Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.



Hasonló dokumentumok
Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A városi dzsungel királya

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A kaland a sarok mögött vár

lehetőség D'elight

Arra született, hogy új utakat találjon

Alakítsd te a történetedet

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Extrém körülményekhez tervezve.

Minden nap különlegesen érezheti magát

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Extrém körülményekhez tervezve.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Air Riders. YZ250

Az eredeti MAX. TMAX

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Air Riderek. YZ85/LW

Rossz, a jó értelemben

Öleld át a sötét oldalt

Öleld át a sötét oldalt

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kétütemű. Első hely. YZ250

Kövesse a képzeletét!

Uralkodásra született

Rosszaság. WR450F

Győzelemre született. XSR900 Abarth

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A sötét oldal két lelke

Fordítsuk komolyra a szót

Ne félj a sötéttől! MT-125

A sötétség szemei. MT-09

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az R-sorozat itt kezdődik

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az élet egy verseny. Aerox 4

Engedje szabadjára képzeletét

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A sötétség vonzása. MT-07

Írd át a MAX szabályait

Speed of Darkness. MT-10 SP

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A holnapra született. XSR700 / ABS

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Ragadd meg a sötét oldalt

A MAXimum nem opcionális választás

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Hozd ki a maximumot minden útból

A MAX-ból soha nem elég

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MAX-ból soha nem elég

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A sötét oldal sugara. MT-10

Szeretem, ahogyan közlekedek

Air Riders. YZ125

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Végtelen út. FJR1300AE

Színtiszta borzongás. FZ8

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Útra fel! FJR1300A

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Győzd le a sötétséget

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az ügyes városi robogó

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az ügyes városi robogó

Előre gondolkodó. YZ250F

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Fedezd fel éned sötét oldalát

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az élet egy verseny. Aerox R

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Yamaha YZF-R1M. We R1

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Az ügyes városi robogó

Eggyé válva. YZ450F

A legjobb társ a városban.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A sötét oldal két lelke

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

A legjobb középméretű mindenes.

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az Ön megbízható barátja.

Átírás:

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban. Akár először vezet nagy choppert, akár évek tapasztalatával rendelkezik, az Midnight Star biztosan azonnal elnyeri a szívét. Nagy nyomatékú, léghűtéses, 4 szelepes, 4 ütemű, 942 ccm-es, kéthengeres, V- elrendezésű motor Könnyű kezelhetőség, hosszú és alacsony váz Nehézsúlyú chopper megjelenés Nagy átmérőjű első kerék, jobb irányíthatóság Acél sárvédők, új stílusú, mégis klasszikus chopper megjelenés Eltéveszthetetlen motordübörgés Lehet, hogy az alacsony, kényelmes vezetési pozíció, vagy a 942 ccm-es, V-elrendezésű, kéthengeres motor meggyőző, egyenetlen dübörgése lesz a döntő. Az is lehet, hogy a könnyű kezelhetőség, a klasszikus cirkáló kinézet, amelyet tovább hangsúlyoz a hosszú és alacsony váz, vagy a legmodernebb technikai megoldások. A hatás azonban biztos, ennek a cirkálónak és a nyílt országútnak nem lehet ellenállni. Ugorjon fel, dőljön hátra, adjon gázt, és élvezze a chopper-életérzést! Végül is ezért készült ez a kiváló modell.

Klasszikus stílus és legmodernebb műszaki színvonal együtt. Indulj el és fedezd fel a nyílt országutat a fantasztikus Yamaha chopperek egyikével! A dübörgő motor nyomatéka, a krómozott megjelenés és a 21. századi technológiák együtt alkotják a legmodernebb mérnöki alkotás és a menő chopper-életstílus fantasztikus kombinációját. A Midnight Star a minőség és a stílus nagyszerű keveréke. Ez a termékcsalád a nagyteljesítményű és fenyegető megjelenésű motorok teljes választékát kínálja kényelmes vezetéssel és irányíthatósággal, a könnyű -tól egészen a klasszikus XV1900A-ig. Ezek a motorok a lassú cirkálástól egészen a dübörgő országúti száguldásig mindenre képesek. Ugorjon fel - a motor készen áll!

V-alakot formáló hűtőbordák Az motorkerékpáron az első, ami feltűnik, az izomkolosszus motor. A csodálatosan szép motor a klasszikus stílust idézi, még a hűtőbordák is V- alakot formálnak. A klasszikus cirkáló imázst erősítik a polírozott hengerfejhűtőbordák, amelyektől az egész motor kiváló elegancia benyomását kelti. Nagy nyomatékú motor Csak indítsa el az -t, és azonnal megérti, miért tekintik klasszikus cirkálónak. A Midnight Star egy 942 ccm-es, nagy nyomatékú, léghűtéses, V- elrendezésű, kéthengeres, 4 szelepes SOHC motorral van felszerelve. Az üzemanyag-befecskendezéses erőgép adja azt az életérzést a motorkerékpárnak, amellyel hosszú országúti száguldásokra csábítja a tulajdonost. Dübörgő motorhang Ha értékeli egy dübörgő motor ősidőket idéző, egyenetlen impulzusait, akkor imádni fogja az hangját. A motor gyújtásköze egyenetlen, ezért azonnal felismerhető, egyedi karakterű a hangja, amelyet a kipufogó eltéveszthetetlenné erősít. Dupla bölcsős kialakítású váz Az -ra annak tudatával ülhet fel, hogy egy nagy teljesítményű, könnyen irányítható cirkálót fog vezetni. A dupla bölcsős váz biztosítja a könnyű kezelhetőség és a merevség ideális kombinációját, kiváló nyugalmat és kényelmet biztosítva ezzel a vezetőnek. Kis ülésmagasság Ha felül az motorra, azonnal érezheti milyen kényelmes az ülése. Elöl keskeny, amellyel a tank karcsú végéhez illeszkedik, ezért könnyű lerakni a lábat a földre megálláskor. Természetes vezetési pozíciót biztosít a kényelem és irányítás érdekében. Nagy átmérőjű kerekek Ha éles kanyart vesz az choperrel, azonnal érezheti, hogy a vastag, 8 küllős alumínium felnik nemcsak a klasszikus stílus miatt kerültek rá. A 18 colos első kerék jelentősen hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez, ezért nyugodtan gyorsíthat, bármilyen vezetési tapasztalattal is rendelkezzék.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket Midnight Star 4 ütemű, Léghűtéses, 4 szelepes, SOHC, V-elrendezésű 2 hengeres 942cc Kompresszióviszony 9,0 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Kuplung típusa Karburátor Gyújtás Indítás Váltó Kihajtás Alváz Váz Első felfüggesztés Első rugóút 85,0 mm x 83,0 mm 39,4 kw (54,0LE) @ 6 000 rpm 76,8 Nm (7,84 kg-m) @ 3 000 rpm Nedves karter Olajban futó, Többtárcsás Üzemanyag-befecskendezés TCI Villaszög 32º Utánfutás Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék Első gumi Hátsó gumi Elektromos Állandó áttételű, 5 sebességes Ékszíjas Acél kettős bölcső Teleszkópvillák, Ø 41 mm 135 mm 145 mm Lengőkaros 110 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 320 mm Egyszeres tárcsafék, Ø 298 mm 130/70-18M/C 63H 170/70B16/C 75H Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 435 mm 1 000 mm 1 080 mm 675 mm 1 685 mm 145 mm 278 kg 17 liter 4 liter Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedőhöz.

Színek Midnight Black Lava Red Competition White Kiemelt tartozékok Szélvédők, Midnight Star 950 Boulevard szélvédő Kemény bőr nyeregtáskák Nyeregtáska oldalsó díszrácsok Hátsó csomagtartó Utasháttámla-konzol Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminőségű motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország