A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata"

Átírás

1 IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata a u g u s z t u s 1 1. s z o m b a t A versenykiírás Az esemény célja a főzni szerető közösségek megmérettetése lecsófőző és ügyességi verseny keretében. A megmérettetésen a csapatok egyéni ötleteik alapján készítik el lecsó-mesterművüket a verseny és a részvételi szabályok betartásával. A főzés időtartama alatt a csapatok különböző egyéni és csapatversenyeken vesznek részt, melyeken értékes pontokat gyűjthetnek csapatuk számára. A pontozási rendszer úgy került kialakításra, hogy bár az ügyességi feladatokban is lehet pontokat gyűjteni, súlyozottan mégis a legjobb lecsót készítők közül kerüljön ki a verseny győztese, aki a használt Polski Fiat 126p-t kapja fődíjul, illetve a győztes csapat kapitányát 2012 Lecsó királyává avatjuk. A versenyen összesen 120 pont szerezhető. Az augusztus 8-ig beérkezett nevezések alapján történik a maximum hat fős csapatok felvétele a versenyre, melynek nevezési díját legkésőbb a helyszíni regisztrációkor be kell fizetni a REGISZTRÁCIÓS PONTNÁL, ahol minden csapattag aláírásával igazolja, hogy saját felelősségre vesz részt a versenyen. A regisztrációs díjat augusztus 5-ig befizetők Turay Pincészet egy üveg fehér borát kapják ajándékba, jégbe hűtve, a Rendezvény helyszínén. A nevezési díj Forint-, amely a következőket tartalmazza: - 1 üveg pálinka az Agárdi Pálinkafőzdéből, - italkupon Forint értékben, amely a rendezvény területén, illetve a rendezvény után a Pikantó étteremben használhatók fel kizárólag italvásárlásra legkésőbb az aznapi étteremzárásig. A kuponok készpénzre nem válthatók. - 4 kg lecsópaprika - 2 kg paradicsom - 1 kg vöröshagyma, - 1 darab görögdinnye, - a főzéshez szükséges tűzifa, - tűztér, - 1 db sörasztal és 2 db sörpad.

2 Az előkészítéshez és az elkészítéshez szükséges eszközöket, edényzetet a versenyzőknek kell magukkal hozni. Segítségképpen ilyenek a vágódeszka, kések, fakanál, merőkanál, vízhordó edények, tálak, bogrács-bográcsállvány, etc. A verseny menete A csapatok az előzetes nevezés után legkésőbb a helyszínen befizetik a nevezési díjat, megnevezik a csapatkapitányt aki kapitányi pólót kap megkülönböztetésül, illetve a csapatok jelölik a készítendő lecsójukat a négy meghirdetett lecsó kategória egyikébe. Ekkor történik a főzőhely számának kihúzása is, illetve a csapatok megkapják a főzéshez szükséges anyagokat, a dinnyét, a pálinkát, az italkuponokat, valamint a karszalagokat. A karszalagokat félreértések elkerülése végett a regisztrációkor felragasztjuk. A versenyt GONG szó indítja, addig még az előkészítést sem szabad elkezdeni! Ebbe beletartozik a tűzrakás, hagymapucolás stb. is, erre a zsűri külön fog figyelni! A GONG elhangzása után a csapatoknak kettő óra áll rendelkezésre, hogy elkészítsék a lecsót. Tálalás a regisztrációnál kapott időpontban. A főzés ideje alatt különböző programokon lehet és kell is részt venni, hiszen értékes pontokat és Fröccs csomagokat lehet nyerni. Lecsó kategóriák: 1. Hagyományos lecsó hús nélkül 2. Hagyományos lecsó hússal 3. Különleges lecsó hús nélkül 4. Különleges lecsó hússal Hagyományos lecsó: sertészsírral bele tartozik a szalonna, illetve az abból kiolvasztott zsiradék- hagyma, paprika és paradicsom felhasználásával készített étel. Ízesítéséhez só, cukor, fokhagyma, valamint szárított és zöld fűszerek használhatók. Készítéséhez a szalonnán kívül hús nem használható fel! Különleges lecsó: nem feltétlenül sertészsírral például olívaolajjal, vajjal etc.-, a hagymán, paprikán és a paradicsomon kívül más zöldségek és/vagy gyümölcsök és egyéb jelleget adó anyagok felhasználásával készített étel. Készítéséhez a szalonnán kívül csak tojás illetve tejtermékek használhatók fel.

3 A hagyományos lecsó hússal készítésénél a hagyományos lecsó hús nélkül kategóriánál leírtakon felül, illetve a különleges lecsó hússal készítésénél a különleges lecsó hús nélkül kategóriánál leírtakon felül a készítéshez bármilyen hús és húskészítmény felhasználható. Hús (a Magyar Élelmiszerkönyv nyomán, egyszerűsítve): Az emlősállatok, madárfajok és halak emberi fogyasztásra alkalmasnak minősített, természetes alkotórészüket képező, vagy hozzájuk kötődő vázizomzata. Ezen kívül húsnak minősülnek még a következők: szív, nyelv, gyomor, máj, vér, zúza, végtagok izomzata etc. Húskészítmény: a húsnál leírtakból valamilyen eljárással készített húsipari termék (kolbász etc.) Tálalás Pontozás Az értékelés szempontjai egy adag a kiosztott, számozott mélytányérban, illetve egy adag a csapatok által hozott edényben (miegyébben), a verseny-tányérral együtt kell leadni zsűrizésre tálalás időeltolással történik, melynek időpontját a főzőhely kihúzásakor kapják meg a versenyzők - LECSÓ PONTOK (négyszeres súlyozással!): - A kitálalt étel állaga 1-5 pont íze/ íz harmónia 1-5 pont MAX. 40 PONT - LECSÓ PLUSZ PONTOK (kétszeres súlyozással!) díjazzuk az ötletességet (tálalás etc.), 1-5 pont a főzőhelyek tisztaságát, 1-5 pont a csapat indulóját és a megjelenését 1-5 pont MAX 30 PONT - ÜGYESSÉGI VERSENYEK HagymapuCCColás, célba dobás (max)10 pont Teszt max 10 pont Kreatív meglepetés-játékok : Játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont MAX 50 PONT Az így elérhető legmagasabb pontszám 130

4 Ügyességi játékok Dinnyefaragás: a kiosztott dinnye egyik felén sorszám, míg a másikon tetszőleges téma művészi ábrázolása a cél. A legjobbat dinnyelikőrrel és egy eredeti késkészlettel jutalmazzuk. 5+5 pont HagymapuCCColás kosárba dobás konzerv-célba dobás (Egy csapatból három játékos szükségeltetik hozzá, közülük 2 fő 20 db hagymát pucol, majd a tökéletesen megpucolt hagymákat beledobják a zsákba. A zsák mellett a harmadik játékos áll, ő fog a konzervdobozokra célozni. Amennyit ledob, annyi pont a csapat jutalma. A pontokon kívül a legjobban teljesítő csapat (holtverseny esetén az összes azonos első helyezést érő pontszámot elért csapat) Fröccs csomagot kap (1 üveg Kősziklás bor, 1 üveg szóda, 6 műanyag pohár) (ledobott konzervdoboz X 0,5 pont) 10 pont Kispolszki teszt 10 pont Kreatív MEGLEPETÉS-játékok : - 1. Játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont - 2. játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont - 3. játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont - 4. játék pont/ 2. 7 pont/ 3. 3 pont Egyéb játékok (ízelítőül ) Asszonycipelő verseny, egyéni játék időre, feketelaciskodás mamával a háton: férfi alul - nő felül 66-os pozícióban. Ha ti vagytok a leggyorsabbak, feltöltünk benneteket egy Fröccs csomaggal! (1 üveg Kősziklás fehérbor +1 szóda + 6 műanyag pohár). Szögbeverő verseny, szintén egyéni játék. Az összes csapat egyszerre játszik!!! Csapatonként csak 1 ember vehet rajta részt. A játékosok sorba állnak (mint az oviban ) Körönként mindeni egyet üt a szögre. A játék addig tart, amíg az első szög bé nem üttetik. Hogy igazságosak legyünk, a körben utolsó játékosnak is lehetősége van próbálkozni. Holtverseny esetén az első helyezettek között új kör indul. Nehezítés: beütésenként 1x2 cl kiváló minőségű mocsai szigorított ízű pálinkát kell meginni. Egy rönk felállítva, 1 ember üt egyszerre.

5 Házirend (Fontos tudnivalók, kérések, követendő előírások) A IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivált (továbbiakban a Rendezvény ) mindenki saját felelősségére látogatja. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú kísérővel tartózkodhatnak ott, valamint a gyermekjátékokban való részvétel kizárólag szülői felügyelet mellett megengedett. Felhívjuk a főzőcsapatok figyelmét, hogy a hús- és romlandó árúról a vásárlási számlát, bizonylatot hozzák magukkal, mivel azt a NÉBIH, az ÁNTSZ, valamint a Fogyasztóvédelem részéről bárkitől kérhetik közegészségügyi ellenőrzés címén! Kérünk mindenkit a tűz-, balesetvédelmi és higiéniai szabályok betartására! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Kérjük, hogy a keletkező hulladékot az erre a célra kihelyezett műanyag zsákokba tegyék! Dohányárut csak 18. életévét betöltött személy részére értékesíthetünk a vonatkozó törvények értelmében, ezért kérjük, hogy ne vegye tolakodásnak, ha kétes esetben kollégáink vásárláskor elkérik a személyi igazolványt! Kérjük az érintetteket, hogy csak az erre a célra kialakított dohányzó helyeken dohányozzanak! A látogatók kötelesek az alapvető magatartási normáknak megfelelni. Ittas 1, agresszív viselkedés a Rendezvény területén belül és kívül nem megengedett. A Rendezvény területén szándékosan, illetve a látogató egyértelmű felelőtlenségéből fakadóan károkat okozni szigorúan tilos. A Szervezők a kárt okozó személy(ek) ellen azonnali jogi lépéseket kezdeményezhetnek, az okozott kár megtérítésének céljából. A Szervezők a Látogatók biztonságának és egészségének védelmében, szakképzett elsősegélynyújtó szolgáltatást biztosít. A biztonsági őrök és orvosok útmutatásai a Rendezvény sikeres lebonyolítását szolgálják. Mindenkinek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást, a versenyzőknek pedig sok sikert kívánunk! A Szervezők 1 Ittasság (0,5-1,5 ezrelékes véralkoholszint): alkoholszagú lehelet, kipirult arc, nedvesen csillogó szem, vérbő kötőhártya. A pulzus és a légzés szapora, a vérnyomás emelkedett. Bőséges verejtékezés és megnövekedett mennyiségű vizelet kiválasztása jellemző. A kedélyállapot emelkedett, az ittas személy általános eufóriát érez, hevesen gesztikulál és bőbeszédű.

6 Menetrend A főzéshez szükséges anyagok miegyebek- átvétele, főzőhely számának kihúzása, hely elfoglalása, vidámság kezdete kb Megnyitó-felvonulás, folytatólagos, csoportosan elkövetett vidámkodás kb Gongszó!!! Főzés állj! Az utolsó versenyző is eldobja a fakanalat A zsűri visszavonul hűvös rejtekébe, tanácskozik, majd ítéletet eredményt hirdet.

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

VERSENYFELHÍVÁS VERSENYFELHÍVÁS. EBC*L Champions League gazdasági verseny - 2010. Az EBC*L Champions League

VERSENYFELHÍVÁS VERSENYFELHÍVÁS. EBC*L Champions League gazdasági verseny - 2010. Az EBC*L Champions League VERSENYFELHÍVÁS Az EBC*L Champions League Immár hatodik éve kerül megrendezésre az EBC*L (Egységes Európai Gazdasági Oklevél) versenye, melyen minden évben sok száz résztvevő méri össze gazdasági tudását.

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2015. május 30-31-én, szombaton és vasárnap kilencedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyar legnagyobb lovas rendezvényét a

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

Magyar Szaunamester Bajnokság versenyszabályzat

Magyar Szaunamester Bajnokság versenyszabályzat Magyar Szaunamester Bajnokság versenyszabályzat 1. Cél A verseny célja, hogy elkülönülten, de lehetőséget biztosítson minden olyan jelentkező számára, aki szaunában töltött munkája által, szauna felöntéseivel

Részletesebben

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07 Szabályzat 2011 dátum: 2011/08/07 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók...3 1.1. Ring Challenge...3 1.2. Fogalmak, alap információk...3 1.2.1. Rendező...3 1.2.2. Résztvevő...3 1.2.3. Szabályzat...3 1.2.4.

Részletesebben

Magyar Ebtenyés ztők Országos Egyesülete A g i l ity Sportbizottság. 1 1 1 6 B u d a p e s t H o f h e r r A l b e r t u. 3 8-40.

Magyar Ebtenyés ztők Országos Egyesülete A g i l ity Sportbizottság. 1 1 1 6 B u d a p e s t H o f h e r r A l b e r t u. 3 8-40. Magyar Ebtenyés ztők Országos Egyesülete A g i l ity Sportbizottság 1 1 1 6 B u d a p e s t H o f h e r r A l b e r t u. 3 8-40. N E V E Z É S I F E L H Í V Á S az F C I A g i l i t y V i l á g b a j n

Részletesebben

DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE. A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol!

DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE. A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol! DUNA-KÁRPÁT LIGA U14 FIÚ REGIONÁLIS NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2012/2013. ÉVRE A Duna-Kárpát Liga hivatalos nyelve az angol! 1. A bajnokság célja: A nevezni kívánó országok (Románia,

Részletesebben

90 éves Pesterzsébet Helytörténeti és Helyismereti vetélkedő 2014. A feladatok részletes leírása és pontozása:

90 éves Pesterzsébet Helytörténeti és Helyismereti vetélkedő 2014. A feladatok részletes leírása és pontozása: 90 éves Pesterzsébet Helytörténeti és Helyismereti vetélkedő 2014. A feladatok részletes leírása és pontozása: 1. Kreatív játékok: Helyszín: Csili Művelődési Központ, színházterem 5 feladat, feladatonként

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az általános szerződési feltételek a Mátra Túrakerékpár és Segway Klub, valamint a túrarésztvevő/eszközbérlő között létrejövő olyan kétoldalú megállapodás, mely részletezi

Részletesebben

I P A MAGYAR SZEKCIÓ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERVEZETEINEK VIII. PÜNKÖSD KIRÁLYÁNAK SZAKÁCSA FŐZŐ-, ÉS CUKRÁSZA SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENY

I P A MAGYAR SZEKCIÓ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERVEZETEINEK VIII. PÜNKÖSD KIRÁLYÁNAK SZAKÁCSA FŐZŐ-, ÉS CUKRÁSZA SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENY I P A MAGYAR SZEKCIÓ EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERVEZETEINEK VIII. PÜNKÖSD KIRÁLYÁNAK SZAKÁCSA FŐZŐ-, ÉS CUKRÁSZA SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENY ÖREG-TÓ KLUB HOTEL PARKJA TATA, FÁKLYA U. 4. 2012. 05. 25 27. VERSENY FELHÍVÁS

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 2015. A bajnokság helyszíne: Új Palotai úti Sporttelep (1138 Budapest, Új Palotai út 13.)

VERSENYKIÍRÁS 2015. A bajnokság helyszíne: Új Palotai úti Sporttelep (1138 Budapest, Új Palotai út 13.) VERSENYKIÍRÁS 2015. A verseny célja: Sportolási lehetőség biztosítása szervezett labdarúgó bajnokság keretein belül, valamint a kispályás labdarúgás népszerűsítése felnőtt férfi csapatok részére. A bajnokság

Részletesebben

ISF ÚSZÁS 2007. KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 3 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2.

ISF ÚSZÁS 2007. KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 3 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 3 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. NEMZETKÖZI ISKOLASPORT SZÖVETSÉG (I. S. F.) BULLETIN N O 3 Székesfehérvár Magyarország, 2007.

Részletesebben

2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA

2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA 2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA (Frissítve: 2010.01.13.) 1. fejezet Általános szabályok 1.1 Általános rendelkezések A Világ Tanács az FIA Szabályzat 23-B-4-es cikkelye (gokartnál a

Részletesebben

1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4.

1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4. A jelentkezéshez az alábbi pontokat szükséges teljesíteni: 1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4. 2. A NEVEZÉSI LAP elküldését követő

Részletesebben

Bamako Kalandrally Bajnokság 2014 Részvételi feltételek és futamszabályzat

Bamako Kalandrally Bajnokság 2014 Részvételi feltételek és futamszabályzat Bamako Kalandrally Bajnokság 2014 Részvételi feltételek és futamszabályzat 1. A futam A Bamako Kalandrally Bajnokság futamsorozat egy autós navigációs és ügyességi játék, ahol a résztvevők feladatok megoldásával

Részletesebben

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft. 2015. évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi,

Részletesebben

Felhívás Robotino Olimpia

Felhívás Robotino Olimpia Felhívás Robotino Olimpia A Festo és a Dunaújvárosi Főiskola Robotino Olimpia elnevezéssel csapatversenyt hirdet a magyarországi műszaki főiskolák és egyetemek számára. A verseny helyszíne: Dunaújvárosi

Részletesebben

Bamako Kalandrally Bajnokság 2015 Részvételi feltételek és futamszabályzat

Bamako Kalandrally Bajnokság 2015 Részvételi feltételek és futamszabályzat Bamako Kalandrally Bajnokság 2015 Részvételi feltételek és futamszabályzat 1. A futam A Bamako Kalandrally Bajnokság futamsorozat egy autós navigációs és ügyességi játék, ahol a résztvevők feladatok megoldásával

Részletesebben

Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére

Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére Kedves Játékosok! A Pénzügyi oktatási program (POP) keretében meghirdetett tanulmányi versennyel kapcsolatos tudnivalókat

Részletesebben

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS IV. ÖRÖMAUTÓZÁS a beteg gyermekekért VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS Mogyoród, Hungaroring 2011.05.15. TARTALOMJEGYZÉK: Tartalomjegyzék: Bevezetés, 1. Program VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS 2. oldal 2. oldal 2. Rendezés

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Miskolc, 2015. március 27-29.

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Miskolc, 2015. március 27-29. 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Miskolc, 2015. március 27-29. 1 K Ö S Z Ö N T Ő Új évad, új esélyek, új sikerek! Nemcsak a diákversenyzők, testnevelők, felkészítők, hanem mi, szervezők

Részletesebben

Tisztelt Kosaras Barátunk!

Tisztelt Kosaras Barátunk! Tisztelt Kosaras Barátunk! Ebben az évben, úgy látszott, hogy nem tudjuk megrendezni, a Pest Megyei Utcai Kosárlabda Bajnokságot. Ennek okai, természetesen az anyagiakban kereshetőek. Támogatást, sehonnan

Részletesebben

A Ráckevei (Soroksági) Duna ági Horgász Szövetség támogatásával megrendezésre kerül az I. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP 2012. elnevezésű

A Ráckevei (Soroksági) Duna ági Horgász Szövetség támogatásával megrendezésre kerül az I. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP 2012. elnevezésű 4.13 Közös horgászatokon, horgászversenyeken a fegyelmezettség, a másokhoz való alkalmazkodás képessége, valamint a kapott feladatok pontos és szakszerű végrehajtása minősíti a résztvevőket.- ABK ETIKAI

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Célja: A Magyar Honvédség kiképzési kereteken kívül az állományának fizikai képességének fejlesztése, szabadidős sportprogram biztosítása

Részletesebben

Skyhoundz kutyás frisbee szabályzat

Skyhoundz kutyás frisbee szabályzat Skyhoundz kutyás frisbee szabályzat Távolsági verseny (Distance/Accuracy) A távolsági verseny egy gyorsaságon alapuló versenyszám, a résztvevőknek a lehető legtöbb sikeresen elkapott dobást kell végrehajtaniuk

Részletesebben

Kedves Diákok, kedves Tanárok!

Kedves Diákok, kedves Tanárok! Kedves Diákok, kedves Tanárok! Közös, országos játékba hívunk minden olvasni szeretõ (vagy az olvasást épp most megszeretõ) diákot. Március elseje óta Magyarország olvasó embereit összekapcsolja a nagy

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Budapest, 2015. április. Balogh Gábor elnök Magyar Diáksport Szövetség

K Ö S Z Ö N T Ő. Budapest, 2015. április. Balogh Gábor elnök Magyar Diáksport Szövetség K Ö S Z Ö N T Ő Új évad, új esélyek, új sikerek! Nemcsak a versenyzők, hanem mi, szervezők is nagyon várjuk a magyar iskolai sport egyedülálló, a tehetséggondozást és a rendszeres testmozgást népszerűsítő

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 15. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 15. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 15. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2015. szeptember 12-13. Birdland Golf & Country Club, Bükfürdő A verseny rendezője: Szabályok: A verseny ideje: A verseny helyszíne: Nevezési határidő: Nevezési

Részletesebben