Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 5-én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 5-én (csütörtök) órakor tartott üléséről."

Átírás

1 Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 5-én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Helye: Községháza, Tahitótfalu, Kossuth Lajos u. 4. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Hiányzók: Dr. Magyar Gábor, Schottner Jánosné, Szabó Judit, Vaczó Zoltán, Verebes Sándor, Wágner Péter Dr. Sajtos Sándor: köszönti a megjelenteket. Megállapítja a Képviselő-testület határozatképességét (14 főből 8 fő jelen). Javaslatot tesz a napirendre, felkéri Gaál Sándorné és Nagyházú Miklós képviselőt a jegyzőkönyv hitelesítésére. A Képviselő-testület 8 igen szavazattal (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Jüsztl Zsófia, Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Törökné Kelemen Ildikó) a napirendet és a jegyzőkönyv-hitelesítőket elfogadta. NAPIREND: 1./ Iskolaudvar felújításról döntés Előadó: Dr. Sajtos Sándor polgármester 2./ Belterületi útépítés kommunikáció Előadó: Dr. Sajtos Sándor polgármester 3./ Belterületi csapadékvíz-elvezetés Előadó: Dr. Sajtos Sándor polgármester 4./ Rendezési Tervmódosítás elfogadása Előadó: Nagyházú Miklós bizottsági elnök Dr. Gajdos István A.D.U. Építész Iroda 5./ Tulajdoni ügyek Előadó: Dr. Sajtos Sándor polgármester 6./ Helyi Választási Bizottság megválasztása Előadó: Tóth János jegyző 7./ Egyebek Szabó Judit órakor megérkezett.

2 - 2 - Dr. Sajtos Sándor: napirend előtt beszámol az önkormányzati munkáról (több rendkívüli testületi ülés összehívására kerülhet sor a folyamatban lévő pályázatok, és beruházások miatt). Ismerteti a Magyar Államkincstár levelét, a vis maior pályázat (belvízi károk helyreállítása) befogadásáról. Tájékoztatást ad a Procter & Gamble és a CBA üzlethálózat közös kezdeményezéséről ( A közösség szíve (köszi) program), melynek keretében a Pollack Mihály Általános és Zeneiskola 2 M Ft támogatásban részesül. 1./ Iskolaudvar felújításról döntés Dr. Sajtos Sándor: felkéri Nagyházú Miklós képviselőt a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnökét a tájékoztatásra. Nagyházú Miklós: a Bizottság a tegnapi nap folyamán tárgyalta és értékelte a beérkezett ajánlatokat. A kiírást Velev György műszaki ellenőr készítette, ami nagyban megkönnyítette a munkát. Ismerteti a beérkezett ajánlatok tartalmát (Pilis Bíró Kft Ft; Cserker-Top Kft Ft). Kisebb-nagyobb változtatásoktól eltekintve (pl.: csapadékvíz-elvezetés) a Pannon Expert Kft. által, régebben elkészített terv alapján történne a felújítás. A bizottság a kedvezőbb ajánlatot (Cserker-Top Kft.) javasolja elfogadásra. Javasolja továbbá, hogy a drágább, de sokkal jobb minőségű, tetszetősebb térkő (max. 3,5 M Ft értékben) kerüljön felhasználásra. Törökné Kelemen Ildikó: a csapadékvíz hová lesz elvezetve? Dr. Sajtos Sándor: az iskolaudvar mögött lévő burkolt árokba. Törökné Kelemen Ildikó: a tetőről is? Dr. Sajtos Sándor: igen. Rédai Erika kerttervező mérnök, a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagja, segít a kertépítészeti és térburkolati kérdések eldöntésében. Aki a Bizottság javaslatát támogatja, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 8 igen szavazattal (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Judit) és 1 tartózkodás (Törökné Kelemen Ildikó) mellett meghozta döntését. 125/2010.(08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az iskolaudvar felújításával a Cserker-Top Kft-t bízza meg, melyhez a térkő burkolatot maximum 3,5 M Ft összeghatárig a Polgármesteri Hivatal közvetlenül szerzi be. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat végrehajtására. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester

3 - 3-2./ Belterületi útépítés kommunikáció Dr. Sajtos Sándor: ismerteti a beérkezett ajánlatok tartalmát (Dunakanyar Film és Műsorkészítő Bt.: Áfa; Szólabda Stúdió Ft; TruckMédia Kft Ft), és javasolja a legkedvezőbb ajánlat elfogadását. Jüsztl Zsófia: javasolja, a tahitótfalui Dunakanyar Film és Műsorkészítő Bt. támogatását. Dr. Sajtos Sándor: a pályázati kiírásnak nem az volt a fő szempontja, hogy helyi lakos legyen a nyertese. Javasolja a legkedvezőbb ajánlat elfogadását. A Képviselő-testület 7 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Törökné Kelemen Ildikó), 1 nem (Jüsztl Zsófia) szavazattal, és 1 tartózkodás (Szabó Judit) mellett meghozta döntését. 126/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Szólabda Stúdiót bízza meg a belterületi földes- utcák építése beruházás kommunikációs feladataival, E Ft bruttó összegért. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződés megkötésére. Határidő: / Belterületi csapadékvíz-elvezetés Dr. Sajtos Sándor: korábbi testületi döntés alapján a pályázatírásra, és a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére már kért be a hivatal ajánlatot, de a pályázat beadásának, feltétele a vízjogi engedélyes terv készítése is (beadási határidő: szeptember 15., a pályázat elbírálása tavaszára várható). Javasolja, kérjen ajánlatot a Képviselő-testület a vízjogi engedélyes terv elkészítésére, és az ajánlatok befogadása után, rendkívüli ülésen döntsön a megvalósíthatósági tanulmány, a vízjogi engedélyes terv, és a pályázatírás tekintetében. Szabó Judit: nem tartozik közbeszerzés hatálya alá? Dr. Sajtos Sándor: vélhetően nem akkora összeg. Aki támogatja az ajánlatok bekérését a vízjogi engedélyes terv elkészítésére, kézfeltartással jelezze.

4 /2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a vízjogi létesítési engedély készítésére ajánlatot kér Tahitótfalu Község területén csapadékvíz-elvezetés tárgyában. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat végrehajtására. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 1./ Rendezési Tervmódosítás elfogadása Dr. Sajtos Sándor: felkéri Dr. Gajdos Istvánt az A.D.U. Építész Iroda képviselőjét a tájékoztatásra. Gajdos István: tájékoztatást ad a Helyi Építési Szabályzat módosításáról, és javasolja, hogy a Képviselő-testület a Településszerkezeti Terv módosítását, határozatban fogadja el. Tóth János: az egyeztető tárgyalások sikeresek voltak. Javasolja, hogy a kihirdetés időpontja augusztus 16., a hatályba lépés időpontja szeptember 1. legyen. Dr. Sajtos Sándor: aki a javaslatot támogatja, kézfeltartással jelezze. 128/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a település rendezési terve módosítása során a Településszerkezeti terv módosítását elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat közzétételére. Határidő: Dr. Sajtos Sándor: aki a Rendezési Terv módosítását támogatja, kézfeltartással jelezze. Judit, Törökné Kelemen Ildikó) megalkotta rendeletét.

5 - 5 - TAHITÓTFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2010. (VIII. 16.) RENDELETE A 12/2005 (VII.1.) HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL 1./ Tulajdoni ügyek Bálint László felajánlása Dr. Sajtos Sándor: ismerteti az előzményeket, és az ajándékozási megállapodás tartalmát. Aki a megállapodás elfogadását támogatja, kézfeltartással jelezze. 129/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a közcélú hasznosításra felajánlott T25 típusú mezőgazdasági vontatót (alvázszám: ; motorszám: ) - rendszám és forgalmi engedély nélküli- elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a szerződés megkötésére a felajánló Bálint László, 1039 Budapest, Barát patak u. 4. sz. alatti lakossal. A Képviselő-testület egyúttal köszönetét fejezi ki a felajánlónak. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a határozat végrehajtására. Határidő: Bálint László kérelme határozat módosítására Tóth János: ismerteti a kérelem tartalmát (59/2010 határozat kiegészítése és módosítása, név illetve a tulajdonviszonyok feltüntetése). Csörgő Mihály: a két ügynek nincs köze egymáshoz, az ingatlan árát kérelmező már kifizette.

6 /2010 (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 12/2010 (02.11.) Képviselő-testületi határozatot, valamint az 59/2010 (04.22.) számú Képviselő-testületi határozatot egységes szerkezetbe foglaltan az alábbiak szerint módosítja, illetve egészíti ki. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 10/2010 munkaszámú telekalakítási helyszínrajznak, és változási vázrajznak megfelelően hozzájárul ahhoz, hogy az Önkormányzat kizárólagos tulajdonaként nyilvántartott, és a tahitótfalui külterületi tulajdoni lapon 0154/14 hrsz. alatt felvett kivett - út megjelölésű, összesen 1220 m 2 alapterületű ingatlan térmértéke 1220 m 2 -ről a vázrajz szerinti 136 m 2 -re csökkenjen, és a csökkentéssel érintett terület (1084 m 2 ) vevőjének kijelöli Bálint László (szül.: 1948., an.: Szendrei Eszter) és Bálintné Bakaloff Éva (szül.: 1958., an.: Hegyi Klára) egyaránt 1039 Budapest, Barát patak u. 4. sz. alatti lakosokat, egymás közt egyenlő arányban. Egyidejűleg fenti ingatlant az Önkormányzati törzsvagyonból kivonja, és azt kivett, út megjelöléssel forgalomképes ingatlannak minősíti. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a határozat végrehajtására, és a szerződés aláírására. Határidő: hrsz-ú ingatlan tulajdonjoga Dr. Sajtos Sándor: ismerteti az előzményeket, a Közlekedésfejlesztési és Koordinációs Központ levelét, melyben kéri, határozatban nyilatkozzon a Képviselőtestület, a terület útként történő felhasználásáról. 131/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tahitótfalui 0139 hrsz-ú útból az önkormányzati tulajdonba kért területet továbbra is közterületként, útként kívánja hasznosítani, mely megegyezik a jelenlegi funkcióval és az Önkormányzat hosszú távú terveivel. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat kiadására. Határidő:

7 - 7 - Kosztekné kérelme Dr. Sajtos Sándor: ismerteti a levél tartalmát (Tahi Újtelep megállóhelynél gyalogos átkelőhely kiépítése). Ennek vizsgálatát már egyszer kérte az Önkormányzat. A kérelmet elutasította a Nemzeti Közlekedési Hatóság, ezért új állásfoglalást kell kérni. Kelemen Kálmánné kérelme Nagyházú Miklós: ismerteti a kérelem tartalmát (117 hrsz.-ú ingatlan megosztása, és a megosztás során kialakuló új ingatlanok közútkapcsolata). A bizottság a kérelmet támogatja, azzal a kikötéssel, hogy műszaki terv készítése szükséges, és az építéshatósággal történő egyeztetést követően kezdődhet el a kivitelezés. Dr. Sajtos Sándor: aki a bizottság javaslatát támogatja, kézfeltartással jelezze. 132/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete elvi hozzájárulását adja a tahitótfalui 117 hrsz-ú ingatlan megosztása során az önálló új telkek közterületi csatlakozása kialakításához (Mátyás király u.). A közterületi csatlakozás műszaki tervek alapján, vasbeton támfallal és szilárd burkolat megépítésével alakítható ki. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a határozat kiadására. Határidő: Jafcsákné Pethes Emőke kérelme Nagyházú Miklós: ismerteti a kérelem tartalmát (önkormányzati ingatlan megvásárlása). Javasolja, hogy az érintett telektulajdonos beleegyező nyilatkozata után vásárolhassa meg kérelmező el a területet. Kolonits Csaba kérelme Nagyházú Miklós: ismerteti a kérelem tartalmát (utca elnevezése, házszám meghatározása, valamint közterület burkolása kérelmező saját költségén). A bizottság javaslata a Sas utca elnevezés. A közterület burkolására az építéshatósággal történő egyeztetés után kerülhet sor. Tóth János: tekintettel a választásokra javasolja, hogy a közterület elnevezéséről szóló rendelet hatályba lépése november 1. legyen.

8 - 8 - Dr. Sajtos Sándor: aki a javaslatot támogatja, kézfeltartással jelezze. Judit, Törökné Kelemen Ildikó) megalkotta rendeletét. TAHITÓTFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2010 (XI.01.) RENDELETE KÖZTERÜLET ELNEVEZÉSÉRŐL (MELLÉKELVE) Magyar Sándor kérelme Nagyházú Miklós: ismerteti a kérelem tartalmát (bejáró kiszélesítéséhez tulajdonosi hozzájárulás kérelem), és tájékoztatja a Képviselő-testület tagjait, hogy a bizottság támogatja a kérelmet. 133/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete engedélyezi Magyar Sándor (Tahitótfalu, Feszty Árpád u. 25.) részére azt ingatlan bejárója kiszélesítését a belvíz elvezető árok felett cm-rel. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat kiadására. Határidő: Daráló-Aprító Kft. ajánlata Nagyházú Miklós: ismerteti az ajánlat tartalmát (Duna-parti út felújítása Ft+ Áfa). A legrosszabb szakasz javítására mindenképpen szükség lenne. Dr. Sajtos Sándor: támogatja a javaslatot, de nem a Kft. által javasolt feltételekkel. Cseh Tibor kérelme Nagyházú Miklós: ismerteti a kérelem tartalmát (útépítési támogatás kérelem). Javasolja a kérelem alaposabb vizsgálatát. ELMŰ- ÉMÁSZ Hálózati Szolgáltató Kft. kérelme Dr. Sajtos Sándor: ismerteti a kérelem tartalmát (elektromos közmű kivitelezés megkezdéséhez, tulajdonosi hozzájárulás kérelem, valamint kaució összegének meghatározása). Jüsztl Zsófia: a másik oldalon nem lehet kiépíteni?

9 - 9 - Dr. Sajtos Sándor: ebben a kérdésben nem a Képviselő-testület, hanem szakhatóság dönt. Aki támogatja a kérelmet, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Szabó Judit,) 1 nem (Jüsztl Zsófia) szavazattal, és 1 tartózkodás (Törökné Kelemen Ildikó) mellett meghozta döntését. 134/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít a Schell üzletházhoz, elektromos közmű kiépítéséhez (Tahi parkoló 11-es út). A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a határozat kiadására. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester Pócsi Dániel bejelentése Nagyházú Miklós: ismerteti a bejelentés tartalmát (partfalomlás önkormányzati területről). A bizottság javaslata, egy akkora terület eladása, amelyen rézsű kialakításának segítségével a tulajdonos meg tudja akadályozni a további földomlást. Dr. Sajtos Sándor: a Pataksorral kapcsolatban lesz még probléma, mert több tulajdonos építkezett a mederbe. Csörgő Mihály: Tahiban a csapadékvíz-elvezetést minél előbb meg kell oldani. Németh Marianna kérelme Dr. Sajtos Sándor: ismerteti a kérelem tartalmát (virágüzlet tetőcseréjének kérelme). Javasolja, hogy a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság vizsgálja meg a lehetőségeket. 6./ Helyi Választási Bizottság megválasztása Tóth János: javaslatot tesz a Helyi Választási Bizottsági tagok személyére: Karnevál Margit, Kepler Erzsébet és Kollár János. Dr. Sajtos Sándor: aki a javaslatot támogatja, kézfeltartással jelezze.

10 /2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Karnevál Margitot, Kepler Erzsébetet, Kollár Jánost a Helyi Választási Bizottság tagjaivá megválasztja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat végrehajtására. Határidő: / Egyebek Dr. Sajtos Sándor: az árvíz idején mindig problémát jelent, az elöntéssel érintett területeken a hígtrágya tárolásának körülményei. Tóth János: gondot okoz a kutak, a szennyvíz aknák nem megfelelő állapota, kezelése. A hivatal elvégezné október 31-ig, a kutak szennyvízgödrök, és az állattartás feltételeinek felmérését, és a szükségszerű intézkedésre április 30-i határidőt hagyva, biztosítana lehetőséget. Dr. Sajtos Sándor: aki a javaslatot támogatja, kézfeltartással jelezze. 136/2010. (08.05.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az elmúlt évtized árvizei okozta károk kapcsán az alábbi feladatok elvégzésére kéri fel a Polgármesteri Hivatalt: Az árvíz által veszélyeztetett területeken (híd útja, kisoroszi út által határolt terület, híd útja, és a töltés által határolt Duna menti területek), vizsgálja felül a meglévő szennyvízaknák állapotát, és annak használtságát, vizsgálja meg a kutak működését, továbbá az állattartás feltételeinek biztosítását. A vizsgálatot a hivatal október 31-ig végezze el, és a szükséges kötelezéseket április 30-i határidővel jelölje meg. A Képviselő-testület felkéri a Jegyzőt a határozat végrehajtására. Határidő: Felelős: Tóth János jegyző Jüsztl Zsófia: a Málna utcában, és a Jókai utcában a mai napig nincs kiépítve a közvilágítás.

11 Dr. Sajtos Sándor: hálózatbővítésre van szükség, ami milliós nagyságrendet képvisel. Csörgő Mihály: a közműszolgáltatók között kellene egyezségre jutni. Az Elmű-vel különben is nagyon sok a probléma. Szabó Judit: a Képviselő-testület engedélyt adott a 034 hrsz-ú ingatlanon, engedély nélkül épített épület lebontására. Információi szerint kérelmező az épületet a patakba döntötte. Dr. Sajtos Sándor: megvizsgáltuk, de ez nem valós információ. Ezt követően beszámol a testvértelepülési látogatásról, melynek költsége 63 E Ft volt. Gaál Sándorné: ebből az összegből finanszíroztuk az ajándék vásárlását, a kiutazást a képviselők maguk fizették. Dr. Sajtos Sándor: felkéri Tóth János jegyzőt, tájékoztassa a Képviselő-testület tagjait, az önkormányzati választás előkészítéséről. Tóth János: tájékoztatást ad a választás előkészületeiről. Dr. Sajtos Sándor: megköszönte a Képviselő-testület munkáját, és az ülést órakor bezárta. K.m.f. Dr. Sajtos Sándor polgármester Tóth János jegyző

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 14/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. július 22- én (csütörtök) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 12-én (kedd) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 18- án (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 10-én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2015 Határozatok száma: 80-83/2015.(03.23.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2015. március 23-án megtartott nyílt,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 21/2015 Határozatok száma: 198-200/2015.(09.07.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26- án (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 20/2016. Határozatok száma: 262/2016. (12.01.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 17/2015 Határozatok száma: 161/2015.(07.13.) Rendeletek száma: Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 24- én (hétfő) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 9/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 11- én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 21/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 8/2016 Határozatok száma: 98/2016. (05.30.) - 107/2016. (05.30.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. május 30-án megtartott nyílt rendkívüli

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 3/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült 2010. július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester Cseh János Marton Róbertné Ifj. Paulusz József Szilágyi Gábor

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 23-án (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 23-án (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 19/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 23-án (csütörtök) 18 00 órakor

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tömörd Község Önkormányzat 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án 11 00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 1/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-12/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. augusztus 8-án a képviselőtestület 10.00 órakor kezdődő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 4/2015 Határozatok száma: 47-48/2015.(02.26.) Rendeletek száma: 3/2015. (II.26.) JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2017. Határozatok száma: 154/2017. (07.31.) - 162/2017. (07.31.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2017. július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli

Részletesebben

Tahitótfalu Községi Önkormányzat J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Tahitótfalu Községi Önkormányzat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Képviselő-testülete Tahitótfalu Községi Önkormányzat Szám: 18/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. szeptember 09.-én (kedd) 16,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 12-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 12-én megtartott nyílt üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 4/2017. Határozatok száma: 70/2017. (04.12.) - 72/2017. (04.12.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 23/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 3-án (hétfő) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10.

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10. Dunakiliti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y ZŐKÖNYV 7. sz. 2017. május 10. Napirend: 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2016. évi ellátásáról Előadó: Kovács Andor

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 09-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 93/2014.(IX.09.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április

Részletesebben

Határidő: azonnal Felelős: polgármester

Határidő: azonnal Felelős: polgármester 117/2017. (VII. 05.) KT határozat Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 05-i rendkívüli, zárt ülésről készülő jegyzőkönyv hitelesítésére Szalai János települési képviselőt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: -

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 25-én megtartott Falugyűléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 17-én megtartott rendkívüli üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal 2473. Vál, Vajda János u. 2. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/ 997-7/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 15. napján 14:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 18.-án (csütörtök) 17,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. augusztus 22. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. JEGYZŐKÖNYV

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. JEGYZŐKÖNYV Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. Szám: Krs/784-8/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2018. június 12. napján 08:30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 14/2016 Határozatok száma: 149/2016. (09.05.) -162/2016. (09.05.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 18/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án (csütörtök) 18,00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Jóváhagyta: JEGYZŐKÖNYV. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának. Gazdasági Bizottsága. nyílt üléséről

Jóváhagyta: JEGYZŐKÖNYV. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának. Gazdasági Bizottsága. nyílt üléséről Ügyiratszám: 17531-1/2018 Jóváhagyta: ---------------------------- Lőrincz László gazdasági irodavezető JEGYZŐKÖNYV Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága 2018. június 13-án 15 30 órakor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-9/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2017. június 16- án 17,00 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli, nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. szeptember 7-én, Tiszagyulaházán, Tiszagyulaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének, a Tiszagyulaháza Őszirózsa Idősek Klubja termébe megtartott rendkívüli, nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott nyíl, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott nyíl, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 16/2016 Határozatok száma: 175/2016. (09.15.) - 178/2016. (09.15.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tárgyalt napirendi pontok: 2016. szeptember 15-én

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2018. december 17. (hétfő) 8:02 óra Az ülésen megjelent önkormányzati

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 29-én megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011.

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011. Iktatószám: 1236-4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29. napján 13:00 órakor, a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (8123 Soponya,

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2012. június 20-án

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készület Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 26-án 11.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testülete 80-8/2013/X J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott nyilvános üléséről Készült: Dunaremete

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 7. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

A 7/2015. (IV.17.) önk. rendelet (SZMSZ) FÜGGELÉKEI

A 7/2015. (IV.17.) önk. rendelet (SZMSZ) FÜGGELÉKEI A 7/2015. (IV.17.) önk. rendelet (SZMSZ) FÜGGELÉKEI 1. sz. függelék A Községi Tájékoztató alapdokumentumai, felelős kiadó, és a szerkesztő bizottság tagjainak névsora, valamint a szerkesztő bizottság működésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG, TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 15/2015 PVB, 6/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot: Jegyzőkönyv Készült Bőcs Község Önkormányzata Képviselő-testület rendkívüli ülésén 2016. április 21-én (csütörtök) 10 órakor a Bőcsi Polgármesteri Hivatal emeleti tárgyalótermében. Jelen vannak: Nagy László

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám.: SER/62-15/2019 J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testülete 2019. június 20.-i üléséről Döntések: Határozatok: 90/2019.(VI.20.)...A -testület 2019. június 20.-i ülésének napirendjéről 91/2019.(VI.20.)...Pályázat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL 2009. november 12. HATÁROZATOK SZÁMA: 46, 47, 48/2009. 2 Jegyzőkönyv Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának dísztermében 2015. október 8-án 16:34 perckor kezdődő képviselő-testületi üléséről Jelen lévő képviselők: Bata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 27- én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 27- én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 9/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május 27- én (csütörtök) 17 55 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. augusztus 26-án 8.00 órától 10,00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.08.26-én 8.00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A SZEPTEMBER 4. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A SZEPTEMBER 4. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2017. sz. Jegyzőkönyv Készült: 2017. szeptember 4-én 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános Képviselőtestületi ülésről. Testületi ülés helye:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2016. Jegyzőkönyv mely készült 2016. augusztus

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ipari Park (Patak utca) útfejlesztésének előkészítése Iktatószám:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott nyílt rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott nyílt rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2016 Határozatok száma: 108/2016. (06.09.) - 118/2016. (06.09.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. június 9-én megtartott nyílt rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben