PROTOOL PRECÍZIÓS FÉMFORGÁCSOLÁS. lemezmegmunkáló, profildaraboló gépek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PROTOOL PRECÍZIÓS FÉMFORGÁCSOLÁS. lemezmegmunkáló, profildaraboló gépek"

Átírás

1 PROTOOL PRECÍZIÓS FÉMFORGÁCSOLÁS lemezmegmunkáló, profildaraboló gépek

2 GEKA Csoport ACÉL LEMEZ LAPOSACÉL SZÖGVAS U-PROFIL TAPASZTALAT szolgáltatás minőség know-how A GEKA csoport 1919 óta gyártja lemezmegmunkálóit, amelyek szögvas, laposacél és acélprofilok megmunkálására alkalmasak. A szerszámok ideálisak acélszerkezet gyártáshoz, előre gyártott fémszerkezetek építéséhez, magas feszültségű vezetéktartók és erőművek gyártásához, illetve további ipari fémszerkezeti alkalmazásokhoz. H-PROFIL 45º FOKOS DUPLA-VÁGÁS (egyik 45º-os) Minden új gépre leadott rendelést a GEKA technológusai egyediként értelmeznek és értékelnek, illetve kerül gyártásba, hogy Ön teljesen az igényeire szabott gépet kapjon. A világon a legszélesebb kiegészítő és alkatrész kínálattal rendelkező GEKA gépek minden alkatrésze a legszigorúbb követelmények és előírások alapján az európai gyárunkban készül és kerül összeállításra. MINŐSÉG BIZTOSÍTÁS 90º FOKOS RÚDANYAG DARABOLÁS Minden GEKA gépet saját gyárunkban készítünk, lehetővé téve az átfogó minőség és folyamat kontrollt a teljes gyártási művelet során. A piacon egyedülállóként minden kiegészítő is gyárunkban készül, így garantálni tudjuk a kiváló minőséget. Tapasztalat és minőség tekintetében a GEKA az Ön mércéje. DARABOLÁS VÁLTOZATOSSÁG HAJLÍTÁS LYUKASZTÁS KÉSZREMUNKÁLÁS JELÖLÉS FÚRÁS LYUKASZTÓ GEKA márkanevet - a cég folyamatos fejlesztései, lemez és profilmegmunkáló gépek tekintetében végzett úttörő munkája - megbízhatóvá és elismertté tette a piacon. Az első manuális darabológépektől a mai automatizált multifunkciós gépekig végzett folyamatos fejlesztő munka élvonalbeli gyártóá tette a GEKA-t. A VEVŐI ELVÁRÁSOKON TÚL A Ügyfélszolgálati központ képzett technológusai felelnek a vevői problémák mihamarabbi megoldásárért, és végzik a folyamatos vevőgondozást illetve az éjjel-nappali OnLine rendszertámogatást. Kutatás+Fejlesztés A növekvő nemzetközi verseny, folyamatos automatizáció és gyártási innovációk kulcsszerepet kapnak termelési folyamatunkban és a GEKA termékek versenyelőnyében. A kiváló szakembergárda nagy elhivatottsággal kutatja a legújabb innovációs és fejlődési lehetőségeket. LYUKASZTÓ LYUKASZTÓ A kutatások eredményeit - vevői megelégedettség és a vevői sikerek fokozására érdekében - 90 éve folyamatosan beépíti rendszereibe.

3 EGY-HENGERES LYUKASZTÓ ÉS DARABOLÓGÉPEK A GEKA univerzális egy-munkahengeres lyukasztó és darabológépei a tengelykapacitástól függően három, négy vagy akár öt munkaállomással szerelhetők fel. A számos különböző alkalmazás teszi a GEKA gépcsaládot rendkívül sokoldalúan alkalmazhatóvá. A GEKA lyukasztó és daraboló gépek tervezése révén a szerszámcsere gyorsan egyszerűen és praktikusan megvalósítható. Az üzembiztonság érdekében a gépeket védelmi és biztonsági készülékekkel szerelték fel, így elkerülhető az üzemeltetőt érintő kockázati tényező. Ebbe a termékcsaládba négy elektromosan vezérelt modell tartozik az alábbi standard felszereltséggel: munkaasztal, végállás kapcsolók, mérőskálák. Opcionálisan a laposacél és szögvas daraboláshoz elektromos végállás kapcsolóval is ellátható (kivéve a BENDICROP modell) A daraboló rendszer egyszeri vágást végez, így nincs anyag és időveszteség. A MINICROP és MULTICROP modelleket szabadalommal védett lebegőpengékkel látták el az idomacél anyagdeformáció mentes darabolása érdekében. Jellemzők Microcrop Monoblokk ágy Elektronikusan vezérelt hidraulikus egység Egy munkahengeres munkaállással Kettős működésű munkahenger lyukasztó Monoblokk késtartó súrlódásmentes megvezetéssel Elektromos doboz biztonsági kapcsolóval lyukasztó három laposacél daraboló szögvas daraboló Deformáció vágás. mentes, kiváló minőségű Szögvas és rúdanyag darabolás L-profil: 80x80x8 mm-ig anyagveszteség nélkül, sorjamentesen Anyagleszorító és megvezető Állítható pengetávolság Biztonságvédelem Minicrop Lyukasztás Monoblokk test, szendvics struktúra Állítható késtartó Lyukasztó Egy munkahengeres univerzális lemezmegmunkáló négy munkaállással lyukasztó B 27 X 10 mm (Microcrop) és kicsípő B 27 X 12 mm (Mini & Multicrop) laposacél daraboló Gyorscserés lyukasztó Asszimetrikus, eltolt lyukasztás szögvas, kör és négyszögacél daraboló Biztonságvédelem Állítható anyaglehúzó Pontos asztalbeállítás a szögvas lyukasztáshoz eltávolítható előlappal Multicrop Flat plate cutting station B 30 darabolás és A 25 mm-ig lemez pozícióban (enyhe deformálódással). Laposacél darabolás 200x13 mm-ig Szögvasdarabolás 45º-ban Anyagleszorító és megvezető Állítható robbantási hézag Végálláskapcsoló vezető sínhez A Minicrop modell összes jellemzőjével, és felszereltségével rendelkező Multicop modellel mindezen felül 45 -os ferdevágást is végezhet.

4 BENDICROP SZÉRIA Fémmegmunkáló és szerkezetgyártó cégek gyakran szembesülnek élhajlító alkalmazással. A GEKA az ő számukra fejlesztette ki a BENDICROP 50 modellt amely a daraboló (B, A L) lyukasztó, kicsipő állomás mellett egy állandó - 100x10 mm-es hajlítóskapacitású - élhajlító állomással is rendelkezik. Rendszere révén csökken a vágási deformáció. Az öt állomás mellett, a piacon egyedülállóként, a BENDICROP rendelkezik egy állandó hajlító állomással is! A gép így teljeskörűbb alkalmazást tesz lehetővé, mint a hagyományos lyukasztó-daraboló gépek, így egyszerű és biztonságos műveletként végezhető a hajlítás. FEATURES BENDICROP 50 BENDICROP 85SD Laposacél darabolás mm 350x10 (5º) 350x15 450x15 (5º) 450x18 L-profil 90º mm 80 x 80 x x 120 x 12 Rúdanyag B mm Négyszögacél A mm Lyukasztó kapacitás mm (B) B 31 x 12 (A) B 28 x 13 B 40 x 15 Max. hajlítás mm 100 x x 12 Kicsípés mm 90 x 42 x 10 (négyszög) 130 x 130 x 12 (háromszög) (A). Spanyolország, Dél-Amerika, Dánia, Ausztrália, Szaud-Arábia, Afrika (B). Többi ország Torzulás-biztos rendszer laposacél deformáció mentes darabolásához Torzulás mentes rendszer Torzulás mentes rendszer Bendicrop 50 A Bendicrop 50 modell elektromos leállító kapcsolóval és két 40 és 70mm-es V-pengével (hajlításhoz) szállítjuk. Bendicrop 85 SD Lyukasztó állomás. Nagyobb teljesítmény, 500 mmrel megnövelt torokmélység Laposacél darabolás Hajlító állomás Háromszög kicsípő állomás Rúdanyag és négyszögacél daraboló állomás Standard hydraulikus leállító: Az egyedi tervezésű BENDICROP 85 SD a függőlegesen mozgó késtartóval intergáltan működteti illetve egy hidraulikus leállítóval állítja le a laposacél, szögvas, rúdanyag és négyszögacél darabolót állomást. Beépített biztonsági rendszer A lyukasztó vezérlő működése egy végállás kapcsolóhoz kötött, így mikor a vezérlő kinyílik a pedálra lépéssel a lyukasztó nyomás nélkül leereszkedik, következő pedál használatkor felemelkedik. A lyukasztó és matrica központozása így sokkal egyszerűbbé és biztonságosabbá válik

5 HYDRACROP SOROZAT Laposacél darabolás 55/110 80/ / / / x15 200x20 450x15 300x20 600x15 400x20 750x20 400x30 750x20 400x30 L-profil 90 º deformációmentes 120x120x10 130x130 x13 152x152x13 205x205x x205x18 L-profil 45 º (mindkét szár) 70x70x7 70x70x7 70x70x7 70x70 x 7 70x70x7 Négyszög- A Rúdanyag B Kicsípés 90x42x10 90x52x12 90x52x13 110x58x16 110x58x16 Lyukasztás B 40x10 B 40x14 B 40x20 B 40x30 Méretek mm-ben. 45 kg./mm2 anyagszilárdság melletti teljesítmény A gyártó fenntartja a változtatás jogát * OPCIONÁLIS Amikor a termelés megkívánja, hogy egyszerre akár két munkaállás is dolgozzon, nagyobb sebességen végezzük a munkát vagy nagyobb a kapacitásigény, a GEKA 5 munkaállású HYDRACROP sorozata lehet a megoldás. Lyukasztás Laposacél darabolás Idomacél darabolás kör és négyszögacél darabolás Kicsípés Jellemzők Monoblokk pad Sztenderd hidraulika elemekből összeállított hidraulikus egység Az egyedileg tervezett késtartó maximális vágási hatékonyságot biztosít. Elektronikus panel - integrált vezérlés túlterhelés védelemmel Modellek 5 féle HYDRACROP modell: 55/110, 80/150, 110/180, 165/300, 220/300. Az első szám a lyukasztóerőt, a második jelzőszám a szögvasdaraboló erőt (tonnában) jelöli. A lyukasztókapacitás alapján 5 féle Hydracrop modell közül választhat. A modelleknek további négy változata van: A, S, AD és SD. (A 165 és 220-ös modell csak S és SD verzióban elérhető) A Verzió Két független munkahenger önálló meghajtással 5 munkaállomás, szögvas, rúdanyag, négyszögacél, laposacél daraboláshoz, háromszög kicsípéshez és lyukasztáshoz Gyorscserés lyukasztó. Laposacél daraboló asztal állítható vezetővel. 2 szimultán munkaállomás Ajánlott kiegészítő Gyártói csomag : - Precíziós lyukasztó asztal - mérőléc és ütköző X-Y irányban - Precíziós kicsípő asztal - mérőléc és ütköző X-Y irányban - Egy méteres automata megállító finombeállítással - Géplámpa a pontosabb munkavégzésért - 10 szett köralakú matrica és lyukasztó S Verzió A Verzió és az alábbi standard kiegészítők: Nagyobb sebességet biztosító nagyobb teljesítményű hidraulikus egység Egyedi kiegészítő az alacsony sebességen és kisebb nyomással történő munkavégzéshez. AD Verzió A Verzióval megegyezik, de a nagyobb torokmélység miatt nagyobb lemezek, fémlapok megmunkálására alkalmas. SD Verzió S Verzióval megegyezik, de a nagyobb torokmélység miatt nagyobb lemezek, fémlapok megmunkálására alkalmas.

6 e PUMA SOROZAT A PUMA hidraulikus lyukasztókat a GEKA fejlesztő mérnökei - a több, mint GEKA szerszámgép felhasználó tapasztalatára és javaslataira alapozva - haladó CAD CAM technológiákat alkalmazva tervezték meg. B teljes vastagság Torok Max. löket PUMA-55 B 40x / PUMA-80 B 40x / PUMA-110 B 40x / PUMA-165 B 40x / PUMA-220 B 40x / Méretek mm-ben. 45 kg./mm2 anyagszilárdság melletti teljesítmény A gyártó fenntartja a változtatás jogát Szakszerűen és praktikusan méretezett gépágy További vezérlővel ellátott tengely Torzításmentes masszív és pontos tengely Lyukasztó fokozatos központosítása Gyors lyukasztócsere Munkavédelem További kiegészítők felszerelhetők Optimális működési sebesség Számos opcionális, standard és egyedi kiegészítő elem - széleskörű alkalmazhatóság 55Tn - 220Tn közti lyukasztók; 500 mm mm torokmélység Hordozható lyukasztók 50 Tn és 130mm-es torokmélységtől HORDOZHATÓ LYUKASZTÓK Lyukasztó erő Maximális lyukasztó kapacitás Maximális löket Torokmélység Motorteljesítmény Percenkénti ciklus (20 mm-es lökettel számolva) OPCIONÁLIS (P) Felméretes lyukasztó egység Kézi jelölő állomás 500 kn 27 x 13 mm 30 mm 130 mm 3 kw 23 B 40 x 8 mm A modell két változatban elérhető: P MODEL: T-hornyokkal ellátott asztallal matrica szettekhez és egyedi szerszámokhoz alkalmazva G MODEL: Fémlemezek és acélprofilok általános lyukasztásra

7 GEKA CNC MEGOLDÁSOK A növekvő nemzetközi verseny miatt a gyártás automatizálása és a folyamatos innováció elengedhetetlenné válik, és a versenyképesség feltétele lesz, komparatív előnyökhöz juttatva egyes szereplőket. A nagyobb termelékenység és precízebb munkavégzést elérése érdekében ezen szereplők számára a GEKA is kifejlesztette automatizált rendszereit. A legutóbbi CNC technológiákat alkalmazva, és a lyukasztásban és darabolásban szerzett több évtízedes tapasztalataira építve fejlesztette ki a GEKA a legkorszerűbb automata rendszereit, amelyek technológiailag a legkorszerűbb megoldásokat jelentik Önnek. A GEKA egy prémium minőséget jelent az automatizált lemezmegmunkálás terén, ami a piacon is versenyelőnyhöz juttatja Önt Pozícionáló egységek Semi-Paxy A Semipaxy lyukasztók a legújabb CNC autmatizálási és pozícionáló technológiát jelentik. Az egység X- és Y- irányban programozható. Meglévő vagy újonnan gyártott min 500 mm-es torokmélységgel rendelkező GEKA modellre szerelhető, vagy a HYDRACROP SD ill. PUMA széria gépeihez lehet opcionális választás. Jellemzők: Önálló vezérlőszekrény Két külön vezérelt szervo-motoros pozícionálóegység Érintő képernyő Vezérlőorsóval és útmérővel felszerelt X-Y irányban programozhatóan vezérelhető, szervomotorral hajtott vonszoló szerkezet. Adagoló PAX A PAX az X-tengelyen történő automatizált anyagpozícionálást, ezáltal sorozatos profillyukasztást tesz lehetővé. ALRS Az ALRS gép egy automata laposacél adagoló rendszer, amely a HYDRACROP daraboló állomás opcionális alkatrésze. Az anyag nehézkes mozgatása helyett nyújt alternatívát, így Ön időt takarít meg, növeli a teljesítményt és a munkavégzés pontosságát. FAAS CNC adagoló laposacél és szögvas automata darabolására. Hidraulikus megfogás. Semipaxy-val hatékonyan kombinálható, és illeszthető a HYDRACROP 110 S / SD modellhez. EREDETI GEKA KIEGSÉZÍTŐK ÉS TARTOZÉKOK Termékválasztékunkkal célunk, hogy a lemezalakítás terén az Ön minden igényére kínáljunk megoldást. Fedezze fel, hogyan növelheti teljesítményét és eredményeit a GEKA gépekkel és alkatrészekkel. A GEKA rendelkezik a legnagyobb kiegészítő és opcionális alkatrész kínálattal a piacon. Az eredeti GEKA alkatrészek és egyedi tartozékok jobb teljesítményt eredményezik és növelik a GEKA gép tartósságát.

8 PROTOOL PRECÍZIÓS FÉMFORGÁCSOLÁS Világvezető lemezmegmunkálás profildarabolás terén 90 éves tapasztalat, több, mint elégedett vásárló világszerte Bizonyított minőség, tervezés és szaktudás ISO 9001 és OHSAS tanúsítványok illetve 90 év tapasztalata áll a folyamatos fejlesztések hátterében. Átfogó vevőgondozás Raktárkészlet, azonnali szállítás az alkatrészekre, kiegészítőkre. Vevő utógondozás a GEKA képzett mérnökeitől. Sokoldalúság, egyedi tervezés Több, mint 50 féle modellel és 8000 alkatrésszel a GEKA kínálja a legszélesebb termékpalettát opcionális alkatrészeivel és kiegészítőivel Európai tervezés és gyártás Más lemezmegmunkálókkal ellentétben a GEKA az egyetlen, amelynek teljes gyártási folyamata az EUban zajlik. Folyamatos fejlesztések Az új Bendicrop 85, C2PL, Alfa 500, Alfa 150 modellek mellett folyamatos innováció jellemzi Disztribúciós háló világszerte Több, mint 60 disztribútora révén jelen van 5 kontinens 85 országában Minden GEKA gép egyedi vevői rendelés Tervező mérnökeink az Ön egyedi igényeihez fejlesztik megoldásaikat. Szigorú minőségi előírások alapján minden GEKA termék saját gyárunkban készül. Íly módon minden GEKA gép egyedülálló. MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET: PROTOOL KFT. W: E: protool@protoolkft.hu T: 1/ Cím: 1131 Budapest Reitter Ferenc u (Keszkenő utca 30.) Maquinaria Geka S.A. Polígono Zerradi, 1. P.O. Box Oiartzun - Spain. T info@geka.es

SHEARS FOR FLATBAR SHEARS FOR SECTION IRON PUNCHING BENDING GENERAL SPECIFICATIONS OPTIONAL EQUIPMENT. 350x10 (5º) 350x x10 (5º) 350x15

SHEARS FOR FLATBAR SHEARS FOR SECTION IRON PUNCHING BENDING GENERAL SPECIFICATIONS OPTIONAL EQUIPMENT. 350x10 (5º) 350x x10 (5º) 350x15 BENDICROP MODELLEK Az 5 általános munkaállomás (lyukasztó, daraboló, kicsípő) mellett a BENDICROP gép a piacon egyedülállóként rendelkezik egy állandó hajlító állomással is. A szerszámgép így lényegesen

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Fémmegmunkálás Stancolók

Fémmegmunkálás Stancolók DC Sorozat - Jellemzők és Paraméterek Multi-funkciós Lyukasztó Funkciók: 1. Különböző formák lyukasztása 2. Fémlemezek hajlítása 3. Különleges alakú acélok lyukasztása Hidraulikus váltószerkezet, alacsony

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P

Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P A RIGO Kft 1990-ben alakult 25 millió forintos törzstőkével. 100 %-ban magyar tulajdonú cég, családi vállalkozás. A Kft. székhelye Budapest, Orsovai út 3., két telephelyen,

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Acél Sorozat (Metrikus)

Acél Sorozat (Metrikus) Acél Sorozat (Metrikus) ACÉL SOROZAT Az SGSPro Acél sorozat egy speciális geometriával tervezett szerszámrendszer, melyek a szerkezeti acélok és acél öntvények megmunkálására lettek kialakítva a növekvő

Részletesebben

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.04.13. LÉZERVÁGÓ BERENDEZÉSEK TRUMPF TruLaser 5030 Classic TLF5000t Gyártás éve: 2008 Lézertípus: Optikás CO2 lézer ( TRUMPF TruFlow 5000 ) Lézerteljesítmény: 5000

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

N266 XL N266DAXL N251DAXL N216 XL 2200 XL 1750 XL

N266 XL N266DAXL N251DAXL N216 XL 2200 XL 1750 XL Katalógus 2017 N266DAXL N266 XL 2.oldal 3.oldal N216 XL N251DAXL 4.oldal 5.oldal 2200 XL 1750 XL 6.oldal 7.oldal 1 N266DA XL Technika adatok Vágási kapacitás Technikai leírás: 27mm széles fémipari szalagfűrészlap

Részletesebben

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD

MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD SELECTION 2018. december MINDEN KIHÍVÁSSAL MEGKÜZD NÉGY VÁLTÓLAPKÁS FÚRÓRENDSZER, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TEAM CUTTING TOOLS A CERATIZIT szerszámkészítésre és a keményanyagú technológiákra szakosodott,

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

FORGÁCSNÉLKÜLI ALAKÍTÓ MŰVELETEK

FORGÁCSNÉLKÜLI ALAKÍTÓ MŰVELETEK SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM GYŐR Gyártócellák (NGB_AJ018_1) FORGÁCSNÉLKÜLI ALAKÍTÓ MŰVELETEK ÁTTEKINTÉS Forgácsnélküli alakító műveletek csoportosítása Lemezalakító eljárások Anyagszétválasztó műveletek Lemez

Részletesebben

H47 PM MANUÁLIS TÖMLŐPRÉS

H47 PM MANUÁLIS TÖMLŐPRÉS H47 PM MANUÁLIS TÖMLŐPRÉS Szorítóerő : 100 tonna 10 55 Kapacitás : 2SN/4SP DN25 12 55 Maximális szorítási méret : 46 mm 14 55 X Maximális nyitás : pofaméret + 20 mm 16 55 X 90 fokos fittingnél : 3/8 19

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2017.05.25. LÉZERVÁGÓ BERENDEZÉSEK TRUMPF TruLaser 5030 Classic TLF5000t 2008 Megmunkálható táblaméret: (X, Y,) 3000 mm x 1500 mm Lézertípus: Optikás CO2 lézer ( TRUMPF

Részletesebben

SCM Csúcstechnológiával 2012 ben

SCM Csúcstechnológiával 2012 ben SCM Csúcstechnológiával 2012 ben Egyszerű Ésszerű Elérhető 2012.02.01 03.30 Sandya 1 CS Kombiaggregátos kontaktcsiszoló Fejlődő üzemek számára tervezett gép! Megoldás a legtöbb tömörfa és furnérozott alkatrész

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Hajlítóberendezések gyártója

Hajlítóberendezések gyártója Hajlítóberendezések gyártója HU HKS-CNC Profi HKS-CNC Profi Munkahossz 8.200 mm 7.000 mm 6.000 mm A berendezés hossza 9.100 mm 7.900 mm 7.000 mm Hajlítási szög 145 145 145 Munkamélység 1.150 mm 1.150 mm

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók TAEA Ei: 30 perc NALSAL Ei: 60 perc Ei: 90 perc Ei30/Ei60/Ei90 perces lemezfacos tűzgátló acél ajtóelemek Kiváló minőség + évtizedes tapasztalat = garantált biztonság!

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989. www.mechanika.hu

HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989. www.mechanika.hu HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989 www.mechanika.hu TMT új L sorozatú CNC eszterga-gépcsaládja egyenlő: minőség, átlagon felüli teljesítmény. Nagy pontosság, maximális stabilitás! Hatékony TMT- esztergák,

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

A gyártási rendszerek áttekintése

A gyártási rendszerek áttekintése SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM GYŐR Gyártócellák (NGB_AJ018_1) A gyártási rendszerek áttekintése Bevezetés A tantárgy célja A gyártócellák c. tárgy átfogóan foglalkozik a gyártás automatizálás eszközeivel, ezen

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT MUNKAASZTAL: X/Y/Z ELMOZDULÁS: A.T.C.: GÉP ALAPTERÜLET forgácsszállító/kihordó szalaggal: A GÉP SÚLYA: GENOVA 20-AS TÍPUSÚ SZERSZÁMTÁR ATC. Karos típusú automatikus szerszámcserélõ

Részletesebben

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld Esseni vásári hírek A CLOOS cég 2013. szeptember 16-21. között, az esseni Schweissen und Schneiden vásáron mutatja be a hegesztés, vágás és felületfelhordás területén a legújabb eljárásokat, berendezéseket,

Részletesebben

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN ÁRLISTA 204 ÁBRÁK A JAVASOLT FELHASZNÁLÁSHOZ Lakossági Kereskedelmi Ipari ÁBRÁK Szénkefe nélküli motor 00% Üzemhányad Alacsony energiafogyasztás Digitális vezérlés

Részletesebben

Műszaki paraméterek táblázata

Műszaki paraméterek táblázata Internet: www.vendo.hu CNC SYNCHRO TÍPUSÚ HIDRAULIKUS ÉLHAJLÍTÓ típusú CNC 1260 2060 25100 Hajlítási erő tonna 60 60 100 Hajlítási hossz A mm 1250 2050 2550 Oszlopok közötti távolság B mm 1050 1700 2200

Részletesebben

A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban

A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban 2016. ÉVI KATALÓGUS A Trilogiq LEANTEK Classic, acél építőelem termékcsalád folyamatosan elérhető, mely ESD kivitelben is kapható. A Trilogiq termékeit Franciaországban gyártják és több mint 16 éve világszerte

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐERENEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára.

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA MÁRKA ÍGÉRETE A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. Filozófiánk Roger Technology A Háztartási automatizálás

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

Revolver lyukasztó gép AE-255 NT AE-2510 NT

Revolver lyukasztó gép AE-255 NT AE-2510 NT Revolver lyukasztó gép AE-255 NT AE-2510 NT Pantone DS 3-5 C CMYK 0/0/70/15 Automation Pantone DS 36-2 C CMYK 0/50/85/0 Lasertechnologie Pantone DS 98-1 C CMYK 0/100/70/10 Lyukasztási technológia Stanztechnologie

Részletesebben

Műszaki paraméterek táblázata. AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100

Műszaki paraméterek táblázata. AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100 AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100 Hajlítási erő tonna 60 60 100 Hajlítási hossz ( A ) mm 1250 2050 2550 Oszlopok közötti távolság ( B ) mm 1050 1700 2200 Y tengely gyorsjárati

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig KRONO Megbízhatóság és megjelenés A CAME hagyományainak megfelelően erős és csendes kialakítású automata rendszer. Ideális megoldás,

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk.

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. A célom az volt, hogy az eddig elért eredményeinket

Részletesebben

Press Brake Productivity gyors bevezetés

Press Brake Productivity gyors bevezetés Segítség a kezdéshez Press Brake Productivity gyors bevezetés Köszönjük, hogy a Wila által gyártott minőségi terméket vásárolt A Wila immár több mint 80 éve látja el trendformáló szerszámbefogókkal, szerszámokkal

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

GÉPKÖNYV EXCENTERES ÉLHAJLÍTÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS

GÉPKÖNYV EXCENTERES ÉLHAJLÍTÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS GÉPKÖNYV EXCENTERES ÉLHAJLÍTÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS A gépkönyvet a gép használatbavétele előtt feltétlenül olvassa el! Szériaszám : Gyártási év : 2016 Gyártó : OK GÉP Kft. Vevőszolgálat : H2314 Halásztelek,

Részletesebben

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók A plazmasugaras vágási technológiával olcsón, pontosan és jó minőségben darabolhatók a fémes anyagok (acélok, nemesacélok, réz és alumínium ötvöztek) 45 mm vastagságig.

Részletesebben

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755)

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755) 4B Fire extinguisher Air inlet port (H=755) Fire extinguisher Air inlet port (H=755) 871.5 80 Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) 520.5 80 520 237 237

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett túláram-védelmi

Részletesebben

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP intells eszközök PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek

RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek RS sorozat modul rendszerűen felépített nagypontosságú hengerköszörű gépek minden alkalmazási esetre 600 mm csúcstávolságtól 6000 mm csúcstávolságig B tengely- és

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

AMV 10, AMV 20, AMV 30 AMV 13, AMV 23, AMV

AMV 10, AMV 20, AMV 30 AMV 13, AMV 23, AMV Adatlap Szelepmozgató motorok három-pont szabályozáshoz AMV 10, AMV 20, AMV 30 AMV 13, AMV 23, AMV 33 - DIN EN 14597 bizonyítvánnyal rendelkező biztonsági funkció (záró rugó) Leírás AMV 10 AMV 13 AMV 20,

Részletesebben

1. VEZÉRLŐSZEKRÉNY ISMERTETŐ

1. VEZÉRLŐSZEKRÉNY ISMERTETŐ Elektromos Vezérlőszekrények EQ.M típuscsalád EQ.M- x xxx - xx - x... Opciók: "O 1 -O 10" Belső kód Kimenetek terhelhetősége: "06 "- 6A "10 "- 10A "14 "- 14A "18 "- 18A Doboz kivitel: "M"- PVC Villamos

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: , CÉGJEGYZÉKSZÁM:

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: , CÉGJEGYZÉKSZÁM: www.nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 EUMACH FBE

Részletesebben

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus Méretek B H Ød H/ ØA Leírás Az olyan integrált dobozos, rotációs befúvó (RCW), amely különösen alkalmas nagy belmagasságú létesítményekhez. A befúvó állítható lamellákkal van felszerelve, így a befújt

Részletesebben

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft.

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. A GMV Kft. Cégünk fő profilja a gépgyártás, gépipari beszállító tevékenység, amihez rendelkezünk a szükséges technológiák jelentős részével. Egyes lemezmegmunkálások

Részletesebben

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek)

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) Kézi forgácsoló műveletek Darabolás (fűrészelés, vágás) Forgácsolás reszelés fúrás (fúrás, süllyesztés) köszörülés menetkészítés Illesztés (csiszolás,

Részletesebben

TAKISAWA TMM 200 ellenorsós CNC esztergagép, hajtott szerszámokkal és Y tengellyel FANUC 180is TB vezérl vel

TAKISAWA TMM 200 ellenorsós CNC esztergagép, hajtott szerszámokkal és Y tengellyel FANUC 180is TB vezérl vel TAKISAWA TMM 200 ellenorsós CNC esztergagép, hajtott szerszámokkal és Y tengellyel FANUC 180is TB vezérl vel ALAPKIVITEL - 32 bit FANUC vezérlés, DNC, és internet csatlakozással, - 10,4 színes kijelz,

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Betafence Sp. z o.o. ul. Dębowa 4 47-246 Kotlarnia Poland tel.: +48 77 40 62 200 fax: +48 77 48 25 000 info.poland@betafence.com www.betafence.com Regionális képviselet:

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW " A képek illusztrációk" Gépváz Statikusan és dinamikusan analizált, feszültségmentesített hegesztett szerkezeti konstrukció.

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Bystar. laser cutting. efficiency in. Moduláris lézeres vágórendszer táblalemezekhez, csövekhez és profilokhoz

Bystar. laser cutting. efficiency in. Moduláris lézeres vágórendszer táblalemezekhez, csövekhez és profilokhoz efficiency in laser cutting Bystar Moduláris lézeres vágórendszer táblalemezekhez, csövekhez és profilokhoz Bystar sokoldalú, rugalmas és erős Az univerzális Bystar lézeres vágógép a sík táblalemezeken

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben