Nyugodt cirkáló nagy szívvel.



Hasonló dokumentumok
Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A kaland a sarok mögött vár

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fordítsuk komolyra a szót

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Útra fel! FJR1300A

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

A városi dzsungel királya

Az R-sorozat itt kezdődik

Kövesse a képzeletét!

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az ügyes városi robogó

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A legjobb társ a városban.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A MotoGP szülötte. YZF-R1

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A sötét oldal két lelke

Extrém körülményekhez tervezve.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az élet egy verseny. Aerox R

lehetőség D'elight

Alakítsd te a történetedet

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

A MAX-ból soha nem elég

Extrém körülményekhez tervezve.

Valódi szabadság. Valódi élmény.

A szórakozás gyors módja.

Az Ön megbízható barátja.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az ügyes városi robogó

Főszerepben a Sötét Oldal

Rossz, a jó értelemben

A sötét oldal két lelke

Ne félj a sötéttől! MT-125

Urald a szélsőségeket!

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Öleld át a sötét oldalt

Színtiszta borzongás. FZ8

Csak könnyedén! FJR1300AS

Az eredeti MAX. TMAX

Öleld át a sötét oldalt

Hozd ki a maximumot minden útból

A legjobb középméretű mindenes.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az ügyes városi robogó

Sokoldalú városi sportmotor

VMAX Carbon. Izmosnak született

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Engedje szabadjára kalandvágyát

Szeretem, ahogyan közlekedek

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az élet egy verseny. Aerox 4

Uralkodásra született

Írd át a MAX szabályait

A sötétség szemei. MT-09

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Rosszaság. WR450F

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Ragadd meg a sötét oldalt

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Air Riderek. YZ85/LW

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Arra született, hogy új utakat találjon

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A MAXimum nem opcionális választás

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Air Riders. YZ250

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Végtelen út. FJR1300AE

A MAX-ból soha nem elég

A sötétség vonzása. MT-07

Engedd szabadjára az érzéseidet

A MAX-ból soha nem elég

Engedje szabadjára képzeletét

Az élet egy verseny. Aerox 4

A holnapra született. XSR700 / ABS

Színtiszta borzongás. FZ8

Kétütemű. Első hely. YZ250

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Fedezd fel lelked kalandozó részét

A sötét oldal sugara. MT-10

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az ügyes városi robogó

Fedezd fel éned sötét oldalát

Kelj fel és motorra! MT-07

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Átírás:

Nyugodt cirkáló nagy szívvel. Ha felpattan egy XVS1300A Midnight Star-ra, azonnal érezheti, hogy a hátradls, cirkálós stílus nem feltétlenül jelenti a motorteljesítmény visszafogottságát is. A motor kovácsolt dugattyúkkal, 4 szelepes hengerfejjel és rövid löket dugattyúrudakkal rendelkezik, így a gázkar meghúzásakor azonnal érezhet a hatalmas er és nyomaték. A stabilizátorok kiegyenlítik a rezgéseket, de érezhetvé teszik a teljesítményimpulzusokat Klasszikus "vad áramvonalas" kialakítás Monocross hátsó felfüggesztés, kényelmes vezetés Nagy nyomatékú, folyadékhtéses, V- elrendezés, kéthengeres motor Hosszú és alacsony, kiválóan kezelhet váz Nagy, léghtés-típusú bordák. A két stabilizátor kompenzálja a vezetést kényelmetlenné tev rezgéseket, de érezhetvé teszi azokat a teljesítményimpulzusokat, amelyekért ezeket a motorokat igazán szeretik. Az intelligens Egyesített Fékrendszer független vagy kombinált fékert biztosít a két keréken. Mindez a klasszikus 1930-as stílusban jelenik meg, alacsony vázzal, régies, mégis radikális új formában.

Klasszikus stílus és legmodernebb műszaki színvonal együtt. Indulj el és fedezd fel a nyílt országutat a fantasztikus Yamaha chopperek egyikével! A dübörg motor nyomatéka, a krómozott megjelenés és a 21. századi technológiák együtt alkotják a legmodernebb mérnöki alkotás és a men chopperéletstílus fantasztikus kombinációját. A Midnight Star a minség és a stílus nagyszer keveréke. Ez a termékcsalád a nagyteljesítmény és fenyeget megjelenés motorok teljes választékát kínálja kényelmes vezetéssel és irányíthatósággal, a könny XVS950A-tól egészen a klasszikus XV1900Aig. Ugorjon fel, bármi is a szándéka, legyen az vidéki kirándulás vagy egy laza cirkálás, a motorkerékpár készen áll.

Léghtés-típusú bordák. Ha nagy choppert vásárol, speciális extrákat kap hozzá - a nyílt országút, a kaland élményét, és a csodálatosan megtervezett gép együttesét. Az XVS1300A vásárlásakor mindezt megkapja, és ezen felül a léght bordáknak köszönheten ez az egyik legelegánsabb és legszebben kivitelezett chopper a kategóriájában. Nagy nyomaték a hosszú útra A vezet szereti, ha a chopper a gázkar minden kis mozdulatára reagál, és az XVS1300A rövid löket elrrendezése biztosítja ezt. A 60 fokos, V-alakban elrendezett, kéthengeres motor kiváló teljesítményt nyújt a városi cirkálás vagy az országúti száguldás során, akár utassal. Azonnali gyorsulása könnyen függvé teheti a tulajdonosát. Finomhangolt kipufogóhang Mozdítsd meg a gázkart az XVS1300A-n, és azonnal hallható lesz az életet jelent dübörgés. A részletes tesztek során sikerült minimalizálnunk a mechanikus zajokat és a nagyfrekvenciás zörejeket. Az eredmény egy mélyebb, hangsúlyosabb zúgás, amely ennek a nagy V-elrendezés motornak a kellemes, alacsony frekvenciájú kipufogódübörgését adja. Kormánykarra szerelt mszerek Észrevehet, hogy az XVS1300A igen áramvonalas gép. Annak érdekében, hogy az áramlás folytonossága megtartható legyen a fényszórótól egészen a hátsó sárvéd végéig, a mszerblokkot az üzemanyagtank helyett a kormánykarra helyeztük el. Az egy darabból álló mszeregység analóg sebességmért és figyelmeztet lámpákat tartalmaz. "Vad áramvonalas" kialakítás. Az új Yamaha modell áramvonalas formatervezését az 1930-as évek amerikai autóitól kölcsönöztük. Bármelyik irányból is tekintünk rá, a motor elegáns áramvonalai akadálytalanul haladnak a fényszóró tetejétl egészen az acél hátsó sárvéd alsó éléig. Bal és jobb oldali stabilizátorok A kényelmes vezetés hosszabb távon nagyon fontossá válhat, fleg órákig tartó országúti túrázás során. Az XVS1300A kialakítása olyan, hogy a motor bal és jobb oldalán található stabilizátorok kiegyenlítik a rezgéseket, de érezhetvé teszik azokat az impulzusokat, amelyekrl a vezet egyértelmen tudja, hogy milyen motor van alatta.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 100,0 mm x 83,0 mm TCI Elektromos Üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Ékszíjas Kompresszióviszony 9.5 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Utánfutási szög 32º Váz Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós 1,304cc 106.0 Nm (10.8 kg-m) @ 4,000 rpm 53.5 kw (73.0PS) @ 5,500 rpm folyadékhtéses, 4 ütem, 4 szelepes, V-elrendezés 2 hengeres, OHC Állandó áttétel, 5 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Teleszkópvillák, Ø 41 mm 130/90-16M/C 67H 135 mm Egyszeres tárcsafék, Ø 298 mm Lengkaros 170/70B-16M/C 75H 110 mm 145 mm ketts bölcs XVS1300A Midnight Star Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 304 kg 145 mm 3.7 liter 2,490 mm 1,145 mm 995 mm 1,690 mm 690 mm 19 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek XVS1300A Midnight Star Midnight Black Mart padlólemez az utas részére Fénykürtök Az összes XVS1300A tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha XVS1300A modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország