TEGYE MÉG KARAKTERESEBBÉ!



Hasonló dokumentumok
207 CC: FELEDKEZZEN BELE A RÉSZLETEKBE!

308 CC TARTOZÉKOK. A márkakereskedés pecsétje

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

TARTOZÉKOK 207 / 207 SW

206+: AHOGYAN ÖN SZERETI!

PH-BROCH HU-V :43 Page TARTOZÉKOK

PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK

PEUGEOT 2008 TARTOZÉKOK

PEUGEOT PARTNER TEPEE TARTOZÉKOK*

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

CITROËN DS4 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK

PEUGEOT 2008 TARTOZÉKOK *

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

ÚJ PEUGEOT 308 TARTOZÉKOK *

CITROËN C5 TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ PEUGEOT RIFTER TARTOZÉKOK

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

308 / 308 SW TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

Optikai tuning ELSŐ SPOILER** Cikkszám: KÜSZÖB SPOILER SZETT** Cikkszám:

ÚJ CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

Alfa Romeo Giulietta

PEUGEOT 3008 és 3008 HYbrid4 tartozékok

PEUGEOT 5008 tartozékok

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN

ÚJ PEUGEOT 5008 SUV TARTOZÉKOK*


Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

ÚJ PEUGEOT 308 TARTOZÉKOK

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

ÚJ CITROËN C4 CACTUS TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

CITROËN DS3 TARTOZÉKOK

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Új citroën c3 tartozékok

ÚJ CITROËN C3 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN JUMPER TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám:

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

Személyre szabott megoldások

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista

ÚJ PEUGEOT PARTNER TARTOZÉKOK

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK

Renault TALISMAN Grandtour

Személyre szabott megoldások

OPEL AMPERA.

Renault MEGANE Grandtour

L essentiel július. Egyéni megjelenés. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika. Boutique

ÚJ PEUGEOT 3008 SUV TARTOZÉKOK *

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

cee'd extrafelszerelések - 1 -

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x /55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

az új Volvo V60 tartozékok

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

CITROËN C4 TARTOZÉKOK

TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN JUMPY

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista

CITROËN C4 picasso ÉS GRANd C4 picasso TARTOZÉKOK

Grande Punto és Punto EVO

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

ASTRA-H 55 AJTÓS.

ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK

12 Szállítás 18 Védelem 22

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

TARTALOM 04 - STÍLUS 08 - VÉDELEM 12 - SZÁLLÍTÁS 16 - KÉNYELEM 20 - BIZTONSÁG 24 - MULTIMÉDIA

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei:

AZ ÚJ VOLVO XC40 TARTOZÉKOK

CT 200h TARTOZÉKOK A LEXUS NYÚJTOTTA ÉLMÉNY. Eredeti Lexus tartozékok az egyéni életstílus megvalósításához

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Opel Insignia Tartozékok

Átírás:

TARTOZÉKOK RCZ

TEGYE MÉG KARAKTERESEBBÉ! Az RCZ volánja mögött ülve egy egyedülállóan exkluzív autó tulajdonosának érezheti magát. Ez a csupa ív coupé modell egy megvalósult koncepcióautó, mely kettős buboréktetejével és két alumínium tetőívével a technikai virtuozitás megtestesítője. Tegye RCZ-jét még karakteresebbé, hangsúlyozza ki egyediségét, elegáns, modern és merész stílusát tartozékaink segítségével, melyekkel még áramvonalasabbá, még különlegesebbé és technológiai szempontból még sokoldalúbbá varázsolhatja autóját. A Peugeot szigorú minőségi előírásainak megfelelően gyártott tartozékok, melyek közül sokat kimondottan az RCZ modellhez terveztek, tökéletesen harmonizálnak az RCZ belső stílusával és dizájnjával. Ismerje meg a katalógusban szereplő tartozékokat, melyekkel még nagyobb vezetési élményben lehet része, és minden eddiginél kellemesebb légkörben tapasztalhatja meg a vezetés örömét.

TEGYE MÉG SPORTOSABBÁ! Az RCZ megalkotásával a Peugeot visszatért a közkedvelt coupé modellek sportos szellemiségéhez. Törekedjen Ön is az egyediségre és a kivételességre, és néhány megfelelően megválasztott tartozékkal például az RCZ kifinomult stílusát híven tükröző keréktárcsákkal emelje ki és őrizze meg autója sportos és egyedi karakterét. Alumínium keréktárcsák Az RCZ-hez négyféle, különböző színárnyalatú (18, ill. 19 colos) felnimodell rendelhető. "Original" 18 colos keréktárcsa "Original" 18 colos keréktárcsa (Dark Grey) "Original" 18 colos keréktárcsa (Full Pirit Grey) "Terrific" 18 colos keréktárcsa "Solstice" 19 colos keréktárcsa (Anthra Grey) "Solstice" 19 colos keréktárcsa (Black Onyx) "Sortilège" 19 colos keréktárcsa "Sortilège" 19 colos keréktárcsa (Midnight Silver) "Sortilège" 19 colos keréktárcsa (Black Onyx) A fenti modellek 2010. folyamán kerülnek kereskedelmi forgalomba. A 18 colos keréktárcsákhoz hólánccal szerelhető gumiabroncsok rendelhetők.

2 1 1 Első spoiler 2 Az egyszerűen felszerelhető, csillogó fekete fényezésű első spoiler két szoknyából áll, melyek még inkább kiemelik az RCZ merész és sportos karakterét. Karbon visszapillantótükör-burkolatok A nemes és elegáns benyomást keltő karbon bevonatú visszapillantótükör-burkolatok tökéletesen harmonizálnak az RCZ stílusával.

LEGYEN MÉG STÍLUSOSABB! Sebességváltógombok Sportos és elegáns külsőt kölcsönöznek az RCZ utasterének. Bőrborítású váltógomb króm betéttel Bőrborítású váltógomb szaténfényű betéttel Csapott tetejű váltógomb alumínium ötvözetből Külső dekorelemek* A matt dekormatricák segítségével még előkelőbbé és még sportosabbá varázsolhatja a metálfényezésű RCZ-t. A háromféle design mindegyike másféleképpen emeli ki az RCZ egyedülálló dinamizmusát. *2010. második felétől kaphatók.

PROTECTION DISZKRÉT VÉDELEM ET DISCRÉTION Pour Az RCZ concilier által képviselt ses qualités sportos de sportive és egyben et son elegáns esthétique megjelenés recherchée, érvényre équipez juttatása votre érdekében RCZ ces szerelje accessoires fel autóját qui préserveront az alábbi tartozékokkal, davantage melyek certaines hosszú ideig parties biztosítják de sonrcz-je bel intérieur. belső szépségének RCZ peut également védelmét. être Azéquipée RCZ modellhez d une housse védőponyvát de protection is vásárolhat, qui vousmely permettra segít autója de mieux egyedi conserver és attraktív son apparence külleménekunique megőrzésében. et remarquable. Padlószőnyegek A méretre készült padlószőnyegek tökéletesen illeszkednek az RCZ beltéri formáihoz. A vezetőoldali padlószőnyeg az előre kialakított rögzítőkre illeszkedik, így biztosítva a megfelelő tapadást. Választékunk többféle textíliából és anyagból készült szőnyegekből áll, melyekből kiválaszthatja a gépjárműve belső stílusához leginkább illőt. Szövet padlószőnyegek Gumiszőnyegek Formázott padlószőnyegek 1 2 3 1 2 Csomagrögzítő A csomagrögzítő a csomagtérkárpit kiegészítő tartozéka, mellyel a szállított tárgyak fékezéskor és kanyarban is a helyükön tarthatók. Csomagtérszőnyeg A hurkolt csomagtérszőnyeg védi az RCZ csomagtartójának eredeti kárpitját. 3 Gumi csomagtérszőnyeg A vízálló, csúszásmentes, rendkívül ellenálló (újrahasznosítható, hőformált anyagból készült) gumi csomagtérszőnyeg egyszerűen kezelhető, és védi gépkocsiját a mindennapos szállítások során. Tökéletesen illeszkedik a csomagtér méretéhez, rögzítést nem igényel, könnyen tisztítható.

1 2 3 4 1 2 Védőcsíkok Az átlátszó poliuteránból készült 4 db-os készletet az első és a hátsó lökhárítóra kell felhelyezni. Az alig észrevehető, dizájnos védőcsíkok megőrzik az RCZ vadóc és kemény karakterét. 3 4 Takaróponyvák Eredeti szépségének megőrzése céljából az RCZ modellhez kétféle takaróponyva is rendelhető: a Peugeot logójával ellátott, poliészter szövetből készült bélelt, selyemfényű takaróponyva, vagy a beltéri (garázs, alagsor stb.) használatra ajánlott, "RCZ" jelöléssel ellátott, szintetikus szövetből készült, rugalmas anyagú kék takaróponyva. A takaróponyvák autójának még elegánsabb megjelenést kölcsönöznek.

ELEGÁNS SOKOLDALÚSÁG Ötletes tartozékainknak vonóhorog, kerékpártartó köszönhetően a sportosan elegáns megjelenésű RCZ sokoldalúan kihasználható, így Ön mindig gond nélkül indulhat útnak, és szinte korlátozás nélkül élvezheti a szabadidős tevékenységek örömeit! Szerszám nélkül leszerelhető vonóhorog Egyesíti a vezetés élményét és a szabadidős tevékenységek (túrakerékpározás, jet ski stb.) örömét, ugyanakkor híven tükrözi az RCZ sokoldalúságát. A választott modellhez megfelelő kábelt kell használni. A vonógömböt, mivel részben eltakarja a világító funkciókat, feltétlenül le kell szerelni,haa jármű nem vontat. A vontatható tömegekről és terhekről bővebb információt az RCZ használati útmutatójában vagy a legközelebbi márkakereskedésben kaphat.

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (2 kerékpárhoz) A szabadidős tevékenységek nyújtotta örömök maximális élvezetének biztosítása érdekében a Peugeot megalkotta ezt az egyszerűen és gyorsan felszerelhető, rendszeres használatra is alkalmas eszközt. A függesztett típusú kerékpártartót rendszámtáblával és világítással kell ellátni.

POUR BIZTONSÁG PLUS MINDENEK SÉCURITÉFELETT Vous Jól teszi, avez hatoutes RCZ-jét lesaraisons lehető de legtöbb doterbiztonsági votre RCZ tartozékkal d un maximum felszereli, d équipements így gondoskodhat de sécurité autója : feltörés és lopás elleni védelméről, saját és utasai biztonságáról la protection contre és a kényelmes le vol et l intrusion, vezetésről. celle de vos passagers et la vôtre, le confort de conduite. 1 2 1 Riasztó feltörésvédelemmel 2 A riasztóberendezés ajtónyitás- és belső térvédelmi rendszere gondoskodik RCZ-je feltörés és lopás elleni védelméről. Traqueur SPOT nyomkövető rendszer A rendőri szervekkel kötött hivatalos együttműködés keretében üzemeltetett Traqueur nyomkövető rendszer lehetővé teszi ellopott autója felderítését és gyors megtalálását, akár egy aluljáróban vagy egy raktárépületben is. Parkolást segítő első érzékelő, hangjelzéssel Ez az elektronikus berendezés hasznos segítőtársnak bizonyul a parkolási műveletek során. Az első lökhárítóba beépített távolságérzékelő segítségével jelzi a gépjármű útjában álló akadályokat.

Hólánc* / Hózokni A hólánc* használata bizonyos esetekben kötelező és nélkülözhetetlen a havas utakon. Váratlan esetekben hasznos lehet a csúszásgátló kerékhuzat (hózokni) használata, mely rendkívül egyszerűen felszerelhető, és nagyban megkönnyíti a vezetést. *Kizárólag 18 colos keréktárcsákhoz Fényvisszaverő biztonsági mellény, elakadásjelző háromszög, elsősegélycsomag Ezek, az egyes országokban kötelező biztonsági tartozékok hasznos segítséget nyújtanak egy esetleges vészhelyzetben. Isofix gyermekülés Gyermekülés (1. súlycsoport) (1-2-3. súlycsoport) Gyermekülések Gyerekülés-kínálatunk lehetőséget nyújt arra, hogy a 0-10 éves korú gyerekek is kényelmesen utazhassanak. A tesztelt és hivatalosan jóváhagyott gyermekülések a legszigorúbb biztonsági előírásoknak (ECE R44/03 európai szabvány) is megfelelnek. Alkoholszintmérő Ne érje kellemetlen meglepetés! Ha alkoholt fogyasztott, használjon alkoholszintmérőt!

ENGEDJEN A MODERN TECHNOLÓGIA CSÁBÍTÁSÁNAK! Az innovatív, korát megelőző megjelenésű és technológiájú RCZ a legmodernebb technológiai megoldásokat kínálja: navigációs rendszer, radardetektor és nem utolsósorban fedélzeti internethozzáférés! WiFi on Board A Wifi-egységhez* laptopot, PDA-t vagy akár játékkonzolt is csatlakoztathatnak az utasok - illetve álló gépjármű esetén a vezető -, akik a különféle internetes alkalmazásokhoz (levelezőrendszerekhez, weboldalakhoz stb.) is hozzáférhetnek. *Az előfizetés nélkül kínált fedélzeti Wifi-egység speciális, 3G/3G+ internetes SIM-kártyávalműködik, előfizetési szerződését az Ön által választott szolgáltatóval kötheti meg. GPS riasztó Mini Coyote 2* Garmin TomTom Radar-előrejelző rendszerek Jelzik a radarok pontos és lehetséges helyét, hogy utazásai nyugodtabban teljenek. * Franciaországi előfizetéssel Kézi navigációs készülékek Segítségükkel bárhová eljuthat, ahová csak szeretne. Az érintőképernyőn keresztül adja meg úti célját, és vitesse el magát Európa bármely pontjára (modelltől függően).

A márkakereskedés pecsétje www.peugeot.com