Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Hasonló dokumentumok
Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

A kaland a sarok mögött vár

Az R-sorozat itt kezdődik

Minden nap különlegesen érezheti magát

Kövesse a képzeletét!

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A városi dzsungel királya

Fordítsuk komolyra a szót

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Útra fel! FJR1300A

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Izgasd fel a sötét oldalad!

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Főszerepben a Sötét Oldal

A sötét oldal két lelke

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az ügyes városi robogó

Extrém körülményekhez tervezve.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A legjobb társ a városban.

A MAX-ból soha nem elég

Az ügyes városi robogó

Valódi szabadság. Valódi élmény.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Engedje szabadjára kalandvágyát

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Alakítsd te a történetedet

Fedezd fel éned sötét oldalát

Színtiszta borzongás. FZ8

lehetőség D'elight

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Uralkodásra született

Arra született, hogy új utakat találjon

Ne félj a sötéttől! MT-125

A sötét oldal két lelke

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Extrém körülményekhez tervezve.

Rosszaság. WR450F

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az élet egy verseny. Aerox R

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötétség szemei. MT-09

A szórakozás gyors módja.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Rossz, a jó értelemben

Air Riderek. YZ85/LW

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Sokoldalú városi sportmotor

Végtelen út. FJR1300AE

Hozd ki a maximumot minden útból

Öleld át a sötét oldalt

Az Ön megbízható barátja.

A MAXimum nem opcionális választás

Fedezd fel éned sötét oldalát

Öleld át a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox 4

Engedje szabadjára képzeletét

Ragadd meg a sötét oldalt

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az eredeti MAX. TMAX

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az ügyes városi robogó

Engedd szabadjára az érzéseidet

A sötétség vonzása. MT-07

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Urald a szélsőségeket!

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Írd át a MAX szabályait

A legjobb középméretű mindenes.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Speed of Darkness. MT-10 SP

Szeretem, ahogyan közlekedek

Air Riders. YZ250

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Végezze keményen a munkáját.

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Győzd le a sötétséget

A MAX-ból soha nem elég

A sötét oldal sugara. MT-10

A MAX-ból soha nem elég

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

A holnapra született. XSR700 / ABS

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Csak könnyedén! FJR1300AS

Átírás:

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat. Pattanjon fel erre a klasszikus megjelenés cruiser motorkerékpárra, amely a nyílt országút korának szépségét igyekszik megragadni, mégis meggyz nyomatékkal, kezelhetséggel és kényelemmel szolgál. Ez az extra sportos megjelenés és a magasított vezetési helyzet, kényelmes vezetés érdekében immár szélvédvel rendelkez, radikális neo-áramvonalas cruiser széles alufelnikkel, hátranyúló kormányrúddal és csillogó külsej motorral rendelkezik. Kéthengeres, elektronikus üzemanyagbefecskendezéses motor Radikális neo-áramvonalas megjelenés 4 szelepes, 4 ütem, 2 hengeres, V- elrendezés motor Nagy nyomatékú, nagy teljesítmény cruiser A stabilizátorok minimalizálják a rezgéseket Pehelykönny, nagy tengelytávú alumínium váz Opcionális, márkakeresked által felszerelt teljes burkolatcsomag Ez azonban nem jelenti a forma gyzelmét a funkció felett. A Yamaha tervezmérnöki filozófiája egyenl mértében követeli meg a szépséget és a teljesítményt, és az XV1900ACFD léghtéses, 4 szelepes, 4 ütem, 2 hengeres, V-elrendezés motorja egyéb mszaki felszerelésekkel együtt biztosítja mindkettt.

Klasszikus stílus és legmodernebb műszaki színvonal együtt az országúti motorozás szolgálatában Induljon el, és fedezze fel a nyílt országutat a fantasztikus Yamaha cruiser motorkerékpárjainak egyikével! A dübörg motor nyomatéka, a krómozott megjelenés és a 21. század legjobb technológiái együtt alkotják a legmodernebb mérnöki alkotás és a sportos cruiser-életstílus fantasztikus kombinációját. Ez a termékcsalád a nagyteljesítmény és fenyeget megjelenés motorok teljes választékát kínálja kényelmes vezetéssel és irányíthatósággal, a könny XV950A-tól egészen a klasszikus XV1900A-ig, amelyek olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Yamaha opcionális egyesített fékrendszere Ugorjon fel, és bármi is a szándéka, akár vidéki kirándulás vagy laza cirkálás, a motorkerékpár készen áll.

12 külls könnyfém kerekek Az extra vastag drótküllk hatását kelt öntött, 12 külls könnyfém felnik hangsúlyozzák a cruiser nagyon egyedi karakterét, technológiáját és stílusát. Az egyenletes erátvitel érdekében a hátsó kerék vas-gumi csillapítókat használ. Lezser, teljes burkolatcsomag A nagy nyomatékkal és luxuskivitel vázzal rendelkez, könnyen vezethet Midnight Star motorkerékpárt nagy távolságok megtételére tervezték. 2013-ban a Yamaha immár szélvédcsomagot is kínál, amely a szériafelszereltség Midnight Star motorkerékpárt szemet gyönyörködtet, teljesen burkolt cruiser motorkerékpárrá alakítja. Az idtlen stílust és továbbfejlesztett szél elleni védelmet biztosító CFD készlet elengedhetetlen a komoly motorosok számára. Sziporkázó megjelenés Ha meglát egyet elhaladás közben, azonnal szembetn lehet az XV1900A különleges csillogása. Mérnökeink csodaszép formájú hengereket hoztak létre extra nagy htbordákkal és nagyon kevés függleges bordával. Az egyes hengerek 20 bordájának mindegyike csillogó ékszer hatását kelti a speciális felületkezelésnek köszönheten, ahogy a nap fénye visszaverdik róla. Vastag, széles, hátranyúló kormánykarok Pattanjon fel egy XV1900A-ra, és azonnal észreveheti, milyen kényelmes a vezetési pozíció. A vastag, széles, hátranyúló kormánykarok az alacsony üléssel és a hosszú lábtartók nagyszer vezetési pozíciót biztosítanak - a további kényelem érdekében a váltópedál külön állítható els és hátsó részre van osztva. 4 szelepes, két gyertyás hengerfejek Az új 1854 ccm-es motor egyik legfontosabb tulajdonsága a közvetlen és azonnal érezhet er, amelyben a hengerfejek és dugattyúk kialakítása jelents szerepet játszik. A hengerenkénti két gyertya azonnali égést tesz lehetvé, a 4 szelepes kompressziós fej és a zárt tetej égéstér pedig magas hatékonyságú üzemanyag-áramlást biztosít. Bal és jobb oldali stabilizátorok A kényelmes vezetés hosszabb távon nagyon fontossá válhat, fleg órákig tartó országúti túrázás során. Az XV1900A kialakítása olyan, hogy a motor bal és jobb oldalán található stabilizátorok kiegyenlítik a rezgéseket, de érezhetvé teszik azokat az impulzusokat, amelyekrl a vezet egyértelmen tudja, hogy milyen motor van alatta.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 100,0 mm x 118,0 mm TCI Elektromos Kéthengeres, elektronikus üzemanyag-befecskendezéses motor Száraz karter Ékszíjas Kompresszióviszony 9.48 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Utánfutási szög 30º Váz Olajban futó, Többtárcsás 1,854cc 155.1 Nm (15.8 kg-m) @ 2,500 rpm 66.4 kw (90.3PS) @ 4,750 rpm 4 ütem, Léghtéses, 4 szelepes, V-elrendezés 2 hengeres, OHV Állandó áttétel, 5 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Teleszkópvillák, Ø 46 mm 130/70R18M/C 63H 130 mm Egyszeres tárcsafék, Ø 320 mm Lengkaros 190/60R17M/C 78H 152 mm 152 mm Alumínium, ketts bölcs Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 360 kg 155 mm 5.2 liter 2,580 mm 1,514 mm 1,055 mm 1,715 mm 705 mm 16 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Midnight Black A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültséggel, a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságát és kényelmét. Az utcai ruházati cikkek teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha XV1900ACFD modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország