Opel Insignia Tartozékok

Hasonló dokumentumok
Szállítás és szállítórendszerek

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Szállítás és szállítórendszerek

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

ASTRA-H 55 AJTÓS.

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

Személyre szabott megoldások

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MERIVA-A.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Személyre szabott megoldások

OPEL AMPERA.

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x /55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA.

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

Személyre szabott megoldások

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault MEGANE Grandtour

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ANTARA.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Termékinformáció OPEL CORSA-E VAN.

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ZAFIRA TOURER.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault MEGANE Berline

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER. Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás!

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL INSIGNIA SPORTS.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

PEUGEOT PARTNER TEPEE TARTOZÉKOK*

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019


HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

Termékinformáció OPEL INSIGNIA A.

Alfa Romeo Giulietta

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei:

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J 5 AJTÓS.

Renault CLIO Grandtour

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL INSIGNIA SPORTS.

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Termékinformáció OPEL INSIGNIA.

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám:

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J GTC.

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Grande Punto és Punto EVO

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL COMBO-D PASSENGER.

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CORSA-E 5 AJTÓS.

Szabadidô Szabadon kiélheted vágyaidat.

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ADAM.

Opel Astra tartozékok

ÚJ PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 CACTUS TARTOZÉKOK

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault ESPACE tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault ESPACE gépjárművét kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Átírás:

Opel szolgáltatás Szolgáltatások alkatrészekhez és tartozékokhoz Az Opel alkatrészek és tartozékok a helyi Opel Kereskedésben kaphatók, ahol miden megtalálható, hogy gépjárművét még kényelmesebbé vagy személyes igényeinek megfelelőbbé tegye, továbbá ahol szakvéleménnyel is segíthetjük Önt. Opel az interneten Azonnal információra van szüksége? A www.opel.com oldalon temérdek információt találhat az összes Opel által forgalmazott járműről, a szolgáltatásokról és tartozékokról. http://www.opel.com/ Látogassa meg az oldalt Opel hírekért és a legfrissebb termékinformációkért. Kérdés esetén kérjük, forduljon Opel partneréhez. További információ található a www.opel.com oldalon. Opel Insignia Tartozékok www.opel.com Az ebben a tájékoztatóban szereplő egyes illusztrációk olyan kiegészítő felszereléseket ábrázolnak, melyek nem az alapfelszereltség részei. A jelen tájékoztatóban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában voltak naprakészek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor változtatásokat tegyünk a kialakítás és a felszereltség terén. A tájékoztatóban kinyomtatott színek csak megközelítik a valódi színeket. Az illusztrációban szereplő kiegészítő felszerelések felárért vásárolhatók meg. A rendelhetőség, a gépkocsira vonatkozó technikai jellemzők és felszereltségek eltérhetnek az itt közöltektől Németország területén kívül. A gépkocsi pontos felszereltségéről szóló információért vegye fel a kapcsolatot Opel partnerével. Környezetbarát, klórmentes papírra nyomtatva. 10/08 kiadás proteam, Hanau

Tartalom Belső és külső megjelenés 4 7 Könnyűfém keréktárcsák 8 9 Szállító rendszerek 10 13 Információs, szórakoztató felszerelések és mobil kommunikáció 14 15 Kényelem 16 17 Autóápolás 18 21 Biztonság 22 23

Belső és külső megjelenés Sportosság a megfelelő helyen Talán egy kis extra egyéniséget kíván adni az Insigniájának, vagy tartozékokat, melyek autóját sportosabbá teszik? A döntés az Öné az első köténytől az oldalküszöbön és a rozsdamentes acél pedálokon át a hátsó spoilerekig mindent kínálunk.

OPC Line oldalsó küszöbök A dinamikus megjelenés az oldalsó küszöbökkel teljes Belső és külső megjelenés OPC Line első kötény Az Insignia stílusával összhangban lévő, még sportosabb megjelenésért Az eredeti lökhárítóra szerelhető OPC Line rozsdamentes acél pedálok A belső megjelenést feltűnővé és egyedivé teszi Teljes készlet a kézi váltós autókhoz OPC Line hátsó spoiler Erőteljes és dinamikus külsőt kölcsönöz Kizárólag Szedán és Ötajtós változatban OPC Line módosított hátsó kötény Egyedi és stílusos megjelenés Insigniája hátsó részének Minden kipufogó konfigurációhoz 7

Könnyűfém keréktárcsa 18 5-küllős, ikerküllős konstrukció Antracitszürke színű, fényezett 245/45 R18 méretű gumiabroncshoz Méret: 8 J x 18 Könnyűfém keréktárcsa 19 10-küllős konstrukció 245/40 R19 méretű gumiabroncshoz Méret: 8.5 J x 19 Könnyűfém keréktárcsa 20 5-küllős, ikerküllős konstrukció 245/35 R20 méretű gumiabroncshoz Méret: 8.5 J x 20 Könnyűfém keréktárcsák Könnyűfém keréktárcsák Egyéniséget kölcsönöz Nem kétséges, hogy Insigniája egy jó megjelenésű autó, melynek abroncsai szilárdan állnak az úton. De miért ne adná hozzá még saját egyéni vonását a vezetési élményéhez? Válassza a sportos kivitelezésű könnyűfém keréktárcsa készletet és adjon még egy kis dinamikus stílust a vezetéshez. Keréktárcsakupakok Teljessé teszi a stílusos megjelenést Csiszolt alumíniumgyűrűvel Opel logóval Biztonsági kerékőrcsavarok Biztonsági lopásgátló eszköz a könnyűfém keréktárcsához A készlet tartalma 4 biztonsági csavar + 1 csavarkulcs Hóláncok A biztonságos téli vezetéshez Könnyű és biztos felszerelés Galvanizált acélból készült Erős műanyag tartódoboz 215/60 R16 és 225/50 R17 méretű gumiabroncsokhoz 9

Szállító rendszerek Nincs olyan rakomány, mely gondot okozna Kerékpárok szállítása, tetőbox a nyaraláshoz, síléctartók a sportos hétvégi kiránduláshoz nehéz olyat találni, amit az Insigniája nem tudna elszállítani, mert mindig van hely a tetején.

Alumínium alaptartó Aerodinamikai elvárások szerint kialakított alaptartó, az összes Opel tetőbox vagy tetőszállítási eszköz könnyű rögzítéséhez Zárható kupakkal biztosított Tetőbox S Kicsi és sportos ezüstszínű tetőbox, könnyen az alaptartóra rögzíthető ABS műanyagból készült Méret: 1,330 x 860 x 370 mm Űrtartalom: 320 l Terhelési kapacitás: 50 kg Tetőbox M Fekete, középméretű a nagyobb igényekhez, könnyen az alaptartóra rögzíthető ABS műanyagból készült Méret: 1,750 x 820 x 450 mm Űrtartalom: 450 l Terhelési kapacitás: 50 kg Tetőbox L A fekete, L méretű doboz a gyakran utazóknak ajánl megoldást, könnyen az alaptartóra rögzíthető ABS műanyagból készült Méret: 2,320 x 700 x 390 mm Űrtartalom: 450 l Terhelési kapacitás: 50 kg Tetőbox XL Fekete, XL méretű tetőcsomagtartó a család igényeihez, könnyen az alaptartóra rögzíthető ABS műanyagból készült Méret: 1,960 x 780 x 440 mm Űrtartalom: 480 l Terhelési kapacitás: 75 kg Szállító rendszerek Síléctartó Könnyen kihúzható a könnyebb felszerelés érdekében Hat pár síléc vagy hat darab snowboard biztonságos szállítására alkalmas A nagyméretű nyomógombbal ellátott zár síkesztyűben is könnyen nyitható Lehajtható kerékpártartó Erős alumínium/acél kerékpártartó, intelligens szervó rásegítéses emelőszerkezettel, a kerékpárok erőfeszítés nélkül emelhetők fel és engedhetők vissza. Zárható a nagyobb biztonság érdekében Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó Ügyes és biztonságos megoldás, legfeljebb két kerékpár szállítására, harmadik kerékpár szállítására is bővíthető Könnyen felszerelhető és kis súlyú Könnyű, egy kézzel is üzemeltethető a csomagtér könnyű hozzáférhetősége érdekében Összehajtva a csomagtartóban is szállítható Vonóhorgok Ügyes megoldás a megbízható vontatás és a nagy terhelhetőség érdekében Leszerelhető változatban 13

Információs, szórakoztató felszerelések és mobil kommunikáció Maradjon kapcsolatban Akkor is legyen mindig elérhető, ha úton van! Az Opel Insigniával különösen egyszerű kapcsolatban maradni. Ötletes mobiltelefon készletet ajánlunk az új Insigniához, melynek használatával figyelmét mindig az úton tarthatja. Bluetooth kézhasználat nélküli készlet Kényelmes beépített, kézhasználat nélküli megoldás, hangszóró-független hangvezérléssel Automatikus telefonkönyv szinkronizálás Text-to-speech funkció, mely felolvassa az SMS üzenetet Híváskor automatikusan lehalkítja a rádiót A kihangosító az autó hangszóróit használja Mobiltelefon-tartó Javít a GSM jel vételén és csökkenti a gépjármű belsejében a sugárzást a külső antenna párosításával használva Kényelmes, automatikus töltést ad Könnyű csatlakozást és eltávolítást biztosít Mobiltelefonját biztonságosan helyben tartja Információs, szórakoztató felszerelések és mobil kommunikáció 15

Kényelem Dohányzó csomag Praktikus megoldás dohányosok számára Szivargyújtót és hamutartót tartalmaz FlexOrganizer rögzítő adapterek Praktikus alapelem a csomagtérbe helyezett tárgyak biztos elhelyezésére FlexOrganizer rögzítő sín horgok Táskáit és a hasonló tárgyakat álló helyzetben tartja Kényelem Üdvözöljük a kényelem világában A modern, innovatív konstrukció az Opel Insignia belső terét is meghatározza, ötletes megoldások hosszú sorát vonultatva fel, melyek további kényelmet és praktikusságot biztosítanak. Az Opel testreszabott tárolási megoldásokat kínál, hogy tárgyai mindig optimális helyükre kerülhessenek. FlexOrganizer rögzítő pánt Tárgyaknak a csomagtér oldalfalához való rögzítésére A pántok a raktér oldalfalának sínjeihez rögzítettek Folyamatosan állítható FlexOrganizer oldalsó csomagleszorító háló Hasznos hálós zseb a rögzítő adapterekhez történő erősítéshez FlexOrganizer tároló doboz Multifunkcionális és vízálló doboz autóápolási cikkek tárolására A rögzítő sín horgaihoz kapcsolódik Méret: 260 x 120 x 190 mm 17

Védelem Figyelünk a részletekre Az Insigniában öröm utazni. Az Ön és Insigniája védelme érdekében több jól használható kiegészítővel szolgálunk, mint például autószőnyegek, kutyarácsok, árnyékolók és sárfogók. Minden tökéletesen illeszkedik, könnyen beszerelhető, és személyre szabott az Ön egyéni igényeihez. Mi mindenre gondoltunk, hogy Önnek ne kelljen.

Védelem Kutyarács Biztonságos vezetés kedvenceivel is Stabil, pontosan illeszkedő térelválasztó az utastér és a csomagtér között Gyártás előtti megrendelés esetén az első ülések mögötti elhelyezés is lehetséges Csomagtéri szőnyeg Hatékony védelem a piszok és nedvesség ellen Kimondottan a csomagtér méretéhez illeszkedik Csúszásgátló bevonattal Autószőnyeg, velúr kárpitszőnyeg A kiváló minőségű szőnyegek még kényelmesebbé teszik a lábteret Koromfekete és kakaóbarna színben Insignia logóval Könnyen beszerelhető az Opel standard rögzítő rendszere segítségével 4 darabból álló készlet Autószőnyeg, keskenybordás Robusztus szőnyegek az autó padlójának védelmére Koromfekete és kakaóbarna színben Könnyen beszerelhető az Opel standard rögzítő rendszere segítségével 4 darabból álló készlet Autószőnyeg, gumi Praktikus megoldás a padló védelmére Fekete színben Insignia logóval Könnyen beszerelhető az Opel standard rögzítő rendszere segítségével 4 darabból álló készlet Biztonsági háló (hátsó) A rögzítetlen tárgyakat a csomagtérben tartja A csomagtérben, a hátsó ülések hátoldalához rögzített biztonsági háló Titánból készül Árnyékolók (hátsó) Kényelem és komfort a hátsó ülésen utazóknak Kiváló minőségű anyagból készült, mely a napsugarak több mint 70%-át visszaveri Clip-easy rögzítés a könnyű beszerelés érdekében Árnyékolók (oldalsó) Megnöveli a biztonságot azáltal, hogy csökkenti a hátsó térbe való belátást A jármű hátsó ülésén utazó utasok számára árnyékot biztosít A hátsó rész minden ablakára illeszkedik Az ablakok lehúzhatók akkor is, ha fent van az árnyékoló Szél- és esőterelők Csökkenti a levegőörvénylést, a huzatot és a zajt a jármű belsejében, ezáltal nagyobb vezetési kényelmet biztosít Első és hátsó ablakokra is 4 darabból álló készlet Sárfogók Fekete színű sárfogók a festék károsodás és a vízfelcsapódás elleni hatékony védelem érdekében Fekete színben Első és hátsó kerekekhez is 2 darabból álló készlet 21

Biztonság Baby Safe Újszülött kortól 15 hónapos korig, legfeljebb 13 kg-os súlyig A biztonsági övekkel vagy az Isofix rögzítési pontoknál rögzíthető, az Isofix keretrendszerbe illeszkedve Mosható és cserélhető üléshuzat Megfelel az európai biztonsági előírásoknak EE-R 44/04 Duo Isofix 9-18 kg súlyú gyermekek részére, 9 hónapostól 4 éves korig Az Isofix rögzítési pontok vagy a biztonsági öv segítségével rögzíthető Mosható és cserélhető üléshuzat A még nagyobb biztonság érdekében kínáljuk a felső rögzítő pánt rendszert Megfelel az európai biztonsági előírásoknak EE-R 44/04 Biztonság Egy biztonságos hely A tudat, hogy mindenki biztonságban van az út során, még élvezetesebbé teszi az utazást. Igen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy az Opel Insigniát kimagasló biztonságú autóvá tegyük, megnyugtató tudatot biztosítva Önnek az utakon. A legkedvesebb utasai számára ajánlunk gyermeküléseket és minden más szükséges eszközt, amely biztonságukat teljes mértékben garantálja. Tekintse meg ajánlatunkat és válassza az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Kid 15-36 kg súlyú gyermekek részére, 4 évestől 12 éves korig A háttámla az ülés dőlésszögéhez igazítható (3-pontos biztonsági öv szükséges) Mosható és cserélhető üléshuzat Megfelel az európai biztonsági előírásoknak EE-R 44/04 Egyéb biztonsági tartozékok Elakadásjelző háromszög: összecsukható, tartódobozzal együtt kapható, az EU szabványnak megfelel Figyelmeztető védőmellény: viselője jól látható az úton és terepen is Elsősegélycsomag: kötszert, tapaszokat stb. tartalmaz Az EU szabványnak megfelel. Tépőzárral rögzíthető 23