Általános Szerződési Feltétele. a Ballooning4YOU Kft. által végzett. Hőlégballonos élményrepülés szolgáltatásra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános Szerződési Feltétele. a Ballooning4YOU Kft. által végzett. Hőlégballonos élményrepülés szolgáltatásra"

Átírás

1 Általános Szerződési Feltétele a Ballooning4YOU Kft. által végzett Hőlégballonos élményrepülés szolgáltatásra 1. Az általános szerződési feltételek hatálya 1.1. A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Ballooning4YOU Kft. (Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 4. II/1.; Cégjegyzékszám: ; Adószám: ; telefon: ; web: info@ballooning.hu a továbbiakban: Ballooning4YOU) által szervezett hőlégballonos élményrepülés szolgáltatásra (a továbbiakban: szolgáltatás) vonatkoznak A szolgáltatás igénybe vevője (a továbbiakban: utas) a szolgáltatás megrendelésével, igénybevételével elfogadja az ÁSZF-et, amely előzetes megismerhetősége érdekében a Ballooning4YOU internetes oldalán ( közzétételre kerül, és folyamatosan elérhető A Ballooning4YOU kijelenti, hogy az ÁSZF a jogszabályi előírásokon, illetve a szolgáltatáshoz szokásosan kötődő, az utasok által megszokott feltételeken túl az utasokra nézve hátrányos vagy szokatlan feltéteket nem tartalmaz Abban az esetben, ha a szolgáltatást a maga vagy más részére igénybe venni kívánó természetes vagy jogi személy a szolgáltatás tekintetében a Ballooning4YOU-val külön írásbeli szerződést (a továbbiakban: külön szerződés) köt, az ÁSZF rendelkezései csak a külön szerződésben eltérően nem szabályozott kérdésekben irányadók. 2. A szolgáltatás 2.1. A szolgáltatás hőlégballonos élményrepülés szolgáltatás. Az utas a szolgáltatás igénybevételével tudomásul veszi, hogy a szolgáltatást kizárólag érvényes beszállójegy, érvényesített ajándékkártya, vagy elektronikus levélben visszaigazolt foglalás birtokában veheti igénybe A Ballooning4YOU a szolgáltatást csak a működési területén (Budapest) nyújtja. Minden egyéb területen nyújtott szolgáltatás díja, egyedi megállapodásban kerül meghatározásra.

2 2.3. A szolgáltatás ára, a hőlégballon tipúsától, a repülésen résztvevők számának függvényében változik, a mindenkori aktuális árakról a honlap közöl információt A Ballooning4YOU a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos problémák és panaszok esetén az ügyet haladéktalanul kivizsgálja és indokolt esetben szankcionálja, illetőleg közreműködik abban, hogy a szolgáltatás igénybe vevője megfelelő jóvátételhez juthasson A Ballooning4YOU-t a szolgáltatásra az alábbi (a) (c) alpontokban meghatározott kivételekkel szerződéskötési kötelezettség terheli. (a) A Ballooning4YOU légijárművének vezetője (a továbbiakban: pilóta) a személyszállítást megtagadhatja, vagy az utast a személyszállításból kizárhatja, ha az utas (i) nem töltötte ki, vagy jegyezte ellen a Ballooning4YOU által az utasoknak kiadott felelősségvállalási nyilatkozatot, (ii) ittas vagy bódult állapotban van, vagy botrányosan viselkedik, (iii) magatartásával a repülés biztonságát, saját vagy utastársai testi épségét, egészségét, a légijárműnek vagy berendezéseinek az épségét sérti vagy veszélyezteti, vagy (iv) ruházatával, poggyászával vagy más módon a légijárművet beszennyezheti. (b) A magatehetetlen vagy a szolgáltatás igénybevételére kísérő nélkül nem képes személy, valamint a hat éven aluli kiskorú személy, kísérő nélküli szállítását a pilóta megtagadhatja. (c) A Ballooning4YOU megtagadhatja a szolgáltatás teljesítését, ha azt a jogszabály alapján az ÁSZF kifejezetten lehetővé teszi. 3. A szolgáltatás igénybevétele 3.1. A szolgáltatást az utas a Ballooning4YOU-tól telefonon, ben vagy online történő, illetve személyesen a 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 4. II. em. 1. szám alatt található irodában, vagy a Ballooning4YOU szerződött partnereinél történő előzetes megrendeléssel (a továbbiakban: megrendelés) veheti igénybe A szerződés az előzetes megrendelés elfogadásával feltéve, hogy a pilóta a 2.4. pont alapján nem tagadja meg a személyszállítást jön létre.

3 3.4. A 3.1. pont szerinti megrendelés esetén a Ballooning4YOU előre egyeztetett időpontban, a megrendelés helyétől, az időjárástól, valamint a térségben található légtérszerkezet függvényében meghatározott repülési tervének megfelelően találkozó helyet és időt jelöl meg, azzal, hogy rendkívüli esetekben (sztrájk, közlekedési akadályok, repülésre alkalmatlan időjárási helyzet) az indulási idő ettől eltérhet. Vis maior (pl. természeti csapás vagy emberi tevékenység során előállt vészhelyzet) esetében a Ballooning4YOU a szerződésben foglaltak teljesítésére nem vagy csak korlátozottan képes, s ezen esetekre felelősséggel nem tartozik. 4. A szolgáltatás teljesítése 4.1. Kapcsolatfelvétel az utassal Megrendelés esetén az utasnak jelentkeznie kell a megbeszélt találkozóponton. Amennyiben az utas nem jelenik meg a megbeszélt helyen és időpontban a pilóta, vagy segítő személyzete a rendelkezésre álló információk alapján minden ésszerűen elvárható intézkedést megtesz az utassal való kapcsolatfelvétel érdekében (telefon). Amennyiben a pilóta az utassal nem tudott kapcsolatot létesíteni, illetve az utas nem jelenik meg az előre egyeztetett időpontban a megrendelésben rögzített helyen, a pilóta a találkozóhelyet elhagyja, a szolgáltatás az utas hibájából meghiúsul Az utasok jogai, a légijárművezető kötelezettségei az utassal szemben Az utas jogosult (a) tiszta, jó állapotban lévő, valamennyi szükséges engedéllyel, utasbiztosítással rendelkező, biztonságos légijárműben utazni; (b) udvarias, a légi közlekedési szabályokat betartó pilótával repülni; (c) a pilóta és segítői általi mobiltelefon-használattól mentesen utazni; (d) olyan pilótával repülni, aki rendelkezik megfelelő szakszolgálati képesítéssel és azonosító lapja, jól látható helyen van elhelyezve; (h) bankkártyával, felár nélkül történő fizetésre a Ballooning4YOU munkatársainál, valamint online rendszereiben; A pilóta köteles az utas iránt minden körülmények között udvarias, segítőkész magatartást tanúsítani.

4 A pilóta, vagy segítői lehetőségeikhez mérten kötelesek az utasnak segítséget nyújtani be- és kiszállásnál. Mozgásában korlátozott vagy nehezen mozgó utasnak (pl. látássérült, idős) a pilóta, vagy segítői a körülményektől függetlenül kötelesek a ki- és beszálláshoz segítséget nyújtani A pilóta a szolgáltatás megkezdése előtt köteles a tervezett repülés részleteiről az utast tájékoztatni. A tájékoztatás alkalmával a pilóta köteles felhívni az utas figyelmét az ismerete szerint fennálló különleges, vagy veszélyhelyzetekre. Az utasnak nincs lehetősége a pilóta által tervezett repülési tervet felülbírálni, annak megváltoztatására irányuló kérelmet előterjeszteni A pilóta az repülés során tudomására jutott üzleti vagy magántitkot köteles megőrizni, tekintet nélkül arra, hogy az közvetlen közlés útján vagy közvetett módon (pl. telefonbeszélgetés vagy az utasok közötti beszélgetés) jutott a tudomására A pilóta csak különösen fontos helyzetekben használhat mobiltelefont. Hívás fogadását az utas jelenlétében minden esetben a lehető legrövidebb időn belül be kell fejezni A légijármű közvetlen, valamint 100m-es környezetében a dohányzás a jogszabály erejénél fogva tilos Poggyász szállítása Az utas 1 db kisméretű hátizsákot, kézitáskát szállíthat a hőlégballonban. Az utas csak olyan méretű poggyászt vihet magával, amely a hőlégballon kosarában, a többi utas akadályozása nélkül elfér. Az utasnak a légijárműben szállított poggyászáért és értéktárgyaiért a Ballooning4YOU nem tartozik felelősséggel Poggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely (a) méreténél vagy súlyánál fogva akadályozza vagy zavarja a többi utas biztonságos és kényelmes utazását, (b) a pilóta, az utas vagy a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat, vagy (c) a légijárművet megrongálhatja vagy beszennyezheti, különös tekintettel a tűz- és robbanásveszélyes tárgyakra. A Ballooning4YOU vagy a pilóta megtagadhatja olyan poggyász szállítását, amely a légijárművet, más utasok ruházatát vagy az utasok poggyászát beszennyezheti, illetve a biztonságos közlekedést zavarja.

5 Amennyiben a pilóta a légijárműben bármilyen értéktárgyat talál, azt haladéktalanul jelzi a Ballooning4YOU-nak, amely a talált értéktárgyakról nyilvántartást vezet. A talált értéktárgyak megőrzése a pilóta kötelezettsége. Ha az utas személye és elérhetősége ismert, akkor a Ballooning4YOU haladéktalanul értesíti arról, hogy az értéktárgyat a légijárműben hagyta és tájékoztatja az értéktárgy átvételének lehetőségeiről Különleges igények A Ballooning4YOU a jogszabályban előírt összes feltételnek meg kell, hogy feleljen, ugyanakkor a légijárművek esetlegesen eltérő adottságaira is figyelemmel, a jelen ÁSZF alapján az utasok szolgáltatásra vonatkozó különleges igényeinek kielégítése nem feltétlenül biztosítható. E körben különleges igénynek minősül például: élő állat, kerekesszék, 6 év alatti gyermek, szállítása A szolgáltatásra vonatkozó különleges igény csak külön díjfizetés ellenében kerülhet teljesítésre abban az esetben, ha az erre vonatkozó igényt az utas a megrendelést megelőzően vagy azzal egy időben a Ballooning4YOU-nál jelezte és ennek lehetőségéről, díjáról szóló ajánlatot az utas elfogadta A szolgáltatás körébe nem tartozó igények nem tartoznak az ÁSZF hatálya alá. Ezeket a többletszolgáltatásokat (transzfer az utas tartózkodási helyétől a felszállópontig és a leszállóponttól az utas által megjelölt pontig) a Ballooning4YOU külön szerződés keretében biztosítja A légijárműben az utas által okozott károk (szennyezés, rongálás) A légijármű megrongálása, az utastér maradandó beszennyezése, illetve egyéb károkozás esetén a Ballooning4YOU jogosult az utassal megtéríttetni az általa okozott károkat. A követelés érvényesítésével kapcsolatos minden kiadás, költség az utast terheli Amennyiben a káreseménnyel kapcsolatosan a Ballooning4YOU és az utas nem tudnak megállapodni, a történteket jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Amennyiben az utas nem hajlandó aláírni a káreseménnyel kapcsolatos jegyzőkönyvet, a Ballooning4YOU rendőri intézkedést kezdeményez az utassal szemben.

6 5. A szolgáltatás ellenértéke 5.1. Az ÁSZF alapján végzett szolgáltatás ellenértéke a szolgáltatási díj. A szolgáltatási díj a következő elemekből tevődik össze: (a) alapdíj: a szolgáltatás igénybevételének a Ballooning4YOU foglalási rendszerében, honlapján rögzített díja; (b) extra szolgáltatások díja: az egyéni utasigények és különleges igények után felszámított díj. A szolgáltatási díj ellenértéke a megrendelés alkalmával bankkártyával, a pilótánál illetve szerződött partnereinél készpénzben fizetendő A viteldíj tartalmazza az általános forgalmi adó (ÁFA) összegét A szolgáltatási díj a Ballooning4YOU mindenkor hatályos árlistája szerint kerül meghatározásra A szolgáltatási díj a megrendeléssel egy időben vagy legkésőbb a szolgáltatás teljesítésének kezdetéig/legkésőbb a szolgáltatás teljesítését követően esedékes. A szolgáltatási díjat az utas készpénzben vagy (többletdíj nélkül) bankkártyával, magyar forintban vagy euróban köteles kiegyenlíteni. Más fizetési megoldások alkalmazására külön szerződésben rögzített feltételrendszer mellett van mód Az elektronikusan megrendelt szolgáltatás fizetése a Barion rendszerén keresztül lehetséges. A barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. Cégnév: Barion Payment Zrt. (barion.com) Székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5. cím: support@barion.com

7 6. Szolgáltatás lemondása 6.1. A megrendelt és kifizetett szolgáltatás utas általi lemondására 24 órán belül nincs lehetőség, a kifizetett szolgáltatási díj nem visszatéríthető Abban az esetben, ha a kifizetett szolgáltatás teljesítése a Ballooning4YOU-nak felróható okból hiúsul meg, illetve nem teljesíthető, úgy ebben az esetben az utas részére a Ballooning4YOU új repülési időpontot biztosít, vagy a viteldíj 100%-ban visszatérítésre kerül. A viteldíj visszatérítése banki átutalással vagy az utas bankkártyájára történő úgynevezett charge back eljárással történik. A banki átutalás valamennyi költségét a Ballooning4YOU vállalja. A szolgáltatási díj készpénzben történő visszatérítésére nincs lehetőség. 7. Egyéb rendelkezések 7.1. Az ÁSZF rendelkezéseivel érintett jogviszonyra alapvetően az alábbi jogszabályok rendelkezései irányadóak: (a) a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény 7.2. Az utas a szolgáltatással kapcsolatosan a következő helyeken tehet panaszt vagy bejelentést: (a) Ballooning4YOU Kft. telefon: cím: H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 4. II/1. web: A fenti elérhetőségek bármelyikén a Ballooning4YOU szívesen fogadja egyéb észrevételeiket és javaslataikat is. (b) Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, Fogyasztókapcsolati Iroda cím: H-1052 Budapest, Városház utca 7. (c) Nemzeti Közlekedési Hatóság cím: H-1066 Budapest, Teréz krt office@nkh.gov.hu tel:

8 7.3. A szolgáltatással kapcsolatosan személyes adatok kezelésére is sor kerül. Az adatkezelés szabályait a Ballooning4YOU Adatkezelési Szabályzata tartalmazza ( amely a jelen ÁSZF részének minősül. Amennyiben az adatkezelési szabályokat nem fogadja el, adatait ne adja meg a Ballooning4YOU részére! 7.4. Jelen ÁSZF március hó 1. napján lép hatályba A Ballooning4YOU egyoldalúan jogosult az ÁSZF megváltoztatására, azzal, hogy a már megkötött szerződésekre a megkötéskor hatályos szerződési feltételek vonatkoznak.

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Általános szerződési feltételek a minibud Kft. által végzett AIRPORT SHUTTLE SZOLGÁLTATÁSRA 1. Az általános szerződési feltételek hatálya 1.1. A jelen általános szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELASTIC-CAR Kft. szerződéses partnerei által az Elastic-Car védjegye alatt végzett SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ SZOLGÁLTATÁSRA. I. Az általános szerződési feltételek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek az RT5 TAXI HOLDING Kft. szerződéses partnerei által a BUDAPEST TAXI védjegye alatt végzett személytaxi-szolgáltatásra. 1. Az általános szerződési feltételek hatálya 1.1

Részletesebben

b) Hajózási vállalkozás: gazdasági célú hajózási tevékenységet folytató gazdálkodó szervezet;

b) Hajózási vállalkozás: gazdasági célú hajózási tevékenységet folytató gazdálkodó szervezet; ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PREAMBULUM A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a vízi személyszállítás feltételeiről szóló 261/2008. (XI.3.) kormányrendelet 3. (a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a MAXTAXI Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1116 Budapest, Rákóczi út 60., cégjegyzékszám: 01-10-048029, adószám: 24867348-2-42) által

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek Hári Olivér e.v. által végzett térbeli lézeres felmérésre és műszaki szaktanácsadásra

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek Hári Olivér e.v. által végzett térbeli lézeres felmérésre és műszaki szaktanácsadásra ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek Hári Olivér e.v. által végzett térbeli lézeres felmérésre és műszaki szaktanácsadásra 1. Általános Szerződési Feltételek hatálya 1.1 A jelen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Általános szerződési feltételek!

Általános szerződési feltételek! Általános szerződési feltételek! 2018-04-25.-től Az EU. GDPR SZABÁLYOZÁSA ALAPJÁN KEZELJÜK ADATAIT: ERRŐL ITT TUDHAT MEG TÖBBET: etalontaxi.com Adatkezelés - GDPR menüpont. Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

arányosan felszámítható díj (mértékegysége: forint/perc).

arányosan felszámítható díj (mértékegysége: forint/perc). ÁSZF Általános Szerződési Feltételek Szokolyai Gyula,mint személytaxis E.V. jogokkal rendelkező vállalkozó a nálam regisztrált ügyfeleimet(továbbiakban: Vevő) szolgálom ki; a jelen Általános ÜzleJ Szerződés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

270/2009. (XII. 1.) Korm. rendelet

270/2009. (XII. 1.) Korm. rendelet 270/2009. (XII. 1.) Korm. rendelet a térségi, az elővárosi és a helyi működési engedély alapján végzett vasúti személyszállítás részletes feltételeiről A Kormány a vasúti közlekedésről szóló 2005. évi

Részletesebben

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. január 20 -i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az alábbi általános szerződési feltételek című dokumentum tartalmazza a www.bucloudmining.co.uk címen működő internetes oldalon keresztül igénybe vehető szolgáltatások igénybevételi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. (székhely: 1016 Budapest Gellérthegy utca 33/C, Adószám: 21541344241, Cégjegyzékszám: ) elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancia szolgáltatásainak igénybe vételéhez. KIVONAT A jelen ÁSZF a magán-állatorvosi szolgáltatást igénybe vevők számára mutatja be

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

1. Bevezető rendelkezések

1. Bevezető rendelkezések Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Személyszállítási Üzletszabályzat Tartalom 1. Bevezető rendelkezések... 1 2. Az Üzletszabályzat hatálya... 2 3. A személyszállítási szerződés... 2 4. Menetrend...

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A 6x6 Taxi Közlekedési Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg.01-09-263722; 1116. Budapest, Kondorosi út 2/a.. E-mail címe: taxi@6x6taxi.hu; (továbbiakban:

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Vanyolai Hajózási Kft. 8230 Balatonfüred, Óvoda u. 20/2. Web: www.vanyolai.hu E-Mail: info@vanyolai.hu Tel: +36 30 946 00 83 Fax: +36 87 482 382

Vanyolai Hajózási Kft. 8230 Balatonfüred, Óvoda u. 20/2. Web: www.vanyolai.hu E-Mail: info@vanyolai.hu Tel: +36 30 946 00 83 Fax: +36 87 482 382 Különhajó rendelése Vanyolai Hajózási Kft. Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2010. január 1-től A különhajókat írásban (levél, fax, e-mail) kell megrendelni, legkésőbb 72 órával a teljesítést megelőzően.

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos január 1.

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos január 1. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos 2010. január 1. Tartalom: 1. Fogalom meghatározások 3 2. A panaszkezelést ellátó szakmai terület meghatározása 3 3. Panasz felvétele 4 4. A panasz rögzítése 4 5. Tájékoztató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. március 30. I. Általános rendelkezések A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Koszta Regina Egyéni Vállalkozó Székhelye és postai címe:

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza.

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza. Általános szerződési feltételek A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft.( 6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 58.) által szervezett utazásokra a Ptk. 389-401. -ai, valamint a 213/1996.(XII.23.) Kormányrendelet,

Részletesebben

A Szegi Medical Center Kft. által nyújtott Egészségügyi Szolgáltatásra vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Szegi Medical Center Kft. által nyújtott Egészségügyi Szolgáltatásra vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Szegi Medical Center Kft. által nyújtott Egészségügyi Szolgáltatásra vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Szegi Medical Center Kft. (székhely: 1052 Budapest, Haris köz 5. 1. em. 1., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely Kódvetők Digitális Oktatási Műhely 2018-2019. évi tanév Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Jelen dokumentumban, a szerződő felek egyrészről a Kódvetők Digitális Oktatási Műhely (TELEZIT

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére

A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére A Magyar Posta Zrt. Általános szerződési feltételei a nemzetközi reklámkiadvány szolgáltatás igénybevételére Hatályos 2012.01.01-től 1. Általános rész 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban:

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás) PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám:.../2015. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. CIB HÁZIBANKRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

A CIB BANK ZRT. CIB HÁZIBANKRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE A CIB BANK ZRT. CIB HÁZIBANKRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Hatályos: 2014. március 15. napjától 2 1. TECHNIKAI RENDELKEZÉSEK... 3 2. HASZNÁLAT SZABÁLYAI...

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiakereskedő Zrt. Székhelye: 1131 Budapest, Babér u. 1-5. Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-047253 Adószáma:

Részletesebben

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Közlemény Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Az On Line System Kft 2014. december 15-i hatállyal módosítja általános szerződési feltételeit az alábbiak szerint:

Részletesebben

továbbiakban külön-külön a Fél, együttesen Felek között a mai napon az alábbi feltételekkel:

továbbiakban külön-külön a Fél, együttesen Felek között a mai napon az alábbi feltételekkel: Általános bérleti szerződés a 2017-es évre (a továbbiakban Szerződés ) amely létrejött a Cégnév: Székhely: Adószám: Bankszámlaszám: Számlázáshoz használandó E-mail cím: mint megrendelő (továbbiakban a

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám:../2014. Hulladékszállítási szerződés (közfeladatokat

Részletesebben

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT. Parkolás:

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT. Parkolás: PARKOLÁSI SZABÁLYZAT Parkolás: - A parkolón belüli gépjárműmozgást a parkoló személyzete segíti. A járműveket a személyzet utasításai alapján kell elhelyezni, azonban irányítás hiányában is úgy, hogy a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt., mint vállalkozó (a továbbiakban OFFI), eltérő írásbeli megállapodás hiányában az alábbi feltételekkel vállalja

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HumanoiT Informatikai Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://gdpr-okosan.hu Honlapján (továbbiakban:

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott: UTAZÁSI SZERZŐDÉS,mely létrejött egyrészről az MK-Travel Utazásszervező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Kőhíd u. 12. adószám: 14028078-2-03, eng. szám: U-000874. Vagyoni biztosíték:

Részletesebben

MVK Zrt. A megbízható útitárs.

MVK Zrt. A megbízható útitárs. Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÜZLETSZABÁLYZATA Érvényes: 2016. február 24. napjától Az üzletszabályzatot jóváhagyta: A Nemzeti Közlekedési Hatóság a PU/VA/NS/A/41/2/2016

Részletesebben

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül amely létrejött egyrészről a K&H Csoportszolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1095 Budapest, Lechner

Részletesebben

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás) PAKSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. 7030 PAKS DÓZSA GYÖRGY U. 55-61. TEL: 75/830-690 Ügyfél azonosító szám: (szolgáltató tölti ki) Iktatószám:.../2014. Hulladékszállítási szerződés (közületi közszolgáltatás)

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések... 2 1.1. A szolgáltató adatai... 2 1.2. Szerződő felek... 2 2. A Szerződés létrejötte, a foglalás módjai és feltételei... 2 2.1. A szerződés

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA Tartalom BEVEZETÉS... 3 RÖVIDÍTÉSEK, FOGALMAK... 4 1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT ALKALMAZÁSA... 6 1.1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT HATÁLYA... 6 1.2. DÍJ ELLENÉBEN

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

A BIOKOM PÉCSI VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉS KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA. 2. számú módosítás (tervezet)

A BIOKOM PÉCSI VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉS KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA. 2. számú módosítás (tervezet) Üzletszabályzat A BIOKOM PÉCSI VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉS KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA 2. számú módosítás (tervezet) Hatályos: 2016. napjától Az Üzletszabályzatot

Részletesebben

VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS CYEBENERGY SZOLGÁLTATÁSOK SZERZŐDÉSMINTÁJA VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS CYEB Energiakereskedő Kft. H-2000 Szentendre, Szmolnyica sétány 6/5. tel: +36 (26) 300 994 fax: +36 (26) 303 755 info@cyeb.hu

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. I. A Szerződés létrejötte

A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. I. A Szerződés létrejötte A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. A Szerződés létrejötte A szerződés létrejön, amikor a Bérlő a Megrendelő lappal a hajót megrendelte, jelentkezését a Balatoni Villamoshajó Kft. elfogadta,

Részletesebben

MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója

MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója Bevezetés A MÁV Zrt. (a továbbiakban: Társaság) mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Részletesebben

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek Jelen általános szerződési feltételek hatálya a Magyar Hírlap nyomtatott napilap

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT.

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT. ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT. 1. oldal Társaságunk adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza, adatfeldolgozóként pedig

Részletesebben

TÜKE BUSZ KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA

TÜKE BUSZ KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA TÜKE BUSZ KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA 4. SZ. MÓDOSÍTÁS Hatályos: 2014. július 22. napjától Az Üzletszabályzatot jóváhagyta: a Nemzeti Közlekedési

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Jaka Vendégházat (8581

Részletesebben

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u. 28-30. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK járóbeteg orvosi szolgáltatás ellátására Jóváhagyva: Budapest, 2016...

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 4. számú melléklet Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről Székhelye: 1131 Budapest, Babér utca 1-5. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 101/2017.

Az előterjesztés száma: 101/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható! Az előterjesztés száma: 101/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. június 7. napján,

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt.

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt. Panaszkezelési Szabályzat Medicover Egészségközpont Zrt. Tartalom 1. A szabályzat célja... 3 2. Fogalom-meghatározás... 3 3. A panasz bejelentésének módjai... 3 3.1. Szóbeli panasz esetén:... 3 3.2. Írásbeli

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA CREDIT HOUSE MAGYARORSZÁG JELZÁLOGHITELEZÉSI ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Hatályos 2011. augusztus 19. Tartalom: 1. Fogalom meghatározások 3 2. A panaszkezelést ellátó szakmai terület meghatározása

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója A MÁV-HÉV Zrt. a fogyasztói panaszok intézésével kapcsolatban, valamint az információ kérések (beleértve a közérdekű adatigénylés, valamint bármely egyéb megkeresés,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben