A legjobb társ a városban.



Hasonló dokumentumok
Az ügyes városi robogó

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox R

Az ügyes városi robogó

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Minden nap különlegesen érezheti magát

A kaland a sarok mögött vár

Fordítsuk komolyra a szót

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az ügyes városi robogó

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

lehetőség D'elight

Izgasd fel a sötét oldalad!

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A sötét oldal két lelke

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox R

Szeretem, ahogyan közlekedek

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Az élet egy verseny. Aerox 4

Útra fel! FJR1300A

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Engedje szabadjára képzeletét

A városi dzsungel királya

Az élet egy verseny. Aerox 4

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az R-sorozat itt kezdődik

Kövesse a képzeletét!

Az Ön megbízható barátja.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

A MAX-ból soha nem elég

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Fedezd fel éned sötét oldalát

Vágyj arra, amire szükséged van

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A MotoGP szülötte. YZF-R1

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Főszerepben a Sötét Oldal

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A szórakozás gyors módja.

Írd át a MAX szabályait

Kelj fel és motorra! MT-07

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

A MAX-ból soha nem elég

Fedezd fel lelked kalandozó részét

A legjobb középméretű mindenes.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Kis méret, hatalmas szórakozás.

VMAX Carbon. Izmosnak született

A MAX-ból soha nem elég

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Engedje szabadjára kalandvágyát

Végezze keményen a munkáját.

Alakítsd te a történetedet

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Air Riderek. YZ85/LW

Sokoldalú városi sportmotor

A MAXimum nem opcionális választás

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Air Riders. YZ250

Rossz, a jó értelemben

A holnapra született. XSR700 / ABS

A sötét oldal két lelke

Kétütemű. Első hely. YZ250

Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!

A sötétség vonzása. MT-07

Öleld át a sötét oldalt

A sötétség szemei. MT-09

Extrém körülményekhez tervezve.

Arra született, hogy új utakat találjon

Ne félj a sötéttől! MT-125

Öleld át a sötét oldalt

Színtiszta borzongás. FZ8

A MAX-ból soha nem elég

Végtelen út. FJR1300AE

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

A legjobb középméretű mindenes.

Ragadd meg a sötét oldalt

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Air Riders. YZ125

Átírás:

A legjobb társ a városban. A gyors és men furikázáshoz válassza a Neo's robogót. A praktikus és megbízható Neo s robogó leveszi a válláról az utazás minden nygjét, így teljesen átadhatja magát a szórakozás örömeinek. A Neo s robogót gyors és könny vezetésre tervezték, olyanoknak, akik néha utassal, néha egyedül utaznak. Az 50 ccm-es motor, az elektromos indításkapcsoló és az automata sebességváltó megkönnyítik az utazást - csak szálljon fel a robogóra, és már indulhat is! Fürge, 50 ccm-es, léghtéses, 2 ütem motor Kis súlyú, kompakt, könnyen kezelhet Modern robogó ikerfényszórókkal LCD mszerfal 190 mm-es els féktárcsa Ülés alatti sisaktartó Magabiztosság-növel vezetési élmény Stílusos 12 colos alufelnik Az ikerfényszóróiról és különleges formatervezés karosszériájáról azonnal felismerhet Neo's robogók elegánsak és teljesen egyediek. Lehetséges, hogy a többi funkció például a nagy tárolóhely nem ragadja meg azonnal a figyelmet, de nagyon jó hasznukat veheti a városi utak során.

Az elegáns stílus A Neo s robogókat úgy tervezték, hogy a lehet legkönnyebbé tegyék az életét: csak közlekedjen a városban, és találkozzon ismerseivel. Ezért a Neo s robogók tervezése során a célunk az volt, hogy a gyakorlatiasságot a teljesítménnyel, a modern stílust a mszaki kiválósággal ötvözzük. Azt akarjuk, hogy Neo's olyan robogó legyen, amelynél minden a kellemes idtöltésrl szól. A 2 ütem, 50 köbcentiméteres motorblokk természetesen olyan teljesítményt és gazdaságos üzemeltetést kínál, amelyre az ilyen robogóknál szükség van. Azonban a Neo's kialakításánál arra is figyeltünk, hogy igazán szembetn legyen, és nagyszer vezetési élményt is biztosítson. A modern stílus, a pehelykönny és kompakt felépítés hozzájárul a könnyed, egyszer kezeléshez ez a tökéletes robogó a városi élethez.

Ikerfényszórók mutatják az utat A Neo's robogót azonnal fel lehet ismerni különleges ikerfényszóróiról. Az elegáns, formatervezett karosszérián ül két fényszóró barátságos megjelenést és határozott jelenlétet kölcsönöznek a robogónak. A fényes hátsó lámpákkal együtt garantálják a látást és a láthatóságot nappal és éjjel egyaránt. Stílusos alufelnik A stílusos 12 colos alufelnik tökéletesen kiegészítik a Neo's stílusos karosszériáját. A masszív gumiabroncsokkal ellátott, kiváló tapadást biztosító kerekek biztosan fokozzák önbizalmát. A nagy els tárcsafék (190 mm) erteljes fékert nyújt az útviszonyoktól és idjárási körülményektl függetlenül. Elegáns mszerfal A Neo's narancssárga háttér-világítású mszerfala letisztult, elegáns stílusú, a könnyen leolvasható LCD-kijelzn üzemanyagszint-jelz, óra, sebességmér és figyelmeztet lámpák találhatók. A rendkívül ergonomikus, kiválóan látható mszerek biztosítják az összes szükséges adatot biztosítják ahhoz, hogy magabiztosan élvezhessen minden utat annak tudatában, hogy a robogó teljesen az irányítása alatt van. Kétszemélyes kényelem Tágas kialakításával az elegánsan lépcszött kétszemélyes ülés kellemessé varázsolja az utassal való motorozást. A kihajtható utas-lábtartók és a beépített kapaszkodó extra kényelmet nyújtanak. A kapaszkodóknak köszönheten a középs támaszon való parkolás mindig nagyon egyszer. Ülés alatti sisaktartó Ha felemeli a kétszemélyes ülést, eltnik a kényelmesen hozzáférhet üzemanyag- és olajszr. Ezenkívül talál egy kényelmes tárolórekeszt is, amelyben egy egész sisak elfér parkoláskor, vagy egy csomag útközben. Rendelkezésre áll egy praktikus csomagtartó horog is azokhoz a dolgokhoz, amelyeket keze ügyében kíván tartani. Elegáns városi stílus A men, kortárs formatervezés Neo's robogó kiválóan navigál a városban - hiszen a jó megjelenés mindig hozzátartozik a szórakozáshoz. A modern vonalak alatt azonban a Neo s masszív felépítés is könnyedén veszi a városi élet megpróbáltatásait. Akár egyedül, akár utassal utazik, a Neo's okos választásnak bizonyul a városi élethez.

Motor Furat x löket 40,0 mm x 39,2 mm Gyújtás CDI Indítás Elektromos és berúgós Kenési rendszer Külön kenés Kompresszióviszony 10.7 : 1 Lökettérfogat 49cc Maximális nyomaték 2.98 Nm @ 6,500 rpm Maximális teljesítmény 2.09 kw @ 6,750 rpm Motor típusa Egyhengeres, Léghtéses, 2 ütem Üzemanyagrendszer Gurtner PY12 Váltó V-szíjas automata Alváz Els fék Egyszeres tárcsafék, Ø 190 mm Els felfüggesztés Teleszkópvilla Els gumi 120/70-12 Els rugóút 70 mm Hátsó fék Dobfék, Ø 110 mm Hátsó felfüggesztés Hidraulikus lengegység Hátsó gumi 130/70-12 Hátsó rugóút 60 mm Méretek Minimális hasmagasság Nedves tömeg Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 146 mm 88 kg 1,840 mm 1,125 mm 663 mm 1,275 mm 790 mm 6.1 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak motorozás közben, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal van felszerelve, amelyek csak zárt pályán használhatók. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Neo's Mocaccino Brown Midnight Black Competition White Szélvéd, Neo's Az összes Neo's tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha ezenkívül a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív motorfelszerelések, ruházatok teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek nagyobb teljesítményt és védelmet biztosítanak motorjának. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: Tuddj meg többet a Yamaha Neo's modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország