CLS-osztály. Shooting Brake.



Hasonló dokumentumok
A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

CLA-osztály. Shooting Brake.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

GLS Sport Utility Vehicle

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Erősítse fel a napot.

Újra és újra ámulatba ejt.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-osztály. T-modell.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Minden terepen csúcsformában.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

Az új GLA. Az életrevaló.

CLA Coupé és Shooting Brake

E-osztály. T-modell.

Nagyszerű. Egyedülálló.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Irányt mutat az áramlatoknak.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az első autó hét trónnal.

Mennyit ér a szabadsága?

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Hívogatóan távolságtartó.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

GLA Sport Utility Vehicle

Motor C 250 d Limuzin

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Intelligens mestermű.

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

GLE SUV szériafelszereltségei

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

SL-osztály extrafelszereltségei

S-osztály Cabriolet és Coupé

CL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei

A B-osztály új generációja

CL-osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei

Motor A 200 CDI Limuzin

CLA-osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei

On: komfort. Off: mindennapok.

Az A - osztály új generációja

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

S-osztály extrafelszereltségei

CLS-osztály Á R L I S T A

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei

Az M - osztály új generációja.

B-osztály extrafelszereltségei

GLA Sport Utility Vehicle

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

Tartalom. Külső megjelenés 2

Motor GLC 250 d 4MATIC

GLC-Coupé szériafelszereltségei

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

SLK extrafelszereltségei

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

CLS - osztály alapfelszereltsége (C218)

C-osztály kombi szériafelszereltsége

CLS szériafelszereltségei Érvényes: től

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: december 16-tól

CLS-osztály extrafelszereltségei

GLC Á R L I S T A. Érvényes: április 19-től. GLC árlista 1

SL-osztály extrafelszereltsége

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

GLC Á R L I S T A. Érvényes: február 1-től. GLC árlista 1

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

Mûszaki adatok áttekintése.

Az SLK új generációja

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

C-osztály kombi (S205) Á R L I S T A

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Fiat 500L Living árlista

CL-osztály extrafelszereltségei

Átírás:

CLS-osztály. Shooting Brake.

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből. Mint a CLS Shooting Brake. Sosem volt kombi. Sem Coupé. Hanem mindig egyedülálló. Az új generáció is rendkívüli tulajdonságokkal kápráz - tatja el: egyes típusoknál a kilenc fokozatú 9G-TRONIC automata váltóval, amely még nagyobb hatékonyságot és dinamikát nyújt, az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fényszórórendszerrel, valamint olyan formanyelvvel, amelytől sokaknak elakad a szava.

Világítás, amely szakít az elképzelésekkel. Ismerkedjen meg az újraértelmezett LED fényszóróval, melynek fénye az éjszakát nappallá változtatja, ráadásul hosszabb élettartamú és kevésbé fárasztja a szemet. Az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fenyszórónként 24 LED-et irányít egyedileg, így az új világítási rendszer különösen gyorsan kepes alkalmazkodni minden közlekedési helyzethez, és teljesen újszerű, jövőbe mutató designt sugároz.

Mindenre van hely kivéve a kompromisszumokat. Gyakran zsúfolt a napirendje? Annál inkább értékeli majd a szabadság érzését a CLS Shooting Brake-ben. Tágas utastere, amely hátul egy harmadik ülésnek is elegendő helyet biztosít, lehetőséget nyújt egy nagy levegővételre. Az igényes felszereltségnek köszönhetően pedig, mint amilyen az új, extra nyeregbarna/fekete kárpit, bőven nyújt lehetőséget a csodálatra is.

A csúcsteljesítmény letagadhatatlan. Szerencsére. Az AMG első lökhárító, a jellegzetes elülső A-szárnnyal. Szélesített sárvédő. A hátfalon a diffúzor és a két krómozott dupla kipufogó-vég dominál. A CLS 63 AMG S-Modell 4MATIC Shooting Brake a legjobb formájában jelenik meg. Az 5,5 literes V8-as AMG biturbó motorból 430 kw (585 LE) és 800 Nm tör elő a rajtnál melyet a dinamikusra hangolt AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás tökéletesen visz át az útfelületre.

24 új fénypont: MULTIBEAM LED. A kívánságra rendelhető MULTIBEAM LED fényszórórendszer a legkülönbözőbb körülmények között képes javítani a látási viszonyokon. Ennek érdekében fényszórónként az összesen 36 LED-ből 24 egymástól függetlenül vezérelhető. Egy, az első szélvédőn található kamera adatainak segítségével speciálisan kifejlesztett vezérlőegységek számítják ki minden közlekedési helyzethez az ideális fényeloszlást. A fényszórók ezáltal rendkívül gyorsan képesek reagálni a közlekedési helyzetek dinamikus változására. Ezen kívül a MULTIBEAM LED, a szembejövők elvakítása nélkül képes a világítás teljesítményét növelni. A Sávtartó csomaggal vagy a Menetdinamikai segédrendszerek csomag Plus-szal kombinálva még a kanyarok előzetes felismerése is lehetséges. Az Aktív kanyarvilágítás már a kormány elfordítását megelőzően bevilágít a kanyarba, és annak vége előtt már ismét a következő útszakasz felé. Különösen szűk kanyarokban, bekanyarodáskor és körforgalomban a befor - dulás-világítás a navigációs rendszer által támogatott körforgalom-funkcióval minimálisra csökkenti annak veszélyét, hogy valami elkerülhesse figyelmét. Ha pedig a köd zavarná a látását, a kibővített ködlámpa teszi tökéletessé a fényeloszlást.

Tökéletes kapcsolódás. Első osztályú kényeztetés. Az innovatív és egyedi mobilitási-, csatlakozási- és szervizszolgáltatások nálunk egy néven foglalhatók össze: Mercedes me. Ennek az új élményvilágnak egyik része a Mercedes connect me, a vezető, a gépkocsi és a magánélet átfogó összekapcsolása. Ezáltal az olyan alapszolgáltatások, mint a Mercedes-Benz vészhívórendszer vagy a meghibásodásmenedzsment az azonnali segítség lehetőségét kínálják. Ezen kívül a Remote Online okostelefon, tablet vagy PC segítségével megkönnyíti például a parkoló gépkocsi megtalálását. Kívánságra a Remote Online szolgáltatásokat már a szériafelszereltséghez tartozó Audio 20 CD multimédia rendszerrel is használhatja. Ezek a rendszer részét képezik, az extraként rendelhető COMAND Online multimédia rendszer esetén, amely a Mercedes connect me egész világát megnyitja Ön előtt beleértve a böngészőt, a navigációt Live Traffic Informationnal (három évig ingyenesen), számos alkalmazást és sok minden mást. Az intuitív kezelés, animált menükkel és felhasználóbarát megjelenítéssel egy 20,3 cm-es kijelzőn a legnagyobb kényelmet nyújtja Önnek.

Vonzza a pillantásokat. Új dinamikusan progresszív orr, LED-es nagyteljesítményű fényszórók és LED-es hátsó lámpák a CLS Shooting Brake már szériafelszereltségben is széleskörű felszereltséggel kápráztatja el, amely folytatódik az utastérben is: a teljesen lehajtható, komfort működtetéses EASY-PACK Quickfold dönthető hátsó üléstámlákkal. A COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS figyelmét azonban mindez nem tereli el. Felismert ütközésveszély esetén figyelmeztetheti Önt és szükség esetén segítséget is nyújthat. Nem hagynak kívánnivalót maguk után: az extra felszereltségek. Egy CLS Shooting Brake-ben útipoggyásza majdnem olyan luxuskörülmények között utazhat, mint Ön fekete intarziával ellátott, amerikai cseresznyefából készült, nemes designo fa csomagtérpadlón. És éppolyan biztonságosan is köszönhetően a Menetdinamikai segédrendszerek csomag Plus-nak, számtalan biztonsági- és asszisztens-rendszerrel, az Aktív holttérfigyelő rendszert is beleértve. Amikor megérkezik úti céljához, egy 360 -os kamera segít Önnek a központi kijelzőn a manőverezésben és parkolásban.

Szépségkirálynő: az Exkluzív-csomag. Számos apró részlettel teheti még nemesebbé a CLS Shooting Brake-et. Kezdve az igényes PASSION Exkluzív bőr üléshuzatokkal, a műszerfal, ablakperem, középkonzol, kartámaszok és ajtó középkárpitok nappabőr burkolatán át a mikroszálas DINAMICA tetőkárpitig. A hangulatvilágítás három színárnyalata magával ragadó környezetet teremt az utastérben az AMG Line vagy designo felszereltséggel együtt kapható multifunkciós sportkormánnyal együtt. A legjobb idővel kápráztatja el: a Külső Sport-csomag. Ezt a látványt még az Ön mögött haladók is élvezni fogják: tegye különlegessé gépkocsiját a szögletes, polírozott nemesacél kipufogó-végekkel és a fekete betétekkel a hátsó lökhárítóban. A Himalája-szürke, 5 duplaküllős vagy 10 küllős könnyűfém keréktárcsákkal és az eltérő méretű abroncsozással az első és hátsó tengelyen még előzés közben is magával ragadja a tekinteteket. A feszesre hangolt DIRECT CONTROL sportfutómű tovább erősíti a CLS Shooting Brake dina mikus megjelenését.

Dinamika minden téren: AMG Line. Az első és hátsó lökhárítók férfias megjelenése, az AMG könnyűfém kerekek és a krómozott egy lamellás gyémánt-hűtőrács a CLS Shooting Brake-et valódi élsportolóvá teszik. Az alul lelapított multifunkciós nappabőr sportkormány és a feszesre hangolt DIRECT CONTROL sportfutómű csak a következő kanyarvadászatra várnak. És a finomhangolás? Ez a szál - csiszolt nemesacél sportpedálok és az AMG feliratos szőnyegek dolga. Sportoló szmokingban: Night-csomag. Emelje ki a CLS Shooting Brake eleve sportos karakterét az AMG Line vagy a CLS 500 esetében markáns, fekete designelemekkel a hűtőrács lamellájától kezdve a külső visszapillantó tükrökön át a könnyűfém keréktárcsákig! Hővédő, sötétre színezett hátsó ablakok, feketére eloxált ablakkeretek és ablak díszlécek, valamint az első- és hátsó lökhárítón a magasfényű fekete AMG díszléc teszik a Night-csomagot teljessé.

Nem hagyja aludni: AMG Night-csomag. A versenypályáról közvetlenül az étterembe: az AMG Night-csomag extravagáns módon hangsúlyozza a CLS 63 AMG 4MATIC Shooting Brake kifejező erejét és sportosságát. Az AMG elülső A-szárnya és az A-szárny díszléce magasfényű feketére vannak fényezve, éppúgy mint a betétek az AMG küszöbburkolatokon, az ablakkeretek, az ablak díszlécek, valamint a visszapillantó-tükör burkolatok. Rendkívül könnyű döntés: karboncsomag. Elegancia, még hangsúlyosabban sportos jegyekkel kizárólag az AMG modellekhez: az AMG külső karboncsomag igényes karbonnal teszi még nemesebbé az A-szárnyat az AMG első lökhárítón, a betétet az AMG küszöbburkolatokon, a diffúzorbetétet az AMG hátsó lökhárítóban és a visszapillantó-tükör burkolatokat.

Kárpit és díszítőelemek. ARTICO műbőr/szövet Bőr 701 201 211 221 Kárpitozások 201 fekete 1, 2 211 fekete, világos díszvarrásokkal 1, 3 214 nyeregbarna/fekete 1 218 kristályszürke/fekete 1 221 fekete, piros díszvarrásokkal 1, 4 225 porcelán/fekete 1 245 selyemfényű bézs/eszpresszó-barna 1 501 fekete 5, 6 1, 3, 6 511 fekete, világos díszvarrásokkal 514 nyeregbarna/fekete 1, 6 518 kristályszürke/fekete 5, 6 1, 4, 6 521 fekete, piros díszvarrásokkal 525 porcelán/fekete 1, 6 531 fekete, világos díszvarrásokkal 6, 7 545 selyemfényű bézs/eszpresszó-barna 5, 6 701 fekete 801 fekete 5, 8 811 fekete, világos díszvarrásokkal 1, 3 814 nyeregbarna/fekete 1 818 kristályszürke/fekete 5 825 porcelán/fekete 1 831 fekete, világos díszvarrásokkal 9 845 selyemfényű bézs/eszpresszó-barna 5 851 fekete, piros díszvarrásokkal 1, 4 964 nyeregbarna/selyemfényű bézs 1, 6 967 klasszikus vörös/fekete 1, 6 974 nyeregbarna/selyemfényű bézs 1 977 klasszikus vörös/fekete 1 6, 10 984 nyeregbarna/selyemfényű bézs 6, 10 987 klasszikus vörös/fekete 994 nyeregbarna/selyemfényű bézs 10 997 klasszikus vörös/fekete 10 Díszítőelemek H07 fényes barna vonalas struktúrájú hársfa 5 H19 selyemfényű világosbarna nyárfa 5 H21 fekete zongoralakk 5, 8 H73 AMG fekete karbon/fekete 5 731 fényes barna diófagyökér 5 736 fényes fekete kőris 11 214 218 225 1 2 3 Extrafelszereltség, nem rendelhető az AMG modellekhez. Szériafelszereltség a CLS 500/CLS 500 4MATIC típusoknál. Csak AMG Line esetén. 4 5 6 7 Csak AMG Line Plus esetén. Extrafelszereltség. Csak az Exkluzív-csomaggal együtt rendelhető. Extrafelszereltség az AMG S-Modellhez. 8 9 10 11 Szériafelszereltség az AMG modellekhez. Szériafelszereltség az AMG S-Modelleknél. Extrafelszereltség az AMG típusoknál. Szériafelszereltség, extraként rendelhető az AMG típusokhoz. További egyéni designo kárpitozások is rendelhetők Mercedes-Benz márkakereskedőjénél. 245

nappabőr/ Exkluzív nappabőr PASSION bőr/ PASSION Exkluzív bőr designo bőr félanilin/ designo Exkluzív félanilin bőr designo nappabőr AMG/ designo Exkluzív nappabőr AMG Díszítőelemek H07 521 851 501 511 531 801 811 831 964 974 984 994 H19 H21 514 814 967 977 987 997 H73 731 518 818 736 525 825 545 845

Fényezések. Uni fényezés Metál fényezések 1 designo fényezések 1 designo manufaktur fényezések 1 040 183 792 795 033 Uni fényezés 040 fekete Metál fényezések 1 183 197 755 775 792 796 890 988 magnetitfekete obszidián-fekete tenoritszürke iridiumezüst palládium-ezüst citrinbarna cavansitkék gyémántezüst 197 796 799 044 designo fényezések 1 795 799 996 designo magno manganitszürke 2 designo fényes gyémántfehér designo jácintvörös metál 755 890 996 049 designo manufaktur fényezések 1 033 044 049 designo mokkafekete metál designo magno allanitszürke 2 designo magno kasmírfehér 2 1 Extrafelszereltség. 2 Matt fényezés. További egyéni designo fényezések is rendelhetők Mercedes-Benz márkakereskedőjénél. 775 988

Műszaki adatok. Dízelmotorok CLS 220 BlueTEC CLS 250 BlueTEC CLS 250 BlueTEC 4MATIC CLS 350 BlueTEC CLS 350 BlueTEC 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 6/V 6/V Lökettérfogat, cm 3 2143 2143 2143 2987 2987 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 125 (170)/3000 4200 150 (204)/3800 150 (204)/3800 190 (258)/3600 185 (252)/3600 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 400/1400 2800 500/1600 1800 500/1600 1800 620/1600 2400 620/1600 2400 Váltók 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 8,6 7,7 8,1 6,6 6,8 Maximális sebesség kb (km/h) 217 235 229 245 240 Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km városban országúton kombinált 5,7 4,4 4,3 4,9 5,8 4,5 4,4 5,0 6,6 5,0 4,8 5,6 5,5 6,6 5,1 5,7 8,3 8,1 6,0 5,8 6,8 6,6 CO 2 - kibocsátás 3 g/km-ben, kombinált 127 130 147 146 149 178 174 Emisziós osztály 4 /hatékonysági osztály 5 Euro 6/A+ Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/B Benzinmotorok CLS 400 CLS 400 4MATIC CLS 500 CLS 500 4MATIC CLS 63 AMG 4MATIC CLS 63 AMG S-Modell 4MATIC Hengerszám/Elrendezés 6/V 6/V 8/V 8/V 8/V 8/V Lökettérfogat, cm 3 3498 3498 4663 4663 5461 5461 Névleges teljesítmény 1 kw (LE) 1/percnél 245 (333)/5500 245 (333)/5500 300 (408)/5000 5750 300 (408)/5000 5750 410 (557)/5500 430 (585)/5500 Névleges forgatónyomaték 1 Nm, 1/percnél 480/1200 4000 480/1200 4000 600/1600 4750 600/1600 4750 720/1750 5250 800/1750 5000 Váltók 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS AMG SPEEDSHIFT MCT hétfokozatú sportváltó Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, mp-ben 5,4 5,4 4,9 4,9 3,8 3,7 Legnagyobb sebesség kb. km/órában 250 2 250 2 250 2 250 2 250 2 250 2 Üzemanyag-fogyasztás 3, l/100 km városban országúton kombinált 10,3 10,2 6,0 5,9 7,6 7,5 11,0 10,9 6,8 6,6 8,4 8,3 12,1 6,8 8,8 13,3 7,8 9,8 14,4 8,4 10,6 14,4 8,4 10,6 CO 2 - kibocsátás 3, g/km-ben, kombinált 177 175 195 192 205 229 248 248 Emissziós osztály 4 /hatékonysági osztály 5 Euro 6/C Euro 6/D Euro 6/D Euro 6/E Euro 6/F Euro 6/F AMG SPEEDSHIFT MCT hétfokozatú sportváltó 1 2 3 A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok a 80/1269/EGK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint. Elektronikusan leszabályozva. A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (VO [EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) 4 megfelelően történt. Megjegyzés az 1999/94/EK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint: Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Csak az Európai Unión belül érvényes. 5 A mért CO 2 -kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembevétel meghatározva. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon találhatók.

Használtautó-visszavétel. CLS-osztályát, hosszú élete végén, az EU Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszaves- szük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, 2014.02.20. után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felsze - reltségek és tartozékok is láthatók lehetnek, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAA 6701 0732 21-00/0614 Printed in Germany