Extrém körülményekhez tervezve.

Hasonló dokumentumok
Extrém körülményekhez tervezve.

A városi dzsungel királya

A kaland a sarok mögött vár

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Kövesse a képzeletét!

Air Riderek. YZ85/LW

Air Riders. YZ250

lehetőség D'elight

Rossz, a jó értelemben

Kétütemű. Első hely. YZ250

Ne félj a sötéttől! MT-125

Rosszaság. WR450F

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az R-sorozat itt kezdődik

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Air Riders. YZ125

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Öleld át a sötét oldalt

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Uralkodásra született

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Engedje szabadjára képzeletét

Öleld át a sötét oldalt

Fedezd fel éned sötét oldalát

Alakítsd te a történetedet

A MAXimum nem opcionális választás

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A sötét oldal két lelke

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Hozd ki a maximumot minden útból

Végtelen út. FJR1300AE

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Előre gondolkodó. YZ250F

Fordítsuk komolyra a szót

Írd át a MAX szabályait

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Arra született, hogy új utakat találjon

Az eredeti MAX. TMAX

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A sötétség vonzása. MT-07

Speed of Darkness. MT-10 SP

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Ragadd meg a sötét oldalt

Színtiszta borzongás. FZ8

Az élet egy verseny. Aerox 4

Szeretem, ahogyan közlekedek

A holnapra született. XSR700 / ABS

Az élet egy verseny. Aerox 4

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

A sötétség szemei. MT-09

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Eggyé válva. YZ450F

A sötét oldal sugara. MT-10

Engedd szabadjára az érzéseidet

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Az ügyes városi robogó

Szeretem, ahogyan közlekedek

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Az élet egy verseny. Aerox R

Útra fel! FJR1300A

A legjobb középméretű mindenes.

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Győzd le a sötétséget

A szórakozás gyors módja.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Yamaha YZF-R1M. We R1

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Urald a szélsőségeket!

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az Ön megbízható barátja.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Fedezd fel éned sötét oldalát

Funkcionalitás, tartósság és terepjáró-képesség.

Vágyj arra, amire szükséged van

Átírás:

Extrém körülményekhez tervezve. A szombat-vasárnap a motorozás ideje. Ezekért a napokért érdemes élni. A WR250R az elképzelhető legjobb hétvégi motor. Több, mint egyszerű terepmotor: a Yamaha világszerte elismert off-road motorjainak és az R-sorozatú szupersport modellek keveréke. Kettős célú motorkerékpár 10000 rpm, 4 ütemű, egyhengeres motor YZ-F motocross-típusú technológia Titán szívószelepek Üzemanyag-befecskendezés Alumínium váz A legtisztább élményt és visszajelzést produkálja, magabiztosságot ad a tudás és a tapasztalatok fejlesztéséhez, és soha nem tapasztalt motorozási élményt nyújt. A pehelykönnyű titán szívószelepekkel ellátott, folyadékhűtéses, 4 ütemű, 4 szelepes, egyhengeres DOHC motor jelentős nyomatékot ad le egészen a 10000-es fordulatszámig, ezért a Yamaha által épített egyik legerősebb 250-es egyhengeres motornak számít.

Egy életreszóló kaland. Sokan mondják, hogy a kalandozás kora lejárt - végül is a világot már bejárták és feltérképezték. De Te már felfedezted? A Yamaha kaland-motorkerékpárjai olyan utakra viszik a tulajdonost, amit soha nem felejt el. Ezek a motorok akkor sem állnak le, amikor eltűnik a bitumenút. Ez a valódi kaland lényege. A legendás kaland-sport motorjainkat a vezető, a motor és a sziporkázó horizont együttesének terveztük. Yamaha kalandmotorok: a szívós többcélú motoroktól a radikális enduro modellekig. Indulj el és fedezd fel a világot! Magadnak.

Kettős célú motor versenygépekre jellemző tulajdonságokkal WR250R Ez a kompromisszumok nélküli, kettős célú Supermotard gép közvetlenül a WR-F és YZ-F versenymotorkerékpárjainkon alapul, amelyek minden jelentősebb terepmotor-bajnokságon nyertek már díjat. Optimised for both on and off-road performance, it features a full-on, advanced competition spec: 10 000 rpm engine, aluminium main frame and race suspension. Fantasztikus motor The 4-stroke, 4-valve, DOHC, 10 000 rpm single-cylinder engine is the real deal: large diameter titanium intake valves and high lift cams for high rpm levels. Folyadékhűtéses, kerámiabevonatú henger és kovácsolt dugattyú van beépítve, és ez az egyik legerősebb 250-es egyhengeres motor, amit a Yamaha valaha épített. Kiválóan kezelhető váz A könnyű és szilárd alumínium váz és lengőkar hihetetlen mozgékonyságot és kezelhetőséget biztosít a városi utcákon és a legkeményebb terepen is. Ezen felül a motor 21 colos első és 18 colos hátsó kerekekkel rendelkezik, amelyekhez hullámtípusú féktárcsák járnak. Versenymotorhoz illő felfüggesztés Ez a motorkerékpár felépítésénél fogva nagyszerű vezetési élményt nyújt. A versenymotorokhoz illő felfüggesztés rugóhossza elöl 46 mm, hátul monocross típusú keresztlengőkaros, és alumínium hármas bilinccsel rendelkezik. Egyenletes és pontos Az elektronikus üzemanyag-befecskendezés egyenletes, pontos teljesítményt nyújt a teljes fordulatszámtartományon, és segítségével a motor gázadásnál azonnal reagál. A finoman működő kuplung és a 6 sebességes váltó garantálja, hogy a motor minden országúti és off-road helyzetben megfelelő sebességbe tehető. Fantasztikus megjelenés A fantasztikus teljesítményhez illő megjelenés a radikális off-road stílust ötvözi a vizuális szépséggel. Nem számít, mennyire extrém a terep, a motor kényelmesen vezethető a bőséges, 300 mm-es szabad magasságnak, és a kormánykar, az ülés és a lábtámasz megfelelő elrendezésének köszönhetően.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket folyadékhűtéses, 4 ütemű, DOHC, 4 szelepes, Előredöntött egyhengeres 250cc Kompresszióviszony 11,8 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Karburátor Kuplung típusa Gyújtás Indítás Váltó Kihajtás Alváz Váz Első felfüggesztés Első rugóút 77,0 mm x 53,6 mm 22,6 kw (30,7PS) @ 10 000 rpm 23,7 Nm (2,42 kg-m) @ 8 000 rpm Nedves karter Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós TCI Elektromos Állandó áttételű, 6 sebességes Láncos Utánfutási szög 26º Nyomtáv Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Félkettős bölcső Upside-down telescopic fork 270 mm 111 mm Lengőkaros, (karos felfüggesztés) 270 mm Kettős tárcsafék, Ø 250 mm Hátsó fék Egyszeres tárcsafék, Ø 230 mm Első gumi Hátsó gumi 80/100-21M/C 51P 120/80-18M/C 62P WR250R Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 180 mm 810 mm 1 230 mm 930 mm 1 420 mm 300 mm 134 kg 7,6 liter 1,5 liter Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedőhöz.

Színek Racing Blue A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminőségű motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha WR250R modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország