VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE"

Átírás

1 VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE A Turisztikai Szövetség Lendva várja Önt az idén is meghirdeti a»bogračfest 2015«nemzetközi bográcsgulyás főző versenyt, amely augusztus 29-én 9.00 órától lesz Lendva régi városközpontjában. Mindenkit szeretettel meghívunk, hogy vegyen részt és próbalkozzon a hagyományos muravidéki bogrács elkészítésében, amelynek alap össetevői a hagyma, burgonya, három fajta hús és külömböző fűszerek. A legfinomabb bográcsot kint bográcsedényben, tűzön lehet elkészíteni. A rendezvény fő célja a helyi hagyományos gasztronómia megőrzése, a gasztronómia és a borkultúra promociója, e-mellett a szórakozás, társalgás kiváló gasztronómiai kínálattal. A versenyen való részvételre egyének, egyesületek, valamint hazai és külföldi természetes és jogi személyek jogosultak, akik elfogadják a meghírdetett versenyfeltételeket. A Bogračfest 2015 verseny helyszine két zónára van osztva: 1) Versenyzóna régi városközpont szűkebb része (nevezési díj: 120,00 eur) 2) Versenyzóna régi városközpont szélesebb része (nevezési díj: 100,00 eur) A versenyen résztvevő csapat három tagból áll: a szakács és annak két segédje. A verseny szervezője minden csapat részére biztosítja a felszerelt versenyhelyet és a főzéshez szükséges hozzávalókat. A rendezvény szervezője minden versenyző csapatnak lehetőséget ad arra, hogy a minősítésre készített mennyiségü bográcsgulyás mellett bizonyos menyiséget a látogatók részére is készítsen kóstolás céljából. Ezeket zsetonok ellenében értékesítheti. A főzőverseny értékelését négytagu, elismert szakácsmesterekből, valamint a gasztronómia kiváló ismerőiből összeállított minősítő bizottsága fogja végezni. Díjakat két kategóriában osztunk ki: 1)»Bográcsmester«2)»A legrendezettebb versenyhely«

2 A rendezvény programja: Fúvós zenekaros ébresztő A versenyző csapatok érkezése, a versenyhelyek elkészítése, a hozzávalók átvétele és a főzőverseny kezdete A degusztációs bogrács főzése a gasztronómiai szigeteken Animáció útcai zenészekkel Radiók programja (média gondnokok) Értékelés és eredményhírdetés»a legrendezettebb versenyhely«címére Játszóház gyerekeknek a városi parkban A bográcsgulyás minták értékelése Eredményhírdetés a»bográcsmester«cím győzteseinek kikiáltása Zenei szórakoztató műsor.

3 VERSENYFELTÉTELEK 1.VERSENYHELY A versenyhelyek általános feltételei A verseny szervezője valamennyi csapat számára, a befizetett (30 eur) kaució ellenében, biztosítja az 5 x 5 méteres nagyságú versenyhelyet, mely egy tűzoltóasztallal és két paddal, háromlábú bográcstartóval, zománcos üsttel (bográccsal), galvanizált bádogtűzhellyel, egy zsák tűzifával,»lendva várja Önt«feliratos napernyővel és szemetes zsákkal felszerelt. A csapat a versenyfelszerelést kölcsönbe kapja, kézhezvételéről bizonylatot kap. A verseny befejezése után a csapat köteles a kölcsönadott felszerelést az előre meghatározott helyszínre visszaszolgáltatni. A felszerelést és között kell visszaszolgáltatni a szervezőhöz. Amennyiben a csapat a felszerelést nem az eredeti állapotában téríti vissza, illetve amennyiben a felszerelésen kár keletkezne vagy elveszne, a csapat köteles a keletkezett kárt megtéríteni a szervezőnek. Ez esetben a befizetett kaució nem jár vissza, és meg kell téríteni a kaució és a teljes ár közti különbséget. A kauciót (óvadékot) a bogrács hozzávalóinak átvételekor kell befizetni. Az aláírt kölcsönadási bizonylatot (2. sz. melléklet) a bogrács hozzávalóinak átvételekor kell átnyújtani. A csapatok a versenyhelyük fennmaradó részét a saját ízlésük szerint díszíthetik fel. Valamennyi versenyhely számmal és a csapat megnevezésével lesz ellátva. A versenycsapatok sorszámát a rendezvény szervezője határozza meg. A bográcsfőző versenyen 100 versenyhely áll rendelkezésre. A verseny helyszínének több pontján víznyerő hely lesz. A helyszín teljes hossza kihangosított lesz. A verseny helyszínén, kizárólag a szervező által kiosztott asztalokat, padokat és üstöket (bográcsokat) lehet használni. A verseny napján a verseny helyszínére 9.00 óráig lehet saját közlekedési eszközzel szállítani az eszközöket. A verseny helyszínén tilos: Bármilyen üzleti hírdetés (reklám), ha ezt írásban előzetesen nem engedélyezte a szervező Bármilyen politikai jellegü hírdetés Azon termékek árusítása, amelyeket a szervező külön nem engedélyezett

4 A tiltott tevékenységeket megszegő csapatnak a szervező megtiltja a verseny folytatását, ha a csapat tovább folytatja a tiltott tevékenységet, a szervező a rendezvény helyszínéről azonnal eltávolítja. A verseny helyszíne, leírása és nevezesi díjak A Bogračfest 2015 verseny helyszíne két zónára osztódik: a) Versenyhelyek szükebb városközpont (a Fő utca az Evangelikus templomtól a Szt. Katalin templomig, a Malom utca része a banktól a városi park bejáratáig) A versenyhelyek a főszínpad közelében helyezkednek el, amelyen az utcai radió programja folyik, amelyet a régió leghallgatottabb rádiói adnak, zenekarok lépnek fel, és az eredményhírdetés történik. Nevezési díj: 120,00 eur. b) Versenyhelyek szélesebb városközpont ( a Fő utca a Szt. Katalin templomtól a Mango Bar-ig, Malom utca része a városi park bejáratától a Fehérházig ) A versenyhelyek Lendva régi városközpontjában vannak, teljes területén kiahngosítva az utcai radió program sugarzására. Nevezési díj: 100,00 eur 1. FELTÉTELEK ÉS HOZZÁVALÓK A BOGRÁCSGULYÁS FŐZÉSÉHEZ A szükséges hozzávalókat a csapatok közvetlenül a verseny előtt veszik át, tehát augusztus 29-én, szombaton és óra között, Lendván, a Kranjec utca 4-es szám alatt, a Turisztikai Szövetség Lendva várja Önt irodája előtt. A csapatok két főzési lehetőség között választhatnak: a) MINŐSÍTÉSRE FŐZÖTT BOGRÁCS b) MINŐSÍTÉSRE-DEGUSZTÁCIÓRA FŐZÖTT BOGRÁCS A rendezvény szervezője minden versenyző csapatnak lehetőséget ad arra, hogy a minősítésre készített mennyiségü bográcsgulyás mellett bizonyos menyiséget a látogatók részére is készítsen kóstolás céljából. Ezeket zsetonok ellenében értékesítheti. A -lehetőség: - a versenyző csapat csak a minősítésre főz bográcsgulyást előírt mennyiségben. Ez esetben a kóstoló adagok értékesítése nem lehetséges.

5 B lehetőség : - a versenyző csapat a nagyobb mennyiségü bográcsgulyást készíti el, amely értékesítésre is van szánva. A szervező ez esetben nagyobb főzőedényt és nagyobb mennyiségü hozzavalót biztosít. Minden csapattal, amelyek a B- lehetőséget vállalja, a szervező külön megegyezést köt, ahol rögzíti az elkészítendő mennyiséget és az értékesítési feltételeket a rendezvény helyszínén. A benevezéssel a csapatok a minősítésre (A lehetőség), valamint a minősítésdegusztációs (B-lehetőség) bogracsgulyás elkészíteséhez a következő hozzávalókhoz jogosultak: A lehetőség B lehetőség 1 kg sertéshús, 1 kg marhahús, 1 kg vadhús, 3 kg burgonya, 2 kg hagyma, 1 fej fokhagyma, 30 dkg paprika, 1 kg kenyér 1 l étolaj 20 db műanyag tányér kanállal 3 kg sertéshús, 3 kg marhahús, 3 kg vadhús, 9 kg burgonya, 6 kg hagyma, 3 fej fokhagyma, 1 kg paprika, 3 kg kenyér 2 l étolaj 120 db műanyag tányér kanállal Egyéb szükséges hozzávalókat (fűszerek) és felszerelést: kés, fejsze, gyufa, stb., a csapatok saját maguk biztosítják. A rendezvény helyszínén a lendvai borok, természetes gyümölcslevek, víz és az ásványvíz fogyasztása kívánatos. Minden csapat köteles a verseny napján a szervezőnek benyújtani a kitöltött és aláírt Egészségügyi hozzájárulást és a főszakács Nyilatkozatát a munkafolyamat során átvihető betegségek bejelentési kötelezettségéről (1. sz. melléklet).

6 ÉRTÉKELÉS A bográcsminták és a versenyhelyek értékelését négytagu, elismert szakácsmesterekből, valamint a gasztronómia kiváló ismerőiből összeállított minősítő bizottsága fogja végezni, amely a verseny előtt be fog mutatkozni. A bizottság a következőket fogja értékelni: a) Versenyhely: a versenyhely elkészítése és rendezettsége a csapat szervezettsége a versenyhely tisztasága a szabályok betartása b) Bogrács (bográcsgulyás) minősítése: kinézete - állaga aromája íze Kritériumok és értékelési skála: KINÉZETE/ÁLLAGA AROMÁJA ÍZE ÖSSZESEN 0-10 pont 0-10 pont 0-30 pont Max. 50 pont Az értékelt bográcsminták a következő plakettekért versenyeznek: ARANY plakett ( 42 PONT és felette) EZÜST plakett ( 35-től 41-pontig) BRONZ plakett ( 26-tól 34-pontig) Azok a csapatok, amelyek 26 pontnál kevesebbet érnek el az értékelésen, bizonylatot kapnak a szereplésről.

7 DÍJAK A díjakat a szervező két kategóriában osztja ki. 1. Kategória:»A legrendezettebb versenyhely«az értékelő bizottság a verseny kezdetétől értékelni fogja a versenyhelyeket és három csapatnak osztja ki a Legrendezettebb versenyhely elismerést. A legrendezettebb versenyhely győztese 150,00 eur értékü pénzjutalomban, valamint 3 db belépő- a Hommage à Picasso kiállításra és 10 l lendvai borjutalomban részesül. 2. Kategória:»Bográcsmester«Az arany plakett tulajdonosai a»bográcsmester 2015«címben részesülnek majd. A Bográcsmester 2015 abszolút győztese 300,00 eur pénzjutalomban, valamint 3 belépő a Kilátótoronyba- és 10 l lendvai bor jutalomban részesül.

8 NEVEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A csapatok a Bogračfeszt 2015 rendezvényre Nevezési lappal jelentkeznek be, amely a Turisztikai Szövetség Lendva várja Önt székhelyén, Lendva, Kranjec utca 4 alatt kapható, illetve letölthető a honlapjukról: A szervező a nevezési lapokat augusztus 15-ig, illetve a kiírt versenyhelyek betöltéséig fogadja. A nevezési laphoz mellékelni kell a nevezési díj befizetéséről szóló bizonylatot. A kaució 30 eur. Amennyiben a felszerelésen kár keletkezne vagy elveszne, a csapat köteles a keletkezett kárt megtéríteni a szervezőnek. Ez esetben a befizetett kaució nem jár vissza, és meg kell téríteni a kaució és a teljes ár közti különbséget. A szervező nem adóköteles. A tiszta és sértetlen állapotban visszaszolgáltatott felszerelés esetében a szervező a csapatnak megtéríti a 30,00 eurós kauciót. A verseny napján a csapatok a bogrács hozzávalóinak átvételekor kötelesek a szervezőnek leadni a kitöltött és aláírt űrlapokat (1. sz. Melléklet, 2. sz. Melléklet) Megjegyzés: a szervező fenntartja a programváltoztatás és a verseny szabályainak módosítási jogát! Információk és kapcsolat: Telefon: +386 (0) vagy +386 (0) Honlap: info@lendava-vabi.si Számlaszám: IBAN SI (NOVA KBM d.d.), BIC SWIFT kód: KBMASI2X Adószám: Törzsszám: Adóköteles: NEM

VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE

VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE VERSENYKIÍRÁS A BOGRÁCSFŐZÉSRE A Turisztikai Szövetség Lendva várja Önt az idén is meghirdeti a»bogračfest 2016«nemzetközi bográcsgulyás főző versenyt, amely 2016. augusztus 27-én 9.00 órától lesz Lendva

Részletesebben

LENDVA A BOGRÁCS VILÁGFŐVÁROSA A BOGRÁCSFESZT 2018 BOGRÁCSFŐZŐ VERSENY KIÍRÁSA Bevezetés

LENDVA A BOGRÁCS VILÁGFŐVÁROSA A BOGRÁCSFESZT 2018 BOGRÁCSFŐZŐ VERSENY KIÍRÁSA Bevezetés LENDVA A BOGRÁCS VILÁGFŐVÁROSA A BOGRÁCSFESZT 2018 BOGRÁCSFŐZŐ VERSENY KIÍRÁSA Bevezetés A Lendva Várja Önt Idegenforgalmi Szövetség a lendvai Turisztikai és Fejlesztési Közintézet közreműködésével meghirdeti

Részletesebben

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3.

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. Hajdúböszörményben megrendezésre kerül a Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőverseny, melyet a Hajdúböszörményi

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

Falusi Ízek Fesztiválja Magyaregregy 2 0 1 0 V e r s e n y k i í r á s Törökkor hazánkban nem csak negatívumokkal írható le, sok új ételnyersanyagot nekik köszönhetünk, másrészt történelmünk része. Tudomásul

Részletesebben

A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve

A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai

Részletesebben

A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata

A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata 2 0 1 2. a u g u s z t u s 1 1. s z o m b a t A versenykiírás Az esemény célja a főzni szerető közösségek megmérettetése lecsófőző és ügyességi verseny keretében.

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek Időpont: 2009. augusztus 29. Hely Rendező Védnök Résztvevők Tönnies Fleischwerk GmbH & Co.KG., Rheda Wiedenbrück Gyermekálmok Akció e.v. Szövetségi Német Élőállat és Hús Szakszövetség

Részletesebben

II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját. A rendezvény keretén belül keressük. Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét

II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját. A rendezvény keretén belül keressük. Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét Hajdúsámson Város Önkormányzata 2016. július 16 án rendezi meg a II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját A rendezvény keretén belül keressük Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét Hajdúsámson

Részletesebben

II. Illéssy Gasztro Kupa

II. Illéssy Gasztro Kupa II. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny - Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen tud előállítani,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna

VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál április (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna VI. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál 2018. április 21-22. (szombat-vasárnap) Nyíregyháza Continental Aréna Versenykiírás Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében kerül

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA 2014. április 05. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS OLYMPIC GAMES ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo Európa-bajnokság

Részletesebben

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott!

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott! Kedves Meghívott! Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL Az önkéntes majálisra csapatok nevezését várjuk. A csapatok képviselhetik településüket, települési önkéntes szervezetüket, települési polgárőr

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek világnapja Konferencia, termékbemutató és vásár FVM 2009.december 10.

TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek világnapja Konferencia, termékbemutató és vásár FVM 2009.december 10. Bemutatkozik A Magyar Gulyás Gasztro Turisztikai Egyesület A Szolnoki Gulyásfesztivál Szervezője Slow Food Tisza-mente Akció csoport Alapító tagja 2009 TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek

Részletesebben

V. BODOR BÉLA GASZTRONÓMIAI EMLÉKVERSENY

V. BODOR BÉLA GASZTRONÓMIAI EMLÉKVERSENY V. BODOR BÉLA GASZTRONÓMIAI EMLÉKVERSENY Tisztelt kollégák, tanulók, leendő versenyzők! A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöksége mellett 2013. március

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

IV. Illéssy Gasztro Kupa

IV. Illéssy Gasztro Kupa IV. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny - Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Öt érzékkel áldotta meg a jó Isten alkotó bölcsessége az embert. Kétségtelen, hogy közülük az ízlésnek

Részletesebben

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó VIII. BARÁTSÁG KUPA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY 2010. BATTONYA M E G H Í V Ó A battonyai Barátság Sportegyesület meghív minden harcművész

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

Meghívó! A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Nyugdíjasainak Országos Szövetsége ezúton tudatja minden tisztelt NAVNYOSZ soraiba tartozó klubtaggal, hogy

Meghívó! A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Nyugdíjasainak Országos Szövetsége ezúton tudatja minden tisztelt NAVNYOSZ soraiba tartozó klubtaggal, hogy Meghívó! A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Nyugdíjasainak Országos Szövetsége ezúton tudatja minden tisztelt NAVNYOSZ soraiba tartozó klubtaggal, hogy 2019. szeptember 07-én 10,00 órai kezdettel megrendezésre

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat!

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat! VERSENYKIÍRÁS Nevezés Verseny célja: A verseny célja a mozgás népszerűsítse, versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a közösségi élmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítése. Időpont: 2014.

Részletesebben

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY IV. BASE Bajnokság 2014.05.17 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

II. Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál Kecskemét - Főtér - Kossuth tér - Szabadság tér június péntek - szombat - vasárnap

II. Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál Kecskemét - Főtér - Kossuth tér - Szabadság tér június péntek - szombat - vasárnap Nemzetközi FŐZŐVERSENY KIÍRÁS tojásos ételek készítésére II. Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál Kecskemét - Főtér - Kossuth tér - Szabadság tér 2016. június 17-19. péntek - szombat - vasárnap Az

Részletesebben

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre.

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. Kedves Sportbarát! IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny M E G H Í V Ó 2009. 09. 27. Szeretettel meghívom a klubodat a IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. A verseny 2009. november

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Idıpont: 2012. május 19. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdı (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

XII. Tökéletes tökételek sütő-főző versenye

XII. Tökéletes tökételek sütő-főző versenye FELHÍVÁS ÉS VERSENYKIÍRÁS XII. Tökéletes tökételek sütő-főző versenye Szőlőskislak, 2016. október 8. szombat A Balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központ idén 12. alkalommal rendezi meg Szőlőskislakon

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán VERSENYFELHÍVÁS

ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán VERSENYFELHÍVÁS Kőbányai Önkormányzat Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán 24. KŐBÁNYA, TÉR VERSENYFELHÍVÁS ÉS TÁJÉKOZTATÓ Kőbányai Önkormányzat II. -NAPI FŐZŐVERSENY

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY VERSENYKIÍRÁS A BUDAPESTI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN 2019.ÉVI TÍMÁR KÁROLY EMLÉKVERSENY A versenysorozat céljai: A 2019. évre a Budapesti Tekézők Szövetsége továbbiakban: BTSZ - által kiírt versenysorozat

Részletesebben

Történelmi Íjász Világ Bajnokság 2016.08.30-09.03. Gyula

Történelmi Íjász Világ Bajnokság 2016.08.30-09.03. Gyula Történelmi Íjász Világ Bajnokság 2016.08.30-09.03. Gyula HDH-InternationalArcheryAssociation történelmi versenyszabályzata alapján Kategóriák:Modern anyagú történelmi íj Természetes alapanyagú történelmi

Részletesebben

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28.

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. 2 Bevezető A téli időszak elmúltával véget értek a hagyományos

Részletesebben

Meghívó A XIX. Paprikás Ételek Főzőversenyére Kalocsa 2015. szeptember 19.

Meghívó A XIX. Paprikás Ételek Főzőversenyére Kalocsa 2015. szeptember 19. Meghívó A XIX. Paprikás Ételek Főzőversenyére Kalocsa 2015. szeptember 19. Meghívó A XIX. Paprikás Ételek Főzőversenyére Kalocsa, 2015. szeptember 19. Tisztelt Hölgyem/ Uram! A gasztronómiai verseny célja:

Részletesebben

Mottó Esküvő után keresztelünk

Mottó Esküvő után keresztelünk A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 2010. évi gasztronómiai versenyének programja Mottó Esküvő után keresztelünk 2010. április 15-17. BUDAPESTI Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

XXVI. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2017

XXVI. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2017 XXVI. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2017 A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya társszervezőivel: a Csemadok területi választmányaival,

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

XI. Nemzetközi GoldStars Kupa

XI. Nemzetközi GoldStars Kupa XI. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2014. május 3. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS SE Kovács Miklós Benkő Norbert

Részletesebben

Magic of Dance Kupaverseny 2015

Magic of Dance Kupaverseny 2015 Magic of Dance Kupaverseny 2015 Versenykiírás és Szabályzat Táncold el a történeted! Hozd el nekünk a színházat! Szervezi: Magic of Dance Sportegysület A Magic of Dance Sportegyesület meghírdeti egyedülálló

Részletesebben

Fontos tudnivalók és adatok

Fontos tudnivalók és adatok Szeretettel meghívunk minden sportrajongót a PomléRun futóverseny 3. évadjára. Idén is várjuk a kicsiket, nagyokat, valamint az idősebbeket, amatőröket és profikat 2015. május 8-án. Mindannyian találkozunk

Részletesebben

XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság

XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság Idıpont: 2010. május 15. Szombat Triatlon Tour 2010 Klubcsapat Országos Bajnokság Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

VI. Gál Sándor Gasztronómiai Emlékverseny

VI. Gál Sándor Gasztronómiai Emlékverseny Debreceni Pulykanapok, Kulturális és Kulináris Fesztivál. 2008 június 7-8 VI. Gál Sándor Gasztronómiai Emlékverseny Tisztelt kollégák, tanulók,leendő versenyzők! A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség

Részletesebben

A Sólyi Sőlőhegyi Kertbarátok Egyesülete borverseny szabályzata

A Sólyi Sőlőhegyi Kertbarátok Egyesülete borverseny szabályzata A Sólyi Sőlőhegyi Kertbarátok Egyesülete borverseny szabályzata A Sólyi Szőlőhegyi Kertbarátok Egyesülete minden évben borversenyt rendez, hogy a gazdák egymás között meg tudják méretni boraikat. I. Nevezési

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI USZONYOSÚSZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI USZONYOSÚSZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI USZONYOSÚSZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Uszonyosúszó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény Budapest Bajnokság Nyitó rendezvény Időpont: 2007. november 23-25. 1. Bevezető A verseny 15 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS 59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 16-21. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY III. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2013 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2017 március 3-5. INFO: A Világkupán 8 éves kortól vehetnek részt a nevezők. A FULL A és a Kevert Küzdelem szabályrendszerben csak a már 18. életévüket

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. 1 2014/2015. TANÉVI XVI. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó

Részletesebben

A Községi Tanács 22./rendes/ ülése September. JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL ( )

A Községi Tanács 22./rendes/ ülése September. JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL ( ) A Községi Tanács 22./rendes/ ülése 2018. September JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL (2018. 08. 21.) AZ ANYAGOT KÉSZÍTETTE: Jasna Bračič Szabó ELŐTERJESZTŐ: A Község polgármestere Z

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező:

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: DIÁKbajnokság 2018. VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: Taekwondo FanatiX Versenyigazgató: Kiss Tamás +3630 680 2621 Szervezőbizottság: Kiss-Sikesdi

Részletesebben

Kedves Versenyzők! Verseny: A sertés hagyományos házi feldolgozása : csapatmunka minősítés böllérmunka minősítés húselőkészítés füstölésre, hűtésre

Kedves Versenyzők! Verseny: A sertés hagyományos házi feldolgozása : csapatmunka minősítés böllérmunka minősítés húselőkészítés füstölésre, hűtésre Kedves Versenyzők! Örömmel értesítjük, hogy 2017. február 11-án megrendezésre kerül a IX. Tenkesalja Böllérfesztivál, melyre sok szeretettel meghívjuk Önt és baráti társaságát, hogy a régió csapatai összemérjék

Részletesebben

VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY

VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY 1. A verseny célja: A szenior úszás népszerűsítése. A hazai és nemzetközi kapcsolatok ápolása. A felnőtt lakosság rendszeres úszásának elősegítése,

Részletesebben

Tojásfesztivál - Országos Tojás Sokadalom Kecskemét - fő tér június péntek - szombat - vasárnap

Tojásfesztivál - Országos Tojás Sokadalom Kecskemét - fő tér június péntek - szombat - vasárnap Nemzetközi FŐZŐ VERSENY KIÍRÁS tojásos ételek készítésére Tojásfesztivál - Országos Tojás Sokadalom Kecskemét - fő tér 2017. június 9-11. péntek - szombat - vasárnap Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési

Részletesebben

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Sportmászás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S A MAPOSZ ( Magyar precíziós légfegyveres Országos Sportági Szövetség) engedélyével az MTTSZ Városi Lövészklub kiírja a Magyar precíziós légfegyveres Országos Minősítő verseny-t

Részletesebben

BORVERSENY ALAPSZABÁLYAI

BORVERSENY ALAPSZABÁLYAI VITIS AUREA MODRA 2015 BORVERSENY ALAPSZABÁLYAI VINCELLÉR-Bor és szőlőtermesztők egyesülete tisztelettel meghívják Önöket a VITIS AUREA MODRA XV. évad borversenyre (továbbiakban csak VAM). Az egyesület

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugrás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának rendezésében Kecskemét, 2019. június 21-23. 1 VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán Budapest Főváros X kerület Kőbányai Önkormányzat Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán 2016 JÚNI 23-2U6S SZENT L 1$32 ÁSZLÓ Č% 1< 1 25 KŐBÁNYA, TÉR

Részletesebben

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3.

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3. Versenykiírás 2014. Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD Időpontja: 2014. május 3. szombat, 14 óra A verseny rendezője: Kadarka Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u.66. A verseny fővédnöke:

Részletesebben

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját.

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját. Sásdi Általános Művelődési Központ Városi Könyvtára és Művelődési Központja Közösségi Ház Házirend Általános információk: Az intézmény neve: Sásdi Általános Művelődési Központ Székhelye: 7370 Sásd Rákóczi

Részletesebben

Borturisztikai szolgáltat

Borturisztikai szolgáltat Borturisztikai szolgáltat ltatások minısítési si rendszere Mi a borút? Összetett turisztikai termék: Sajátos, egyedi kínálattal rendelkezik Szervezett egységben (hálózatban) mőködik Piacra jutását közösségi

Részletesebben

III. Kunhegyesi Rózsakert Kupa

III. Kunhegyesi Rózsakert Kupa III. Kunhegyesi Rózsakert Kupa Kunhegyes, 2010. december 4. Tisztelt Kollégák és Versenyzők! Versenykiírás Iskolánk, a Jász Nagykun Szolnok Megyei Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium (5340

Részletesebben

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29.

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29. II. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2010. Május 29. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2.

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2. SZERVEZŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG H-1138 Budapest, Latorca u. 2. Kapcsolattartó: Balázs Réka +36 30 560 6921 reka.balazs@mkksz.hu HELYSZÍN 7677, Széchenyi tér 5-6. IDŐPONT ELŐZETES PROGRAM 08.00 08.30

Részletesebben

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa BENU Kristály Gyógyszertár Kupa Nyílt Országúti Kerékpár verseny Az U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. július 22 (vasárnap)

Részletesebben

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét IV. Hírös Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny Kecskemét, Matkópuszta reptér 2012. május 18-20. Versenykiírás - 2-1. A verseny rendezője: Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió)

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió) Versenykiírás BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL 2013. Verseny célja: Lehetőség biztosítása egy különleges környezetben a természet kedvelői számára szabadidős sportok eltöltéséhez. Családok kimozdítása a természetbe,

Részletesebben

Versenykiírás 2013.03.09. Tisztelt Kollégák, Versenyzők és Diákok!

Versenykiírás 2013.03.09. Tisztelt Kollégák, Versenyzők és Diákok! Versenykiírás 2013.03.09. Tisztelt Kollégák, Versenyzők és Diákok! II. Haller hidegkonyhai Gasztro verseny A verseny helyszíne: A rendezvénynek a Haller János Általános, Szakközép- és Szakiskola aulája

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

Berczik Sára Emlékverseny. Szabadidősport kategória évi versenykiírás

Berczik Sára Emlékverseny. Szabadidősport kategória évi versenykiírás " Berczik Sára Emlékverseny Szabadidősport kategória 0. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja - Berczik Sára munkásságának emlékére az egyesületekkel

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

XXIV. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2015

XXIV. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2015 XXIV. TOMPA MIHÁLY ORSZÁGOS VERSENY VERSENYSZABÁLYZAT 2015 A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya társszervezőivel, a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézettel,

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166 ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5.

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5. MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE Monor 2016. november 5. A verseny fővédnöke: Harmat László VIII. dan nagymester A Magyar ITF Taekwon-do

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben