Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.



Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

A B-osztály új generációja

Az M - osztály új generációja.

GLK - osztály extrafelszereltségei

Az A - osztály új generációja

Hívogatóan távolságtartó.

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Motor/Felszereltség lista

Az első autó hét trónnal.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

Az SLK új generációja

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

GLK-osztály extrafelszereltségei

Tartalom. Külső megjelenés 2

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Felszereltség Suzuki Swift

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Motor A 200 CDI Limuzin

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új GLA. Az életrevaló.

A-osztály extrafelszereltségei

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Fiat 500L Living árlista

B-osztály extrafelszereltségei

Erősítse fel a napot.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

GLS Sport Utility Vehicle

Fiat 500L Living Ft-tól*

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Fiat 500L Living Ft-tól*

Fiat 500L klímával Ft-tól*

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

C-osztály kombi szériafelszereltsége

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

B-osztály extrafelszereltségei

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

C-osztály. T-modell.

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake.

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

CLA-osztály extrafelszereltségei

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

Irányt mutat az áramlatoknak.

Automata világításvezérlés

Fiat 500L Ft-tól*

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Felszereltség Suzuki Swift Sport

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Újra és újra ámulatba ejt.

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe TCe

Mûszaki adatok áttekintése.

A-osztály extrafelszereltségei

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Fiat Bravo árlista V Active

CLC-osztály extrafelszereltségei

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

Minden terepen csúcsformában.

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

Ismerje meg az új Safari érzést

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már Ft-tól*

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

Új FORD Ranger Raptor

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Fiat Doblò Cargo árlista

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Ajánlat ID: Kedves Ügyfelünk / Tisztelt Érdeklődő!

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Átírás:

Az új CLC - osztály

2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes - Benz sportcoupéjából sugárzik az energia, első pillantásra is öntudatosságot és dinamizmust áraszt, a nyílszerűen előretörő formának, és a láthatóan szélesen az útra támaszkodó futóműnek köszönhetően. A sportos első lökhárító, oldalsó légbeömlőivel és a nagy, középen elhelyezett csillaggal tökéletesen illik a képbe. Ennél kifejezőbb coupéval csak maga a CLC szolgál : az opcionális sportcsomaggal. Ahogy az egy erős egyéniséghez illik, a CLC az aszfalton is megfelel a külseje alapján róla alkotott képnek. Erről leginkább a vezetőülésben győződhet meg.

Agilitás 7 Tegye magasra a mércét: a CLC teljesítménye meg fog felelni az elvárásoknak. A CLC motorjai. Erősek és közvetlenek : a két hathengeres a CLC 230, 150 kw ( 204 LE ) és a CLC 350, 200 kw ( 272 LE ) teljesítménnyel. A KOMPRESSOR - os modellek örvendetesen takarékosak, miközben kellően dinamikusak is. A legnagyobb forgatónyomaték már az alsó for dulatszám - tartományban jelentkezik. Ez kitű nően érezhető a gyorsabb gáz - reakción és teljesítmény - leadáson a 105 kw - os ( 143 LE ) CLC 180 KOMPRESSOR - nál, és különösen a CLC 200 KOMPRESSOR esetében, 135 kw ( 184 LE ) teljesítménnyel, optimalizált üzemanyag- fogyasztás és egyidejűleg csökkentett CO 2 - kibocsátás mellett. Az üzemanyag - fogyasztásról és CO 2 - kibocsátásról további információk találhatók a 22 / 23. oldalon. A modern Common - Rail dízeltechnika, jó hatással van a CLC 200 CDI és a CLC 220 CDI környezetvédelmi mérlegére és fogyasztására egyaránt. Szerencsére a teljesítmény - mutatók terén sem maradnak le semmiben, a továbbra is megdöbbentően finom járás mellett.

8 Agilitás Csak a gondolatátvitel közvetlenebb. Kellően sportos, kellemesen közvetlen : sebességváltó, futómű, kormányzás. Lábával finoman megérinti a gázpedált. A CLC érezhetően elemében érzi magát : az úton. Már előre örül a következő kanyarnak. A széles, keményre hangolt futómű sportosan követi az ívet. A mélyebbre ültetett sportfutómű extraként rendelhető, és, rendkívül dinamikus menettulajdonságaival, méltó a nevéhez. A 6 - sebességes DIRECT CONTROL kézi kapcsolású sebességváltó precízen viszi át az erőt az útra. Gyorsan kapcsol az opcionális 5 - sebességes automata váltó, és a 6-hengeres motorokhoz kívánságra rendelhető 7G - TRONIC automata váltó is, amely már génjeiben hordozza az erőteljes kigyorsításokat : a többszörös visszakapcsolással. Az extraként rendelhető sportcsomag közvetlen kormányművével érezheti, amint eggyé válik az úttal. Egyidejűleg növeli a CLC fürgeségét és kényelmét. Ezáltal a legrövidebb út is tartós élvezetté válik csúcsponttól csúcspontig.

10 Biztonság Izgalmas és biztonságos. A Mercedes - Benz beépített biztonsági koncepciója. A dinamika akkor a legszebb, ha ellenőrzése alatt tartja. Ebben a CLC esetében biztos lehet. A passzív és aktív biztonság erős egységet alkot. A biztonsági koncepció magja a nagyszilárdságú utascellával és rendkívül nagy terhelést elviselő tartószerkezettel rendelkező karosszéria. Az első- és oldallégzsákok, ablaklégzsákok valamint a biztonságiöv - rendszer szintén hozzájárulnak a passzív védelemhez. Az aktív védelemről pl. az ESP ( Elektronikus Stabilitás Program ), a fékasszisztens ( BAS ), a blokkolásgátló ( ABS ), és az opcionális, gumiabroncs-nyomás csökkenésére figyelmeztető rendszer gondoskodik. Ezek a rendszerek segítenek megakadályozni, hogy baj történjen, mielőtt még bekövetkezne. Úgy, mint a kívánságra rendelhető bi - xenon fényszórók, befordulást segítő világítással. Különösen nagy fényerővel és szélesen világítják be az utat, bekanyarodáskor pedig a kanyar irányába eső ködfényszóró is bekapcsol. Így a jobb megvilágításnak köszönhetően időben felismerheti, valóban szabad - e az út.

Komfort 13 Ha a sportosság és az exkluzivitás egymásra talál. A CLC belső tere. Úgy gondolja, hogy az agilitás és a kényelem ellentmondanak egymásnak? Akkor foglaljon helyet! A legjobb, ha az alapfelszereltséghez tartozó sportülésekben. Hiszen éppolyan jól megtámasztják menet közben, amilyen jól néznek ki. A CLC utasterében az izgalmas kontrasztok és igényes anyagok alkotnak exkluzív környezetet melyben már a lakosztály felé vezető út is olyan érzés, mintha már megérkezett volna. Az akusztikai élményről a tökéletesen az utastérhez hangolt hangszórórendszer gondoskodik; az alapfelszereltségként a kesztyűtartóban található Aux-In csatlakozó válogatott audiorendszerek, mint például ipod vagy MP3-lejátszó csatlakoztatását teszi lehetővé. Végül a sportos, 3 - küllős multifunkciós kormánnyal a legfontosabb funkciók kezelése is könnyű és élvezetes.

Felszereltség Sport - csomag 15 Sport de luxe. A sport - csomag CLC - jéhez. A különleges benyomások különleges kifejezőkészséget követelnek. Ezt az opcionális sport - csomag kölcsönözheti a CLC - nek. Sportfutóműve láthatóan mélyebben ül az úton, az innovatív, változó kormányerő - rásegítéssel rendelkező közvetlen kormányzás pedig az alapfelszereltséghez tartozik. Érezhető ez a még közvetlenebb irányíthatóságon és a nagyobb agilitáson is. A sportos szabású öltözet a 18" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsákról is felismerhető. A sötétített projektoros fényszórók, a fekete lamellás és krómbetétes hűtőrács kihangsúlyozzák kifejező erejét. A 3 - küllős sportkormány továbbviszi a belső tér dinamizmusát. A sötét, polírozott alumínium díszítőelemek, valamint a kockás - zászlós kombináltműszer is jelzés értékűek, hogy csak néhányat említsünk a sport - csomag erényeiből. A különleges igények kielégítésére például rendelkezésére áll a konyakbarna bőr kárpitozás is. A rendkívüliség végül is a sportcsomaggal ellátott CLC - számára teljesen normális dolog. Sportülések, perforált középrésszel, a jobb ülésklíma érdekében. Kombinált műszer, 6 - óra állásban álló piros mutatókkal.

16 Felszereltség Szériafelszereltség SZÉRIA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 1 / 3 : 2 / 3 arányban lehajtható hátsó ülések, rakodónyílással 3 - küllős, multifunkciós kormány, kapcsológombokkal ASSYST karbantartásfigyelő rendszer DIRECT CONTROL 6 - sebességes, kézi kapcsolású sebességváltó DIRECT CONTROL futómű DIRECT CONTROL szervokormány biztonsági kormányoszloppal EASY - ENTRY - rendszer a hátsó utasok részére Elektromos ablakemelő elöl, komfort - kapcsolással ESP Elektronikus Stabilitás Program Fékasszisztens ( BAS ) Hővédő üvegezés Indításgátló, ELCODE infravörös távirányítású központi zárral Könyöktámaszok elöl, állítható magasságú, tárolórekesszel és pohártartóval Króm - csomag : krómbetétek a lökhárítókon és az oldalsó védőléceken Légzsákok és oldallégzsákok elöl, valamint ablaklégzsákok elöl / hátul Mechanikusan hossz- és magasság - irányban állítható kormányoszlop Menetfény - asszisztens Övfeszítő, överő - határolóval elöl, és a hátsó üléseken Sportülések TEMPOMAT, SPEEDTRONIC variálható sebességkorlátozóval THERMATIC automata klímaberendezés ( por- és aktívszén - szűrővel ) Ülésfoglaltság - ellenőrző az utasülésen Széles coupé - hűtőrács, króm betétekkel. Két színű hátsó lámpák, harmadik féklámpával. Beépített, LED - es irányjelzőkkel ellátott visszapillantó tükrök.

Felszereltség Extra felszereltség 17 FELSZERELTSÉG CSOMAGOK ( VÁLOGATÁS ) CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR CLC 230 CLC 350 Exkluzív - csomag ( többek között a THERMOTRONIC - ot is tartalmazza ) O O O O O O Komfort - csomag ( többek között az esőérzékelőt is tartalmazza ) O O O O O O Sport - csomag ( többek között a közvetlen kormányzást is tartalmazza ) O O O O O O EXTRA FELSZERELTSÉG ( VÁLOGATÁS ) 7G - TRONIC 7 - sebességes automata váltó O O Audio 50 APS rádió, CD - s navigációs rendszerrel O O O O O O Bi - Xenon fényszórók, befordulást segítő világítással O O O O O O Harman Kardon Logic 7 surround - hangszórórendszer O O O O O O Hővédő, sötétített üvegezés a hátsó oldalablakokon és a hátsó ablakon O O O O O O Oldallégzsákok hátul O O O O O O Riasztóberendezés emelésérzékelővel O O O O O O THERMOTRONIC komfort automata klímaberendezés O O O O O O O Extra felszereltség o Szériafelszereltség - nem rendelhető A panoráma - tolótető. PARKTRONIC, LED - kijelzővel. COMAND APS navigációs rendszerrel és rádióval.

18 Felszereltség Könnyűfém keréktárcsák Extra felszereltség : 16" - os, 5 - küllős könnyűfém keréktárcsa. ( Széria a CLC 230 - nál. ) Extra felszereltség : 17" - os, 5 - küllős könnyűfém keréktárcsa. ( Széria a CLC 350 - nél. ) Extra felszereltség : 17" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. Extra felszereltség : 17" - os, 6 - küllős könnyűfém keréktárcsa. Széria a sportcsomagban : 18" - os, 5 - duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. Extra a sportcsomaghoz : 18" - os, sokküllős könnyűfém keréktárcsa. A CLC erőteljes fellépését külső megjelenése is meghatározza. Ezért kifejező könnyűfém keréktárcsák széles választéka áll rendelkezésére gyárilag titánezüst fényezéssel. Választhat az attraktív 16 -, 17- és 18" - os keréktárcsák közül, melyek optimálisan illeszkednek a gépkocsihoz. Extra felszereltség : 18" - os, 5 - küllős AMG könnyűfém keréktárcsa.

Színek és anyagok Kombinációs lehetőségek 19 SZÖVET / ARTICO MESTERSÉGES BŐR fekete / fekete alpakkaszürke / alpakkaszürke fekete - piros / fekete ARTICO MESTERSÉGES BŐR fekete alpakkaszürke fekete konyak-barna alpakkaszürke BŐR UNI - FÉNYEZÉS fekete O O O O O O O O tűzopál O O o O O O t O kalcitfehér O O O O O O O O METÁL FÉNYEZÉSEK chromitfekete O O O O O O t O obszidiánfekete O O O O O O O O jáspiskék O o t O o O t o tanzanitkék O O o O O O o O karneolvörös O O O O O O t O cubanitezüst O O o O O O O O tenoritszürke O O o O O O o O iridiumezüst O O O O O O O O O ajánlott o lehetséges t nem ajánlott

20 Színek és anyagok Fényezések UNI - FÉNYEZÉS METÁL FÉNYEZÉSEK A CLC - osztály fényezése a Mercedes - Benz kifinomult korrózióvédelmi rendszerének csillogó betetőzése. A karosszériát többek között egy cink - foszfát réteggel és elektrosztatikus merítő lakkozással vonjuk be, ami hosszantartó korrózióvédelmet biztosít. Ezen túlmenően környezetvédelmi okokból nagyrészben vízbázisú festékeket használunk. 040 fekete 590 tűzopál 112 chromitfekete 723 cubanitezüst 197 obszidiánfekete 755 tenoritszürke 650 kalcitfehér 345 jáspiskék 775 iridiumezüst 359 tanzanitkék 544 karneolvörös

Színek és anyagok Kárpit, bőr és díszítőelemek 21 SZÖVET /ARTICO ARTICO BŐR DÍSZÍTŐELEMEK MESTERSÉGES BŐR MESTERSÉGES BŐR 1 721 fekete / fekete 171 fekete 2 241 fekete Polírozott alumínium, világos 728 alpakkaszürke / alpakkaszürke 178 alpakkaszürke 3 244 konyak - barna 1 Polírozott alumínium, sötét 1 767 fekete - piros / fekete 248 alpakkaszürke Fabetét, fekete jávor madárszem optikával 1 Csak a sportcsomaghoz rendelhető. 2 A középkonzol, az ajtókárpit, a hátsó oldalkárpitok és a szőnyeg fekete, az ülések alpakkaszürke / fekete színben. 3 A középkonzol, az ajtókárpit, és a hátsó oldalkárpitok alpakkaszürke, a szőnyeg fekete, az ülések alpakkaszürke / fekete színben.

22 Műszaki adatok és méretek CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR Hengerszám / elrendezés 4 / soros 4 / soros 4 / soros 4 / soros Lökettérfogat ( cm 3 ) 2148 2148 1796 1796 Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 90 / 4200 110 / 4200 105 / 5200 135 / 5500 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 270 / 1600 2800 340 / 2000 220 / 2500 4200 250 / 2800 5000 Sűrítési viszony 18,0 18,0 9,3 8,5 Gyorsulás 0 100 km / h ( s ) ( automata váltó ) 11,3 ( 11,1 ) 9,7 ( 9,4 ) 9,7 ( 9,9 ) 8,6 ( 8,7 ) Maximális sebesség kb ( km / h ) ( automata váltó ) 206 ( 205 ) 224 ( 219 ) 220 ( 215 ) 235 ( 231 ) Gumiabroncs méret első tengely 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 hátsó tengely 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 Üzemanyag dízel dízel benzin benzin Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( automata váltó ) 7,7 7,9 ( 8,8 8,9 ) 7,8 8,1 ( 8,8 8,9 ) 11,0 11,3 (11,1 11,7 ) 11,0 11,4 (11,6 11,9 ) országúton ( automata váltó ) 4,7 5,1 ( 5,4 6,1 ) 4,8 5,2 ( 5,2 5,6 ) 5,7 6,2 ( 5,9 6,4 ) 5,9 6,4 ( 6,2 6,7 ) kombinált ( automata váltó ) 5,8 6,1 ( 6,6 7,1 ) 5,9 6,3 ( 6,6 6,8 ) 7,7 8,1 ( 7,8 8,3 ) 7,8 8,2 ( 8,1 8,6 ) CO2 - kibocsátás 3 ( g / km ) ( automata váltó )152 161 (174 188) 156 166 (172 179) 182 192 (186 198) 185 196 ( 194 204 ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb ) 62 / 8 62 / 8 62 / 8 62 / 8 Fordulókör - átmérő ( m ) 10,76 10,76 10,76 10,76 Üres tömeg 4 ( kg ) ( automata váltóval ) 1505 ( 1525 ) 1530 ( 1550 ) 1475 ( 1495 ) 1480 ( 1500 ) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 1960 ( 1960 ) 1985 ( 1985 ) 1945 ( 1945 ) 1950 ( 1950 ) 979 922 1400 1364 1405 502 531 663 484 257 321 1341 1312 1505* 1728 1476* 2078 842* 2715* 4448 891* Minden érték milliméterben értendő. A megadott méretek középértékek. Alapkivitelű gépkocsinál, és terheletlen állapotban érvényesek. *3 személlyel, egyenként 68 kg tömeggel.

Műszaki Adatok 23 CLC 230 CLC 350 Hengerszám / elrendezés 6 / V 6 / V Lökettérfogat ( cm 3 ) 2496 3498 Névleges 1 teljesítmény ( kw 1 / percnél ) 150 / 6100 200 / 6000 Névleges forgatónyomaték 1 ( Nm 1 / percnél ) 245 / 2900 5500 350 / 2400 5000 Sűrítési viszony 11,2 10,7 Gyorsulás 0 100 km / h ( s ) ( automata váltó ) 8,4 ( 8,6 ) 6,3 ( 6,3 ) Maximális sebesség kb ( km / h ) ( automata váltó ) 240 ( 234 ) 250 2 ( 250 2 ) Gumiabroncs méret első tengely hátsó tengely 205 / 55 R 16 205 / 55 R 16 225 / 45 R 17 225 / 45 R 17 Üzemanyag benzin benzin Üzemanyag - fogyasztás 3 ( l / 100 km ) városban ( automata váltó ) országúton ( automata váltó ) kombinált ( automata váltó ) 13,3 13,6 ( 13,2 13,4) 6,7 7,1 ( 6,8 7,3 ) 9,2 9,5 ( 9,1 9,5 ) 13,7 14,0 ( 13,9 14,2 ) 7,0 7,3 ( 7,3 7,6 ) 9,5 9,8 ( 9,7 10,0 ) CO2 - kibocsátás 3 ( g / km ) ( automata váltó ) 218 225 ( 217 226 ) 227 234 ( 232 239 ) Üzemanyagtartály térfogata ( l / ebből tartalék kb ) 62 / 8 62 / 8 Fordulókör - átmérő ( m ) 10,76 10,76 Üres tömeg 4 ( kg ) ( automata váltóval ) 1525 ( 1545 ) 1550 ( 1570 ) Megengedett össztömeg ( kg ) ( automata váltóval ) 1995 ( 1995 ) 2020 ( 2020 ) 1 A 80 / 1269 / EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 Elektronikus úton leszabályozva. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ( 80 / 1268 / EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint ) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 4 A 92 / 21 / EG irányelvnek, a 95 / 48 / EG előírás szerint megfelelően ( a gépkocsi menetkész állapotában, 90 % - ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel ( 68 kg ) és csomaggal ( 7 kg ) széria - felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken.

Használtautó - visszavétel. A kör bezárul. CLC - osztályát, hosszú élete végén, az EU - Használtautó - Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó - visszavétel a 3,5t - ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes - Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész - újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal a CLC - osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a www.mercedes - benz.hu oldalon és a 00800 1 777 7777 telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól : A szerkesztés lezárása, 2007.11.30. után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes - Benz értékesítőjéhez. www.mercedes - benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC / MC 6701 0307 21-00 / 0308 Printed in Germany