Hirdetési formátumok bemutatása



Hasonló dokumentumok
Az Infinety portfólió hirdetési megoldásainak bemutatása

Hir7.com médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat

Trollfesz.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Joy.hu médiaajánlat 3333

Shape.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat

Boon.hu médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Topauto.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Metropol.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Instyle.hu médiaajánlat

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat

Kutyabarat.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Mohaonline.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

Babybooz.com médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Kézi.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat

Mindennapi.hu médiaajánlat

Pepsifoci.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Focitipp.hu médiaajánlat

Szabadfold.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Telemedical.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Szeretlekmagyarorszag.hu médiaajánlat

Szuloklapja.hu médiaajánlat

InforMed.hu médiaajánlat

Delmagyar.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat

Kisalfold.hu médiaajánlat

Pecsistop.hu médiaajánlat

Szinhaz.hu médiaajánlat

Haon.hu médiaajánlat

Babafalva.hu médiaajánlat

Edenkert.hu médiaajánlat

Haziallat.hu médiaajánlat

Színház-oldalcsoport médiaajánlat

Ezermester.hu médiaajánlat

EREDMÉNYES DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK, MEGALKUVÁSOK NÉLKÜL. Infinety Médiaajánlat

Libri.hu médiaajánlat

A zsidó programajánló oldal médiaajánlata

Happyfaces.hu médiaajánlat

Átírás:

bemutatása

Tartalom Infinety bemutatkozás Hirdetési formátumok Technikai információ, specifikáció Kapcsolat

Infinety bemutatkozás Az Infinety Online Kft. független médiaértékesítő házként nagy látogatottságú és tematikus online tartalmakat biztosít hirdető partnereinek. A legfontosabb kereskedelmi célcsoportok és hirdetési tematikák szerint szegmentált, havonta 3,2 millió* egyedi látogatót, a hazai internetezők 62% - t elérő portfóliónkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk az online reklámpiac számára. A médiatervezés során kollégáink az egyedi problémára nyújtanak megoldást. Minden esetben biztosítjuk hirdetőink üzenetének a megfelelő célcsoporthoz történő eljuttatását. Az ideális csatorna mellé felkutatjuk az üzenet optimális és kreatív formáját is, legyen az egyszerű link, PR-jellegű megoldás vagy komplex szponzorációs megjelenés. Médiaajánlatunkat a leggyakoribb hirdetői igények, hirdetési tematikák és legfontosabb célcsoportok mentén alakítottuk ki. Forrás: Ipsos - Gemius SA: gemius/ipsos Fusion Data, 2014. (15+ belföldi közönség)

Banner IAB Display- HAP méretek A legelterjedtebb hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. Más néven reklámszalag vagy reklámhirdetésként szokták emlegetni. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, sztenderdizált méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Leaderboard (728x90-120) Super leaderboard (970x90) Medium Rectangle (250x250, 300x250)

Banner IAB Display- HAP méretek Half page (300x600) Az IAB Rich Media Branding Unit egyik display formátuma. A hirdetőknek egy 300x300 kreatívot kell létrehozniuk, ami filmszalagszerűen jelenik meg egy 300x600-as zónában, melyben a banner változtatható görgetéssel, klikkeléssel, érintéssel és lebegtetéssel.

Banner IAB Speciális displayek- RMBU méretek Speciális hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. A megjelenési lehetőségeknek csak a hirdető kreativitása szabhat határt. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, különleges méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Billboard (970x250) Pushdown (970x90 970x415)

Banner Speciális displayek (folyt.) Speciális hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. A megjelenési lehetőségeknek csak a hirdető kreativitása szabhat határt. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, különleges méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Wideboard (640x360) Skyscraper (160x600)

Banner IAB Branding Units - Landscape A méretet változtató kreatív ugyanúgy jelenik meg, mint a klasszikus leaderboard. De amikor a user fölé viszi az egeret, lenyílik a nagy méretű kreatív, eltakarva a weboldal tartalmát, nagyobb kreatív felületet biztosítva az üzenetnek. A Landscape nagy mérete miatt elősegíti a márkaépítést, valamint lehetővé teszi a TV és a digitális hirdetések párhuzamos futtatását a 16:9-es képaránnyal való kompatibilitása miatt. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Landscape (728x90>>728x410)

Banner Méretet változtató (expand) A méretet változtató kreatív ugyanúgy jelenik meg, mint a klasszikus billboard. De amikor a user fölé viszi az egeret, kinyílik a nagy méretű kreatív, eltakarva a weboldal tartalmát, nagyobb kreatív felületet biztosítva az üzenetnek. Igazán látványos megjelenés, melynek hatékonyságáról egyre több hirdető győződhetett meg. Ezen hirdetésre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező, kicsi és nagy méretben is. Expand (250x250->500x500)

Expand videó banner Az különbözteti meg a hagyományos expand kreatívtól, hogy a meghívott kreatív videót tartalmaz, amely indulhat rögtön a megnyitáskor vagy akár parancsra is. 300/250 250 -> 800 600

Layer (1000x600 px) A layer olyan látványos megjelenítési forma, amely az oldal betöltésekor annak tartalma felett jelenik meg. Bezárható gombbal, illetve beállítható, hogy mennyi idő után záródjon be magától.

Szinkron banner - layer A layer és a beágyazott együttes megjelenése. Két részből áll az egyik és másik elem az oldal 2 különböző pontján helyezkedik el, melyet egy layeres megjelenés köt össze, de mégsem takarja ki az egész oldalt - előnye, hogy nagyobb felületen hívja fel a figyelmet a tartalomra.

Branded content Adott tematikához kapcsolódó élő szerkesztett tartalom, amelyet hirdetői igényekre szabunk. A szponzori jelenlét mellé támogató megjelenést biztosítunk, amelyek garantálják a látogatói forgalmat. A Branded Content hirdetési és kommunikációs megoldás egy tudatosan, az adott márkaérték erősítése céljából felépített témaközpont. Az adott márka kommunikációs céljait tartalomba csomagolt üzenetként juttatjuk érvényre.

Kreatív fejlesztés - Open Page Az Open Page hirdetési megoldás alapeleme egy hagyományos medium rectangle (300x250), amely kiegészül egy full page layerrel. Az animáció minden esetben az oldal aktuális tartalma alapján a layerben kerül megjelenítésre (ezáltal valós környezetben jelenítődik meg a hirdetés) és egy rövid bevezető animáció után ablakszerűen nyitja szét az oldalt. A teljes weboldal szétnyílása után jelenik meg megkerülhetetlen módon a hirdetés tartalma, a kommunikációs üzenet.

Kreatív fejlesztés Teljes körű online kommunikációs megoldásaink keretében lehetőség van a bannerek kidolgozásától kezdve a komplett weboldalak fejlesztésig mindenféle kreatív munkára. Egyedi megoldásaink széles tárháza kiterjed a nyereményjátékok lebonyolítására, a promóciós microsite-ok kifejlesztésére, a legmodernebb display megjelenések kidolgozására, közösségfejlesztésre, interaktív blogok megírására és akármi másra, amit ügyfelünk kíván.

Szponzoráció A hirdető egy-egy téma szakértőjeként jelenik meg a szerkesztőségi tartalmat képi és szöveges elemekkel támogatva. A szponzoráló fél folyamatosan jelen van. Saját arculatára formálja az adott oldal design bizonyos elemeit (fejléc, lábléc, fix banner). Elsősorban imázs célokra alkalmas hirdetési forma. A szponzoráció látogatottságát támogató megjelenésekkel (banner, szöveges link, képes ajánló) biztosítjuk. Ezen elemekre kattintva a látogató eljut a szponzorált felületre.

Animált és interaktív szponzoráció Az animált szponzoráció nem más, mint olyan teljes oldalas portálszponzoráció, amely nem statikus képekkel dolgozik, hanem ahogy a neve is mutatja, különböző animált kreatívok használhatóak. Az interaktív szponzoráció olyan teljes oldalas portál-szponzoráció, amely nem csak, hogy vonzza a figyelmet, de interakcióra hívja a felhasználót, amellyel még több látogatót csalogathatunk oldalunkra.

Hírlevél (e-dm) A felhasználó e-mail postafiókjába juttatott személyre szabott hirdetési üzenet, amely fogadásához előzetesen hozzájárult. Általában maximum fél képernyőoldali szöveges és képi elemeket tartalmazó, cselekvésre ösztönző levél. A hírlevelek kiküldéséhez a célcsoport meghatározása különböző szűrők segítségével történik. Tipikus szűrűk a nem, kor és lakhely, amelyek használatával biztosítjuk, hogy a hirdetéseket ténylegesen azok kapják, akik az adott hirdetői termék, vagy szolgáltatás célcsoportjába tartoznak.

PR-cikk Szöveges és képi elemeket tartalmazó reklám cikk, ami az adott portálon, témának megfelelő környezetben jelenik meg. A szerkesztőségi oldalakhoz hasonló vagy azokkal megegyező tördelésű tipográfiájú hirdetés. A hirdetői üzenet közvetítésére, a termék vagy szolgáltatás bővebb bemutatására nyílik lehetőség. Mivel a rovat tematikájába illeszkedik, ezért garantáltan a téma iránt affinis célcsoport olvassa. Alacsony előállítási költsége miatt rendkívül költséghatékony megjelenési lehetőség.

Videó hirdetések Pre-roll és Post-roll videós hirdetési megoldásaink, melyek kapu-szponzorációs kiegészítéssel is igénybe vehetőek kivételesen figyelemfelkeltő megjelenési formák. Az oldalakon a feltöltött videók előtt vagy után megjelenő hirdetések egy rövid, de annál értékesebb lehetőséget biztosítanak az üzenet célba vitelére, hiszen nem lehet átlépni őket, de nem is annyira hosszúak, hogy zavaróak legyenek. A szponzorációs kiegészítések tovább erősítik a megjelenés brand építő hatását és biztosítják, hogy a látogatók később is fel tudják idézni a látottakat.

Interstitial A bannerhez hasonlóan a display hirdetések csoportjába tartozó megjelenési forma. Interstitialnak nevezünk minden olyan hirdetést, amely az adott oldalt megelőzi - tehát előbb jelenik meg a reklám, mint az oldal nyitólapja -, vagy két oldal közötti átjárást megszakít. Általában egy előugró ablak vagy akár teljes képernyős hirdetés, amelyről továbblépni csak akkor lehet, ha a reklámban beállított megjelenési idő letelt, vagy a reklám alatt elhelyezett "tovább" gombra kattint a látogató. Rendkívül hatékony eszköz, mivel hirtelen szakítja meg a folyamatot, és olyan helyzetet teremt, amelyben a hirdetés megnézése szinte elkerülhetetlen, éppen ezért magasabb árfekvésű megoldás.

Képes ajánló Egy kisméretű kép, rövid kattintható link és szöveg kombinációja. Figyelemfelkeltő megjelenés, amely az Infinety Online Kft. egyedi kialakítású terméke. Költséghatékony és egyszerű megoldás lehet a kis- és középvállalkozások számára. Mérete és formája miatt beleolvad a szerkesztett tartalomba. Az felhasználók széles körét lehet elérni vele. A portfóliónk valamennyi oldalán álló vagy fekvő sztenderd formátumban jelenhet meg. A reklámra kattintva a hirdető weboldalára jut a felhasználó.

Text link Olyan hirdetés, amely kizárólag szöveget és hivatkozásokat tartalmaz. Rövid és figyelemfelkeltő üzenet, amely kattintásra a hirdető oldalára irányítja a látogatót. Elkészítése egyszerű és olcsó, éppen ezért többféle szöveggel is tesztelhető a hatékonysága. Általában hírek, cikkek között jelenik meg, éppen ezért a legkevésbé tolakodó hirdetési formátum. Mivel tartalomnak tűnik, ezért a felhasználók hajlamosabbak a cikkek részének tekinteni és elolvasni, lekattintani. Hírlevél küldésnél is gyakran használják ezt a lehetőséget.

Beúszó Olyan speciális kreatív, amely görgetésre automatikusan beúszik a képernyő jobb alsó sarkába. Bezárható gombbal, illetve beállítható, hogy bezárás nélkül mennyi idő után tűnjön el magától. Választható funkció a ragadás is, amely lehetővé teszi, hogy görgetés esetén a kreatív a böngészőhöz ragadva haladjon az oldal tartalmával.

Sticky A sticky, ahogy neve is mutatja a képernyő ablakához ragad, tehát görgetéskor halad az oldal tartalmával, így kiválóan alkalmas arra, hogy odavonzza az oldalra látogatók figyelmét. Bezárható gombbal, illetve eltűnik magától is. Különböző méreteket használhatóak ehhez a megjelenési formához: 728x90, 970x90, 980x90.

Leporello A leporello olyan különleges megjelenési forma, amely magasságát a háromszorosára növeli interakció hatására, illetve akár anélkül is. Bezárható, illetve bármikor újra kinyitható. Lehetséges méretek: 728 120 -> 728 360 970 200 -> 970 600

Full screen video layer A full screen video layer olyan látványos megjelenési forma, amely méretéből és formátumából adódóan könnyen kattintásra készteti a felhasználókat. Lehetséges méretek: 1000x600 1000x800

Transparent Video Overlay A Video Overlay olyan videó megjelenítést tesz lehetővé, ahol egy beágyazott hirdetésként (videó) jelenik meg a kreatív, és ha elindítjuk a videó tartalom lejátszását, a háttérben is elindul ugyanazon videó egy átlátszó az egész oldal tartalmát beborító mozgóképként.

Mobil hirdetési méretek A mobil hirdetések az okostelefonok megjelenésével hatékony, kikerülhetetlen megjelenést nyújtanak a hirdetőnek. Hagyományos méretek: 320x50 480x120

Mobil hirdetési megoldások Adhesion és Pull banner Az Adhesion banner működése szerint egy érintéssel nyitható ki, majd az eltávolító gombbal tűnik el a teljes oldalas hirdetés, és a felhasználó visszakerül az eredeti oldalra. A bázis kreatívon is megtalálható egy eltávolító gomb, így a kinyitás előtt is eltüntethető a hirdetés. A Pull banner bázis kreatívját egy függőleges ujjvonással vagy beállítás szerint érintéssel nyithatja ki, majd megjelenik a teljes oldalas kreatív. A hirdetés egészét is eltávolíthatja a felhasználó, ha a bezáró gombra kattint, amely megtalálható a bázis kreatív és a teljes oldalas kreatív megjelenésekor is.

Mobil hirdetési megoldások - Slider banner A Slider bázis kreatívját egy vízszintes ujjvonással (jobbról balra) vagy beállítás szerint érintéssel- nyithatja ki, és ekkor megjelenik a teljes oldalas hirdetés. A hirdetés egészét is eltávolíthatja a felhasználó, ha a bezáró gombra kattint, amely megtalálható a bázis kreatív és a teljes oldalas kreatív megjelenésekor is. A nyitó bázis kreatívot a képernyő aljához és tetejéhez is igazíthatja, a záró bázis kreatív is ennek megfelelően fog igazodni. A teljes oldalas kreatív pedig jobbról balra úszik be, és a bezárásakor balról jobbra tűnik el.

Technikai információ, specifikáció TECHNIKAI INFORMÁCIÓ Fájlformátumok: SWF, GIF, JPG, HTML Fájlméret: maximum 160 kb Flash formátumú kreatívoknál Adverticum Adserver CT-mérő scriptjét kérjük elhelyezni a bannerben. Letöltés: Bannerkészítési útmutató IAB mobil hirdetési útmutató IAB online hirdetési útmutató EGYÉB Megrendelés minimális értéke: 100.000 Ft + ÁFA Kreatívok leadásának határideje a kampány indulása előtt 3 munkanap CT-kampány esetén minimum 2 kreatívot kérünk UV-kampánynál egy látogató 3 alkalommal találkozik a kreatívval

Kapcsolat Az Infinety portfólió felületei, valamint a megjelenési lehetőségek díjazása megtekinthető a médiaajánlatunkban: http://www.infinety.hu/files/infinety_mediaajanlat.pdf Amennyiben hirdetési lehetőségeink bármelyike elnyerte tetszését, vagy bővebb információra van szüksége, úgy kérjük, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken. Infinety Online Média és Marketing Kft. Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3B Telefon: 326-0065 Fax: 240-1163 E-mail: sales@infinety.hu Web: www.infinety.hu Facebook: http://www.facebook.com/pages/infinety-online-kft/150600744979379 Blog: infinety.blogspot.com