Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Hasonló dokumentumok
Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Szeretem, ahogyan közlekedek

Hozd ki a maximumot minden útból

lehetőség D'elight

Az élet egy verseny. Aerox R

Vágyj arra, amire szükséged van

Az ügyes városi robogó

Szeretem, ahogyan közlekedek

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Az ügyes városi robogó

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az eredeti MAX. TMAX

Az ügyes városi robogó

A városi dzsungel királya

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Írd át a MAX szabályait

Engedje szabadjára képzeletét

A legjobb társ a városban.

Az élet egy verseny. Aerox R

A kaland a sarok mögött vár

A sötét oldal két lelke

Minden nap különlegesen érezheti magát

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A MAX-ból soha nem elég

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Ne félj a sötéttől! MT-125

Alakítsd te a történetedet

Az ügyes városi robogó

Fordítsuk komolyra a szót

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Öleld át a sötét oldalt

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A sötétség szemei. MT-09

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A MAXimum nem opcionális választás

Az R-sorozat itt kezdődik

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Speed of Darkness. MT-10 SP

Rosszaság. WR450F

Öleld át a sötét oldalt

Engedd szabadjára az érzéseidet

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Extrém körülményekhez tervezve.

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Air Riderek. YZ85/LW

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Extrém körülményekhez tervezve.

A sötét oldal sugara. MT-10

Rossz, a jó értelemben

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

A MAX-ból soha nem elég

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Ragadd meg a sötét oldalt

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Végtelen út. FJR1300AE

A sötétség vonzása. MT-07

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Arra született, hogy új utakat találjon

Uralkodásra született

A sötét oldal két lelke

Kövesse a képzeletét!

Győzd le a sötétséget

VMAX Carbon. Izmosnak született

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Útra fel! FJR1300A

A szabályok megszegésére született

Air Riders. YZ250

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

A holnapra született. XSR700 / ABS

Kétütemű. Első hely. YZ250

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

Könnyen szállítható motor, kiváló teljesítmény!

Az Ön megbízható barátja.

Előre gondolkodó. YZ250F

Funkcionalitás, tartósság és terepjáró-képesség.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Átírás:

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy tervezték meg, hogy vezetése az ütős teljesítmény mellett kiemelkedő élményt nyújtson, mégis rendkívül gazdaságos maradjon. A kompakt karosszéria révén Te és utasod olyan szintű mozgékonyságra tesztek szert, amellyel könnyedén átverekedhetitek magatokat a zsúfolt városi utcákon, míg az új, erőteljes 125 ccm-es 4 ütemű motorblokknak köszönhetően az NMAX kiváló gyorsulással rendelkezik, alacsony üzemanyagfogyasztás mellett. Prémium minőségű, belépő szintű városi robogó Erőteljes, 125 ccm-es, 4 szelepes SOHC, folyadékhűtésű motorblokk Változtatható szelepvezérlés az erőteljes gyorsulás érekében Kiváló üzemanyag-fogyasztás: 45,7 km/liter WMTC módban Kompakt és sportos érzetű váz Kiváló stabilitás és mozgékonyság 230 mm-es első és hátsó féktárcsákkal, alapfelszereltségként ABS-szel Kényelmes belső tér tágas lábtérrel Nagy méretű ülés alatti sisaktároló Sportos, aerodinamikus váz 13 colos kerekek 130-as méretű hátsó gumival LED világítás és LCD műszerek Dinamikus kinézetével és kiemelkedő műszaki adataival köztük az ABS-szel ez a divatos városi robogó prémium kialakítást hoz a belépő szintű kategóriába. Az új NMAX: életet megváltoztató szállítás.

Modern stílus, belépő szintű ár Ez a prémium minőségű, belépő szintű városi robogó az ütős teljesítményt és a kiváló üzemanyagfogyasztást kombinálja a dinamikus stílussal és a mindennapi gyakorlatiassággal. Kompakt és sportos váza stabil kezelhetőséget és mozgékonyságot biztosít. Az új, 125 ccm-es, 4 ütemű motor változtatható szelepvezérléssel (VVA) és hatékony üzemanyag-befecskendezéssel rendelkezik az erőteljes gyorsulás és az alacsony üzemanyagfogyasztás érdekében. A megbízható fékezést az alapfelszereltségként ABS-t is tartalmazó, 230 mm-es féktárcsák biztosítják, míg a 13 colos kerekek és a széles gumiabroncsok az egyenletes úttartásért felelnek. A kényelmes belső térrel és tágas lábtérrel rendelkező divatos NMAX kiemelkedő kényelmet biztosít két személy számára is, a hét minden napján!

Új, 125 ccm-es SOHC folyadékhűtéses motorblokk Az újonnan kifejlesztett motorblokk sportos teljesítményt nyújt alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett. A Yamaha Blue Core hatékonyságnövelő kialakítása csökkenti a teljesítményesést, így a kompakt, 125 ccm-es, 4 ütemű, folyadékhűtéses motorblokk nagy nyomatékot tud elérni kimagasló teljesítmény és hatékonyság mellett. Változtatható szelepvezérlés az erőteljes gyorsulásért Az NMAX az új, változtatható szelepvezérlésű (VVA) rendszernek köszönheti sportos teljesítményét. A 4 szelepes hengerfej egy új vezérműtengelyt használ, mely révén a motorblokk alacsony és magas fordulatszámon is sokkal hatékonyabban képes üzemelni, erőteljesebb gyorsulást biztosítva az összes fordulatszám-tartományban, míg üzemanyag-fogyasztása alacsony marad. Sportos és könnyű váz Az NMAX egy hihetetlenül erős, mégis könnyű csővázzal van felszerelve, mely a sportos vezetést, a stabil kezelést és a könnyű manőverezést is biztosítja. Kettős hátsó lengéscsillapító-rendszerrel és egyenletesen mozgó első teleszkópvillákkal felszerelt kiváló minőségű váz biztosítja neked és utasodnak a kényelmes utazást. Lendületes stílus A dinamikus stílusú és prémium minőségű, sportos, új NMAX merész és divatos kinézetet visz a belépő szintű városi robogók kategóriájába. Kiemelkedő tulajdonságai között szerepel az aerodinamikus váz a különleges bumeráng motívumokkal, az ikerfényszórók és az áramvonalas első sárvédő. ABS alapfelszereltségként 230 mm-es tárcsafékekkel Az NMAX az első robogó az osztályában, mely alapfelszereltségként ABS-t is tartalmaz, ezzel kihangsúlyozva pozícióját, mint prémium minőségű, belépő szintű modell, amely ugyanúgy ideális választás az új robogósok számára, mit a tapasztalt pilótáknak. Az első és hátsó kereken is 230 mm-es tárcsafékekkel rendelkező könnyű robogó magabiztosságot és kezelhetőséget nyújt. Kompakt, mégis tágas A kompakt NMAX befér a legszűkebb parkolóhelyekre is. Míg kívülről kicsinek tűnik, belül meglepően kényelmes ehhez hozzájárul a tágas lábtér és az utasod számára biztosított rengeteg hely is. A lépcsőzetes két személyes ülést úgy tervezték meg, hogy kiemelkedő kényelmet biztosítson, az ülés alatt található csomagtartóban pedig egy teljes arcot védő sisak vagy egy csomag is elfér.

Motor Motor típusa Egyhengeres, folyadékhűtéses, 4 ütemű, SOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 125cc Furat x löket 52,0 mm x 58,7 mm Kompresszióviszony 11,2 : 1 Maximális teljesítmény 9,0 kw @ 7 500 rpm Maximális nyomaték 11,7 Nm @ 7 250 rpm Kenési rendszer Nedves karter Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó V-szíjas automata Alváz Első felfüggesztés Teleszkópvilla Első rugóút 100 mm Hátsó felfüggesztés Lengőegység Hátsó rugóút 90 mm Első fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 230 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 230 mm Első gumi 110/70-13 Hátsó gumi 130/70-13 Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 1 955 mm 740 mm 1 115 mm 765 mm 1 350 mm 135 mm 127 kg 6,6 liter

Színek Power Red Frozen Titanium Midnight Black Milky White A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha emellett a Yamalube kenőanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minőségű, innovatív motorfelszerelések, ruházatok teljes választékával áll rendelkezésedre, amelyek nagyobb teljesítményt és védelmet biztosítanak motorodnak. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha NMAX modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország