Nyaralj velem! Görög nyaralás a Fejős Éva-regények olvasóinak szeptember

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nyaralj velem! Görög nyaralás a Fejős Éva-regények olvasóinak szeptember"

Átírás

1 Nyaralj velem! Görög nyaralás a Fejős Éva-regények olvasóinak szeptember Idilli, igazán görögös, kreatív nyaralásra hívlak, amelynek szervezője a Park F&F Utazási Iroda, a botcsinálta házigazda pedig én (Fejős Éva) leszek 2018 szeptemberében a mesés görög szigeten, Thassoson. Hogy miért Thassos a helyszín? Az egyik nagyon jó barátnőmék általában itt töltik a nyarakat, és már annyi szépet hallottam a szigetről, ráadásul első kézből, hogy nem volt kérdés számomra: érdemes felfedezni. (A közös nyaralásunk előtt már én is megkezdem majd a sziget felfedezését, és a helyszínről tudósítani fogok a Facebook-oldalamon: facebook.com/fejoseva1.) Felhőtlen nyaralás egy homokos tengerparti öbölben, kirándulások, egy kis kultúra, néhány remélhetőleg a résztvevőknek is erőt adó beszélgetés álmokról, bennünk rejlő tehetségről, az álmok megvalósításáról, újrakezdésekről, és megkeressük, mi a legjobb az életünkben, milyen irányban is érdemes továbbindulni, sőt novellát is írunk (már akinek van hozzá kedve).

2 Ahol lakunk: Sissy Villa - San Antonio Beach, Potos A Sissy Villa a mindig nyüzsgő Potos városka központjától 800 méterre található, közvetlenül a homokos strandon, békés, idilli környezetben. A kristálytiszta tenger itt lassan mélyül, a parton nyugágyak és napernyők állnak az utasok rendelkezésére (csoportunknak felár nélkül, ingyenesen). A szállás parkszerű mediterrán kertben helyezkedik el, csodálatos látvány, amikor az olajfák mögül előbukkan a tenger. A kert alkalmas arra is, hogy aki igényli, ott meditáljon, vagy csak egyszerűen gyönyörködjön a látványban, élje meg az ott-tartózkodása minden egyes percét, maradjon a MOSTban! :) A környéken több bár és taverna található, de például élelmiszerboltot és egyéb üzleteket csak a 800 méterre fekvő, barátságos, hamisítatlan hangulatú városkában, Potosban találunk. A parton, az úton gyalog bejuthatunk Potosba. Szobatípusok: Apartmanok (földszinten): hálószoba (franciaággyal), nappali (kétszemélyes ággyal), felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik hozzájuk, wifivel, tévével, széffel, légkondícionálóval felszereltek, teraszosak. Alkalmasak 3-4 személy elhelyezésére. Stúdió 1.: Ugyanott található két stúdió franciaággyal, azonos felszereltséggel, 2 fő részére. Stúdió 2. : A stúdiók az emeleten helyezkednek el, 3 személy elhelyezésére alkalmasok azonos felszereltséggel. Terasszal rendelkeznek. A reggelit és az ebédet a közvetlen szomszédságban lévő San Antonio Beach étterem hangulatos tengerparti kertjében fogyaszthatjátok el. A közös kirándulás napján egy autentikus görög étteremben vacsorázunk, az egésznapos hajóúton pedig a fedélzeten falatozhatunk.

3

4 A programjaink: Hagyományos görög est zenés-táncos görög vacsora, tánctanulással Hajókirándulások: 1. egésznapos hajókázás: Kormorán-sziget, Monastry, Giola, Alyki-öböl... A hajóval kikötünk több csodálatos öbölben, fürdünk, napozunk, eszünk, iszunk. :-), 2. Éjszakai buli/diszkóhajó egészen különleges élmény lesz kihajózni egy forró nyári este egy kis görög szigetről, a hajón szól a zene, buli van. Ez egy fakultatív program (külön, a helyszínen fizetendő: belépő EUR 20 + fogyasztás), Mini főzőtanfolyam Angelával, majd kiadós görög vacsora a Santonio Beach Restaurant étteremben (vagyis megtanuljuk, hogyan készítik a görögök a jellegzetes görög ételeket!), Egésznapos buszkirándulás a szigeten Thassos Hosszan elnyúló, homokos és kavicsos tengerpartok, érintetlen természet: ez Thassos. A hegyoldalakat borító dús pineaerdőknek és évszázados olívaligeteknek köszönhetően az Égeitenger legészakibb szigetét, Thassost a zöld szigetnek is nevezik. Az eldugott, néptelen kis tengeröblök minden korosztály számára kellemes időtöltést ígérnek, az árnyas hegyoldalak kirándulásra csábítanak.

5 A szigetet körbejárva felfedezhetjük háborítatlan természeti szépségeit, megismerkedhetünk a helyiek mindennapjaival, megkóstolhatjuk az ókor óta méltán híres thassosi mézet, bort és egyéb helyi különlegességeket. Az ókori görög kultúra nyomában járva meglátogatjuk a főváros, Limenas kikötőjétől néhány percnyi sétára található Akropolisz és ókori színház romjait. A sziget üdülőhelyein változatos nappali és éjszakai élet zajlik. Az esti kikapcsolódásra vágyók számára tavernák, éttermek, kávézók, bárok biztosítanak szórakozási lehetőséget. Thassos, az Égei-tenger legészakibb szigete a Kelet-Macedon partoktól 8-16 km távolságra és Thesszalonikitől 180 km-re keletre helyezkedik el. Majdnem teljesen kör alakú. Hossza 25km, szélessége 22 km és nagyon jól bejárható, akár még kerékpárral, motorral, akár autóval szeretné ezt megtenni az ember. Különleges klímája miatt (szárazföldi és tengeri klíma keveredése) gyönyörű zöld növényzet borítja nagy részét. Tengerpartjai olyan sokfélék, hogy itt mindenki megtalálja azt a strandot, amiről mindig álmodott: a hófehér homokos partszakasztól, a 300 méteres sziklafalakkal körülvett öblökön át a kavicsos partig. A szigeten nincs repülőtér, ezért megőrizte igazi tradícionális görög jellegét. Ha szereted a természeti szépségekben gazdag, nyugodt, kellemes kikapcsolódást biztosító nyaralást, akkor Thassosban nem fogsz csalódni! Időjárás: még szeptember második felében is általában bőven 25 C fok fölött van a nappali hőmérséklet, a nap barnít, a napsütéses órák száma kb. 10 óra/nap, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a statisztikák szerint 14 C fok. A tenger hőmérséklete 23 C fok. Látnivalók a szigeten San Antonio Beach a sziget egyik legszebb homokos strandja kitűnő éttermekkel.

6 Potosz régebben Theologosz falu kikötője volt. Ma egyike a sziget legfejlettebb turistaközpontjainak. Ez a szállodához legközelebbi kisváros (vásárlási lehetőség, patika). Hangulatos tengerparti sétányán éttermek, kávézók, bárok sorakoznak.

7 Theologosz Thaszosz egyik legrégibb és legszebb faluja. A sziget fővárosa volt a 19. század közepén. Itt található az Agiosz Dimitriosz székesegyház, az értékes fafaragásos ikonosztázzal (1806), a Panagia (1870), és az Agia Paraszkevi templom, freskókkal és fafaragásos lépcsőkkel, valamint a Néprajzi Múzeum. Érdekesség az 1821-es forradalom hősének Hadzigiorgisz Metaxasz felújított háza is. Limenaria a sziget évszázadokig kis aranybányájáról és aranyművességéről volt híres. Elhelyezkedése miatt biztonságot nyújtott az aranyművesek számára. Az arany- és ékszer készítési hagyományt az IRIS GOLD cég folytatja.

8 Skala Rachoni: Oliva olaj Múzeum, Méz-készítő műhely Limenasz (Thassos-town), a sziget fővárosa. Nyüzsgő, élettel és turistákkal teli kikötőváros, minden pontján rábukkanunk valami ókori maradványra. Az óvárosi részen sok különleges stílusú, elhagyott vagy raktárnak használt épületet látunk, amelyek az utolsó török-arab megszállás idején épültek és még ma is egyiptomiak a tulajdonosaik. A képeslapokon gyakran látható Kalogeriko egyházi kikötő épületét a második világháború után az egyház a város önkormányzatának ajándékozta. Felújították, az árkádokat befalazták, ott most kiállítóterem működik, valamint a sziget egyetlen könyvtára, ahonnan kölcsönözni nem lehet.

9 Fontosabb látnivalók: - Thaszoszi Régészeti Múzeum - ókori kikötő - Agóra - ókori színház - városfal - Pán-szentély - Szilénosz-kapu - Parmenon-kapu Alyki Márványbányászatáról és márványkikötőjéről híres festői öböl, ókori település- és templom romokkal.

10 A Szent Mihály Arkangyal Kolostor a sziget védőszentjéről kapta a nevét. A kolostort először egy 1287-es okiratban említik, egy Krisztus keresztfájáról való szög kis darabját őrzik. Hosszú szünet után a kolostor mai lakói 1974-ben költöztek ide, felújítása most is folyik, udvarából lenyűgöző a panoráma. Boltjában az apácák által készített helyi termékeket és ajándéktárgyakat vásárolhatunk.

11 Részvételi tájékoztató Részvételi díj a szállodai elhelyezés arányában változó (lásd: szobatípusok): Stúdió 1-es tipus, 2 fős: Ft/fő. Egyágyas felár: Ft (20%). Stúdió 2-es tipus, 3 fős: Ft/fő. Két fő elhelyezése esetén: Ft/fő. Apartman, 4 fős: Ft/fő. Három fő esetén: Ft/fő, két fő esetén: Ft/fő. Az elhelyezéseket az utazásra való jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani. Fizetés a Park F&F Utazási Irodában készpénzben vagy banki átutalással, OTP: Farkas Andrea, Park F&F Utazási Iroda Budapest, Pozsonyi út 50. Telefonszám: parktravel@upcmail.hu Jelentkezéskor 40% foglaló fizetendő. A fennmaradó összeget legkésőbb az indulás előtt 30 nappal fizetendő. A részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza. Megvásárolható egyénileg vagy az utazási irodában. Wizzair: odaút: Budapest Thessaloniki (1 óra 15 perc menetidő) visszaút: Thessaloniki Budapest (1 óra 15 perc menetidő) Útlemondási- és utasbiztosítás köthető az utazási irodában. A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz: - buszos repülőtéri transzfer: Thessaloniki - Thassos Thessaloniki, komphajó, - 7 éjszaka szállodai tengerparti elhelyezés, - szállodai szolgáltatások: a homokos tengerparton (ahol lassan mélyül a víz) ingyenes napágy és napernyő csoportunk számára, wifi, mini konyha, hűtő, fürdőszobai törülköző, - reggeli, snack ebéd, háromfogásos vacsora (fejenkét 0,5 l bor vagy sör, ásványvíz), - egésznapos kirándulás (szigetkör) idejére külön busz,

12 - múzeumi, kolostorbelépők, - zenés, táncos görög est vacsorával, - főzőtanfolyam a sziget egyik legjobb szakácsnőjével, a San Antonio Beach Restaurant tulajdonosával, Angelával, - egésznapos hajókirándulás étel- és italfogyasztással, Fakultatív lehetősége, térítés ellenében: Éjszakai buli/diszkó hajó, búvárkodás (oktatóval), motor-, quad-, motorcsónak-, autóbérlés. Speciális Fejősévás program mindezek mellett: egy délután az álmok megvalósításáról, a bennünk szunnyadó fontos álmok megtalálása, felébresztése, az odavezető ú trátalálása akinek van kedve, beszállhat a novellaíró versenybe, a szubjektíven (Fejős Éva és az Erawan Könyvkiadó főszerkesztője, Papp Diána által) kiválasztott 2 legjobb novella megjelenik majd a Fejős Éva magazin e téli számában. Gyere el a barátnőddel, vagy hozd a párodat is (legfeljebb a nagy, csajos beszélgetések alatt, ha akar, más programot talál magának! De! Az utazás szervezője, a Park F&F Utazási Iroda fenntart néhány apartmant azoknak az olvasóimnak, akik többször jelezték már, hogy annyira szeretnének utazni, csak éppen nincs kivel. Kérdeztétek, nem lesz-e olyan út, ahol az olvasóim esetleg együtt nyaralhatnának? Most ez megvalósul. Tehát ne aggódj, ha nincs kivel jönnöd, új barátságok alakulhatnak ki, ha vállaljátok, hogy egy apartmanon, vagy akár egy szobán osztoztok mással (csak nőknek szól ez a rész), természetesen a szervezőknél lehet jelezni az igényeket, hogy nagyjából azonos korúak kerüljenek egy szobába. Nyilván bátorság kell hozzá, hogy egyedül csatlakozz egy csoporthoz, de a végén új barátokat szerezhet, aki bevállalja! (Sőt, természetesen előtte meglehet ismerkedni, szobákat leosztani egymás között ) Nyaraljunk együtt, fedezzük fel közösen Thassos szigetét, és mi közben vidáman és felhőtlenül kirándulunk, strandolunk, szirtakizunk és megtanulunk görögsalátá tmeg muszakát készíteni, lesz időnk egy kis önismereti utazásra is. Szeretettel várlak! Fejős Éva

Művészeti nyaralás. Thassos június

Művészeti nyaralás. Thassos június Művészeti nyaralás Thassos 2018. június 13-20. Az Abigail Galéria, a Park F&F Utazási Iroda és görög partnerei különleges nyári programot kínál 2018. június 13 és 20. között a görögországi Thassos szigetén.

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ

UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ UTASTÁJÉKOZTATÓ A HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS ÉS KÖRUTAZÁSHOZ Indulás: péntek este 23.50-kor Budapestről, a Planetárium bejáratától, amely a Népligetnél található, a helyközi buszpályaudvartól pár perc gyaloglásra.

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3 11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel 2011. május 30-június 3 Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT ZAKYNTHOS A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 0 km-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23. HALKIDIKI Görögország északi partvidékén, Thesszalonikitől kb. 1 óra autóútra található a 3 nyúlványból álló félsziget. A mítosz szerint e terület volt egykor az óriások és az olymposzi istenek csatározásának

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE 2015 NYÁR ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Görögország Zakynthos Szeptember 7 14 21 Árak Ft/fő repülővel ELŐFOGLALÁSI AJÁNLATOK Ellátás 8 nap /

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel AZ AZTÉK KULTÚRA NYOMÁBAN Acapulco üdüléssel 2017. április 9 18.(10 nap, 8 éjszaka) 389.000.-Ft/fő + járulékos költség 145.000.-Ft/fő Az ősi maják egy varázslatos világot

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Exkluzív villa eladó a livornoi tengerparton

Részletesebben

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu Karpathos KARPATHOS AMMOOPI Húú, ez újdonság! Azt olvastam a katalógusban, hogy most már erre a csodás görög szigetre is elmehetünk, ráadásul közvetlen járattal. Azt írják, hogy Karpathos a szenvedélyek

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0264 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Castiglioncello Exkluzív villa kilátással a tengerre

Részletesebben

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén 2020. szeptember A Görög-szigetvilág északi szigete számunkra busszal is elérhető távolságban van. Ez a tündöklő ékkő évezredek óta vonzza a különböző kultúrákat

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0955 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Livornói luxushotel eladó LEIRÁS Livornoban,

Részletesebben

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 13 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxus Villa a tenger Liguria

Részletesebben

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel 03.11., MSC Musica, 1 éj Dubai + 7 éj hajó, Dubai REPÜLŐVEL! AKCIÓ! Fényűző városok és sivatagi dűnék 2 ágyas bella belső, 1049 EUR/fő helyett 949 EUR

Részletesebben

Az Olympos hegy lábánál található ez a folyamatosan fejlődő falu, amely a több kilométer hosszan húzódó lassan mélyülő finomhomokos tengerpartjával

Az Olympos hegy lábánál található ez a folyamatosan fejlődő falu, amely a több kilométer hosszan húzódó lassan mélyülő finomhomokos tengerpartjával OLYMPOSZI riviéra Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitől D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel

Részletesebben

Tartalom. Bemutatkozás

Tartalom. Bemutatkozás Tartalom Bemutatkozás 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Biograd Žut Dugi Otok, Otok Kornati - Biograd 8-9 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Kaštela Trogir Rogoznica - Kaštela

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1 Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 12 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1054 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói tó Luxusvilla eladó a Comói tó partján LEIRÁS

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0505 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Elba Sziget TOSZKÁN TENGERPARTI VILLA ELADÓ

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0473 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze ELADÓ VILLA FIRENZE MELLETTI DOMBVIDÉKEN

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0486 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Szardínia LUXUSVILLA SZARDINA SZIGETÉN LEIRÁS A egyik

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0897 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Tengerparti luxushotel Capri szigetén LEIRÁS A

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

SKALA. Kefalonia SKALA. Fiskardo. ITHAKA-sziget. Assos Myrtos Beach. Sami. Argostoli. Poros

SKALA. Kefalonia SKALA. Fiskardo. ITHAKA-sziget. Assos Myrtos Beach. Sami. Argostoli. Poros KEFALONIA A Jón-tenger legnagyobb szigete, lakosainak száma alig több mint 40000 fő. A patrasi öböl bejáratánál fekszik Zakynthos és Lefkada között. Mellette található Ithaka, melynek neve szorosan kapcsolódik

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló Rimini Viserbella Hotel Cadiz*** vagy hasonló Hotel Alsen, Hotel Baia, Hotel Isabel A pezsgő Viserbella nyugalmat és vidám életérzést sugárzó környezetben, Riminitől mindössze 5, az új expótól pedig 3

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG Olympic Beach

GÖRÖGORSZÁG Olympic Beach 1 Kedves tagjaink részéről évek óta egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy Horvátországon kívül más ország(ok)ban is legyen lehetőség a VPDSZ által bérelt apartmanokban kedvezményesen pihenni. A legnagyobb

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka SZÁLLÁS Szolgáltatások: 18 db meleg vizes tusoló, 18 db WC, mosdók főzési lehetőség, mosogatók áram-csatlakozók (220 V) szabadtéri tűzrakóhely,

Részletesebben

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással

Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással CHALKIDIKI Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitıl D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel három

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2144 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Elegáns luxusvilla eladó a toszkán tengerparton

Részletesebben

http://www.apartmany-bilic.eu

http://www.apartmany-bilic.eu Apartmani MILENKO - Ždrelac, Otok Pašman www e-mail mob. http://app-bilic.studiom.ba * milenko.bilic@zd.t-com.hr * ++385 (0)98 16 35 204 http://apartmani_eva.studiom.ba KULDJE EL EGY BAR ATJANAK! A ház

Részletesebben

Utolsó módosítás: 2015.06.22. Érdeklődni a Posta Paletta Zrt. irodájában. 1138 Budapest Dunavirág u. 2-6. (2-4-05) Tel: +36-40/201-043

Utolsó módosítás: 2015.06.22. Érdeklődni a Posta Paletta Zrt. irodájában. 1138 Budapest Dunavirág u. 2-6. (2-4-05) Tel: +36-40/201-043 Utolsó módosítás: 2015.06.22. Érdeklődni a Posta Paletta Zrt. irodájában 1138 Budapest Dunavirág u. 2-6. (2-4-05) Tel: +36-40/201-043 utazas@postapaletta.hu 1 Tartalomjegyzék Kiegészítő információk...

Részletesebben

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO VENDÉGLÁTÓIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.05.18 05.26. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 18.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Bali röviden, majd hajóút Komodo szigetéig 1. nap: Budapest Indulás Budapestről átszállással

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25. OLYMPOS Az Olympos-hegy lábánál fekvő, közismert, hosszan húzódó riviéra Thesszalonikitől mindössze 60-100 km-re található. Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a régiót, s annak üdülőhelyeit Paraliát, Olympic

Részletesebben

OLASZORSZÁG. 48 otptravel.hu

OLASZORSZÁG. 48 otptravel.hu OLASZORSZÁG Kedvező adottságai miatt az ország klasszikus úti célja a világ szinte valamennyi pontjáról érkező turistának. Napfény, homokos tengerpart, olasz vendégszeretet, műemlékekben gazdag városok

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1056 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Castiglioncello Elegáns villa eladó Castiglioncelloban

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás

PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás 46 kilométerre Phukettől délkeletre, a Malaka szorosban fekszik egy 6 festői szigetből szigetcsoport, a Phi-Phi szigetek. Neve maláj eredetű, bizonyára az erre

Részletesebben