Az ügyes városi robogó



Hasonló dokumentumok
Az ügyes városi robogó

A legjobb társ a városban.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Az élet egy verseny. Aerox R

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó

Valódi szabadság. Valódi élmény.

A kaland a sarok mögött vár

Minden nap különlegesen érezheti magát

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

lehetőség D'elight

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Fordítsuk komolyra a szót

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A sötét oldal két lelke

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Útra fel! FJR1300A

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox R

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az R-sorozat itt kezdődik

Kövesse a képzeletét!

Engedje szabadjára képzeletét

A városi dzsungel királya

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az eredeti MAX. TMAX

A MAX-ból soha nem elég

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az Ön megbízható barátja.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Vágyj arra, amire szükséged van

VMAX Carbon. Izmosnak született

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Írd át a MAX szabályait

Fedezd fel lelked kalandozó részét

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég

Kelj fel és motorra! MT-07

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Főszerepben a Sötét Oldal

Engedje szabadjára kalandvágyát

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A szórakozás gyors módja.

Sokoldalú városi sportmotor

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!

A MAXimum nem opcionális választás

Arra született, hogy új utakat találjon

A MAX-ból soha nem elég

Színtiszta borzongás. FZ8

Öleld át a sötét oldalt

Végezze keményen a munkáját.

A legjobb középméretű mindenes.

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Alakítsd te a történetedet

Ne félj a sötéttől! MT-125

Extrém körülményekhez tervezve.

A sötét oldal két lelke

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Rossz, a jó értelemben

Extrém körülményekhez tervezve.

Urald a szélsőségeket!

Csak könnyedén! FJR1300AS

Öleld át a sötét oldalt

Air Riderek. YZ85/LW

A sötétség szemei. MT-09

A holnapra született. XSR700 / ABS

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Air Riders. YZ250

A sötétség vonzása. MT-07

Uralkodásra született

Erdők és mezők királya.

A luxus új dimenziója és a vízi utazás új horizontjai

Rosszaság. WR450F

Átírás:

Az ügyes városi robogó A nap nagyon zsúfolttá válhat, amikor sok helyen kell megjelenni, és különböz emberekkel kell találkozni. A Neo's 4 segíthet: ügyesebben lehet vele közlekedni a városban. Válassza a Neo s 4 robogót, és egyszerre tesz szert stílusra és könnyebbségre valamint egy 4 ütem, 50 ccm-es, tiszta, csendes és megbízható motorblokkra. Az elegáns formatervezés Neo's 4 robogóval könnyedén és ügyesen közlekedhet. Mindene a kényelem köré épül: a pehelykönny felépítés, az alacsony ülésmagasság, a nagy, 12 colos kerekek, a 190 mm-es els tárcsafék, valamint az opcionális Egyesített fékrendszer (Unified Braking System). Ráadásul minden részletében stílusosság rejlik, az ízléses, kéken megvilágított LCD kijelztl az egyedi könnyfém kerekekig. A kétszemélyes ülésen két ember kényelmesen elfér, és az ülés alatt tágas tárolóhely található. Modern, kortárs stílusú városi robogó Folyadékhtéses, üzemanyagbefecskendezéses, 4 ütem, 50 ccm-es motor Kiváló fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás Szilárd 12 colos abroncsokkal szerelt alufelnik Jellegzetes ikerfényszórós kialakítás Ízléses, kéken megvilágított LCD mszerfal Elegáns formatervezés Opcionális egyesített fékrendszer (Unified Braking System) a fokozott irányíthatóságért Zárható sisaktartó/csomagtartó Kényelmes csomagtartó Kényelmes kétszemélyes utazáshoz megfelel hellyel és motorteljesítménnyel

Az elegáns stílus Amikor a stílus a kérdés, a Neo s 4 a válasz. Olyan robogó, amely után megfordulnak az emberek, bárhol is jár. Az elegáns formatervezés Neo's 4 robogóval könnyedén közlekedhet a városban akár egy utassal, akár egyedül. Az éles modern formák, valamint a pehelykönny és kompakt kialakítás kellemessé teszi a vezetést. A Neo's 4 robogóban egyesül az ízléses stílus, a praktikum, a mérnöki kiválóság és a környezettudatosság. A hatékony, 4 ütem, 50 ccm-es motor tiszta, csendes és megbízható teljesítményt nyújt így ez az ideális módja a városi közlekedésnek, ráadásul gazdaságos is.

Maradjon látható Figyelemfelkelt, íves vonalvezetésének köszönheten a Neo's 4 robogó minden utcán felhívja magára a figyelmet. És Ön is arra vágyik majd, hogy felfigyeljenek rajta Önre. A Neo's 4 rabul ejt elüls részében ikonikus ikerfényszórók találhatók. Ugyanakkor a hátsó részén a kontúros karosszéria jól látható hátsó lámpákat rejt magában. Bármikor is vezeti ezt a robogót, és bárhova is megy, egy bizonyos: mindenhol felfigyelnek majd Önre. Kényelem Helyezze magát kényelembe: a lépcss kétszemélyes ülésnek, beépített kapaszkodóknak és kihajtható lábtámaszoknak köszönheten utasával együtt kellemesen közlekedhet. A kiváló teljesítmény 4 ütem motor elviszi, ahová csak akarja, és amikor ott van, a bukósisakot vagy a bevásárlótáskákat az ülés alatt tárolhatja. A sisakot vagy a táskát a térd melletti csomagtartó horogra is akaszthatja. Neo's 4 Egyedi, stílusos alumíniumfelnik Az ötkülls alumíniumfelniket kifejezetten a Neo's 4 elegáns karosszériájához tervezték, és amellett, hogy jól néznek ki, masszív, magabiztos vezetést biztosító, 12 colos gumiabroncsok vannak rajtuk. A 190 mm-es els tárcsafék az opcionális egyesített fékrendszerrel (Unified Braking System) kombinálva minden helyzetben nagyszer fékert biztosít így Ön mindig a kezében tarthatja az irányítást. 4 ütem motor: gazdaságos üzem, kisebb károsanyag-kibocsátás Nehéz ellenállni a Neo s 4 robogónak, amely a hatékony 4 ütem motor, a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és a csendes mködés nyer kombinációja. Mi több, az üzemanyag-befecskendezéses, folyadékhtéses 50 ccm-es motor olyan teljesítményt biztosít, amellyel átsuhanhat a városon könnyedén megbirkózik az emelkedkkel még utassal is, ugyanakkor minimális a károsanyag-kibocsátása. Digitális mszerkonzol A magabiztos vezetés érdekében valószínleg az összes fontos vezetési adatot át kívánja tekinteni. A Neo s 4 kék háttérvilágítású digitális kijelzpanelén ezért üzemanyagszint-jelz, óra, sebességmér és figyelmeztet jelzések találhatók. Stílusos, teljes kör funkcionalitást kínál, és abszolút megbízható, vagyis olyan, mint maga a Neo s 4. Ügyes városi robogó Elegánsan ível vonalaival a Neo's 4 olyan robogó, amelyre egyetlen másik sem hasonlít. Idtlen, egyedi formatervezésének köszönheten mindenhol felhívja magára a figyelmet, bármerre is járnak vele. Így akár egyedül, akár utassal utazik, a Neo's 4 az ideális módja a városi közlekedésnek.

Motor Furat x löket 38,0 mm x 43,6 mm Gyújtás TCI Indítás Elektromos és berúgós Kenési rendszer Nedves karter Kompresszióviszony 12.0 : 1 Lökettérfogat 49cc Maximális nyomaték 3.15 Nm @ 7,000 rpm Maximális teljesítmény 2.30 kw @ 7,000 rpm Motor típusa Egyhengeres, folyadékhtéses, 4 ütem Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Váltó V-szíjas automata Alváz Els fék Egyszeres tárcsafék, Ø 190 mm Els felfüggesztés Teleszkópvilla Els gumi 120/70-12 Els rugóút 70 mm Hátsó fék Dobfék, Ø 110 mm Hátsó felfüggesztés Hidraulikus lengegység Hátsó gumi 130/70-12 Hátsó rugóút 60 mm Méretek Minimális hasmagasság Nedves tömeg Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 154 mm 95 kg 1,840 mm 1,125 mm 663 mm 1,275 mm 790 mm 5.4 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak motorozás közben, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal van felszerelve, amelyek csak zárt pályán használhatók. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Neo's 4 Mocaccino Brown Midnight Black Competition White Szélvéd, Neo's Az összes Neo's 4 tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha ezenkívül a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív motorfelszerelések, ruházatok teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek nagyobb teljesítményt és védelmet biztosítanak motorjának. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: Tuddj meg többet a Yamaha Neo's 4 modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország