CT200h PÁRATLAN ÉLMÉNY

Hasonló dokumentumok
IS IGAZI EGYÉNISÉG LEXUS IS

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot.

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

AZ ÚJ NX EREDETI TARTOZÉKOK

CT 200h TARTOZÉKOK A LEXUS NYÚJTOTTA ÉLMÉNY. Eredeti Lexus tartozékok az egyéni életstílus megvalósításához

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

AZ ÖN ÜZLETÉRE SZABVA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

AZ AYGOHOZ MEGÁLMODOTT, EREDETI TOYOTA TARTOZÉKOK TÁRHÁZA IZGALMAS, ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT MEG.

PROACE VERSO tartozékok

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

TARTOZÉKCSOMAG 04 Króm csomag. KÜLSŐ 05 Stílus 07 Szállítás 12 Védelem 15 Biztonság

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Tartozékok. Króm díszítő elemek. Szabadidős tartozékok. 1. Csomagtérajtó díszléce

Személyre szabott megoldások

Különleges, dinamikus, magabiztos.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

Króm csomag 04 Védelmi csomag 05 Stílus csomag 06. Könnyűfém keréktárcsák 08 Külső stílus 10

Szabadon választható. Védelmi csomag 04

OPEL AMPERA.

Utastéri stíluselemek Könnyűfém keréktárcsa Acél keréktárcsa. Tetőplatformok Tetőre szerelhető tartozékok Vonóhorog

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

, , 21

Prius tartozékok Prius_ACC_2009_PRESS.indd FC :47:13

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

Yaris Accessories. Yaris tartozékok

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Renault MEGANE Berline

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Land Cruiser V8 tartozékok

Személyre szabott megoldások

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x /55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

Land Cruiser tartozékok

BEVEZETÉS HATÁRTALAN EGYÉNISÉG

Renault MEGANE Grandtour

YARIS CSAKIS AZ ÖNÉ. Tartozékcsomagok 04 Stílus 10 Védelem 18 Technológia 22 Szállítás és vontatás 26 Praktikum 30

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Személyre szabott megoldások

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

ASTRA-H 55 AJTÓS.

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

Auris tartozékok AURIS_2013-jan_PRESS.indd :10:51

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Renault CLIO Grandtour

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

ÚJ LEXUS RX TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA.


EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

Auris Touring Sports tartozékok

Tartozékok. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

RAV4 A SZABADIDŐ-AUTÓ ÚJRAFOGALMAZVA

Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) TARTOZÉKOK

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

Tartozékcsomagok. Külső stíluselemek 08 Könnyűfém keréktárcsák 10 Stílus az utastérben 14. SUV csomag 04 Króm csomag 06 Funkció csomag 07

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

Verso tartozékok MC Verso_ACC 2013-febr_PRESS.indd 3 MC Verso_ACC 2013-febr_PRESS.indd :47: :47:57

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER. Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás!

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Szállítás és szállítórendszerek

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Alfa Romeo Giulietta

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN

Átírás:

AZ ÚJ CT200h

LEXUS CT A CT 200h STÍLUSÁT, PRAKTIKUS JELLEMZŐIT ÉS A BENNE REJLŐ TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSOKAT CSAK EGY MÓDON LEHET FOKOZNI: AZ EREDETI LEXUS TARTOZÉKOKKAL. Az Ön életstílusára szabva. CT200h PÁRATLAN ÉLMÉNY Az új CT 200h a Lexus név fémjelezte luxus, kifinomultság és fejlett technológiák sokaságának szintézise. Az eredeti Lexus tartozékok ezt a páratlan élményt emelik egy új dimenzióba. A kifejezetten a Lexus számára tervezett kiegészítők mindegyike pontosan ugyanazt a magas minőséget képviseli, mint maga a CT 200h. A kínálat felöleli többek között a könnyűfém keréktárcsákat, a védelmet és praktikumot fokozó tartozékok sorát, valamint az olyan technológiákat, mint a prémium navigációs rendszer és a mobil WiFi-szolgáltatást biztosító Lexus Hotspot. Valamennyi tartozékunk úgy készül, hogy kapcsot teremtsen autója és Ön, valamint életstílusa között. 02 03

TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagokkal mi sem egyszerűbb, mint igényei szerint formálni a CT 200h-t sportosabbá, több védelemmel vagy újabb funkciókkal ellátni, esetleg további technológiákkal gazdagítani a felszereltségét. A csomagokat egy-egy vezérgondolat mentén, gondosan állítottuk össze, hogy segítsünk autóját kényelmesebbé és értékesebbé tenni. F SPORT CSOMAG * Az F Sport tartozékcsomag vizuálisan is kifejezi autója kiváló teljesítményét, stílusát magasabb szintre helyezi, és még jobban kiemeli autója sportos megjelenését. Az erőt sugárzó, 17 colos könnyűfém keréktárcsa, a hűtőmaszk díszítőeleme, a szénszálmintás tükörborítás és utastéri berakások dinamikus, sportos hangulatot teremtenek. * A tartozékcsomag elemei önállóan is megvásárolhatók. A termékeket a későbbiekben mutatjuk be részletesen. 17" F SPORT KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Igazán különleges formaterv sportos, antracit színű kidolgozással. 04 SZÉNSZÁLMINTÁS TÜKÖRBORÍTÁS Határozottan sportos, kiegyensúlyozott formaterv: telitalálat a CT 200h formatervéhez. HŰTŐMASZK DÍSZÍTŐELEME A lakkfekete szín a hűtőmaszk dinamikus profilját hangsúlyozza. SZÉNSZÁLMINTÁS BERAKÁSOK Stílusos berakások díszítik a műszerfalat és az ablakemelő kapcsolói körüli részt. 05

LEXUS TECHNOLÓGIA CSOMAG* A Technológia csomag szorosabbra fűzi az Ön, az autója és az életében fontos dolgok közötti kapcsolatot. A tartozékok minden egyes funkcióját és jellemzőjét a felhasználót szem előtt tartva terveztünk meg. VÉDELMI CSOMAG* A mindennapi praktikum köré csoportosulnak a csomag alkotóelemei, amelyek védik Önt és autóját: óvja a lökhárítót és a kilincsek környékét, tartalmaz ablaklégterelőt és autótakarót is. *A tartozékcsomag elemei önállóan is megvásárolhatók. A termékeket a későbbiekben mutatjuk be részletesen. NAVIGÁCIÓ Tökéletesen illeszkedik autója központi kijelzőjéhez segítségével minden eddiginél könnyebb eligazodni Európa útjain (l. 25. oldal). ABLAKLÉGTERELŐ Formájának köszönhetően csökkenti a szélzaj és légáramlatok okozta zajokat az utastérben, ha lehúzott ablakkal autózik. HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ Megvédi autója fényezését a csomagok be- és kirakodása során keletkező karcolásoktól. PARKOLÁSSEGÍTŐ A lökhárítóba épített szenzorok az utastérbe szerelt csipogókhoz kapcsolódnak, amelyek annál sűrűbben adnak hangjelzést, minél közelebb kerül az akadályhoz. LEXUS HOTSPOT Segítségével egyidejűleg akár 5 WiFi-képes eszköz férhet hozzá a világhálóhoz, például laptopok, táblagépek vagy mobiltelefonok. A kártyafüggetlen eszköz autója elektromos rendszeréhez kapcsolódik (l. 24. oldal). 06 AUTÓTAKARÓ ** A kifejezetten a CT 200h-hoz készülő takaró óvja autóját a hó, a jég, a homok és a porfelhő káros hatásai ellen. KILINCSVÉDŐ FÓLIA A gyakorlatilag láthatatlan fólia megbízható védelmet jelent a kesztyűk, gyűrűk és kulcsok okozta, kilincsek körüli sérülések ellen. ** A védelmi csomag opcionális eleme. 07

UTAZÁS CSOMAG* A csomag autója szállítási kapacitását növeli. A tetőcsomagtartó mellé különböző szerelvények közül választhat, de dönthet a hátsó kerékpártartó, a csomagtérrács vagy a vízszintes csomagrögzítő háló mellett is. Utazás csomag opcionális elemei: Vízszintes vagy függőleges csomagrögzítő háló vagy csomagtérrács. A tetőcsomagtartóra rögzíthető opcionális szerelvények a tetődoboz, a közepes és nagy sídoboz, valamint a síléc- és hódeszkatartó. STÍLUS CSOMAG A stílus csomag a Lexus L-finesse formatervezési filozófiáját megvilágított küszöbdíszléccel és az Ön által választott könnyűfém keréktárcsával önti formába. KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK Formatervük tökéletesen harmonizál a CT 200h-val, sőt, még különlegesebbé teszi. Többféle kivitel közül választhat:* * 16 Fuyu könnyűfém keréktárcsa, ezüst színű 16 Fuyu könnyűfém keréktárcsa, antracit színű 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, ezüst színű 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, antracit színű 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, fekete HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ Zárható, könnyű, de nagy teherbírású kerékpártartó egy vagy két kerékpárhoz. 08 TETŐCSOMAGTARTÓ ÉS SZÁLLÍTÓSZERELVÉNYEK Zárható, könnyű és könnyen használható. Egy sor szállítószerelvény csatlakoztatható hozzá. CSOMAGTÉRRÁCS** Meggátolja, hogy a csomagtérből előreboruljon a poggyász, vagy hogy kutyusa az utastérbe ugorjon (l. 19. oldal). **Az utazás csomag opcionális eleme. CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ* Válasszon a vízszintes vagy függőleges hálót, és tartsa rendben a csomagtérben elhelyezett kisebb dolgokat (részletek a 23. oldalon). * A tartozékcsomag elemei önállóan is megvásárolhatók. A termékeket a későbbiekben mutatjuk be részletesen. MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBDÍSZLÉC Különleges stílust teremt az utastérben, ugyanakkor védi az ajtóküszöb fényezését is. 09

KÜLSŐ FORMATERV KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK A Lexus könnyűfém keréktárcsákat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek a CT 200h-hoz, és hogy segítségükkel saját személyes ízlését is kifejezhesse. Precíziós tervezésüknek köszönhetően tökéletes a kiegyensúlyozásuk. 1 2 3 4 5 6 1. 16 Fuyu könnyűfém keréktárcsa, antracit színű 2. 16 Fuyu könnyűfém keréktárcsa, ezüst színű 3. 17 F Sport könnyűfém keréktárcsa, antracit színű 4. 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, ezüst színű 5. 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, antracit színű 6. 17 Zenga könnyűfém keréktárcsa, fekete KERÉKŐR Ha minden keréken egy csavart Lexus kerékőrre cserél, a maximális védelmet biztosítja tárcsái számára, hiszen az egyedi, kódolt kulcsnak és a lekerekített profilnak köszönhetően egy hagyományos kerékkulccsal nem lehet a kerekeket leszerelni. 10 11

SZÉNSZÁLMINTÁS TÜKÖRBORÍTÁS A tükörházborítás hangsúlyozza a CT 200h sportos küllemét. A szénszálminta és aerodinamikus forma összhangban van a teljes formatervvel, ugyanakkor egyediséggel ruházza fel autója orr-részét. HŰTŐMASZK DÍSZÍTŐELEME A hűtőmaszk díszítőeleme az Lexus L-finesse koncepció alapján a dinamizmust és kifinomultságot hirdeti. Tökéletesen illeszkedik a formatervhez, és stílusosabbá teszi az autó orr-részét. 12 13

UTASTÉRI FORMATERV MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBDÍSZLÉC A Lexus küszöbdíszlécek stílusosabbá teszik az utasteret, ugyanakkor az ajtóküszöb fényezését is védik. A csiszolt alumíniumfelületen diszkrét fény világítja meg a logót. SZÉNSZÁLMINTÁS BERAKÁSOK A sportos ihletettségű, szénszálmintás berakások a műszerfalra és az ablakemelő kapcsolói köré kerülnek. Nagyszerűen mutat a szénszálmintás tükörborítással együtt. BERAKÁSOK A MŰSZERFALON A CT 200h műszerfalára vonzzák a tekinteteket az eredeti Lexus berakások, amelyek határozottságot és egyéniséget sugallnak. Többféle kivitel közül választhat. 14 1 2 3 4 5 6 1. Szénszálmintás berakások 2. Csomós kőris berakás a műszerfalon 3. Shimamoku berakás a műszerfalon 4. Bambuszberakás a műszerfalon 5. Fekete fémbevonatú berakás a műszerfalon 6. Ékmintás, fémbevonatú berakás a műszerfalon 15

KÜLSŐ VÉDELEM ABLAKLÉGTERELŐ Ha lehúzott ablakkal autózik, az áramvonalas Lexus ablakterelők csökkentik a szélzajt és légáramlatokat az utasok kényelmének érdekében. HÁTSÓ KARCVÉDŐ FÓLIA Diszkrét, megbízható védelem a hátsó lökhárító fényezésének karcolódása ellen. Az átlátszó, öntapadó fólia tökéletesen követi a lökhárító vonalvezetését. AUTÓTAKARÓ Kifejezetten autója formájához készül, könnyű a felhelyezése és a levétele is. A Lexus takaró áthatolhatatlan falat jelent autója és a hó, jég, homok vagy por között. HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ Ötvözi a stílust a praktikummal. A rozsdamentes acélból készülő védőelem a csomagok be- és kirakodása során óvja a lökhárító fényezését a karcolódástól. PARKOLÁSSEGÍTŐ Az első és hátsó lökhárítókba épített szenzorok az utastérbe szerelt csipogókhoz kapcsolódnak, amelyek annál sűrűbben adnak hangjelzést, minél közelebb kerül az akadályhoz. KILINCSVÉDŐ FÓLIA Tökéletesen illeszkedik a kilincs körüli homorú területre. A gyakorlatilag láthatatlan fólia megbízható védelmet jelent a kesztyűk, gyűrűk és kulcsok okozta, kilincsek körüli sérülések ellen. 16 17

BELSŐ VÉDELEM TEXTILSZŐNYEGEK A fényűző fekete textilszőnyegek akuvelúrból készülnek, hogy fokozzák a CT padlóborításának hangszigetelő képességét. A vezetőoldali szőnyeg speciális rögzítésének köszönhetően nem mozdul el a helyéről. GUMISZŐNYEG A gumiszőnyeg a legjobb megoldás a sáros bakancsok, kosz, homok és por ellen. A vezetőoldali szőnyeg speciális rögzítésének köszönhetően nem mozdul el a helyéről. CSOMAGTÉRSZŐNYEG Tetszetős textilszőnyeg óvja a csomagtér borítását. Kifejezetten a CT-hez szabtuk, akkor is illeszkedik, ha a hátsó ülések a helyükön vannak, és akkor is, ha egyiket vagy mindkettőt előredönti. KIS TÁROLÓ/HAMUTARTÓ A többfunkciós elemet rugós fedele ideálissá teszi arra, hogy apróbb tárgyakat tároljon benne, vagy hogy hamutartóként használja. Az ülések közötti konzol pohártartójába illeszkedik. 18 CSOMAGTÉRTÁLCA A strapabíró, műanyagból készült, megemelt peremű tálcát csúszásgátló felülettel láttuk el, hogy megvédje a csomagtér kárpitját a sár, kosz és kiömlő folyadékok ellen. Kétféle formában kapható: az egyik lefedi a teljes csomagteret, a másik pedig körbefutja a mélyhang-sugárzót. CSOMAGTÉRRÁCS A tartós háló megakadályozza, hogy a csomagtérből előreboruljon a poggyász, vagy az ott utazó kutyus előreugorjon a hátsó ülésekre. 19

SZÁLLÍTÁS & TÁROLÁS TETŐCSOMAGTARTÓ A zárható, alumínium tetőcsomagtartó áramvonalas formája mérsékli menet közben a szélzajt. Egyszerű fel- és leszerelni. Tartók és szállítószerelvények széles választéka rögzíthető az erős alapra. SÍLÉC- ÉS HÓDESZKATARTÓ A zárható tartó finom anyagból készült bélelése kímélően, de erősen tartja a síléceket vagy hódeszkákat. Két méretben kapható: 6 pár síléchez vagy 4 hódeszkához, illetve 4 pár síléchez vagy 2 hódeszkához. 20 TETŐRE SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ A Lexus tetőcsomagtartóval együtt használható. A zárható, könnyű tartó egyedi rögzítési rendszerének köszönhetően biztonságosan tartja a kerékpár kerekeit és vázát is. Kényelmes megoldás, hogy a váztartó részt a tető magasságában lehet állítani. HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ A könnyű, de erős kerékpártartó egy vagy két kerékpár szállítására alkalmas. A beépített lámpák és a rendszámtáblatartó 7, illetve 13 pólusú csatlakozóval is kapható. 21

TETŐDOBOZ Az áramvonalas tetődoboz mindkét oldalról nyitható, hogy a be- és kirakodás még könnyebb legyen. Több ponton záródó zárrendszerrel láttuk el a védelem érdekében. Belső térfogata 410 liter. Ezüstszürke színben, a menetellenállást mérséklő burkolattal ellátott fedéllel kapható. KÖZEPES MÉRETŰ SÍDOBOZ 700 A két oldalról nyitható tartót központi zárral láttuk el. Belső térfogata 420 liter. Hat pár síléc vagy négy hódeszka szállítható vele. Ezüstszürke színben, a menetellenállást mérséklő burkolattal ellátott fedéllel kapható. NAGYMÉRETŰ SÍDOBOZ 800 A nagy befogadóképességű tartó mindkét oldalról nyitható, központi zárral láttuk el. Belső térfogata 460 liter. Hét pár síléc vagy öt hódeszka szállítható vele. Fényes fekete vagy fényes ezüst színben kapható. FÜGGŐLEGES CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ Egyszerű ötlet, és mégis milyen praktikus! A gyárilag beszerelt rögzítőgyűrűkhöz csatlakoztatható háló zsebeibe helyezett kisebb tárgyak egy helyben maradnak, és könnyen hozzájuk lehet férni. VÍZSZINTES CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ A csomagtérben elhelyezett tárgyak csúszkálása elvonhatja a vezető figyelmét. Erre jelent remek megoldást a csomagokat egy helyben tartó vízszintes csomagrögzítő háló. 22 23

TECHNOLÓGIA LEXUS HOTSPOT A Lexus Hotspot hatékonyan változtatja át autóját mobil WiFi-központtá. Ehhez mindössze SIM-kártyáját kell beillesztenie a kártyafüggetlen készülékbe, és amíg 2G/3G lefedettségű területen autózik, akár öt különböző WiFi-képes eszköz: laptopok, táblagépek és okostelefonok csatlakozhatnak az internethez, sőt, egymással is képesek kommunikálni. A Lexus Hotspoton keresztül a Lexus premium navigációs rendszere igénybe tudja venni a világháló nyújtotta szolgáltatásokat, például a Google Street View-t vagy a Panoramio -t, illetve bizonyos városokban a parkolóházak telítettségéről, illetve a forgalomról is kap tájékoztatást. Fontos kiemelni, hogy a Lexus Hotspotot a folyamatos energiaellátás érdekében az autó akkumulátoráról kell táplálni. 24 LEXUS NAVIGÁCIÓ A forgókapcsolóval, a Remote Touch segítségével vagy hangvezérléssel kezelhető Lexus navigáció tökéletesen illeszkedik autója médiakijelzőjéhez. A CT 200h alapvető filozófiája az embert középpontba állító tervezés. A navigáció, ami 44 európai országban (köztük Oroszország és Törökország is) igazítja Önt megbízhatóan útba, ékes példája ennek a szemléletnek. A rendszer része a teljes térképes navigáció, a figyelmeztetés a sebességkorlátozásokra és sebességmérő kamerákra, a sávválasztást segítő funkció, az RDS-TMC alapú forgalmi információk, valamint a POI-adatbázis. Az egyértelműség jegyében a térképanimációk 3D-s hatásúak. Az útbaigazítás 20 különböző nyelven hallható. EGYSZERŰ KEZELÉS A főmenü ikonjai dupla forgótárszerűen jelennek meg. Többféle térképmegjelenítés közül választhat, amelyek közül soknak része a 3D-s grafika. 25

HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓRENDSZER A Lexus moduláris hátsó szórakoztatórendszere rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a hátul utazók számára utazás közben. A rendszer az autó első ülésének háttámlájára erősített dokkolóegységbe helyezhető el. Beszerelése után a dokkolóegységbe többféle szórakoztató technológia is elhelyezhető, például a hordozható DVD-lejátszó vagy az ipad -tartó. A rugalmas és családi használat érdekében mindkét első ülésre szerelhető dokkolóegység, hogy a különböző eszközöket egyszerre lehessen használni.. For flexibility and family FEJHALLGATÓK Az opcionális fejhallgatók hangereje egyedileg állítható, hogy az a gyermekeknek is megfelelő legyen. A fejhallgató takarékosan bánik az energiával, ugyanis automatikusan lekapcsol, ha egy bizonyos ideig nem kap jelet. HORDOZHATÓ DVD-LEJÁTSZÓ A hordozható DVD-lejátszó 7 colos képernyője tökéletes arra, hogy a hátul utazókat hosszú utak során tartósan lekösse. Többféle médiahordozóval is kompatibilis, például van USB- és SD-kártya-bemenete vagy AV-bemenete az okostelefonok csatlakoztatására, sőt, akár otthon is használható a megfelelő adapter segítségével. A DVD-lejátszót az autóban történő használat igényeihez szabtuk. A készülék tetején lévő nyílásba a gyermekek is könnyen behelyezhetik a DVD-ket; a sztereó hangzású eszköz távirányítóval is kezelhető. Opcionálisan egy második egységet (DVD-lejátszó teljes funkcionalitással vagy kiegészítő egység) és infravörös fejhallgatókat is választhat hozzá. ipad -tartó* A hátsó szórakoztatórendszer dokkolóegységébe helyezhető tartó stabilan tartja a hátsó utasok ipad -jét, amit így kényelmesen használhatnak az út során. Kapható töltőfunkciós változatban is. 26 * Az elérhetőség felől, kérjük, érdeklődjön Lexus márkakereskedőjénél. 27

AUTÓÁPOLÁS BIZTONSÁG A KAROSSZÉRIA VÉDELME A Lexus ProTect* segítségével a fényezés és az oldalablakok olyanok maradhatnak, mint ha most gördült volna ki a szalonból. Hatását molekuláris szinten fejti ki: olyan kerámiával erősített, szilíciumalapú tömítést alakít ki a felületeken, amely véd a légszennyezés, az időjárás, az oldószerek és egyéb környezeti károk hatásaival szemben. KÁRPITVÉDELEM A Lexus ProTect* készítmény kifejezetten a textilből készülő üléskárpitok és szőnyegek védelmét szolgálja. A hipoallergén anyag láthatatlan bevonatot képez, így a kilöttyenő folyadékot vagy a felgyülemlett port anélkül távolíthatja el a kárpitokról, hogy folt maradna utánuk. A KÖNNYŰFÉM KERÉTÁRCSÁK VÉDELME A Lexus ProTect*speciális, szilícium alapú bevonattal óvja a keréktárcsa felületét a fékpor, az útviszonyok és az időjárás okozta szennyeződések ellen. Ezután már csak a szokásos kerékmosásra van szükség ahhoz, hogy folyamatosan vadonatújnak tűnjön a keréktárcsa. JAVÍTÓFESTÉK A Lexus javítófestékeket gondosan a Lexus karosszériaszínekhez igazítottuk. Könnyen használható, ecsetes kivitelben kapható a kisebb karcolások eltüntetésére. BABYSAFE PLUS GYERMEKÜLÉS Kényelem és védelem a csecsemők számára születésüktől körülbelül 9 hónapos korukig (13 kg). Főbb jellemzői az ülés kézben viteléhez a fogantyú, az állítható magasságú, párnázott fejtámla, a párnázott oldaltámaszok, extra hátvédelem, valamint a nap és a szél ellen lehajtható kupola, és. Biztonsági övvel, vagy a Baby-Safe Plus ülésalapba rögzíthető. BABY-SAFE PLUS ÜLÉSALAP Rendkívül stabil, övvel rögzíthető ülésalap a Baby-Safe Plus gyermeküléshez. Az ülés bekattintható az alapba, és gombnyomással oldható ki, aminek köszönhetően a gyermeket kényelembe helyezheti még az előtt, hogy az autóba tenné az ülést. Megérkezéskor ugyanígy egyszerűen, az üléssel együtt veheti ki a járműből a gyermekét. DUO PLUS ISOFIX GYERMEKÜLÉS A 9 hónap és 4 éves kor közötti (körülbelül 9-18 kg) gyermekeknek ajánljuk. A Duo Plus ISOFIX ülés 5 ponton csatlakozik az autóhoz. Párnázott mellpántok és oldaltámaszok, magasságban állítható fejtámla gondoskodik a gyermek kényelméről. 3 pozícióban dönthető. KID ÉS KIDFIX GYERMEKÜLÉS Állítható magasságú ülés a 4 és 12 év közötti (kb. 15-36 kg) gyermekek utazásához. A folyamatosan növő gyermek ülésének speciális jellemzői a párnázott oldaltámaszok, a 11 pozícióban állítható fejtámla, és az állítható biztonságiöv-vezetők. A Kid változatot biztonsági övvel, a KidFix változatot pedig az ISOFIX pontokhoz lehet rögzíteni. * A Lexus ProTect szakszerű alkalmazásához képzett Lexus technikusra van szükség. A részletekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot Lexus márkaszervizével. 28 29

TARTALOM TARTOZÉK ABLAKLÉGTERELŐ 16 AUTÓÁPOLÁS 28 AUTÓTAKARÓ 17 BERAKÁSOK A MŰSZERFALON 15 CSOMAGRÖZGÍTŐ HÁLÓK 23 CSOMAGTÉRRÁCS 19 CSOMAGTÉRSZŐNYEG 19 CSOMAGTÉRTÁLCA 18 FEJHALLGATÓK 27 GUMISZŐNYEG 18 GYERMEKÜLÉSEK 29 HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ 21 HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ 16 HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ FÓLIA 17 HÁTSÓ SZÓRAKOZTATÓRENDSZER 26 HORDOZHATÓ DVD-LEJÁTSZÓ 26 HŰTŐMASZK DÍSZÍTŐELEME 13 ipad -TARTÓ 27 KERÉKŐR 11 KILINCSVÉDŐ FÓLIA 1 7 KIS TÁROLÓ/HAMUTARTÓ 19 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 10 LEXUS HOTSPOT 24 LEXUS NAVIGÁCIÓ 25 MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBDÍSZLÉC 14 PARKOLÁSSEGÍTŐ 17 SÍDOBOZOK 22 SÍLÉC- ÉS HÓDESZKATARTÓ 21 SZÉNSZÁLMINTÁS BERAKÁSOK 15 SZÉNSZÁLMINTÁS TÜKÖRHÁZBORÍTÁS 12 TETŐCSOMAGTARTÓ 20 TETŐDOBOZ 22 TETŐRE SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ 21 TEXTILSZŐNYEG 18 30 31

ISMERJE MEG A LEXUST MÉG MA! 2014 A Lexus Europe* fenntartja a jogot, hogy bármely műszaki jellemzőt és a felszereltséget előzetes értesítés nélkül megváltoztasson. A műszaki jellemzők és specifikációk a helyi feltételek és előírások függvényében módosulhatnak. A Magyarországon érvényes változatokról kérjük, érdeklődjön Lexus márkakereskedőjénél! A katalógusban megjelenő járművek és műszaki adataik eltérhetnek a Magyarországon forgalmazott járművektől és felszereltségektől. A járművek karosszériájának színe kis mértékben eltérhet a katalógusban megjelenő képeken láthatótól. További információkat a www.lexus.hu weboldalon találhat, vagy vegye fel a kapcsolatot Lexus márkakereskedőjével. * A Lexus Europe a Toyota Motor Europe NV/SA tagja. Szkennelje be ezt a kódot mobiltelefonjával és tudjon meg többet a CT200h-ról. www.lexus.hu January 2014