VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Hasonló dokumentumok
Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az R-sorozat itt kezdődik

A kaland a sarok mögött vár

Kövesse a képzeletét!

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fordítsuk komolyra a szót

A városi dzsungel királya

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

VMAX Carbon. Izmosnak született

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Útra fel! FJR1300A

Fedezd fel éned sötét oldalát

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Színtiszta borzongás. FZ8

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Főszerepben a Sötét Oldal

Engedje szabadjára kalandvágyát

Izgasd fel a sötét oldalad!

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Sokoldalú városi sportmotor

A sötét oldal két lelke

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az ügyes városi robogó

A legjobb társ a városban.

Az élet egy verseny. Aerox R

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Extrém körülményekhez tervezve.

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Az ügyes városi robogó

Extrém körülményekhez tervezve.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Alakítsd te a történetedet

Öleld át a sötét oldalt

Urald a szélsőségeket!

Speed of Darkness. MT-10 SP

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A sötét oldal két lelke

Öleld át a sötét oldalt

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Csak könnyedén! FJR1300AS

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Az eredeti MAX. TMAX

Színtiszta borzongás. FZ8

Végtelen út. FJR1300AE

Arra született, hogy új utakat találjon

A sötétség szemei. MT-09

Rosszaság. WR450F

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Engedje szabadjára képzeletét

Rossz, a jó értelemben

Uralkodásra született

A szórakozás gyors módja.

Air Riderek. YZ85/LW

lehetőség D'elight

A sötétség vonzása. MT-07

A sötét oldal sugara. MT-10

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha YZF-R1M. We R1

A holnapra született. XSR700 / ABS

Az élet egy verseny. Aerox 4

Air Riders. YZ250

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Ne félj a sötéttől! MT-125

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Ragadd meg a sötét oldalt

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Győzd le a sötétséget

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Kelj fel és motorra! MT-07

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Az Ön megbízható barátja.

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Írd át a MAX szabályait

A legjobb középméretű mindenes.

A MAX-ból soha nem elég

Végezze keményen a munkáját.

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Előre gondolkodó. YZ250F

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

A MAX-ból soha nem elég

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Átírás:

: erő, teljesítmény, adrenalin. A gyors és szörnyen ers monstrum az 1985-ös hagyományait követi meggyz megjelenésével és azonnal felismerhet dübörgésével. Az új változat nagyobb motort használ egy kompaktabb vázban, ezért gyorsulása nagyobb, irányíthatósága még precízebb. Motorja egy 1679 ccm-es, folyadékhtéses, 4 ütem V4-es, amely hatalmas nyomatékot ad le, és korábban elképzelhetetlen ert és teljesítményt nyújt. Szuper nagyteljesítmény, 1679 köbcentiméteres, 4 ütem V4-es motor Alacsony profilú alumínium váz Nagy, izmos megjelenés Meggyz kipufogó dübörgés Nagy teljesítmény a teljes fordulatszám-tartományban A rövid motor biztosítja a tömegcentralizációt és a jó kezelhetséget A motor ereje és teljesítménye egy drámai megjelenés, fekete, alacsony profilú alumínium vázat hajt óriási villákkal és hatalmas, agresszív kialakítású alumínium légbeömlkkel. Ez egy valódi 21. századi izomkolosszus.

Izomkolosszus A hatalmas, izmos motorkerékpárokhoz ösztönösen vonzódik az igazi motoros a motor domináns dübörgése, a tudat, hogy a hatalmas ert a vezet uralhatja, illetve a járókelk néma csodálata mind hozzájárul ehhez. A természetesen mindezt biztosítja, és további meglepetésekkel is szolgál. A radikális kialakítású izomkolosszus azonnal legendává vált, amikor az els változata 1985-ben kigördült az utcára, és a ma újjászületett változata folytatja az izomer és szépség hagyományait, hiszen masszív, izmos a kialakítása, amely a motor hatalmas erejéhez illeszkedik. Tapasztalja meg Ön is a túláradó ert és nyomatékot, próbálja ki, és tegyen egy kört az egyik legismertebb izomkolosszus motorral!

Hatalmas er Az 1679 ccm-es, folyadékhtéses, 4 ütem V4 motor hatalmas nyomatékot ad le, és vizuális megjelenése sem elhanyagolható. Az irídium gyújtógyertyák hatékony égést biztosítanak minden fordulaton, és ezzel korábban elképzelhetetlen teljesítményt nyújtanak a vezetnek akár állórajtnál, akár fokozatos gyorsításnál. Alacsony profilú váz A drámai szerkezet. Fekete, alacsony profilú alumínium váza felül ívet formál, az els villák hatalmas szárai pedig hihetetlen látványt nyújtanak. Egyedi karakterét tovább hangsúlyozza a négy, hatalmas, agresszív megjelenés, kézi készítés alumínium légbeöml. Hatalmas kipufogók A négy rövid és felhúzott kipufogó ers, kellemes dübörgést ad, a jelenlétre figyelmet felhívó lüktet érzéssel. A kiváló minség hangtompítókat pehelykönny titánból készítettük, és bevonatuk szórással készült, hogy megfelelen illeszkedjenek a fekete váz és motor hatalmas, ers karakteréhez. Merev villák Az els villák hatalmas szárai tökéletesen illeszkednek a motorkerékpár egyedi karakteréhez. Kiváló merevséget biztosítanak, és így az els felfüggesztésnek köszönheten a vezetési élmény fantasztikus, a motor kezelhetsége nagyszer, és a felfüggesztés elfeszítése teljes mértékben beállítható a vezet egyedi igényei szerint. Irídium gyújtógyertyák A modern, elektronikus technológián felül a irídium gyújtógyertyákat használ. A nagy teljesítmény motorkerékpárok többségén ezt a gyertyatípust alkalmazzák, amely hatékony égést biztosít minden motorfordulatszámon. Kiváló tapadás A nagy motornak nagy kerekekre van szüksége, és a ezen a téren sem okoz csalódást. Az 1700 mm-es tengelytáv kiváló egyenes vonalú stabilitást biztosít, a kezelhetséget pedig tovább javítja a 18 colos els és hátsó kerék, amelyek speciális gumija optimális tapadást, ütéselnyelést és menettartást biztosít.

Motor Furat x löket 90,0 mm x 66,0 mm Gyújtás TCI Indítás Elektromos Karburátor Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Kenési rendszer Nedves karter Kihajtás Kardán Kompresszióviszony 11.3 : 1 Kuplung típusa Olajban futó, Többtárcsás, membránrugós Lökettérfogat 1,679cc Maximális nyomaték 166.8 Nm (17.0 kg-m) @ 6,500 rpm Maximális teljesítmény 147.2 kw (200PS) @ 9,000 rpm Motor típusa V-elrendezés 4 hengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, 4 szelepes Váltó Állandó áttétel, 5 sebességes Alváz Els fék Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 320 mm Els felfüggesztés Teleszkópvillák, Ø 52 mm Els gumi 120/70 R18M/C (59V) Els rugóút 120 mm Hátsó fék Egyszeres tárcsafék, Ø 298 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó gumi 200/50 R18M/C (76V) Hátsó rugóút 110 mm Nyomtáv 148 mm Utánfutási szög 31º Váz Alumínium, Gyémántot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 310 kg 140 mm 5.9 liter 2,395 mm 1,190 mm 820 mm 1,700 mm 775 mm 15 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Power Black kipufogóvég szett, olajbeöntnyílás-fedél, lengvillatengely-fedél, Karbon fedél Karbon mszerfedelem, Hátsókerékállvány, Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. Hozza ki a legtöbbet motorjából! A vezetése már önmagában is egy fantasztikus élmény. A Yamaha kiegészítk használatával azonban a lehetségek újabb tárházát nyithatja meg. A élményt utasával megoszthatja az opcionális Stiletto Pillion ülés segítségével, a túrázáshoz pedig olyan extrákat vásárolhat meg, mint például nyeregtáska, speciális utazó szélvéd vagy egyéb, minden igényt kielégít hasznos tartozékok. Annak érdekében, hogy a kiválóan mködjön, a Yamalube termékeket, saját kiváló kenanyagainkat javasoljuk. A Yamaha kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország