek és a Feng Shui A pszichiátria és a média Fák, virágok, fények képek hangulatok könyvek Pszichiátriai Magazin 2010. november II. évfolyam

Részletesebben

2015. évkönyv. XVIII. évf. 196. szám 980. www.policepress.hu/sikeresnok 196. SZÁM 2015 XVIII. ÉVFOLYAM

2015. évkönyv. XVIII. évf. 196. szám 980. www.policepress.hu/sikeresnok 196. SZÁM 2015 XVIII. ÉVFOLYAM 196. SZÁM 2015 XVIII. ÉVFOLYAM 2015 top 50 borito B4-B1.indd 1 2015. évkönyv www.policepress.hu/sikeresnok XVIII. évf. 196. szám 980 2014.12.13. 8:44:10 PERFECT SMILE FOGÁSZATI KLINIKA Áldozzon az önfeledt

Részletesebben

Cserepek a magyarországi matematikai tehetséggondozó műhelyekből

Cserepek a magyarországi matematikai tehetséggondozó műhelyekből Cserepek a magyarországi matematikai tehetséggondozó műhelyekből Cserepek a magyarországi matematikai tehetséggondozó műhelyekből Ez a könyv a(z). számú példány. ALKOTÓ SZERKESZTŐK: Ács Katalin Dr. Kosztolányi

Részletesebben

SEGÍTHETEK? MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM

SEGÍTHETEK? MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SEGÍTHETEK? MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM Dupla öröm Mai fiatalokkal ismerkedhet meg az elkövetkezô néhány oldalon. Mai fiatalok, de mégsem a nagy átlaghoz tartoznak. Miben különböznek másoktól? Határozottak,

Részletesebben

Gyáli. Újság. Advent Gyálon. Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja

Gyáli. Újság. Advent Gyálon. Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Új Gyáli 2008. december Újság Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Puskás Katalin és Bácsi Péter megyei kitüntetést kapott December 4-én, a Pesti Vármegyeházán tartotta megyenapi ünnepségét

Részletesebben

Kari Közlöny. 2013/14. 4. szám TARTALOM DÍSZOKLEVELEK ADOMÁNYOZÁSA 2014. AUGUSZTUS 30. Gránit díszoklevél

Kari Közlöny. 2013/14. 4. szám TARTALOM DÍSZOKLEVELEK ADOMÁNYOZÁSA 2014. AUGUSZTUS 30. Gránit díszoklevél A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGUSKÉPZŐ KAR HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓJA Kari Közlöny 2013/14. 4. szám TARTALOM Gránit díszoklevél 1 2014. 08. 30. 10 ÓRA Gyémánt díszoklevelek 2 Arany díszoklevelek

Részletesebben

I. Közvetlen kapcsolatok megújítása az ELTE és a közoktatás között az MTMI-életpályák népszerûsítésére

I. Közvetlen kapcsolatok megújítása az ELTE és a közoktatás között az MTMI-életpályák népszerûsítésére A tudományos délután programjainak elõadói között szerepelnek: 8 A KAROKON MEGVALÓSÍTANDÓ-, VAGY FEJLESZTENDÕ TEVÉKENYSÉGEK I. Közvetlen kapcsolatok megújítása az ELTE és a közoktatás között az MTMI-életpályák

Részletesebben

Sztárfellépõk az új Fõtéren

Sztárfellépõk az új Fõtéren INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2010. június 15., IV. évf., 23. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA www.ujpest.hu FOTÓ: HARKAI PÉTER Sztárfellépõk az új Fõtéren Sosem látott tömeg

Részletesebben

Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja

Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Új Gyáli 2008. július Újság Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Arany fokozat a Gyál Városi Népdalkörnek Ráckevén, az Ács Károly Művelődési Központban került sor a népdalkörök, népzenei

Részletesebben

Meghívott előadóink szakmai nap 2010. november 16.

Meghívott előadóink szakmai nap 2010. november 16. Meghívott előadóink szakmai nap 2010. november 16. Zöld béke a kék bolygóért Andrasev Szonja Greenpeace aktivista Az egykori Kempelen-díjas tanulónk ma a környezetvédelemért harcol a Greenpeace aktivistájaként.

Részletesebben

Házasság hete Talpra állhat a Styl Ünnepeltek a tévések A szombathelyi virtuóz

Házasság hete Talpra állhat a Styl Ünnepeltek a tévések A szombathelyi virtuóz ÖNKORMÁNYZATI HETILAP III. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2015. február 14. Házasság hete Talpra állhat a Styl Ünnepeltek a tévések A szombathelyi virtuóz Önkormányzati hírek 2 2015. február 14. SZOMBATHELYI 7 FOGADÓÓRA»»

Részletesebben

2013.december- adventi szám

2013.december- adventi szám CSALOGÁNY oldalak 1 2013.december- adventi szám Előszó a megújult iskolaújsághoz Kedves Olvasó! Andersen A csalogány című meséje arról szól, hogy a kicsi, szerény külsejű madár csodálatos énekével örömkönnyeket

Részletesebben

A Felvételi Információs Szolgálat országos felmérése a 2003-ban és 2004-ben biztosan felvételiző középiskolás diákok körében

A Felvételi Információs Szolgálat országos felmérése a 2003-ban és 2004-ben biztosan felvételiző középiskolás diákok körében A Felvételi Információs Szolgálat országos felmérése a 2003-ban és 2004-ben biztosan felvételiző középiskolás diákok körében Felvételi Információs Szolgálat 2002. A Felvételi Információs Szolgálat országos

Részletesebben

Tapasztóné Perlaki Magdolna

Tapasztóné Perlaki Magdolna Tapasztóné Perlaki Magdolna Ha nem kaptam volna érte fizetést, akkor is dolgoztam volna, mert jó volt csinálni Ha jól tudom, Ön a város művelődésügyi osztályán dolgozott a hetvenes években. Igen. A művelődésügyi

Részletesebben

Miskolc városa a sportcsarnok felújítására jelentõs, 700 millió forintos támogatást kapott a központi költségvetésbõl,

Miskolc városa a sportcsarnok felújítására jelentõs, 700 millió forintos támogatást kapott a központi költségvetésbõl, Új köntöst kap a sportcsarnok GÕZERÕVEL ÚJÍTANAK szombatonként II. évfolyam 3. szám 2005. január 22. A közlekedési gondokra keresnek megoldást MISKOLCIAK STRASBOURGBAN MISKOLCI RÉSZTVEVÕI IS VOLTAK AZ

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ IMPRESSZUM: Pontosan emlékszem

KÖSZÖNTŐ IMPRESSZUM: Pontosan emlékszem KÖSZÖNTŐ Pontosan emlékszem arra, hogy annak idején a HÖK-ben mennyire szerettünk volna mi is lapot csinálni a Zeneakadémiának. Nem jött össze bár igaz, akkortájt a mobil még státusszimbólum volt, a Win95

Részletesebben

Műszaki Örökség Program

Műszaki Örökség Program XXXIII. évfolyam, 6. szám 2010. június Műszaki Örökség Program A Műszaki Örökség Program indítása egybeesett a 2008-as Reneszánsz Év programjai sorában a műszaki örökségünk megmentéséért és hasznosításáért

Részletesebben

SZEGEDI TUDÓS AKADÉMIA A

SZEGEDI TUDÓS AKADÉMIA A Sic itur ad astra. SZEGEDI TUDÓS AKADÉMIA A mi IFJAINK A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot. Nelson Mandela Ifjú az lehet, aki már a középiskolában kimagasló eredményt ér

Részletesebben

JUNIOR PRIMA DÍJ MAGYAR TUDOMÁNY KATEGÓRIA 2014. ÉVI DÍJAZOTTJAI

JUNIOR PRIMA DÍJ MAGYAR TUDOMÁNY KATEGÓRIA 2014. ÉVI DÍJAZOTTJAI JUNIOR PRIMA DÍJ MAGYAR TUDOMÁNY KATEGÓRIA 2014. ÉVI DÍJAZOTTJAI JUNIOR PRIMA DÍJ MAGYAR TUDOMÁNY KATEGÓRIA 2014. ÉVI DÍJAZOTTJAI 2 j u n i o r prima díj 2014 A természet hatalmas, az ember parányi. Ezért

Részletesebben

KÖZVETÍTÉS Fogyatékosságügy és média

KÖZVETÍTÉS Fogyatékosságügy és média KÖZVETÍTÉS Fogyatékosságügy és média Magyarországon Az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlõségi Minisztérium és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége szakmai kiadványa Budapest, 2004 A kéziratot

Részletesebben

Tartalom. Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk valamennyi olvasónknak! Emberségbõl példát Kitüntetettjeink. Interjú:

Tartalom. Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk valamennyi olvasónknak! Emberségbõl példát Kitüntetettjeink. Interjú: XVII. évfolyam 1. szám 2011 ÁPRILIS Tartalom Emberségbõl példát Kitüntetettjeink Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk valamennyi olvasónknak! Interjú: Dr. Szûcs Ildikó osztályvezetõ fõorvos Csillagpont Rádió

Részletesebben

Híröss Naptár. Toókos György nyugdíjas kézilabdaedző, sportvezető 70. NAPRA Id. Nagy László nyugdíjas kisiparos, aranykoszorús mester

Híröss Naptár. Toókos György nyugdíjas kézilabdaedző, sportvezető 70. NAPRA Id. Nagy László nyugdíjas kisiparos, aranykoszorús mester ALAPÍTÁSI ÉV: 2007 KIADJA: A H-ÉDIA BT. SZERKESZTI: A SZERKESZTŐBIZOTTSÁG FELELŐS SZERKESZTŐ: VARGA GÉZA SZERKESZTŐSÉG: 6000 KECSKEÉT, TÓPART U. 8/C TEL.: 76/476-115 E-AIL: INFO@HIROSNAPTAR.HU N Híröss

Részletesebben

EGRI MAGAZIN. a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2011. május 4. évfolyam 5. szám

EGRI MAGAZIN. a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2011. május 4. évfolyam 5. szám EGRI MAGAZIN a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2011. május 4. évfolyam 5. szám Diplomata hozzátartozók Egerben Városunkban jártak április közepén a Budapesti Diplomata Hozzátartozók Klub tagjai.

Részletesebben

Szent István-nap díjazottakkal Pásztó díszpolgára a püspök atya

Szent István-nap díjazottakkal Pásztó díszpolgára a püspök atya XXIV. évfolyam 4. szám Szent István-nap díjazottakkal Pásztó díszpolgára a püspök atya A legméltóbb helyszínen, a romkertben álló Millenniumi Emlékműnél tartotta ez évi augusztus 20-i ünnepségét Pásztó

Részletesebben

......2009. január......továbbtanulás 2009...

......2009. január......továbbtanulás 2009... évf 5 szám III 2009 január Továbbtanulás 2009 1 Januári események Továbbtanulás 2009 J A N U Á R 8 Tantestületi értekezlet 9 Wass Albert-emlékműsor az iskolánk előtti emlékkőnél a kollégium tanulói számára

Részletesebben

EGRI MAGAZIN. Szabó Sipos Máté. Donornap a városi tévében TENISZ. Élhetőbbé válik a Szala. Az egri szimfonikusok élén. újra az I.

EGRI MAGAZIN. Szabó Sipos Máté. Donornap a városi tévében TENISZ. Élhetőbbé válik a Szala. Az egri szimfonikusok élén. újra az I. EGRI MAGAZIN A MÉDIA EGER NONPROFIT KFT. INGYENES KIADVÁNYA 7. évf. 7. szám 2014. július Donornap a városi tévében TENISZ újra az I. osztályban Az egri szimfonikusok élén Élhetőbbé válik a Szala új rovatunk

Részletesebben

Mert mindig kell egy csapat!

Mert mindig kell egy csapat! Újra itt van. DIÁKÉLET 2014/1. Új év új kihívások! Hosszú-hosszú éveken keresztül élt az ÉVISZ-ben, és színesítette a diákok mindennapjait az iskolaújság. A Diákélet néhány éve csendes álmát alussza, s

Részletesebben

XLVI. félévfolyam 7. szám 2013. április 3.

XLVI. félévfolyam 7. szám 2013. április 3. TétékásNyúz Az XLVI. félévfolyam 7. szám 2013. április 3. Tétékás ELTETTKHÖK hetilapja info: nyuz@elte.hu http://nyuz.elte.hu Nyilvánosság vagy adatvédelem? Elnöki beszámoló 4. oldal A Marson sétálgatva

Részletesebben

A vízi fejlesztés helyzete és lehetôségei Szlovákia egyes magyar tanítási nyelvû óvodáiban... 33

A vízi fejlesztés helyzete és lehetôségei Szlovákia egyes magyar tanítási nyelvû óvodáiban... 33 Tartalom Néhány sorban............................................. 3 Megújult elnökséggel - tovább...!................................ 3 Lochmayer György: A nemzetközi erôviszonyok alakulása 2006-ban...................

Részletesebben

Metszetek, ahol gondolataink összeérnek

Metszetek, ahol gondolataink összeérnek A Lakitelek Népfőiskola Szent-Györgyi Albert Kollégiumának végzős hallgatói: Bacskai Katinka Bodor Mónika Bóka Zsolt dr. Bóta András Böröcz Miklós dr. Burus Tünde Csedreki László Dobján Tibor Fábián Margit

Részletesebben