A rendkívüli munka is hétköznapi.



Hasonló dokumentumok
A rendkívüli munka is hétköznapi.

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A legjobb középméretű mindenes.

Irány a felfedezés. Wolverine-R / SE / R Spec

Erdők és mezők királya.

Az Ön megbízható barátja.

Végezze keményen a munkáját.

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A legjobb középméretű mindenes.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Az élet egy verseny. Aerox 4

lehetőség D'elight

A városi dzsungel királya

Az élet egy verseny. Aerox 4

Funkcionalitás, tartósság és terepjáró-képesség.

Alakítsd te a történetedet

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MAX-ból soha nem elég

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Szeretem, ahogyan közlekedek

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Rossz, a jó értelemben

A szórakozás gyors módja.

A MAX-ból soha nem elég

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Rosszaság. WR450F

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A sötétség szemei. MT-09

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Végtelen út. FJR1300AE

Air Riderek. YZ85/LW

A quadversenyzés új szintje.

A kaland a sarok mögött vár

Speed of Darkness. MT-10 SP

A sötét oldal két lelke

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az eredeti MAX. TMAX

Az élet egy verseny. Aerox R

Írd át a MAX szabályait

A MAXimum nem opcionális választás

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Az ügyes városi robogó

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az ügyes városi robogó

Engedje szabadjára képzeletét

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

Győzd le a sötétséget

Előre gondolkodó. YZ250F

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Ragadd meg a sötét oldalt

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Vágyj arra, amire szükséged van

A sötét oldal sugara. MT-10

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Öleld át a sötét oldalt

Extrém körülményekhez tervezve.

Öleld át a sötét oldalt

A legjobb társ a városban.

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Uralkodásra született

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Extrém körülményekhez tervezve.

Ne félj a sötéttől! MT-125

Air Riders. YZ250

Fordítsuk komolyra a szót

Kétütemű. Első hely. YZ250

A sötétség vonzása. MT-07

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Őrült versenyzés, hihetetlen szórakozás.

Eggyé válva. YZ450F

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

A holnapra született. XSR700 / ABS

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Arra született, hogy új utakat találjon

A MAX-ból soha nem elég

Útra fel! FJR1300A

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Ismerkedj meg egy újabb kedvező árú Yamahával az EX Sporttal.

Kövesse a képzeletét!

Az ügyes városi robogó

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Az R-sorozat itt kezdődik

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Átírás:

A rendkívüli munka is hétköznapi. A felhasználóbarát és kiemelkedő ár-érték arányú Kodiak 700 munkaquadot olyan gazdálkodók, erdészek és ipari felhasználók számára terveztük, akiknek szélsőséges körülmények mellett végzett kemény munkára alkalmas munkagépre van szükségük. A nagy nyomatékú, 708 köbcentiméteres motorral, kompakt alvázzal és egész napos használatot lehetővé tevő kényelmes üléssel ellátott rendkívüli munkagép a vezetőn felül további 140 kg hasznos teher szállítására alkalmas, illetve 600 kg-os vontatási kapacitással büszkélkedhet. Az észrevétlenül működő Ultramatic fokozatmentes váltónak, továbbá a mechanikus 2WD/4WD hajtásnak köszönhetően ez a nehéz feladatok elvégzésére készített munkaquad ideálisan használható vontatáshoz, az EPS modellen megtalálható elektronikus szervokormánynak köszönhetően pedig a Kodiak 700 megkönnyíti a mindennapi munkát (az SE modell további funkciókkal is rendelkezik). Teljesen új, kiemelkedő ár-érték arányú munkaquad Nagy teljesítményű, új 708 köbcentis DOHC négyütemű motor Yamaha Ultramatic CVT automata váltó Mechanikus 2WD/4WD hajtás (On- Command az SE modellen) Yamaha elektromos szervokormány (EPS modell) Összesen 140 kg-os teherbírás az első és a hátsó tartón 600 kg-os vontatókapacitás és előre felszerelt csörlő Első tárcsafék, hátul pedig szigetelt nedves fék Független, hosszú rugóúttal rendelkező felfüggesztés Maxxis 25"-es gumiabroncsok, 25 x 8 x 12 első; 25 x 10 x 12 hátsó Digitális műszerek (EPS modellek) és tárolóhelyek Középső halogén munkalámpa (EPS modellek)

Jobbá tesz minden munkanapot A Yamaha munkaquadjait azt a célt szem előtt tartva tervezték, hogy megkönnyítsék a szabadtéren dolgozók munkáját. Ezt a filozófiát építették be minden egyes részletükbe. Ilyen például a nagy nyomatékkal rendelkező motor, amely a legnehezebb terepen is átviszi a járművet, még nagy teherrel is, vagy ott vannak az olyan vezetést könnyítő technológiák, mint az automata sebességváltó, az elektromos szervokormány vagy az ergonomikus felépítés, amelyeknek köszönhetően kipihentnek érezheti magát akkor is, ha az egész napot nyeregben töltötte. Ezenkívül gazdaságosan működnek és kevés karbantartást igényelnek. A Yamaha haszonjárműként használható munkaquadjai fáradhatatlan igáslovak, de korántsem csak munkára használhatók. Ha az idő megengedi, nagyon ütősek tudnak lenni szórakozásra használt quadként is.

708 köbcentis DOHC motor A kemény munkavégzésre alkalmas Kodiak 700 nagy teljesítményű, nagy kapacitású motorral rendelkezik, amely kategóriaelső nyomatékot és teljesítményt kölcsönöz a járműnek. A kettős felső vezérműtengelyt (DOHC), illetve 4 szelepes hengerfejet tartalmazó, hatékony, 708 köbcentiméteres, folyadékhűtéses motor egyenletes és vezérelhető teljesítményt biztosít, így a jármű a legkeményebb feladatok elvégzésére is alkalmas. Ultramatic sebességváltó A normál, felező, hátramenet, üres és parkoló üzemmódokkal felszerelt, a Yamaha iparágvezető Ultramatic automata váltója a munkaquadok világának egyik legtartósabb és leghatékonyabb CVT (fokozatmentes sebességváltó) rendszere. Az észrevétlenül működő ékszíjjal rendelkező, kifinomult kialakítás természetes, minden keréken működő motorfék érzetét kelti, mely nagyobb magabiztosságot és vezérelhetőséget biztosít lejtőn lefelé. Független felfüggesztés, első tárcsafékek A Kodiak 700 kompakt, független dupla lengőkaros felfüggesztése és az újonnan megalkotott KYB lengéscsillapítók magas szintű kényelmet, illetve remek manőverezhetőséget biztosítanak, továbbá a legszélsőségesebb talajviszonyokkal is képesek megbirkózni. A tartós és megbízható fékhatás érdekében a Kodiak 700 elöl tárcsafékekkel, hátul pedig szigetelt nedves fékkel van felszerelve. Mechanikus 2WD/4WD hajtás A maximális vezérelhetőség érdekében a Kodiak 700 járművet könnyen használható 2WD/4WD hajtórendszerrel szereltük fel. A kormányrúdra szerelt mechanikus kar gyors és hatékony váltást tesz lehetővé a kétkerékhajtás és a négykerékhajtás között, melynek segítségével a talajviszonyoknak megfelelő opciót választhat ki. Az SE modell 2WD/4WD hajtással és differenciálzáras négykerékhajtással rendelkező On-Command rendszerrel van felszerelve. Szállítási kapacitás és a csörlő A tartós első és hátsó csomagtartók együttes kapacitása 140 kg, míg a Kodiak 700- as modellje 600 kg-os vontatási kapacitással rendelkezik, ami a gazdaságokban, a gyárakban és az erdőkben egyaránt ideális társsá teszi a járművet. A munkaquad elejére szerelt WARN ProVantage 2500 csörlő Európában a standard felszereltség része, míg az EPS modellek 2"-es vonóhoroggal kerülnek forgalomba, melynek köszönhetően igazán tökéletes haszongépjármű tulajdonosa lehet. Elektromos szervokormány (EPS) A nagyobb kényelem és a kisebb erőkifejtés érdekében a Kodiak 700 EPS modell elektromos szervokormánnyal (EPS) van felszerelve, mely kialakításának köszönhetően tökéletes egyensúlyt biztosít a vezető támogatása és a pozitív visszacsatolás között. A könnyed kormányzás és a precíz kezelés fenntartásával ez a rendszer nagyobb kényelmet, magabiztosságot és kiterjedt irányítást kölcsönöz a vezetőnek.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket Kodiak 700 EPS / EPS SE / 700 Egyhengeres, folyadékhűtéses, 4 ütemű, DOHC, 4 szelepes 708cc Kompresszióviszony 10,1 : 1 Kenési rendszer Üzemanyagrendszer Gyújtás Indítás Váltó Hajtásrendszer Kihajtás 103,0 mm x 85,0 mm Nedves karter Egy 44 mm-es Mikuni TCI Elektromos Yamaha Ultramatic CVT automatic V-belt STD/EPS: Lever operated 2WD/4WD. EPS SE: On-Command 2WD, 4WD, 4WD with Diff-lock Kardán Alváz Első felfüggesztés Hátsó felfüggesztés Első fék Hátsó fék Első gumik Hátsó gumik Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Min. fordulósugár Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása Terhelési határértékek Első rakodófelület Hátsó rakodófelület További jellemzők Kormányzási rendszer Független, dupla-lengőkaros, 180 mm-es lökethossz Független, dupla-lengőkaros, 230 mm-es lökethossz Kettős, hűtött hidraulikus tárcsafék Multi-disc wet rear brake in rear gearcase Maxxix MU19 AT25x8-12, steel wheels Maxxix MU19, AT25x10-12, steel wheels 2 070 mm 1 180 mm 1 240 mm 860 mm 1 250 mm 275 mm 3,2 m 18,0 liter 2,6 liter 50 kg 90 kg Ackermann-típusú, elektronikus kormányszervóval (nem a normál kivitelnél) A standard Kodiak 700 modell nem rendelkezik elektromos szervokormánnyal, alumínium felnikkel, 2"-es vonóhoroggal, digitális, multifunkciós műszerekkel, On-Command hajtással és 3. munkalámpával. Ezenfelül az elektromos szervokormánnyal nem rendelkező Kodiak modell csak Solid Green, Yamaha Blue és Camouflage színekben kapható.

Kodiak 700 EPS / EPS SE / 700 Színek Solid Green Yamaha Blue Red Spirit Camouflage Grey Metallic Kiemelt tartozékok Középső Hátsó lengőkar Első lengőkar Hátsó alváz Védő csövek Sárvédő szélesítések Az összes Kodiak 700 EPS / EPS SE tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.yamaha-motor.eu/accessories Tuddj meg többet a Yamaha Kodiak 700 EPS / EPS SE modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország