Írd át a MAX szabályait

Hasonló dokumentumok
TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

MAXimális adrenalin. TMAX SX

lehetőség D'elight

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A MAXimum nem opcionális választás

Hozd ki a maximumot minden útból

A MAX-ból soha nem elég

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

A városi dzsungel királya

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Vágyj arra, amire szükséged van

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az élet egy verseny. Aerox 4

Alakítsd te a történetedet

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Az élet egy verseny. Aerox 4

Végtelen út. FJR1300AE

A MAX-ból soha nem elég

Uralkodásra született

Az élet egy verseny. Aerox 4

A sötétség szemei. MT-09

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A MAX-ból soha nem elég

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Szeretem, ahogyan közlekedek

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az élet egy verseny. Aerox R

Az ügyes városi robogó

A holnapra született. XSR700 / ABS

Győzelemre született. XSR900 Abarth

A sötét oldal sugara. MT-10

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

A sötétség vonzása. MT-07

Engedje szabadjára képzeletét

Útra fel! FJR1300A

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

A sötét oldal két lelke

Minden nap különlegesen érezheti magát

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Győzd le a sötétséget

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Extrém körülményekhez tervezve.

Air Riderek. YZ85/LW

Az ügyes városi robogó

Engedd szabadjára az érzéseidet

Öleld át a sötét oldalt

Ne félj a sötéttől! MT-125

Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Fordítsuk komolyra a szót

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Öleld át a sötét oldalt

Rossz, a jó értelemben

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Az élet egy verseny. Aerox R

Ragadd meg a sötét oldalt

A kaland a sarok mögött vár

Extrém körülményekhez tervezve.

A legjobb társ a városban.

Arra született, hogy új utakat találjon

Előre gondolkodó. YZ250F

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az R-sorozat itt kezdődik

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Az ügyes városi robogó

Rosszaság. WR450F

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Yamaha YZF-R1M. We R1

Air Riders. YZ125

A MAX-ból soha nem elég

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Eggyé válva. YZ450F

A sötét oldal két lelke

A szórakozás gyors módja.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Színtiszta borzongás. FZ8

Az ügyes városi robogó

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Izgasd fel a sötét oldalad!

Átírás:

Írd át a MAX szabályait A legkeresettebb több, mint 233 000 motoros életét tette jobbá 2001 óta. Most az új készen áll arra, hogy még sportosabb teljesítményt nyújtson kitűnő funkcionalitás mellett. Dinamikus új karosszériájával és csúcsminőségű fényezésével ez a prémium maxi robogó meghaladja minden elvárásodat. Az új alumínium váz hihetetlen kezelhetőséget és pontos kanyarodást nyújt a motorkerékpár stílusú fordított első teleszkópok és lengőkaros hátsó felfüggesztés pedig tökéletes vezetési élményt biztosít. Kipörgésgátló rendszerével, kulcs nélküli rendszerével, nagyobb rakterével 2 nyitott bukósisak számára és hi-tech TFT műszereivel az új sportmotor teljesítményt nyújt robogós kényelemmel. Sportos és dinamikus karosszéria Alacsonyabb tömeg megnövelt nyomatékkal Új, könnyű alumínium váz Kipörgésgátló rendszer (TCS) Yamaha chippel vezérelt gázkar (YCC-T) Megnövelt raktér 2 nyitott bukósisak számára Smart Key kulcs nélküli indítás Kifinomult új TFT műszerek Lengőkaros hátsó felfüggesztés Az ABS az alapfelszereltség része Középállványon lévő zárrendszer Azonnali kapcsolódás a Dainese D- air biztonsági rendszerhez

Hozd ki belőle a MAXimumot A félelmetes sportteljesítményt nyújt a hétvégi szórakozáshoz valamint praktikumot a hatékony napi közlekedéshez. Imádni fogod a dinamikus új karosszériát és az új LED-es elülső burkolatot. És ha ránézel a luxus műszerfalra, a kifinomult TFT műszerek kiemelik a prémium tulajdonságait. Hosszabb távolságon is minden teljesítményigényedet kielégíti az 530 köbcentiméteres nagy nyomatékú motorblokk az új alumínium váz, valamint a fejlett felfüggesztés pedig pontos kezelést és páratlan kényelmet nyújt. TCS és ABS biztosítja a kontrollt az új kulcsnélküli rendszere és megnövelt csomagtere pedig egy kicsit könnyebbé teszi a mindennapokat.

Alumínium váz A vadonatúj, könnyű, öntött alumínium váz és a 40 milliméterrel hosszabb alumínium lengőkar motorkerékpár jellegű vezetési élményt nyújt, amely nem hasonlítható semmilyen más maxi robogóéhoz. Ezek a változások 10 kg súlycsökkenéshez vezettek, és olyan kiemelkedő mozgékonyságot és kezelési teljesítményt kölcsönöznek, ami általában a sportmotorokra jellemző. Dinamikus új dizájn A még dinamikusabb és erőteljesebb, új megjelenéssel kerül az utakra. A döntött, kettős LED fényszórók új szemhéjakat kaptak míg az ívelt LED helyzetjelző lámpák és a LED hátsó lámpák a különálló villogókkal erősítik a merész, új stílust. A még inkább felfelé ívelő kipufogódobok sportosabb formát kölcsönöznek és az áttervezett bumeráng oldalmotívumok egyértelműen utalnak a tiszta génekre. Kipörgésgátló rendszer Ez a 6. generációs a legkifinomultabb nagyteljesítményű robogó, amelyet valaha is terveztünk, és alapfelszereltségként tartalmazza a kipörgésgátló rendszert (TCS). Ez a fejlett elektronikus rendszer hozzájárul a vezetési biztonsághoz, mivel segíti a simább indulást és a biztos lábakon álló úttartást nedves, csúszós és laza felületeken. Nagyteljesítményű, 530 köbcentiméteres motorblokk A nagyteljesítményű 530 köbcentiméteres 2 hengeres motor az YCC-T rendszerrel hatalmas nyomatékot biztosít, amely kiváló gyorsulást tesz lehetővé a közlekedési lámpáknál és a kereszteződésekben míg az új szénszálas szíjhajtás biztosítja a sima gyorsulást és a csökkentett tömeget. Az áthelyezett katalizátorral és az új légszűrőházzal a 2017-es motorblokk megfelel az EU4 előírásoknak. Yamaha chippel vezérelt gázkar (YCC-T) A új Yamaha chippel vezérelt gázkarja (YCC-T), amelyet eredetileg a Yamaha nagyteljesítményű motorjaihoz terveztek, precíz vezérlést tesz lehetővé azonnal gázadási reakcióval. Egy 32- bites ECU érzékeli, amikor gázt adsz, és a fojtószelepeket ideális helyzetbe állítja az erősebb és sportosabb érzést keltő teljesítményhez. Lengőkaros hátsó felfüggesztés A lengőkaros hátsó felfüggesztési rendszere vízszintes lengéscsillapítóval van ellátva. A fejlett új rendszer a progresszív felfüggesztéssel és a hosszabb lengőkarral jó visszajelzést ad a hátsó részről, és az új rendszer a még nagyobb hajtóerő érzését kelti gyorsulás közben.

Motor Motor típusa Előre döntött, párhuzamos, 2 hengeres, folyadékhűtéses, 4 ütemű, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat Furat x löket 530,0cc Kompresszióviszony 10:9 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Üzemanyagrendszer Gyújtás Indítás Váltó Fuel consumption CO2 emission Alváz Első felfüggesztés Első rugóút Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék 68,0 mm x 73,0 mm 33,8 kw @ 6 750 rpm 53,0 Nm @ 5 250 rpm Száraz karter Üzemanyag-befecskendezés TCI Elektromos V-szíjas automata N/A N/A Teleszkópvilla 120 mm Lengőkaros 117 mm Első gumi 120/70-15 Hátsó gumi 160/60-15 Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 267 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 282 mm Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 2 200 mm 765 mm 1,420-1,475 mm (adjustable windscreen) 800 mm 1 575 mm 125 mm 213 kg 15 liter Minden esetben viselj védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért fordulj a Yamaha kereskedődhöz.

Színek Midnight Black Kiemelt tartozékok Teljes rendszer titán kipufogódobbal Katalizátor Teljes rendszer fekete kipufogódobbal Konzoltáska 50 literes hátsó doboz, City 39 literes városi hátsó doboz Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország