[f] city széria. [f] city széria 2



Hasonló dokumentumok
WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

[T] SZÉRIA. [T] széria 3

[P] SZÉRIA. [P] széria 2

[ E ] O N E S Z É R I A

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

LETISZTULT VONALVEZETÉS

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

5 Xact 295/295P HFR/295 P HFR US HFR US

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ

WORKSPACE SOLUTIONS SERIES[P]

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD

SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

Ursa irodai bútorcsalád

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

orcsalád nóra bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó ft felett +2%

atlasz orcsalád bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó ft felett +2%

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u Telefon: , Fax: Választható színek

Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők 6.3

Az íves lábaknak köszönhetően tágas a lábtér, ráadásul az asztalnak is egyedi stílust kölcsönöz. A lábak ezüstszürke vagy fehér színben kérhetők.


BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

falprolab Egészségügyi bútorprogram

Soproni bemutatóterem, mintabútorok

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

Aries irodai bútorcsalád

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

CX 3200 ÁRJEGYZÉK > 2015

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

[E] SZÉRIA. [e] széria 3

6 Irodabútor rendszerek

Irodabútor rendszerek Tartalomjegyzék 6.1

Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG

erange ÁRJEGYZÉK > 2015

Traffic szeretjük a várost!

AR-80/44 TARTOZÉKOK 744 / / 1184 TARTOZÉKOK AR-SE-80/ / / 1184 TARTOZÉKOK

YourPlace. Prospektus

TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work

Egyes kiegészítõk csak adott fémláb típushoz alkalmazhatóak!

Check-In TARTALOMJEGYZÉK

flex-table mozgásban a kommunikáció

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

BUFA FAIPARI TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI KFT. BÚTOR KATALÓGUS

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

icon A termékek és terek harmóniája

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Asztalok gyorsan, méretre

Santos irodai bútorcsalád


Bútor konszignáció SZTE - Apáthy kollégium

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

TA-200/80-S TA-180/80-K TA-200/80-K TA-200/100-S TA-260/100-S TA-180/100-S TARTOZÉKOK SZINTEZÕTALP: 4 DB SZERELVÉNYCSOMAG: 1 GARNITÚRA

6000 & &

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

Sand TARTALOMJEGYZÉK TECHNIKAI INFORMÁCIÓK SZÍNMINTÁK RENDELÉSI ÚTMUTATÓ AKUSZTIKAI FALAK RECEPCIÓK ÜLÕKÉK KIEGÉSZÍTÕK TECHNIKAI INFORMÁCIÓK.

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Vezetõi irodabútor program

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: cm ülésmagasság: cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

Világszínvonalú komfort

13mm-es műgyanta válaszfalak

SQart ÁRJEGYZÉK > 2013

erange TARTALOMJEGYZÉK

Egy igazán jó megoldás számodra

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: / //

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

-rovarháló rendszerek-

ZÁR 3 DB OA-FE 111-2A-2F-REG

ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS. Group ROTTE 2017/1

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Körvágó olló KS 1 HTBS M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Napoli iddesign sofa

Trixagon szék. Trixagon szék 2

VÉNUSZ bútorcsalád HAZAI TERMÉK

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process.

Plakáttartó állványok és rögzítők

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

Brilliant. Tökéletesre csiszolt

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK


Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

Átírás:

[f] city széria

[f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb legkisebb keresztmetszetű része közvetlenül az asztallap alatt van, ami légies érzetet kelt. Az asztalt minimalista design jellemzi, így a figyelem a felhasználóra összpontosul: kényelmét szem előtt tartva az irodabútort beépített funkciókkal és előnyös ergonómiai tulajdonságokkal ruháztuk fel.

[f] city széria 3 Tökéletes harmónia Az [f] city széria irodai íróasztalokból, tárgyalóasztalokból és bench munkahelyekből áll. A kiváló minőségű és minimalista stílusú bútorok segítségével harmonikus és egységes környezetet teremthet az iroda helyiségeiben. Mindegyik asztal praktikus és könnyű asztallappal rendelkezik, és kapható ülő-ülő és ülő-álló változatban is. A széria több okos, asztallapba süllyeszthető megoldást kínál, úgymint a tároló fiók és a beépített motort, így az asztalon könnyű rendet tartani. Ha a bench megoldás mellett dönt, rugalmas és helytakarékos munkahelyeket alakíthat ki. A tárgyalóasztalok hosszabb és rövidebb megbeszélésekhez is használhatók, és kialakításuknak köszönhetően könnyedén beilleszthetők bármilyen környezetbe.

[f] city széria 4 MUNKAASZTALOK Az [f] city széria munkaasztal praktikus és könnyített asztallappal és négyszögletes lábakkal rendelkezik. Az okos design a motorikusan emelhető vázszerkezetet, az asztallapba épített aljzatok, kiegészítők és csatlakozók preaktikusságát is jelenti, amelyekkel asztala könnyedén rendben tartható. Ráadásul a láb legkisebb keresztmetszetű része közvetlenül az asztallap alatt van, ami vonzó, légies érzetet kölcsönoz az asztalnak. A szériát elektromosan emelhető ülőálló, illetve manuálisan állítható magasságú ülő-ülő asztalok alkotják. Különböző méretű és felületű asztallapok és különböző színű vázak közül választhat. A négyzet keresztmetszetű lábakkal szerelt asztalokhoz opcióként kábeldoboz és asztallapba épített fiókok is rendelhetők.

[f] city széria 5 BENCH MEGOLDÁSOK Az [f] city széria bench megoldásai helytakarékos és flexibilis kialakítást tesznek lehetővé a munkaállomások összekapcsolásával. A kellemes és letisztult vonalvezetés, valamint az asztallapok és a vázszerkezet harmonikus egységet alkotnak. A bench megoldás esetén az egymással szemben lévő két munkahelyek asztallapjai ugyanahhoz a vázszerkezethez rögzülnek. Négyféle kombinációs lehetőséget kínálunk, két különböző asztallap-megoldással. Asztali paravánok segítségével ötletes személyes terek hozhatók létre. Így még abban az esetben is egységes lesz az bench összeállítás, ha az egyes asztallapok éppen különböző magasságúra vannak beállítva a munkatársak igényeinek megfelelően. A manuálisan állítható magasságú asztal, amely fehér és ezüst vázzal rendelhető, egyszerűen beállítható és személyre szabható. Az asztalmagasság, az asztallap vastagságával együtt 630 és 830 mm között állítható.

[f] city széria 6

[f] city széria 7 TÁRGYALÓASZTALOK Manapság egyre gyakoribb a csoportos munkavégzés: találkozunk, hogy fejlődünk és együtt teremtsünk értéket. Az [f] city széria tárgyalóasztal a design és a funkcionalitás szempontjából is jól átgondolt. Asztallapjának kivitelezése azonos az [f] city munkaasztaléval. A pillértalpas váz lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbb hely maradjon a lábaknak. A padló egyenetlenségeinek ellensúlyozására a pillérlábak szintezőcsavarral vannak ellátva. A rugalmas tárgyalóasztalok különböző munkavégzési szituációban használhatók. Annak a környezetnek a függvényében válassza ki az asztallap és váz kivitelét, ahová az asztal kerülni fog. Kombinálja számos irodaszékünkkel vagy tárgyalószékünkkel!

[f] city széria 8 FONTOS A TESTHELYZET VÁLTOZTATÁSA Ergonómiai szempontból fontos az ülő és álló testhelyzet közötti váltás. Az [f] city széria ülő-álló asztalainak köszönhetően gyorsan és egyszerűen változtathatja meg az ülő vagy az álló testhelyzetet, úgy, hogy közben munkáját sem kell megszakítania. Ez jót tesz a vérkeringésnek és csökkenti az ismétlődő terhelés miatti sérülések (RSI) kockázatát. A lehető legegészségesebb munkavégzési testhelyzet eléréséhez kombinálja munkaasztalainkat ergonomikus irodaszékeinkkel. Az egyszerűen megváltoztatható asztalmagasság révén az asztaloknál bármelyik munkatársunk akár felváltva is dolgozhat, így a széria tagjai használhatók a Next Office Activity Based Working koncepció, azaz a tevékenységalapú munkakörnyezetnek megfelelően kialakított irodában is.

[f] city széria 9 FONTOS A TESTHELYZET VÁLTOZTATÁSA

[f] city széria 10 FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK Tároló doboz Asztallapba süllyesztett, felnyitható tároló, apró tárgyak elhelyezéséhez. ASZTALLAPBA INTEGRÁLT KIHÚZHATÓ FIÓK Az asztallapba épített kihúzható fiók segítségével a személyes, gyakran használt kisebb tárgyak például mobiltelefonok, tollak, stb. tárolása egyszerűen megoldható. KÁBELCSATLAKOZÓ DOBOZ Az asztallapba rejtett hálózati és USB-csatlakozókkal ellátott kábeldoboz, valamint a kábeltartó segítségével a felesleges kábelek könnyen elrejthetőek. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy, ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak szemben elhelyezve. Konzollal rögzíthető homloklapok A munkaasztalokra homloklap szerelhető. A homloklapok különböző méretekben kaphatók, tölgy, bükk, nyír felülettel és fém kivitelben is rendelhetők. FÉM HOMLOKLAP A fém homloklap stílusos és tartós megoldás, amely karaktert kölcsönöz az asztalnak. Az ezüstszürke és fehér fém homloklapok közül választhatja ki a munkakörnyezetbe leginkább illő kivitelt.

[f] city széria 11 Vezérlőegység Opcionálisan kérhetők programozható magasságbeállítással és kijelzővel ellátott vezérlőegységek. z az opció ideális választás, ha több személy használja a munkaállomást. Asztali paraván A Rezon asztali paravánt kifejezetten az [f] city széria bench megoldásaihoz terveztük. A paraván 1600 és 1800 mm szélességben kapható. Alapkivitelben Delta szövettel kárpitozzuk, de opcióként Nova szövettel, illetve tölgy, bükk, nyír vagy fehér Lemine felülettel is rendelhető. FEHÉR ASZTALI PARAVÁN A fehér Lamine paraván egy fehér asztallappal kellemes és homogén érzetet kelt. Tölgy, bükk, nyír vagy fehér laminált asztallappal való kombinálása esetén kontrasztot vagy más izgalmas hangulatot is létrehozhatunk. Állítható magasság A manuális magasságállítású asztalokat a váz kialakításának köszönhetően az ülőmunkát végző munkatársak könnyen átállíthatják és személyre szabhatják. Az asztallap magasságát egy tekerőkar ( kurbli ) segítségével könnyen beállíthatja. A lábakat gravírozott magasságjelöléssel láttuk el, egyszerű több asztalt azonos magasságúra beállítani, ha szükséges. Asztalmagasság: 600 820 mm. PILLÉRTALPAS ASZTAL A kölönféle típusú pillérlábas asztalaink többféle magasságú kivitelben rendelhetők. Ezek ideálisak a rövidebb, spontán megbeszélésekhez, de akár egy rövidebb munkát is elvégezhetük vagy kellemesen eltölthetjük a pihenőidőt ezeknél az asztaloknál. Kábelátvezető Az asztal elülső szélén, középen elhelyezett kábelátvezető ízléses és flexibilis módja a kábelek és csatlakozók elrejtésének.

[f] city széria 12

[f] city széria 13 ANYAG FURNÉR LAMINÁLT FÉM Nyír Fehér Ezüstszürke Bükk Fehér Tölgy

[f] city széria 14 EGYSZERŰ ÉS RENDEZETT Az asztallapba süllyesztett tároló doboz és kihúzható fiók segítenek a személyes tárgyak elhelyezésében és extra helyet sem foglalnak. Az asztallapba épített, hálózati és USB-csatlakozókkal ellátott kábeldoboz és kábeltartó segítségével a felesleges vezetékek könnyen elrejthetők. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy, ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak szemben elhelyezve. A gondosan válogatott, különböző formájú, méretű és felületű asztallapok közöl szabadon válogathat. A könnyű asztallap a hagyományos asztallapokkal szemben a pehelysúly és kiváló stabilitás ötvözete. Ezek fontos jellemzők, amelyek lehetővé teszik, hogy a lábak és a kiegészítők keresztmerevízők használata nélkül rögzíthetők legyenek az asztallaphoz. Pehelykönnyű asztallap Integrált tárolás Kihúzható tárolóegység Homloklap

[f] city széria 15 ASZTALLAPOK MUNKAASZTAL - Magasság: 615 1265 mm (SSC) vagy 600-820 mm (SMA) 1 200 1 600 1 800 1 400 1 600 1 800 1 600 800 800 900 800 800 BENCH - Magasság: 630-830 mm (D) 1 600 1 800 800 PILLÉRTALPAS ASZTAL - Fix magasság: 724 mm vagy 1100 mm (SFAX vagy SHAX) KONFERENCIAASZTAL - Fix magasság: 724 mm (CO) [f] CITY széria - ASZTAL ASZTALLAP 50 mm vastag könnyű asztallapok, fafurnérral és tömörfa élzárással (bükk, nyír, tölgy ), laminált asztallap ABS élzárással (fehér). VÁZ Ülő-ülő - négyszögletes lábak, felső rész 60x60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű, kurblival magasságbnan állítható (ezüstszürke, fehér). Ülő-álló - négyszögletes lábak, felső rész 60x60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű (ezüstszürke, fehér), elektromosan állítható magasság. Pillértalpas és konferenciaasztal - Kereszt alakú, négyszögletes talp 90 x 90 mm pillértalp (ezüstszürke, fehér fekete talpakkal). Ülő-ülő bench - négyzet keresztmentsztű lábszerkezet, felül 60 x 60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű, kurblival magasságbnan állítható (ezüstszürke, fehér), szintezőtalpak 15 mm-es beállítási tartománnyal. Homloklap Lamine (tölgy, bükk, nyír), porszórt fehér fém, a bench standard vázszínével megegyezően. OPCIÓK Homloklap fafurnérral (bükk, nyír, tölgy). Lamine asztallap(bükk, nyír, tölgy, világosszürke, fehér ). MÉRETARÁNY 1:100. MÉRTÉKEGYSÉG mm. 2013-09

www.kinnarps.hu Kinnarps Marketing & Communications/8612044377/1309 All information is subject to change