gratis Horvátország www.horvatorszag.hr magyar



Hasonló dokumentumok
ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa m, 18 km sífutópálya

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

Család, szórakozás és pihenés...

Szállásajánlatok a világ híres tájairól

HORVÁTORSZÁG. Autóbuszjegy ára oda-visszaútra: Budapest - Umag - Poreč Rovinj Pula - Medulin: Ft/fő, gyermek 12 éves korig Ft/fő.

4 és 5 SZÁLLODÁK. Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése.

AI AI m FREE FREE FREE

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

S C.F.

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b.

DANUBIUS HOTELS GROUP

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

S C.F.

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

S C.F.

superior márc , nov. 22. dec. 20.

2 és 3 SZÁLLODÁK /2 PN НВ /2 standard НВ /2 BLCTN, AC НВ

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált

Isztria. Porec Vrsar. Rovinj. Bale. Pula. Uvala POREČ HR0202

ÜDÜLÉS TÁJÉKOZTATÓ A ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

S C.F.

S C.F.

Időpontok: május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

S C.F.

S C.F.

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj.

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP ,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP ,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

Prémiumkert Várnegyed

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

Az Aqua-Palace vízipalota m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

TÁJÉKOZTATÓ A ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

S C.F.

CILINDRO VIAGGI - Magia nelle tue vacanze Cilindro Viaggi Via Prov.le Lacco, Forio d Ischia - Tel Tel Fax

Utazási le he tô sé gek:

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

Montenegro a fekete hegyek országa

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

S C.F.

AZ EZER SZIGET ORSZÁGA

Bónusz katalógus. Corinthia Hotel Budapest

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc

Belek. Antalya. Side. Alanya

Konferencia szállás ajánlataink*

S C.F.

S C.F.

S C.F.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

A Posta Csoport dolgozói részére a részvételi díjból további 5 % kedvezményt biztosítunk!

S C.F.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula

Tisztelt (leendő) partnerünk!

S C.F.

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

Magyarország Budapest Balatonfüred Győr. Directory. danubius hotels group

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

Néhány európai ajánlatunk

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja.

S C.F.

CSOMAGOK H-8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49. Tel: Fax: Web:

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén

S C.F.

S C.F.

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

S C.F.

Átírás:

gratis Horvátország www.horvatorszag.hr magyar

Wellness HORVÁTORSZÁG 2 WELLNESS HORVÁTORSZÁG WELLNESS HORVÁTORSZÁG

WELLNESS HORVÁTORSZÁG WELLNESS HORVÁTORSZÁG 3 Horvátország, egy új nap kezdete T udja-e valójában, hogy milyen is a zsálya, a levendula és a rozmaring illata? Mikor lélegezte be utoljára teli tüdővel az eső utáni erdő illatát? És vajon lelkét vagy testét kényezteti-e jobban a wellness központ jótéteményeit élvezve, melyből csupán a nagy tengeri kékséget látja, amely a látóhatáron összeolvadni látszik az égbolttal? Ha szeretne egy kicsit elbújni a világ elől, itt menedékre lel. Ha úgy döntött, hogy testét és lelkét fogja kényeztetni, Horvátországban csúcsminőségű wellness helyek várnak Önre, melyek az embertől való lehetőségek és tudás legjavát sikeresen ötvözték a páratlan tájjal és környezettel, valamint a kő, a tenger és az erdő végtelen energiájával. z Ön horvátországi pihenését kiválóan kiegészítő különleges cél vagy kísérő szolgáltatás szerepében tetszelgő wellness egyszerre tölt fel energiával és nyújt eggyel több minőségi élményt. Ön Horvátországban van, Európa legszebb és legillatozóbb kertjében. tengerparti övezetében délszaki, szárazföldi részében pedig közép- európai ország a természet adta áldásokat az emberi teljesítmény legjavával ötvözi. horvát régiók mindegyike különleges a maga módján. mint egy ezer kisebb - nagyobb horvát sziget a tengerparttal egyetemben feledhetetlen látképet nyújt, s egyben a több ezer éves kő, az aromatikus növényzet, a Nap és tenger adta kifogyhatatlan energia forrása. Belső-Horvátország zöldellő dombjai és síkságai a harapni valóan friss levegő, az egészséges ételek és a szívélyes vendéglátás erejével töltik fel. horvát városok és szállodáik gazdag wellness kínálatukkal akkor is készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak az Ön jobb egészségi állapotához és élményteli tartózkodásához, ha Ön pihenni jött, üzleti úton jár, vagy csupán átutazóban van errefelé. horvátországi gyógyturizmus hagyománya a wellness mozgalom legjobb eredményeivel, s a vidék, amely egészen különleges energiával tölti fel az idelátogatót, páratlan jellegzetességeivel egyesül. S ha Ön csupán annyit tenne, hogy belélegzi a tenger, az aromatikus növények vagy a zöldellő erdő illatát, már akkor is tett testének-lelkének kényeztetésért. Már akkor is úgy érezné, hogy kevesebb a gondja, és több az öröme, ha csak elüldögélne a kőből épült terek egyikén, vagy a több száz éves kis utcákban sétálgatna. Ha Ön csupán anynyit tenne, hogy élvezné az olívaolajjal ízesített mediterrán konyha bőséges kínálatát és friss fogásait, valamint egy jóféle horvát bor zamatát, melyekben a Nap minden ereje és eme vidék minden gazdagsága benne rejlik, akkor szervezete bizonyosan újjászületne. Ha azonban mindezekben egyszerre és egy helyen tobzódik, akkor testét lelkét is kényeztetve megújult energiával, egészségesebben és vidámabban kezdhet neki az új napnak Horvátország, az Ön változatos wellness célpontja, szívélyesen üdvözli Önt

Wellness HORVÁTORSZÁG 4 WELLNESS HORVÁTORSZÁG WELLNESS HORVÁTORSZÁG És mi lesz holnap? N apról napra ismétlődő rituálé: kapkodós reggel, indulás a munkába, majd késő esti hazatérés. És mindig a jól ismert történet: egyre több a kötelezettség, egyre kevesebb a szabadidő, s ott van a félelem a nem kívánatos következményektől. Mindennapjainkat az autóriasztó fülsiketítő hangja darabolja szét, amely mások miatt ma is beriaszt. És hogyan tovább holnap? Nemzetközi Egészségügyi Szervezet hatvan évvel ezelőtt közzétett meghatározása szerint az egészség nem csupán azt jelenti, hogy semmilyen betegségben nem szenvedünk, hanem azt is, hogy teljeskörű testi, szellemi és szociális jólétben élünk. Ez azonban a legritkább esetben alakul ki magától. Jó hírrel szolgálhatunk: mi magunk is tehetünk azért, hogy minél jobb mentális és fizikális állapotban éljük le életünket. megoldás a wellness, a szellem, a test és a társadalmi közeg tökéletes összhangja. Hiszen, egy népi bölcsességet idézve, többet ér az a gyógyszer, amely megőrzi az egészséget mint az, amelyik elűzi a betegséget És a wellness ebben verhetetlen Tudjuk jól: a testi egészség feltételezi az egészséges életmódot, melyhez hozzátartozik a napi rendszerességgel történő testmozgás, az egészséges étkezés és a pihenés. egy wellness központ felkeresése, akár mint a pihenés, vagy az üzleti út kiegészítése, vagy mint látogatásunk eredeti értelme és célja, hozzásegíti önt ahhoz, hogy legyen és maradjon is olyan, amilyen lenni szeretne, és hogy úgy is nézzen ki... Ugyanis energiánk, tehetségünk, kreativitásunk és egészségünk tesz minket olyanná, amilyenek vagyunk. szellem és a test valamint a környezet harmóniájának megteremtésére irányuló törekvésével a wellness lesz a legjobb szövetségesünk eme cél eléréséhez, a horvát célpontok pedig a megvalósítás legmegbízhatóbb helyszínei... Ön tudja a választ z egészség, a szépség és a szellemi frissesség megőrzése iránti igény egyidős az emberiséggel, s ilyen formán a wellness, melyet a legfrappánsabban a testi, a szellemi és a társadalmi közérzet tökéletes összhangjaként definiálhatnánk, hosszú történelemmel bír, noha a szót ilyen értelemben először a 20. század közepén használták. well being (megelégedettség, jó érzés) és a fitness (fizikai erőnlét) szavakból összegyúrt wellness szó értelme a lélek és a test tökéletes összhangja, amely az egészség, a képességek és a jó kinézet tökéletesítéséért történő tudatos cselekvésen alapszik. Horvátország lenyűgöző wellness kínálata részben a tradicionálisan nagyhírű horvát klimatikus gyógyhelyekre alapoz, melyek a kellemes éghajlatnak, a szép vidéknek

WELLNESS HORVÁTORSZÁG WELLNESS HORVÁTORSZÁG 5 és a termálfürdők sokaságának köszönhetően egykoron Európa legjobbjai közé tartoztak. Számos európai uralkodó és császár látogatott el ide az éghajlat jótéteményei miatt, melyek pozitívan hatottak egészségükre és lelkükre. hagyomány méltóképpen folytatódik! Csak úgy mint régen, napjainkban is az aromatikus növényzet és a kellemes éghajlat teszi ezt a vidéket a természeti környezettel, az életmóddal és a wellness kínálat gazdagságával összhangban álló eszményi tartózkodási és élvezeti helylyé. S most ismerkedjünk meg együtt Horvátország régióival és gazdag wellness kínálatával, amely a szakszerű, ugyan akkor pazar és látványos kezelések élvezetét nyújtja. S íly módon egészségesebben, derűsebben és megszépülve fog tudni megfelelni a mindennapok és a munkahely kihívásainak, s gondjai mintha megfogyatkoznának, míg jóval nagyobb lesz az öröme és az önbizalma. Stresszmentesen élni z a vágyunk, hogy a lehető legtöbbet tegyük meg magunkért és szeretteinkért, egyidős az emberiséggel. z ókori görögöktől és rómaiaktól egészen napjainkig, az első római termák megépülésétől számított mint egy kétezer éven át mit sem változott az ábra: az egészségünkkel, szépségünkkel és szellemi állapotunkkal történő törődés, a fürdőkkel, a sporttolással és az egészséges étkezéssel kombinálva. ttól fogva egészen napjainkig, az évszázadok folyamán minden generáció és vidék hozzáadta a maga teremtett újat, valamit, ami az övé. S noha úgy tűnik, hogy ebben a szakértelem és a technológiák csúcsát a természet adományaival egyesítő Horvátország sem képez kivételt, itt jóval több a muníció: a tenger, az aromatikus növények és az egyedülálló természeti környezet illata, a folyók ereje és az erdők zöldje, valamint az egészséges ételek, melyek kétségtelenül behozhatatlannak tűnő horvát előnyök. S gondjai tovatűnnek, öröme pedig egyre fokozódik. S annak tudatában, hogy ismét képesek vagyunk arra, hogy irányítsuk saját életünket s még örömünket is leljük benne lassacskán azonosítani tudjuk azt a célt és az utat, mely felé immáron megerősödve és tudatosabban el kell indulnunk...

Wellness HORVÁTORSZÁG 6 WELLNESS HORVÁTORSZÁG ČKOVEC VRŽDIN KRPIN KOPRIVNIC RIJEK 1 2 PZIN PUL 7 KRLOVC 9 ZGREB SISK BJELOVR 8 VIROVITIC POŽEG 10 SLVONSKI BROD OSIJEK VUKOVR GOSPIĆ ZDR 3 ŠIBENIK 4 5 SPLIT 6 DUBROVNIK 1. ISZTRI 2. KVRNER 3. DLMÁCI - ZDRI RÉGIÓ 4. DLMÁCI - ŠIBENIKI RÉGIÓ 5. DLMÁCI - SPLITI RÉGIÓ 6. DLMÁCI - DUBROVNIKI RÉGIÓ 7. LIK - KRLOVC 8. KÖZÉP-HORVÁTORSZÁG 9. ZÁGRÁB 10. SZLVÓNI

WELLNESS HORVÁTORSZÁG 7 ISZTRI 8-19 KVRNER 20-33 DLMÁCI - ZDRI RÉGIÓ 34-39 Wellness Horvátország DLMÁCI - ŠIBENIKI RÉGIÓ 40-43 DLMÁCI - SPLITI RÉGIÓ 44-51 DLMÁCI - DUBROVNIKI RÉGIÓ 52-61 LIK - KRLOVC 62-65 KÖZÉP-HORVÁTORSZÁG 66-71 ZÁGRÁB 72-77 SZLVÓNI 78-81 NEMZETI PRKOK TERMÉSZET PRKOK VÉDETT TERÜLETEK

Wellness HORVÁTORSZÁG 8 WELLNESS ISZTRI WELLNESS ISZTRI ISZTRI Álom vagy valóság? V alóság vagy álomkép? Vajon ez egy igazinak tűnő mese az eltűnt időkről, avagy egy igazi lehetőség arra, hogy egy valóban különleges álmot éljünk át? tenger azúrkékje, a kő vakító fehérsége és a belső vidékek smaragdzöldje képezi Isztria, a legnagyobb horvát félsziget színvilágát. Kéklő tengerpartjának ellenpontját képezi a zöldellő belső vidék a hegytetőkön megtelepült kisvárosokkal, melyek, valahol félúton álom és valóság között, képesek átlépni a valóságot a képzelettől elválasztó keskeny mezsgyén s ily módon az Ön személyes meséjévé lényegülnek át... BRIJUNI ger és az aromatikus növényzet illata, a színvonalas modern üdülőhelyeken, vagy a meghitt falusi vendégfogadókban történő pihenés határozza meg. Jellegzetes ízvilágát a remek olívaolaj, a bor, a tengeri halak és az ínyenceket a világ minden pontjáról idecsábító messze földön híres szarvasgomba képezik. Ezen felül az érdekfeszítő rendezvények tucatjai, a helyi isztriai zene, valamint a tengerparton és Belső-Isztriában egyaránt változatos, a korunk turistáját maximálisan kiszolgáló idegenforgalmi lehetőségek faragtak Isztriából markáns turisztikai régiót és egyben érdekfeszítő célpontot. z oly annyira megérdemelt kikapcsolódás vagy pihenés után áhítozva, avagy a munkát egy kis lazítással feldobandó, itt olyan ismert és elismert wellness központokban töltekezhet fel, mint Umag, Novigrad, Poreč, Vrsar, Rovinj vagy Pula S noha az isztriai városkák mindegyike PUL elmeséli majd saját történetét, együttesen garantálják a minőségi turisztikai szolgáltatásokat és a tartalmas ott tartózkodást. Umag, a középkori városmaggal büszkélkedő település, ilyen értelemben az idegenforgalom, a sport és az aktív pihenés sikeres árukapcsolásának a szinonimája. Rovinj KÖZÉP-ISZTRI színvilága nyújtotta szépségen felül tobzódhatunk Isztria illataiban és ízeiben is. félszigetet a legjobban a tenromantikus középkori városkáját, melynek jelképe a Szent Eufémiatemplom, a kacskaringós sikátorok, a város előtti tengerszakaszon sorjázó 22 kisebb-nagyobb sziget, valamint kiváló turisztikai kínálat jellemzi. Poreč ugyanakkor az egyik leglátogatottabb horvát üdülőhely, s egyben páratlan atmoszférájú és történelmi kincsekben gazdag város. Történelmi korok és uralkodók sokasága évszázadokon, sőt évezredeken át formálta Pula, a legnagyobb isztriai város képét. település azonban mégis csak gazdag római kori örökségéről ismert, amely olyan erőteljesen beleívódott a jelenkori városba, hogy a pulai utcákon sétálgatva magán a történelmen haladunk keresztül... Bármerre is járjon, olyan települések várnak Önre, melyek kulturális és történelmi kincsestárába érdemes lesz bekukkantani s melyekben érezni fogja, hogy errefelé valóban tartalmasan élhet, s hogy az itt tartózkodásának napjai lassanként egy feledhetetlen pihenés mozaikjává állnak össze. Brijuni Nemzeti Park szépségeiben gyönyörködve, a világ egyik legjobb

WELLNESS ISZTRI WELLNESS ISZTRI 9 UMG BRTONIGL NOVIGRD POREČ VRSR BUJE 1 LIVDE MOTOVUN PZIN LBIN Isztria ROVINJ BRIJUNI KRNIC PUL RBC állapotban megőrzött római kori amfiteátrumának számító pulai rénában előadott operát vagy koncertet hallgatva, avagy az UNESCO védettséget élvező poreči Eufrázius-bazilikában elidőzve az Ön lelke és teste az elmúlt évezredek által felhalmozott energiában mártózik meg, míg az ott tartózkodását tovább nemesíti és annak élvezeti értékét tovább fokozza a szorgos és hozzáértő házigazda... NOVIGRD Álom és valóság talán soha nem volt ilyen közel egymáshoz...

Wellness HORVÁTORSZÁG 10 WELLNESS ISZTRI WELLNESS ISZTRI 1 rt Wellness Hotel Monte Mulini z rt Wellness Központ a Zlatni rt parkerdőben lévő újonnan épült Monte Mulini ( ) butikhotel részét képezi, amely közvetlenül a tenger partján, buja délszaki növényzettel körülvéve helyezkedik el. szállodának 109 szobája és 10 apartmanja van. Gazdag gasztronómiai kínálattal és borpincével várja vendégeit. z idelátogatókat változatos sport és rekreációs lehetőségek várják. ROVINJ Monte Mulini szálloda 500 négyzetméteres rt Wellness központja az ún. art wellness koncepció irányelveit követi, úgy mint: a művészet és a dizájn, a mediterrán természeti szépségek és a hagyományok vizuális élménye, az eredetiség és az összes érzékszervünk által befogadott élmények összessége. wellness szolgáltatások a következők: fedett medence, szolárium, szaunák, whirpool, pihenő és relaxációs terem, valamint arc-és test kezelésekre szolgáló helyiség. Van itt egyéni kezeléseket, páros kezeléseket, valamint csoportos kezeléseket is lehetővé tévő VIP wellness room is. z rt Wellness egyébként egy nagyobb kiterjedésű wellness részleg részét képezi, amely a tervek szerint - a hotel Monte Mulinit fogja összekötni a majdani Lone szállodával. RT WELLNESS HOTEL MONTE MULINI. Smareglia b.b. 52210 Rovinj, Horvátország Tel.: +385 (0) 52 636 023 +385 (0) 52 800 250 E-mail: wellness-mm@maistra.hr Internet: www.maistra.hr

WELLNESS ISZTRI 11 ROVINJ 2 Wellness Otok Hotel Istra ROVINJ W Wellness Otok a Szent ndrás-szigeten lévő Istra szállodában ( ) működik, melyet a festői Rovinj városkából induló motorcsónakkal tíz perc alatt el lehet érni. szálloda főépületében 326 szoba, míg a melléképületben 50 szoba, valamint egy mozgássérültek részére kialakított apartman található. Idilli délszaki környezetben fekszik, gazdag vendéglátói kínálattal, melynek fontos részét képezi a régi kastélyban kialakított étterem. szálloda a tekintélyes Special Hotels of the World nevű nemzetközi klub tagja. Wellness Otok, melynek összterülete 1650 négyzetméter, három egységből áll, úgy mint: arc- és testkezelések, a Zen Spa nevű relaxációs zóna, valamint az ctive Spa elnevezésű rekreációs zóna. wellness koncepció a délszaki növények adta jótéteményeken, a tenger esszenciáján, valamint az enyhe rovinji éghajlaton alapszik. wellness kínálatot számos különlegesség jellemzi, melyek a vidék jótéteményein alapulnak, míg a vendégek a legkülönfélébb wellness csomagok közül válogathatnak. WELLNESS OTOK HOTEL ISTR Otok Sv. ndrija 52210 Rovinj Horvátország Tel.: +385 (0) 52 802 550, +385 (0) 52 800 250 E-mail: wellnessotok@maistra.hr Internet: www.maistra.hr

3 Wellness HORVÁTORSZÁG Beauty & Spa Hotel Eden 12 WELLNESS ISZTRI Beauty & Spa az Eden hotelben ( ) üzemel, amely közvetlenül a tengerparton fekszik a Zlatni rt Punta Corrente nevű több száz éves délszaki parkerdő ölelésében. 325 szobával és apartmannal rendelkező hotelből szép kilátás nyílik Rovinj óvárosára, amely csupán néhány percnyi sétára van innen. szolgáltatások gazdag tárháza és kongresszusi terem áll rendelkezésre. Hotel Eden a tekintélyes Special Hotels of the World szervezet tagja. ROVINJ Beauty & Spa központ működése az aromaterápián, a természetes kozmetikumokkal történő intenzív arc- és testkezeléseken, a tengerből és a mediterrán növényzetből nyert aktív hatóanyagokkal történő különleges kezeléseken alapszik. Tematikáját illetően beauty részlegből (arc-és testkezelések), pihenőhelyiségből (szaunák, whirlpoolok), fedett és nyitott medencéből, valamint az aktív pihenést szolgáló területből áll (12 teniszpálya, korszerűen felszerelt fittnessz és bowlingpálya). wellness csomagok az üzletemberek, valamint a stresszmentesítésre és energiáik megújítására áhítozó látogatók igényeit szolgálják ki. BEUTY & SP HOTEL EDEN L. damovića b.b. 52210 Rovinj, Horvátország Tel.: +385 (0) 52 800 619 +385 (0) 52 800 250 E-mail: eden@maistra.hr Internet: www.maistra.hr 4 Wellness Valamar Diamant Valamar Diamant Hotel POREČ POREČ W Wellness Valamar Diamant, amely a Valamar Diamant ( ) hotelen belül működik, egy helyen kínálja a szépség és a wellness szolgáltatások egész arzenálját. 244 tágas és korszerűen felszerelt szobát, valamint gazdag wellness és sport lehetőségeket kínáló szálloda egy enyhet adó fenyőerdőben, a tengertől karnyújtásnyira helyezkedik el, alig tízpercnyi sétára Poreč történelmi városmagjától, melynek kitüntetett helyszíne az UNESCO védettséget élvező Eufrázius-bazilika. Gazdag gasztronómiai kínálat, korszerűen felszerelt kongresszusi terem, három tárgyalóterem, kiterjedt wellness-központ, frappánsan formatervezett fedett és nyitott medence, valamint változatos sportlehetőségek mindezek miatt ideális helyszín az aktív pihenéshez és a feltöltődéshez. Wellness Valamar Diamant 2400 négyzetméteren terül el, és a következő három egységből áll: medencék, wellness és fittnessz. központi részen helyezkedik el a nagy és különféle élményelemekkel ellátott medence, melynek közelében pihenőhelyiségek, finn szaunák, török-fürdő, pezsgőfürdő várja a vendégeket. gazdagon felszerelt helyiségek az egészséget, a szépséget és jó kondíciót szolgálják. Wellness Valamar Diamant a legkülönfélébb gyógyszolgáltatásokat, wellness csomagokat, valamint plusz tevékenységeket kínál (víziaerobic, fitnessz vagy a szakember által felügyelt edzések). WELLNESS VLMR DIMNT VLMR DIMNT HOTEL Brulo 1, 52440 Poreč Horvátország Tel.: +385 (0) 52 400 000, +385 (0) 52 400 012 E-mail: reservations-porec@valamar.com diamant@riviera.hr Internet: www.valamar.com

WELLNESS ISTR 5 Wellness & Beauty Centre Coral Fusion Spa Hotel Sol Coral UMG Wellness & Beauty Centre Coral Fusion Spa a Katoro nevezetű turistafaluban, közvetlenül a tengerparton fekvő Hotel Sol Coralban ( ) működik, mindössze három kilométernyire Umagtól. szállodát 2008-ben teljeskörűen renoválták. 245 szobával és 6 junior-lakosztállyal, valamint mozgáskorlátozottak részére kialakított szobákkal rendelkezik. szállodában több panziós és à la carte étterem, valamint hat kongresszusi terem található, melyek mindegyike korszerűen felszerelt. Wellness & Beauty Centre Coral Fusion Spa sikeresen ötvözi a korszerű dizájnelemeket a távol-keleti látványelemekkel. Egzotikus gyógykezeléseket nyújt, míg a központ filozófiája a Kelet és a Nyugat atmoszférájának egyesítésén alapszik. mint egy 1000 négyzetméteres területen a következő egységek működnek: spa zóna szaunákkal, pezsgőfürdőkkel és pihenőszobákkal; orientális stílusban berendezett masszázsszobák; ayurveda masszázs szobák; masszázs helyiségek; beauty-központ; fitt-zóna fedett és nyitott medencével (mindkettő tengervizes); valamint egy tágas fittnessz-stúdió. spa-központ wellness kínálatban gazdag csomagokat kínál, s ha azt az időjárási viszonyok lehetővé teszik, a jól képzett terapeuták a szabadban is masszíroznak a természetben vagy a medencék mellett. WELLNESS & BEUTY CENTRE CORL FUSION SP HOTEL SOL CORL Katoro b.b. 52470 Umag Horvátország Tel.: +385 (0) 52 701 027, +385 (0) 52 700 700 E-mail: sol.coral@istraturist.hr Internet: www.istraturist.com UMG

6 Wellness HORVÁTORSZÁG Wellness & Beauty Centre Istrian Relax Village a földnyelv csúcsán, közvetlenül a tengerparton elhelyezkedő, az Umag város központjától egy kilométernyire lévő Sol Umag hotelben ( ) működik. szállodának 208 szobája, 8 luxus junior apartmanja, valamint Park nevű melléképületében ( ) további 86 szobája van. vendégeket a jellegzetes helyi ételkülönlegességeket is felvonultató gazdag gasztronómiai kínálat, valamint egy színvonalas műszaki felszereltségű butik meeting központ várja. 14 Wellness & Beauty Centre Istrian Relax Village Hotel Sol Umag WELLNESS ISZTRI UMG Wellness & Beauty Centre Istrian Relax Village 1600 m2-en terül el, s a következő három részlegből áll: fitt, spa, valamint beauty. Ez a wellness & szépség központ teljes egészében idomul az isztriai vidék jellegzetességeihez. szolgáltatások minősége a térség jellegzetes készítményein valamint a spa kozmetikumok nemzetközi hírű gyártóinak csúcsminőségű technológiáján alapszik. z egy-vagy többnapos wellness-csomagok korunk igényeihez idomulnak. Különlegességként kiemeljük a tibeti edények és a gong által kiadott hangokkal történő hangmasszázst, amely páratlan relaxációs kezelésnek számít. WELLNESS & BEUTY CENTRE ISTRIN RELX VILLGE HOTEL SOL UMG Jadranska b.b. 52470 Umag, Horvátország Tel.: +385 (0) 52 714 050, +385 (0) 52 700 700 E-mail: moya@pu.t-com.hr Internet: www.istraturist.hr 7 The Body Holiday Wellness központ Hotel Sol Garden Istra The Body Holiday Wellness központ a Sol Garden Istra hotelben ( ) működik. 2006-ban épült szálloda a Katoro nevű turistafaluban van, 250 m-re a tengertől és 3 km-re Umag városától, mellyel a tengerparti sétány köti össze. szállodának 283 korszerűen berendezett szobája, 10 luxus junior-lakosztálya, valamint további 198 szobája van a melléképületekben. szállodán belül három, ún. látványkonyhát művelő étterem, egy à la carte étterem, valamint további vendéglátóegységek vannak. z üzleti vendégeket két korszerűen felszerelt tárgyalóterem, valamint egy nagy bankettterem várja. UMG The Body Holiday Wellness központ a sportrevitalizációs kezelések és masszázsok gazdag választékával várja a látogatókat. Két szinten, 1000 négyzetméteres összterületen helyezkedik el. négy szaunát (török, finn, biszauna és nedves só-szauna) felvonultató Wellness-oázis spa zónából, egy 12 személyes whirlpoolból, valamint ún. pihenő-szobákból áll. beauty zóná- ban több, arc- és testkezelésre szolgáló szoba, a fitt zónában pedig egy fedett és egy nyitott medence, valamint egy tágas fittnessz-stúdió várja a vendégeket. Ebben a wellness központban az egyes célcsoportoknak és igényeiknek leginkább megfelelő különleges csomagokat is ajánlanak. További kínálat: jóga, vízi aerobic, valamint a természetben és a medencék mellett megejtett szabadtéri masszázs. THE BODY HOLIDY WELLNESS KÖZPONT HOTEL SOL GRDEN ISTR Katoro b.b. 52470 Umag Horvátország Tel.: +385 (0) 52 716 020, +385 (0) 52 700 700 E-mail: sol.garden.istra@istraturist.hr Internet: www.istraturist.com

WELLNESS ISZTRI 15 8 Nautica Wellness Központ Hotel Nautica NOVIGRD NOVIGRD Wellness központ a hotel Nauticában ( ) működik, amely Novigrad városában, a Nautica nevű jachtkikötőből, a hotel Nauticából, valamint az exkluzív étteremből és lounge bárból álló hajózásiüdülő központon belül helyezkedik el. szállodának 38 szobája és két apartmanja van, minden szobája olyan, mintha csak egy régi vitorláshajó tágas kabinjában lennénk. 100 fő befogadására alkalmas tárgyalótermet két kisebbé is át lehet alakítani. Exkluzív gasztronómiai kínálata a helyi termékeken alapszik. Nautica Wellness központ vendégeinek a test és a lélek maximális relaxációját és feltöltődését garantálja. Vannak itt arc- és testkezelések, szaunák, és egyéb wellness szolgáltatások. test és a lélek teljeskörű kényeztetését kiszolgálandó olyan csomagokat ajánlanak, melyekkel a hotel Nauticában történő hétvégi, vagy hosszabb tartózkodást wellness szolgáltatásokkal lehet kombinálni. NUTIC WELLNESS KÖZPONT HOTEL NUTIC Sv. ntona 15 52466 Novigrad, Horvátország Tel.: +385 (0) 52 600 400 Fax: +385 (0) 52 600 450 E-mail: info@nauticahotels.com Internet: www.nauticahotels.com 9 Medical Spa Mythos Hotel Valsabbion PUL Medical Spa Mythos a pulai Pješčanauvala nevű öbölben elhelyezkedő hotel Valsabbionban működik. szállodának, amely 50 m-nyi távolságra van a tengertől, 10 formatervezett szobája van. szállodán belül működik egy exkluzív étterem, amely válogatott menüket kínál, s melynek konyhája több elismerésben is részesült kreativitásáért és minőségéért. szállodában hétvégi és egy hetes kreatív főző tanfolyamokat, borkóstoló tanfolyamokat, valamint bor- és olívaolaj kóstoló szeánszokat is szerveznek. Medical Spa Mythos a hotel Valsabbionon belül, annak legfelső emeletén helyezkedik el, gyönyörű kilátással a tengerre. beauty részlegben a medencén kívül a relaxációs programokat, szoláriumot, és az anti-age kezelések széles palettáját találjuk. Kiemeljük a fogyasztó programot, a narancsbőr elleni programot, a nyirokcsomó masszázst, a kézi masszázst, az aromaterápiát, a fangoterápiát, a miniliftinget, a színterápiát, valamint az antiage kezeléseket. Medical esztétikai programban fontos helyet foglal el a nemkívánatos szőrszálak eltüntetését szolgáló lézeres kezelés, a korszerű antiage kezelés, illetve a hajszálerek, valamint az arcon és a testen lévő nem kívánatos foltok eltávolítását szolgáló eljárások sokasága. Nagyon népszerű az arc bőrének nedvességgel történő feltöltését és fiatalítását szolgáló, hyaluron savval történő arckezelés, a hámlasztás (Green peel, H hámlasztás), a hajszálerek kezelése. vendégeket egy kisebb fittnesz- room is várja. Minden szolgáltatás a vendég igényei szerint kerül kialakításra, míg a wellness csomagokat is a vendégek egyedi kívánságainak megfelelően állítják össze. MEDICL SP MYTHOS HOTEL VLSBBION Pješčana uvala IX/26 52100 Pula, Horvátország Tel.: +385 (0) 52 218 033 Fax: +385 (0) 52 383 333 E-mail: info@valsabbion.hr Internet: www.valsabbion.hr

10 Wellness HORVÁTORSZÁG Wellness Duga Uvala Hotel Croatia Duga Uvala wellness központ a Croatia hotelben ( ) üzemel, amely Pula városától 22, a pulai repülőtértől pedig 10 km-nyi távolságra helyezkedik el. szálloda, amely a tengerparton, a Vignola-öbölben helyezkedik el, 240 szobával, kellemes vendéglátói kínálattal, valamint változatos sport- és rekreációs lehetőségekkel büszkélkedik. Ugyanitt apartmanok is várják a vendégeket. 16 WELLNESS ISZTRI Duga Uvala wellness központnak nyitott és fedett, gyermek és felnőtt medencéje is van, whirlpoollal. vendégeket továbbá török és finn szauna, szolárium, masszázs és edzőterem várja. KRNIC WELLNESS DUG UVL HOTEL CROTI 52208 Krnica, Pula Horvátország Tel.: +385 (0) 52 553 254 E-mail: info@hotel-croatia.hr Internet: www.hotel-croatia.hr 11 Wellness Valamar Sanfior Valamar Sanfior Hotel Valamar Sanfior Hotel Rabacban, egy árnyat adó fenyvesben, közvetlenül a tenger partján, egy idillikus félszigeten helyezkedik el, melyről szép kilátás nyílik a tengerre és a Kvarner napsütötte szigeteire. Valamar Sanfior mind a 151, korszerűen és kényelmesen berendezett szobájából kellemes kilátás nyílik a fenyves erdőre vagy a kristálytiszta tengerre. romantikus pillanatokra áhítozókat különleges meglepetések várják, míg azokat, szeretnék összekötni a kellemest a hasznossal, íly módon pihentető atmoszférában intézve üzleti ügyeiket, egy korszerűen felszerelt konferenciaterem, valamint egy kisebb terem várja, amely tárgyalások, szemináriumok és kongresszusok megtartására egyaránt alkalmas. RBC RBC Wellness Valamar Sanfior kínálata: fedett medence kilátással a tengerre, szaunák, maszszázshelyiség, jacuzzi, pihenőszoba és wellnessbár. wellness-központban a legmodernebb termékeket és kezeléseket kínálják, s a szakképzett személyzet kényeztetésének köszönhetően úgy érezheti magát, mintha Önön kívül nem létezne más a világon. WELLNESS VLMR SNFIOR VLMR SNFIOR HOTEL Rabac b.b., 52221 Rabac Horvátország Tel: +385 (0) 52 465 200 +385 (0) 52 862 220 E-mail: reservations-rabac@valamar.com valamarsanfior@rabac.hr Internet: www.valamar.com

WELLNESS ISZTRI 17 12 Prestige Wellness & Spa Casino hotel Mulino BUJE BUJE Prestige Wellness & Spa a Casino Mulinóban ( ) üzemel, amelyik a tengerhez közel, a történelmi Buje városának tőszomszédságában, a szlovén horvát határ Plovanija nevű határátkelőjénél helyezkedik el. szálloda 18 szobával és 49 apartmannal, valamint a sokak által az egyik legszebb európai kaszinónak tartott Casino Mulino-val várja vendégeit. szálloda gazdag vendéglátói szolgáltatásokat többek között az isztriai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínáló a la carte étterem mondhat magáénak. Prestige Wellness & Spa a szálloda negyedik emeletén, két szinten helyezkedik el: a spa és a fittnesz részleg ily módon különül el a szépség részlegtől. z alsó szinten található a szabálytalan formájú fedett medence, két zuhataggal, valamint egy-pár hidromasszázzsal. vendégeket több szauna és illóolajokkal feldobott tusolók várják. masszírozásnál a távol-keleti hagyományos masszázstechnikákat a legújabb nyugati fogásokkal ötvözik. fittnesz-stúdió- ban az edzés ütemét regisztráló kardió-gépekkel várják a betérőket. wellness-központon belül egy luxus VIP szalon is helyet kapott. kényeztető és szépítő szolgáltatásokat egy további bónusz egészíti ki: a csodálatos panoráma. PRESTIGE WELLNESS & SP CSINO HOTEL MULINO Škrile 75a, 52460 Buje Horvátország Tel.:+385 (0) 52 725 300 E-mail: mulino@mulino.hr Internet: www.mulino.hr 13 Wellness & Spa San Rocco Hotel San Rocco BRTONIGL Wellness & Spa San Rocco a San Rocco szállodában ( ), a remek borairól és csúcs gasztronómiai kínálatáról ismert Brtonigla nevű településen működik. három épületből (hotel, multifunkcionális terem, valamint wellness) álló komplexum alig öt kilométernyire van a tengertől és harminc kilométernyire a horvát-olasz határtól. z olajfákkal övezett szálló fehér terméskőből épült. Ezen családi szálló legfőbb mottója a hagyományok és a valódi értékek ápolása. hotelben 12 szépen berendezett szoba, egy exkluzív á la carte étterem, bor-bár, magánpark, valamint egy multifunkcionális rendezvényterem áll a vendégek rendelkezésére. Wellness & Spa San Rocco kínálatában, amely a hagyományokon alapul, egy nyitott medencét, egy hidromasszázzsal felszerelt fedett medencét, arc- és testkezelésre szolgáló helyiségeket, relaxációs zónát, valamint egy szaunát találunk. kényeztető kezelések során olyan autentikus termékeket használnak, mint az olívaolaj, a fehér isztriai szarvasgomba, a bor, valamint a tenger gyümölcsei. wellness vendégek kétféle három- és hétnapos csomag közül választhatnak. WELLNESS & SP SN ROCCO HOTEL SN ROCCO Srednja ulica 2 52474 Brtonigla - Verteneglio Horvátország Tel.: +385 (0) 52 725 000 E-mail: info@san-rocco.hr wellness@san-rocco.hr Internet: www.san-rocco.hr

Wellness HORVÁTORSZÁG 18 WELLNESS ISZTRI WELLNESS ISZTRI MOTOVUN

WELLNESS ISZTRI WELLNESS ISZTRI 14 Istarske Toplice Gyógyfürdő Gyógy-wellnessközpont LIVDE z Istarske toplice nevű gyógyfürdő Isztria észak-nyugati részében a Mirna-folyó völgyében, az erdős Motovunhegység lábánál, Porečtől alig harminc kilométernyi, a horvát-olasz határtól pedig mintegy negyven kilométernyi távolságra helyezkedik el. gyógyhely 350 vendégágyat és 2 apartmant, valamint 48 korszerűen berendezett négycsillagos szállásegységet kínál újonnan kialakított Sv. Stjepan nevű létesítményében. Istarske toplice termálvize összetételét illetően 14 féle különböző a legnagyobb mennyiségben kénes - ásványi összetevőt - tartalmaz, enyhén radioaktív hatású, ami kiemeli a többi termál forrás közül, s a legjobb minőségűek közé sorolja. gyógy wellness központ a gyógyfürdőn belül helyezkedik el, mint egy 1500 négyzetméter nagyságú területen. korszerűen felszerelt wellness központ a vendégeket 25 méter hosszú medencével, gyermekmedencével, öt különböző szaunával, fittnessz-stúdióval, valamint masz- százs és pihenő helyiségekkel várja. Gazdag wellness csomagok, melyek célja az egészség megőrzése, a stresszmentesítés és a rekreálódás. ISTRSKE TOPLICE GYÓGYFÜRDŐ GYÓGY-WELLNESS-KÖZPONT Sv. Stjepan 60 52427 Livade Horvátország Tel.: +385 (0) 52 603 415 E-mail: info@istarske-toplice.hr Internet: www.istarske-toplice.hr

Wellness HORVÁTORSZÁG 20 WELLNESS KVRNER WELLNESS KVRNER KVRNER Váljon azzá, akivé szeretne! S zabad egy táncra? Szeretne Ön a valcer, vagy egy modern melódia hangjaira lejteni? Élvezné, ha saját kezűleg szüretelhetné le a mediterrán olívabogyót vagy a fekete áfonyát, ha örökbe fogadhatna egy delfint és egy fakókeselyűt... avagy titkon vágyakozik-e azután, hogy valaki más bőrébe bújjon egy karneváli felvonuláson? tengermelléki táj itt az erdős és szilaj Gorski kotar hegyvonulattal ér össze, a mediterrán vidék és életmód szöges ellentétben áll a hegyvidéki éghajlattal, s a 150 éves idegenforgalmi hagyománnyal büszkélkedő üdülőhely atmoszférája nagyban különbözik a szigetek lelassult tempójától. Kvarner régiójában mindazok jól fogják magukat érezni, akik kedvelik az olyan mondén nyaralóhelyek atmoszféráját, mint az elbűvölő bbázia, KRK megerődített középkori vára, amely egyben az ország legjelentősebb kegyhelye. Eme mediterrán város az utóbbi időben egyre vonzóbb kulturális célpontként szerepel a világ turisztikai térképén. kulturális programok legszebb gyöngyszeme a Nemzetközi Rijekai Karnevál, amely mint egy negyed évszádos fennállása alatt az effajta karneváli rendezvények egyik legnépszerűbbjévé vált. Érdemes azonban a város másik arcát is megismerni: a modern városi kluboknak köszönhetően Rijeka a környékbeli fiatalok és az ő vendégeiknek is ked- felül a történelmi örökség, a kulturális kínálat, valamint a helyi szokások, illetve az irányú törekvések játszanak fontos szerepet, hogy az ember összeolvadjon a természettel, mellyel egységet alkot. S még valami: az allergiás betegek, s mindazok, akiknek légúti problémái vannak, a legjobb, ha Cres és Lošinj szigetek felé veszik az irányt, ahol garantáltan fellélegezhetnek! tengertől alig néhány kilométernyire teljesen másfajta élmények várnak ránk az erdővel borított Gorski kotar hegyvidéken, amely egész éven át ideális terep a feltöltődéshez és a rekreálódáshoz. szépséges természethez idomuló olyan újonnan kialakított vonzó célpontok formálódnak, mint:delnice, Fužine, Ravna Gora vagy Vrbovsko. hegyvidéki térség legismertebb attrakciója azonban kétségtelenül a Risnjak Nemzeti Park. Vad-buja erdők, érdekes állatvilág, és változatos mészképződmények leltek a Risnjak vidékén végső menedékre. Errefelé a természet saját ritmusában fejlődik, elutasítva az ember által diktált törvényeket. OPTIJ RIJEK melynek idegenforgalmi tradíciója, fenséges parkjai és villái, valamint 12 kilométernyi tengerparti sétánya az év minden szakában vonzza a vendégeket. Rijeka egy gazdag történelmű régi város, melynek központja és műemlékei számos látogatót vonzanak. z egyik legismertebb rijekai látkép minden bizonnyal a Frangepánok Trsat nevű velt gyülekezőhelye. fergeteges szórakozás garantált! Crikvenica és Novi Vinodolski üdülőhelyek évszázados turisztikai hagyománya büszkeséggel tölt el, s egyben a jelen és a jövő sikeres idegenforgalmának záloga. kvarneri szigetek, melyek legnagyobbikai Cres és Lošinj, Krk és Rab, ugyancsak hosszú és sikeres turisztikai történetet mondhatnak magukénak, melyben a minőségi szálláshelyeken hagyományok és szokások, a kulturális programok, valamint a több száz éves olajfák, illetve a nyáron és télen egyaránt magával ragadó érintetlen hegyvidéki természet ereje adta élmény mind ez eme régió másik arca és újfajta energiatöltete, amely wellness történetét a mára már tovatűnt évszázadok egykor vezető gyógyhelyeinek hagyományára is alapozza.