Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész július

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész július"

Átírás

1 Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész július

2 2 július Koszorúslányok (július 14.-én is lesz előadás!) N Szemekbe zárt titkok K Paul K Semmit magamról A július Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész (július15-től lesz előadás!) N Mosás, vágás, ámítás K Yodok Stories Mesél a láger A Chloe- A kísértés iskolája A július Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész N Super K Halál sugárút K Mr. Popper pingvinje A július 27. augusztus 3. Hanna Gyilkos természet N Szerelem kölcsönbe N A király beszéde K Az igazság ára K Zimmer Feri A Hanna Gyilkos természet A N Nagyterem K Kisterem A Art terem

3 A király beszéde színes, feliratos, angol filmdráma, 118 perc, 2010 r: Tom Hooper fsz: Colin Firth, Helena Bonham Carter VI. György brit király, II. Erzsébet királynő apjaként vonult be a világtörténelembe. Miután bátyja lemondott, George azaz Bertie foglalta el trónt - igen kelletlenül, mert borzalmas dadogása miatt képtelen volt nyilvánosan beszédet tartani. Számos eredménytelen beszédterápiás kezelés után találkozott a liberális szellemiségű Lionel Logue-gal, aki nemcsak királya hangját, hanem bátorságát is segített visszaszerezni. Az igazság ára színes, feliratos, amerikai dráma, 118 perc, 2011 r: Brad Furman; fsz: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe A dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvéd, Michael Mick Hallert, a Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám ezúttal egy gazdag Beverly Hills-i playboy ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Chloe a kísértés iskolája színes, feliratos, amerikai-kanadaifrancia thriller, 96 perc, 2009 r: Atom Egoyan, fsz: Amanda Seyfried, Julian Moore, Liam Neeson Bár úgy tűnik, hogy házasságuk tökéletes, Catherine Stewart, a sikeres doktornő arra gyanakszik, hogy férje, a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő művész-professzor David megcsalja őt. Hogy választ kapjon a lelkét mardosó kérdésekre, a nő felbérli Chloe-t, a gyönyörű luxus callgirlt. Catherine-ben rég elfeledettnek hitt vágyak ébredeznek, melyek Chloe figyelmét sem kerülik el. Halál sugárút PREMIERVETÍTÉS! színes, feliratos, angol-francia-olaszbelga-spanyol filmdráma, 109 perc r: Ken Loach, fsz: Mark Womack, Andrea Lowe, John Bishop A történet kezdetén Fergus Molloy egy liverpooli kompon emlékezik vissza régi jó barátja, Frankie utolsó, neki küldött üzenetére, akinek éppen a temetésére igyekszik. Egy iraki zenész, segítségével Molloy rátalál egy felvételre a telefonon, amelyen Frankie csapatának egy tagja a férfi halála előtt néhány héttel legyilkolt egy ártatlan iraki családot. Molloy erősen gyanakodni kezd, és eltökéli, hogy fényt derít az igazságra 3

4 4 Hanna Gyilkos természet színes, feliratos, amerikai-angolnémet akcióthriller, 111 perc, 2011 r: Joe Wright fsz: Saoirse Ronan, Kate Balnchet, Eric Bana Hanna egyszerű kamaszlánynak látszik. De apja, a CIA egykori ügynöke az Északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és nagy feladatot bíz rá. Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Harry Potter és a halál ereklyéi 2. színes, magyarul beszélő, angolamerikai kalandfilm, 146 perc, 2010 r: David Yates fsz: Daniel Radcliffe, Emma Wattson, Rupert Grint, Ralph Finnes Harry, Ron és Hermione tanáraik és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat. Kitör a háború, a halálfalók Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumot is az uralmuk alá hajtják. Bármerre járnak, a borzalom követi őket. Mindenütt Harry Pottert keresik, hogy a Nagyúr elé vigyék a fiút élve. Koszorúslányok színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 125 perc r: Paul Feig, fsz.: Kristen Wiig, Maya Rudolph Annie élete egy nagy káosz. Ám amikor megtudja, hogy legjobb barátnőjét eljegyezték, muszáj, hogy ő legyen Lillian koszorúslánya. Bár se pasija, se pénze, Annie átblöfföli magát a drága és bizarr rituálékon. Egy esélye van, hogy minden tökéletes legyen, és megmutassa Lilliannek és a többi koszorúslánynak, mire képes valaki azért, akit szeret. Mosás, vágás, ámítás színes, feliratos, francia romantikus vígjáték, 105 perc, 2010 r: Pierre Salvadori fsz: Audrey Tautou, Nathalie Baye A harminc körüli Emilie egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizurakészítésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jó tanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édesanyja, Maddy, akiben megszűnt az élni akarás vágya, mióta férje elhagyta. Így Emilie egy titkos hódolót kreál számára.

5 Mr. Popper pingvinjei színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc, 2011 r: Mark Waters fsz: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury Tom Popper sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni, a családját is hanyagolja. Egy nap az ügyvédje különös eseményről értesíti: örökölt egy pingvint - akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. Miközben elegáns New York-i lakosztálya jeges vidámparkká, az élete pedig téli túlélőtúrává alakul, Mr. Popper élvezni kezdi vendégei társaságát. 5 Paul színes, feliratos, spanyol-franciaangol-amerikai sci-fi vígjáték, 107 perc, 2011 r: Greg Mottola fsz: Jane Lynch, Simon Pegg Simon Pegg és Nick Frost újra együtt, ezúttal két sci-fi őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika UFO hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem Semmit magamról színes, feliratos, ír-holland filmdráma, 85 perc, 2009 r: Urszula Antoniak, fsz: Lotte Verbeek, Stephen Rea Egy fiatal nő, aki mindent hátrahagyott (múltat, lakást, családot), és egy magányosan éldegélő, idősebb férfi üzletet kötnek: a nő a ház körüli munkáért cserébe élelmet kap. Csak egy kikötésük van: semmilyen szinten nem avathatják vagy engedhetik be a másikat magánéletükbe. Vajon ki lesz az első, aki megszegi a tilalmat? Super 8 színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 108 perc, 2011 r: J.J. Abrams fsz: Joel Courtney, Gabriel Basso, Elle Fanning, Zach Mills Míg a gyerekek a videóra készülő amatőr zombifilmjüket forgatják éjszaka a vasútállomáson, addig szépen kisiklik a közelükben egy vonat, amin a légierő szállítmánya volt. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat?

6 6 Szemekbe zárt titkok színes, feliratos, argentin-spanyol krimi, 127 perc, 2009 r: Juan José Campanella fsz.: Ricardo Darín, Soledad Villamil Benjamin, egy nyugdíjba vonult törvényszéki alkalmazott úgy dönt, hogy könyvet ír egy régi megerőszakolással egybekötött gyilkossági ügyről, amit véleménye szerint rosszul oldott meg a rendőrség. Megnyitja a már lezárt aktákat, és nyomozni kezd a zavaros és rémisztő ügyben. Szerelem kölcsönbe színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 112 perc, 2011 r: Luke Greenfield fsz: Kate Hudson, Ginnifer Goddwin, Colin Egglesfield Rachel tehetséges ügyvédnő, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli, amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy előszeretettel emlékezteti. A Darcy esküvőjét megelőző hetekben, Rachel lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között. Yodok Stories Mesél a láger színes, feliratos, norvég-lengyel dokumentumfilm, 83 perc, 2008 r: Andrzej Fidyk fsz: Yung Sung San Yodok egy hírhedt észak-koreai koncentrációs tábor. El lehet énekelni a borzalmakat egy musicalben? Néhány túlélő megpróbálja. Zimmer Feri 2. színes, magyar vígjáték, 100 perc, 2010 r: Tímár Péter; fsz: Reviczki Gábor, Pogány Judit A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák. Hogyan lesz egy romos ingatlanból igazi szellemkastély? Megtudhatjuk a szellemektől.

7 7

8 8 Az Apollo Art ajánlata: Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető Tizenkét éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott Besorolás alatt Mozi jegyár: 720 Ft Csoportos jegyár (10 fő felett) minden teremben: 420 Ft Hétfői jegyár, minden teremben: 520 Ft Csütörtöki jegyár a Nagyteremben: 520 Ft Apolló mozi 4025 Debrecen, Miklós u. 1. Pénztár nyitva tartás: Telefon: 52 / Felelős kiadó: dr. Cs. Tóth János A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b.

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2011. július. Július 15-től augusztus 3-ig. Napos út. Lencsés-tó. Izabella híd. Napos út 5/b. A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. július Július 15-től augusztus 3-ig Napos út Lencsés-tó Napos út 5/b. Izabella híd 11 07 15 P Zsigmond Vi 15.00 17. 16 Sz 17 V 18 H 19 K 20 Sz 21 Cs 22 P 23 Sz 24

Részletesebben

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal!

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal! Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2015. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból!

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból! A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. június Norvég erdő Szeged, Sóhordó utca 18. (30) 998 3342 Rendezvények (25 50 fő) Kitelepülés 5 féle menü 110 fős kerthelyiség grillezéssel Zárt parkoló Hétfőnként

Részletesebben

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a és a címen

Art mozi. ONLINE JEGYFOGLALÁS az Art Moziban a  és a  címen Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2016. szeptember havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (15.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

A szegedi Belvárosi mozi műsora augusztus ELFOGADÓHELY

A szegedi Belvárosi mozi műsora augusztus ELFOGADÓHELY A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. augusztus ELFOGADÓHELY 11 08 4Cs Zsigmond Vi 14.00 16.00 5P 6Sz 7V 8H 9K 10 Sz 11 Cs 12 P 13 Sz 14 V 15 H 16 K 17 Sz 18 Cs 6-án, 7-én, 13-án és 14-én 10 órakor is,

Részletesebben

Régi értékek, új technika A mi mozink!

Régi értékek, új technika A mi mozink! Régi értékek, új technika A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2014. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

Pingvinek vándorlása 2.magyarul. beszélő, francia dokumentumfilm, 82 perc, animációs kalandfilm, 90 perc, 2017

Pingvinek vándorlása 2.magyarul. beszélő, francia dokumentumfilm, 82 perc, animációs kalandfilm, 90 perc, 2017 A mozi előadásaira az alábbi helyárak érvényesek:helyár: 1200 Ft, Kedvezményes helyár: 1000 Ft. A "kedvezményes helyár" belépőjegyekre a diákok és a nyugdíjasok jogosultak. Kedvezményes: egységesen 1000

Részletesebben

KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk

KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk Címünk: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin tér 1. Telefon: +36 (95) 779301; +36 (95) 779302 Email: artmozi@cellkabel.hu WEB: http://artmozi.celldomolk.hu

Részletesebben

2011 augusztusi program:mæjusi program 2011.07.27. 21:25 Page 1 (Black plate) 2011. augusztus. augusztus 8, 11, 13, 14, 16, 17

2011 augusztusi program:mæjusi program 2011.07.27. 21:25 Page 1 (Black plate) 2011. augusztus. augusztus 8, 11, 13, 14, 16, 17 2011 augusztusi program:mæjusi program 2011.07.27. 21:25 Page 1 (Black plate) 2011. augusztus augusztus 8, 11, 13, 14, 16, 17 2011 augusztusi program:mæjusi program 2011.07.27. 21:25 Page 2 (Black plate)

Részletesebben

KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk

KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk KEMENESALJAI MŰVELŐDÉSIKÖZPONT ÉS KÖNYVTÁRART MOZI Celldömölk Címünk: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin tér 1. Telefon: +36 (95) 779301; +36 (95) 779302 Email: artmozi@cellkabel.hu WEB: http://artmozi.celldomolk.hu

Részletesebben

ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE. SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás

ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE. SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás ART MOZIK SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EREDMÉNYE SSz. Mozi neve Mozi címe Megítélt támogatás 1. Uránia Nemzeti Filmszínház 1088 Budapest, Rákóczi út 21. 2 200 000

Részletesebben

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT

Szeptemberi ajánló. Premierek. Media company and much more :05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT Szeptemberi ajánló Premierek 2013.09.01 12:05 SAMMY NAGY KALANDJA 2. 2013.09.01 13:35 CHARLIE MINDEN KUTYA A MENNYBE JUT 2013.09.01 21:00 EGY KIS MENNYORSZÁG 2013.09.08 21:00 ELVESZTEGETETT IDŐ 2013.09.15

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

Könyvek Tusája 5. forduló

Könyvek Tusája 5. forduló Könyvek Tusája 5. forduló Felnőtt kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa FEBRUÁR

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa FEBRUÁR ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa 2011. FEBRUÁR Hölgyeim és Uraim, kedves Olvasók! BEVEZETŐ Ha február, akkor farsang. A közelgő tavasz örömünnepe ez az időszak, melyet társasági és szakmai bálok, vidám összejövetelek,

Részletesebben

Amerikából jelentem LXXXIV. - Öngyilkos hidak

Amerikából jelentem LXXXIV. - Öngyilkos hidak 2011 március 12. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Amerikából értékelve jelentem Mérték - 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Nem épp vidám téma, de sajnos gyakori jelenség Amerikában is a korlátján egyensúlyozó

Részletesebben

Könyvek Tusája 1. forduló

Könyvek Tusája 1. forduló Könyvek Tusája 1. forduló Felnőtt kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk nézd

Részletesebben

3 Tiszták, hősök, szentek. Árpád-házi Szent Erzsébet Árpád-házi Szent Kinga Árpád-házi Boldog Jolán Árpád-házi Szent Margit Szent Hedvig

3 Tiszták, hősök, szentek. Árpád-házi Szent Erzsébet Árpád-házi Szent Kinga Árpád-házi Boldog Jolán Árpád-házi Szent Margit Szent Hedvig 3 Tiszták, hősök, szentek Árpád-házi Szent Erzsébet Árpád-házi Szent Kinga Árpád-házi Boldog Jolán Árpád-házi Szent Margit Szent Hedvig 2013 ( 2 ) Erzsébet sokat imádkozott Árpád-házi Szent Erzsébet Ünnepe:

Részletesebben

Könyvek Tusája 2. forduló

Könyvek Tusája 2. forduló Könyvek Tusája 2. forduló Felnőtt kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

MOZIMŰSOR ( )

MOZIMŰSOR ( ) MOZIMŰSOR (08.10.-08.16.) Balaton Kongresszusi Központ és Színház - Mozi Cím 8360 Keszthely Fő tér 3. Augusztus 10. (csütörtök) Pierre (Perre Richard), mióta megözvegyült, elvonultan él. Miután 16:00 A

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

Januári új könyveinkből

Januári új könyveinkből Januári új könyveinkből Eduard Limonov: Ez vagyok én, Edicska Budapest: Európa, 2011. Egy fiatal orosz költő a hetvenes évek közepén egyszer csak New Yorkban találja magát: ment ő is a sok ezer, főleg

Részletesebben

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok 2014. október 15 19. (szerda vasárnap) október 15. (szerda) 12.05 13.15 Versenyfilmek vetítése 13.30 15.00 Versenyfilmek vetítése 15.15 16.45 Versenyfilmek

Részletesebben

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 STUBBERFIELD FAMILY. Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January 2019 Birthdays and Anniversaries - 1 of 2 1 2 3 4 5 Natasha and Dennis Richardson - 13 Janet Baker - 75 David Stubberfield - 75 Tanya Stubberfield - 53 Victoria Topleyl - 47 6 7 8 9 10 11 12 Joan

Részletesebben

Könyvek Tusája 4. forduló

Könyvek Tusája 4. forduló Könyvek Tusája 4. forduló Ifjúság kategória Válaszaidat elküldheted az alábbi linkre kattintva. Minden beküldött választ, CSAK EGYSZER fogadunk el! Mielőtt rákattintasz az "Elküld" gombra, kérünk, nézd

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

MagyarOK A2+ munkalapok 1

MagyarOK A2+ munkalapok 1 1. Ismerkedünk munkalap / Kérdés Válasz 1. Jól hallom, hogy nem vagy magyar? Jól hallom, hogy nem magyar? 2. Hol dolgozol? Hol dolgozik? 3. Hol élsz? Hol él? 4. Mivel foglalkozol / foglalkozik? Milyen

Részletesebben

APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847

APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847 Mozi APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847 NAGYTEREM szeptember 3-9. 13.45, 18.30, 20.30 (16) G. I. Joe A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of Cobra) színes magyarul beszélı amerikai akciófilm, 107

Részletesebben

1990 (Batting) Player AB Hit BA Run RBI D BB KO SB Slg Pct 1990 (Pitching) Pitcher IP Hits BB ER ERA App CG WinsLoss S Outs No Hit

1990 (Batting) Player AB Hit BA Run RBI D BB KO SB Slg Pct 1990 (Pitching) Pitcher IP Hits BB ER ERA App CG WinsLoss S Outs No Hit 1990 (Batting) Brett Boydston 51 21 0412 13 18 4 2 0 9 7 10 2 29 0569 James White 58 20 0345 19 12 5 2 2 10 8 5 3 35 0603 Chad Hudson 72 24 0333 23 14 1 3 1 12 3 13 0 34 0472 Michael Lindeman 26 8 0308

Részletesebben

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003

Szerda. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 Szerda Szerzõ Administrator 2008.04.30. Frissítve 2008.04.27. 06:00 A Denevér titka: Bacardi Rum és forradalom (Secret of the Bat: Bacardi Between Rum and Revolution) Német dokumentumfilm, 2003 07:00 Adidas

Részletesebben

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12

2016-04-25 Hétfő S 12 06:00. Téli mese S 12 08:00. Mesterlövészek S 12 09:30. Anonim alkotók klubja S 12 11:00. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd S 12 2016-04-25 Hétfő U2 Innocence + Experience Tour 20? A Return to Paris 08:30 Üdv a világomban! 09:55 Kamuzsaruk 11:40 Schmidt története Szerelem a végzetem Versenyben az elnökségért Felvétel indul! XIII/17.

Részletesebben

Results for 5/5/17 - Boyd Raceway - Boyd, TX. Pos Start +/- Driver Hometown Car Dean Abbey Matt Guillaume Haslet, TX 50

Results for 5/5/17 - Boyd Raceway - Boyd, TX. Pos Start +/- Driver Hometown Car Dean Abbey Matt Guillaume Haslet, TX 50 IMCA Modifieds 1 7 +6 Dean Abbey 26 2 6 +4 Matt Guillaume Haslet, TX 50 3 5 +2 Chris Bragg Springtown, TX 24B 4 3-1 Cody Shoemaker Paradise, TX 54 5 4-1 Charlie Harmon II Oak Point, TX 199 6 8 +2 Mike

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 2

MagyarOK 1.: munkalapok 2 1. Bemutatkozás munkalap Egészítse ki a szavakat! Maria Fernandes v _. Portugál vagyok. Portugáliában é _. Portói vagyok, de Lisszabonban é _. 54 (Ötvennégy) é _ vagyok. Spanyolul és portugálul b _. Most

Részletesebben

Családfa Apai Apai Anyai nagyanya Anyai nagyapa nagyanya nagyapa Apa Anya Testvérek Házastárs Interjúalany Gyermekek

Családfa Apai Apai Anyai nagyanya Anyai nagyapa nagyanya nagyapa Apa Anya Testvérek Házastárs Interjúalany Gyermekek Családfa Apai nagyapa? Friedman 1845 1887 Apai nagyanya? Friedman (szül.?) 1852 1925 Anyai nagyapa Bernard Rosenzweig 1855 1938 Anyai nagyanya Katarine Rosenzweig (szül. Katarine Ertler) 1858 1940 Apa

Részletesebben

TELEPÜLÉSI SZÖVETTAN II.

TELEPÜLÉSI SZÖVETTAN II. MEGGYESI TAMÁS egyetemi tanár, BME Urbanisztika Tanszék TELEPÜLÉSI SZÖVETTAN II. A 2002/5. számunkban közöltük Meggyesi Tamás Városépítés címen készült kéziratából a települési szövettan témakör 1. fejezetét.

Részletesebben

SZKB104_03. Mitől jó a barátság?

SZKB104_03. Mitől jó a barátság? SZKB104_03 Mitől jó a barátság? TANULÓI MITŐL JÓ A BARÁTSÁG? 4. ÉVFOLYAM 19 D1 Szerepkártyák Szószóló Időfelelős Jegyző Dicsérő 20 SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK TANULÓI D2 Kérdések

Részletesebben

Dixie Shootout 2018 Points

Dixie Shootout 2018 Points Jr Honda Ethan Burdett 50 50 50 50 40 240 Tony Polce Jr. 24 45 45 40 26 180 Levi Morrow 45 22 32 24 30 153 Kaelyn Kinley 40 38 38 22 138 Case James 34 45 50 129 Alex Pate 36 20 34 34 124 Carter Whalen

Részletesebben

Októberi új könyveinkből

Októberi új könyveinkből Októberi új könyveinkből. Agota Kristof: Tegnap- A szörny Budapest, Cartaphilus Kiadó Kft. 2012 Agota Kristof e kötetében egy rövidsége ellenére is igencsak megrázó regény és négy a magyar közönség számára

Részletesebben

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02.

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1.évad (Sex and the City 1.season) Bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft. SZEXELHETNEK A NŐK IS ÚGY, MINT A FÉRFIAK? Ennek a kérdésnek akar

Részletesebben

Heartland ShootOut 2014 Boys' Singles

Heartland ShootOut 2014 Boys' Singles Boys' 17-19 Singles Round 1 Round 3 1 Sharpe, Benjamin Campbellsville, KY Sat 8/23 10:30 AM FLTC 2 Gillock, Jackson Elizabethtown, KY 1 Gillock, Jackson Elizabethtown, KY Sat 8/23 4:30 PM FLTC 2 Hicks,

Részletesebben

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar

Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban. Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Futó viszonyok, tartós kapcsolatok - a fiatalok párkapcsolatai napjainkban Tóth Olga MTA Szociológiai Intézet PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Megváltozott házasságkötési szokások Magyarországon (Ezer hajadonra

Részletesebben

Sims Tales Awards 2013 díjazottak /

Sims Tales Awards 2013 díjazottak / 1 / 7 2014.05.01. 11:43 Sims Tales Awards 2013 díjazottak Nyomt 2. Az Ezüst Úrnő 3. Titkos ablak, titkos kert 2. Crazy Love - Egy őrült szerelem 3. Szerelem labirintus 2. Sims Tales Awards 2013 díjazottak

Részletesebben

Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20.

Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20. Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20. 2013. január 14. hétfő 19 óra Szezonbérlet: Giuseppe Verdi: e-moll vonósnégyes Richard Wagner: Trisztán és Izolda előjáték átirat

Részletesebben

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ Esküvők A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ ideális helyszínt biztosít a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelően esküvői szertartások, vacsorák lebonyolításához. Szeretnénk, ha az itt

Részletesebben

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái Üdvözlet Denver-ből. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván Norbi, Rachel, Josiah, Joshi és Anna. Röviden szeretnék beszámolni hogy mi is

Részletesebben

Családfa. Kohn Mihályné (szül.? Hermina) 1882 1944. Keller Jakabné (szül.? Berta) 1860-as évek 1944. Kohn Mihály 1876 1944

Családfa. Kohn Mihályné (szül.? Hermina) 1882 1944. Keller Jakabné (szül.? Berta) 1860-as évek 1944. Kohn Mihály 1876 1944 Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Keller Jakab 1860-as évek 1944 Keller Jakabné (szül.? Berta) 1860-as évek 1944 Kohn Mihály 1876 1944 Kohn Mihályné (szül.? Hermina) 1882

Részletesebben

MTVA 2014. októberi megjelenések

MTVA 2014. októberi megjelenések MTVA 2014. októberi megjelenések Belle és Sébastien (Belle et Sébastien) (6) Lakossági megjelenés: 2014. 10. 01. Ajánlott fogyasztói ár: 1990 Ft Miután tulajdonosai kicsapták otthonról és a sintérek befogták,

Részletesebben

1 Tiszták, hősök, szentek. Árpád-házi Szent István Boldog Bajor Gizella Árpád-házi Szent Imre Árpád-házi Szent László Árpád-házi Szent Piroska

1 Tiszták, hősök, szentek. Árpád-házi Szent István Boldog Bajor Gizella Árpád-házi Szent Imre Árpád-házi Szent László Árpád-házi Szent Piroska 1 Tiszták, hősök, szentek Árpád-házi Szent István Boldog Bajor Gizella Árpád-házi Szent Imre Árpád-házi Szent László Árpád-házi Szent Piroska 2013 Géza fejedelem megkereszteltette fiát, aki a keresztségben

Részletesebben

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két könyvet választani. 1. Olvass sok-sok mesét! pl. Grimm-mesék

Részletesebben

Előadás A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI CÉLTUDATOSSÁG

Előadás A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI CÉLTUDATOSSÁG A MODERN ESKÜVŐI FOTOGRÁFIA ALAPJAI Előadás Az esküvői fotográfia fogalma Az esküvőfotózás olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja kreatív vagy beállított esküvői képek készítése, valamint az esküvő

Részletesebben

A r t M o z i Z a l a e g e r s z e g Címünk: Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Telefon: +36 20 260 2794 E-mail: info@artmozizeg.hu 2017.12.05 20018.01.10. 2017.12.05 - kedd Mikulás karácsonyramagyarul

Részletesebben

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20 2016-02-01 Hétfő Hangya boy A csajok bosszúja 11:50 Gabby Douglas egy tornászlány története 08:55 Szerelem a csillagok alatt II/5. Meglepetés 14:50 Azanyját! 3. Közel a karácsony 13:20 10:55 Vadregény

Részletesebben

FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, március 20.

FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, március 20. FTC Atlétikai Szakosztály fedettpályás 10-11-12 éves gyermek versenye FTC futófolyosó, Budapest, 2010. március 20. Gyermek 10 éves fiú 60 méter gátfutás 1. időelőfutam 1. Farkas Ádám 2000 Albertirsa 11,89

Részletesebben

The Beatles. Sárga tengeralattjáró

The Beatles. Sárga tengeralattjáró 21306 The Beatles Sárga tengeralattjáró Amikor a látványos Sárga tengeralattjáró 1968- ban megjelent, azonnal olyan mérföldkövet jelentő filmnek ismerték el, amely az animációt addig nem látott magasságokba

Részletesebben

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach

2018 Lite Scratch Tour Florida - Santa Rosa Santa Rosa Beach Open Division A Senior Division A Super Senior Division A Matt Johnson, Dothan, Ala. - 35-36--71 Blake Hayward, Tallahassee, Fla. - 37-35--72 Doc Holliday, Pensacola, Fla. - 36-38--74 Caleb Maraman, Niceville,

Részletesebben

Családfa. Kohn Móricné (szül.? Vilma)? Grünbaum?-né (szül.?)? Kohn Móric? Grünbaum??? Apa. Anya. Grünbaum András

Családfa. Kohn Móricné (szül.? Vilma)? Grünbaum?-né (szül.?)? Kohn Móric? Grünbaum??? Apa. Anya. Grünbaum András Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Grünbaum??? Grünbaum?-né (szül.?)? 1945 Kohn Móric? 1918 Kohn Móricné (szül.? Vilma)? 1945 Apa Grünbaum András 1890 1951 Anya Grünbaum Margit

Részletesebben

Az angol királyi család a XX. században

Az angol királyi család a XX. században Petőfi-pályázat Történelem 2012 Az angol királyi család a XX. században 1) Egészítsd ki a családfát a hiányzó családtagokkal! Viktória királynő (1819-1901) Albert von Sachsen-Coburg-Gotha (1819-1861) VII.

Részletesebben

KÖSZÖNET. Zánkai tábor 2014

KÖSZÖNET. Zánkai tábor 2014 Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete 2120 Dunakeszi Garas utca 24 fsz 1 Telefon : 06-70-421-3473 noe.dunakeszi@gmail.com Zánkai tábor 2014 Oldal 1 Tisztelt Kísérőink, Önkéntes segítőink! A Dunakeszi

Részletesebben

MŰSORVÁLTOZTÁS! Február 27 március 5-ig a Dolma lányai c. film helyett a Hogyan nevezzelek? c. filmet adjuk 16.30 órai kezdettel!

MŰSORVÁLTOZTÁS! Február 27 március 5-ig a Dolma lányai c. film helyett a Hogyan nevezzelek? c. filmet adjuk 16.30 órai kezdettel! Art Mozi Zalaegerszeg, Stúdió terem 2014. március havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 46. Iroda: (9.0017.00) tel/fax: 92/314575, Pénztár: (14.00) tel: 20/2602794 Jegyek vásárolhatók a mozi pénztárában

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

Családfa. Eisdorfer Róza (szül.?) 1860-as évek Név ismeretlen 1860-as évek Eisdorfer Kaszke 1850-es évek 1942

Családfa. Eisdorfer Róza (szül.?) 1860-as évek Név ismeretlen 1860-as évek Eisdorfer Kaszke 1850-es évek 1942 Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Stern Nuhim 1860-as évek 1940 Név ismeretlen 1860-as évek 1939 Eisdorfer Kaszke 1850-es évek 1942 Eisdorfer Róza (szül.?) 1860-as évek 1942

Részletesebben

Heaven is a place on Earth

Heaven is a place on Earth Heaven is a place on Earth Beszámoló szakmai gyakorlatról Minden egyetemista fejében megfordul az Erasmus gondolata. Engem régóta foglalkoztatott, nem tudtam és nem is akartam lemondani róla. Arról nem

Részletesebben

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2012. január. Kotta? (62) 424 918! Hangszer? (62) 420 792! Szeged, Jókai u. 4. www.csermak.hu

A szegedi Belvárosi mozi műsora. 2012. január. Kotta? (62) 424 918! Hangszer? (62) 420 792! Szeged, Jókai u. 4. www.csermak.hu A szegedi Belvárosi mozi műsora 2012. január Hangszer? (62) 420 792! Kotta? (62) 424 918! Szeged, Jókai u. 4. www.csermak.hu 12 01 5Cs 6P 7Sz 8V 9H 15.00 Zsigmond Vi 17. 10 K 11 Sz 12 Cs 13 P 14 Sz 15

Részletesebben

Családfa. Anyai nagyapa. Kohn Manó 1857 1944. Interjúalany. Nyitrai Lászlóné (szül.sövény /Spitzer/ Judit) 1924. Gyermekek. Nyitrai István 1947

Családfa. Anyai nagyapa. Kohn Manó 1857 1944. Interjúalany. Nyitrai Lászlóné (szül.sövény /Spitzer/ Judit) 1924. Gyermekek. Nyitrai István 1947 Családfa Anyai nagyanya Apai nagyapa Spitzer Jakab? 1922 Apai nagyanya Spitzer Jakabné (szül. Rózsay Gizella)?? Anyai nagyapa Kohn Manó 1857 1944 Kohn Manóné (szül. Hirsch Flóra)?? Kohn Manóné (szül. Wurn

Részletesebben

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny 1/11 Délelőtti végeredmény Versenyszám Futam Sáv Egyesület Név szül nev. Idő vers. idő helyezés 1 25 m fiú gyors 3 Győri Vízisport SE Török Donát vk 2004 9:99,9 0:22,3-1 25 m fiú gyors 4 Győri Vízisport

Részletesebben

SZKA_209_33. Örökbefogadás

SZKA_209_33. Örökbefogadás SZKA_209_33 Örökbefogadás diákmelléklet örökbefogadás 9. évfolyam 387 Diákmelléklet 33/1 ANITA TÖRTÉNETE Anita székesfehérvári lány. 15 éves, most kilencedikes tanuló a gimiben. Szülei elváltak. Apja

Részletesebben

Családfa. Krämer Gyuláné (szül. Benedek Gizella)?? Neuser Lipótné (szül. Bachmann Róza) 1870 1943. Neuser Lipót Kb. 1868 1939

Családfa. Krämer Gyuláné (szül. Benedek Gizella)?? Neuser Lipótné (szül. Bachmann Róza) 1870 1943. Neuser Lipót Kb. 1868 1939 Családfa Apai nagyapa Krämer Gyula (Julius Krämer)?? Apai nagyanya Krämer Gyuláné (szül. Benedek Gizella)?? Anyai nagyapa Neuser Lipót Kb. 1868 1939 Anyai nagyanya Neuser Lipótné (szül. Bachmann Róza)

Részletesebben

Családfa. Lunczer Gyuláné (szül.?)?? Krausz Adolfné (szül.?)?? Krausz Adolf 1836 1928. Lunczer Gyula? 1925/26. Apa. Anya. Lunczer Lipót 1871 1930

Családfa. Lunczer Gyuláné (szül.?)?? Krausz Adolfné (szül.?)?? Krausz Adolf 1836 1928. Lunczer Gyula? 1925/26. Apa. Anya. Lunczer Lipót 1871 1930 Családfa Apai nagyapa Lunczer Gyula? 1925/26 Apai nagyanya Lunczer Gyuláné (szül.?)?? Anyai nagyapa Krausz Adolf 1836 1928 Anyai nagyanya Krausz Adolfné (szül.?)?? Apa Lunczer Lipót 1871 1930 Anya Lunczer

Részletesebben

Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN

Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN Ferri-Pisani A SZERELEM AMERIKÁBAN FERRI-PISANI A szerelem Amerikában Regény 2011 fordította Dénes Zsófia Fapadoskonyv.hu Kft. Dénes Zsófia jogutódja I. A félig nyitott kapu Az átkelés utolsó napjaiban

Részletesebben

A francia klasszicista dráma

A francia klasszicista dráma A francia klasszicista dráma A NAPKIRÁLY HÁZI SZÍNPADÁN Javasolt feldolgozási idő: 3 óra 20 perc 1. feladat Készíts egy 6 pontos etikettet osztálytársaidnak szánt jó tanácsokkal arról, hogyan kell megfelelően

Részletesebben

2012. szeptember 1. 1 / 15 oldal

2012. szeptember 1. 1 / 15 oldal Andó Szabolcs Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 6 13:00 angol C2 2 angol C2 2 tesi Sz6 angol C2 2 tesi P6 7 13:55 informatika csibe TTI 2 TTI 2 8 14:50 informatika csibe Árky Emilia Anna Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben

Családfa. Anya Klein Lázárné (szül.szalpéter Adél) (1881-1944) Apa Klein Lázár (1878-1944) Házastárs Interjúalany

Családfa. Anya Klein Lázárné (szül.szalpéter Adél) (1881-1944) Apa Klein Lázár (1878-1944) Házastárs Interjúalany Családfa Apai nagyapa Klein Mendel Wolf?-? Apai nagyanya Klein Mendelné (szül.weiser Aranka)?-1909 Anyai nagyapa Szalpéter??-? Anyai nagyanya Szalpéter?-né (szül. Holder Gizella)?-1944 Apa Klein Lázár

Részletesebben

A «Tíz év egy csónakban, Nr.2013-5154/001-001» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében

A «Tíz év egy csónakban, Nr.2013-5154/001-001» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében EURÓPA A POLGÁROKÉRT A «Tíz év egy csónakban, Nr.2013-5154/001-001» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében Az 1. alprogram, 1.1. pályázati típusra vonatkozóan

Részletesebben

Results for 6/16/17 - Boyd Raceway - Boyd, TX. Pos Start +/- Driver Hometown Car Dean Abbey Josh McGaha 911

Results for 6/16/17 - Boyd Raceway - Boyd, TX. Pos Start +/- Driver Hometown Car Dean Abbey Josh McGaha 911 IMCA Modifieds 1 6 +5 Dean Abbey 26 2 8 +6 Josh McGaha 911 3 5 +2 Matt Guillaume Haslet, TX 50 4 9 +5 Chris Elliott Abilene, TX 9 5 4-1 Chris Bragg Springtown, TX 24B 6 3-3 Cody Shoemaker Paradise, TX

Részletesebben

A CSALÁD. Következzen tehát a család:

A CSALÁD. Következzen tehát a család: A CSALÁD 2013. február. Eljutottam végre ide is - hogy összeismertessem a rokonokat. A több ezernyi kép közül majdnem mindegyik régi Aputól származik, az újak túlnyomó része pedig tőlem. Igyekeztem őket

Részletesebben

Nos, nézzünk egy kicsit körül, mi is az igazság: Ami a szomszéd gyöztes államok dicsö tetteit illeti, nem árt sorra venni azokat sem.

Nos, nézzünk egy kicsit körül, mi is az igazság: Ami a szomszéd gyöztes államok dicsö tetteit illeti, nem árt sorra venni azokat sem. BÜNÖS NEMZET? Még ma, a XXI. században is ott lebeg a fejünk fölött a bünös nemzet szégyenfoltja. Nem is csoda, hiszen a mai egyetemi tanárok jórésze a moszkovita Andics Erzsébet, Révai József, és Molnár

Részletesebben

Kőagy őrnagy (Major Payne)

Kőagy őrnagy (Major Payne) Select 86 Kft. 2009. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Kőagy őrnagy (Major Payne) Damon Wayans fergetegesen alakítja a Különleges Tengerészeti Erőknél szolgáló Benson Winifred Payne őrnagyot,

Részletesebben

Családfa. Legmann Rudolfné (szül. König Róza) 1878 1925. Izsák Sámuelné (szül. Simon Regina) 1864 1944. Izsák Sámuel? 1914. Legmann Rudolf 1856 1938

Családfa. Legmann Rudolfné (szül. König Róza) 1878 1925. Izsák Sámuelné (szül. Simon Regina) 1864 1944. Izsák Sámuel? 1914. Legmann Rudolf 1856 1938 Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Izsák Sámuel? 1914 Izsák Sámuelné (szül. Simon Regina) 1864 1944 Legmann Rudolf 1856 1938 Legmann Rudolfné (szül. König Róza) 1878 1925

Részletesebben

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2.

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. Bartos Erika: Bogyó és Babóca karácsonya Pozsonyi Pagony 2014. Hajdúböszörményi

Részletesebben

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio Joseph Somrak & Josephine Mihalic Somrak Joseph J Somrak b. 28 Aug 1918 d. 24 Mar 2004 & Agnes Ruth Wilson b. 15 Apr 1920 d.? 1979 Joseph Somrak b. Jun 1942 d. 8 May 1989 & Janice Katherine Riddell b.

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. Rut : Szerelmi

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. Rut : Szerelmi A Biblia gyermekeknek bemutatja Rut : Szerelmi történet Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Átírta : Lyn Doerksen Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children www.m1914.org

Részletesebben

2011.november 10. 17.00 óra Jokesz Antal fotográfus, képzőművész kiállításának megnyitója

2011.november 10. 17.00 óra Jokesz Antal fotográfus, képzőművész kiállításának megnyitója PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu November havi programok: November 8. 15.00

Részletesebben

Rács Balázs főtörzsőrmester

Rács Balázs főtörzsőrmester Rács Balázs főtörzsőrmester 1908-ban született a Csanád vármegyei Magyarbánhegyesen, egy kisbirtokos család nyolc gyermeke közül negyedikként. Az elemi iskolát kitűnő eredménnyel végezte el, amely után

Részletesebben

APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847

APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847 Mozi APOLLÓ MOZI Miklós u. 1., Tel.: 52/417-847 NAGYTEREM augusztus 6-12.; 20-26. 14.00, 17.00, 20.00 (12) Harry Potter és a félvér herceg (Harry Potter and the Half-Blood Prince) színes magyarul beszélı

Részletesebben

"BALUSWIM 20" Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv

BALUSWIM 20 Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv "BALUSWIM 20" Jubileumi Úszóverseny jegyzőkönyv 1. SZÁM: 2009-2007 FIÚ ÉS LÁNY PILLANGÓ Murguly Lili 2 0,31,07 1. Rakaczki Zsombor 1 0,42,65 2. 2. SZÁM: 2006-2005 LEÁNY ÉS FIÚ PILLANGÓ 25 méter Solt Maja

Részletesebben

Nahát, még ők is magyarok?!

Nahát, még ők is magyarok?! 2011 október 10. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Andy Vajna, Gabor Zsazsa, Bela Lugosi, Tony Curtis, Nicolas Sarkozy, George Pataky

Részletesebben

Professzori Klub és Kiválóságok Klubja. országos rendezvény

Professzori Klub és Kiválóságok Klubja. országos rendezvény Professzori Klub és Kiválóságok Klubja országos rendezvény Domonyvölgy, Lázár Lovaspark 2016. június 05. Hálásan köszönjük a kedves meghívást! Decsi Tamás Nem először vagyok magam sem! De most sem bántam

Részletesebben

NONSTOP. 2009. július. TelSol Kft. Harry Potter és a félvér herceg. A szegedi belvárosi mozik mûsora. www.bocitejivo.hu

NONSTOP. 2009. július. TelSol Kft. Harry Potter és a félvér herceg. A szegedi belvárosi mozik mûsora. www.bocitejivo.hu A szegedi belvárosi mozik mûsora 2009. július Harry Potter és a félvér herceg NONSTOP www.bocitejivo.hu TelSol Kft. MOBILTELEFON SZAKÜZLET ÉS SZAKSZERVIZ használt mobilok adásvétele akciós mobiltelefon-tartozékok

Részletesebben

Családfa. Berger Adolfné (szül. Veltman Irma) Kovács Adolfné (szül. Grün Júlia)? Berger Adolf Kovács (Kohn) Adolf?

Családfa. Berger Adolfné (szül. Veltman Irma) Kovács Adolfné (szül. Grün Júlia)? Berger Adolf Kovács (Kohn) Adolf? Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Kovács (Kohn) Adolf? 1914 Kovács Adolfné (szül. Grün Júlia)? 1906 Berger Adolf 1862 1939 Berger Adolfné (szül. Veltman Irma) 1874 1944 Apa

Részletesebben

Családfa. (szül.:?) (? 1908) Nevelőanya: R. Lipótné (szül. D. Cecília) 1886 1944. R. Lipót (1883 1944) V. Ignác (? 1944) V.

Családfa. (szül.:?) (? 1908) Nevelőanya: R. Lipótné (szül. D. Cecília) 1886 1944. R. Lipót (1883 1944) V. Ignác (? 1944) V. Családfa Apai nagyanya Apai nagyapa V. Ignác (? 1944) V. Ignácné (szül.:?) (? 1908) Nevelőanya: V. Ignácné (szül.? Éva) (? 1944) Anyai nagyapa R. Lipót (1883 1944) Anyai nagyanya R. Lipótné (szül. D. Cecília)

Részletesebben

Családfa. Pardesz?-né (szül.?)? 1944. Nincs adat. Pardesz?? 1930-as évek. Lövith??? Apa. Anya. Lövith Max (1890 1934)

Családfa. Pardesz?-né (szül.?)? 1944. Nincs adat. Pardesz?? 1930-as évek. Lövith??? Apa. Anya. Lövith Max (1890 1934) Családfa Apai nagyapa Apai nagyanya Anyai nagyapa Anyai nagyanya Lövith??? Pardesz?? 1930-as évek Pardesz?-né (szül.?)? 1944 Apa Lövith Max (1890 1934) Anya Lövith Berta (szül. Pardesz Berta) 1896 1944

Részletesebben

Telefon: 14-194. November 1-3 ELÁTKOZOTTAK színes, szinkronizált olasz-nyugatnémet film Csok 18 éven felülieknekl Előad, kezdete: negyed 10 ó.

Telefon: 14-194. November 1-3 ELÁTKOZOTTAK színes, szinkronizált olasz-nyugatnémet film Csok 18 éven felülieknekl Előad, kezdete: negyed 10 ó. APOLLÓ Telefon: 14-194 DÉLELŐTT November 1-3 ELÁTKOZOTTAK színes, szinkronizált olasz-nyugatnémet film Csok 18 éven felülieknekl Előad, kezdete: negyed 10 ó. 1-3 SÍKOS ÚT színes lengyel film (14) Előad,

Részletesebben

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter és az azkabani fogoly Harry Potter és az azkabani fogoly J.K. ROWLING Rajzolta JIM KAY Budapest, 2017 HARRY POTTER ÉS AZ AZKABANI FOGOLY A Kóbor Grimbusz Harry még mindig értetlenkedõ arcot vágott. Stan fejcsóválva nevetett,

Részletesebben

Descendants of Urbanus Benedek

Descendants of Urbanus Benedek Descendants of Urbanus Benedek 1 1 Urbanus Benedek 1430 -... 2 Name Benedek... 3 János Benedek... 3 Péter Benedekfi... 2 Antal Benedek... 3 Balázs Benedek... 4 János Benedek... 5 Balázs Benedek... 6 Mihaly

Részletesebben

2017/2. félévi versenynaptár

2017/2. félévi versenynaptár júl.01 szo eterán EB (Helsingborg) Férfi Női ifi fiú ifi lány serdülő fiú serdülő lány újonc fiú újonc lány júl.02 v júl.03 h júl.04 k júl.05 sze júl.06 cs júl.07 p júl.08 szo júl.09 v júl.10 h júl.11

Részletesebben

A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 5. évfolyam 2011/1 Téli szám

A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 5. évfolyam 2011/1 Téli szám Bogáncs Sári A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 5. évfolyam 2011/1 Téli szám Mindenkit szeretefel üdvözlünk az új évben. Remeljük, legalább olyan sikeres, eseményekben és élményekben gazdag lesz ezen

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps 1 McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 1 McGladrey Jeff Engstrom 18 18 10 17 14 18 21 19 20 1 McGladrey Bob Lee 5 4 7 10 4 1 4 10 8 7 1 McGladrey Doug Score 13 16 11 17 13 17 16 13 13 11 13 1

Részletesebben

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik

Részletesebben

Lyons High School HY-TEK's MEET MANAGER 6.0-3:37 PM 12/22/2017 Page 1 LT vs HC - 12/22/2017 Meet Program - LT v. HC ( )

Lyons High School HY-TEK's MEET MANAGER 6.0-3:37 PM 12/22/2017 Page 1 LT vs HC - 12/22/2017 Meet Program - LT v. HC ( ) Lyons High School HY-TEK's MEET MNGER 6.0-3:37 PM 12/22/2017 Page 1 Event 1 Men 200 Yard Medley Frosh/Soph 1) Iyer, Vignesh 2) Zolzaya, Turtogtokl 3) Thompson, hristian 4) Schmidt, lec 1) McNichols, Mitchell

Részletesebben