Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba. minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással"

Átírás

1 CHALKIDIKI Észak Görögország legnagyobb idegenforgalmi célpontja a Chalkidiki-félsziget, Thessalonikitıl D-K-i irányban található meg. A görögök Posseidon vasvillájának nevezik a területet, mivel három hosszan elnyúló félszigetbıl áll, amelyek Kassandra, Sithónia és Athos. Lehetıségük nyílik Kalamitsi öbleiben búvárkodni, Porto Carras-ban golfozni, gyönyörködhetnek az Athos több ezer méteres csúcsainál felkelı napban. A gyerekek kedvence a vízipark, ahol egész nap korlátlanul csúszkálhatnak kedvükre. A kirándulni vágyók ellátogathatnak a Makedónok fıvárosába, a Meteórákhoz és hajóval a több száz éve elszigetelt Athos szerzetes köztársaságba. A Sithónia félsziget tengerparti városkáiban, mint Sarti, Sykia, Neos Marmaras, Nikiti, Gerakini továbbá a Kassandra félsziget csinos és elegáns városkáiban úgy mint Nea Mondania, Sani Hanioti, pub-ok, kávézók, görög tavernák várják a nyüzsgésre, igazán finom falatokra vágyókat. Európai színvonalú Sani Fesztival ad otthont a számos nemzetközi fellépınek, melyet nem szabad kihagyni, ha már itt nyaralnak. A Sithónia félszigettıl keletre kiemelkedı Athos hegység monumentális vonulata és a kék zászlóval minden évben kitüntetett kristálytiszta viző, égszínkék tenger, aranylóan csillogó homokfövenyes partjaival a természet tökéletes harmóniája. Tengerpartjai finom homokosak, lassan mélyülnek, ezért kisgyerekkel érkezıknek is szívesen ajánljuk. Az elsı két földnyelv (Kassandra, Sithónia) legszebb partszakaszain találhatják meg a legkülönbözıbb komfortfokozatú, minıségi szállásainkat. Buszjáratok Chalkidikire - Sartiba minden héten máj 11. és szept. 28. között, szombati turnusváltással Buszjegy egy hétre oda vissza: Ft/fı Gyerekár egy hétre oda vissza: Ft/fı (14 éves korig) Többhetes felár: Ft/fı Indulás: Budapest, Hısök tere, pénteken délben órakor, Érkezés: vasárnap délelıtt Vidéki felszállás: Ft/fı/irány (vidéki felszállási lehetıségekrıl érdeklıdjön irodánkban, vagy a honlapon: Ha szállását és buszjegyét is nálunk foglalja, Ft kedvezményt adunk fejenként a teljes összegbıl!

2 Az üdülıvároskát Chalkidiki második lábán, a Sithónia félszigeten találhatjuk meg, SARTI a Sigitikos öböl keleti partján. Évek óta közkedvelt nyaralóhely, mely megırizte hagyományos görög halászfalu jellegét. A halászat a mai napig fontos tényezıje a falunak, hiszen e nélkül az itt nyaralók nem kóstolhatnák meg az Égei tenger friss és egyben nagyon ízletes tengeri herkentyőit. Az óvárosban nyüzsgı élet folyik késı éjjelig, míg Sarti Beach a nyugodtabb pihenésre vágyók kedvenc üdülıhelye. A két üdülıfalu mára szinte összenıtt, másfél km hosszú tengerparti sétányon esténként kellemes sétával könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba. Tengerpartja finom-homokos, lassan mélyülı, ezért kis gyerekekkel érkezıknek is szívesen ajánljuk. A vízi sportok bérlésére a Sarti Beach szállásai elıtti partszakaszon van lehetıség, a szörfözık is nyugodtan hozzák a felszerelésüket, ugyanis ebben az öbölben szinte mindig fúj a szél. Öblének kristálytiszta vízét évek óta az Európa Kék Zászló kitüntetéssel díjazzák. Chalkidiki fakultatív programok Blue Lagoon: Vidám hajókirándulás Sithonia partja mentén a Narancsparthoz, a Diaporos szigetekhez, sok látnivalóval, búvárkodási lehetıséggel. A kapitány a legénységgel souvlakit süt, mi pedig elkészítjük a görög salátát. A hangulat fokozásához szomjunkat ouzóval, borral, üdítıvel oltjuk. Athos: Egész napos hajókirándulás a titokzatos, kizárólag férfiak által lakott Athosi Kolostorköztársasághoz. A festıi szépségő félsziget nyugati partszakasza mentén végighaladva megismerkedhetnek annak történetével, a látható kolostorokkal és a szerzetesek életével. Thessaloniki: Egésznapos autóbuszos kirándulás Görögország második legnagyobb városába. Programjaink között szerepel a Kasszandrosz uralkodása alatt épített Városfalak, az egykor börtönként használt Fehér-torony, a város legismertebb templomaként emlegetett Szent Demeter Bazilika, és a törökös jellegő görög piac felkeresése. Meteora: A világ hetedik csodájaként emlegetett, sziklára épült kolostorváros megtekintése nem maradhat ki nyaralásukból, hiszen az ég és föld között lebegı kolostorok szépségéhez fogható látvány aligha van még egy a világon. Toroneos: Vendégeinknek alkalma nyílik megcsodálni az ókori Toroni városról elnevezett Toroneosi-öböl természeti szépségeit. Utunk során többször kikötünk fürödni, valamint egy ízletes görög ebédet fogyasztunk el a hajón. Sithonia körút: Félnapos körútunk során megismerkedhetünk a Sithonia félsziget falvaival, kikötıivel, történelmével, ízeivel és a helyiek életével. Robinson:Vegyen részt egy kalandos és vicces hajókiránduláson!

3

4 1 ANESTI apartmanház Sarti Beach homokos tengerpartja melletti sétányon helyezkedik el, Sarti központjától kb. 1,5 km-re, csendes környezetben. Az apartmanok a tengerre vagy a szomszédos házra néznek. Vásárlási, étkezési lehetıségek a közelben találhatók. Parkolni az utcán az apartman elıtt, illetve mellett lehetséges. Ellátás: önellátás, (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: ágyas stúdió: az utcára, illetve tengerre néz, földszinti, illetve emeleti stúdiókban az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet ágyas apartman: a tengerre nézı, földszinti, illetve emeleti apartmanok 2 hálószobával és egy konyhával rendelkeznek. Felszereltség: konyhasarok, mely a legszükségesebb eszközökkel felszerelt, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. Az apartmanházban nincs Tv és légkondícionáló. ANESTI Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fı felnıtt fı gyerek (2-12 éves korig) Ingyenes Ingyenes fıs tengerre nézı stúdió fı felnıtt tengerre nézı fı gyerek tengerre nézı (2-12 éves) Ingyenes Ingyenes fıs tengerre nézı apartman fı felnıtt fı gyerek (2-12 éves korig) Ingyenes Ingyenes Felárak: vacsora felár: ; félpanzió felár:

5 2 SARTI BEACH aparthotel A Sarti Beach tengerparti sétányára épült aparthotel-komplexum szobáinak egy része a fıépületben, másik része a bungalókban helyezkednek el. A medence körül napernyôk/napágyak és egy pool bár található, illetve az aparthotellel szemben lévı parton térítés ellenében igénybe vehetık az Aqua watersport szolgáltatásai. Vásárlási, étkezési lehetıségek a közelben, parkolni az utcán az apartman elıtt, illetve mellett lehetséges. Ellátás: önellátás, (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: ágyas bungaló stúdió: bungaló típusú, kertre nézı egyszerően berendezett stúdiók, amelyekben a konyhasarok és az ágyak egy légtérben vannak. - 4 ágyas apartman: a tengerre nézı, emeleti apartmanok 2 hálószobával és egy külön konyhával rendelkeznek. Felszereltség: légkondícionáló )felárral), Tv, konyha, mely a legszükségesebb eszközökkel felszerelt, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, erkély kerti bútorokkal. SARTI BEACH Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs bungaló stúdió fı felnıtt fı gyerek (2-12 éves korig) Ingyenes Ingyenes fıs tengerre nézı apartman Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár: Buszjegy: Ft Részletek az elsı oldalon!

6 3 TRIPHON apartmanház Az elegáns kivitelezéső apartmanház közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, Sarti Village-en, a focipálya mellett. A homokos tengerparttól mindössze 10 m távolságra van. Rengeteg étterem, kávézó és ajándékbolt található a közvetlen környezetében. Parkolni az utcán, a ház elıtt lehetséges. Ellátás: önellátás (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: ágyas stúdió: a tengerre nézı emeleti stúdiókban a franciaágy és a normál pótágy, valamint a konyhasarok egy légtérben találhatók ágyas apartmanok: a tengerre nézı és részben tengerre nézı emeleti apartmanokban egy hálószoba és egy nappali található konyhasarokkal illetve 2 hálószoba külön konyhával. Felszereltség: légkondícionáló (felárért), Tv, konyhasarok a legszükségesebb eszközökkel felszerelve, fürdıszoba zuhanyzóval és wcvel, balkon kerti bútorokkal. TRIPHON Máj. 12, 19., 26., Jún. 2.,, 22. Jún. 9. Szept. 8. Jún. 16., 23. Szept. 1. Jún. 30., Júl. 7., 14., Júl. 21., fıs tengerre nézı stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon fıs részben tengerre nézı apt fı felnıtt pótágyon tengerre nézı fı gyerek pótágyon tengerre nézı (2-12 éves) fıs tengerre nézı apartman fı felnıtt pótágyon tengerre nézı fı gyerek pótágyon (2-12 éves korig) tengerre n Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

7 4 SPANOS apartmanház 2008 tavaszán épült Sarti ófalujának központjától 400 méterre ez a modern, minden igényt kielégítı apartmanház, a homokos tengerparttól mindössze 40 m- re. Vásárlási, étkezési lehetıségek a közvetlen közelében megtalálhatók. Parkolási lehetıség az utcán az apartman elıtt lehetséges. Ellátás: önellátás, (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: 2 ágyas stúdió: a tengerre és az utcára nézı stúdiókban az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet. Felszereltség: Hőtı a szobában, Közvetlen vízparti, Légkondicionálható szoba, Városközponti SPANOS Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fıs tengerre nézı stúdió Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

8 5 NIKOS apartmanház A 2006-ban épült apartmanház, Sarti homokos tengerpartjától 60 m-re az óváros központjától pedig 200 m-re található, a közvetlen közelében vásárlási és étkezési lehetıségekkel. Parkolás az utcán, az apartman elıtt megoldható. Ellátás: önellátás, (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: - 2 és 2-3 ágyas stúdió: az utcára nézı, emeleti stúdiókban az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet ágyas apartman: az utcára nézı, emeleti apartmanok 2 hálószobával és egy konyhasarokkal rendelkeznek. Felszereltség: Hőtı a szobában, Légkondicionálható szoba (felárral), Tv, konyasarok, kismérető fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. NIKOS Máj. 12, 19., Máj. 26., Jún. 2., 9., Jún. 16., 23., 30., 2+1 fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes fıs apartman fı felnıtt pótágyon fı gyerek pótágyon (2-12 éves korig) Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

9 6 ASTERAS apartmanház Az apartmanház Sarti Village-en található, a nagy parkoló közelében, kb. 100 m-re a tengerparttól. A házban recepció és bár is mőködik, gyönyörő gondozott kert veszi körül. A közelben rengeteg vásárlási és étkezési lehetıséget találunk, parkolni az utcán a ház elıtt lehetséges. Ellátás: önellátás (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: 2 és 2-3 ágyas stúdió: kertre nézı stúdiók a földszinten, melyekben az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet. Felszereltség: hőtı a szobában, légkondicionálható szoba (felárral), Tv, konyhasarok, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. ASTERAS Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

10 7 KLIO apartmanház Sarti ófalujának igazi nyüzsgı életét élvezhetik azok, akik a 2010 tavaszán átadott új, modern stílusban berendezett apartmanházat választják. A közelben számos szórakozóhely várja az aktív pihenésre vágyókat, míg a kulináris élvezeteket kedvelık a helyi tavernákban kóstolhatják meg a hamisíthatatlan görög ízeket. Az apartmanház kb. 100 méterre található a tengerparttól. Ellátás: önellátás (vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: ágyas stúdió: az utcára nézı, emeleti stúdiókban egy légtérben kapott helyet a franciaágy és egy normál pótágy, valamint a konyhasarok ágyas stúdió: az utcára nézı, emeleti stúdiókban egy franciaágy és két normál pótágy található, valamint egy konyhasarok. Felszereltség: hőtı a szobában, Internet, légkondicionálható szoba (felárral), WIFI, tv, konyhasarok, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. Ajánljuk: Elsısorban fiataloknak ajánljuk a szálláshelyet, illetve mindazoknak, akiknek a nyaralás elképzelhetetlen zene, tánc nélkül. Az apartmanház közelében néhány szórakozóhely található. KLIO Máj. 12, 19., Máj. 26., Jún. 2., 9., Jún. 16., 23., 30., 2+1 fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes fıs apartman fı felnıtt pótágyon fı gyerek pótágyon (2-12 éves korig) Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

11 8 FOTINI apartmanház 2009 tavaszán épült ez a kétszintes, mediterrán hangulatú, ízlésesen berendezett, igényes apartmanház. Sarti óvárosának csendesebb részén, a fıtértıl 100 méterre, a homokos, lassan mélyülı tengerparttól pedig 250 m-re helyezkedik el. Vásárlási, étkezési lehetıségek a közvetlen közelben találhatók. Parkolás az utcán, az apartman elıtt, illetve mellette lehetséges. Ellátás: önellátás, (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: 2-3 ágyas stúdió: az utcára nézı, emeleti stúdiókban az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet. Felszereltség: hőtı a szobában, légkondícionálható szoba (felárral), tv, konyhasarok, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. FOTINI Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

12 9 KYRIAKIS apartmanház Az apartmanház az ófaluban található, Sarti sétálóutcájában, kb. 80 m-re a tengerparttól. A közelben éttermek, kávézók, pékség, szupermarket és ajándékboltok találhatók, parkolni az utcán a háztól kicsit távolabb lehetséges. Ellátás: önellátás (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: 2-3 ágyas stúdió: a 2. emeleti stúdiók a ház belsı udvarára néznek, melyekben az ágyak és a konyhasarok egy légtérben kaptak helyet. Felszereltség: hőtı a szobában, légkondicionálható szoba (felárral), tv, konyhasarok, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel terasz kerti bútorokkal. KYRIAKIS Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

13 10 SOKRATIS apartmanház Sarti ófalujának nyüzsgı életébe csöppenhetnek bele azok, akik ezt a modern kialakítású apartmanházat választják. A közelben számos üzlet, bár, kávézó, szórakozóhely várja az aktív pihenésre vágyókat. A kulináris élvezeteket kedvelık pedig a helyi tavernákban kóstolhatják meg a hamisíthatatlan görög ízeket. Az apartmanház rendelkezik recepcióval, a társalgóban televízió és ingyenes WIFI vehetı igénybe. Az apartmanház 70 méterre található a tengerparttól. Ellátás: önellátás (menü vacsora vagy félpanzió felár ellenében) Elhelyezés: 2 és 2-3 ágyas stúdió: az utcára nézı emeleti stúdiókban az ágyak és konyhasarok egy légtérben kaptak helyet. Felszereltség: hőtı a szobában, légkondicionálható szoba, WIFI, tv, konyhasarok, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, terasz kerti bútorokkal. SOKRATIS Máj. 12, 19. Máj. 26. Jún. 2., 9. Jún. 16., 23., fıs stúdió fı felnıtt pótágyon fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon Ingyenes Ingyenes Felárak: légkondícionáló: 42 /készülék/hét; vacsora felár: ; félpanzió felár:

14 11 Hotel STEFANI** A családi vállalkozásban mőködı hotel Sarti Village-en található, csupán 100 m-re a homokos tengerparttól. Közelében rengeteg étkezési és vásárlási lehetıség áll az utasok rendelkezésére. Étterem, bár, medence, pool bár, napozó terasz, kert, parkoló stb. Ellátás: reggeli (menü vacsora felár ellenében) Elhelyezés: ágyas hegyre nézı és tengerre nézı szobákban: egy franciaágy és egy normál pótágy található ágyas kertre nézı családi szobákban: franciaágy és 2 pótágy található, melyek lehetnek normál ágyak vagy emeletes ágyak is. Felszereltség: minibár a szobában, Internet, légkondícionálható szoba, nyitott medence, Tv, fürdıszoba zuhanyzóval és wc-vel, erkély kerti bútorokkal. STEFANI HOTEL** reggelivel Máj. 12, 19.,, 22. Máj. 26., Jún. 2., 9., 16., 23., Szept. 1, 8. Jún. 30., Júl. 7., 14. Júl. 21., fıs hegyre nézı szoba fı felnıtt pótágyon fı gyerek (7-12 éves korig) pótágyon fıs tengerre nézı szoba fı felnıtt pótágyon tengerre nézı fı gyerek pótágyon tengerre nézı (7-12 éves) fıs családi szoba és 4. fı felnıtt pótágyon és 4. fı gyerek (2-12 éves korig) pótágyon

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23. HALKIDIKI Görögország északi partvidékén, Thesszalonikitől kb. 1 óra autóútra található a 3 nyúlványból álló félsziget. A mítosz szerint e terület volt egykor az óriások és az olymposzi istenek csatározásának

Részletesebben

LARNACA Louis Princess Beach Family Hotel

LARNACA Louis Princess Beach Family Hotel 16 LARNACA Louis Princess Beach Family Hotel CIPRUS FEKVÉSE: A 138 szobás szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton épült, csodálatos kertekkel övezve mindössze pár percnyi sétaútra egy szórakoztató

Részletesebben

Korfu. DIAS ZEUS Travel

Korfu. DIAS ZEUS Travel Korfu DIAS Jól tesszük, hogy Korfut választjuk, ha a napfény és a tenger szerelmesei vagyunk, ha rajongunk az építészeti csodákért, a mediterrán citrusligetekért, a lenyûgözô panorámákért, ha hobbink a

Részletesebben

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK).

Irodánk már 19 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK). előfoglalási kedvezmények Foglalja le utazását First Minute áron 2014. április 30-ig! A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz)

Részletesebben

õ reggeli º ± medence Ö www.personaltours.hu 1 Jelmagyarázat

õ reggeli º ± medence Ö www.personaltours.hu 1 Jelmagyarázat Kedvezmények: Előfoglalási kedvezmény: foglalja le utazását First Minute áron irodáinkban 2015. április 30-ig! A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a

Részletesebben

Észak-Görögország. Görögország szárazföldi ré szét északon

Észak-Görögország. Görögország szárazföldi ré szét északon Észak-Görögország Közlekedés: egyénileg vagy autó - busszal: Sartiba és Toroniba május 18-tól min den pén - teken (utolsó vissza út szeptem - ber 29-én), Nei Poriba május 21-tôl minden hétfôn (utol- só

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 39 GÖRÖGORSZÁG Sokszor és sokan megkérdezték már tôlem: Miért éppen Korfu?. Véletlen volt, hogy a sors ide, erre a szigetre sodort egy évtizede. Eleinte én is csak Görögország legzöldebb, természeti értékekkel

Részletesebben

Korfu, Kréta, Zakynthos, Rodosz, Kefalonia, paralia, sarti, kamena vourla, Horvátország, Olaszország

Korfu, Kréta, Zakynthos, Rodosz, Kefalonia, paralia, sarti, kamena vourla, Horvátország, Olaszország Alapítva: 1995 2013 Kultúra, tenger, napfény... Korfu, Kréta, Zakynthos, Rodosz, Kefalonia, paralia, sarti, kamena vourla, Horvátország, Olaszország www.personaltours.hu Kedves Törzsutasunk, Tisztelt Jövendőbeli

Részletesebben

A FIRST MINUTE ÁR 2012. április 16-ig érvényes.

A FIRST MINUTE ÁR 2012. április 16-ig érvényes. FIRST MINUTE ÁR olyan kedvezményes csomagár, mely tartalmazza a szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz) költségeit, szállodáknál a jelzett ellátást is. A FIRST MINUTE ÁR-on foglalók a katalógus

Részletesebben

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS:

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS: TAVALY ITT VOLTUNK NYARALNI, A PARTON DÖMÉVEL EGY EGÉSZ VÁROST HOMOKOZTUNK ÖSSZE. Bulgária Bolgár Úticéljaink Aranyhomok, Sveti Konstantin & Elena Várna, Napospart, Neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol

Részletesebben

DÖME OLVASTA, HOGY EZT A SZIGETET ÚGY HÍVJÁK, HOGY LEVANTE RÓZSÁJA. A RÓZSÁT MÉG ÉRTEM, DE MI AZ A LEVANTE? MINDEGY, A RÓZSÁT NAGYON SZÉP HELY

DÖME OLVASTA, HOGY EZT A SZIGETET ÚGY HÍVJÁK, HOGY LEVANTE RÓZSÁJA. A RÓZSÁT MÉG ÉRTEM, DE MI AZ A LEVANTE? MINDEGY, A RÓZSÁT NAGYON SZÉP HELY Zakinthos DÖME OLVASTA, HOGY EZT A SZIGETET ÚGY HÍVJÁK, HOGY LEVANTE RÓZSÁJA. A RÓZSÁT MÉG ÉRTEM, DE MI AZ A LEVANTE? MINDEGY, A RÓZSÁT SZERETEM, ÚGYHOGY BIZTOS NAGYON SZÉP HELY www.ibusz.hu 52 Fakultatív

Részletesebben

TOVÁBBI APARTMANOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁINKBAN!

TOVÁBBI APARTMANOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁINKBAN! RÉGIO R ÉGIO N NEVE EVE V VAGY AGY V VALAMI ALAMI IILYESMI LYESMI HORVÁTORSZÁG POREC - MAGÁNAPARTMANOK HR0202 Leírás: az Isztria egyik legszebb múzeumvárosának üdülőövezetében található apartmanházak,

Részletesebben

G ö r ö g o r s z á g. Üdülőhelyek. Kréta üdülés

G ö r ö g o r s z á g. Üdülőhelyek. Kréta üdülés K r é t a A legendák szigete Kréta a görög szigetvilág legnagyobbja, ahol Európa ôsi kultúrája kialakult, és a mínoszi világ testesítette meg a gazdagságot, a jólétet, melynek varázsát napjainkban szebbnél

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 37 Zakinthos Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

VELENCE. róma szardínia. verona. OLASZ ÚTICÉLJAINK Észak-Adria, Közép-Adria, Liguria, Toszkána, Róma és környéke, Garda-tó, Szardínia, Szicília

VELENCE. róma szardínia. verona. OLASZ ÚTICÉLJAINK Észak-Adria, Közép-Adria, Liguria, Toszkána, Róma és környéke, Garda-tó, Szardínia, Szicília VELENCE A temperamentum országa Garda tó Olaszország minden egyes területének megvan a maga sajátossága; lehet síelni a hegyekben, gondolázni a romantikus Velencében, elmerülni a városok ókori és középkori

Részletesebben

általános információ Kedves Utasunk, tisztelt olvasó! Tartalom: Utazási Utalvány Biztosítás

általános információ Kedves Utasunk, tisztelt olvasó! Tartalom: Utazási Utalvány Biztosítás Előkatalógus Kedves Utasunk, tisztelt olvasó! A hűvös, téli hétköznapokban jó dolog a hűsítő habokra, a homokos tengerpartra, a meleg nyárra gondolni és tervezni a pihenést, kikapcsolódást. Előkatalógusunkban

Részletesebben

GÖRÖGORSZÁG. 14 www.grandtours.hu online-foglalás. www.gnto.gr. Paralia Thesszaloniki Neos Marmaras Parga Korfu Kefalonia. Tolo.

GÖRÖGORSZÁG. 14 www.grandtours.hu online-foglalás. www.gnto.gr. Paralia Thesszaloniki Neos Marmaras Parga Korfu Kefalonia. Tolo. GÖRÖGORSZÁG www.gnto.gr A mediterrán éghajlatú Görögország területe 132 000 km 2. Lakosainak száma 10 millió. Az országra a száraz, meleg nyár a jellemző, nem ritka augusztusban a 40 C hőmérséklet. Az

Részletesebben

Flamenco Tours. olasz, horvát tengerparti üdülések

Flamenco Tours. olasz, horvát tengerparti üdülések Flamenco Tours 2015 olasz, horvát tengerparti üdülések Kedves Olvasó! Ön a Flamenco Tours 2015. évi saját szervezésû tengerparti nyaralásokat tartalmazó kiadványát tartja a kezében. Köszönjük érdeklôdését.

Részletesebben

Pillanatképek: Olymposi Riviéra. Zakynthos

Pillanatképek: Olymposi Riviéra. Zakynthos Télből a nyárba utazzon Görögországba a HolidayLines.hu-val! A TravelLines utazási iroda csapata hat évvel és több ezer elégedett téli törzsutassal a háta mögött döntött úgy, hogy a felhalmozott tapasztalatokat

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG NOVIGRAD - BARBARA APARTMANHÁZ. www.autoclubtravel.hu

HORVÁTORSZÁG NOVIGRAD - BARBARA APARTMANHÁZ. www.autoclubtravel.hu HORVÁTORSZÁG VRSAR - VILLA ORSERA APARTMANHÁZ - magyar tulajdonos! Leírás: Vrsarban, a Poreč melletti csodálatos kisvárosban található szép, igényes apartmanház, csodálatos körpanorámával az öbölre. A

Részletesebben

INGYENES FREE COPY. Engedély: U-001433

INGYENES FREE COPY. Engedély: U-001433 INGYENES FREE COPY Engedély: U-001433 KOZMAPOLITAN & VARI tartalomjegyzék ÜTŐS AJÁNLATOK 3. OLDAL LIGNANO 4-5. OLDAL BIBIONE 6-7. OLDAL CAORLE 8-9. OLDAL LIDO DI JESOLO 10-11. OLDAL TOSZKÁNA 12-13. OLDAL

Részletesebben

HOTEL MEDITERAN Moscenicka Draga központjában, közvetlenül az aprókavicsos, lassan mélyülő tengerparton található a mediterrán stílusú szálloda.

HOTEL MEDITERAN Moscenicka Draga központjában, közvetlenül az aprókavicsos, lassan mélyülő tengerparton található a mediterrán stílusú szálloda. MOSCENICKA DRAGA A középkori hangulatú falucska a Moscenice-hegy lábánál fekszik, ahonnan káprázatos panoráma tárul a hegycsúcsra felmerészkedők szeme elé. Hosszú, gyönyörű tengerpartja, s az itt élő emberek

Részletesebben

Paralia. Platamon. Olympic Beach. Görögország MAGÁNAPARTMANOK 3*-OS HOTELEK MAGÁNAPARTMANOK

Paralia. Platamon. Olympic Beach. Görögország MAGÁNAPARTMANOK 3*-OS HOTELEK MAGÁNAPARTMANOK G Ö R Ö G O R S Z Á G Paralia Olympic Beach Észak-Görögország legismertebb nyaralóhelye az Olimposz hegy lábánál. A turisták körében hosszú, homokos tengerpartja, a késő éjszakáig nyitva tartó üzletek,

Részletesebben

Adria Tours Utazási Iroda

Adria Tours Utazási Iroda MONTENEGRO ALBÁNIA HORVÁTORSZÁG Tivat H. Palma *** 1. Tivati apartmanok 2.-4. H. Mimoza** 5. H. Pine**** 5. Kute-Kamenari Dragica apartman 6. Kamenari luxus apartmanok 6. Kute magánapartman 7. Igalo H.

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Időeltérés A közép-európai időszámításhoz képest, Magyarországhoz viszonyítva + 1 óra az eltérés.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Időeltérés A közép-európai időszámításhoz képest, Magyarországhoz viszonyítva + 1 óra az eltérés. GÖRÖGORSZÁG GÖRÖGORSZÁG HALKIDIKI- KI- SZIGET THASSOS LEFKADA TÖRÖKORSZÁG KEFALÓNIA ZAKYNTHOS PELOPONNÉSZOSZI- SZIGET ATH HÉN Európa délkeleti részén, a Balkán-félsziget déli végén fekszik. Legnyugatibb

Részletesebben

MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG KIVÁLÓ ÁRAK

MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG KIVÁLÓ ÁRAK 2013 UNITRAVEL Repülős és buszos üdülések Mediterrán nyár MÁLTA CIPRUS Spanyolország MALLORCA COSTA BRAVA IBIZA Olaszország SZICÍLIA SORRENTO 22 ÉVE AZ UTAZÓK SZOLGÁLATÁBAN First minute kedvezmények április

Részletesebben

További ajánlatainkat keresse weboldalunkon: www.varistravel.hu. Közép-olasz Adria. Líguria. Toszkána OLASZORSZÁG 3.

További ajánlatainkat keresse weboldalunkon: www.varistravel.hu. Közép-olasz Adria. Líguria. Toszkána OLASZORSZÁG 3. Garda-tó Garda-tó Tartalomjegyzék Líguria Toszkána Közép-olasz Adria OLASZORSZÁG 3. Észak-olasz Adria 3. Grado 3. Lignano 4. Bibione 7. Caorle 10. Porto Santa Margherita 11. Lido di Jesolo 12. Cavallino

Részletesebben

Üdülőhelyek. Üdülés Málta szigetén

Üdülőhelyek. Üdülés Málta szigetén A Földközi-tenger középsô részén található szigetország, melynek legnagyobbja tagja Málta. Vulkanikus tájak, csodás öblök és Kr.e. 5200-ból származó emlékek tarkítják Málta szigetét, amely leginkább a

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK SPANYOLORSZÁG COSTA BRAVA BARCELONA MONTSERRAT ANDORRA FLAMENCO EST VACSORÁVAL

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK SPANYOLORSZÁG COSTA BRAVA BARCELONA MONTSERRAT ANDORRA FLAMENCO EST VACSORÁVAL COSTA BRAVA A Pireneusok vad szépségű vonulatainak lábánál léptek először a félsziget földjére a rómaiak, és a mai hódítók, a turisták is jól döntöttek, ha Spanyolország felfedezését itt kezdik. A Costa

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG Hotelek, apartmanok óriási választékban, valamennyi üdülőrégióban Busszal is!

HORVÁTORSZÁG Hotelek, apartmanok óriási választékban, valamennyi üdülőrégióban Busszal is! alapítva: 1991 Egyéni üdülések 2014 nyár HORVÁTORSZÁG Hotelek, apartmanok óriási választékban, valamennyi üdülőrégióban Busszal is! inő sé g M 23 éve az utasokért n o k kiváló ára OLASZ ADRIA! FRANCIA

Részletesebben