Főszerepben a Sötét Oldal

Hasonló dokumentumok
Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Fedezd fel éned sötét oldalát

A sötét oldal két lelke

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az R-sorozat itt kezdődik

A sötét oldal két lelke

Minden nap különlegesen érezheti magát

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A kaland a sarok mögött vár

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

VMAX Carbon. Izmosnak született

Fordítsuk komolyra a szót

A városi dzsungel királya

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A MAX-ból soha nem elég

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Kövesse a képzeletét!

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Az élet egy verseny. Aerox R

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A legjobb társ a városban.

Öleld át a sötét oldalt

Uralkodásra született

Útra fel! FJR1300A

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Színtiszta borzongás. FZ8

Alakítsd te a történetedet

Öleld át a sötét oldalt

A sötétség szemei. MT-09

Győzelemre született. XSR900 Abarth

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Engedd szabadjára az érzéseidet

Engedje szabadjára kalandvágyát

A holnapra született. XSR700 / ABS

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Az ügyes városi robogó

Győzd le a sötétséget

Kelj fel és motorra! MT-07

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Hozd ki a maximumot minden útból

Az ügyes városi robogó

lehetőség D'elight

Ragadd meg a sötét oldalt

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MAX-ból soha nem elég

A sötétség vonzása. MT-07

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Rossz, a jó értelemben

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az élet egy verseny. Aerox 4

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Szeretem, ahogyan közlekedek

Írd át a MAX szabályait

Arra született, hogy új utakat találjon

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az eredeti MAX. TMAX

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Rosszaság. WR450F

A sötét oldal sugara. MT-10

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Végtelen út. FJR1300AE

A MAX-ból soha nem elég

Ne félj a sötéttől! MT-125

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A szórakozás gyors módja.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Extrém körülményekhez tervezve.

Air Riders. YZ250

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Kétütemű. Első hely. YZ250

Yamaha YZF-R1M. We R1

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Air Riderek. YZ85/LW

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Szeretem, ahogyan közlekedek

Színtiszta borzongás. FZ8

Sokoldalú városi sportmotor

Előre gondolkodó. YZ250F

Vágyj arra, amire szükséged van

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Átírás:

Főszerepben a Sötét Oldal A kifinomult, új karosszéria és a különleges alkatrészek divatos formát kölcsönöznek a megbízható MT-09 Sport Trackernek. Gyönyören kivitelezett alumínium "rajtszámtartó", két színárnyalatú lapos ülés, térdtámasz teszi teljessé az eredeti városi scrambler külst. A nagyobb sebességgel történ kanyarodást lehetvé tev, széles lábtartók fokozzák az eladást, annak bizonyítékául, hogy a stílusos küls nem üres látszat csupán. Az új MT-09 Sport Tracker tökéletesen egyenletes teljesítményt nyújt az utakon, stílusos és kifinomult kivitelezése pedig a múlt eredeti flat track-hsei eltt tiszteleg egy kis modern beütéssel. Karbon els sárvéd és állítható feszesség, mart, kormányrúd merevít utalnak a kategóriára. Scrambler stílus által inspirált küls Alumínium "rajtszámtartó" Alumínium tartóelemekkel rögzített, rövid karbon els sárvéd Lapos, két szín, fekete/barna ülés Térdtámaszok a maximális tapadás és irányíthatóság érdekében Széles lábtartók Állítható feszesség, mart kormányrúd merevít Matt fekete váz, matt bronz felnik Akrapovic kipufogó, ami külön, felár ellenében rendelhet eredeti Yamaha alkatrész

Az utcai gépek következő generációja A Sport Tracker az MT-09 kifinomultabb változata, mely olyan motorosoknak készült, akik nem ismernek kompromisszumot az élvonalbeli teljesítményt és az ikonikus külst illeten. Az elsosztályú karbon és alumínium alkotóelemek és a lenygöz fényezés miatt minden egyes darab különlegesnek és egyedinek tnik. Nagy nyomatékú, 850 köbcentiméteres, háromhengeres motorblokkja és könny alumíniumváza biztosítja az MT-09 Sport Tracker kimagasló teljesítmény-tömeg arányát a tüzes gyorsulás és mozgékonyság érdekében. Az alumínium rendszámtartó, a karbon els sárvéd, a két szín, lapos ülés, a maximális tapadást garantáló térdtámaszok és a nagy sebesség kanyarodást lehetvé tev széles lábtartók mind az MT-09 Sport Tracker egyedülálló jellemzi közé tartoznak.

Könny, CF alumíniumöntvény váz A lehet legkönnyebb, legkarcsúbb és legkompaktabb eredmény érdekében az MT-09 Sport Tracker tervezi egy vadonatúj CF alumíniumöntvény vázat fejlesztettek ki. Kis súlya és kiváló kiegyensúlyozott merevsége hozzájárul a motor agilis kezelhetségéhez. Kompakt és könny, 850 köbcentiméteres, háromhengeres motorblokk Ennek az élvonalbeli sportmotornak a szíve-lelke a teljesen új, háromhengeres, 850 köbcentiméteres motorblokk, amely óriási nyers nyomatékot és erteljes, nagy fordulatszámú teljesítményt nyújt. Kovácsolt dugattyúival és ftengely középvonalától eltolt hengereivel ez a kompakt és könny motorblokk készen áll arra, hogy visszahozza a szenvedélyt és az érzelmeket két keréken szerzett élményeibe. Monocross felfüggesztés aszimmetrikus, CF présöntéses lengvilla A motor hátsó részén egy aszimmetrikus, könny, CF présöntéses lengvilla található, amely kényelmes motorozást és kis rugózatlan tömeget biztosít a jól reagáló felfüggesztésmködéshez. A majdnem teljesen vízszintes hátsó lengéscsillapító az ülés alatt található, a kívülrl felszerelt lengvillacsapok pedig hozzájárulnak a váz karcsú kialakításához a kompakt vezetési pozíció érdekében. Sportos, scrambler stílusú vezetési pozíció A Sport Trackert arra tervezték, hogy bármilyen útra készen álljon. Széles, scrambler stílusú kormányrudak és vagány, lapos, két szín ülések gondoskodnak a kifinomult, utcai scrambler külsrl és a nagy sebességen történ kanyarodáshoz szükséges tökéletes vezetési pozícióról. Az alumínium rendszámtartó, a térdtámaszok és a szél elleni védelmet biztosító fényszóró burkolat együttese elegáns külst kölcsönöz. Kifinomult Sport Tracker karosszéria és vázelemek A Yamaha által tervezett egyedi küls teszi teljessé a Sport Tracker kifinomult stílusát. Ehhez az MT-hez egy szédíten vagány fekete váz, bronz felnik és egy két színtónusú, scrambler stílusú, lapos ülés tartozik. Számtalan alkatrész így karbon els sárvéd és alumínium rendszámtartó egészíti ki a csomagot. Új stílusú, 10 külls könnyfém felnik 17 colos, radiális abroncsokkal Pehelykönny kialakítás jellemz a teljes MT-09 Sport Tracker motorra, a kis rugózatlan tömeg elérése érdekében pedig teljesen új, 10 külls könnyfém felnikkel rendelkezik. Ezek újonnan kialakított, radiális abroncsokkal vannak ellátva elöl 120/70ZR17, hátul 180/55ZR17 ami stabil, kiváló kezelhetséget biztosít.

Motor Motor típusa 3 hengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 847 cm³ Furat x löket 78,0 mm x 59,1 mm Kompresszióviszony 11,5 : 1 Maximális teljesítmény 84,6 kw (115LE) @ 10000 rpm Maximális nyomaték 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8500 rpm Kenési rendszer Nedves karter Kuplung típusa Olajban futó, Többtárcsás Karburátor Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó Állandó áttétel, 6 sebességes Kihajtás Láncos Alváz Váz Gyémánt Els felfüggesztés Teleszkópvillák Els rugóút 137 mm Villaszög 25º Utánfutás 103 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó rugóút 130 mm Els fék Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Els gumi 120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless) Hátsó gumi 180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless) Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2075 mm 815 mm 1135 mm 849,5 mm 1440 mm 135 mm - kg 14 L 3,4 L

Árak MT-09 Sport Tracker Ft3058000.00 Az MT-09 Sport Tracker egy eredeti Yamaha alkatrészekkel foglalkozó hivatalos Yamaha keresked által kifejlesztett, különleges kiadású motor. Az MT-09 Sport Tracker nem tartalmazza az Akrapovic kipufogót. Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha a biztonságos közlekedésre, illetve a többi motoros és a környezet tiszteletére ösztönzi vásárlóit. A képek profi motorosokat mutathatnak, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Kiemelt tartozékok Matt Grey Magasan elhelyezett kipufogórendszer Magasan elhelyezett kipufogórendszer illesztkészlet A teljes rendszer az MT-09 titán kipufogódobbal X-MAX katalizátor iphone-tartó, MT-09 Mart láncfeszít, MT- 09 Az összes MT-09 Sport Tracker tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültség szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha kiváló felkészültség szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminség, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha MT-09 Sport Tracker modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország