Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!



Hasonló dokumentumok
Fedezd fel lelked kalandozó részét

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Új funkciók. Új dimenziók. Hagyományos értékek.

Az új V1 Sport - Várjon el többet! Kapjon többet!

A luxus új dimenziója és a vízi utazás új horizontjai

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

Új útlevél a nagy sebességű cirkáláshoz

Tapasztalja meg a különbséget! Válassza a VX modellt a vízi kalandokhoz! VX Cruiser

Nagyobb teljesítmény. Több funkció. Az új VX Cruiser HO.

Új motor. Új dimenziók. Hagyományos értékek.

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Ismerkedj meg egy újabb kedvező árú Yamahával az EX Sporttal.

Útlevél a nagy sebességű cirkáláshoz

Ismerkedj meg még egy kedvező árú Yamahával az EX Sporttal.

VXS. Igazán szereti a vizet, ahogy Ön is.

A gyors, könnyű és mozgékony új EX megfizethető szórakozás

Egy legenda kizárólag versenyzésre!

EX Deluxe a legjobb minőség ritkán ilyen megfizethető

Lenyűgöző teljesítmény. Kisebb tömeg. Határtalan izgalmak.

Fedezze fel a sokoldalú képességek valódi jelentését

Stílussal és szórakozással teli egyedül vagy akár 3 személy számára is.

Turbózza fel túrakalandjait

Az új GP1800 ilyen az IGAZÁN nagy teljesítmény.

Útlevél a nagy sebességű túrázáshoz

A legfényűzőbb módja a vízi utazás új horizontjainak felfedezésére. FX Cruiser High Output

Minden nap különlegesen érezheti magát

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Fordítsuk komolyra a szót

Az ügyes városi robogó

A legjobb társ a városban.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A kaland a sarok mögött vár

lehetőség D'elight

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A MAX-ból soha nem elég

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Az élet egy verseny. Aerox R

Az Ön megbízható barátja.

A városi dzsungel királya

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Útra fel! FJR1300A

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Az ügyes városi robogó

Az R-sorozat itt kezdődik

Az ügyes városi robogó

A sötét oldal két lelke

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Urald a szélsőségeket!

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A szórakozás gyors módja.

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Hozd ki a maximumot minden útból

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Alakítsd te a történetedet

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Sokoldalú városi sportmotor

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kelj fel és motorra! MT-07

Kövesse a képzeletét!

Az eredeti MAX. TMAX

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Könnyen szállítható motor, kiváló teljesítmény!

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

A legjobb középméretű mindenes.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Engedje szabadjára képzeletét

MAXimális adrenalin. TMAX SX

VMAX Carbon. Izmosnak született

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAXimum nem opcionális választás

A sötét oldal két lelke

Kisebb tömeg. Hathatós teljesítmény. Dinamikus gyorsulás

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Szeretem, ahogyan közlekedek

A MAX-ból soha nem elég

Végezze keményen a munkáját.

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A MAX-ból soha nem elég

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Csak könnyedén! FJR1300AS

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Rossz, a jó értelemben

Fedezd fel éned sötét oldalát

Írd át a MAX szabályait

A szabályok megszegésére született

Átírás:

Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt! Ha hosszú távú jet-ski túrákra kényelmes, luxus-kategóriájú gépet keres, nem kell tovább keresnie a kiváló felszereltség VX Cruiser a legjobb választás. A vezett és az utasokat is le fogja nygözni az ergonomikusan tervezett ülés kényelme és elhelyezése, amelyhez ráadásul kimagasló teljesítmény, takarékos üzemanyag-fogyasztás és kiváló kezelhetség párosul, hogy a hosszú vízi utak mindig kellemesek legyenek. A VX Cruisert olyan luxus-tartozékok hosszú sora teszi kiemelkedvé és vonzóvá, mint a dupla tükör, hátrameneti fokozat, a Yamaha távirányítható védelmi rendszer és az alacsony fordulatszámú "L"üzemmód. A metálfényezés kormányt és az elegáns fekete hajótestet már meg sem kell említenünk, amelyek ezt a jet-skit a világ egyik legszebb vízijármvé teszik. 1052 köbcentiméteres, 4 hengeres, 4 ütem DOHC motor Fél-V alakú, többgerinces hajótest Kontúros cirkáló ülés, maximális kényelem Biztonsági távvezérl és alacsony fordulatszámú üzemmód Yamaha Motorvezérl rendszer (Y.E.M.S.) Fellép platform a könny beszálláshoz Hyper-Flow sugárszivattyú Yamaha Hangcsillapítási rendszer (Y.S.S.S.) Konvex ketts tükrök Nagyméret és praktikus kesztytartó két pohártartóval Többfunkciós mszerfal digitális mérmszerekkel Hátrameneti fokozat

Egy mindenki számára élvezhető WaveRunner 4 ütem jet-ski valóban kedvez áron - a Yamaha mérnökei ezt a kitzött célt valósították meg a VX sorozat megalkotásával. Ezzel a vízijárm-rajongók teljesen új generációját hódította meg. A leghatékonyabb fogyasztású motorokkal rendelkez, agilis kezelés és nagyszer gyakorlati funkciókkal rendelkez VX modell aktív vízisportra és lazításra is alkalmas. Ehhez még add hozzá azt a kényelmet, amit egy luxusszínvonalú VX Cruiser nyújt, és máris megvan a tökéletes vízijárm. Ezért lehetséges, hogy a VX a bérl cégek els számú választása mindenhol.

1052 köbcentiméteres, 4 hengeres, 4 ütem DOHC motor A VX modelleket egy kompakt, ultrakönny, folyadékhtéses, négyhengeres, 1052 köbcentiméteres, 20 szelepes DOHC motor hajtja kiváló teljesítménnyel. Az Elektronikus üzemanyag-befecskendez rendszer (EFI) egyenletes, nagy teljesítményt, alacsony üzemfogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. Fél-V alakú, többgerinces hajótest A VX népszerségének egyik titka a könnyen irányítható hajótest, amely arra megy, amerre a vezetje irányítja, még akkor is, ha megváltoznak a vízi körülmények. A kerek hajógerinc stabilitást és kényelmet biztosít, ugyanakkor gondoskodik az optimális egyensúlyról és biztos tartásról kanyarodás során attól a pillanattól kezdve, hogy a VX elindul, azonnal együtt lüktethet ezzel a kompakt géppel. Valódi jet-ski élmény. Hyper-Flow nagynyomású sugárszivattyú A különleges technológia a titok a WaveRunner irányíthatóságáról és teljesítményérl szóló legenda mögött. A kimagasló teljesítményt és gyorsulást a modern szívórendszer, a kiváló, nagy nyomású Hyper-flow sugárszivattyú, a rozsdamentes acélból készült hajtókerék, továbbá mérnöki precizitással kialakított hajótest teszi lehetségessé. A Yamaha innovatív és kényelmes jet-ski ülése A VX Cruiser ergonomikus, formás ülése és stabil kapaszkodói biztosítják, hogy éles kanyarokban és gyorsulás közben a megtett távolságtól függetlenül a lehet legkényelmesebben utazzon mind a vezet, mind az utasa. A bséges hely és az alátámasztás is a nyugodt pihenést segíti el és éppen ez a jet ski-élmény lényege. Kesztytartó dupla pohártartóval A nagy térfogatú kesztytartóban könnyen tárolhatók a fontosabb tárgyak, és tartalmaz egy dupla pohártartót is. A vezet és az utas menet közben is élvezheti a frissít üdítk ízét. Hydro-Turf sznyeg és fellép platform A VX Cruiser egy széles, csúszásgátló Hydro-Turf sznyeggel üdvözöl a fedélzeten. Wakeboard, vízisí vagy úszás után a fellép platform segít a könny beszállásban.

Motor Fuel capacity 60.0 liter Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Furat x löket 76,0 mm x 58,0 mm Htrendszer Vízhtéses Kenési rendszer Száraz karter Kompresszióviszony 11.4 : 1 Lökettérfogat 1,052cc Motor típusa 4 hengeres, 4 ütem, DOHC, 5 szelepes Oil capacity 4.3 liter Szivattyú típusa 155 mm Axial Flow Szuperfeltölt - Üzemanyag Ólommentes normál benzin Méretek Hossz Magasság Száraz tömeg (kg) Szélesség jellemzők Tárolókapacitás Utasok száma 3.27 m 1.16 m 340 kg 1.17 m 57.0 liter 1-3 személyes A kiadványban szerepl információk és adatok általános jellegek, és elzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A TELJESÍTMÉNYT FELELSSÉGGEL kell használni, és meg kell rizni és fenn kell tartani azokat a sportolási lehetségeket és élményeket, amelyek a személyi vízijármvek használatából erednek. A felhasználónak is tisztában kell lennie azzal, hogy a Yamaha WaveRunner valójában egy hajó, ezért meg kell ismernie és követnie kell a tengeri és folyami szabályozásokat, professzionális oktatáson kell részt vennie, ahol lehetséges, és be kell tartania a helyi törvényeket és jogszabályokat, amelyek a régiótól függen jelentsen különbözhetnek. A kiadványban szerepl fotók profi vezetkkel mutatják be a vízijármveket, és a képek publikálásával nem szándékoztunk semmilyen javaslatot vagy útmutatást adni a biztonságos használatra vagy a használat stílusára vonatkozóan. A használat eltt olvassa el az összes használati utasítást, és MINDIG viseljen megfelel védöltözéket és mentmellényt vagy egyéb életment eszközt hajózás közben. SOHA NE VEZESSEN ALKOHOL BEFOLYÁSA ALATT.

Színek VX Cruiser Silver Metallic A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültséggel, a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha hajóalkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha emellett a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív hajós kiegészítk teljes választékával áll rendelkezésre. Az utcai ruházati cikkek teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha VX Cruiser modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország