Fedezd fel lelked kalandozó részét



Hasonló dokumentumok
Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Új funkciók. Új dimenziók. Hagyományos értékek.

Az új V1 Sport - Várjon el többet! Kapjon többet!

A luxus új dimenziója és a vízi utazás új horizontjai

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

Új útlevél a nagy sebességű cirkáláshoz

Ismerkedj meg még egy kedvező árú Yamahával az EX Sporttal.

Ismerkedj meg egy újabb kedvező árú Yamahával az EX Sporttal.

A gyors, könnyű és mozgékony új EX megfizethető szórakozás

Nagyobb teljesítmény. Több funkció. Az új VX Cruiser HO.

Tapasztalja meg a különbséget! Válassza a VX modellt a vízi kalandokhoz! VX Cruiser

Új motor. Új dimenziók. Hagyományos értékek.

Útlevél a nagy sebességű cirkáláshoz

EX Deluxe a legjobb minőség ritkán ilyen megfizethető

VXS. Igazán szereti a vizet, ahogy Ön is.

Egy legenda kizárólag versenyzésre!

Minden nap különlegesen érezheti magát

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Fordítsuk komolyra a szót

Fedezze fel a sokoldalú képességek valódi jelentését

A kaland a sarok mögött vár

Az új GP1800 ilyen az IGAZÁN nagy teljesítmény.

lehetőség D'elight

Stílussal és szórakozással teli egyedül vagy akár 3 személy számára is.

Lenyűgöző teljesítmény. Kisebb tömeg. Határtalan izgalmak.

A legjobb társ a városban.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az ügyes városi robogó

Turbózza fel túrakalandjait

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A MAX-ból soha nem elég

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A legfényűzőbb módja a vízi utazás új horizontjainak felfedezésére. FX Cruiser High Output

Szeretem, ahogyan közlekedek

Útlevél a nagy sebességű túrázáshoz

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox R

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Az R-sorozat itt kezdődik

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Az Ön megbízható barátja.

Hozd ki a maximumot minden útból

A városi dzsungel királya

Az ügyes városi robogó

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A szórakozás gyors módja.

Kövesse a képzeletét!

Az ügyes városi robogó

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Útra fel! FJR1300A

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A sötét oldal két lelke

Könnyen szállítható motor, kiváló teljesítmény!

Szeretem, ahogyan közlekedek

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

Kelj fel és motorra! MT-07

Urald a szélsőségeket!

Sokoldalú városi sportmotor

Alakítsd te a történetedet

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A MAX-ból soha nem elég

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

A MAXimum nem opcionális választás

Fedezd fel éned sötét oldalát

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A legjobb középméretű mindenes.

A MAX-ból soha nem elég

Az élet egy verseny. Aerox R

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Végezze keményen a munkáját.

A MAX-ból soha nem elég

Kisebb tömeg. Hathatós teljesítmény. Dinamikus gyorsulás

Csak könnyedén! FJR1300AS

Az élet egy verseny. Aerox 4

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Írd át a MAX szabályait

VMAX Carbon. Izmosnak született

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

A sötét oldal két lelke

MAXimális adrenalin. TMAX SX

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Rossz, a jó értelemben

Átírás:

Fedezd fel lelked kalandozó részét Új, sötétkék, metálfényezés burkolatával, kiemelked teljesítményével és három személy számára is kényelmes ülésével az alapfelszereltség VX Sport eleget kínál ahhoz, hogy bárkit a vízre csábítson. A nagy teljesítmény és a rendkívül alacsony üzemanyagfogyasztás a Yamaha legendás megbízhatóságával találkozik ebben a tiszta, csendes, 4 ütem, üzemanyag-befecskendezés motorban. A VX hajóteste mozgékony, gyors és kiválóan irányítható, így az abszolút kényelem és megbízhatóság garantált. A VX extrái közé tartozik a dupla domború tükör, a bvített hátsó rész és a vonóhorog. Els vízi kalandjaihoz mindenképpen a VX Sportot válassza. Vízhtéses, 4 hengeres, 1052 köbcentiméteres, 20 szelepes DOHC motor Többgerinces VX hajótest Bvített hátsó rész és vonószem Konvex ketts tükrök Ideális wakeboardozáshoz és egyéb vízisportokhoz Yamaha Motorvezérl rendszer (Y.E.M.S.) Yamaha Hangcsillapítási rendszer (Y.S.S.S.) Multifunkciós digitális mszer Hyper-Flow nagynyomású sugárszivattyú Hydro-Turf sznyeg Automatikus fenékszivattyú-rendszer Yamaha Vizuális Kiöml

Jet-ski, amelyet az egész világ élvezhet 4 ütem jet-ski valóban kedvez áron - a Yamaha ezt a kitzött célt valósította meg a VX sorozattal. Ezzel a vízijárm-rajongók teljesen új generációját hódította meg. A legjobb fogyasztású motorokkal, agilis kezelhetséggel és nagyszer gyakorlati funkciókkal rendelkez VX-modellek aktív vízisport és nyugodt hajózás céljaira kis kiválóan alkalmasak. Az egyszer és tiszta vonalvezetés mellett a belép szint VX Sport tele van modern, hatékony technológiákkal, ezért ideális a kis fogyasztású, magas szint szórakozást biztosító vízijármveket keresk számára.

Többgerinces VX hajótest A könny kezelhetségnek és az elegáns, karcsú fekete hajótestnek köszönheten a VX jármvek igen népszerek. A fél-v alakú hajótest jól reagál az irányításra, kiválóan kanyarodik, és egy háromüléses vízijármhöz képest meglep stabilitást és kényelmet biztosít még a komolyan hullámzó vízen is. Érezd, hogy elhidd. VX Sport Nagy teljesítmény DOHC sportmotor A VX Sport modellt egy ultrakönny, vízhtéses, négyhengeres, 1052 köbcentiméteres, 20 szelepes DOHC motor hajtja kiváló teljesítménnyel. Az Elektronikus üzemanyag-befecskendez rendszer (EFI) egyenletes, nagy teljesítményt, alacsony üzemfogyasztást és alacsony károsanyagkibocsátást biztosít. A nagy, 60 literes üzemanyagtank hosszabb utakat tesz lehetvé. Nagy nyomású Hyper Flow sugárszivattyú A különleges technológia a titok a WaveRunner irányíthatóságáról és teljesítményérl szóló legenda mögött. A kimagasló teljesítményt és gyorsulást a modern szívórendszer, a kiváló, nagy nyomású Hyper-flow sugárszivattyú, a rozsdamentes acélból készült hajtókerék, továbbá mérnöki precizitással kialakított hajótest teszi lehetségessé. Üdvözlünk a fedélzeten bvített hátsó platform A VX sorozat külsejét és a vízisportok rajongói számára vonzó tulajdonságait luxuskivitel és praktikus, bvített hátsó rész teszi még jobb választássá. Minden VX típus kényelmes, csúszásgátló Hydro-Turf gumisznyegekkel fogadja vezetjét és utasait ez igazán nagy élményt jelent, ha wakeboardozik, vízisíel vagy úszik barátaival. Csomagolás és indulás! A nagyméret és vízálló tárolórekeszekbe a személyi tárgyak és tartozékok könnyedén elhelyezhetk. Az összesen 57 liternyi tárolókapacitást kitev els csomagtartóban és kesztytartóban minden fontos tárgy elfér, ami a kalandhoz szükséges. Konvex ketts tükrök A VX sorozat alaptípusánál, a VX Sport jet-skinél a dupla domború tükör immár az alapfelszereltség része. Mindig jól láthatja, hogy mi zajlik a háta mögött, ez nagyon hasznos, amikor vízisízt, wakeboardost vagy valamilyen vízi játékot vontat.

Motor Fuel capacity 60.0 liter Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Furat x löket 76,0 mm x 58,0 mm Htrendszer Vízhtéses Kenési rendszer Száraz karter Kompresszióviszony 11.4 : 1 Lökettérfogat 1,052cc Motor típusa 4 hengeres, 4 ütem, DOHC, 5 szelepes Oil capacity 4.3 liter Szivattyú típusa 155 mm Axial Flow Szuperfeltölt - Üzemanyag Ólommentes normál benzin Méretek Hossz Magasság Száraz tömeg (kg) Szélesség jellemzők Tárolókapacitás Utasok száma 3.22 m 1.16 m 334 kg 1.17 m 57.0 liter 1-3 személyes A kiadványban szerepl információk és adatok általános jellegek, és elzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A TELJESÍTMÉNYT FELELSSÉGGEL kell használni, és meg kell rizni és fenn kell tartani azokat a sportolási lehetségeket és élményeket, amelyek a személyi vízijármvek használatából erednek. A felhasználónak is tisztában kell lennie azzal, hogy a Yamaha WaveRunner valójában egy hajó, ezért meg kell ismernie és követnie kell a tengeri és folyami szabályozásokat, professzionális oktatáson kell részt vennie, ahol lehetséges, és be kell tartania a helyi törvényeket és jogszabályokat, amelyek a régiótól függen jelentsen különbözhetnek. A kiadványban szerepl fotók profi vezetkkel mutatják be a vízijármveket, és a képek publikálásával nem szándékoztunk semmilyen javaslatot vagy útmutatást adni a biztonságos használatra vagy a használat stílusára vonatkozóan. A használat eltt olvassa el az összes használati utasítást, és MINDIG viseljen megfelel védöltözéket és mentmellényt vagy egyéb életment eszközt hajózás közben. SOHA NE VEZESSEN ALKOHOL BEFOLYÁSA ALATT.

Színek VX Sport White With Yacht Blue A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha hajóalkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha ezenkívül a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív hajós kiegészítk teljes választékával áll rendelkezésre. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: Tuddj meg többet a Yamaha VX Sport modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország