Öleld át a sötét oldalt

Hasonló dokumentumok
Öleld át a sötét oldalt

Ragadd meg a sötét oldalt

Alakítsd te a történetedet

A városi dzsungel királya

A sötét oldal két lelke

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A sötétség szemei. MT-09

Ne félj a sötéttől! MT-125

A sötét oldal sugara. MT-10

Speed of Darkness. MT-10 SP

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fordítsuk komolyra a szót

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Végtelen út. FJR1300AE

Fedezd fel éned sötét oldalát

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Rossz, a jó értelemben

A MAX-ból soha nem elég

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Extrém körülményekhez tervezve.

Extrém körülményekhez tervezve.

Győzd le a sötétséget

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Az élet egy verseny. Aerox 4

A sötétség vonzása. MT-07

Rosszaság. WR450F

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Uralkodásra született

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az élet egy verseny. Aerox 4

Hozd ki a maximumot minden útból

A kaland a sarok mögött vár

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

lehetőség D'elight

A holnapra született. XSR700 / ABS

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAX-ból soha nem elég

Engedje szabadjára képzeletét

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Fedezd fel éned sötét oldalát

Írd át a MAX szabályait

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az R-sorozat itt kezdődik

Air Riders. YZ250

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Air Riderek. YZ85/LW

Az ügyes városi robogó

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A sötét oldal két lelke

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Kétütemű. Első hely. YZ250

A MAXimum nem opcionális választás

Az eredeti MAX. TMAX

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Az ügyes városi robogó

Arra született, hogy új utakat találjon

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Főszerepben a Sötét Oldal

Az élet egy verseny. Aerox R

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Izgasd fel a sötét oldalad!

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Előre gondolkodó. YZ250F

Kövesse a képzeletét!

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Útra fel! FJR1300A

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Eggyé válva. YZ450F

Színtiszta borzongás. FZ8

Air Riders. YZ125

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Yamaha YZF-R1M. We R1

VMAX Carbon. Izmosnak született

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Szeretem, ahogyan közlekedek

Kis méret, hatalmas szórakozás.

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Átírás:

Öleld át a sötét oldalt Japán sötét oldala napról napra egyre több embert állít maga mellé. Egyre több motoros fordít hátat a hagyományos típusoknak, és áll be a motorkerékpárok világának egyik legizgalmasabb új trendjének követői közé. A Yamaha dinamikus MT-03 modellje a motorkerékpár-tervezés új hullámát képviseli. Sportos és sokoldalú karaktere függőleges vezetési pozícióval és kompakt mérettel párosul, ami azt jelenti, hogy ez a lecsupaszított, pehelykönnyű motor új, visszatérő és magasabb kategóriás modellt kereső motorosok számára egyaránt ideális választás. A könnyen kezelhető vázra alapuló motor szíve egy 321 köbcentiméteres, soros kéthengeres motor egészen biztos, hogy Ön is várni fogja, hogy végre kiszabadulhasson vele az utcára. MT-03 a Yamahától. Ne habozzon, fogadja el a sötétséget. A2-es jogosítvánnyal használható típus, a dinamikus MT sorozatból merítve YZF-R3-alapú folyadékhűtéses kéthengeres motor Az YZF-R3 alapján megépített, kompakt és könnyű váz Hosszú lengőkar, Monocross felfüggesztés Dinamikus vázkialakítás előretolt súlyponttal Lecsupaszított karosszéria jellegzetes MT stílusban 10 küllős könnyűfém kerekek, 140 küllős hátsó abroncs Közepes, 780 mm-es ülésmagasság a láb kényelmesebb letétele érdekében Többfunkciós kijelző analóg fordulatszámmérővel ABS-szel felszerelt 298 mm-es első és 220 mm-es hátsó tárcsafék LED-es helyzetjelző lámpa és LED-es hátsó lámpa Kompakt és karcsú farokelem

Kövesse a sötétséget Fogtuk az YZF-R3 legmodernebb motor- és váztechnológiáit, és megalkottunk egy könnyű és sokoldalú új motorkerékpárt: ez az MT-03, mely a nagyobb MT típusokkal megegyező dinamikus, előretolt súlypontú vázkialakítással rendelkezik. Az MT-03 azok számára készült, akik mindennapjaik részévé szeretnék tenni a motorozást akár ez lesz az első motorja, akár egy kisebb típusról tér át. 321 köbcentiméteres, vízhűtéses, kéthengeres motorja remekül teljesít a közepes és magas fordulatszámtartományokban, így mindig izgalmas menetre számíthat. Ez a lecsupaszított A2 osztályú motor ráadásul kompakt vázzal és függőleges vezetési pozícióval rendelkezik, amelyek sportos vezetési élményt és könnyed agilitást biztosítanak. MT-03 a Yamahától. Komoly teljesítmény a mindennapokra.

Függőleges vezetési pozíció előredöntött súlypontú kialakítással Az MT-03 ergonomikus elrendezésű kormányrúdját, ülését és lábtámaszát úgy alakítottuk ki, hogy függőleges vezetési pozíciót tegyenek lehetővé, így új modellünk osztályának egyik legkényelmesebb és legsokoldalúbb motorkerékpárjának számít. A kompakt farokegységet az elülső résznél koncentrálódó karosszériaelemek ellensúlyozzák, így alakul ki az agresszív, előretolt súlypontú megjelenés. Vízhűtéses, soros kéthengeres motor élvezetes nyomatékkal Ezt a könnyű és sokoldalú motort egy 321 köbcentiméteres, soros kéthengeres motor hajtja, melyet az YZF-R3 típushoz fejlesztettünk ki. Ez a könnyű, kovácsolt dugattyúkkal és karburált hajtókarokkal rendelkező könnyű és kompakt motor remekül teljesít a közepes és magas fordulatszám-tartományokban, így mindig izgalmas vezetési élményre számíthat. Könnyű és kompakt váz Az MT-03 kompakt váza 35 mm-es acélcsövekből készült, és széles hézaggal elhelyezett felső sínekkel rendelkezik, ami erős, mégis könnyű szerkezetet biztosít számára. A motor négy ponton csatlakozik a vázhoz. Az YZF-R3 modellen alapuló váz a kiváló iránytartás érdekében aszimmetrikus, 573 mm hosszúságú lengőkarral bír, mely közvetlenül a Monocross lengéscsillapítóhoz csatlakozik. 10 küllős alumíniumkerekek, 140 küllős hátsó abroncs Az MT-03 könnyű, tízküllős, 17 colos alumíniumkerekek révén éri el az optimális egyensúlyt az erő és a merevség között. A rugózatlan tömeg így alacsony marad, ami hatékonyabb felfüggesztést, valamint könnyű és agilis kezelhetőséget biztosít. Ezek az YZF-R3 modellen alapuló kerekek 110/70-17-es első és 140/70-127-es hátsó abroncsot használnak. 780 mm-es ülésmagasság a láb kényelmesebb letétele érdekében A kompakt cső vázat úgy alkottuk meg, hogy egyszerű kezelhetőséget és nagymértékű irányíthatóságot nyújtson. A láb kényelmesebb letétele érdekében a vezetőülés közepes, 780 mm-es magassággal rendelkezik, míg az utasülés alumíniumból készült kapaszkodói extra kényelmet biztosítanak. Többfunkciós műszerfal A stílusos kialakítású többfunkciós műszerfal könnyen leolvasható kijelzőjének bal oldalán analóg fordulatszámmérő, jobb oldalán pedig digitális sebességmérő és fokozatjelző található. A részletes adatokat szolgáltató kijelzőn üzemanyagszint-jelző, vízhőmérséklet-jelző, egy óra és két darab napi kilométer-számláló, valamint egy olajcserejelző is helyet kapott.

Motor MT320 Motor típusa 4 ütemű, folyadékhűtéses, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 321 cm³ Furat x löket 68,0 mm x 44,1 mm Kompresszióviszony 11,2 : 1 Maximális teljesítmény 30,9 kw (42,0LE) @ 10 750 rpm Maximális nyomaték 29,6 Nm 3,0 kgf+m) @ 9 000 rpm Kenési rendszer Nedves karter Kuplung típusa Olajban futó, Többtárcsás Karburátor Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó Állandó áttételű, 6 sebességes Kihajtás Láncos Alváz MT320 Váz Gyémánt Első felfüggesztés Teleszkópvillák, Ø 41,0 mm belső cső Első rugóút 130 mm Villaszög 25º Utánfutás 95 mm Hátsó felfüggesztés Lengőkaros Hátsó rugóút 125 mm Első fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 298 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 220 mm Első gumi 110/70-17M/C (54H) Tubeless Hátsó gumi 140/70-17M/C (66H) Tubeless Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása MT320 2 090 mm 745 mm 1 035 mm 780 mm 1 380 mm 160 mm 168 kg 14 L 2,4 L

Árak MT-03 ABS Ft1848000.00

Színek Race Blu Midnight Black Kiemelt tartozékok Slip-on kipufogódob Hátsó csomagtartó Teljes hűtőburkolat Láncvédő Rendszámtáblatartó Univerzális karbon külső védővel rögzítőlemez hátsó dobozhoz, City Az összes MT-03 tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültséggel, a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha MT-03 modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország