ÚJ! ÚJ! Ónodi Eszter a Solanie ÚJDONSÁGOK, MELYEKRŐL NEM ÉRDEMES LEMARADNI. Szépségnagykövete

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJ! ÚJ! Ónodi Eszter a Solanie ÚJDONSÁGOK, MELYEKRŐL NEM ÉRDEMES LEMARADNI. Szépségnagykövete"

Átírás

1 DONSÁGOK, MELYEKRŐL NEM ÉRDEMES LEMARADNI! SO23016 Bőrfrissítő tisztító arcmaszk SO23017 Antioxidáns tisztító arcmaszk A bőr alakját könnyen felvevő folyékony textúra Gyors szilárduló formula Könnyen eltávolítható forma 125ml-es extra gazdaságos kiszerelés ár: 899 Ft Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Magyarország egyik leglátogatottabb tanfolyamkörútja idén ősszel újraindul! SO10901 Solanie Mangó-Rizs AHA radír 30ml SO10906 Solanie Papaya-Mangó dinamizáló gélmaszk 50ml! Csatlakozz te is a fejlődni akaró szakemberek népes táborához és tanulj a budapesti nagytanfolyamok hangulatával 1 nap alatt 3 miniképzésünkön.

2 WORLD OF BEAUTY 2018 ŐSZ Magyarország egyik leglátogatottabb tanfolyamkörútja idén ősszel újra indul! Csatlakozz te is a tanulni és fejlődni vágyó szakemberek közösségéhez az ország nagyvárosaiban és sajátítsd el az aktuális szépségtrendeket szakértőinktől. 3 teljes értékű téma 1 nap alatt A World of Beauty jól megszokott 3 miniképzésén vehetsz részt amennyiben ellátogatsz rendezvénysorozatunkra. A budapesti nagy tanfolyamok miniképzésein megismerheted az egyes témakörök elméleti és gyakorlati tudásanyagát és a helyszínen konzultálhatsz oktatóinkkal, ha kérdéseid lennének még. Témák, melyek először a World of Beauty-n mutatkoznak be Tanfolyamkörútunk történetében először most olyan képzésekre jöhetsz el, melyekkel addig sehol máshol nem találkozhattál. Témáinkat őszi újdonságainkból válogattuk össze, hogy még inkább aktuálisak és számodra érdekesek legyenek. PROGRAM: Új Solanie MezoPeptid sorozat: Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül Forradalmasítsd kozmetikai kezeléseid a Solanie MesoPeptid sorozatával, mellyel a bőrproblémákhoz igazított speciális 3-as Peptid formulákkal a tűs mezoterápiához hasonló hatékonysággal dolgozhatsz Előadó: Valiskó Mária Új Long Lashes Lifting technika: a tökéletesen ívelt pillákért Vezesd be szalonszolgáltatásaid közé a Long Lashes varázslatos szempilla lifting technikáját, mellyel nem csak a hosszú, de a rövid szálakkal rendelkező vendégeid szempilláit is megemelheted. Előadó: Kovács Nelli Légy divatdiktátor: NOTE 2018 sminktrend Fedezd fel a NOTE őszi trendszíneit, hogy a szezon legvarázslatosabb időszakában is profikhoz mérten készítsd el hétköznapi, vagy alkalmi sminkjeidet. Előadó: Sok Csaba MINDEN REGISZTRÁLÓNAK AJÁNDÉK A rendezvényre regisztrálók 3db Solanie alginát maszkot kapnak ajándékba, melyet a helyszínen vehetnek át. NE FELEDD, HA KIMARADSZ, LEMARADSZ! Regisztráció hamarosan a oldalon Tudtad-e hogy fejlődni csak a mindennapi rutinból kilépve tudsz? Helyszínek: Eger október 29. Szendrei Kft. Susányi Andrea 06-20/ , 06-36/ Székesfehérvár november 5. Kállai Kft. Gyenei Éva: 06-22/ , 06-22/ , 06-70/ Békéscsaba november 12. Új szépségforrás 06-66/ Sopron november 19. Jázmin Fodrászkellék Kft / Királyné Márkus Erika 06-70/ Szeged november 26. Biofitt egészségtár 06-62/ Miskolc december 3. Capelli Kft / , 06-20/ Részvételi díj: Ft, mely teljes egészében levásárolható az előadások alatt bemutatott termékekre. Regisztráció a oldalon, vagy az adrienn.jablonszki@alveola.hu címen illetve az eseményt szervező viszonteladó partnereknél.

3 JÖN A 3x PEPTID A TITOK HAMAROSAN VALÓSÁGGÁ VÁLIK! Tűnélküli mezoterápiás hatás, melyre mindig is vágytál A vendégeid egy bizonyos százaléka sosem próbálja ki dermarolleres és dermapenes kezeléseid a tűktől való idegenkedés miatt. De ez az állapot könnyen megváltoztatható amennyiben a Solanie legújabb most még titkos sorozatát hívod segítségül. A márka új termékcsaládja ugyanis speciális hatóanyaghordozó rendszerén és peptid összetevőin keresztül a mezoterápia hatékonyságát kínálja a tűnélküli kezelések kényelmével. Forradalmasítsd kozmetikai kezeléseid és vendégeid otthoni bőrápolását. Forradalmi NNR technológia Legújabb termékcsaládunk különös utazásra invitál a bőrápolás világában. A NNR technológiára épülő hordozó rendszer a bőr természetes hatóanyagfelvevő képességét kihasználva biztosítja, hogy a termékekben megtalálható peptidek a bőr mélyebb rétegeibe szívódjanak fel és ott hassanak, ahol a bőrproblémák szempontjából a leginkább szükség van rájuk. 3-as peptid-komplexek a tökéletes hatásért Tűszúrás nélkül, a tűszúrás mélységében. A bőrápolásra alkalmazható peptidek közül egy is jutalom a bőr számára. Három egyszerre, egy időben alkalmazva pedig olyan értékes kincs, mely csak ritkán adatik meg a kozmetikai kezelések során. Vendégeid bőrproblémáinak orvoslásához olyan peptid-komplex újdonságokat alkalmazhatsz, melyeket szakértőink állítottak össze az adott bőrtípus kezeléséhez leginkább illő 3 peptid kombinálásával. A bőrproblémák gyökerére fókuszálva, a hatást szinergiában maximalizálva. Termékkombinációk, melyekkel a hatékonyságot csúcsra járathatod Legújabb luxus kozmetikai sorozatunkat úgy alkottuk meg, hogy az első lépéstől az utolsóig a kezelés hatékonysága és vendégeid kényelme legyen a fókuszban. A bőr finom hámlasztásához és átjárhatóságának fokozásához alkalmazható enzim peeling, a bőrproblémák kezelését tökéletessé tévő, 3 peptidből álló komplexek és a bőrbarriert újraépítő és a hatóanyagok hasznosulását támogató booster-in krém három lépésben maximalizálja kezeléseid hatékonyságát. Mindezt úgy, hogy vendégeid bőre a szakmai gondossággal összeválogatott, szinergens hatásmechanizmussal szépül, fiatalodik. 3 egyszerű lépéssel, melyet játszi könnyedséggel elsajátíthatsz.

4 NOTE ALAPOZÓK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN KREATÍV SMINKKOLLEKCIÓ PROFIKNAK 2+1 akció Vásárolj 2db NOTE mono szemhéjpúdert, és a 3.-at ajándékba adjuk! Mono szemhéjpúder ár: 2798 Ft/2db ajándék értéke: Ft NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT NT Új! Új! NT50084 NOTE make up ecsettartó öv Derékra csatolható ecettartó táska, melybe 14db ecset fér el. bevezető ár: Ft NT50174 NOTE sminkszivacs bevezető ár: Ft Vásárolj egy NOTE detox and protect alapozót és megajándékozunk egy 04-es Full coverage folyékony korrektorral! Detox and Protect pumpás alapozó 35ml Rendkívüli fedőképességgel bíró alapozó, köszönhetően értékes összetevőinek, úgy, mint: édes mandula olaj, élesztő, és E-vitamin. Védőréteget képezve óvja az arcbőrt a szabadgyökök és a káros környezeti hatások ellen. Különösen a stresszes, fáradt, érzékeny, ragyogást vesztett bőrre. alapozó ár: Ft ajándék értéke: Ft ajándék NT BÉZS NT NATÚR BÉZS NT KÖZÉP BÉZS NT HOMOK NT MÉZ-BÉZS NT SÖTÉT-MÉZ NT BARACK NT NAPBARNA NT KÖZÉP HOMOKSZÍN

5 ÉRZÉKI SZÍNEK NEKED ÉS VENDÉGEIDNEK KREATÍV SMINKKOLLEKCIÓ PROFIKNAK -20% NT CSILLAGPOR NT LÁGY MÉZ NT CARAMEL TORTA NT KÁVÉ NOTE terracotta púder A bőr természetes színtónusát felerősítő terrakotta púder. A formulában lévő makadámia olaj segít megvédeni az öregedésgátló palmitolsavat, valamint a faggyú- és hidratációs szinteket is, ezáltal fenntartva a bőr nedvességét. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft NOTE QUATTRO SZEMHÉJPÚDEREK 15% KEDVEZMÉNNYEL! NT BÉZS NT BRONZ NT LAZAC NT SMARAGD -15% NT LILA NT KÉKES SZÜRKE NT ACÉLKÉK NT FEKETE NOTE szemhéj színező ceruza Szemhéj színező ceruza a szemhéjpúderek színező hatásával. Attraktív árnyalataival, selymesen puha textúrájával látványosan emeli ki a szemeket. Rendkívül tartós, precíziós használatával a festék nem folyik szét, nem hagy foltot, illetve nem ül be a ráncokba. bevezető ár: Ft ajánlott fogyasztói ár: Ft Most minden NOTE luminous silk compact púder 25% kedvezménnyel a Tied lehet! Luminous silk compact púder eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Quattro szemhéjpúder Változatos színvilágával elegáns, kifinomult megjelenést biztosít. A formulában lévő E-vitamin védelmet nyújt a szemhéj finom bőrének a szabadgyökök ellen. Használatával nagyon különböző véghatások érhetőek el: gyöngyházas, matt és selymes. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft NT NT NT NT BÉZS NT NATÚR BÉZS NT KÖZÉP BÉZS NT HOMOK NT MÉZ-BÉZS NT SÖTÉT-MÉZ NT BARACK NT NAPBARNA NT NT NT

6 STEP BY STEP NYÁR UTÁNI BŐRREGENERÁCIÓ SZŐLŐ-HIALURON TO COMPLEX SOROZATTAL Ha nem szeretnéd, hogy bőrödön idő előtt apróbb ráncok jelenjenek meg, vagy veszítsen rugalmasságából, akkor a nyári napozás után alapos bőrregenerációra van szükséged. A napsütés bőrünket stresszessé, megviseltté teheti, mindamellett, hogy szárítja és roncsolja annak rugalmasságáért felelős elasztikus rostokat. Az UVA sugarak felelősek a bőr azonnali barnulásáért és a bőrpírért is, viszont hiába a bronzbarna bőr, ha a legbelül lezajló kémiai és biológiai folyamatok már nehezen vagy egyáltalán nem regenerálható károsodást okoztak. Az UVB sugarak összefüggésbe hozhatóak a különböző rossz indulatú bőrelváltozások (basiloma, melanoma, stb.) kialakulásával, viszont ezen sugarak nélkülözhetetlenek a D-vitamin termelődéshez. Az UVC sugarak gyakran okozhatják a bőr kései pigmentációját, valamint felső rétegeinek megvastagodását. Mindhárom fényhullámhossz intenzíven terheli a bőr immunrendszerét, befolyásolja külső megjelenését illetve belső állapotát. A bőrtípusoknak megfelelő fényvédelemmel számos problémát előzhetünk meg, azonban a napozás utáni bőrpírt, megvastagodott szaruréteget illetve a vizet és ásványi anyagot veszített bőrt nehezen lehet regenerálni, kezelni, így az elvesztett értékes hatóanyagokat pótolni kell. A nyár utáni bőrregenerációban ideális segítőd lehet a Solanie legújabb Szőlő-hialuron sorozata, mely amellett, hogy védi a bőr sejtjeit a káros környezeti hatásoktól speciális TO Complex -e révén segít helyreállítani a bőr törékeny szerkezetét és annak hidratációját is. 1 Letisztítás SO21703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 500ml ár: Ft 2 Peeling SO21704 Szőlő-hialuron mechanikai peeling 125ml ár: Ft 3 Tonizálás SO21702 Szőlő-hialuron hidratáló tonik 500ml ár: Ft 5 Masszázs SO21708 Szőlő-hialuron masszázsmaszk 100ml ár: Ft 4 Ultrahang SO21700 Szőlő hialuron ráncsimító szérum 15ml ár: Ft 6 Befejezés SO21705 Szőlő-hialuron krémgél TO Complex-szel 125ml ár: Ft

7 AKCIÓK Hidratálj, regenerálj, vitalizálj! Kihagyhatatlan nyár utáni hatóanyag bombák! Tápláló pakolások extra gyógynövény-, gyümölcs és alga tartalommal. -15% -15% SO20905 Marinalga fitomaszk 250ml Regeneráló, normalizáló, kiegyensúlyozó, öregedő bőrök újraépítője. Elősegíti a sejtek megújulását, fokozza az anyagcserét. Az ásványi anyagok, nyomelemek vitaminok, esszenciális aminosavak és szénhidrátok feszesítik és feltöltik a bőrt. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft SO20906 Papaya Mangó dinamizáló gélmaszk 250ml A maszk gyümölcssavakban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag, bőrélénkítő, frissítő-dinamizáló hatású. A megvastagodott hámot vitalizálja, hidratálja, üdévé varázsolja. Energia és vízhiányos bőrök kezelésére ajánljuk. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -15% TÖKÉLETES HIGIÉNIA A KOZMETIKÁKBA ÉS OTTHONRA SO23015 Solanie kéz- és bőrfertőtlenítő spray ár: 899 Ft Baktériumok és gombák ellen Kéz- és bőr fertőtlenítés SO20904 Multi-fruits fitomaszk 250ml Magas vitamintartalma vitalizálja a bőrt. Az ásványi sók, nyomelemek, gyümölcssavak, tonizáló, hámképző, hidratáló hatásúak. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, laza kötőszövetű, energiaszegény bőrre. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft SO00001 Tanulóknak vizsga szett ár: Ft SO00003 Induló csomag korpás és olajos szeboreás bőrre ár: Ft SO00004 Induló csomag alipikus bőrre ár: Ft SO00005 Induló csomag érzékeny bőrre ár: Ft SO00009 Gyakorló csomag ár: Ft *bővebb információ a SO10918 Solanie Bőrjavító színezett korrektor 15ml Tökéletesen fertőtleníti, nyugtatja a bőrt, normalizálja a faggyúképződést. Gátolja az aknét okozó baktériumok életműködését. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Indítsd vállalkozásod gazdaságosan, gyakorolj vagy készülj vizsgádra a Solanie támogató csomagjaival! Kedvezményes csomag árak. 99,9%-os védelem

8 SIKERTÖRTÉNETEM A SOLANIE-VAL Az előző Color and Care magazinok hasábjain már találkozhattatok a Solanie partnerprogramjában résztvevő, szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtó sikeres kozmetikusokkal. Mostani számunktól kezdve külön oldalt szentelünk nekik, hogy bepillantást nyerhessetek a sikerükhöz vezető út lépéseibe és motivációjukba, mellyel a legjobbat nyújtják a hétköznapok során. Varga-Kovács Dóri 2016-ban az elsők között csatlakozott partnerprogramunkhoz és példaértékű munkájával, csodálatos kozmetikájával, a Solanie iránti elkötelezettségével azóta is sikert sikerre halmoz. Mióta dolgozol kozmetikusként? Gyermekkori álmomat valóra váltva 2001-ben végeztem kozmetikusként, majd 2004-ben lettem a szakma mestere. A szépségipar iránti elkötelezettségemmel egy pillanatra sem tértem le a pályáról, mert imádom, amit csinálok! Imádom, hogy a vendégeimet megszépíthetem. Mi a legfontosabb elv ami vezeti a munkásságod? A kozmetikus Dóri és az üzletasszony Dóri tudatos szétválasztása. Kozmetikusként mindkettőnek meg kell felelni, a szakmai és üzleti célokat azonban jól el kell különíteni. Ezek után pedig maradéktalanul hinni abban amit csinálunk, hogy aztán a céljaink az alázatos munkával megvalósuljanak. Mindezt őszinte, tiszta szívvel. Miért választottad a Solanie termékeket? Amikor 2014-ben elindítottam a saját vállalkozásom a mesterem javaslatára próbáltam ki a Solanie-t. Olyan terméket kerestem, melyben maradéktalanul megbízhatok, amit saját magam is szívesen használok és őszintén tudom ajánlani a vendégeimnek is. Fontos szempont volt az is, hogy ne csak szakmailag kapjak támogatást, hanem a márka aktív reklámtevékenysége révén az utcáról is érkezzen vendégigény. Nagyon ügyes értékesítő vagy. Mi a titkod? Minden kezelés után, az otthoni ápoláshoz személyre szabottan ajánlom, a lakossági termékeket. Nincs nagy titok. Egyszerűen a megfelelő pillanatban elmondom, hogy milyen hatóanyagokat használok és azok miben segítik a szépülést. Nem félek információt adni és ezáltal eladni. Az emberek szeretik, ha hozzáértő, hiteles szakembertől vásárolhatnak. Ha olyan szakemberekkel találkoznál, akik most állnak márkaválasztás előtt, akkor mit tanácsolnál nekik? Válasszanak olyan termékcsaládot és céget akivel könnyű együtt dolgozni. A termékek legyenek könnyen beszerezhetőek és szakmailag megalapozottak. Legyen lehetőség a tudás folyamatos bővítésére és legyen egy olyan szakmai közösség, ahol nyíltan lehet beszélni a sikerekről, de a kudarcokról is. A márka pedig láthatóan legyen jelen a piacon. A Solanie partnerprogramjának aktív részese vagy. Mit szeretsz ebből a leginkább? Számomra a legfontosabb, hogy a márka része vagyok. Együtt fejlődöm vele nem csak szakmailag, de üzletileg is. Részt vehetek a tanfolyamokon, partnertalálkozókon. Meghallgatnak, kíváncsiak a véleményemre. Hónapokkal azelőtt kipróbálhatom az újdonságokat, mielőtt megjelennek. Úgy gondolom ez kiváltságos helyzet. Amennyiben egy gondolatot megoszthatnál a feltörekvő generációval mi lenne az? Hiszem, hogy jó időben kell jó helyen lenni. De az időt és a helyet neked kell kiválasztani.

9 FROTTÍR, ÉS EGYSZERHASZNÁLATOS TERMÉKEK AKCIÓBAN -21% FRO587 Ágytakaró 60x800cm (perforálva) eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO598/FRO599 Nitril kesztyű M/S - 100db (korall púdermentes) eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO Törölköző 40x50cm egyszerhasználatos 50db eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO669 Kozmetikai kendő dobozban eredeti ár: 339 Ft akciós ár: 299 Ft FRO2258/A Színes törölköző 40x70cm 20db/csomag - korall eredeti ár: 899 Ft akciós ár: 749 Ft FRO2258/T Színes törölköző 40x70cm 20db/csomag - terracotta eredeti ár: 899 Ft akciós ár: 749 Ft FRO Lepkemintás kendő 40x70cm egyszerhasználatos; 20 db/csomag eredeti ár: 889 Ft akciós ár: 749 Ft FRO567 Egyszerhasználatos beterítőkendő eredeti ár: 58 Ft akciós ár: 48 Ft -25% -25% FRO Fejpánt egyszerhasználatos 100db eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO Sapka egyszerhasználatos 100db eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO Tanga egyszerhasználatos 100db eredeti ár: Ft akciós ár: Ft FRO Bugyi egyszehasználatos 100db eredeti ár: Ft akciós ár: Ft VÁLOGASS VÁLTOZATOS MÉRETŰ TÉGELYEINKBŐL ÉS TEDD NÉPSZERŰVÉ KEZELÉSEIDHEZ HASZNÁLT KOZMETIKUMAID VENDÉGEID KÖRÉBEN IS! TÉ1016 Tégely 10ml víztiszta ár: 99 Ft TÉ9535 Tégely 30ml víztiszta ár: 138 Ft TÉ9537 Tégely 50ml víztiszta ár: 150 Ft TÉ9531 Tégely 100ml víztiszta ár: 168 Ft

10 DONSÁGOK ÉS AKCIÓK SZÍNEZZ! MÉG NEM TALÁLTAD MEG A SZALON MUNKÁDHOZ TÖKÉLETESEN ILLŐ SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉKEKET? Ne keresgélj tovább, hanem válaszd a RefectoCil professzionális színező termékeit! Karton akciónkban ugyanis az év legjobb árán juthatsz most hozzájuk! RE Grafitszürke szempillafesték 15 ml RE Gesztenyebarna szempillafesték 15 ml RE Természetes barna szempillafesték 15 ml RE Mélykék szempillafesték 15 ml RE Világosbarna szempillafesték 15 ml RE Kékesfekete szempillafesték 15 ml RE Szemöldökszőkítő 15 ml RE Fekete szempillafesték 15 ml RE Vörös szempillafesték 15 ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft/db GÖNDÖRÍTS! TÖKÉLETESEN ÍVELT, VAGY SZEXIN MEGEMELT SZEMPILLÁID NEM CSAK MESTERSÉGES SZÁLAKKAL LEHETNEK. Hanem a RefectoCil Eyelash Curl és legújabb Eyelash Lift szettjeivel is, extrém rövid idő alatt. Próbáld ki trendi szemöldökformázó csomagjainkat, melyek 36 kezeléshez elegendő alapanyagot biztosítanak. RE RefectoCil EyeLash Curl Kit szempilla dauer szett ár: Ft Új! RE RefectoCil szempilla lifting szett 36 kezeléshez ár: Ft ÁPOLJ! NEM TUDOD, HOGY EGY PROFIN MEGFESTETT SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK MITŐL LESZ EXTRÉM TARTÓS? A válasz pedig egyszerű: megfelelően táplált szempilla és szemöldök szálaktól, melyek tovább zárják magukba a színező pigmenteket. Böngészd át ápoló termékeink és használd őket mindennapos munkarutinodhoz. Új! RE05877 Szempilla ápoló és színvédő zselé eredeti ár: Ft akciós ár: Ft RE05784 Szempilla ápoló olaj eredeti ár: Ft akciós ár: 879 Ft RE05912 Szempilla növesztő gél bevezető ár: Ft

11 MEZOTERÁPIÁS HATÓANYAGOK MINDEN KOZMETIKAI BŐRPROBLÉMÁHOZ A MEZOTERÁPIÁS SZEZON ELKEZDŐDÖTT Készülj fel az őszi téli mezoterápiás kezelésekre speciális hatóanyag-koktél ajánlatainkkal. A szakértőink által összeválogatott csomagok egy bőrproblémához kapcsolódó ideális hatóanyagkombinációkat rejtik. Mindezt kedvezőbb áron, mintha külön-külön vásárolnád meg az ampullákat és fiolákat. BC ROSACEA KEZELŐ KOKTÉL BC Rutin&Melilot ampulla 2 ml BC Polyvitamins, Multivitamin ampulla 2 ml BC Asian Centella, ampulla 2ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC ALAKFORMÁLÓ KOKTÉLCSOMAG BC Phosphatidylcholine 5 ml BC Koffein ampulla 2 ml BC Adipo fiola 5 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC NEDVESSÉGPÓTLÓ KOKTÉL BC Biotin, H-vitamin ampulla 2 ml BC Hialuronsav 2% fiola 3% BC Dexpanthenol, B5-vitamin ampulla 5 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC BŐRFESZESÍTŐ KOKTÉL BC Hialuronsav 2% fiola 3ml BC A-vitamin ampulla 2ml BC Argireline ampulla 2 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC RÁNCKEZELŐ KOKTÉL BC Aminosav ampulla 2 ml BC Hialuronsav fiola 2% 3 ml BC Organikus szilicium +DMAE ampulla 5 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC PIGMENTFOLT KEZELŐ KOKTÉL BC Glikolsav almpulla 2 ml BC Gluthation fiola 5 ml BC C-vitamin ampulla 5 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC HEGKEZELŐ KOKTÉL BC Glikolsav ampulla 2 ml BC DNA, DNS ampulla 2 ml BC ECQ10 újrastrukturáló fiola 3 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft BC SZEBORREA KEZELŐ KOKTÉL BC Hialuronsav ampulla 0,8% 2 ml BC Asian centella tigrisű ampulla 2 ml BC Biotin ampulla 2 ml eredeti ár: Ft Akciós ár: Ft MEZOTERÁPIÁS KRÉMEK OTTHONI ÁPOLÁSHOZ -47% -44% -47% BC MesoAge hialuronsavas gél 40ml BC MesoVita vitaminos krém 40ml BC MesoBlanche világosító krém 40ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft

12 AKÁR 6 HÉT TARTÓSSÁG VIBRÁLÓ SZÍNEK Próbáld ki a JimJams többször használatos szilikon szemalátétjeit most akciós áron! JI1010 JI1011 JI1012 JI1024 JI1020 JI1026 JI1022 Fekete szemalátét JI1023 Szürke szemalátét eredeti ár: Ft akciós ár: Ft A többször használatos szemalátétek megkönnyítik munkád és gazdaságos felhasználást biztosítanak a szempilla és szemöldökfestés során. Könnyen tapadnak, így festés előtt egyszerűen csak a bőrfelszínre kell helyezned őket. Használat után pedig langyos vízzel letisztítanod. Az alátéteket kb. 100 alkalommal használhatod. VÁLASZD ŐSZI/TÉLI ANTI-AGING ÉS FELTÖLTŐ KEZELÉSEIDHEZ AZ ALVEOLA TŰS MEZOTERÁPIÁS ESZKÖZEIT! Kozmetikai alkalmazási területek, melyeken a tűs mezoterápia segítségedre lehet: Kollagén termelés élénkítése - bőrfeszesítés Hatóanyag bevitel Ráncok mélységének csökkentése Tág pórusú bőr kezelése Bőröregedés késleltetése Aknés hegek és gyulladások mérséklése JimJams festékek Grafit Barna Világosbarna Kékesfekete eredeti ár: 999 Ft akciós ár: 899 Ft Fekete Gesztenyebarna MEZOPEN KONTROLLÁLT SZÚRÁSI MÉLYSÉG TOVÁBBFEJLESZTETT TŰ MINŐSÉG ALACSONY MŰKÖDTETÉSI KÖLTSÉG RÖVIDEBB KEZELÉSI IDŐTARTAM HOSSZÚ ÉLETTARTAM -25% SO SOLANIE MEZOPEN SZETT KEZDŐCSOMAG TARTALMA: 1db SO22020 Solanie mezopen 3db PD801 Aloe Vera maszk 3db HAZÉ1056 Steril kesztyű 1db BC BASE feltöltő koktél fiola 3ml 1db BC Argirelin ampulla 2ml 1db BC Organikus szilicium ampulla 2ml 1db BC Hialuronsav 0,8% ampulla 2ml Listaár: Ft Akciós csomag ár: Ft

13 DONSÁGOK, LIMITÁLT KIADÁSÚ TERMÉKEK Az idei ősz fő meghatározó vonala a csillogó, fémes hatású kiegészítők. Ez igaz a sminkekre is, hiszen nem csak a szemhéjpúderekben, de a rúzsokban, pirosítókban is megjelenik. A Malu Wilz újdonságaiban visszaköszön az őszi hangulat, vezető szerepet tölt be a burgundi vörös, lila, a barnás és nude árnyalatok, melyek mind a természetet idézik. MA Volume szempillaspirál Innovatív kialakítású, puha, flexibilis fejű, extra feketén pigmentált szempillaspirál. Dúsít és hosszabbít, a pillákat a tövektől egészen a végükig maximálisan bevonja, már egy applikációval is. ár: Ft Új! MA Volume szempillaspirál bázis Hidratáló, ápoló szempillaspirál bázis, mely a pillák teljes felületét bevonva tökéletes alapot ad a spirálnak. ár: Ft MA422.x Ajakrúzs Tartós, hidratáló ajakrúzs. ár: Ft szín MA474.x Metallic Matt szájfény Hosszantartó, extra pigmentált, mattra száradó, fémes, metálos hatású szájfény. Könnyű, géles textúrája nem nehezíti el az ajkakat, ápoló összetevői pedig hidratáló hatásúak. ár: Ft MA4377.x Soft Eye Styler Precízen használható, satírozható szemceruza. ár: Ft szín MA4757.x Tartós szemhéjszínező ceruza Erősen pigmentált, tartós, vízálló szemhéjszínező ceruza. ár: Ft szín MA Szemhéjpúder MA Szemhéjpúder ár: Ft szín MA Pirosító ár: Ft MA444/x

14 AKCIÓK MA452.x Velvet Touch alapozó Hialuronsavat tartalmazó alapozó, tökéletesen eltünteti az apró ráncokat, bőrhibákat, megszűnteti az arc csillogását. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft % MA46998 Ajakecset MA456/x Perfekt finish utántöltő Magas fedőképességű alapozó krém, minden bőrtípusra. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft MA46989 Alapozóecset (macskanyelv) MA46992 Pirositó ecset MA46991 Púderecset por és kompakt púderhez MA46981 Satin alapozó ecset MA46995 Szemhéjpúder árnyékoló ecset MA46993 Szemhéjpúder ecset (nagy) MA46994 Szemhéjpúder ecset (kicsi) MA46997 Szemkihúzó ecset MA47000 Szemöldökformázó ecset MA46996 Szemhéjpúder applikátor -30% MOST MINDEN ECSETRE -15% MA4390 Szemhéjpúder alapozó eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -15% MA órás szempillaspirál eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -10% -20% MA445.x Kontúr púder eredeti ár: Ft akciós ár: Ft MA47503 Fix n Fresh sminkfixáló spray eredeti ár: Ft akciós ár: Ft MA47577 Hot Summer csillámos fluid 15ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft KEDVEZMÉNY eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -20% MA46998 MA46989 MA46992 MA46991 MA46981 MA46995 MA46993 MA46994 MA46997 MA47000 MA46996

15 VISSZAUTASÍTHATATLAN GYANTA AJÁNLATOK -33% AW9044 Normál gyantapapír 20db eredeti ár: 189 Ft akciós ár: 169 Ft AW9042 Normál gyantapapír 50db eredeti ár: 449 Ft akciós ár: 299 Ft AW904 Prémium Tekno extra gyantapapír 70m ár: Ft AW9046 Prémium Tekno extra gyantapapír 100db ár: 999 Ft -20% AW9081 Evolution mono gyantamelegítő eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -29% AW9083 Executive trio gyantamelegítő eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -21% AW9084 Executive kombi gyantamelegítő eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW80008 Mini Multi Pro gyantamelegítő eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -21% -21% AW9001 Hagyományos sárga konzervgyanta 800ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9001/ELA-TI Elasztikus TiO2 konzervgyanta 800ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9001/ELA-YE Elasztikus sárga konzervgyanta 800ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9401 Intim konzervgyanta 400ml ár: Ft AW9066/S Hagyományos koronggyanta 500g eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9066/CSO Hagyományos csokis koronggyanta 500g eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9064/ELA-TI Elasztikus TiO2 koronggyanta 1kg eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9064/CSO Hagyományos csokoládés koronggyanta 500g ár: Ft

16 VISSZAUTASÍTHATATLAN GYANTA AJÁNLATOK ALAP GYANTAPATRONJAINK KIEMELT KEDVEZMÉNNYEL! Vásárolj AW9005 sárga, AW9006 azulénes, vagy AW9007 Titándioxidos széles görgőfejes gyantapatronjainkból egy kartonnal (24db) és most 299Ft-os darabáron viheted haza őket. akciós ár: eredeti ár: 399 Ft 299 Ft -24% AWPR Prémium Klorofillos elasztikus gyanta tégelyben 700ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AWPR Prémium Argán elasztikus gyanta tégelyben 700ml eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AW9020, AW9021, AW9022 Colophonium mentes gyantapatronok fej nélkül 75ml eredeti ár: 439 Ft akciós ár: 334 Ft -20% AWPR Prémium Klorofillos gyantapatron 80ml eredeti ár: 295 Ft akciós ár: 275 Ft AWPR Prémium Cinkoxidos gyantapatron 80ml eredeti ár: 295 Ft akciós ár: 275 Ft AWPR Prémium Argános gyantapatron 80ml eredeti ár: 295 Ft akciós ár: 275 Ft AW9709 Szőrbenövést megelőző spray 100ml eredeti ár: 990 Ft akciós ár: 792 Ft

17 KEZELŐGÉP ÖSSZEÁLLÍTÁSOK AE503021S Modular kezelőgépállvány gőzölővel, nagyítós lámpával, törölköző melegítővel Modular sorozat: minden ami az arckezelésekhez kellhet -20% AE50311A Modular Hidroabráziós készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE50312A Modular 2 fejes ultrahangos készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft A készülékek külön vásárolhatók. Az Alveola legújabb Modular termékei a szabadon variálhatóság kényelmét nyújtják maximálisan felhasználóbarát arckezelő funkciók mellett. A sorozatba tartozó elektrokozmetikai készülékekből igény szerint állíthatjuk össze kezelőgép tornyunkat, melyet a kis helyigényű, energiatakarékos AE503021S alap állványon helyezhetünk el. Az állvány a készülékek tárolása mellett egy nagyítós lámpát, egy digitális gőzölőt és egy törölköző melegítőt is tartalmaz. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE50314A Modular VIO készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -24% AE50319A Modular gyémántfejes dermabráziós készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE50332 Modular Plus 4 az 1-ben multifunkciós készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE50337 Modular Plus 3 fejes ultrahangos készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -20% AE50338A Modular Plus Kavitációs ultrahang készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -22% AE50334 Modular Plus Kombi UH peeling és gyémántfejes dermabrázió eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE503052S Modular Plus kezelőgépállvány gőzölővel és nagyítós lámpával Modular Plus sorozat: az arc- és testkezelések teljes skálájával Az Alveola új Modular Plus kezelőgép tornya és az ahhoz szabadon összeválogatható kezelőgépek a kompromiszszumokat nem tűrő felhasználóknak készültek. Az arc és testkezelésekhez ideális eszközökből felépíthető kezelőgép állvány teljesen a kozmetikusok igényeire szabható magas minőség és kiemelkedő funkciók mellett. A sorozat alapját az AE503052S állvány adja, melyen alaptartozékként nagyítós lámpát, és digitális gőzölőt is tartalmaz. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft

18 KEZELŐGÉP ÉS KEZELŐÁGY AKCIÓK AE Nyár utáni Argán őssejtes bőrfiatalító csomag AE50110 Kézi VIO készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -25% -19% AE Üvegpolcos eszközkocsi lámpatartóval eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE5006 Akkumulátoros kézi -23% ultrahangos készülék eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -28% AE Háttámlás gurulós forgózsámoly eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Csomag ár: Ft KEZELÉS LÉPÉSEI: Letisztítás SO10910 Lágy lemosóhab 200ml Bőrtípusnak megfelelő peeling Ultrahangos hidratálás SO11603 Argán növényi őssejtes Moisture hidratáló gélmaszk 50ml Szemápolás SO10405 Q10 Liposzómás szemránc gélkrém 15ml Táplálás SO24007 Alginát Argán őssejtes maszk 8g -41% -30% AE Elektromos kezelőágy Azoknak, akik masszázságyat és kezelőágyat keresnek egyben -22% AE Gurulós forgózsámoly eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE5030 Vapozon eredeti ár: Ft akciós ár: Ft MAGASSÁG: cm SZÉLESSÉG: 60 cm + karfa (2x11cm) HOSSZ: 184 cm -31% AE Nagyítós LED-es lámpa fényerősség szabályozóval eredeti ár: Ft akciós ár: Ft AE220207LED Classic Plus LED 3D nagyítós lámpa eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Elektromos magasságállítás Kivehető fejpárna Testmasszázshoz is alkalmas eredeti ár: Ft akciós ár: Ft

19 DONSÁGOK LONG LASHES CSIPESZEKKEL ÉS CSIPESZTARTÓ TOKOKKAL BŐVÜLT A SZORTIMENT! LLA33011 Long Lashes csipesz egyenes - fekete, 13cm ár: Ft LLA33012 Long Lashes csipesz hajlított - arany, 12cm ár: Ft LLA33013 Long Lashes csipesz, keskeny hajlított - ezüst, 13,5cm ár: Ft LLA33014 Long Lashes csipesz, rövid fejű - ezüst, 12cm ár: Ft LLA33015 Long Lashes csipesz egyenes - multicolor, 12cm ár: Ft LLA33016 Long Lashes csipesz enyhén hajlított- multicolor, 12cm ár: Ft Új! BY ALVEOLA Új! Új! LLA33017 Long Lashes 3 részes mágneses csipesztartó tok, 3db csipesszel arany ár: Ft LLA33018 Long Lashes 2 részes szempilla csipesztartó tok, üresen ezüst ár: Ft Új! LLA33019 Long Lashes 2 részes szempilla csipesztartó tok, üresen rose gold ár: Ft ITT VAN A FESZTIVÁL SZEZON, LÉGY KREATÍV ÉS TEDD SZÍNESSÉ VENDÉGEID PILLÁIT! LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla - KÉK C 0, mm LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla - KÉK C 0, mm LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla - LILA C 0, mm LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla - LILA C 0, mm LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla -PINK C 0, mm LLC Long Lashes szempilla színes MIX pilla -PINK C 0, mm ár: Ft LLC Long Lashes szempilla több szín C / 0,15-10mm-MULTICOLOR LLC Long Lashes szempilla több szín C / 0,15-12mm-MULTICOLOR LLC Long Lashes szempilla több szín C / 0,15-14mm-MULTICOLOR ár: Ft Új! LLC Long Lashes szempilla FLUORESZKÁLÓ MIX pilla -PINK C 0, mm LLC Long Lashes szempilla FLUORESZKÁLÓ MIX pilla-zöld C 0, mm LLC Long Lashes szempilla FLUORESZKÁLÓ MIX pilla-kék C 0, mm ár: Ft

20 DONSÁGOK BY ALVEOLA MOST MINDEN TÉGELYES SZEMPILLA 50% KEDVEZMÉNNYEL A TIÉD LEHET: Tégelyes fekete pillák: J, C -0.15,0.20, 0.25 eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Tégelyes HD fekete pillák: J, C -0.15,0.20 eredeti ár: Ft akciós ár: Ft Tégelyes színes pillák: eredeti ár: Ft akciós ár: Ft VÁSÁROLJ 40% KEDVEZMÉNNYEL AZ ALÁBBI EXTREME VOLUME SELYEM PILLÁKBÓL: C ,9,10,11,12,13mm C ,9mm C mm CC ,9,10,11,12,13mm CC ,9,10,11,12,13mm CC0.10-8,9mm D ,9,10,11,12,13mm D ,9mm D ,9mm eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -40% DONSÁG LONG LASHES SZEMPILLA LIFTING SZETT -50% LLA34049 Long Lashes Szempilla lifting szett Korszerű anyagösszetétele miatt: Nem káros a szemre és a szempillákra Kezelés ideje: Kb. 1 óra Eredmény: 6-8 hétig tartó ív és tartás Pillák teljes hosszának hangsúlyozása, megemelése Pillák egyértelműen hosszabbnak és sűrűbbnek tűnnek Annak ajánlott, aki: Érzékeny vagy allergiás a ragasztó gőzére Nem szeretne műszempillát, szeretne nyitott, igéző tekintetet Túl egyenes a szempillája Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái Lifting szett tartalma: Fixáló gél 5g, Göndörítő krém 4g (Krém 1) Fixáló krém 4g (Krém 2), Hidratáló, ápoló folyadék 4g, Keratinos ápoló folyadék 4g, S/M/L Szilikon párnák (2 pár méretenként) Szilikon párnák kiválasztása: S: erős Liftinghatás; rövid pillákhoz M: természetes Liftinghatás; átlagos pillákhoz L: visszafogott Liftinghatás; hosszú pillákhoz ár: Ft VÁSÁROLD MEG A LONG LASHES SZEMÖLDÖK SZÁLAKAT HIHETETLEN KEDVEZMÉNYES ÁRON! LLWB10072 LLWB10051 LLWB10071 LLWB10061 LLWB10074 LLWB10063 LLWB10073 LLWB10062 Long Lashes WonderBrow szemöldök szálak - sötétbarna, fekete, vörösesbarna, középbarna eredeti ár: Ft akciós ár: Ft-60% -15% LLA11008 Long Lashes Speed ragasztó 5ml Híg viszkozitású, professzionális fekete ragasztó. Használat előtt 20-30mpig alaposan rázzuk fel. VOLUME technikához is ajánlott! Kötési idő: 1-2mp eredeti ár: Ft akciós ár: Ft LLA34026 Long Lashes Elemes szempilla göndörítő Elemes szempilla göndörítő, mely enyhe meleg hatással segít a pillákat íveltebbé varázsolni. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft -20%

21 DONSÁGOK ÉS AKCIÓK Új! SP SUMMER GLOW Sun Sensitive Emulsion SPF ml Könnyű, vízálló emulzió az arcra és a testre, amely alkalmas érzékeny bőrre is. Napvédő termék, amely megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak és tökéletesen védi az érzékeny bőrt is. Átfogó védelmet nyújt az UVA, UVB és infravörös sugárzás ellen. Az innovatív háromszoros összetevőivel megvédi a nap okozta korai bőröregedéstől. ár: Ft SP SUMMER GLOW Sun Sensitive Cream SPF 50 50ml Erős védelem a rendkívül érzékeny bőrterületekre. A könnyű, gyorsan felszívódó vízálló krém textúrája biztosítja, hogy használata után rendkívül selymes és bársonyosan puha lesz a bőr. Az újonnan kifejlesztett szennyezésgátló vegyülettel ellátott formula megvéd az UV és az infravörös sugárzás káros hatásaitól. ár: Ft SP SUMMER GLOW Moisturizing Bodylotion 200ml A különlegesen tápláló fügekaktusz kivonat kiegyenlíti és megakadályozza a bőr nedvességtartalmának elvesztését. A Panthenol és Allantoin nyugtatnak, és elősegítik a bőr regenerálódását. Alkalmazása után azonnal, mélyen és tartósan hidratál. A tökéletes védelem mellett kellemes illatot varázsol a bőrnek. ár: Ft Új! SP Dr. Spiller Dekoltázs szett Az Innovatív Dekoltázs lifting krém professzionális bőrápolást biztosít. Az intenzív hatású, rendkívül kellemes illatú krém gyorsan felszívódik, megakadályozza az apró ráncokat, és a bőr lenyűgözően puha érzésűvé válik használatától. A titok az esszenciális zsírsavakban gazdag mandulaolaj és az Afrikából származó Kigelia Africana kivonat kombinációjában rejlik. A kivonat serkenti a bőr regenerálódását, növeli a rugalmasságát, és megőrzi a szövet egészséges állapotát. A készletet 7 db magas koncentrációban Kigelia Africana kivonatot tartalmazó Breast Firming Ampulla teszi teljessé. Intenzív kezelésként használva az ampullák tovább fokozzák bőr rugalmasságának és szerkezetének helyreállítását. A szett tartalma: 1x Nyak és dekoltázs krém 50ml, 7x Breast Firming Ampulla 3ml, Luxus limitált kiadású díszdobozban! ár: Ft -20% -20% SP Dr. Spiller Tonik uborka kivonattal 200ml Alkoholmentes arctonik zsíros, tág porusú, pattanásra hajlamos bőrre. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft 2+1 akció -30% SP Dr. Spiller Hialuronsav ampulla 2,5 ml SP Dr. Spiller Kollagén C+E+S ampulla 2,5 ml ár: Ft/2db ajándék értéke: 889 Ft SP Dr. Spiller Kollagén Aqua Plus 50ml Emulzió sok nedvességgel és kollagénnel. Zsíros bőr esetén nappali védőkrém, száraz bőrnél alapozókrém. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft SP Dr. Spiller Anti Couperose krém 50ml Speciális krém a hajszáleres bőrre. Megerősíti a finom bőrfelületeket. eredeti ár: Ft akciós ár: Ft

22 BEAUTY AKADÉMIA Képezd folyamatosan magad, mert ez a siker egyik záloga! Az Alveola Beauty Akadémia ősztől megújult tematikával és egyben új képzésekkel vár Téged. Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam Kovács Edittel szerda 10:00-16:00 Szem körüli fekete karikák és ödémák hatékony kezelése Kovács Edittel szerda 10:00-16:00 Antioxidációval az öregedés ellen tanfolyam Kovács Edittel szerda 10:00-16:00 Ránckezelés és folthalványítás kompormiszszumok nélkül tanfolyam Kovács Edittel szerda 10:00-16:00 Mezopen és dermaroller tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával kedd 10:00-16: kedd 10:00-16:00 Mezoterápiás hatóanyagismeret és speciális kezelési technikák tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával kedd 10:00-15:00 Dr. Spiller őszi kezelések tanfolyam Molnár Judittal szerda 10:00-16:00 2 napos smink alaptanfolyam Sok Csabával szerda-csütörtök, 10:00-16:00 Különböző arcformák sminkelése- az arcformázás alapjai sminktanfolyam Makovics Dórával csütörtök 10:00-16:00 Versenyfelkészítő sminktanfolyam Schlovicskó Katával szerda 10:00-16:00 Kontúrvarázs-Celebsmink Sok Csabával péntek 10:00-16:00 Klasszikus de mindig új- tökéletes satír ceruza technika tanfolyam Schlovicskó Katával kedd 10:00-16:00 Szezonom kívüli esküvő - tündököljön a menyasszony az ősz mesés színeiben és a tél jeges varázsában Makovics Dórával csütörtök 10:00-16:00 Variációk tusvonalra Sok Csabával péntek 10:00-16:00 Nappaliból alkalmi? Sminktrükkök, az egyszerű mégis látványos átalakuláshoz Makovics Dórával csütörtök 10:00-16:00 Business Look- Üzleti sminktanfolyam Ágoston Melindával kedd 10:00-16:00 Trendi füstös sminktanfolyam Ágoston Melindával kedd 10:00-16:00 Elektrokozmetikai tanfolyam BY ALVEOLA Long Lashes szempillaépítő alaptanfolyam - 1D Kovács Nellivel szerda 10:00-16: szerda 10:00-16: hétfő 10:00-16: hétfő 10:00-16:00 Long Lashes Duplázó technika szempillaépítő tanfolyam- 2D Kovács Nellivel csütörtök 10:00-16: csütörtök 10:00-16: kedd 10:00-16: szerda 10:00-16:00 Long Lashes Extreme Volume szempillaépítő tanfolyam 3-6D Kovács Nellivel csütörtök 10:00-15: hetfő 10:00-15: csütörtök 10:00-15:00 Szempillaépítő magánoktatások A részletekért kattincs a oldalra RefectoCil Dauer szempilla tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával hétfő 10:00-15:00 RefectoCil szempilla- és szemöldökfestési technikák és Sensitive tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával kedd 10:00-15:00 Studex Füllyukasztó tanfolyam Nagy Évával csütörtök 10:00-14: szerda 10:00-14:00 Elektrokozmetikai alaptanfolyam Dani Richarddal péntek 10:00-15:00 Elektrokozmetika továbbképző tanfolyam Dani Richarddal péntek 10:00-15:00. Cukorpaszta praktikák és technikák tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával kedd 10:00-15:00 Cukorpaszta és intimgyanta tanfolyam Mikola-Haizer Tímeával kedd 10:00-15:00 BY ALVEOLA LONG LASHES KÉPZÉSEK AZ ORSZÁG NAGYVÁROSAIBAN SOLANIE KÉPZÉSEK SZOLNOKON Takácsné Szendrey Zita Mezőcsát Long Lashes Duplázó technika tanfolyam kedd, 10:00-15: kedd 10:00-15:00 Long Lashes Extreme Volume tanfolyam kedd 10:00-15:00 Long Lashes Alaptanfolyam kedd 10:00-15: kedd 10:00-15:00 Ölyüsné Dobák Éva Gyula Long Lashes Alaptanfolyam hétfő 10:00-15:00 Long Lashes Duplázó technika tanfolyam hétfő 10:00-15:00 Long Lashes Extreme Volume tanfolyam hétfő 10:00-15:00 Bársony Brigitta Szombathely Long Lashes Alaptanfolyam péntek 10:00-16:00 Long Lashes Duplázó technika tanfolyam péntek 10:00-16:00 Long Lashes Extreme Volume tanfolyam péntek 10:00-15:00 Veréb Éva Szolnok Long Lashes Alaptanfolyam hétfő 10:00-14: hétfő 10:00-14:00 Long Lashes Duplázó technika tanfolyam hétfő 10:00-14: hétfő 10:00-14:00 Long Lashes Extreme Volume tanfolyam hétfő 10:00-14: hétfő 10:00-14:00 Veréb Éva Szolnok Kezelési metodikák a gyakorlatban tanfolyam hétfő 09:00-14:00 Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül tanfolyam hétfő 09:00-14:00 Mezopen és dermaroller tanfolyam hétfő 09:00-14:00 Arckontúr feszesítő-sejtaktíváló kezelések tanfolyam hétfő 09:00-14:00 Budapesti és vidéki tanfolyami dátumainkat, tanfolyami kedvezményeinket és a további részleteket megtekintheted a weboldalunkon, ahol jelentkezésedet egyszerűen leadhatod. További információért írj t az oktatas@alveola.hu címre vagy hívd Jablonszki Adriennt a / os mobilszámon.

TANULNI AZ EGYIK LEGJOBB BEFEKTETÉS WORLD OF BEAUTY 2019 TAVASSZAL IS

TANULNI AZ EGYIK LEGJOBB BEFEKTETÉS WORLD OF BEAUTY 2019 TAVASSZAL IS WORLD OF BEAUTY 2019 TAVASSZAL IS Részletek a 8-9. oldalon Lágy rózsaszín árnyalatok az ajkakon és az orcákon, valamint a zöld és a szürke csillogó hatása a szemeken varázsolják a Malu Wilz tavaszi kollekcióját

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

25 éves az Alveola Kft.

25 éves az Alveola Kft. KREATÍV SMINKKOLLEKCIÓ PROFIKNAK 25 éves az Alveola Kft. Ez az év most az ünnepi ajánlatainkról fog szólni. Keresd a Color&Care 25 éves születésnapi logo-val ellátott exkluzív akcióit minden megjelenéskor

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Lepd meg szeretteidet és vendégeidet a Solanie exkluzív bőrápoló szettjeivel! Ft

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Lepd meg szeretteidet és vendégeidet a Solanie exkluzív bőrápoló szettjeivel! Ft Lepd meg szeretteidet és vendégeidet a Solanie exkluzív bőrápoló szettjeivel! SO10015 Szőlő-hialuron bőrfiatalító csomag Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml, Szőlő-hialuron TO Complex krémgél 50ml, Szőlő-hialuron

Részletesebben

HELYEZD FÓKUSZBA SZEMÖLDÖKEID!

HELYEZD FÓKUSZBA SZEMÖLDÖKEID! HELYEZD FÓKUSZBA SZEMÖLDÖKEID! Új Super Precision szemöldök ceruza ár: 2.799 Ft Tartós filces szemöldök ceruza ár: 2.799 Ft Új csomagolás, tökéletesebb színezés Új Solanie karácsonyi csomagok 7. oldal

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Programelőzetes a magazinban ANTI-AGING ÉS AKNE KEZELÉS POLARIZÁLT LED FÉNNYEL

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Programelőzetes a magazinban ANTI-AGING ÉS AKNE KEZELÉS POLARIZÁLT LED FÉNNYEL ANTI-AGING ÉS AKNE KEZELÉS POLARIZÁLT LED FÉNNYEL Ha szeretnéd az őszi kezelési palettád valami gal feldobni, akkor figyelmedbe ajánljuk az Alveola legújabb fényterápiás maszkját, melyhez most a bevezető

Részletesebben

Új Solanie Fekete tonik. 5. oldal. Malu Wilz extra akciók oldal. Megújult szempilla dauer. 20. oldal. Akkumulátoros UH újra. 15.

Új Solanie Fekete tonik. 5. oldal. Malu Wilz extra akciók oldal. Megújult szempilla dauer. 20. oldal. Akkumulátoros UH újra. 15. Új Solanie Fekete tonik Malu Wilz extra akciók Megújult szempilla dauer Akkumulátoros UH újra 5. oldal 8-9. oldal 20. oldal 15. oldal VARÁZSLATOS SZÍNEK MELYEK NYÁRON IS FELDOBJÁK SMINKED Részletek a 16-17.

Részletesebben

BRONZING. -20%-os webshop kuponok. Tavaszi testkezelőgép akciók. Kiemelt áras mezoterápiás koktélok. Változatos tavaszi tanfolyamok

BRONZING. -20%-os webshop kuponok. Tavaszi testkezelőgép akciók. Kiemelt áras mezoterápiás koktélok. Változatos tavaszi tanfolyamok BRONZING MA47589 MA47572.4 WORLD OF BEAUTY SZÉPSÉGTURNÉ KÉT ÚJ HELYSZÍNEN DEBRECENBEN ÉS KESZTHELYEN MA47572.2 MA47572.6 Részletek a 8-9. oldalon -os webshop kuponok Tavaszi testkezelőgép akciók Kiemelt

Részletesebben

AKCIÓ! Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete. Próbáld ki a Solanie legkedveltebb alginát maszkjait 25 éves Ünnepi akcióink keretében!

AKCIÓ! Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete. Próbáld ki a Solanie legkedveltebb alginát maszkjait 25 éves Ünnepi akcióink keretében! Próbáld ki a Solanie legkedveltebb alginát maszkjait 25 éves Ünnepi akcióink keretében! AKCIÓ! Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Vásárolj a SO24006 Alginát bőrmegújító, a SO24008 Alginát alma növényi

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete. Aha Peel Program. SO21803 - AHA peel. SO21804 - AHA peel bőr újrastruktúráló maszk 100ml ár: 3.

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete. Aha Peel Program. SO21803 - AHA peel. SO21804 - AHA peel bőr újrastruktúráló maszk 100ml ár: 3. Aha Peel Program SO11801 - AHA peel 5 szérum 15ml ár: 2.299 Ft SO21801 - AHA peel 5 szérum 30ml ár: 3.999 Ft SO21802 - AHA peel 10 szérum 30ml ár: 4.199 Ft SO21803 - AHA peel 25 szérum 30ml ár: 4.599 Ft

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie

Ónodi Eszter a Solanie DOBD FEL A NYARAT A SOLANIE ÚJ SZÉPSÉGSZETTJEIVEL SO10022 Hydra Base Csomag Ajándék törölközővel ár: 5.490 Ft SO10023 Napozó csomag Ajándék strandtáskával ár: 3.999 Ft Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete

Részletesebben

ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE. SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL

ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE. SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! SO10011 Solanie Argán növényi őssejtes bőrfiatalító csomag

Részletesebben

ÚJ! NEW! NABA SMART UV LED LÁMPA, 48 W NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓ NABA FÉNYZSELÉ KUPON 30 % REFERENCIA SZALON PROGRAM KEDVEZMÉNY

ÚJ! NEW! NABA SMART UV LED LÁMPA, 48 W NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓ NABA FÉNYZSELÉ KUPON 30 % REFERENCIA SZALON PROGRAM KEDVEZMÉNY ÚJ! NEW! NABA SMART UV LED LÁMPA, 48 W NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓ NABA FÉNYZSELÉ KUPON 30 % REFERENCIA SZALON PROGRAM KEDVEZMÉNY LONG LASHES SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS ÚJDONSÁGOK 440 Ft NA643055 Segédtapasz körömfestéshez

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

SO10013 Bőrtisztító csomag. Solanie Fekete szappan 125ml, Mangó-Rizs AHA radír 150ml, Niacin krém zsíros bőrre 50ml. AJÁNDÉK Solanie törölközővel!

SO10013 Bőrtisztító csomag. Solanie Fekete szappan 125ml, Mangó-Rizs AHA radír 150ml, Niacin krém zsíros bőrre 50ml. AJÁNDÉK Solanie törölközővel! Lepd meg szeretteidet és vendégeidet a Solanie exkluzív bőrápoló szettjeivel! SO10015 Szőlő-hialuron bőrfiatalító csomag Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml, Szőlő-hialuron TO Complex krémgél 50ml, Szőlő-hialuron

Részletesebben

ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE. SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL

ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE. SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL ÚJ! SOLANIE MESOPEPTIDE A TÛ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCÁPOLÓ CSALÁD, MELYRE MINDIG IS VÁRTÁL SOLANIE AJÁNDÉK SZETTEK A tökéletes ajándék karácsonyra! SO10011 Solanie Argán növényi őssejtes bőrfiatalító csomag

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40.

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40. Árlisták Nagy Regina szempillaépítő: Új szett: 8.000,- Ft 2 hetes töltés: 3.500,- Ft 3 hetes töltés: 4.500,- Ft 4 hetes töltés: 5.500,- Ft 2D Új szett: 12.500,- Ft akciósan 9.500,- Ft 2 hetes töltés: 7.500,-

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel.

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel. AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK ÉS MINI KEZELÉS A MAGAZINBAN SZEBORREÁS BŐRRE Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel. Organic

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete TÉGELYES ALGINÁT MASZKOK GAZDASÁGOS KISZERELÉS SZALON KEZELÉSEIDHEZ!

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete TÉGELYES ALGINÁT MASZKOK GAZDASÁGOS KISZERELÉS SZALON KEZELÉSEIDHEZ! ÚJ TÉGELYES ALGINÁT MASZKOK GAZDASÁGOS KISZERELÉS SZALON KEZELÉSEIDHEZ! Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete 9 KEZELÉSRE ELEGENDŐ MENNYISÉG AZ ARC ÉS NYAK TELJES KEZELÉSÉHEZ. AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION NUCLEIC DEFENSE Sejtszintü DNS VédelemV A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE A GUINOT Nucleic Defense fényvédő termékekben 2004 január óta találhatók meg a DNS összetevők A Boston University 2004 márciusában

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel.

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete. Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel. AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK ÉS MINI KEZELÉS A MAGAZINBAN SZEBORREÁS BŐRRE Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Limitált kiadású Solanie szettek Ónodi Eszter aláírásával hímzett törölközővel. Organic

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

SO10012. Gold Line Reduce Arany ránctalanító csomag

SO10012. Gold Line Reduce Arany ránctalanító csomag aha rejuvenation aha rejuvenation Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Solanie ajándék Szettek - A tökéletes ajándék karácsonyra! BEAUTY FORUM KIÁLLÍTÁS és vásár 2015 NOVEMBER 7-8. SO10011 Argán Növényi

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie

Ónodi Eszter a Solanie Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Magyar Termék Nagydíj A Solanie Szőlő-hialuron sorozata idén a szakmai zsűri választása alapján elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Az egyedülálló

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE GIGI KEZELÉSEK 1. Alap arckezelés arckezelés + algapakolással vagy gipszálarccal 7.500 HUF 2. Bioplasma arckezelés arckezelés + bőrmegújító algás arcfeltöltés 10.500 HUF 3. Ester C arckezelés bőrmegújító,

Részletesebben

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal)

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Tini arckezelés (18 év alatt) Méregtelenítő pórustisztító arckezelés Bioptron fényterápiával Gépes ampullás kezelés pakolásokkal Oxigénes energetizáló

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE KEZELÉSEK 1. Arckezelés arckezelés + algapakolással vagy gipszálarccal 6500 HUF 2. Arckezelés arckezelés + ultrahang vagy iontoforézis 10 perc + algapakolással 7000 HUF 3. Arc-

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT ÉS MEGRENDELŐ

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT ÉS MEGRENDELŐ Érvényes: 2014.08.25.-2014.10.15-ig, ill. a készlet erejéig Cikkszám Megnevezés Kép KEDVEZMÉNY: 10%-40% AJÁNLAT ÉS MEGRENDELŐ VÉGZŐS - HALADÓ - KEZDŐ KOZMETIKUS TANULÓK RÉSZÉRE Bruttó Bruttó szakmai 1/b.

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE GIGI KEZELÉSEK 1. Arckezelés arckezelés + algapakolással vagy gipszálarccal 6.500 HUF 2. Arckezelés arckezelés + ultrahang vagy iontoforézis 10 perc + algapakolással 7.000 HUF 3. Arc- és dekoltázs kezelés

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl

BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl BAALBEK -3D -ART GLITTER -icurl ÁRLISTA 2011 JÚLIUS 3D BAALBEK SZEMPILLA árlista 3D BAALBEK tartós szempilla hosszabbítás 3D-szett 3D szempilla normál kezdőcsomag táskával 1 szett 85 000 106 250 3D-szettm

Részletesebben

EXTRA KEDVEZMÉNY: 3%-25%

EXTRA KEDVEZMÉNY: 3%-25% Érvényes: 2015.08.25.-2015.10.15-ig, ill. a készlet erejéig Cikkszám Megnevezés Kép NY: 3%-25% AJÁNLAT ÉS MEGRENDELŐ 1/b. melléklet KOZMETIKUSOK, MASSZŐRÖK ÉS SZAKISKOLÁK ÉS TANULÓK RÉSZÉRE VÉGZŐS - HALADÓ

Részletesebben

Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő!

Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő! AKCIÓS KUPONFÜZET Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő! Akciós kuponfüzetünkben, az általunk forgalmazott termékekre extra ajánlatokat kínálunk számodra. Kérjük, figyelj a kuponok érvényességére, mert témánként

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie. Magyar Termék Nagydíj. Szépségnagykövete LIMITÁLT KIADÁS! ÓNODI ESZTER VÁLASZTÁSA LEGYEN A TE VÁLASZTÁSOD IS!

Ónodi Eszter a Solanie. Magyar Termék Nagydíj. Szépségnagykövete LIMITÁLT KIADÁS! ÓNODI ESZTER VÁLASZTÁSA LEGYEN A TE VÁLASZTÁSOD IS! Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete Magyar Termék Nagydíj A Solanie Szőlő-hialuron sorozata idén a szakmai zsűri választása alapján elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Az egyedülálló

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK 101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK ÚJ! LUXUS MASZK KEZELÉSEK LUXUS ARCMASZK kezelések Arany maszkkal Gyémánt maszkkal Kaviáros maszkkal Gyöngy maszkkal 17.800 Ft 17.800 Ft 16.800 Ft 16.800 Ft LUXUS SZEMMASZK kezelés

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! ÚJ! ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS Különleges akcióinkért lapozd át a magazint és keresd az Alveola

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 ...mert a szép bőr nem véletlen! 1 e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 Kedves Vendégem! A szép és ápolt bőr a belső és külső harmóniát tükrözi. A kozmetika kialakításánál az volt a célom, hogy vendégeim

Részletesebben

MESTERI SZEMÖLDÖKFORMÁZÁS FORRADALMI. TRENDTEREMTŐ.

MESTERI SZEMÖLDÖKFORMÁZÁS FORRADALMI. TRENDTEREMTŐ. MESTERI SZEMÖLDÖKFORMÁZÁS FORRADALMI. TRENDTEREMTŐ. A szemöldök a szenvedélyünk. A szépítés az elhivatottságunk. A NEYES pedig az eszközünk mindehhez. TRENDTEREMTŐ. FORRADALMI. A NEYES egy komplex szemöldökformázó

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés AJÁNDÉKOZZON SZÉPSÉGET ÉS EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA! Lepje meg magát vagy szeretteit Ön is a La Splendore esztétikai központ válogatott Prémium arc és testkezelési ajánlataival! Szeretettel étesítenénk Önöket

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK ÉS MINI KEZELÉS A MAGAZINBAN A TÖKÉLETES BŐRFEHÉRÍTÉS A HOZZÁÉRTÉSBEN REJLIK

Ónodi Eszter a Solanie. Szépségnagykövete AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK ÉS MINI KEZELÉS A MAGAZINBAN A TÖKÉLETES BŐRFEHÉRÍTÉS A HOZZÁÉRTÉSBEN REJLIK ÚJ Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete AJÁNDÉK SOLANIE TERMÉKMINTÁK ÉS MINI KEZELÉS A MAGAZINBAN A TÖKÉLETES BŐRFEHÉRÍTÉS A HOZZÁÉRTÉSBEN REJLIK Optimalizálja a bőr melanin termelését Világosítja

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek. A Fito Fruit hamarosan két új terméket is bemutat. Az egyik a Kávé Peeling, amely kávé örleményt és koffeint tartalmaz. Hámlasztó hatású testmasszírozásra alkalmas, a hatóanyagok fokozzák a bõr mikrokeringését,

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben