Az élet egy verseny. Aerox R



Hasonló dokumentumok
Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

lehetőség D'elight

Szeretem, ahogyan közlekedek

A MAX-ból soha nem elég

Az ügyes városi robogó

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Engedje szabadjára képzeletét

Vágyj arra, amire szükséged van

Az ügyes városi robogó

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A városi dzsungel királya

Az eredeti MAX. TMAX

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

MAXimális adrenalin. TMAX SX

A legjobb társ a városban.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Írd át a MAX szabályait

Az ügyes városi robogó

Szeretem, ahogyan közlekedek

Ne félj a sötéttől! MT-125

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Valódi szabadság. Valódi élmény.

A MAX-ból soha nem elég

Az ügyes városi robogó

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A kaland a sarok mögött vár

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

A MAXimum nem opcionális választás

Öleld át a sötét oldalt

Öleld át a sötét oldalt

Alakítsd te a történetedet

Rossz, a jó értelemben

Air Riderek. YZ85/LW

Kétütemű. Első hely. YZ250

Speed of Darkness. MT-10 SP

Minden nap különlegesen érezheti magát

A sötét oldal két lelke

Air Riders. YZ250

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az R-sorozat itt kezdődik

Rosszaság. WR450F

A sötétség szemei. MT-09

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Végtelen út. FJR1300AE

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Extrém körülményekhez tervezve.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Extrém körülményekhez tervezve.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Fordítsuk komolyra a szót

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Előre gondolkodó. YZ250F

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Uralkodásra született

Air Riders. YZ125

Arra született, hogy új utakat találjon

VMAX Carbon. Izmosnak született

Ragadd meg a sötét oldalt

Fedezd fel éned sötét oldalát

A sötétség vonzása. MT-07

Engedd szabadjára az érzéseidet

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Színtiszta borzongás. FZ8

A rendkívüli munka is hétköznapi.

A sötét oldal sugara. MT-10

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

A holnapra született. XSR700 / ABS

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

A MAX-ból soha nem elég

Győzd le a sötétséget

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Útra fel! FJR1300A

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

A legjobb középméretű mindenes.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Kövesse a képzeletét!

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Erdők és mezők királya.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Átírás:

Az élet egy verseny Az a Yamaha valaha megépített legmenőbb 2 ütemű sportrobogója. R sorozatú kialakításának köszönhetően úgy szeli a levegőt, mint kés a vajat, az azonnali gyorsulás érdekében pedig rendkívül jól reagáló, folyadékhűtéses, 50 ccm-es 2 ütemű motorral van felszerelve. Sportos váza és elöl-hátul 190 mm-es tárcsafékje kiváló kezelhetőséget és figyelemre méltó megállást biztosít. Egyedülálló jellemzői közé tartozik a kiválóan felszerelt LCD műszerfal és az ülés alatt található csomagtartó, melyben egy teljes arcot védő sisak is elfér. 2016-ban az egy sportos fehérfekete színösszeállításban lesz elérhető, ami a Yamaha nagy sportmotorjainak kinézetét és érzetét kölcsönzi a robogónak. Kiváló minőségű sportrobogó 2 ütemű, 50 ccm-es motor Supersport stílusú, könnyű karosszéria Sportos váz a kiváló kezelhetőség érdekében Könnyű kerekek 190 mm átmérőjű tárcsafékekkel Ülés alatti csomagtartó a teljes arcot védő sisak tárolására Sportos vezetési testhelyzetet lehetővé tévő, kétszemélyes ülés Modern LCD-műszerek Ezen a csodálatos megjelenésű robogón ülve egy új világ fog feltárulni előtted. Az élet egy verseny.

A Yamaha legjobb 2 üteműje! Ennek a kiváló minőségű, 50 ccm-es sportrobogónak minden egyes eleme úgy lett kialakítva, hogy olyan mutatós megjelenést, magas fordulatszámon pörgő teljesítményt és páratlan precizitású kezelhetőséget biztosítson, amilyenről minden tizenéves álmodik. Csak vessen egy pillantást a szupersport stílusú pehelykönnyű kialakításra, mely az R sorozatú motorstílust ülteti át a sportrobogó szegmensbe. Húzd meg a gázkart, és érezd, amint a rendkívül jól reagáló, folyadékhűtéses, 2 ütemű motor gyorsan maga mögött hagyja a közlekedési lámpákat. A páratlan precizitású kezelhetőség és a könnyű manőverezhetőség érdekében az pehelykönnyű sportalvázzal és 13 colos könnyűfém ötvözet kerekekkel van felszerelve. : A Yamaha legjobb 2 üteműje.

Az R sorozat stílusában tervezett pehelykönnyű 2 ütemű Az az utca királya. A tizenévesek pedig tudják, hogy csak ezen a robogón tudnak feltűnést kelteni. Precízen irányítható, sportos karosszériájának, dinamikus, R sorozatú kialakításának és rendkívül jól reagáló, folyadékhűtéses, kétütemű motorblokkjának köszönhetően az Aerox R az 50 ccm-es sportrobogó-kategória legkiemelkedőbb modellje. Egyetlen modell sem ér a közelébe. Radikális, supersport stílus Nézd meg az profilját, és tisztán látod majd, hogy ennek a sportrobogónak és a Yamaha R sorozatú szupersport motorjainak kialakítása számos dologban megegyezik. A könnyű burkolat, a magas hátsó rész és a háromszögű hátsó lámpa mind azt mutatja, hogy az megalkotásakor a nagy teljesítményű sportos gének szolgáltak mintául. 2016-ra a fehér és fekete színekkel még sportosabb lesz. Energikus, a gázkar meghúzására azonnal reagáló, 2 ütemű teljesítmény Az csodásan néz ki, csodás érzés vezetni, és úgy megy, ahogy csak a kétüteműek tudnak! A tizenévesek imádni fogják a határozott teljesítményt, amelyet ez a legújabb generációs, folyadékhűtéses, 2 ütemű, 50 ccm-es motor biztosít. Semmihez sem hasonlítható. És éppen ettől válik az igazán különleges sportrobogóvá. Könnyű kerekek 190 mm átmérőjű tárcsákkal A 13 colos könnyűfém ötvözet kerekek hozzájárulnak az minden téren pehelysúlyra törekvő kialakításához. A kiváló tapadás és a sportos megjelenés érdekében a robogón széles, 140/60-13 méretű hátsó abroncs és 130/60-13 méretű első abroncs van. Emellett a nagy átmérőjű, 190 mm-es első és hátsó tárcsáknak köszönhetően az Aerox vezetője komoly fékteljesítményt és vezérlést tudhat magáénak. Magas műszaki színvonal Ez a szupersport stílusú robogó nemcsak jól néz ki teljes felszereltséggel is érkezik, amelynek számos csúcstechnológiájú jellemző, többek között egy LCD műszerfal és dinamikus fényszórók is a részét képezik. Mivel pedig Yamaha modellről van szó, biztos lehetsz abban, hogy a minőségnek és a megbízhatóságnak köszönhetően ez a motor egy prémium kategóriájú sportrobogó. Precízen irányítható, sportos karosszéria A rendkívül jól reagáló, kétütemű motorblokk kezeléséhez kompakt, sportos csővázzal szereltük fel az modellt. A hidraulikus-teleszkópos első villáknak és masszív hátsó felfüggesztésnek köszönhetően az Aerox rendkívül agilisan manőverezhető városon belül, emellett kiváló teljesítményének köszönhetően könnyedén száll be a forgalomba és áll ki belőle.

Motor Motor típusa Egyhengeres, folyadékhűtéses, 2 ütemű Lökettérfogat 49,3cc Furat x löket 40,0 mm x 39,2 mm Kompresszióviszony 12 ± 0,5 : 1 Maximális teljesítmény 2,43 kw @ 6 750 rpm Maximális nyomaték 3,53 Nm @ 6 500 rpm Kenési rendszer Külön kenés Üzemanyagrendszer Gurtner karburátor Gyújtás CDI Indítás Elektromos és berúgós Váltó V-szíjas automata Alváz Első felfüggesztés Teleszkópvilla Első rugóút 80 mm Hátsó felfüggesztés Lengőegység Hátsó rugóút 70 mm Első fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 190 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 190 mm Első gumi 120/70-13 Hátsó gumi 140/60-13 Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 1 870 mm 700 mm 1 155 mm 815 mm 1 275 mm 130 mm 97 kg 7,0 liter

Színek Absolute White Race Blu Matt Grey Kiemelt tartozékok Lábtartó lemezek, Matt króm sportidom, Matt króm légbeömlőburkolatok, Oldaltámasz, Aerox R Hullámos szélű féktárcsa, Berúgókar robogóhoz Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha emellett a Yamalube kenőanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minőségű, innovatív motorfelszerelések és ruházati cikkek teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek úton-útfélen egyaránt gondoskodnak a vezető kényelméről és védelméről. Emellett utcai ruhák teljes választéka is elérhető. A további információkért látogass el a következő oldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország