Az R-sorozat itt kezdődik

Hasonló dokumentumok
Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Kövesse a képzeletét!

A kaland a sarok mögött vár

Minden nap különlegesen érezheti magát

A városi dzsungel királya

Fordítsuk komolyra a szót

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Útra fel! FJR1300A

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Színtiszta borzongás. FZ8

VMAX Carbon. Izmosnak született

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A MAX-ból soha nem elég

Ne félj a sötéttől! MT-125

Főszerepben a Sötét Oldal

Extrém körülményekhez tervezve.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Az élet egy verseny. Aerox R

Urald a szélsőségeket!

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az élet egy verseny. Aerox 4

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox 4

lehetőség D'elight

Izgasd fel a sötét oldalad!

A sötét oldal két lelke

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A legjobb társ a városban.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alakítsd te a történetedet

Az ügyes városi robogó

Rosszaság. WR450F

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Rossz, a jó értelemben

Engedje szabadjára kalandvágyát

Extrém körülményekhez tervezve.

Hozd ki a maximumot minden útból

Öleld át a sötét oldalt

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Air Riderek. YZ85/LW

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A szórakozás gyors módja.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A sötét oldal sugara. MT-10

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Öleld át a sötét oldalt

Speed of Darkness. MT-10 SP

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Végtelen út. FJR1300AE

A sötét oldal két lelke

Sokoldalú városi sportmotor

Ragadd meg a sötét oldalt

Uralkodásra született

Az Ön megbízható barátja.

A sötétség szemei. MT-09

Az eredeti MAX. TMAX

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Végezze keményen a munkáját.

Írd át a MAX szabályait

Színtiszta borzongás. FZ8

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Vágyj arra, amire szükséged van

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Arra született, hogy új utakat találjon

Air Riders. YZ250

Az ügyes városi robogó

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Yamaha YZF-R1M. We R1

Előre gondolkodó. YZ250F

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az élet egy verseny. Aerox R

Szeretem, ahogyan közlekedek

Kelj fel és motorra! MT-07

A legjobb középméretű mindenes.

A MAXimum nem opcionális választás

A sötétség vonzása. MT-07

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Átírás:

Az R-sorozat itt kezdődik A R-sorozat megkülönböztetett stílusával, sportos teljesítménnyel és kezelhetséggel felruházott YZF-R125 tökéletes bevezet a szupersport világába. A folyadékhtéses, 4 ütem, 4 szelepes, egyhengeres SOHC motort pörgs teljesítményre hangolták. Mint más R-sorozatú motornál, az R125-nél is Deltabox alumínium váz és öntött alumínium lengkar biztosítja a kategóriában a legjobb kezelhetséget. Gyors fordulatú, 4 ütem, üzemanyagbefecskendezéses motor Agresszív megjelenés az R-sorozat stílusában 6 sebességes váltó Deltabox váz és almínium lengkar Sportos kipufogó Nagy átmérj tárcsafékek A pehelykönny, 5 külls kerekek segítenek minimálisra csökkenteni a rugózatlan tömeget a kiváló úttartás érdekében, a meggyz fékhatást pedig a 292 mm-es els és 230 mm-es hátsó féktárcsa éri el.

Yamaha 125ccm: sokoldalú típusválaszték A Yamaha hisz a befektetések hosszú távú sikerében. A több, mint fél évszázados innovációval a motorfejlesztés terén, sikerült néhány igen speciális gépet elkészíteni. A 125 ccm-es sorozat a szabadság, szórakozás és elégedettség értékeit tartja szem eltt, minden egyes darabot azzal a lelkesedéssel készítünk, amely a több évtizedes versenytapasztalatainkból és gyzelmeinkbl ered. Új technológiák kialakítása és jármvek formájában való megjelenítése - ez a Yamaha alapgondolata. 125-ös modelljeink nemcsak jó megjelenések, de kiválóan mködnek is, a gazdaságos mködéstl kezdve egészen az egyedi luxusig minden igényt kielégítenek. Az YZF-R125-nek az R1-hez és R6-hoz hasonlóan agresszív szupersport megjelenése, valamint egy MotoGP-inspirálta hangtompítós kipufogója van.

Folyadékhtéses, 4 ütem, egyhengeres, 125 ccm-es motor Az YZF-R125 modern motorja 4 szelepes hengerfejet, és üzemanyagbefecskendezést alkalmaz a lehet legjobb teljesítmény eléréséhez. A rövid löket elrendezés pörgs karaktert ad a motornak, amely kiváló gyorsulást ér el, különösen a 6 sebességes váltóval. R-sorozat stílusú megjelenés Az R-sorozathoz ill stílussal és az ikerfényszórókkal az YZF-R125-nek az R1-hez és R6-hoz hasonlóan agresszív szupersport megjelenése van. Sok más 125 ccm-es motorkerékpárral ellentétben az R125 teljes méret vázra épült, és ezzel kényelmes vezetési pozíciót biztosít, különösen a magasabb motorosok számára. Nagy átmérj tárcsafékek A Yamaha kizárólag minségi alkatrészeket használ - ilyen a 292 mm-es els féktárcsa is az YZF-R125-ön. Az els fék kompakt, iker féknyerge és a hátsó 230 mm-es féktárcsa egyenletes, irányított fékezést biztosít a teljes sebességtartományban, és kiváló fékhatást ad minden helyzetben. Sportos kipufogó A hangtompítós kipufogó segít a motorkerékpár tömegének centralizációjában a kezelhetség javítása érdekében, a ketts katalizátor pedig alacsonyabb károsanyagkibocsátáshoz vezet. Ezenkívül az AIS légbeöml rendszer levegt vezet a kipufogóba a kipufogógázok tökéletesebb elégetéséhez, amellyel tovább csökkenti a káros kibocsátást. Mszerfal A kombinált analóg és digitális mszer sebességmérjérl egy szempillantással leolvashatók a legfontosabb paraméterek. Alumínium lengkar Az R125 pehelykönny Deltabox váza az optimális szilárdságot és merevséget ötvözi a kategóriájában legjobb kezelhetség eléréséhez. Az alumínium vázat kiegészíti még egy öntött alumínium lengkar is, amely hatékonyabb mködést biztosít a hátsó felfüggesztésnek a kezelhetség javítása érdekében.

Motor Furat x löket 52,0 mm x 58,6 mm Gyújtás TCI (digitális) Indítás Elektromos Karburátor Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Kenési rendszer Nedves karter Kihajtás Láncos Kompresszióviszony 11.2 : 1 Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Lökettérfogat 124.7cc Maximális nyomaték 12.24 Nm (1.25 kg-m) @ 8,000 rpm Maximális teljesítmény 11.0 kw (15.0PS) @ 9,000 rpm Motor típusa Egyhengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, SOHC, 4 szelepes Váltó Állandó áttétel, 6 sebességes Alváz Els fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 292 mm Els felfüggesztés Teleszkópvillák Els gumi 100/80-17 M/C Els rugóút 130 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 230 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros monoshock, beállítható rugós elterheléssel Hátsó gumi 130/70-17 M/C Hátsó rugóút 125 mm Nyomtáv 86.1 mm Utánfutási szög 24.2º Váz Acél deltabox Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 138 kg 155 mm 1.15 liter 2,015 mm 970 mm 660 mm 1,355 mm 818 mm 13.8 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek YZF-R125 Race Blu Matt Grey Absolute White YEC-8 akkumulátortölt YEC akkumulátortölt beépített paneldugalja LED-es irányjelzk Felnimatricák 17"-os kerekekhez Racing teljes rendszer karbon kipufogódobbal, YZF- R125 Racing teljes rendszer, titán kipufogódobbal, YZF-R125 Az összes R125 tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha R125 modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország