TARTOZÉK KÍNÁLAT Q50. Q60. Q70 QX50. QX70



Hasonló dokumentumok
ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Személyre szabott megoldások

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN MURANO EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Gyári tartozékok I ÚJ DACIA DUSTER. Minden, amire szüksége van a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű választás!

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

Renault MEGANE Berline

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

NISSAN PULSAR EREDETI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault MEGANE Grandtour

Személyre szabott megoldások

PEUGEOT 301 TARTOZÉKOK

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Személyre szabott megoldások

Téli átvizsgálási akció

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

ÚJ NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Opel Insignia Tartozékok

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Sandero, Logan és Logan MCV

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK

FORD TARTOZÉK KATALÓGUS

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Dokker tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Dokker gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

NISSAN ÚJ MICRA EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - British Airways

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt

Renault CLIO Grandtour

CT 200h TARTOZÉKOK A LEXUS NYÚJTOTTA ÉLMÉNY. Eredeti Lexus tartozékok az egyéni életstílus megvalósításához

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION


NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

QASHQAI NISSAN EREDETI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x /55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN LEAF EREDETI TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

NISSAN NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

Szállítás és szállítórendszerek

ÚJ LEXUS RX TARTOZÉKOK

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám:

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

RENAULT CLIO GYÁRI TARTOZÉKOK

Átírás:

TARTOZÉK KÍNÁLAT Q50. Q60. Q70 QX50. QX70

TARTOZÉKOK Az autó az Öné. De igazán sajátjává és egyedivé az Infiniti kiegészítőkkel teheti. Minden kiválasztott elemmel eredetiségét és személyiségét fejezheti ki. A saját aláírásához hasonlóan az Infinitije akkor lesz igazán az Öné, ha személyesen, saját kezűleg adja meg végső formáját. SZEMÉLYRE SZABÁSI LEHETŐSÉGEK KEREKEK STÍLUS BEFOGADÓKÉ- PESSÉG VÉDELEM KÉPZELET ÉS STÍLUS A MŰVÉSZET ÉS MÉRNÖKI KOMPROMISSZUMOK BIZTONSÁG EGYENLŐ ÚJ MEGJELENÉS TUDOMÁNY HARMÓNIÁJA NÉLKÜLI RAKODÓHELY MINDENÜTT

KEREKEK Azért választotta az Infinitit, mert megmozgat Önben valamit. Most válassza ki a kerekeket, amelyek megmozgatják Infinitijét! A könnyűfém keréktárcsák javítják autója menetteljesítményét, megjelenését és ellenállhatatlanul csábítóvá teszik. 21" QX70 (Ezüst) Ahogy a turbó növeli a motor teljesítményét, úgy javítja a keréktárcsa a QX70 megjelenését. 9.5Jx21 méret, 265/45 R 21 abroncsokkal. 21" QX70 (Sötét ezüst) Észrevétlenül gördül át minden akadályon. 9.5Jx21 méret, 265/45 R 21 abroncsokkal. 20" Q70/Qx70 Válassza ezeket az inspirálóan szép formatervezésű keréktárcsákat! Q70: 9.0Jx20 méret, 245/40 R 20 abroncsokkal. QX70: 8.0Jx20 méret, 265/50 R 20 abroncsokkal. 5 SZÉLES 18" Q70 Némileg kisebb kerék, amely teljes mértékben tükrözi az Infiniti Q70 érzelemvilágát. 8.0Jx18 méret, 245/50 R 18 abroncsokkal. 18" QX50 Emelje új szintre az izgalmakat ezekkel a könnyűfém keréktárcsákkal! 8.0Jx18 méret, 225/55 R 18 abroncsokkal. 19" Q60 Hangsúlyozza ki autója egyéniségét ezekkel a keréktárcsákkal, amelyek jóval túlmutatnak eredeti szerepükön! Első: 8.5Jx19 méret, 225/45 R 19 abroncsokkal. Hátsó: 9.0Jx19 méret, 245/40 R 19 abroncsokkal. MÉRETVÁLASZTÉK A SZENVEDÉLYES MEGJELENÉSHEZ 19" Q50 Ahol a dinamizmus és a dizájn találkozik. 8.5Jx19 méret, 245/40 R 19 abroncsokkal. 18" Q50 A csiszolt gyémánt sem szebb ennél. 7.5Jx18 méret, 225/50 R 18 abroncsokkal. 17" Q50 Kisebb, de ugyanolyan vonzó. 7.5Jx17 méret, 225/55 R 17 abroncsokkal. Q50 Q60 Coupé Q60 Cabrio Q70 QX50 QX70 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 17 colos könnyűfém keréktárcsák 18 colos könnyűfém keréktárcsák 19 colos könnyűfém keréktárcsák 20 colos könnyűfém keréktárcsák 21 colos könnyűfém keréktárcsák Lopásgátló kerékcsavarok Márkázott Infiniti szelepsapkák Az Infiniti komplett, előre szerelt téli kerekeket is kínál. Az eredeti tartozékok elérhetőségéről érdeklődjön a legközelebbi Infiniti márkakereskedésben! Féktávolság nyári gumiabroncsokkal Féktávolság téli gumiabroncsokkal Havon (50-0 km/h) 61m 0-7 C / Vizes úton (100-0 km/h) 59,2m Havon (50-0 km/h) 35,5m Jégen (50-0 km/h) 64m 0-7 C / Vizes úton (100-0 km/h) 53,8m Jégen (50-0 km/h) 82m TÉLI KEREKEK ÉS ABRONCSSZETT Élvezze az Infiniti vezetési élményét egész évben! A téli gumiabroncsok javítják a jármű irányíthatóságát, fogyasztását és csökkentik a féktávolságot. Így a pontos kezelhetőség és kimagasló teljesítmény útviszonyoktól függetlenül, akár hidegben is rendelkezésére áll. Az adatokért köszönet a Pirelli & C. SpA-nak

STÍLUS Minden kiegészítő hozzájárul ahhoz az egyedi karakterhez és stílushoz, amely Infinitijét igazán sajátossá teszi. Ezek több, mint kiegészítők ez valódi testreszabás. 1 ÁTGONDOLT STÍLUS SPORTOS HŰTŐRÁCS A szolid megjelenésű fekete hűtőrács visszafogottan kihangsúlyozza Infinitijének sportos megjelenését. HÁTSÓ LÉGTERELŐ Ez az áramvonalas elem tökéletesen kiegészíti a karosszéria sportos stílusát és dinamikus megjelenését. SÁRFOGÓK A sárfogók felszerelésével megvédheti autója fényezését a sártól és kavicsoktól. Fekete vagy a karosszéria színére fényezett változatban rendelhető. ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ DÍSZÍTŐBETÉT Ez a betét nemcsak esztétikai célokat szolgál, de védelmet is nyújt az első lökhárítónak. Alumínium hatása stílusosabbá teszi az autó megjelenését, ugyanakkor megvédi a lökhárító alsó részét az útról felpattanó kavicsoktól. OLDALSÓ KÜSZÖBTOLDATOK Ez az elegáns tartozék alacsonyabbá és sportosabbá teszi az Infiniti Q70 megjelenését. VÉDŐCSÍK A HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓN Ez az alumínium borítás hatékonyan megvédi a lökhárítót a csomagtér be- és kipakolása közben keletkező sérülésektől. Q50 Q60 Coupé Q60 Cabrio Q70 QX50 QX70 KÜLSŐ ÉS BELSŐ STÍLUS Sportos hűtőrács Küszöbvédő díszléc, világítással Külső küszöbdíszléc Hátsó légterelő (Minden karosszéria-színben megvásárolható) Első lökhárító díszítőbetét Hátsó lökhárító díszítőbetét Védőcsík a hátsó lökhárítón Oldalsó ablak légterelő Sárfogók A karosszéria színére fényezett első és/vagy hátsó sárfogók Világító oldalsó díszlécek Alsó világítás Textilszőnyegek (bármely belső színben) Csomagtérszőnyeg (a járműtől függően fekete, bézs és szürke színben rendelhető) Gumiszőnyegek (a járműtől függően fekete és bézs) OLDALSÓ ABLAK LÉGTERELŐ Ügyes és stílusos megoldás, hogy a résnyire nyitott ajtón vagy ablakon ne essen be a hó vagy az eső a jármű belsejébe. Egyformán védi Önt és járműve elegáns belterét is. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉC Autója már a beszállás előtt gondoskodik az Ön kényelméről. A megvilágított küszöbvédő díszléc az ajtó kinyitásakor előzékenyen mutatja az utat. Elegáns külseje mellett még a jármű fényezését is védi. VILÁGÍTÓ OLDALSÓ DÍSZLÉCEK A LEDlámpák az ajtók kinyitásakor bekapcsolnak, a króm díszlécek pedig még jobban kihangsúlyozzák a karosszéria formáját. Az Infiniti Q70-hez: Csak a 2014-es modellévig Elérhetőségéről kérjük, érdeklődjön helyi Infiniti kereskedőjénél! Az Infiniti Q70-hez: az első és hátsó sárfogók csak együtt vásárolhatók meg. Az Infiniti QX70, QX50, Q50, Q60 Coupé és Q60 Cabrio modellekhez: az első és hátsó sárfogók külön is megvásárolhatók. Előfordulhat, hogy a gumiszőnyegek nem minden modellhez vásárolhatók meg. A pontos információkért kérjük, forduljon a legközelebbi Infiniti kereskedéshez! ALSÓ VILÁGÍTÁS A LEDlámpák az ajtók nyitásakor bekapcsolnak, és a gyújtás ráadásakor alszanak el. Ez az intelligens világítási rendszer egyrészt biztonságosabbá, másrészt egyedibb megjelenésűvé teszi autóját. TEXTILSZŐNYEGEK A legjobb minőségű nubuk és textil anyagból készült szőnyegek tökéletesen illeszkednek Infinitije lábterébe. CSOMAGTÉRSZŐNYEGEK Tartsa tisztán és óvja a csomagteret ezekkel a textilszőnyegekkel! A tisztításhoz könnyen kivehetőek.

BEFOGADÓKÉPESSÉG Egyre kisebb világunkban mi teret kínálunk. Teret, amire szüksége van ahhoz, hogy önmaga lehessen. Legyen az sport vagy szállítás, az Infiniti kiegészítők segítségével mindent magával vihet, amire szüksége van. TOVÁBBI 380 LITER TÁROLÓTÉR A TETŐN KERESZTRUDAK Pontosan és biztonságosan rögzíthetők a hosszú tetősínekhez. A keresztrudak elegendő helyet biztosítanak a szállításhoz, minimális szélzaj mellett. NAGY SÍLÉCTARTÓ ELCSÚSZTATHATÓ (NYITOTT) Síeléskor vigye magával kedvenc felszerelését! A síléctartóban akár 6 pár léc is elfér, és a könnyű hozzáférés érdekében oldalra és felfelé nyílik. KÖZEPES VAGY KIS SÍLÉCTARTÓ (ZÁRT) A zárható síléctartó lehetővé teszi 1-3 pár síléc vagy snowboard biztonságos szállítását a keresztrudakon. Kétféle méretben rendelhető: kicsi és közepes. TETŐCSOMAGTARTÓ Erős, tartós és sokoldalú szállítási megoldás az aktív életmódhoz. Nagyon egyszerűen, közvetlenül az autóra felszerelhető. TETŐRE SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ Ezzel az egysínes rendszerrel biztonságosan szállíthatja kerékpárját az autó tetején. TETŐBOX Harmonikusan illeszkedik az Infiniti modellek formavilágához. Merev szerkezetű, kétoldalról nyitható kialakítása kényelmesebbé teszi a be- és kipakolást. Q50 Q60 Coupé Q60 Cabrio Q70 QX50 QX70 SPORT ÉS KÖZLEKEDÉS Keresztrudak Tetőcsomagtartó Síléctartók (kicsi, közepes és csúsztatható nagy) Tetőbox Infiniti márkajelzéssel Ranger 90 tetőbox Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó Tetőre szerelhető kerékpártartó Vonóhorog TEK 13 érintkezős és TEK 13->7 érintkezős adapter Csomagtér-rendszerező doboz Csomagtér-elválasztó rács Csomagtér-kettéosztó Csomagrögzítő háló (kicsi, nagy és zsák kialakítású) Csomagtértálca A QX50 esetén a tetősíneket a jármű vásárlásának időpontjában kell megrendelni. A TEK és a TEK adapter külön vásárolhatók meg. A TEK (vonóhorog elektromos készlet) biztosítja a vontatmány elektromos áramellátását. Elérhetőségéről kérjük, érdeklődjön helyi Infiniti kereskedőjénél! CSOMAGTÉR-KETTÉOSZTÓ ÉS CSOMAGTÉR-ELVÁLASZTÓ RÁCS Elegáns megoldás a csomagtér kettéosztására. CSOMAGTÉR-RENDSZEREZŐ DOBOZ Az összecsukható, háromrekeszes doboz segít rendet tartani a csomagtartóban. Kivehető, szállítóládaként is használható. Összecsukott állapotban gyakorlatilag nem csökkenti a csomagtér befogadóképességét. CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ Tökéletes megoldás a csomagtérben szállított kisebb dolgok leszorítására. Három különböző méretben kapható. VONÓHOROG Szállítson magával mindent, amit szükséges, úgy, hogy közben ne tegyen kárt Infiniti-jében! A vonóhorog teherbírását és biztonságosságát közúti tesztek igazolják. CSOMAGTÉRTÁLCA Tartós védelem a csomagtér számára. Csúszásgátló mintázata csökkenti a csomagtérben a szállított dolgok mozgását. MÁRKÁZOTT SZELEPSAPKÁK Stílusos zárókupakok, Infiniti logóval. A port és szennyeződéseket távol tartó zárókupakok hozzájárulnak a szelepek hosszabb élettartamához.

AZ INFINITI KÖZPONTOK HÁLÓZATA Az Infiniti Központok hálózata egyre bővül, hogy ügyfeleink minden eddiginél több helyen élhessék át a vendégszeretet legmagasabb szintjét. Hiszünk abban, hogy egy autó a terméken túlmutató élményt nyújt a tulajdonosának, ezért bemutatótermeinkben a luxus és a kultúra színtiszta világa várja Önt. Mindez egy teljesen új életstílus kezdetét jelenti, ahol maximális figyelmet fordítunk a részletekre, és Önt a vezetőt helyezzük az élmények középpontjába. KERESSE MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI INFINITI KÖZPONTOT ÉS TUDJON MEG MINDENT A KÖVETKEZŐ VÁROSOKBAN NYÍLÓ KÖZPONTOKRÓL: WWW.INFINITI.EU ALICANTE AMSZTERDAM ANDORRA BADEN BARCELONA BÉCS BELGRÁD BERLIN BILBAO BIRMINGHAM BOLOGNA BORDEAUX Bréma BRÜSSZEL BUDAPEST BURGASZ CANNES CORUÑA DREZDA DÜSSELDORF FRANKFURT GENF GIRONA GLASGOW HAMBURG HULL ISZTAMBUL JERUZSÁLEM KANÁRI-SZIGETEK KATOWICE LEEDS LILLE LONDON LUCCA LUGANO LUXEMBOURG LYON MADRID Maidstone MALAGA MARSEILLES MILÁNÓ Monaco MONTPELLIER MURCIA NANTES Newcastle NORWICH OVIEDO PADOVA PÁRIZS PRÁGA READING RÓMA ROTTERDAM SEVILLA ST. ALBANS ST. GALLEN STOCKPORT STRASBOURG SZÓFIA TELAVIV Torino TOULOUSE VALENCIA VARSÓ ZÁGRÁB ZARAGOZA INFINITI Europe a Nissan International SA, CH-550-1047524-0, Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója INFINITI Europe, Március 2015 Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célt szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett (közvetlen vagy közvetett) ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e, és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. BIZTONSÁG Ön nem egyszerűen megvásárolt egy Infinitit, hanem saját ízlésére alakította azt. Az útfekvésétől a tetőcsomagtartóig, minden olyan, ahogyan Ön azt megálmodta. Infinitije tökéletesen illik Önhöz. Ha mégis elszakítják Önöket egymástól, az Infiniti nyomkövető rendszer Európa-szerte segít megtalálni autóját. Így újra eggyé válhatnak. INFINITI NYOMKÖVETŐ RENDSZER Egyedülálló biztonsági rendszer, amely hatékonyan védi autóját, bármerre is jár. A fejlett technológiáknak (GPS, GSM, internet) és a helyi rendőrség közreműködésének köszönhetően a hatóságok felkutatják Infinitijét bárhol Európában, és visszaszerzik Önnek. A szolgáltatás díjköteles, a részletekért kérjük, forduljon a helyi Infiniti Központhoz! 1:1 ÖN ÉS INFINITIJE

Látogasson el honlapunkra, állítsa össze az Ön számára ideális Infinitit, nézze meg árainkat és tudjon meg még többet rólunk és autóinkról! www.infiniti.eu TARTOZÉK KÍNÁLAT CSATLAKOZZON Legyen Ön is közösségünk tagja, és értesüljön az Infiniti újdonságairól! Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Referenciaszám: I2151ACMAY15HUHU