Fedezd fel éned sötét oldalát

Hasonló dokumentumok
Fedezd fel éned sötét oldalát

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A városi dzsungel királya

A sötét oldal két lelke

Főszerepben a Sötét Oldal

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Uralkodásra született

Öleld át a sötét oldalt

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Öleld át a sötét oldalt

A holnapra született. XSR700 / ABS

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

A sötétség vonzása. MT-07

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Arra született, hogy új utakat találjon

Extrém körülményekhez tervezve.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Alakítsd te a történetedet

Ragadd meg a sötét oldalt

A sötét oldal két lelke

lehetőség D'elight

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Rosszaság. WR450F

A sötét oldal sugara. MT-10

Az R-sorozat itt kezdődik

A MAX-ból soha nem elég

Minden nap különlegesen érezheti magát

A kaland a sarok mögött vár

Az eredeti MAX. TMAX

Speed of Darkness. MT-10 SP

A sötétség szemei. MT-09

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Írd át a MAX szabályait

Air Riders. YZ250

Rossz, a jó értelemben

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Hozd ki a maximumot minden útból

Kelj fel és motorra! MT-07

Győzd le a sötétséget

Színtiszta borzongás. FZ8

Ne félj a sötéttől! MT-125

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Végtelen út. FJR1300AE

Izgasd fel a sötét oldalad!

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Fordítsuk komolyra a szót

Extrém körülményekhez tervezve.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Air Riderek. YZ85/LW

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Air Riders. YZ125

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kövesse a képzeletét!

A MAX-ból soha nem elég

Az élet egy verseny. Aerox 4

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Vágyj arra, amire szükséged van

A MAXimum nem opcionális választás

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Engedje szabadjára képzeletét

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

VMAX Carbon. Izmosnak született

Yamaha YZF-R1M. We R1

Szeretem, ahogyan közlekedek

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Eggyé válva. YZ450F

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Útra fel! FJR1300A

Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox R

Előre gondolkodó. YZ250F

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Urald a szélsőségeket!

Szeretem, ahogyan közlekedek

Sokoldalú városi sportmotor

Átírás:

Fedezd fel éned sötét oldalát A Yamaha MT-09 teljesen új értelmezést ad a sportmotor fogalmának. Új kompakt vázával, nyomatékos 3-hengeres blokkjával, ez az új generációs élménygép azoknak készül, akik értékelik a karakteres, lélekkel bíró motorokat. Az új típusú gép szíve egy könnyű, 850 ccm-es, 3 hengeres blokk, amely nagy és széles nyomatéktartománynak köszönhetően kimagasló gyorsulást biztosít, és így kellően megemeli az adrenalinszintet. 115 LE - 87,5 Nm Könnyű és kompakt Nyers és lineáris nyomatékleadás Karcsú és könnyű CF alumíniumöntvény váz Aszimmetrikus CF alumíniumöntvény lengővilla Monocross hátsó felfüggesztés vízszintes lengéscsillapítóval Kifinomult ergonómia, mindent kézben tartó" vezetési pozíció YCC-T és D-MODE elektronikus vezérlőrendszerek 298 mm-es úszóágyazású első tárcsák radiálisan felszerelt féknyergek Vadonatúj, öntött, 10 küllős könnyűfém felnik Az agilis kezelhetőség érdekében ez a dinamikus, új naked supermoto-típusú motor kompakt alumínium vázzal van felszerelve, a felegyenesedett üléshelyzet révén pedig minden rendkívül egyszerű: a hétköznapi városi közlekedés is, és a vasárnap délelőtti száguldások is.

Az új generációs sportmotor Amikor hozzáláttunk az MT-09 megtervezéséhez, egy újfajta sportmotortípus megalkotását tűztük ki célul. Három kulcsfontosságú tényezőt választottunk ki, amely kiemeli a többi modell közül. Először is, egy nagy és izgalmas nyomatékot biztosító újfajta blokkot akartunk. A váz szempontjából követelmény volt a kompakt és karcsú kialakítás. Célunk volt még, hogy az új generációs sportmotornak egyedi karaktere legyen, mely minden motorozást izgalmassá tesz. Az új MT-09 850 ccm-es, 3 hengeres blokkja kiemelkedő nagyságú, folyamatosan rendelkezésre álló nyomatékot biztosít, ami új értelmezést ad a sportos motorozásnak. A könnyű alumíniumváz agilis és könnyen irányítható. A naked kialakítás a széles kormánnyal és a lapos üléssel magabiztosságot és jó irányíthatóságot biztosít.

Kompakt és könnyű, 850 ccm-es, 3 hengeres motor A lehető legkönnyebb, legkarcsúbb és legkompaktabb eredmény érdekében az MT-09 tervezői egy vadonatúj CF alumíniumöntvény vázt fejlesztettek ki. Kis súlya és kiváló kiegyensúlyozott merevsége (rigidity balance: a váz néhány helyen rugalmasra, máshol pedig merevre kerül kialakításra) hozzájárul a motor agilis kezelhetőségéhez, valamint mindössze 188 kg-os feltöltött össztömeget eredményez. Monocross felfüggesztés, aszimmetrikus, CF présöntéses lengővilla A motor hátsó részén egy aszimmetrikus, könnyű, CF présöntéses lengővilla található, amely kényelmes motorozást és kis rugózatlan tömeget biztosít a jól reagáló felfüggesztés működéshez. A majdnem teljesen vízszintes hátsó lengéscsillapító az ülés alatt található, a kívülről felszerelt lengővillacsapok pedig hozzájárulnak a váz karcsú kialakításához a kompakt vezetési pozíció érdekében. Könnyed ergonómia és slim-fit vezetési pozíció Az új MT-09 motort úgy került megtervezésre, hogy számos célra alkalmas legyen, a sportmotorozástól kezdve a hétvégi túrákon keresztül a mindennapi munkába járásig. A széles, folyamatosan elvékonyodó kialakítású kormány és a hosszú, lapos ülés könnyed ergonómiát biztosítanak - a gyönyörűen megformált, 14 literes üzemanyagtartály pedig kényelmes, slim-fit vezetési pozíciót kínál a térdeknek kialakított bemélyedésekkel. Rejtett, 3 az 1-ben kipufogó A kompakt, 3 az 1-ben kipufogórendszer kiváló impulzushatást garantáló összekötőcsövekkel rendelkezik, és elősegíti a tömegközéppont előre és lentre helyeződését, ami meghatározó az agilis irányíthatóság érdekében. A három, rozsdamentes acélból készült, korrozióbiztos, Nanofilm bevonatú leömlőcső egy rövid és kompakt, EU3 megfelelőségű kipufogódobba fut, amely mély torokhangot ad ki. Új stílusú, 10 küllős könnyűfém felnik 17 colos, radiál abroncsokkal Pehelykönnyű kialakítás jellemző a teljes MT-09 motorra, a kis rugózatlan tömeg elérése érdekében pedig teljesen új, 10 küllős könnyűfém felnikkel rendelkezik. A pehelykönnyű felnik újonnan kialakított, radiál abroncsokkal vannak ellátva - elöl 120/70ZR17, hátul 180/55ZR17 - ami stabil, kiváló kezelhetőséget biztosít.

Motor Motor típusa 3 hengeres, folyadékhűtéses, 4 ütemű, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 847 cm³ Furat x löket 78,0 mm x 59,1 mm Kompresszióviszony 11,5 : 1 Maximális teljesítmény 84,6 kw (115PS) @ 10 000 rpm Maximális nyomaték 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8 500 rpm Kenési rendszer Nedves karter Karburátor Üzemanyag-befecskendezés Kuplung típusa Olajban futó, Többtárcsás Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó Állandó áttételű, 6 sebességes Kihajtás Láncos Alváz Váz Gyémánt Első felfüggesztés Teleszkópvillák Első rugóút 137 mm Utánfutási szög 25º Nyomtáv 103 mm Hátsó felfüggesztés Lengőkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó rugóút 130 mm Első fék Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 298 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Első gumi 120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless) Hátsó gumi 180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless) Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 075 mm 815 mm 1 135 mm 815 mm 1 440 mm 135 mm 188 kg / ABS 191 kg 14 L 3,4 L Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak motorozás közben, ellenőrzött körülmények között, egy lezárt útszakaszon. Előfordulhat, hogy a képeken feltüntetett jármű olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzésű tartozékokkal vannak felszerelve, amelyek csak lezárt útszakaszokon használhatók. Az összes információ csak tájékoztató jellegű. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzésű tartozékok műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzésű tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják elő. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetőségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére előzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektől és feltételektől függően eltérő lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetőséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedőjével.

Színek Deep Armor Blazing Orange Matt Grey Race Blu www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha MT-09 modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország