TÖKÉLETESSÉG IGÉNYESEKNEK. F3 és F5 - Új mosdó és zuhany csaptelep sorozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÖKÉLETESSÉG IGÉNYESEKNEK. F3 és F5 - Új mosdó és zuhany csaptelep sorozat"

Átírás

1 1 TÖKÉLETESSÉG IGÉNYESEKNEK F3 és F5 - Új mosdó és zuhany csaptelep sorozat

2 2

3 3 Tartalom Franke Water Systems 04 Az új Franke sorozatok 06 F3-sorozat 08 F5-sorozat 10 FRAMIC inside 12 Opto-elektronika 14 Franke-Systembox 16 Termékáttekintő 18

4 4 Franke Water Systems Minden mosdóhelyiséget csodálatossá teszünk Franke Water Systems a közintézményi és fél-közületi felhasználási területen lévő mosdóhelyiségek intelligens felszerelését helyezi előtérbe. Vevőink számára megvalósítjuk az eddig lehetetlent és azt innovatívan ültetjük át a gyakorlatba. Együtt fejlesztünk esztétikusan tetszetős és komplett mosdóhelyiség megoldásokat. Minőség Mérnökeink innovatív csaptelep- és rendszertechnikát fejlesztenek az objektumokban történő igényes használatra. Innovációk A termék- és technológiafejlesztés felelősségét szakértői centrumaink veszik át Németországban és Nagy-Britanniában.

5 5 Jelenlétünk világszerte Franke Water Systems termékeit saját értékesítési szervezetén keresztül forgalmazza világszerte, más Franke partnerekkel együttműködve. Legmodernebb termelés Franke Water Systems saját gyártóüzemekkel rendelkezik Németországban, Nagy-Britanniában, Finnországban, Kanadában, Lengyelországban, Dél-Afrikában, Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben. Kompetenciánk A világ egyik vezető szaniter specialistájaként minden partnerünknek egy kézből kínáljuk az innovatív és az intelligens termék megoldásokat. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy termékeink 90 %-át továbbra is saját üzemeinkben gyártjuk. A kutatásba és fejlesztésbe történő folyamatos befektetés eredményeként abban a helyzetben vagyunk, hogy kompetenciáinkat folyamatosan építjük és javítjuk. Az innovatív rendszermegoldások már évtizedek óta a Franke márkajele.

6 6 Az új, kiváló ipari dizájn jellemzi az egész Water System vonalon keresztül a FRANKE csaptelep generáció új arculatát. Az új Franke sorozatok Küldetésünk: innováció, dizájn & technológiában vezető VILÁGÚJDONSÁG: A Franke által szabadalmaztatott, világelső kerámia önelzáró szelep hozzáilleszthető keverővel hidraulikus csaptelepekhez. Az F5-széria innovatív fénypontja. A Franke Water Systems jövő elvárásainak megfelelő berendezései folyamatos továbbfejlesztése jellemzi az új F3 és F5 sorozatok fejlesztését három csaptelep technológiával (hidraulikus és elektronikus önelzáró csaptelepek, valamint egykaros keverők). Az átfogó termékfilozófia lényegében három alap követelményt támaszt: 1 Célcsoport szerinti termék kínálat A Water Systems felhasználási területei szélesek, a lehetőségek szinte határtalanok - A Franke csaptelep programjával különböző termékszegmenseket kínál különféle felhasználási területek és követelmények szerint. 2 Technológiában vezető Az innovatív rendszermegoldások már évtizedek óta a Franke márkajele. Az új csaptelep generáció többek között a világ viszonylatban első, szabadalmaztatott FRAMIC kerámiabetétes technológiájú, önelzáró keverőkartussal mutatkozik be. Egy mérföldkő a hosszú élettartam, a biztonságos működés és az egyszerű karbantartás tekintetében. 3 Márka azonosság: Dizájn Az új F3 és F5 generáció két dizájnvonalat foglal magába, amelyek egyenrangúan harmonizálnak a különféle helyiség és objektum felszerelésekkel.

7 7 F3-sorozat Az F3 mosdó csaptelep ferde, henger alapformája mesterien visszaidézi a csaptelep-elődök formavilágát és átvezeti azt egy modernizált külsőbe. Az optimalizált csaptelepforma felhasználóbarátabb és ergonómikusabb. Az egyszerű és letisztult alaptestnek köszönhetően az F3 csaptelepek nagyon könnyen tisztíthatóak. A leegyszerűsített F3 önelzáró és elektronikus csaptelepek egyesítik magukban a funkcionalitást, az ellenállóképességet és könnyű karbantartást az erősen igénybevett mosdó- és zuhanyzó helyiségekben. F5-sorozat Az új F5 csaptelepsorozat vékony arányaival és markáns formájával csábít el. A henger és téglaalak geometrikus kapcsolódása a nagy átmeneti rádiuszokkal és az egyidejűleg precíz szegélyek a sorozathoz tartozó összes mosdó- és zuhany csaptelepnél következetesen megjelennek. A zárt teljesfém kivitelű ház könnyen tisztítható. Az F5 egykaros keverős, önelzáró- és elektronikus csaptelepek nem hagynak maguk után kívánni valót a konfort és kialakítás terén se.

8 8 Időtlen szépség. Legmagasabb minőség. Tiszta forma és használat. Az F3 sorozat két technológiája Önelzáró technológia (F3S) A nagy igénybevételű mosdóhelyiségekbe intuitív működésű és takarékos vízfogyasztású megbízható csaptelepek alkalmasak. A víz vezérlése a jól bevált dugattyú nélküli önelzáró funkció elv szerint történik. Ez a már milliószor alkalmazott, kopásnak erősen ellenálló és öntisztító funkciós betét garantálja a hosszú élettartamot. Egy könnyű nyomás az erős, lopásbiztos nyomógombra megindítja a vízfolyást. Az üzemeltető által egyénileg beállítható folyási idő után a csaptelepek automatikusan elzáródnak. A csap kézmosás utáni ismételt megérintése nem szükséges. Érintés nélküli beindítás (F3E) Az opto-elektronikusan vezérelt csaptelepek tökéletesen megfelelnek élelmiszerfeldolgozó üzemek vizes helyiségeiben, nagykonyhákban vagy kórházak és intézmények takarító részlegeiben. Egy gyors kézmozdulattal beindul a vízfolyás és a víz addig folyik, amíg szükséges. A beépített higiéniai öblítés funkció gondoskodik az ivóvíz minőségről. Az opcionálisan rendelhető bidirekcionális együtt lehetőség nyílik további paraméterek és statisztikai funkciók kiolvasására.

9 9 Mosdó Zuhanyzó F3S Önelzáró állóés fali szelepek F3S-Mix Önelzáró állóés fali keverőszelepek F3E Elektronikus álló- és fali szelepek F3E-Mix Elektronikus álló- és fali keverőszelepek F3E-Therm Elektronikus fali keverőszelepek termosztáttal

10 10 Az F5 sorozat három technológiája Víz- és energia megtakarítás a nyilvános mosdóhelyiségekben még sohasem volt ilyen esztétikus. Az F5 csaptelepek elegáns kialakításukkal és innovatív funkcióikkal kápráztatnak el. A termosztátos kiviteleknél az aktív forrázás elleni védelem optimálisan biztosított. A higiéniai egységgel kombinált csaptelepek automatikus higiéniai öblítéseket és szükség esetén az előírásoknak megfelelő termikus fertőtlenítést tesznek lehetővé. Az összes F5 fali szerelésű keverőszelep rendelkezik egy forrázásés érintésbiztos safe-touch házzal. A falsík alatti kiviteleknél az új Frankebox, mint toló-ragasztóperemmel felszerelt falbasüllyeszthető rendszer a biztonságos építményszigeteléshez a lehető legjobb szerelési feltételeket teremti meg. Önelzáró technológia (F5S) Az összes F5S önelzáró csaptelep az innovatív és nyomástól független Franke kerámiabetéttel van felszerelve. Mint mindig, a vizet a nyomógombra történő nyomással lehet megnyitni. A kézmosás után a vízsugár a beállított folyási idő leteltével elzáródik, anélkül, hogy a csaptelepet újból meg kellene érinteni. Önelzáró technológia (F5E) Az opto-elektronikusan vezérelt F5 csaptelepek tökéletesek alkalmasak olyan vizes helyiségekbe, amelyekben a komfort és a biztonság fontos. Amikor az infravörös elektronika egy felhasználó közeledését érzékeli, a szenzor röviden felvillan és aktiválja a vízfolyást. Az integrált higiéniai öblítés funkció gondoskodik az ivóvízhigiéniáról. Az összes elektronikus csaptelep választhatóan elem- vagy hálózati üzemmel rendelhető és lehetőség van az AQUA 3000 open vízmenedzsment rendszerbe való integrálásra is. Az opcionálisan rendelhető bidirekcionális távirányító segítségével további paraméterek és statisztikai adatok kiolvasására van lehetőség. Egykaros keverő technológia (F5L) Az F5 egykaros keverők, újdonságként zuhanyfunkcióval is, megbízható komfortot és meggyőző dizájnt ígérnek. Az ergonomikus, jól fogható emelőkar egyúttal a hideg-meleg keverés jelző funkcióját is ellátja. Az integrált kerámiabetét széles beállíthatósági sávjának köszönhetően kiváló keverő tulajdonságokkal rendelkezik és ezen kívül integrált termosztátos forrázás elleni védelemmel is felszerelt. Az opcionális higiéniai egységekkel való kombinációs lehetőségnek köszönhetően ezek az egyedülálló keverő csaptelepek további higiéniai funkciókat kínálnak.

11 11 Mosdó Zuhanyzó F5S Önelzáró állószelepek F5S-Mix Önelzáró állóés fali keverőszelepek F5S-Therm Önelzáró fali keverőszelepek termosztáttal F5E Elektronikus állószelepek F5E-Mix Elektronikus álló keverőszelepek F5E-Therm Elektronikus fali keverőszelepek termosztáttal Geometrikus elegancia kiváló minőségben, innovatív technológiával egy varázslatos, jó érzést keltő környezetért. F5L-Mix Egykaros állóés fali keverőszelepek

12 12 FRAMIC inside FRAMIC Az új kerámia önelzáró betét Franke Modular Innovation Cartridge A világelső kerámia önelzáró betétjének grandiózus fellépése: A Franke innovatív technológiája megbízható minőségben, hosszú élettartammal és tartós használatra való alkalmassággal új akcentusokat határoz meg a szanitertechnikában. Az új FRAMIC betét lehetővé teszi a vízfolyás pangásmentes, hidraulikus vezérlését és ezzel hozzájárul a tökéletes ivóvíz higiéniá biztosításához. Egy további előny: a FRAMIC betét középen elválasztott konstrukciója alapján víznyomástól függetlenül működik. A folyási idő az optimális vízszükséglet szerint és az üzemeltető követelményeinek megfelelően, fokozat nélkül állítható be. A FRAMIC betét a keverőfunkciós kivitel mellett hideg vagy előkevert melegvízhez történő csatlakozáshoz, önelzáró szeleppel is kapható. F5S Mix csaptelep az új kerámia szelepes FRAMIC önelzáró betéttel.

13 13 Hidraulikus vezérlés A hidraulikus vezérlés teszi lehetővé az önelzáró szelep idővezérelt zárását. Kerámia szelep A kerámia szelepen belül történik a vízfolyás szabályozása. Vízáramlás A vízáramlás képezi a csaptelepházhoz a csatlakozási felületet és átveszi a víz oda- és elvezetésének funkcióját a csaptelepházon belül. Keverőegység A kerámia keverőegység keveri a meleg- és hidegvizet a beállításnak megfelelően.

14 14 Opto-elektronika Új opto-elektronikus vezérlés bidirekcionális távirányítással Az egyedülálló csapteleptől a vízmenedzsment rendszerig Az elektronika kívülről látható alkotórésze a csaptelepházban elhelyezett integrált szenzorablak, mint itt az F5-Mixnél. Egy mindenhez - Az opto-elektronikusan vezérelt F3 és F5 csaptelepekhez Franke kifejlesztett egy egységes elektronikai modult, amely felhasználás szerint különböző funkciókkal és vezérlési opciókkal programozható. Ez az elektronika lehetővé teszi higiéniai egységekkel együtt például az automata és egyénileg beállítható higiéniai öblítéseket, valamint a termikus fertőtlenítő programok indítását az ivóvízminőség biztosításához. A megfelelő funkciós paraméterek beállításához és a statisztikai adatok kiolvasásához egy új, bidirekcionális távirányító áll rendelkezésre. Ennek az opcionálisan rendelhető távírányítónak a segítségével az üzemeltető szükség esetén különféle üzemmódok között választhat. A Power on - öblítési funkció elemcsere vagy egy esetleges áramszünet után tisztítja a mosdóhelyiségeket. Kizárólag tisztító leállásokhoz tartozékként egy külön távirányító áll rendelkezésre. Az elemes- vagy hálózati üzem optimalizált elektronikája a jövőben minden elektronikusan vezérelt Franke termékbe beépítésre kerül. F5 működési példák: Szenzor hatótávolsága 700 mm-ig Átváltási lehetőség idővezérlésről a mozgásérzékelésre az opcionális Bekötési lehetőség az AQUA 3000 open vízmenedzsment rendszerbe F3 működési példák: Szenzor hatótávolsága 300 mm-ig Automatikus higiéniai öblítés, statisztikai adatok tárolása és kiolvasása AQUA 3000 open F5E F3E

15 A jól olvasható kijelzőnek és felhasználóbarát kezelhetőségnek köszönhetően, az új, bidirekcionális távirányító, mint tartozék, megkönnyíti a csaptelepek vezérlését és a felhasználási adatok kiértékelését. 15

16 16 Franke-Systembox Egységes nyersszerelő szett az egyszerű falba süllyesztett szereléshez Biztonságos építményszigetelés Az új Franke-Systembox az F5 csaptelepek falba süllyesztett szereléséhez rendelkezik egy flexibilis tömítő mandzsettás fokozatmentesen állítható toló-ragasztóperemmel. A hőre lágyuló elasztomer tömítő anyag a szerelésnél meghatározó megmunkálási előnyökkel bír: teljesen vízálló tartósan rugalmas lúgálló szakadásgátló 70 mm széles polypropylen-gyapjúval Ez teszi lehetővé a falba süllyesztett csaptelepek biztonságos kompozit tömítését a száraz- és nedves építésben. Az újonnan kifejlesztett tolóragasztóperem a Franke által szabadalmaztatott. A mosdó- és zuhanyberendezésekhez külön kaphatóak a nyersszerelő szettek. Az F3 csaptelepekhez a falba süllyesztett szereléshez, keverőberendezéssel vagy anélkül, valamint mosdó- és zuhanylétesítményekhez ugyanakkora nyersszerelő szettek állnak rendelkezésre. Profiltömítés Tolókeret Tömítőmandzsetta

17 Az itt bemutatott szerelési útmutató ismerteti a Franke-Systembox szerelési lépéseit az F5S-Therm zuhanycsaptelephez, az újonnan kifejlesztett tolóragasztóperemmel a biztonságos építményszigeteléshez. 17

18 18 Termékáttekintő

19 19

20 20 Termékáttekintő F3 Mosdó csaptelepek F3SV1001 F3SV1002 F3SM1001 F3S Önelzáró állószelep - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S Önelzáró fali szelep - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S-Mix Önelzáró álló keverőszelep - Hőfokszabályzó karral - Automata vízelzárás F3SM1003 F3EV1001 F3EV1011 F3S-Mix Önelzáró fali keverőszelep - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - Zárható lengő kifolyócső - Három kifolyóhossz lehetőség - Automata vízelzárás F3E Elektronikus állószelep - Előkevert vízhez vagy hideg vízhez - Külső elemtartó rekesz vagy hálózati csatlakozóhoz/val F3E Elektronikus beépíthető szelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Előkevert vízhez vagy hideg vízhez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz - Rejtett termosztáttal is kapható F3EM1001 F3EM1011 F3ET1002 F3E-Mix Elektronikus álló keverőszelep - Hőfokszabályzó karral - Külső elemtartó rekesz vagy hálózati csatlakozóhoz/val F3E-Mix Elektronikus beépíthető keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz F3E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Fali szereléshez, elemes üzemmel - Zárható lengő kifolyócső

21 21 F3 Zuhany csaptelepek F3SV2004 F3SV2002 F3SV2003 F3S Önelzáró áteresztő szelep - Fali szereléshez - Belső menettel - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S Önelzáró áteresztő szelep - Fali szereléshez - Külső menettel - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S Önelzáró áteresztő szelep - Falon belüli szereléshez - Hangszigetelő styropor köntösben - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3SV2001 F3SV2005 F3SM2001 F3S Önelzáró fali szelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S Önelzáró beépíthető szelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - Automata vízelzárás F3S-Mix Önelzáró fali keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - Automata vízelzárás - Választható kézi zuhanycsatlakozással F3SM2004 F3EV2001 F3ET2001 F3S-Mix Önelzáró beépíthető keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - Automata vízelzárás F3E Elektronikus beépíthető szelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz F3E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz

22 22 Termékáttekintő F5 Mosdó csaptelepek F5SV1001 F5SM1001 F5SM1004 F5S Önelzáró állószelep - Előkevert melegvízhez vagy hideg vízhez - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Automata vízelzárás F5S-Mix Önelzáró álló keverőszelep - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - FRAMIC önelzáró keverő kartus kerámiabetétes technikával - Automata vízelzárás F5S-Mix Önelzáró fali keverőszelep - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - FRAMIC önelzáró keverő kartus kerámiabetétes technikával - Zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Automata vízelzárás F5ST1002 F5ST1005 F5EV1001 F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Fali szereléshez, zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Opciós higiéniai öblítés funkció F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház F5E Elektronikus állószelep - Előkevert vízhez vagy hideg vízhez - Elemmel vagy hálózati csatlakozóval - Hálózatfüggő AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5EM1001 F5EM1005 F5ET1002 F5E-Mix Elektronikus álló keverőszelep - Hőfokszabályzóval - Elemmel vagy hálózati csatlakozóval - Hálózatfüggő AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5E-Mix Elektronikus álló keverőszelep - Csatlakozás asztal alatti víztárolóhoz - Elemmel vagy hálózati csatlakozóval - Hálózatfüggő AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Fali szereléshez, elemes üzemmel - Zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház

23 23 F5 Mosdó csaptelepek F5ET1005 F5ET1011 F5LM1001 F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Fali szereléshez, hálózati csatlakozáshoz - Zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz - Hálózatfüggő AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5L-Mix Egykaros keverő - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Higiéniai öblítés lehetősége az opcionális higiéniai egységgel együtt - Kifolyó hossza 100 mm F5LM1002 F5LM1003 F5LM1010 F5L-Mix Egykaros keverő - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Higiéniai öblítés lehetősége az opcionális higiéniai egységgel együtt - Kifolyó hossza 125 mm F5L-Mix Egykaros keverő - Húzókaros lefolyógarnitúrával - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel F5L-Mix Egykaros keverő, akadálymentes - Ergonómikus, meghosszabbított emelőkarral - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Higiéniai öblítés lehetősége az opcionális higiéniai egységgel együtt F5LM1005 F5LM1013 F5L-Mix Egykaros fali keverőszelep - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Opciós higiéniai öblítés funkció F5L-Mix Egykaros fali keverőszelep - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Zárható lengő kifolyócső 3 hosszúságban - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház

24 24 Termékáttekintő F5 Zuhany csaptelepek F5SM2001 F5SM2004 F5ST2001 F5S-Mix Önelzáró fali keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - FRAMIC önelzáró keverő kartus kerámiabetétes technikával - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás - Választható kézi zuhanycsatlakozással F5S-Mix Önelzáró beépíthető keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - FRAMIC önelzáró keverő kartus kerámiabetétes technikával - Egykaros keverő: start + hőfokválasztás F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Opciós higiéniai öblítés funkció - Választható kézi zuhanycsatlakozással F5ST2009 F5ST2004 F5ST2006 F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával - Opciós higiéniai öblítés funkció F5S-Therm Önelzáró termosztátos keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - FRAMIC önelzáró kartus kerámiabetétes technikával F5ET2001 F5ET2005 F5ET2004 F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez, elemes működtetéssel - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Választható kézi zuhanycsatlakozással F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez, hálózati csatlakozással - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - AQUA 3000 open bekötés lehetséges F5E-Therm Elektronikus termosztátos keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Elemes üzemmel vagy hálózati csatlakozáshoz - Hálózatfüggő AQUA 3000 open bekötés lehetséges

25 25 F5 Zuhany csaptelepek F5LM2001 F5LM2004 F5LM2005 F5L-Mix Egykaros fali keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Opciós higiéniai öblítés funkció - Választható kézi zuhanycsatlakozással F5L-Mix Egykaros fali keverőszelep - A kimeneti könyöktől vagy a falon kívüli zuhanycsőtől való szereléshez - Forrázásbiztos Safe-Touch-ház - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel F5L-Mix Egykaros beépíthető keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel - Opciós higiéniai öblítés funkció F5LM2007 SHAC0007 ACEX9005 F5L-Mix Egykaros beépíthető keverőszelep - Franke-Systembox-ba történő szereléshez - Kerámia betét termosztátos forrázás elleni védelemmel AQUAJET-Comfort fix fejzuhany - Fokozatmentesen szögben állítható műanyag vízkifolyóval - Vízkő elleni védelem és csekély aerosolképződés - Fali csatlakozáshoz és falon kívüli csőszereléshez - Zuhanytálcákhoz is alkalmas Távirányító - A funkciós paraméterek beállításához elektronikus F3 és F5 csaptelepeknél - Statisztikai adatok megjelenítése, eltárolása és átvitele számítógépre R3 R5 R3 Franke-Systembox - F3 csaptelep sorozat végszerelő szettjeinek falba történő szereléséhez R5 Franke-Systembox - F5 csaptelep sorozat végszerelő szettjeinek falba történő szereléséhez - Toló-ragasztóperemmel a biztonságos építményszigeteléshez - Lezárható csavaros csatlakozóval

26 26

27 Kiegészítők és mosdóasztalok a Franke Water Systems termékkínálatából EXOS. rendszer vonal 27

28 F3 és F5 / / HU / A méret-, konstrukciós- és kivitel-módosítások jogát fenntartjuk Franke Aquarotter GmbH Water Systems Parkstrasse Ludwigsfelde Germany Sales Representative Hungary Ms. Andrea Frank Mobile: franke@frankpontszabo.hu

Automata önelzáró csaptelep AQUA

Automata önelzáró csaptelep AQUA Automata önelzáró csaptelep AQUA AQUA CSAPTELEP AQUA A csapoknak mindig víztakarékosnak, komfortosnak és intelligensnek kell lenniük. Melyek önelzáróak, hidraulikusan vagy elektromos vezérléssel érintésmentesek

Részletesebben

Franke áteresztõ szelep AQUA

Franke áteresztõ szelep AQUA Áteresztõ szelep Franke áteresztõ szelep AQUA AQUALINE-Önelzáró áteresztõ szelep 1/2" kívülfutó csõre, elõkevert vagy hidegvízes bekötés, fagymentes területen, állítható folyásidõ, önelzáró nyomokupak

Részletesebben

Szerelvénytechnológia profiknak

Szerelvénytechnológia profiknak Szerelvénytechnológia profiknak INTELLIGENS MEGOLDÁSOK A HIGIÉNIÁHOZ ÉS VÍZTAKARÉKOSSÁGHOZ Smart Hygiene Solutions. Víztakarékosság - ökológiai és ökonómiai ajánlat Franke új generációjú szerelvényei Még

Részletesebben

Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától.

Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától. Katalógus 2013/2014. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től SCHELL inside. Rendszermegoldások a Specialistától. Szaniter, gáz és fűtés szerelvények 1. sz. üzem: Gyártás, az adminisztrációs- és az oktató központtal

Részletesebben

Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. Egészség iránti felelősség. Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«*

Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től. Egészség iránti felelősség. Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«* Katalógus 2015/2016. Szerelvénytechnológia a SCHELL-től Egészség iránti felelősség Több mint 500.000.000 sarokszelep»made in Germany«* Szaniter, gáz és fűtés szerelvények 1. sz. üzem: Gyártás, az adminisztrációs-

Részletesebben

Fűtés szerelvények Töltő és ürítő szerelvények 7.2 Fűtőtest csavarzatok 7.3 Tartozékok 7.4

Fűtés szerelvények Töltő és ürítő szerelvények 7.2 Fűtőtest csavarzatok 7.3 Tartozékok 7.4 Tartalomjegyzék Termékcsoportok Oldalszám Szaniter kifolyószerelvények Elektronikus mosdó csaptelepek 1.2-1.9 Önelzáró mosdó csaptelepek 1.10-1.12 Önelzáró fali kifolyók 1.13 Mosdó csaptelepek 1.14-1.15

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Hidraulikus vezérlésű csaptelepek Önelzáró szelepek 6 Önelzáró marokkeverők 8 Önelzáró termosztátos csaptelepek 11. Egykaros keverőcsaptelepek 12

Hidraulikus vezérlésű csaptelepek Önelzáró szelepek 6 Önelzáró marokkeverők 8 Önelzáró termosztátos csaptelepek 11. Egykaros keverőcsaptelepek 12 4 Mosdó csaptelepek Mosdó csaptelepek oldal Hidraulikus vezérlésű csaptelepek Önelzáró szelepek 6 Önelzáró marokkeverők 8 Önelzáró termosztátos csaptelepek 11 Egykaros keverőcsaptelepek 12 Csaptelepegységek

Részletesebben

Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem

Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem már több mint 30 éve 2 Egyszerûen minden összhanngban van A technika a kényelem, a külsô és az ár: a Concept 100 esetében egyszerûen minden összhangban

Részletesebben

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség 530260575 egykaros mosdócsap NA 15 KLUDI AMBA Bársonyos szépség Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá;

Részletesebben

Csaptelepek. és kiegészítők. www.radeco.eu. Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től

Csaptelepek. és kiegészítők. www.radeco.eu. Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től Csaptelepek és kiegészítők Nagykereskedelmi árlista Érvényes: 2011 február 14-től Gondolkodjon hoss zú távra! 2 órás SZERVIZ Fedezd fel a szépséget! Érezd a minőség forrását! Az Armatura csaptelepeivel

Részletesebben

Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja

Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja Concept 200 egykaros keverôcsap A forma és funkcionalitás lendületes összhangja már több mint 30 éve 2 Mûszakilag meggyôzô, lendületes formatervezés A házban egyetlen más berendezési tárgyat sem használnak

Részletesebben

Nyilvános helyiségekbe: iskolákba, óvodákba, sportlétesítményekbe, irodaházakba és kulturális központokba. Időtálló szaniter helyiségek.

Nyilvános helyiségekbe: iskolákba, óvodákba, sportlétesítményekbe, irodaházakba és kulturális központokba. Időtálló szaniter helyiségek. Nyilvános helyiségekbe: iskolákba, óvodákba, sportlétesítményekbe, irodaházakba és kulturális központokba. Időtálló szaniter helyiségek. A SCHELL-től. 1.sz. üzem - Gyártás, az adminisztrációs- és az oktató

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

CSAPOK FÜZETE. Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett.

CSAPOK FÜZETE. Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett. Kft CSAPOK FÜZETE Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett. 2045 Törökbálint, TT Ipartelep. Tel: (1) 371-3000 (20) 381-3000 Fax: (1) 371-3009 posta@gyurma.hu www.gyurma.hu

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Karcsú és intelligens. Geberit csapteleprendszer

Karcsú és intelligens. Geberit csapteleprendszer Karcsú és intelligens Geberit csapteleprendszer A Geberit csapteleprendszer a Geberit szerelőelemekkel történő telepítés előnyeit optimálisan használja ki. A falsík előtt mindössze annyi látható, amennyi

Részletesebben

Franke öblítőszelepek

Franke öblítőszelepek Franke öblítőszelepek Franke szerelőpanelek mosdókhoz AQUAFIX SZERELŐPANELEK AQUAFIX Szerelőpanel nemesacél mosdókhoz AQUAFIX-mosdó szerelőpanel nemesacél medencékhez, egylyukas csaptelepekhez, önhordó

Részletesebben

A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással.

A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással. 2 0 09 C SAP T E LE P E K MOFEM_20x20_R090930HU-012.indd 1 2009.09.30. 15:59:25 FORRÁZÁS VÉDELEM A Mofém márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és professzionalitással.

Részletesebben

KLUDI. Fürdőszobai és konyhai szerelvények. Különleges termékek és megoldások 2014

KLUDI. Fürdőszobai és konyhai szerelvények. Különleges termékek és megoldások 2014 Kludikulonlegessegek2014noár_Layout 1 7/2/14 5:50 PM Page 1 KLUDI Fürdőszobai és konyhai szerelvények Különleges termékek és megoldások 2014 326850575 KLUDI OBJEKTA kádtöltô- és zuhanycsaptelep, álló kivitel

Részletesebben

JUNIOR EVO. Jellemzők

JUNIOR EVO. Jellemzők VÍZTAKARÉKOSSÁG FORRÁZÁSVÉDELEM V Í Z KŐ M E N T E S V Í Z M E G TA K A R Í TÁ S JUNIOR EVO 150-0057-00 Jellemzők Basic vízkőmentes zuhanyszett 275-0032-07 ZAJCSÖKKENTÉS NOISE-REDUCTION ZAJCSÖKKENTŐ ELEMEK

Részletesebben

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep Trió zero 10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep 10.7.1/1 Fali mosogató csaptelep 10.4.1/1 Zuhany csaptelep -

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

hansgrohe Novus Mosdócsaptelepek 13.3 oldal Bidécsaptelepek 13.6 oldal Kádcsaptelepek 13.7 oldal Zuhanycsaptelepek 13.

hansgrohe Novus Mosdócsaptelepek 13.3 oldal Bidécsaptelepek 13.6 oldal Kádcsaptelepek 13.7 oldal Zuhanycsaptelepek 13. hansgrohe Mosdócsaptelepek 13.3 oldal Bidécsaptelepek 13.6 oldal Kádcsaptelepek 13.7 oldal Zuhanycsaptelepek 13.10 oldal termékáttekintés Mosdócsaptelepek #71126000* #71123000* #71030000* #71020000* #71140000

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

Starck Classic Egykaros, magasított mosdócsaptelep DN15 pulton álló mosdótálakhoz, króm

Starck Classic Egykaros, magasított mosdócsaptelep DN15 pulton álló mosdótálakhoz, króm Cikkszám Termék megnevezése Nettó listaár 01800180 ibox universal alaptest DN15/DN20 37 575 Ft 01850180 ibox universal alaptest elzárószeleppel 46 845 Ft 02024000 Menetes csatlakozó DN20/DN15, 1 205 Ft

Részletesebben

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019 INFO 3/2019 www.alcaplast.hu PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON OK Flexibilis WC bekötőcső PREMIUM Dupla csonk P155Z, P156Z Felülről tisztítható leeresztők A392C, A504CKM, A507CKM TARTALOM 2 FLEXIBILIS

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

MEDENCE KÖRÜLI FELSZERELÉSEK

MEDENCE KÖRÜLI FELSZERELÉSEK A víz tiszta forrása MEDENCE KÖRÜLI FELSZERELÉSEK LÉTRÁK KESKENY ÉS NAGY ÍVŰ KIVITELBEN Luxus kivitelű létrák AISI-316-os, Standard modellek AISI-304 rozsdamentes acélból, elektorpolírozott felülettel.

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

fejzuhany zuhanyszett kádhoz 1S

fejzuhany zuhanyszett kádhoz 1S 6757805-00 fejzuhany 6775005-00 zuhanyszett kádhoz 1S 154 KLUDI FIZZ KLUDI FIZZ A víz jótékony ereje A modern enteriőrök innovatív megközelítést igényelnek. Lépjen ki a megszokottból: válassza a kerek

Részletesebben

Junior Evo. Vízkőmentes perlátor. Vízmegtakarítás. Zajcsökkentő elemek

Junior Evo. Vízkőmentes perlátor. Vízmegtakarítás. Zajcsökkentő elemek Junior Evo Vízkőmentes perlátor Speciális vízkőmentes perlátor, mely lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít. Vízmegtakarítás A mosdó csaptelep olyan perlátort tartalmaz, mely a vízfogyasztást 5l/percre

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető)

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) Kompakt háromjáratú keverőszelep sorozat sárgarézből, Ø15-50 méretben, 10 bar nyomásig, csatlakozása belső, külső menet vagy roppantó

Részletesebben

Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Innovatív, szerelôbarát

Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Innovatív, szerelôbarát Falon belüli megoldások Új Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Új Innovatív, szerelôbarát BEVEZETÉS 2 KLUDI KLUDI Falon belüli megoldások KLUDI Falon belüli megoldások Egyszerű Univerzális Esztétikus

Részletesebben

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Az egyszerűség művészete Intuitív működés A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre

Részletesebben

Nova Pro kategóriájában a legjobb

Nova Pro kategóriájában a legjobb kategóriájában a legjobb A Nova Pro termékcsalád újdonság, mely a sokéves bestsellert az 1993-tól megvásárolható Nova és Nova Top termékcsaládot váltja fel, melyekből megjelenésük óta több mint 8,7 millió

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Kéziszerszám Katalógus

Kéziszerszám Katalógus Locsolástechnika szórófej, rézfejes kerti kifolyócsap 8876053 állítható sugár; elzárható, 2355 14704M 14705M réz, tömlővéges 1/2 réz, tömlővéges 3/4 1805 2360 pisztolyos szorófej locsoló, leszúrható pulzálós

Részletesebben

KLUDI AMBA. Bársonyos szépség

KLUDI AMBA. Bársonyos szépség Bársonyos szépség Új Visszafogott mégis feltűnő Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá; minden érintése

Részletesebben

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Franke HEAVY-DUTY. HEAVY-DUTY A Franke HEAVY-DUTY termékcsaládja szélsõséges feltételek közötti használatra készült. Kiválóan alkalmazható

Részletesebben

Franke keverő csaptelepek

Franke keverő csaptelepek 104 Franke keverő csaptelepek Szemet gyönyörködtető vízzuhatag A Franke keverő csaptelepek funkcionális kialakításuk révén a mosogató központi darabjai, egyedi formájuknak és kivitelüknek köszönhetően

Részletesebben

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete

KLUDI E2. Tiszta vonalak művészete egykaros mosdócsap NA 15 492970575 KLUDI E2 Tiszta vonalak művészete A gondosan kidolgozott kar minden alkalommal megragadja a tekintetet egy működtető egység egyedülállóan légies megjelenéssel. Finom

Részletesebben

DHC23 Távfűtés-szabályozó

DHC23 Távfűtés-szabályozó Távfűtés-szabályozó 5000. KATALÓGUSLAP TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐK Alacsony konfigurálási és üzembe helyezési költség Előreprogramozott alkalmazások garantálják a gyors és könnyű rendszer indítást Gyári beállítású

Részletesebben

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. szaniter BAVARIA szaniter BAVARIA 50 50cm-es mosdó túlfolyóval és csaplyukkal szélesség: 500mm mélység: 410mm magasság: 170mm rögzítés távolság: 285mm szín: fehér BAVARIA 50cm-es mosdó LECICO50 BAVARIA

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK

KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK ALKATRÉSZPROGRAM ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ SZERELVÉNYEK Jellemzők EGYSZERŰ SZERELÉS GYORS ÉS EGYSZERŰ SZERELÉS Gyors és egyszerű felszerelési rendszer. KÖRNYEZETVÉDELEM ENVIRONMENT PROTECTION KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. szaniter BAVARIA szaniter BAVARIA 50 50cm-es mosdó túlfolyóval és csaplyukkal szélesség: 500mm mélység: 410mm magasság: 170mm rögzítés távolság: 285mm BAVARIA 50cm-es mosdó LECICO50 BAVARIA 55 55cm-es

Részletesebben

A városi sikk. Axor Citterio M 3

A városi sikk. Axor Citterio M 3 A városi sikk. Axor Citterio M 3 4 Axor Citterio M Egy könnyed séta a bevásárlóutcában. Egy látogatás a múzeumban. Egy eszpresszó a főtéren. Aktív, teljes élet az iroda, a kávézó és a loft között. Milánó,

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

ALKATRÉSZPROGRAM. Jellemzők. 10 ÉV ALKATRÉSZELLÁTÁSI GARANCIA A Mofém-Teka csaptelepekre 10 év alkatrészellátást biztosítunk.

ALKATRÉSZPROGRAM. Jellemzők. 10 ÉV ALKATRÉSZELLÁTÁSI GARANCIA A Mofém-Teka csaptelepekre 10 év alkatrészellátást biztosítunk. ALKATRÉSZPROGRAM ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ALKATRÉSZELLÁTÁS ALKATRÉSZPROGRAM Jellemzők SPARE PART PROGRAM ALKATRÉSZPROGRAM A megjelölt termékekhez alkatrészeinket átlátható rendszerben, bliszterezett csomagolásban

Részletesebben

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK A VILLAMOSSÁGI RENDSZEREK ÉS INFORMATIKAI HÁLÓZATOK VILÁGSZINTŰ SZAKÉRTŐJE ÚJ PRACTIBOX NEM KELL TÖBBÉ ELREJTENIE LAKÁSELOSZTÓJÁT

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23

ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23 ZUHANY PROGRAM ZUHANYRENDSZEREK 7 KÉZIZUHANYOK 14 ZUHANYFEJEK 18 ZUHANYSZETTEK 21 ZUHANYRUDAK 22 ZUHANY KIEGÉSZÍTŐK 23 Teka ZUHANY PROGRAM Universe rendszer Állítható vízkőmentes masszázs fejek Nagy vízátbocsátású

Részletesebben

Levegő-víz inverteres hőszivattyú

Levegő-víz inverteres hőszivattyú Levegő-víz inverteres hőszivattyú RENDSZER FELÉPÍTÉSE Levegő-víz hőszivattyú rendszer A Carrier bemutatja az XP Energy a lakossági fűtési megoldást megújító levegő-víz hőszivattyú rendszert. Az energia

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket?

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket? Készen áll, hogy megismerje a Vaillant készüléket? Minden az Ön rendelkezésére áll Ezeket értékelik az ügyfelek Könnyű telepítés Időmegtakarítás a külön rendelhető karbantartó csapkészletnek köszönhetően

Részletesebben

Akciós árlista október 1-jétől Hansgrohe

Akciós árlista október 1-jétől Hansgrohe Akciós árlista 2012. október 1-jétől Hansgrohe Focus Focus E fürdőszobai csaptelepek Egyéni összeállításban, csomagban rendelve: 60 db-tól Egykaros mosdócsaptelep DN15 31700000 26 425 Ft 18 500 Ft 40 db-tól

Részletesebben

Beépítési minták a fürdőszobában. 88 összeállítás

Beépítési minták a fürdőszobában. 88 összeállítás Beépítési minták a fürdőszobában 88 összeállítás Tartalom KLUDI FLEXX.BOXX 4-5 KLUDI ZENTA 6-41 KLUDI BOZZ 42-73 KLUDI OBJEKTA 74-99 KLUDI Q-BEO 100-125 KLUDI BALANCE 126-159 KLUDI AMBA 160-193 KLUDI

Részletesebben

1.2 Geberit AquaClean

1.2 Geberit AquaClean 1.2 Új Tuma Classic WC kerámiára szerelhető berendezés A kényelmes WC-használat érdekében Az altáj vízzel való ápoló tisztításához WC-kerámiákra történő utólagos felszereléshez (az ülőke és WC-fedél cseréje)

Részletesebben

vízvezetékszerelés RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal

vízvezetékszerelés RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal vízvezetékszerelés ALKALMAZÁSI PÉLDÁK RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó, hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal és szifon-

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-13 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-13G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-1350 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM

Teka Magyarország Zrt. MOFÉM TREND2 Mosdó csaptelep Fém leeresztő szeleppel, 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral 150-1301-00 18 200 Ft Leeresztő szelep nélkül, 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral 150-1351-00

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu INFÓ 3/2015 www.alcaplast.hu WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok WC CSATLAKOZÁS flexibilis mandzsetta a kivezető csatlakozásához WC csészék csatlakoztatja

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben

Alkatrészprogram. Falirózsák, takarótányérok. Csatlakozók. Fogantyúk. Perlátorok. Kartusok, felsőrészek, javító készletek. Kifolyócsövek.

Alkatrészprogram. Falirózsák, takarótányérok. Csatlakozók. Fogantyúk. Perlátorok. Kartusok, felsőrészek, javító készletek. Kifolyócsövek. Falirózsák, takarótányérok 114. oldal Csatlakozók 114. oldal Fogantyúk 115. oldal Perlátorok 116. oldal Kartusok, felsőrészek, javító készletek 117. oldal Kifolyócsövek 118. oldal Zuhanyváltók 119. oldal

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

43 47, N 6 515. Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók. Gázellátás a szabadidőjárműben

43 47, N 6 515. Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók. Gázellátás a szabadidőjárműben Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók 43 47, N 6 515 BIZTONSÁGOS GÁZELLÁTÁS? AHOL CSAK SZERETNÉ MonoControl CS és DuoControl CS biztonsági gáznyomás-szabályozó

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

PERFECT TIME ELEKTRONIKUSAN MŰKÖDTETETT ÖNELZÁRÓ CSAPOK

PERFECT TIME ELEKTRONIKUSAN MŰKÖDTETETT ÖNELZÁRÓ CSAPOK PERFECT TIME ELEKTRONIKUSAN MŰKÖDTETETT ÖNELZÁRÓ CSAPOK RENDELÉSI CIKKSZÁM: YS2201 KÖNNYŰ ÉRINTÉSSEL TÖRTÉNŐ AKTIVÁLÁS EXTRA VIZMEGTAKARITÁSI LEHETŐSÉG CSÖKKENŐ FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK STABIL ÉS PONTOS VÍZKIFOLYÁS

Részletesebben

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena Life / Allure Innováció a középpontban 408 Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena mechanizmus - biztonságos - megbízható - korszerű technológia innováció

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Beépített szelepes osztó-gyűjtő rendszerek padlófűtéshez FHF

Beépített szelepes osztó-gyűjtő rendszerek padlófűtéshez FHF Beépített szelepes osztó-gyűjtő rendszerek padlófűtéshez FHF Alkalmazás Az FHF osztó-gyűjtő rendszerek feladata a vízáramlás szabályozása a padlófűtéses rendszerekben. A padlófűtési rendszer minden csöve

Részletesebben

VVG PNEUMATIKUS SZEGECSELŐK

VVG PNEUMATIKUS SZEGECSELŐK VVG PNEUMATIKUS SZEGECSELŐK 1 A több évtizedes tapasztalatnak, a folyamatos optimalizálásnak és továbbfejlesztésnek köszönhetően a sikeres BZ és a VNG sorozat gépei a biztos partnert jelentik az ipari

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

Visszaöblítõ szûrõk. Vízszûrés. Visszaöblítõ szûrõk: AQUA MiniPlus. Elsõsorban háztartási alkalmazásokra megfelelõ finomszûrõ.

Visszaöblítõ szûrõk. Vízszûrés. Visszaöblítõ szûrõk: AQUA MiniPlus. Elsõsorban háztartási alkalmazásokra megfelelõ finomszûrõ. Visszaöblítõ szûrõk Vízszûrés. Visszaöblítõ szûrõk: AQUA MiniPlus. Elsõsorban háztartási alkalmazásokra megfelelõ finomszûrõ. Kis méretének köszönhetõen, szûk helyekre történõ beépítésre is alkalmas. Hideg

Részletesebben

Érvényes: 2011.04.01-től SCHELL Katalógus 2011 árlista 2013.07.05

Érvényes: 2011.04.01-től SCHELL Katalógus 2011 árlista 2013.07.05 Bruttó ajánlott Nettó listaár Cikkszám Megnevezés fogyasztói ár* 00 802 08 99 LINUS zuhanypanel DP-SC-T 803,97 306 314 Ft 00 803 08 99 LINUS zuhanypanel DP-SC-M 739,49 281 746 Ft 00 804 08 99 LINUS zuhanypanel

Részletesebben

Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó.

Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó. Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario. Milliméterpontosan rövidíthető. Határtalanul rugalmas. Akár rövid, akár hosszú, mindenképpen sikeres A Viega

Részletesebben

INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ

INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ INFÓ INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ Nagy örömmel szeretnénk Önöknek bejelenteni, hogy az ALCAPLAST társaság elnyerte a rangos GAIA AWARDS 2014 díjat a Big 5 Dubai kiállításon. Az innovatív termékért való versenyben

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Termék Termékleírás Felület Cikkszám HUF KLUDI ADLON. mosdócsaptelep NA 8. Keresztfogantyú Egylyukas szerelési mód

Termék Termékleírás Felület Cikkszám HUF KLUDI ADLON. mosdócsaptelep NA 8. Keresztfogantyú Egylyukas szerelési mód mosdócsaptelep NA 8 krómozott 510120520 réz 510124520 mosdócsaptelep NA 8 krómozott 510100520 réz 510104520 mosdócsaptelep NA 15 Háromlyukas szerelési mód 1/2" x 1/2" x 300 mm krómozott 510460520 réz 510464520

Részletesebben

Ipari hőfogyasztásmérő programm. Hőmennyiségmérők és rendszertechnika hőszolgáltatóknak és kisközösségeknek

Ipari hőfogyasztásmérő programm. Hőmennyiségmérők és rendszertechnika hőszolgáltatóknak és kisközösségeknek Ipari hőfogyasztásmérő programm Hőmennyiségmérők és rendszertechnika hőszolgáltatóknak és kisközösségeknek Metrima ipari hőfogyasztásmérő rendszer legmodernebb elektronika, magasfokú rugalmasság és átfogó

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Szerelőelemek piszoárokhoz 158. Szerelőelemek WC csészékhez 161. Rögzítőelemek 165

Szerelőelemek piszoárokhoz 158. Szerelőelemek WC csészékhez 161. Rögzítőelemek 165 156 Szerelőelemek öblítőberendezésekhez oldal Szerelőelemek piszoárokhoz 158 Szerelőelemek WC csészékhez 161 Rögzítőelemek 165 Öblítő szerelőelemek 157 Szerelőelemek piszoárokhoz AQUAFIX szerelőpanel a

Részletesebben

!Az üzemeltetés víz bekötése nélkül nem lehetséges.

!Az üzemeltetés víz bekötése nélkül nem lehetséges. 46 INNOVATIVE ÖFEN UND HERDE SEIT 1854 Központi fűtés kandallóval a környezet kímélése érdekében. A vízteres kandallókkal egyszerre valósítható meg a kandalló kellemes melege és a központi fűtés hatékonysága.

Részletesebben